thoralf

Direktlänk till inlägg 27 juli 2016

INGET PROBLEM ENLIGT ANSVARIG PÅ PLATS UPPDATERAD!

Av Thoralf Alfsson - 27 juli 2016 23:02

 

Jag uppmärksammade idag något som liknade ett bråk när jag var på väg till Byxelkrok och passerade BödaBaden vid 18-tiden. Stämningen verkade uppiskad. En grupp människor med många barn satt på vägen och de väntade inte på bussen.


Några timmar senare ser jag att Barometern skriver om ett bråk vid BödaBaden och att polis är på plats. Jag åker tillbaka för att se vad som pågår. Jag tar fram kameran för att ta några bilder på BödaBaden för ett blogginlägg om det skulle vara något allvarligt som inträffat. Det dröjer dock inte många sekunder innan personal vid asylförläggningar kommer utstörtande.


 

En synnerligen otrevlig attityd från ansvariga Malin Sundelin så fort hon kommer fram till mig. Följande dialog uppstår. (jag återger inte allt)


Jag: Vad är det för bråk?

Malin: Det är inget bråk.

Jag : Men polisen är ju på plats.

Malin: Det är inget bråk eller problem.

Jag: Men Barometern skriver på nätet om ett bråk och att polisen precis kommit till Bödabaden.

Malin: Jag har ringt polisen för jag behövde prata om en privatsak.

Jag: Menar du att polisen åker från Kalmar (ca 85km) för att du vill prata om en privatsak en onsdagskväll utan att det är något bråk?

Malin: Ja.

Jag: Så det är inget bråk?

Malin: Jag ville prata med polisen om en sak. Jag vet vem du är!


Ikväll har Barometern följande nyhet.


 

 


Uppenbarligen anser Malin Sundelin att grov kvinnofridskränkning inte är något bråk eller problem!


Det polisen inte uppger eller Barometern inte skriver något om är att ambulans också var på plats. Vad jag såg var det en yngre flicka som var på väg att lastas in i ambulansen.


 


Men som Malin Sundelin sa, så var det inga problem vid hennes asylförläggning. Trots att jag såg flera saker så ljuger hon mig ändå rakt upp i ansiktet. Hur mycket tror ni de mörkar om allt annat som händer på deras asylförläggningar? Allt på grund av att de tjänar en jäkla massa pengar på asylsökande!


Och dessa personer driver den kristna Löttorps camping. De gillar givetvis inte att jag skrev om deras verksamhet för snart ett år sedan. Det är snart dags att göra en uppföljning när alla siffror finns för 2015 hos Skatteverket, Bolagsverket och Kronofogdemyndigheten.


Läs mitt blogginlägg från 2015 om campingen.


UPPDATERING!

 

Barometern har uppdaterat sin artikel och samtidigt mörkar man att det handlar om en asylförläggning och att den anhållne mannen är asylsökande. Meningen i tidigare artikel att Bödabaden är ett asylboende har helt enkelt tagits bort. Varför?

 

Nedan finns ny artikel i Barometern.

 

 

 

 

Samma artikel i Östra Småland nedan, som inte mörkar att det handlar om ett asylboende.

 

Exakt samma artikel men Östran skriver "asylboende", medan Barometern byter ut det till "camping" för att förvilla sina läsare då det finns minst fyra campingar i Böda. Fy fan så ruttet av Barometern. Dessutom är Bödabaden ingen camping idag, bara ett asylboende!

 

 

 


Efter mitt påpekande har nu Barometern ändrat sin artikel och ersatt camping med asylboende!

 

Sveriges Radio Kalmar döljer dock fakta i sin sändningar och artiklar. Men jag är inte det minsta förvånad över hur P4 Kalmar agerar.

 

 

Detsamma gäller artikeln på Ölandsbladets webbsida.


  
ANNONS
 
Ingen bild

World Traveller

27 juli 2016 23:51

Tack för ditt otroliga engagemang Thoralf. Du är Sverriges enda GRÄVANDE JOURNALIST.

 
Ingen bild

ruben

28 juli 2016 00:00

Inget konstigt. Har vänner, som bor nära flyktingförläggning och de ser hur polisen kör skytteltrafik dagarna i ända. Vi slänger säkert bort enorma summor i resurser och pengar på otacksamma sk. flyktingar som inte har några skäl att vara här.

