thoralf

Direktlänk till inlägg 28 december 2018

NY MOTIVERING?

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck för ideologiskt avvikande uppfattningar, och att han trots upprepade tillsägelser inte bättrat sig.”

 

Detta är underskrivet av en Therese (informationsassistent) och skickat till en medlem som ställt frågor till partiet angående min uteslutning. För det första är det ynkligt att bara skriva under med ”Therese”, inget efternamn. Trovärdigheten sjunker omgående till en låg nivå. Vill personen överhuvudtaget ta ansvar för svaret?


Min egen tolkning är att det är partistyrelseledamoten och ledamoten av medlemsutskottet Therese Borg som har skrivit svaret.


Eftersom Therese Borg sitter i medlemsutskottet har hon full insyn i mitt ärende, hundraprocentig insyn och tillgång till alla handlingar. Att då svara så luddigt tyder på att grunderna är ytterst svaga eller vaga.


Nu kräver jag att få veta på vilket sätt jag agerat partiskadligt vid ett flertal tillfällen.

 

Jag kräver också att få veta vad jag sagt eller gett uttryck för som skulle vara ideologiskt avvikande uppfattningar.

 

Jag kräver också att få veta av vem och när jag skulle ha fått dessa tillsägelser.

 

Jag anser att den motivering som anges i svaret är ytterst vagt formulerad och måste specificeras från partiets sida. Men jag tolkar det som att partiets främsta företrädare duckar i frågan. Nu kräver jag faktiskt att ledande personer som partiordförande Jimmie Åkesson, partisekreterare Richard Jomshof, gruppledaren i riksdagen Mattias Karlsson men framförallt ordföranden i medlemsutskottet Magnus Olsson skall tala ur skägget och inte gömma sig bakom personer som en nytillträdd tjänsteman eller Charlott Qvick eller Therese Borg.


Men jag är dock inte förvånad över tystnaden! Jag har upplevt den tidigare.

 

Här nedan finns de frågor som skickats till partiet och det svar som erhållits. Jag gissar att det är ett standardsvar som troligen skickats till alla som ställt frågor.


 


 

 
 
Ingen bild

Uppgiven

28 december 2018 09:56

SD framstår alltmer som rena Kalle Anka-partiet.
Slutsatsen får bli att så länge man är "nyttig idiot" och kryper för makteliten så passar man som medlem.
SD är lika korrumperat som övrigt maktelit.

Förakt för allt och alla...

 
Ingen bild

SM811

28 december 2018 10:09

SD sjunker allt djupare ner i dyngan. Ytterligare ett bevis på att de inte har belägg för uteslutning. Sedan att inte besvara dina frågor visar med all rätt att du har rätt. SD ska nog ta sig en funderare på hur ditt ärende har behandlas. Många kommer att överge SD om de inte ändrar sig. Allt det arbeta som du har lagt ner för att SD skall växa och bli större uppskattas tydligen.

 
Ingen bild

Pepparholm

28 december 2018 10:26

Vad är detta för djävla skitparti som jag trodde på och övertalade andra att rösta på????

 
Ingen bild

Tommy

28 december 2018 10:33

"De egentliga skälen..."
Intressant - det finns alltså egentliga skäl. Och så finns det rimligen också oegentliga skäl. Något vi ju i och för sig redan sett prov på.

Vilka fullständiga j-a kaosmänniskor SD’s ledning består av. Det är precis sådana här maktfullkomliga människor man inte vill se i lednngen för partier och än värre regeringar.

 
Ingen bild

dajevlar

28 december 2018 10:56

Om du inte uppfattat att du fått tillsägelser, är detta rätt allvarligt. Då har du ju inte haft en chans att "förbättra" dig. En tillsägelse borde vara en mildare form av varning och de borde försäkrat sig om att du förstått vad dessa tillsägelser handlade om.

Dina ifrågasättanden är alltid härliga att läsa. Jag förstår att detta är en del av din personlighet och jag fattar också att det kan vara en av anledningarna till att de kanske tycker du är "jobbig". Att vara konstruktivt jobbig kan dock aldrig vara skäl för någon uteslutning. (Jag tycker inte du är jobbig, bäst att tillägga )

Jag har följt din blogg i åratal och har aldrig tyckt att du gått utanför några gränser. Det du skrev på Facebook har du ju själv erkänt att du gjorde bort dig på, och det var ändå en rätt "mild" sak om man inte rycker det ur sitt sammanhang.

