thoralf

Senaste inläggen

Av Thoralf Alfsson - Söndag 7 jan 00:57

Ser du det som ett negativt inslag i islam att sharialagar tillämpar stympning för vissa brott, såsom avhuggande av händer vid stöld? Ja/Nej


Ge ditt svar i högermarginalen på bloggen under rubriken Omröstning.


Stöld bestraffas med stympning/amputering av höger hand. (Enligt Koranen 5:38 är straffet för stöld att få handen avhuggen).

Av Thoralf Alfsson - Lördag 6 jan 23:03

Nu tänker jag faktiskt ”svära i kyrkan” om uttrycket tillåts men idag dök det upp ett klipp som en vän på Facebook lagt upp med en kommentar om att det faktiskt var intressant att lyssna på. Jag tvivlade starkt då det var ett klipp med ordförande för Kommunistiska partiet som pratade om vad vänstern gör för fel när arbetare röstar på SD.


Efter att jag lyssnat på klippet så kan jag inte annat än tolka det som att han ger SD rätt i fråga efter fråga, förutom att SD inte delar synen på klassperspektivet i samhället. Det är faktiskt lite spännande och förvånande 😉


https://youtu.be/3ZhennO7aroI mitt flöde dök det även upp ett klipp upp Kent Ekeroth från förra mandatperioden. Där finns förklaringen till att så många arbetare röstar på SD. Det stämmer bara ännu bättre idag. Det är riktigt bra!! 


https://youtu.be/u1ptY_l1NgoAv Thoralf Alfsson - Lördag 6 jan 01:59

Är islams påbud att det är varje rättrogens plikt att döda dem som avfallit från religionen orimligt? Ja/Nej


Ge ditt svar i högermarginalen på bloggen under rubriken Omröstning.


Lyssna på denna länk efter ca 13-14 minuter om ni inte tror/litar på ovanstående frågeställning.

Av Thoralf Alfsson - Fredag 5 jan 16:55

 


Idag gjorde jag ett besök på Stortorget i Kalmar för att kolla in torghandeln och för att se om den fungerar bättre än den gjort tidigare. Nej, blir mitt svar. Den här gruppen människor har instiftat sina egna lagar. Följande registrerade jag under någon timme som jag var på plats.


Det handlar om 100 procent kontanthandel av grönsaker och frukt.


Kassaregistren används bara sporadiskt, den används mest som en kassalåda utan att något registreras.


Parkeringsförbuden på Stortorget respekteras inte. Minst 15 bilar felparkerade.


De nya svenskarna använder 1600-tals torget med kullerstensbeläggning som det passar dem att parkera sina bilar medan de besöker källarmoskén och torghandeln.


 


De kör bil tvärs över Stortorget som det passar dem.


När jag tog fram kameran för att fotografera började flera skrika till mig att jag inte fick ta kort!


Jag fick flera kommentarer på ett språk som jag inte förstår men jag gissar att det inte var några trevliga kommentarer.


Jag fick också flera kommentarer från riktiga svenskar som passerade förbi. Flera sa med viss ironi ”det nya Sverige”. Andra betraktade handeln med kritiska blickar. Såsom det politiska paret F!+L som passerade förbi. Jag trodde de älskade mångkultur med utifrån deras blickar att döma så gillade de tydligen inte heller ”uppståndelsen” på Stortorget.


Uppenbarligen gäller inte de lokala reglerna när det gäller parkering och biltrafik på Stortorget under fredagarna när denna grupp av människor bedriver torghandel i samband med fredagsbönen i källarmoskén. Det sker uppenbarligen med både Kalmar kommuns, Skatteverkets och Polismyndighetens goda minne. Jag trodde i min enfald att det i Sverige gällde svenska lagar,regler och föreskrifter.


Men på fredagar gäller uppenbarligen någon mångkulturell lagstiftning på Stortorget i Kalmar!

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 4 jan 23:48

Anser du att stening av en kvinna som varit otrogen mot sin man är ett negativt inslag i islam? Ja/Nej


”I haditherna föreskriver Muhammed däremot stening som bestraffning vid äktenskapsbrott.”

 

PS

 

Har delat ut lite av mina foldrar igen i Nybro kommuns mindre orter. Så det kommer säkert de som vill kunna läsa svaren på frågorna i foldern. Gå in på nedanstående länk.

 

http://thoralf.bloggplatsen.se/2017/11/14/11493725-svar-pa-fragorna-i-foldern/

 

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 4 jan 23:41

Har idag besökt en hel rad mindre orter inom Nybro kommun. Kristvallabrunn, Flerohopp, Orrefors, Flygsfors, Alsterbro och Bäckebo som har fått tagit del av information om min blogg och lite annat smått och gott.


Det är dock ganska sorgligt att se utvecklingen på dessa orter som nästan saknar all service, som affär och en mack. Avvecklingen av landsbygden går snabbt. Hur många kommer ihåg pumplagen som fick till följd att mer än 1 000 mackar på landsbygden tvingades slå igen fram till 2014. Det kan vi tacka Miljöpartiet för och satsningen på etanol har väl fullständigt havererat. Idag har säkert ytterligare minst 500 mackar stängt av pumparna.


En annan sak är att det är sorgligt att se alla nedlagda industrier och förfallna industrilokaler. När ortens stora eller i många fall enda stora arbetsgivare läggs ner, förfaller hela orten. Det blir många gånger bara den äldre generationen som stannar kvar. Många hus står tomma och förfaller. Andra hus har säkert många pensionärer som jobbat med låga löner på ortens arbetsplats idag inte råd att underhålla med sina låga pensioner. Pensioner vars värde bara blir mindre och mindre i köpkraft för varje år som går. Nu höjdes bensinskatten med 30 öre/liter den 1 januari. Det drabbar fattigpensionärerna på den svenska landsbygden extra hårt.


