thoralf

Direktlänk till inlägg 26 december 2018

REFLEKTION PÅ ANNANDAGEN

Av Thoralf Alfsson - 26 december 2018 14:29

Jag har senaste dagarna fått ett antal otrevliga meddelande, kommentarer (ej godkända) och mejl. Där jag blir anklagade för att vara illojal mot SD om jag skriver en bok om min tid som sverigedemokrat.


Personerna verkar vara väldigt oroade för att det kan komma avslöjanden som kan vara negativt för partiet. Personerna tycks fullständigt glömt bort att SD har slängt ut mig från partiet. Jag har förnedrats med en uteslutning! Ledande personer har muntligt uttryckt sig på ett sätt som jag aldrig upplevt under ett 30-årigt yrkesliv i olika företag som Modo. M-Real, ABB, Benima och Ångpanneföreningen.


Jag har kämpat för partiet under 14 år och byggt upp en verksamhet i Kalmar till nästan 300 medlemmar. SD har gått från noll representation i Kalmar till att sitta alla nämnder och alla bolagsstyrelser. Då blir jag utkastad från partiet! För partiskadlig verksamhet och ideologiskt avvikande beteende. Det är riktigt sjukt!


Jag kommer fortsätta kämpa för det jag tror på men inte genom att företräda SD. Partiet anser ju inte att mitt arbetssätt är förenligt med SD. I varje fall är det inte förenligt med vad ledande Sverigedemokrater anser vara rätt men jag är övertygad om att en majoritet av Sverigedemokraternas medlemmar sympatiserar med mig. I synnerhet när det gäller medlemmar i Kalmar och distrikt Kalmar län. Många är besvikna på partiet och partiets distriktsordförande Mattias B Johansson. Inte bara besvikna det är riktigt förbannade.


De personer som är otrevliga och arga för att jag kommer skriva en bok om mina 14 år som Sverigedemokrat måste uppenbarligen tro att det finns mycket negativt att skriva om. De tycks ha vetskap om att det finns saker som inte skall komma fram och ut i ljuset. Något som tydligen gör dem oroliga.


Inga otrevliga och arga mejl med anklagelser kommer dock få mig att avstå från mitt bokprojekt. De gör mig nog snarare än mer motiverad. 
 
Ingen bild

Pepparholm

26 december 2018 14:48

Det var bara en tidsfråga innan drevkarlarna skulle jagas ut på på fältet med sina vargskrämmor av de fina herrarna som har pinkat in sina revir.

 
Ingen bild

Jörgen

26 december 2018 14:53

Har du arbetat i Modo Hockey?

Thoralf Alfsson

26 december 2018 17:24

MoDo Paper

 
Ingen bild

Jörgen

26 december 2018 14:55

Enligt den före detta SD-tjänstemannen Christoffer Dulny har partiledningen velat göra sig av med Alfsson ända sedan 2011.

De har velat bli av med Thoralf sedan 2011. Visst, han är en knepig typ som går sin egen väg. Men det måste väl finnas plats för såna i politiska partier också?

Vad blir SD för parti om alla är NPC:s som lärt sig kommunikationsplanen utantill? https://t.co/RwRd5w3DRX

— Christoffer Dulny (@chris_dulny) 17 oktober 2017

Är det något du känner igen? Knepig typ , går sin egen väg? Vad menar han?

Thoralf Alfsson

26 december 2018 18:55

Min uppfattning är att 2011 är fel och det rätta årtalet skall vara 2013. Men det kommer jag återkomma till i min bok

 
Ingen bild

Sappo

26 december 2018 15:11

Kan du publicera meddelandena? De har uppenbarligen något att frukta?!? Jag är glad att jag inte röstade på SD i riksdagsvalet. Min farsa sa: "Jimmie är duktig men är han och SD verkligen byxade att leda landet? ".

Svaret är nog NEJ. Det är ett oseriöst parti med massa amatörer.

 
Ingen bild

En i mängden

26 december 2018 15:14

Vi håller ett öga på dig, en som ville göra upp med rådande etablissemang hette Bechir Rabani.Hjärtattack och naturligtvis inga spår av oegentligheter. SD har ändrat karaktär och det ska alla medlemmar kämpa för och inte emot. Man ska inte hänga ut folk till höger och vänster. Livet är för kort ändå.