Följer med spänning hur allt detta utvecklar sig.

 
Ingen bild

Tony

28 december 2018 11:02

Mattias K. har ju erkänt att dom skäl som presenterades inte var dom egentliga skälen, och att dom riktiga skälen skulle komma, är det inte snart dags att lägga fram dessa?

 
Ingen bild

Sven

28 december 2018 11:07

Konstigt att andra som uteslutits genom åren har tagit det med relativt lugn. Hur kunde SD sätta munkavle på Kent Ekerot. Han har ju inte beklagat sig det minsta.

Thoralf Alfsson

28 december 2018 11:15

Kent är inte utesluten. Han fick inte vara med på riksdagslistan.

 
Ingen bild

SM811

28 december 2018 11:25

SM811
Fredag 28 dec 10:09
Blev lite fel i sista meningen skall vara...(tydligen INTE)
Allt det arbeta som du har lagt ner för att SD skall växa och bli större uppskattas tydligen INTE.

 
Ingen bild

Observer

28 december 2018 11:32

Tänker sluta engagera mig!
Har alltid haft förhoppningen om att åter få se Sverige som det var på 60-talet.
Nu vet jag ju inte alla turerna i Thoralfs ärende, men det låter förbaskat trist i alla fall.
Känner att det finns så mycket annat trevligt att lägga energi på än politik för egen del.
Jag önskar alla lycka till och vi får hoppas att Sverige utvecklas bra.

GOTT NYTT ÅR!

 
Ingen bild

Annette

28 december 2018 12:10

Stå på dig Thoralf, så bra att du ifrågasätter och nu är det dags för ledande i partiet att svara! SD är inte längre det parti jag gick med i.
Måste kännas fruktansvärt att vara aktiv.

 
Ingen bild

Sven

28 december 2018 12:16

Jag vet att Ekeroth inte är utesluten. Men att en given Riksdagsplats har tagits från honom. Vet inte om han har några högre poster kvar i SD. Men han har hållit sig tyst och snäll - inte vanligt för Ekeroth.

Om man kan komma in på valbar Riksdagsplats och den tas ifrån en alternativt bli utesluten - vad är värst?

 
Ingen bild

Rune

28 december 2018 12:18

Skälet till uteslutningen är ju naturligtvis att Thoralf är kunnig och duktig med stor arbetskapacitet och även har en stor förmåga att kommunicera med allmänheten. Thoralf överglänser i många stycken personerna i partiledningen och blir förstås farlig för deras positioner.
Men de kan ju givetvis inte säga att "vi utesluter Thoralf för att han är duktig och ofta duktigare än vi". Därav dessa kringelkrokar i motiveringen.

 
Ingen bild

Martin

28 december 2018 12:22

Tills revidering skickats får du utgå ifrån det partistyrelsen sagt officiellt. Att du uteslutits för att du varit kritisk mot islam och för att du skyllt samhällsproblem på invandringen.

 
Ingen bild

Argus

28 december 2018 12:40

Showen med cirkus sd fortsätter! Helt sanslöst agerande av ett riksdagsparti, tillika Sveriges tredje största parti. Bry dig inte om dem Thoralf, du är inte värd att vara med i ett parti som beter sig som en omogen tonåring. Hoppas du snart återkommer i politiken, varför inte med ett eget lokalt parti?

 
Ingen bild

Maggan

28 december 2018 12:47

Jag har fått ett liknande brev från Therese. Första kontakten jag hade med henne var i november, då svarade hon från "medlem SD". Sedan har jag fått mejl två gånger från henne, dessa gånger från "info SD".

 
Ingen bild

jaså

28 december 2018 12:48

Rökstenar kan inte tala,det borde du veta som är så beläst.
Dom är lika rökta som du.

Thoralf Alfsson

28 december 2018 14:38

Svårt med läsförståelsen.