Orrefors är egentligen värt ett helt eget kapitel. Det var sorgligt att se hur den anrika bruksorten med sitt glasbruk fullständigt håller på att förfalla. Uppenbarligen har Migrationsverket eller Nybro kommun placerat ett stort antal asylsökande i Orrefors. Det var en bedrövlig syn att se de fastigheter där dessa personer är bosatta. De kunde väl åtminstone hålla lite rent vid dessa fastigheter och inte bara kräva att få bidrag och uppehållstillstånd. De ansvariga borde ställa krav på dessa individer!


Jag blir väldigt nedstämd efter det jag har sett idag men samtidigt än mer övertygad om att jag och SD har politiskt helt rätt. Det borde de boende på ovan nämnda orter redan ha insett! 

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 3 jan 23:04

Ser du det som ett negativt inslag i islam att dess grundare, Muhammed, fullbordade sitt äktenskap med Aisha när hon fyllt 9 år? Ja/Nej

 

Ge ditt svar i högermarginalen på bloggen under rubriken Omröstning.


”Att Aisha betraktades som vuxen och inte längre ansågs som ett barn vid nio års ålder styrks av hadither bland annat den nedanstående från Tabari som fastställer att när profeten gifte sig med Aisha då hon var sex år gammal ansågs hon vara ett barn fortfarande, vid nio års ålder så ansågs hon dock vara vuxen.”

Wikipedia


PS

 

Har delat ut lite av mina foldrar igen i Nybro kommuns mindre orter. Så det kommer säkert de som vill kunna läsa svaren på frågorna i foldern. Gå in på nedanstående länk.

 

http://thoralf.bloggplatsen.se/2017/11/14/11493725-svar-pa-fragorna-i-foldern/

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 3 jan 22:46

Det kan gå käpprätt åt skogen sa moderatledaren Ulf Kristersson häromdagen. Han syftade på integrationen av nyanlända i Sverige. Samtidigt lovade han att aldrig samarbeta med SD. Ett rakt och klart besked som jag hoppas att SD förhåller sig till. Det kommer utan tvekan locka tillbaka väljare från M till SD.


Moderaterna är en del av problemet! Moderaterna har i allra högsta grad varit med och skapat problemen genom Alliansens migrationspolitik. Och Ulf Kristersson har ingått i toppen på Moderaterna under flera decennier. Läs på Wikipedia.


”Under 2008 var Kristersson ordförande i Moderaternas migrations- och integrationspolitiska arbetsgrupp och inför valet 2010 var han ordförande i Alliansens familjepolitiska arbetsgrupp. Han var även moderaternas talesperson i social- och familjepolitiska frågor.”

 

Givetvis var Ulf Kristersson en av de ministrar som låg bakom uppgörelsen mellan Alliansen och Miljöpartiet 2011. En uppgörelse som syftade till att straffa SD och alla som röstade in SD i riksdagen.


Ulf Kristersson är ulv i fårakläder!

 

(Ulv i fårakläder. (idiomatiskt) något som vid första anblick verkar oskuldsfullt och ofarligt men vid närmare granskning visar sig vara mer bekymmersamt och oroande än vad man tidigare kunnat ana.) 

 

Jag hoppas verkligen att SD kartlägger Ulf Kristersson och vad han har sysslat med under sina år i riksdagen och i regeringen. Vad han sagt och vad han skrivit och vilka beslut han varit med och fattat. Sedan skall det presenteras för svenska folket under valrörelsen.


Nu börjar statistiken komma för 2017. Jag kommer allt eftersom den blir tillgänglig presentera den på bloggen.

Först ut var migrationsverket med en del av sin statistik. Under 2017 beviljades 135 500 personer uppehållstillstånd i Sverige. Den näst högsta siffran någonsin.


Under de senaste åren har vi hört både ministrar, journalister och andra debattörer säga att klarade vi krisen och asylströmmarna 1992 så klara den humanitära stormakten Sverige även dagens höga invandring till Sverige.


 


Den som studerar ovanstående diagram förstår säkert att dessa pk-ministrar, pk-journalister och pk-debattörer vet inte vad de pratar om. På 90-talet handlade det om ett enskilt år eller två med en väldigt hög invandring med många uppehållstillstånd.


Sedan Fredrik Reinfeldt blev statsminister 2006 har vi haft invandring till vårt land motsvarande ett balkankrig varje år och mer därtill. Under 12 år i följd har vi haft en invandring som är betydligt högre än det högsta året 90-talet.


”I dag har invandringen nått sådan omfattning att man med en lätt glidning i begreppen kan påstå att Sverige är det enda land i världen som frivilligt bekostar sin egen kolonisering." 


Ulf Kristersson säger att det kan gå käpprätt åt skogen. Det har redan gått käpprätt åt skogen det finns det mängder av exempel på. Inte minst videoklipp från t.ex Malmö. För att inte tala om alla mord, skjutningar, våldtäkter, gruppvåldtäkter och annan kriminalitet. Det värsta är att det inte kommer bli bättre med 7-klövern vid makten. Sverige behöver ingen ulv i fårakläder!


Det är dags att SD visar vad vi vill förändra i samhället! 

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

988 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7
8
9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se