Thoralf Alfsson

26 december 2018 17:26

Ska jag det som ett hot?

 
Ingen bild

H.K.M

26 december 2018 15:17

Hej toralf
Du Har ju trots allt fått upprepade varningar, uppenbarligen räckte det inte. Att du nu försöker svartmåla partitoppen tycker inte jag är rättvist!

När det gäller boken du ämnar skriva; tror vi alla har rent mjöl i påsen, du kommer tyvärr inte hitta mycket krut att fylla din bössa med, tror därför det kanske är bättre om du ägnar dig åt något vettigare, på så sätt så slipper du bli besviken.. än en gång!

God fortsättning!

Thoralf Alfsson

26 december 2018 17:29

Låt du mig avgöra vad som är intressant. Varför tror alla att jag skall ”hämnas” genom att skriva en bok.

 
Ingen bild

Quo Vadis

26 december 2018 15:52

Thoralf illojal? Det är ju SD:s ledning som varit illojal mot Thoralf och sina medlemmar genom att ägna sig åt fula intrigspel och maktmissbruk. Fega pajasar och dåliga förlorare som håller på så där. Kanske någon av Mattiasarna som fått lite dåligt ölsinne så där i juletider? ;-) Ha en skön annandagskväll och sköt om dig Thoralf!

 
Ingen bild

Laco

26 december 2018 15:57

Helt rätt Thoralf.
Jag kommer inte att rösta på SD i nästa val och i min bekantskapskrets tycker vi alla ungefär så. De personstrider som, om jag förstått det rätt utgår från M.B Johansson, borde bekämpas av medlemsutskottet. När inte så sker är inte SD längre ett parti för oss.

 
Ingen bild

P.V Svensson

26 december 2018 16:06

Jämför med en del moderata kommunalråd som driver sin egen linje med SD.
De söker inte riksdagsplatser, ännu.
Någon i SDs partiledning kände sig hotad på sikt.
Naturligtvis bara min gissning, jag har ingen insikt inom SD.

 
Ingen bild

P.Larsson

26 december 2018 16:16

Jag tror att långt fler än medlemmar i SD sympatiserar med dig.

Det gäller heller inte bara runt Kalmar utan hela landet och säkert bland de som inte längre bor kvar i Sverige.:-)

Om alla som kommenterar på din blogg inleder eller avslutar med från vilket län de kommer så får du snart svar.

 
Ingen bild

P.Larsson

26 december 2018 16:19

Jag glömde att hälsa från Bohuslän.

 
Ingen bild

Martin

26 december 2018 16:21

När ämnen som kan vara skadliga för partistyrelsen kommer upp i alternativmedia är det som en arme av vilande kommentatorer aktiveras. Ofta väldigt hätska och oförsonliga. Min misstanke har alltid varit att det är personer som följer alternativmedia litet grann och samtidigt har sin utkomst av SD. Men det skulle ju kunna vara någonting mer organiserat.

 
Janne

Janne

26 december 2018 16:30

Skriv du din bok Thoralf trots att det är några som känner att det börjar brinna i skosulorna.Ska bli kul att se dom stå och stampa i en vattenpöl.

http://Homer

 
Ingen bild

Mässkalle

26 december 2018 16:30

Spot on. De gör också att jag stödjer Thoralf ännu mer.
Gott Slut på 2018. För nästa år förväntar jag en bulldog mot MVH och en historirevision av Mattias Karlsson

 
Ingen bild

DecemberKartellen

26 december 2018 16:59

Jag har följt Thoralf i flera år. Jag minns när Thoralf uppmanade folk att gå med i SD för att partiet var nära att komma upp i 10.000 medlemmar - då gick jag med. Och de kom också upp i 10.000 medlemmar drygt. Även när Thoralf lade upp sina broschyrer och man kunde få hem 500 till reducerat pris - lägre än verkliga tryckkostnad om jag minns rätt. Det tog mig två morgnar en helg så var dessa utdelade. Mycket bra initiativ. Trots att Thoralf har jobbat för att få upp ögonen på folk och fått SD att växa i antal medlemmar och röster i valkuverten - så kommunicerar han fel. Märkligt.