 
Ingen bild

Peak

28 december 2018 13:29

Kalmar kommuns kontaktcenter svarar med enbart ett förnamn, så amatörmässigt som du säger. En del myndigheter gör det också, men det förvånar mig inte. Miggan är en. Är inte så svårt att förstå varför.

SD framstår mer och mer som en lekstuga med kappvändning.

 
Ingen bild

Stefan Ågren

28 december 2018 13:39

Verkar mer och mer som att SD inte längre är det Rätta valet för Sverige dom går tydligen inte att lita på längre tyvärr !!!

 
Ingen bild

I Klartext på Rensvenska

28 december 2018 14:31

Thoralf Alfsson är TYDLIG!
Och det är anledningen till att han utesluts ur SD.
Detta blir alltmer TYDLIGT när man läser alla OTYDLIGA brev och anklagelser mot honom.
En politiker får uppenbarligen inte vara TYDLIG!

 
Ingen bild

Tilda

28 december 2018 14:47

PRV kundsupport svarar bara med "kundsupport". Arbetsförmedlingen lika så. Sverige är ett kalkonland. SD sjunker som en sten.

 
Ingen bild

Calle

28 december 2018 14:49

Håller med " Tommy"
Varför inte ange det " egentliga" skälet direkt, då hade partiet sluppit att schavotter som dom gör nu.

 
Ibbe

Ibbe

28 december 2018 15:58

Förvirringen i de svar Thoralf A. får på sina frågor är total. Vilka är de egentliga uteslutningsskälen? SD bör för att behlla trovärdighet ge ett ärligt svar, Inget annat förvirrat och påhittat skäl.

http://j

 
Ingen bild

Nils K

28 december 2018 16:10

Dags för lokalmedia att begära att MBJ kryper fram och informerar om varför han öppnade uteslutningsäreendet mot Thoralf!
Är ju helt patetiskt hur SD vinglar fram med information i ärendet! Måste citera vänsterledaren som sa: nån djävla ordning måste det vara i ett parti!
Stå på dig Thoralf, vi är många som stöttar dig och dessutom ser fram emot din bok!

 
Ingen bild

Pastakrydda

28 december 2018 16:10

Men vänta en sekund nu... Fick inte Alfsson ett inlägg om just att han blev utesluten för hans islamkritik innan brevet författades, nån "inside info"? Det betyder ju att de ljuger i detta uteslutningsbrev för att dölja för väljarna var de står i frågan.

 
Ingen bild

DuGamlaDuOFria

28 december 2018 16:12

Om de inte kan stå upp för skälen till din uteslutning Hur ska man då
kunna få förtroende för SD som parti? Står de upp för för sin politik de går till val på? SD är inte längre det parti som jag röstade på i flera val. Medlemskapet är avslutat och mitt förtroende är noll.
Vi står bakom dig Thoralf. Fotfolket.

 
Ingen bild

Pastakrydda

28 december 2018 16:16

Brevet från SD:are författades den 27 November och deras uteslutningsbrev skrevs den 3 December. Det måste innebära att de för väljarna bakom ljuset eller så är det den som skrev brevet som skrev SD:are och med andra ord är på Thoralfs sida. Har ni tänkt på det? Troligtvis är det INTE samma person och då har man börjat utesluta alla som ej vill ha med Islam att göra men man säger utåt att så inte är fallet. Thoralf, ta med detta i boken är du snäll.

 
Ingen bild

Pastakrydda

28 december 2018 16:20

SD:are's kommentar måste vara den viktigaste kommentaren du någonsin fått, den bevisar ju allt! Har ni tänkt på det? Hur de än vrider och vänder på sig så kommer de stå med byxorna nere. Kört! SD, bye bye!

 
Ingen bild

O´ Hyra

28 december 2018 17:05

jaså
Om det funnits ett Nobelpris i tråkighet
hade du fått det för länge sedan. Genomtrist figur.

 
Ingen bild

Jonatan

28 december 2018 17:09

Det är bra att du fortsätter att agera i detta ärende. Utöver att det är en fråga av betydelse för dig så är det också en av flera frågetecken som jag, och många med mig, har gällande sd. Vad är detta för parti egentligen? Är sd ett parti för vanliga, måttfulla Sverigevänner? Det kommer signal på signal om motsatsen och det är något som gnager mer och mer för varje år.