 
Ingen bild

X

28 juli 2016 00:03

All semester och alla resor förläggs utomlands i fortsättningen.
Man vill ju inte gynna asylsnyltarna och svenska hotell- och campingägare som vill skära asylguld.
De stjäler våra gemensamma medel som skulle gått till svenska folket.
Tänk skattepengar som går rakt in på Malin Sundelins bankkonto. Hon stjäler våra pengar för att berika sig själv.
Jag hoppas att det finns en alldeles speciell plats reserverad i helvetet för sådana som henne.

 
Ingen bild

Nisse

28 juli 2016 00:10

När det gäller pengar så är väldigt många inte mer kristna än någon annan.
Dom ber väl antagligen om förlåtelse på söndagarna.....
Man skall dock inte dra alla över en kant.

 
Ingen bild

Observer

28 juli 2016 00:32

.............Men...... SÄTT DEM I FÄNGELSE. Så fort du kommer till makten!
Den dagen kommer!

 
Ingen bild

calle

28 juli 2016 00:43

vy -fan vilka vidriga människor dessa är som tjänar pengar på asylboenden, det ju bara pengar dom har i huvet. dom tar ju inget ansvar för det kommer bli totalkaos i samhället.

hörde på Bert Karlsson sommarprat i p1. har väl trott det varit mest förtal om honom. men nu när han får tala med egna ord, så avslöjar han mellan radera, att han är ju verkligen en vidrig person, han har bara pengar i huvet.

tänk om de haft denna massinvandring förr, tänker tv serien Raskens, med mångkultur. då hade vi nog varit kvar på 1800-talet ännu, och några ljusa svenskar hade varit sällsynt.

förstå vad Sverige nu bromsas i utveckling, när allt kapital går till massinvandringindustrin. och dom får pengarna bidrar ju inte till framtidsutveckling.

 
Ingen bild

calle

28 juli 2016 00:49

fråga om kameran? Canon sx50 surrar motorzoomen när man filmar samtidigt? Nikon har en 83 ggr zoom , men motornväxel i zoomen verkar surra ganska högt enligt demofilmer på youtube. kanske räcker med canons 65 ggr zoomen. undrar varför media mörkar fortfarande när de vet att alla har kamera med sig och kan visa sanningen.

 
Ingen bild

ugglan

28 juli 2016 04:23

Dessa asylprofitörer och människohandlare äcklar mig. För att få en spänn till i arslet är dom beredda att sälja ut Sverige.

 
Ingen bild

crille

28 juli 2016 04:38

Vilken tur vi har som har såna som dig Thoralf! Finns märkliga människor. Så hon hade ringt polisen om en privat sak? Det ska mörkas i vårt kära land. Inget är som det en gång varit. Men så länge vi har såna som dig, ser jag en strimma ljus.
Förbannat bra jobbat

 
Ingen bild

GBM

28 juli 2016 07:32

Barometern verkar helt rabiata när det gäller att dölja ALLA brott som nyanlända gör sej skyldiga till. Måste förmodligen till ett större attentat i Sverige innan media och godhetsapostlarna vaknar till liv och förstår vilka människor som kommit in i landet. Inte alla givetvis men det finns en stor grupp kriminella ute på landets asylboenden som ingen har kontroll på och som skyddas av media.

 
Ingen bild

Gubben Svensk

28 juli 2016 07:37

OT
Det lär nog inte hända så mycket politiskt fram till valet 2018, så länge Fredrik Reinfeldt uppenbarligen styr Anna Kinberg Batra.
Förödande för landet när en misslyckad f.d Statsminister spökar i kulisserna!

 
Ingen bild

Pepparholm

28 juli 2016 07:37

Malin Sundelin synes tillhöra dem som inte vet på vems uppdrag hon arbetar och vem som betalar hennes lön. Precis som vissa tjänstemän i bl a länsstyrelsen och Migrationsverket.

Det torde vara åtalbart att larma polisen för en privatsak.

 
Ingen bild

LG

28 juli 2016 08:07

Jag tror vi är många som denna sommar noterar vilka campingplatser som vi aldrig någonsin igen vill ge våra pengar till.

Men Malin Sundelin och hennes gelikar räknar iskallt med att minnet är kort hos de flesta.

Thoralf, kan inte du ta initiativ till en lista på alla campingplatser som bidrar till att förstöra vårt land?