Samma med Kasselstrand. SDU hade 1.000 medlemmar då Kasselstrand blev ordförande i ungdomsförbundet och han fick det att växa till 5.000 - och fick sedan silversnöret. Att värva medlemmar och röster är inte alltid fördel tydligen. (Numera är jag medlem i AFS och har delade ut deras valbroschyrer omkring 3.000 har även lagt ut valsedlar på förtidsröstningen och på valdagen. Blir det ett extraval har jag kvar valsedlar att lägga ut - jag har nog 4.000 valsedlar kvar.

Thoralf bry dig inte om att de kallar dig illojal för att du vill skriva en bok - bara att de är rädd för en bok visar att du är på rätt väg.

 
Ingen bild

Christer P

26 december 2018 16:59

Vi är nog några f.d SD:are som kan hjälpa till med egna upplevelser om du vill. Dessa kan ju i vissa fall bekräfta en del av dina egna erfarenheter.

 
Ingen bild

DecemberKartellen

26 december 2018 17:01

Ung kille med många bra poänger, enligt mig. Mycket sevärd!

Svensk Webbtelevision: Vi har erbjudit Sveriges partiledare att delta i Swebbtv Lördagsintervju. Först att acceptera detta erbjudande är Gustav Kasselstrand, ledare för Alternativ för Sverige (AfS).
Han är positiv till allmän värnplikt, vinster i vården, nationalism, Trump och fördjupat samarbete med Ryssland men är skeptisk till privata skolor, NATO, EU och islam i Sverige.

Lördagsintervju 24 partiledare Gustav Kasselstrand. Från 20 juli 2018.
https://www.youtube.com/watch?v=yklKOmcOU8Y

 
Ingen bild

Ludvig

26 december 2018 17:17

Jaså dom är rädda för att sanningen ska komma ut.

 
Ingen bild

Maja Dacke

26 december 2018 17:24

Många skakar av ångest och förskräckelse därför att de vet att det är mycket som de vill ska döljas.
Kanske finns det ett gäng i närheten av Gävle som skakade så mycket som 3,1 på Richterskalan härom morgonen. Inte tillräckligt för att få Fjollträsk att dallra dock. Jag som inte ser tv lyssnar ibland på radionyheter. Där nämns inget om skalv i Sverige ... Inte som jag uppfattat iaf.
Epicentrum låg 10 km ner i marken, och det vet vi väl vilka som brukar rikta ner sig dit. Eller hur?
Undrar var epicentrum ligger i Indonesien? Eller vid Etna ... ...

 
Ingen bild

lol

26 december 2018 17:38

Vad du än gör Toralf så sluta inte med kommunalpolitiken. Vi i Kalmar kommer att fortsätta rösta på dig o inte på SD.

 
Ingen bild

BB

26 december 2018 17:49

Du är en "redig påg" som vi säger här där jag bor.
Har uppskattat ditt arbete i många år, och hoppas det blir många till.
Gott Slut & Gott Nytt År !! Thoralf och alla dina följare.

Inte oväntat från Skåne.

 
Ingen bild

Grutt

26 december 2018 18:05

Du är en hedersknyffel som säkert som amen har kvar dina trogna i vått och torrt. Glöm inte att tomma tunnor skramlar mest. Klart SD är småskraja men å andra sidan är väl SD inte sämre än andra, man tycker väl det känns lite syrak om detaljer kommer ut men alla skriver böcker om partierna. Åsiktsfrihet är viktigt och att granska makten är lika viktigt.

 
Ingen bild

Sven

26 december 2018 18:29

Du kan knappast vara illojal, du behöver inte vara lojal mot något som du inte är knuten till.

Tycker också att du kan ta bort "fd. Sverigedemokrat" därför SD är väl historia.