 
Ingen bild

!

28 december 2018 17:51

@ Jaså
- Jaså!

 
Ingen bild

llarsson

28 december 2018 17:57

Partiet kan inte styra din blogg. Du är för populär bland vanliga sympatisatörer. Ett toppstyrt SD blir lösa i magen av din framgång. De väljer att kommunicera sitt budskap via Mattias Karlssons nattliga "nyktra" inlägg på Facebook.

 
Ingen bild

Pepparholm

28 december 2018 17:57

Politiken är bra. Men partiledningen är som vi sett de senaste dagarna inte mogen att ta ansvar. De ljuger och skyller på underhuggare eller gör sig osynliga när de har fattat oförskämda beslut, som medlemmar och röstande ogillar skarpt.

Bland den dryga miljon som röstat SD måste det finnas ärliga och duktiga personer som kan ta över och se till att vi får ett Sverige som vi vågar tro på för våra barn.

Jimmie – du är just nu ordförande. Agera eller avgå.

 
Ingen bild

Tony

28 december 2018 18:03

Två av Thoralfs fel är väl att han börjar komma upp i åren, plus att han är kunnig, betydligt kunnigare än en hel del av deras framträdande personer, dom eftersträvar nog sådana som sign. jaså?

 
Ingen bild

Tobbe S

28 december 2018 18:15

SD's partiledning och medlemsutskott verkar vara naknare än kejsaren. Då återstår bara en sak för SD's ledning att göra och det är att bita i det sura äpplet Rakryggat vore om partiledningen medgav att man agerat fel utifrån ihopljugen information. Vidare ska partiledningen be Thoralf om ursäkt och återkalla uteslutningen. Ett par nya uteslutningsärenden mot de som ljugit om Thoralf borde också startas per automatik.

 
Ingen bild

Pepparholm

28 december 2018 18:23

Jag läser just att Löfven och Kristersson rapporterat till talmannen. Vi väljare får inget veta. Det är hemligt. Vad säger SD?? Accepterar ni att frågan om landets regering är hemlig för väljarna? Hur tänker ni konkret agera?

Varför har ni ingen blogg där man kan ställa sådana här frågor nu när ni har sparkat Thoralf? För vi är många som inte vill eller törs vara med på Facebook, Twitter och vad ni nu håller på med.

 
Ingen bild

Hasse Pannband

28 december 2018 18:28

Denne Jan Björklund?
En fasansfull figur...
Vad ska vi ha honom till?
Vilket syfte fyller han?


 
Ingen bild

O´ Hyra

28 december 2018 18:33

Bra där Pepparholm.
Det är så vi känner.

 
Ingen bild

Nisse

28 december 2018 19:08

Bra Thoralf.
Helt rätt att du står på dig och kräver riktiga svar om varför du uteslöts.
Det verkar vara nåt sjukt med det hela. Bra om det kommer upp till ytan.

 
Ingen bild

Erik

28 december 2018 19:12

Thoralf,

Jag tror Afs kan lyfta med dig om du ansluter dig dit. Jag tror de har chans att komma in i riksdagen om 4 år, "gammelmedia" måste börja rikta "strålkastarljuset" på Afs. Jag kommer kryssa dig i så fall.

 
Ingen bild

Morningstar

28 december 2018 20:04

Uteslutningen tas upp i veckans Vita Pillret. https://www.youtube.com/watch?v=OhcDUedwg4U

 
Ingen bild

Ulf Sawert

28 december 2018 20:36

Jag som trott att Therese Borg och Paula Bieler var fina människor! Hur kan dessa personer spela med i detta vidriga, falska fulspel som ledningen håller på med? Man kan bara inte fatta det. Tror dom att det är någon slags lek detta, att ljuga ihop komplotter mot ärliga människor. Jag har ju själv blivit drabbad av detta falskspel, då man inte ens lyssnar på mina berättelser om hur Skalin och Klausen betett sig här i Sundsvall. Håller SD på att bli ett dårhus?

 
Ingen bild

Papst

28 december 2018 20:39

Case closed, Alfsson kan bevisa att de inte var en tillfallighet eller nyanstalld som forfattade brevet. Aven om han inte kunde det skulle deras nya skal vara en abrovink.