Det behövs bara en sida med en lista på din blogg.
Jag tror den skulle bli mycket uppskattad.

 
Ingen bild

SM811

28 juli 2016 08:24

Malin Sundelin måste vara bra korkad. Uppgifter som går att kontrollera står hon och förnekar. Typisk ett PK beteende.
Pengarna bara öses över alla dessa invandrare och de ansvariga samtidigt som det blir allt fler fattigpensionärer. De som har byggt upp vårt Sverige behandlas sämre än djur. Djuren måste varje dag få gå ut men pensionärerna lämnas att sitta inne.
Sju(k)klöverpolitikerna som sitter och bestämmer detta har inte alla hästar hemma.

 
Stefan K

Stefan K

28 juli 2016 09:04

Gäller detta bara boendet eller berör det också badet?
https://petterssonsblogg.se/2016/07/27/till-forman-for/

Kan man ringa polisen och tvinga dem åka en sträcka på 17 mil tur o retur, bara för att prata och utan att detta kostar Malin Sundelin en krona?

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Hulda mk1

28 juli 2016 10:05

Tack återigen Thoralf för ett avslöjande till!!
Hur kan man vara så oerhört korkad att man ljuger en invandringskritisk bloggare rakt upp i ansiktet?? Tänk om, Malin Sundelin...

Hur kan man som journalist ljuga för sina läsare, när man vet att en stor del av dem besöker denna blogg.??

 
Ingen bild

Christer

28 juli 2016 10:27

Detta blogginlägg handlar om flera saker.
1. Malin Sundelin ville inte berätta för dig om de problem som uppstått, och varför hon kontaktat polisen. Hon såg till sina intressen och där var din närvaro ytterligare ett problem. Jag kan förstå hennes inställning även om jag inte tycker om den.
2. Medias mörkning av en kriminell handling i form av en allvarlig misshandel utförd av en asylsökande. En mörkning som kallas Kod 291. Detta kommer i framtiden att framstå som en mörk period i vår historia. En tid av förljugenhet där man inte klarar av att peka ut en individ i en grupp utan att peka ut hela gruppen.
3. Det som är allvarligast är dock att inte beskriva den egentliga orsaken till gårdagens polisingripande på Bödabaden - Nämligen islam! Utan att känna till händelsen i detalj, så sätter jag en peng på att fadern i familjen heter Mohammed. Bakom de flesta problem i Europa idag finns det en man som heter Mohammed (eller nåt liknande). Det framstår tydligare för var dag att islam inte är kompatibelt med vår västerländska demokrati. Vi måste på allvar börja tänka på hur en skilsmässa ska gå till.

 
Ingen bild

Hacke

28 juli 2016 10:42

Vilket storartat folkupplysningsjobb du gör Thoralf. Mer än den samlade traditionella median tillsammans i din region. Vad är Barometern för skamorgan egentligen? Hur kan det fungera? Eller blir det kanske snart för den som för konkurshotade Stampenkoncernen med Göteborgs Pesten i täten. Inte nog med att vi skattebetalare står för det obligatoriska press-/distributionsstödet, nu betalar vi ”journalisternas” löner också via den statliga inkomstgarantin under rekonstruktionen. Till detta skall läggas den största fodringsägaren Skatteverket där skulderna uppgår till 700 miljoner. Pengar som nu till stora delar ser ut att ackorderas bort. Vad har denna lögnindustri för berättigande över huvud taget år 2016 med allmän tillgång till det fria informationsutbudet på nätet? För hur länge till är kanske bäst att tillägga.

Tillbaka till din föredömliga granskning och dokumentation på Öland. Folkförräderiet och de alltmer utbredda mörkningarna inom invällningsindustrins alltfler förgreningar börjar anta rent skrämmande dimensioner. Det är många Quislingar som lär få det hett om öronen när räkenskapens dag väl är här. Såväl ljugande ”religiösa” mammondyrkare som de vanliga svinen.