Thoralf Alfsson

26 december 2018 18:57

Det tar jag bort när det är dags för en partibeteckning

 
Ingen bild

Martin

26 december 2018 18:31

Det talas om AFS som ett alternativ. För många är det dock svårt att stödja AFS eftersom de upplevs ha för hårt tonfall. Så jag länkar till två AFSare som var betydligt behagligare, jag tycker att folk behöver veta att AFS är mer än Jeff Ahl och William Hahne:

Louise tal för AFS i Malmö:
https://www.youtube.com/watch?v=S3eb2l7je5E
Mikaels tal i AFS valfinal:
https://www.youtube.com/watch?v=L2Ui2-t1ggA

Att Kasselstrand släppte fram folk med utstuderat hård retorik i valrörelsen berodde på att de ville provocera gammelmedia att skriva om AFS. Medietystnaden gjorde det omöjligt för AFS att få många röster. Så de tänkte, hellre att media demoniserar än medietystnad. Ungefär som Trump i USA eller SD före 2010. Media avskydde båda och kunde inte skriva många artiklar nog för att ge uttryck för sitt hat. Vilket gav röster åt Trump 2016 och SD 2010. Eftersom normala människor inte litar på gammelmedia.

 
Ingen bild

Uppgiven

26 december 2018 18:41

Heja Thoralf.

Klarar inte SD en bok där Thoralf berättar om sina erfarenheter, ja då är det inget parti som ska ha förtroendet att representera medborgarna.

De som klagar, gnäller och hotar har antingen ingen aning om vilket fulspel politiken är och hur SD behandlar sina trotjänare.
Eller vet de detta och vill lägga locket på...

Jag vet av egen erfarenhet hur det känns när partiet sätter en kniv i ryggen på en. De naiva individer som hotar Thoralf kan ju själv göra en vända inom politiken under SD-hatt. Ni kommer att bli förfärade...

Det är absolut inget fel på SD's politik. Däremot är de tongivande i partiet falska individer med narcissistiska drag.

Omöjlig miljö att verka i för normala människor.

 
Ingen bild

Anders

26 december 2018 18:53

Chris skriver på twitter:
Att Thoralf Alfsson till slut blivit utesluten är ingen enorm chock för mig då han har alltid kört sitt eget race och i ett parti måste man se sig själv som en lagspelare.

Att hans kritik mot islamisering anges som en grund är helt huvudlöst och säger allt om SD2018

 
Ingen bild

Tony

26 december 2018 19:03

Har man samarbete med kommunisterna i Expo ska man tala väldigt tyst om att vara illojal, gå ut och fråga medlemmarna om dom vill ha med dessa figurer och göra? Tror inte det!

Det verkar vara jobbigt att han ska skriva en bok,har ni något att dölja??

 
Ingen bild

Agne

26 december 2018 19:04

Fan vad underbart, partitoppen med Mattias Karlsson i spetsen darrar på manschetten. Vad är de rädda för?

Thoralf Alfsson

26 december 2018 19:27

Jag vet inte. Kan det vara att jag skall berätta hur jag upplevt min tid i SD och att jag till viss del kommer jämföra det med en normal arbetsplats.

 
Ingen bild

dajevlar

26 december 2018 19:06

Om de som skriver negativt till dig ang. din bok är politisk tillsatta SD:are så sjunker SD-båten ännu mer. (Hoppas verkligen inte det är så, utan dumma AFA:are som sin vana trogen bara vill skapa osämja och konflikter).

Jag ser inga andra politiska alternativ än SD att rösta på i ett ev. extra val. Vi måste visa etablissemanget att de inte får göra som de vill, därför behövs SD. (Visst, AFS - men vägen dit är (för) lång (just nu)).

Thoralf - hur skulle du rösta vid ett ev. extra val?

Thoralf Alfsson

26 december 2018 19:31

Jag hoppas faktiskt slippa ställas inför det valet för min egen skull. Jag tror dock inte det blir något extra val. Utan Annie har varit hemma i Maramö och stärkt sig och kommer efter helgerna stödja UK som statsminister.

 
Ingen bild

Tony

26 december 2018 19:16

Tror inte att SD hade räknat med dynamiken när man utesluter
personer som jobbat hårt för partiet och nu får skörda skit
för det. Men dom har sig själva att skylla!

Thoralf Alfsson

26 december 2018 19:35

MBJ:s mål och och vision för SD Kalmar län kommer nu skita sig. Men jag skall berätta mer om det i min bok och i ett blogginlägg under januari. Jag tror det svider fruktansvärt inom MBJ. Men själv göra, själv ha heter det ju.

 
Ingen bild

Robban

26 december 2018 19:34

Har själv råkat ut för hot och hat!
Inget att bry sig om, det ligger i råttornas natur!
De är som modigast, när de anonymt kan spy ur sig sitt hat!
I verkligheten är de leende ja sägare, med ovanligt bruna tungor och som i hemlighet oroar sig för att deras problematik med återkommande sängvätning ska komma ut!
Stå på dig Thoralf!