 
Ingen bild

AFA

28 december 2018 22:50

Kära Ulf Sawert. SD var tänktt att bli ett dårhus. Det var tänkt att vara kontrollerad opposition och då blir det alltid såhär. Hitler litade bara på de som anslöt sig INNAN de blev något, de andra kunde man inte lita på. Det ligger mycket i det. SD sålde sig till kreti och pleti, man kollade inte så noga upp de som ville in. Då blir det blajmänniskor.

 
Ingen bild

alf

28 december 2018 23:54

Tack SD:info
Nu har jag äntligen förstått vad ordet ”SNÖMOS” betyder.
Enligt era brev och förklaringar till Thoralf Alfsson får man som Sverigedemokrat kritisera Islam och upplysa det svenska folket om Islams negativa påverkan på Sverige!
MEN
Om man som Sverigedemokrat kritiserar Islam och upplyser det svenska folket om Islams negativa påverkan på Sverige blir man utesluten ur partiet!
God natt SD!
Fait de bonne rêves!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

29 december 2018 00:16

"Det finns tre ingångar för män och en för kvinnor. Män kan komma till moskén fem gånger varje dag. Kvinnor kan komma en gång i veckan, såvida de inte har mens. Då är det förbjudet. "

"–Enligt islamsk lag ska kvinnor ha separata arbetsplatser. Kvinnor kan arbeta men inte på samma arbetsplatser som män. Enligt islamsk lag ska kvinnor alltid ha hijab och de ska inte vara med okända män."


....och den skiten vill Gudrun Schyman, F!, C och Miljöpartiet ha mer av?

Och nu även Mattias Karlsson och SD?

Herrejävlar!

https://www.expressen.se/nyheter/qs/del-8-imamen/

 
Ingen bild

Cosmik Debris

29 december 2018 00:27

Stefan Hanna om uteslutningen ur Centerpartiet:

”Hade de velat bli av med mig, vilket under det senaste året har varit tydligt att de har velat, är det obegripligt att de väntade till efter valet”, säger Hanna."

Jag har tänkt samma tanke om Thoralf uteslutning. Varför vänta till efter valet?

https://tinyurl.com/yafyrh4n
https://www.unt.se/asikt/ledare/vi-lar-fa-se-mer-av-hanna-5173440.aspx

 
Ingen bild

Cosmik Debris

29 december 2018 00:45

"bara en tidsfråga innan en epidemi bryter ut"

Det var det som fattades, det går tydligen inte fort nog? Löfven, Lööf och Miljöpartiet ger sig inte. En ebolaepidemi känns helt logiskt och en "utmaning", att sätta tänderna i - för detta arma jävla land.


Sverige rustar för ebola med högisoleringsenhet – ”bara en tidsfråga innan en epidemi bryter ut”
https://samnytt.se/sverige-rustar-for-ebola-med-hogisoleringsenhet-bara-en-tidsfraga-innan-en-epidemi-bryter-ut/

 
Ingen bild

Björn

29 december 2018 02:20

"….upprepade tillfällen de senaste åren…" !!! Vad säger man? Höjden av dålig stil, tycker jag. Här har man ansett, från partiledningen(?), att Toralf har misskött sig som medlem under flera år. Men man verkar inte ha gjort något. Eller har man tagit några kontakter med Toralf och har då någon form av tillrättavisning eldyl förekommit? Vad jag har förstått har Toralf deltagit på alla de senaste landsdagarna som partiet har haft. Då har man ju haft ypperliga tillfällen att prata ut med honom om det hela. Har det skett?

Och en partimedlem som under flera år missköter sig låter man sen vara kvar och delta i valrörelsen. Han borde ju ha åkt ut för länge sedan. Höjden av fräckhet, att utnyttja människor på detta vis. Jag har sagt det tidigare i en annan tråd, men upprepar. Ett parti som inte kan sköta ett enkelt medlemsärende, hur ska de få oss att tro att man då ska kunna sköta ett land som är så misskött som Sverige är idag.