Såg på de lokala SVT-nyheterna i morse och fick mig naturligtvis till livs senaste absurditeterna på området. Det är Svenljunga kommun som nu erbjuder ”sommarjobb” till ungdomar. Vad dessa gör för sina 50 kronor i timmen är att umgås med asylsökande ungdomar med kanotpaddling och andra fritidsaktiviteter. Reportern lät meddela att ”kommunen tyvärr inte hade möjligheter att betala de asylsökande samma lön eftersom de inte har arbetstillstånd”. Istället skall dessa bjudas på Lisebergsbesök när ”jobbet” är över.
Det är f ö inte många ensamstående svenska mammor som har råd att göra ett Lisebergsbesök. Det är rena rånet för den som betalar ur egen ficka att sätta foten innanför grindarna där. Däremot verkar det som samtliga ungdomar i Göteborgs invandrargetton har säsongskort dit. Så det nyanlända frälset lär nog känna sig som hemma i Kabul och Mogadishu när dom förlustar sig på Kålle och Adas forna nöjespalats.

 
Ingen bild

Cirkusdirektören

28 juli 2016 11:35

"Det var för tokigt", sa Malin A
"Ja, men det är privat", sa Malin S
"Det beror på det fina vädret", sa Slavskesky

 
Ingen bild

Per Skrylle

28 juli 2016 11:48

Tack Thoralf för en skildring av verkligheten. Väl dokumenterat.
Belyser än en gång hur många "glider" på sanningen. Det inger inget förtroende. Malin Sundelin gör en ganska farlig chansning av att mer eller mindre ljuga. Idag går inget sådant, vi har ju internet. Och i detta fall Thoralf.
Hade jag varit rik så skulle du fått en dusör för ett bra "gräv".
Med vänlig hälsning från Skåne

 
Ingen bild

Joho

28 juli 2016 11:55

24Kalmar skriver att det var på asylboendet på sin webbsida

 
Ingen bild

Pepparholm

28 juli 2016 11:59

Svenska journalister ojar sig över Erdogan och att han inskränker pressfriheten i Turkiet. Att han inte talar med det tredje största partiet.

I Sverige behövs ingen Erdogan. Censuren sköter redaktörerna själva med stöd av Expo. 
Ingen bild

Thor

28 juli 2016 12:41

@Joho
Joho, Bo, Lasse, Mattias,.....
Olika, fantasilösa signaturer men ett och samma nättroll

 
Ingen bild

Chrille

28 juli 2016 12:42

Måste ge Thoralf beröm av den högre graden.
Medborgarjournalistik är fantastisk!

 
Ingen bild

Stefan A

28 juli 2016 12:48

Nätet är en välsignelse för yttrandefriheten och demokratin, för inte så länge sedan hade Thoralfs utmärkta gräv stannat hos Thoralf, men nu blir det allmängods tack vare nätet och utan att filtreras genom gamla hatmedia med sin "nyhetsvärdering", vi vet ju vilken agenda den "nyhetsvärderingen" har, vi hade levat i tron att det var Svenskar på campingsemester som misshandlat sina barn, inte en av otaliga kulturkrockar som uppstår i det "fantastiska" mångkulturella samhället, bl.a om synen på t.ex barnuppfostran.

 
Ingen bild

Joho

28 juli 2016 12:59

Thor ditt nättroll detta är ingen PK blogg här mörkar man inte varför läser du här vill du också ha reda på sanningen kan man tro.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

28 juli 2016 13:22

Guldgrävarna i flyktingindustrin trivialiserar och förringar barnmisshandel. Allt för att fortsätta att tjäna pengar på bekostnad av allas vår välfärd.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

28 juli 2016 16:31

På tal om att vara vårdslös med sanningen !
Det är inte första gången jag hör detta.
Vägglössen ökar tydligen lavinartat i Sverige.
Orsak : Nu kommer det !
Vi svenskar reser mer än tidigare !
Jag tror inte det är hela sanningen men några måste skyddas .

 
Ingen bild

Mia K

28 juli 2016 16:41

Hej Toralf! Jag fattar inte hur de som röstar på vänsterpartierna kan acceptera dagens presenterade syn på globalisering, som något oundvikligt! Exempelvis Merkel i Tyskland går storkapitalets ärenden, precis som Sjöstedt, men också Batra och Löfvén. Och de/vi som drabbas är vi som inte har tillräckliga resurser och bara får betala för kalaset! Keep up the good work!

 
Ingen bild

S-E Karlsson

28 juli 2016 17:35

Det är inte bara campingar man ska undvika ! Tex Guntorps Herrgård .Kronmunken ,Möre Motell kan man också kryssa för!

 
Ingen bild

Thor

28 juli 2016 17:46

@Joho
Missuppfattade din kommentar. Beklagar. Resten får stå kvar.

 
Ingen bild

Clas

28 juli 2016 17:49

Om nu misshandeln av barnen har pågått under en längre tid varför har då föreståndaren för asylboendet, Malin Sunderlin, inte anmält detta till polisen tidigare? Har hon mörkat detta under lång tid och endast ringt polis när hon förstår att det inte längre går att dölja vad som pågått när nu ett av barnen har misshandlats så illa att ambulans måste tillkallas? Hade hon anmält misshandeln tidigare hade barnen inte behövt plågats under en längre tid. Eller har hon och personalen ingen koll på vad som händer på boendet trots den enormt höga ersättning de får?

 
Ingen bild

Per Walhart

28 juli 2016 17:53

Kanal 5 borde fortsätta med sin dokusåpa på Böda även i år.

 
Ingen bild

crille

28 juli 2016 19:04

Hack: inte bara säsongskort. Var där för två veckor sedan. Tyckte mig se, vilket jag sa till min sambo. Att de kom med de största choklad vinsterna man kan vinna. Det var nog i princip alla utav flyktingar som kom med det. Inte bara en vinst utan minst två var. Hur det nu gick till.

 
Ingen bild

Thoralf

28 juli 2016 19:09

Denna rovdrift för att komma åt skattemedel påminner mig om när nya zeeländarna spekulerade mot sin egen övervärderade valuta under början på 1980-talet. Det var ju jättretrevligt att tjäna en hacka kortsiktigt men de långgående konsekvenserna för sina medmänniskor var inte roliga. Sverige har blivit ett dum-girigt land.

 
Ingen bild

Totte

28 juli 2016 19:45

Det kommer en dag i September 2018 när vi har val i det här landet, när SD kommer att ligga på mellan 25 och 30 %. Vad jag längtar!

 
Ingen bild

KS

28 juli 2016 19:51

Snyggt jobbat. Igen! Stasikanalen P4 Kalmar, som "styrs" av Anja Thorkelsson från Karlskrona skärgård, gör allt för att följa sina ledare från DDR2. I Karlskrona finns nämligen en annan person som erkänt sin medverkan i Stasi, en av tidningsredaktörerna där! Det man funderar över är hur i hel--te orkar dessa figurer slåss för en idag slopad ideologi? Men det är klart, lönen kommer om man är på det viset, vilket också är märkligt i en s.k demokrati. Mitt tips är: Lägg ner innan folk fattar och reagerar. Då lär ni få det hett under sulorna! Den tiden är närmare än man kan tro! Förresten,,,,vad säger ÄGARNA till pappersmedia?
En del av dom är aktiebolag.

 
Ingen bild

calle

28 juli 2016 20:19

listigt av SR att få bert att framstå sin ett Svin, men bert snuvar makteliten på asylbaron pengarna, han är listig och vet nog vad som väntar i avvecklingen av Sverige.
http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/757715?programid=2071

lika så Jimmy hoppe och de andra asylbaronerna. denna djäv-ulska massinvandringspolitik, är nog noga planerad att lura Svenskarna dubbelt upp.
det blir nog asylbaronerna som får bekosta soppkök och försörja Svenskarna, när staten gått i bankrutt. dom kommer ju inte överleva själva utan Svenskar som upprätthåller samhällsfunktioner

 
thojuh

thojuh

28 juli 2016 20:24

Lyssnade på Sveriges Radio idag, olika kanaler. Det var
hbqt, eller vad fan det heter och könsbyte. Snyftreportage
"från utsänd vid Syriska gränsen" och sedvanliga tokkärringar
som skrek rakt ut.

Outhärdligt och totalt ointressant. Vem tror dom att lyssnarna är?
Dra in presstödet så kanske vi slipper vissa alster. Ta lärdom från Polen som nu satt stopp för den värsta desinformationen.

Angela Merkel (prästdotter) från DDR, lovar idag att den vansinniga invandringen till Europa ska fortsätta, jag hoppas att hennes dagar snart är räknade.

Tyskland ja. Det är ju ett land med ungefär lika korkad/naiv befolkning som i Sverige.

Där står idioterna på Bahnhof i München med plakat
"Welcome refuges) blommor och nallebjörnar för att välkomna invällarna (nyanlända)fy tusan för det ordet.

Tacksamheten lät inte vänta på sej och manifesterades med
massofredaden och våldtäkter i samband med nyår.

Nu har det eskalerat ytterligare med mord och terror i Tyskland.
Men frau Merkel har inget förstått. Skrämmande. Och en förvarning
vad som troligen väntar alla länder i Europa med "nyanlända"

http://thojuh.se

Thoralf Alfsson

28 juli 2016 21:54

Jag lyssnade också på StudioEtt idag. Sorgligt är bara förnamnet!

 
Ingen bild

calle

28 juli 2016 21:29

först försäkringskassan bara idioti, sedan migrationsverket som blev ett industriellt komplex, och nu polismyndigheten som kollapsat.

https://www.flashback.org/t2746485

kan mycket väl vara sant att hon har rätt att kalla på polis för vilken orsak som helst. Dan Eliasson har väl 7 klöverns uppdrag att supporta den mest lönsamma verksamheten i Sverige historia.

det Migrationsindustriella komplexet.

 
Ingen bild

crille

28 juli 2016 21:41

Är det från det stället böda camping spelades in? Det som gick på tv

Thoralf Alfsson

28 juli 2016 21:56

Nej, det var Böda Sand camping.

 
Ingen bild

X

28 juli 2016 22:02

Glöm inte att omedelbart avanmäla TV-innehav.
Det får anses vara landsförräderi att finansiera vänsterpropagandan som SVT och SR spyr ur sig.

 
Ingen bild

Ban islam

28 juli 2016 23:07


Islams kameleontiska natur!
Nu har ännu en av islams otaliga terrorgrupper sk Nusrafronten bytt namn för att gäcka västmakterna.

Att deklarera krig och föra kamp mot en eller några av islams otaliga förgreningar har hittills visat sig lönlöst. När en förgrening besegras eller upplöses kommer snart upp flera nya förgreningar med nya namn.
För att kunna besegra islamsk terrorism måste kampen riktas mot islam, grundideologin som uppmanar till terror.
Sätt yxan till roten,
Förbjud islam!

 
Ingen bild

Hulda mk1

29 juli 2016 04:43

De politiskt korrekta "pressetiska reglerna" förhindrar många sanningar att nå allmänheten.. När de sedan på det får hjälp av fega journalister med en naiv syn på invandringen, då blir det ännu värre...
Men tack vare denna och andra bloggar når som tur är fakta till några, men allt för få...

 
Ingen bild

fredrik

29 juli 2016 08:48

Var det även våldtäktsförsök på boendet nu? Men iofs är det ju inga problem enligt Malin.

 
Ingen bild

Sacke

29 juli 2016 09:29

Är det månde denna person det handlar om?

http://www.allabolag.se/?what=malin+sundelin&where=kalmar&s.x=0&s.y=0

 
Ingen bild

C Andersson

29 juli 2016 10:34

Expressen: Bert Karlssons bolag går mot miljonrekord

http://www.expressen.se/gt/bert-karlssons-bolag-gar-mot-miljonrekord/

 
Ingen bild

norrlandskusten

29 juli 2016 14:18

När Thoralf tar vid kommer sanningen fram!
Jag vill se dig i riksdagen fortsättningsvis

 
Ingen bild

MN

29 juli 2016 18:13

Pensionsmyndigheten har idag gjort sitt största misstag räknat på 2 miljoner pensionärer kostar 300 miljarder kommer öka 80 miljarder till år 2020

http://www.privataaffarer.se/pension/ny-prognos-i-dag-pensionerna-okar-fram-till-2020-868749

1. Om 2 miljoner pensionärer kostar 300 miljarder kr idag vad kostar då 1.6 miljoner uppehållstillstånd? Många 100000 invandrare har aldrig jobbat - 100000 invandrare som jobbar har arbetat 20 år mindre än svenskar kommit hit som 30-40-50 åringar. De har många barn att försörja

2. Om 200000 fler pensionärer kostar 80 miljarder kr mer 6 år hur kan då 200000 asylsökande kosta 80 miljarder kr år 2015-2016?

3. Kommer utrikesfödda passera antalet pensionärer till år 2020 och kosta då mer per år?

4. Om 2.3 miljoner pensionärer kostar 392 miljarder kr år 2020 är det då rimligt några 100000 "flyktingar" kostar lika mycket på 6 år som pensionärer kostar 1 år 2020?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se