 
Ingen bild

Svenne

26 december 2018 19:51

Hur många SD:are skulle bli kvar om de granskades efter samma normer som du Thoralf?

Good luck med boken.

 
Ingen bild

Jonatan

26 december 2018 19:57

Jag tror att det är jättebra att du planerar att skriva en bok, och jag kommer absolut att köpa den.

Tyvärr upplever jag att sd på senare år har blivit just så intolerant, odemokratiskt och insnöat som meningsmotståndarna länge har hävdat. Behandlingen av dig och andra vittnar också om en ganska så bedrövlig människosyn. Det känns nu tungt att konstatera att sd:s motståndare har fått rätt och att jag efter alla år i slutänden har fått fel.

Det krävs nu att sd granskas ordentligt från nationalistiskt håll för att partiet inte helt ska gå förlorat. En bok från dig jan bli en liten del i det.

 
Ingen bild

Xarl

26 december 2018 20:28

Du borde ha tillräckligt stöd lokalt for ett eget kommunalt parti.

 
Ingen bild

alf

26 december 2018 21:39

Dags för uppdatering av "Om Thoralf" på nya bloggen;).

God fortsättning och Gott Nytt År!!!

 
Ingen bild

Farbror Fredde

26 december 2018 21:51

Thoralf imponerade på mig med sin lojalitet mot partiet efter att han petades från riksdagslistan. Det skulle jag ha haft väldigt svårt med i samma situation. Det finns/fanns tyvärr inte så särskilt många kända SD-politiker som jag uppfattar som seriösa. Bortsett från Thoralf då. Jimmie Åkesson gör dock alltid ett gott intryck. SD har gjort ett stort misstag med den här uteslutningen.

 
Ingen bild

tristidag

26 december 2018 22:30

Jag hoppas att detta går rätt väg för alla inblandade. Det vikigaste är att rädda sverige innan det är försent.

vad ska till?

 
Ingen bild

Galne Gunnar

26 december 2018 22:33

Ser fram emot boken! Uteslutningen av dig är ytterligare ett bevis på vilket Kalle Anka-parti SD är.

Språket i brevet du publicerade är på medelgod gymnasienivå och det där med att inte få kritisera islam är sjukt.

Ett av de bärande elementen för SD har just varit att man inte vill se islam fortplanta sig i Sverige. Så har jag uppfattat det.

God fortsättning!

 
Ingen bild

Satans helvete

26 december 2018 22:37

Spenderade 10 minuter för att förklara min politiska ståndpunkt men allt raderades. Dags för en stor julesup antar jag.

Thoralf Alfsson

26 december 2018 22:49

Använd min blogg på wordpress

 
Ingen bild

Kettil

26 december 2018 23:03

Stå på dig Thoralf! Är det någon som är illojal och skadar partiet så är det partiledningen som kastar ut folk hit och dit och som gör åsiktskorridoren i partiet mer trångt.

 
Ingen bild

Dags att byta motto?

26 december 2018 23:03

Mitt motto:

Det är inte lätt att vara Sverigedemokrat, trots att man håller sig till sanningen.

http://thoralf.bloggplatsen.se/presentation/

 
Ingen bild

Store karlsson

26 december 2018 23:27

Chris Dulny skriver intressant på Twitter:

Ser att Den Store Karlsson i en av sina nattliga statusuppdateringar krishanterar uteslutningsfadäsen rörande Thoralf Alfsson.

Är det inte enklare om Karlsson själv bara utesluter direkt på sin FB-sida? Av egen erfarenhet vet jag att det som skrivs där trumfar partipolitiken.

 
Ingen bild

Viveka

27 december 2018 01:22

Det känns så fruktansvärt fel att man uteslutit Thoralf. Jag känner mig
jättebesviken och direkt lurad! Jag hoppas ändå på att man tar sitt förnuft till fånga och upphäver uteslutningen. Man är inte sämre än att man kan ändra sig. Jag funderar också över varför det är så tyst från partiledningen. Och från Jimmie?