Jag har röstat på SD sen -98. Men nu vete tusan hur det ska bli framöver. Jag är fullt medveten om att detta verkar vara en kamp mellan MBJ och Toralf och att man från SD´s sida nu plötsligt måste välja. Tror inte sista ordet är sagt. Ska bli spännande att följa fortsättningen. 
Ingen bild

Sanning

29 december 2018 08:41

Till ulf,

Therese Borg och Paula Bieler är skådespelare, de skulle lika gärna kunna sälja knark i ett gathörn eller jobba som gatuflickor.

 
Ingen bild

Orvar

29 december 2018 09:29

Du tog orden ur fingrarna på mig. Precis så är det. Dessa kvinnor hade garanterat arbetat som glädjeflickor om utseendet tillät det. Till och med en polsk lastbilschaffis hade gasat vidare vid anblicken av dessa bedagade fruntimmer.

 
Ingen bild

Olla

29 december 2018 10:25

Thoralf, du måste förstå att MBJ är hjärnan bakom din uteslutning.
Han ville ha bort dig, det var bestämt sedan länge.

 
Ingen bild

Idioten

29 december 2018 10:29

Jag har tänkt till "lite" det kanske bara dom som är över 50 år
som inte platsa. Det ska vara runt 40 år i partiet alltså i toppen. Vi diskuterade under julen att det kan vara så.
Vem vet???
Alla som är över 50 har inte där att göra.

 
Ingen bild

llarsson

29 december 2018 12:14

10:29 Idioten.
Din teori tror jag inte stämmer. Stellan Bojerud arméofficer/militärhistoriker kom in i riksdagen som ersättare för William Petzäll(SD)som avlidit. Bojerud var 64-65 år då han tillträdde.
Thoralfs arbetslivserfarenhet borde kunnat förvaltats bättre än en uteslutning.

 
Ingen bild

DecemberKartellen

29 december 2018 12:57

Uteslutningen tas upp i veckans Vita Pillret". Tack Morningstar.

Jag har lyssnat nu. Om Thoralf och hur uteslutningen har hanterats ca 32 minuter in - till 1 timme och 11 min, sedan om morden i Marocko och sedan om SVT (avgiften som läggs på skatten). Jag provade mig fram till jag hittade när de pratade om Thoralf (har ej hört hela).

https://www.youtube.com/watch?v=OhcDUedwg4U

 
Ingen bild

Tony

29 december 2018 15:19

Donald Trump säger att USA måste sluta att vara världspolis??
Hur ska nu Karina Bergfeldt vända det till att vara ett negativt uttalande? Hela hennes karriär bygger ju på att ösa skit över D.Trump?

 
Ingen bild

Laco

29 december 2018 16:32

Signaturen Rune skriver:
"Skälet till uteslutningen är ju naturligtvis att Thoralf är kunnig och duktig med stor arbetskapacitet och även har en stor förmåga att kommunicera med allmänheten. Thoralf överglänser i många stycken personerna i partiledningen och blir förstås farlig för deras positioner.
Men de kan ju givetvis inte säga att "vi utesluter Thoralf för att han är duktig och ofta duktigare än vi". Därav dessa kringelkrokar i motiveringen."

Han har helt rätt. Ny Demokrati vittrade sönder av samma anledning. Historien är på väg att upprepas.
Som det är nu vågar man inte anförtro landets framtid på SD.

Jag anser att Mattias Bäckström Johansson bör anmälas till Medlemsutskottet för uteslutning.
I sin personstrid med Thoralf Alfsson har han förorsakat splittring och åsamkat partiet stor skada.

 
Ingen bild

Pepparholm

29 december 2018 19:49

Laco - att anmäla till Medlemsutskottet är lika meningslöst som att anmäla ett TV-program till Granskningsnämnden. Där sitter Olsson i Malmö som ordförande som är kompis med MBJ i partiledningen och hans fotsoldater som Charlotte, Therese m fl.

Uteslutningen av Thoralf har haft det goda med sig att kamarillan har måst visa sig offentligt. För helvete Jimmie - visa nu att du vågar vara chef!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 00:19


Varit lite kulturell idag och gjorde en avstickare från E4:an när jag var på väg från min dotter till min son i Motala, till en känd runsten som finns mellan Ödeshög och Väderstad. Rökstenen. Tänk om dessa stenar kunde tala, förutom de kryptiska runo...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< December 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards