thoralf

Direktlänk till inlägg 27 juli 2017

MYCKET SPEKULATIONER

Av Thoralf Alfsson - 27 juli 2017 00:14

Idag är det mycket spekulationer så jag har beslutat mig från att avstå att spekulera.


Jag har istället ägnat stora delar av dagen åt att dela ut drygt 1 000st av min sommarfolder ;-)  Varje gång jag ser DN-loggan på en brevlåda myser jag lite extra när jag stoppar ner min sommarfolder. Sedan funderar jag på hur smart en person är som har en prenumeration på DN. De har säkert höga tankar om sig själva men tillhör med stor sannolikhet det sovande folket.


Tror jag gjorde mer nytta idag än många andra som endast ägnat sig åt enbart spekulationer. För att inte tala om alla vilda och okunniga uttalanden på sociala medier.


 

 
 
Ingen bild

Tors Hammare

27 juli 2017 00:37

Nyval/lämna över till oppositionen men skojaren Löfven fixar nog så han sitter kvar tills 2018. Sen får han en 47 i arslet! Han har fördärvat landet och skapat asylkaos/-baroner på sina 3 år ja jag vet Reinfält är samma skit i en annan hög men nu är det Löfen som har ansvaret.

 
Ingen bild

OT

27 juli 2017 00:40

Apropå att Eddie meduza hade rätt - ”Sju Idioter”: http://www.youtube.com/watch?v=_h_m0dpQsxE

"SDs enträgna arbete, trots tystnad, skymf, hot och våld har gett resultat. Fler och fler kommer att engagera sig hos SD medans S m.fl kommer att sakta men säkert bli partier ingen svensk längre vill ha med att göra.

Vad är det då som hänt? Jo följande:

1) etablerade partier har inte lyssnat på folket

2) etablerade partier har haft ~25 år på sig att ändra sig, då signalen gavs av folket när Ny demokrati röstades in i riksdagen.

1) och 2) gör att de etablerade partiernas trovärdighet är 0 i vitala frågor. När sedan farhågorna från ~25 år sedan, besannas en efter en, finns det bara en väg för de etablerade partierna och det är att försvinna och bli en historisk notis om hur illa det kan gå om ett folk inte noga bevakar sina demokratiskt valda och sina fri och rättigheter.


Massmedia har ett mycket stort ansvar i detta att folket inte har kunnat bevaka sina valda. För detta bör de straffas mycket hårt, genom att t.ex dra in det massmediala skattestödet och kanske till och med utdöma stora skadestånd för att täcka de enorma ekonimska förluster som vi drabbats av.”

Var kunde ni läsa det först? Jo på Thoralfs blogg, närmare bestämt 2008-07-17

Framåt bröder och systrar! - ”Karolinens bön för Svea Rike (English subtitles)”: https://www.youtube.com/watch?v=AF-WqWRyPNE

P.S Kanske vi trots allt bör ha en republik? För konungen verkar ju inte längre vilja att Sverige skall vara Sverige.

 
Ingen bild

Björn

27 juli 2017 01:38

Någonstans där det spekuleras mycket just nu är på flashback. Såg en kommentar som jag gillade

"I händelse av ett skymningsläge i Östeuropa hur skulle vi då snabbt tagit tillbaka kontrollen över för riket viktig dataadministration utan egen kompetens? "

Började då fundera på det här med kompetensförsörjning. Och myndigheten för samhällsskydd och beredskap. Hur skulle Sverige egentligen klara av ett skymningsläge I Europa. Att Sverige klarade andra världskriget bra berodde ju dels på att en stor del av befolkningen fortfarande bodde på landet samt att vi var ganska så självförsörjande på både mat och materiel. Men det var stundtals hårda tider. I dag har vi endast en bråkdel av bondgårdarna kvar och en allt för stor del av vår mat importeras samt att majoriteten av befolkningen bor I städer. Hur mycket av vår industri finns kvar.
Tänk om gps´en skulle sluta fungera och internet? Mardröm för många.
Ett land borde vara självförsörjande på både mat och tekniskt kunnande.

 
Ingen bild

C Andersson

27 juli 2017 05:09

Thoralf. Jag anser att du gör rätt i att avstå från att spekulera. Det är ett klokt beslut. Däremot kunde du informera om vad som gäller. Det är många andra som spekulerar både här och på andra ställen. Utan att full koll på fakta och eller hur de olika turerna går. Etablerade media visar bristande kunskaper och vinklar som vanligt. Där utgör public service inte något undantag. Så där finns inget att lära sig.
.
Jag tycker du borde ta upp var som står i grundlagen. I regeringsform och riksdagsordning. Gärna med hänvisningar till Wikipedia. Wikipedia är visserligen en andrahandskälla men det som står är kanske lättare att ta in.
.
Du har min adress ifall det skulle vara något.

 
Ingen bild

Urban

27 juli 2017 06:28

Reinfeldt är den största landsförrädare genom tiderna! Finns ingen i jämförelse ens.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

27 juli 2017 06:58

Nu fick jag se en bild på Reinfeldt och kl.10 lyssna på Löfven och det innebär att hela dagen är förstörd.
Hoppas ett besök på //Gammelvala// i Brunskog kommer att ge dagen trevnad.

 
Ingen bild

Nattmannen

27 juli 2017 07:29

Måste bara ge dig Cred Thoralf för ditt ambitiösa arbete som du lägger ner på att försöka få ordning på landet Sverige. Respekt för allt arbete och slit som du gör för SD och dent svenska folket.

Djupt imponerad. Jag gick själv över till SD 2010 och kommer aldrig att byta tillbaks till Moderaterna och du är en av orsakerna. Försöker att påverka min närmaste omgivning och försöker verkligen få folk att förstå vad som håller på att hända. En del fattar och vissa är så otroligt naiva och förmodligen omöjliga att omvända.

Jag begär inte att de skall rösta på SD, men jag vill att de skall förstå det fundamentalt sjuka med att vi ger bidrag till ekonomiska flyktingar som förmodligen aldrig kommer att tjäna ihop en endast krona.

Kommer jag ner till Kalmar bjuder jag på en middag. Its a promise
Nattmannen

Thoralf Alfsson

27 juli 2017 08:25

En middag är aldrig fel!

 
Ingen bild

Jan

27 juli 2017 07:30

Tidigare prenumererade familjen på SVD men vi gav upp när artiklarna inte längre upplevdes som borgerliga. Det är kanske är bättre idag med profiler som Arpi och Gudmundsson men sista tiden vi prenumererade handlade artiklarna bara om svenskt självhat, genus och mångkultur.

 
Ingen bild

crille

27 juli 2017 09:10

Tidningar har jag inte läst på länge. Läser bara alternativ media. Följer dig o några bloggar till. Är glad för ert engagemang som ni lägger ner för att nyheter ska komma ut på ett korrekt sätt. Läser din blogg dagligen, du lägger ner så mycket energi på det du tror på. Tack för det.

 
Ingen bild

tonton

27 juli 2017 09:26

Apropå spekulationer... Måtte inte Aliansen, eller delar av den, suttit och kohandlat hela natten med Löfven och det övriga maktfullkomliga socialist-gänget -likt DÖ 2014.

 
Ingen bild

Lena

27 juli 2017 09:59

@Thoralf Är det en ny folder du gjort eller "baksidan" av den som du visade för några veckor sedan?
Tycker den här foldern är rätt frän. Även om det stämmer överens med mitt tyckande så tror jag att de som är skeptiska mot SD och de som är negativt inställda kommer att "få kaffet i strupen" s a s.

Väldigt fränt att börja med "det sovande folket", en del kanske reagerar och tar det personligt. Men i dessa tider är det nog viktigt för att få uppmärksamhet.

Thoralf Alfsson

27 juli 2017 10:18

Det handlar om att väcka folk! Det kan man göra på olika sätt.

Det är sidan 3 av åtta sidor som jag tog med i blogginlägget. Har visat några andra sidor tidigare. Sidan 4-5 är mina frågor om klimatändringar och massinvandringen.

 
Ingen bild

Veritas

27 juli 2017 10:28

"Tre av fem väljare tycker att Allianspartiernas planer på att väcka misstroendevotum mot tre ministrar är rätt. Det visar en undersökning från Aftonbladet/Inizio."
http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/wqQJ5/majoritet-av-valjarna-tycker-att-alliansen-gor-ratt
Byt regering innan Sverige förblöder!
SD 2018 >>>>>>>>>>

 
Ingen bild

World Traveller

27 juli 2017 10:45

Texten bara