 
Ingen bild

Mats

27 december 2018 06:46

Det verkar inte finnas mer bevis mot dig an mot Kasselstrand. Men aven on du vore en stor skit sa borde SD ha agerat med vardighet nar de uteslot dig. Du har varit i partiet under en langre tid och Jimme skulle sjalv ha forfattat uteslutningsbrevet. Nu blev det en skandal istallet.

Skulle garna vilja att du skrev och forklarade hur nuvarande partiledning fungerar. Nagra fragor:
1. Jomshof skrev en enskild motion on stopp for utlandska pengar till moskebygge 2018. Varfor en enskild motion? Varfor var han ensam undertecknare?
2. Paula Bielers motion om att abort skall vara forbjuden om man gjor fostervattensprov (for Downs syndrom)
3. Julia Kronlid. Hon verkar helt blast och tror inte ens pa evolutionslaran om man far tro Internet. Hur kan en sadan person bli vice ordforande?
4. Hur mycket makt har egentiligen Mattias Karlsson och vad vill han?

Jag vill att Sverige skall vara en stolt nation som samarbetar i Europeiska Unionen. Just nu gar Europa i ratt riktning och Sverige skall vara med och hjalpa utvecklingen. Vore ocksa intressant om du forklarar din syn pa en rad fragor: (1) oppen svenskhet, (2) abort, (3) EU, (4) invandringsnivaer. Du vet vi alla var vi har dig.

Thoralf Alfsson

27 december 2018 08:32

Det kommer sannolikt finnas med till viss del i min bok

 
Ingen bild

Nisse

27 december 2018 08:24

Vad är de rädda för ? Har det förekommit tvivelaktiga saker inom partierna ska väl det upp till ytan.
Detta borde gälla för alla partier, för de flesta har nog lite saker som är lite tvivelaktiga.
Folk måste få reda på dels hur deras partier agerar samt vilka de personer är som de röstar på.
Jag kommer köpa din bok.

 
Ingen bild

Thoralf

27 december 2018 08:42

jaså

Ynkligt och fegt är att inte våga stå för alla anklagelser du kastar ur dig i dina kommentarer. Kom fram bakom det alias och visa att du är en mogen och vuxen person och inte bara en liten lort.

 
Ingen bild

Dennis Slotteborn

27 december 2018 09:10

De som håller på så här är bara ynkliga lortar som troligen har lågt iq då dessa till 100% ställer sig bakom SD riks. Tror att för att SD ska gå framåt behövs det en röst som din som kan påvisa brister och så även det som är bra synligt. Hur ska annars ett parti gå framåt? Nej kör på Thoralf, ska bli ett nöje att läsa den boken.

 
Ingen bild

Roland Salomonsson

27 december 2018 10:19

God Jul och Gott Nytt År!
Den boken bör skrivas. Lycka till!

Du bör även tacka dessa mailskrivare och Sverigefiender för de "förslag" om innehåll de framför!
Har du kollat att det inte handlar om "trollkonton"?

 
Ingen bild

Grutt

27 december 2018 10:53

Jag tycker inte man kan dra slutsatsen att de som inte håller med oss har lågt IQ som Dennis skriver. Det är att förminska på felaktigt sätt. Dessutom är jag nästan trött på att läsa att "jag köper boken" ungefär som om detta handlade om pengar. De stora herrarna genom historien som fick med sig folk hade en ideologi och skulle aldrig för en sekund sälja sig billigt för några kronor. Aldrig. Men, naturligtvis, förlorade de så fick de dåligt rykte av de som vann. Man tillskrevs attribut man inte hade och man dömdes för saker man aldrig gjort då man var en ideologisk fara för de som styr. Upphör därför med "jag köper boken", det är på ett barns nivå.

 
Ingen bild

Janne B.

27 december 2018 12:00

Vi får inte sluta rösta på SD! Trots allt är partiet vår enda chans. Som jag ser det finns det inte något annat parti att rösta på!
Hälsningar från Bohuslän!

 
Ingen bild

Ipren

27 december 2018 12:40

Verkar som om någon är skit i byxan!

 
Ingen bild

Lena1

27 december 2018 13:21

Stå på dig Thoralf, skriv boken, vi är många som vill veta vad som pågår bland ledarna inte minst bland Sd-ledarna. Tror att samma skit händer även inom de andra partierna, skillnaden är bara att journalisterna aldrig drar fram det.

 
Ingen bild

HL

27 december 2018 13:28

All lycka till med ditt fortsatta arbete och med boken.

 
Ingen bild

Hoppalong

27 december 2018 13:46

@Grutt,

Om du inte vill köpa boken är upp till dig, det är än så länge fritt.
Vi behöver inga pekpinnar utan om vi vill uppmuntra Thoralf är det också fritt än så länge. M.a.o skriv boken så köper vi den.

 
Ingen bild

Lars

27 december 2018 14:02

Thoralf:
Chris kommenterar din uteslutning på twitter:
Chris på Twitter:
Att Thoralf Alfsson till slut blivit utesluten är ingen enorm chock för mig då han har alltid kört sitt eget race och i ett parti måste man se sig själv som en lagspelare.

Att hans kritik mot islamisering anges som en grund är helt huvudlöst och säger allt om SD2018

Vad menar han med "eget race" stämmer det?

Thoralf Alfsson

27 december 2018 15:14

Fråga honom. Som ordförande i Kalmar har jag drivit aktuella frågor i Kalmar. Det kallar jag inte jag eget race. Inte personvalskampanj heller.

 
Ingen bild

wen

27 december 2018 14:43

Det ha länge sagts att SD;s viktigaste tillgång är den lokala organisationen. Man menade att ny demokrati åkte ut ur riksdagen därför att det saknades en lokal organisation. Det enda som fanns var en toppen och när det stormade så fanns det inget som kunde så emot PK-medias hetskampanj.
Likväl har SD:s ledning uttalat sig förklenande och till och med föraktfullt om lokala flygbladsutdelare. Trots att det är dessa som byggt partiet.Att SD var på väg att bli ett rövslickarparti har många länge ansett.
Nu är det bekräftat att det behövs ett parti för oppositionella. Kan det vara AFS?

 
Ingen bild

Salomon

27 december 2018 14:55

vill varken bekräfta (befästa) eller dementera (förkasta) om det är gogan bakom. Kan bara skriva att vi har fått nog av svenskens "egna" åsikter. Lägre profil ger mer mil.

 
Ingen bild

Martin

27 december 2018 15:01

@Janne B.
Den som sätter allt sitt hopp och sin sista chans på politiska partier är chanslös och förlorad. Politiker är bara på politikernas sida. Deras ideologi är makt och pengar till dem själva. Hur de sedan måste kränga orden för att nå dig är mindre viktigt.

 
Ingen bild

Överste Senap

27 december 2018 15:46

Ny "svensk" sport:
Kast med liten handgranat.

 
Ingen bild

Leif

27 december 2018 16:00

Grutt:

Jag tänker också köpa boken.
Face the fact, det verkar vara många som tänker köpa den :)

 
Ingen bild

Hasse Pannband

27 december 2018 17:20

Det finns en site på nätet där man kan skriva sin egen bok, och därmed hoppa över förläggare. Man kan välja sitt eget omslag osv. Sedan trycks boken i ett valt antal ex. Det är en tjänst som kostar författaren
en viss summa. Kanske värt att undersöka?

Thoralf Alfsson

27 december 2018 20:53

Jag har gjort en familjebok på det sätet till mina barn och barnbarn tidigare

 
Ingen bild

Anders

27 december 2018 19:06

Jag tror det är "partitopparna" själva som är inne och skriver under olika trollkonton. Var stark Thoralf. Jag hoppas att du inte släpper för många detaljer om boken. Man ser ju verkligen fram emot att läsa "överraskningarn" i den. Jag hoppas du tycker likadant Thoralf.

 
Ingen bild

C.H

27 december 2018 20:50

Såg precis att SD går framåt i sifos senaste undersökning. Din och andras högmod där man predikar att Partiet skulle komma att tappa stämmer inte så bra med verkligheten... Bevisligen verkar Det gå ganska bra utan dig...

 
Ingen bild

Grutt

28 december 2018 16:57

Är vissa förståndshandikappade eller vad är det frågan om? Läsförståelsen failar rejält i alla fall. Allt jag skrev är att jag tröttnat på tjatet om att köpa boken. Jag har aldrig skrivit att jag själv inte ska köpa läsa den.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< December 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards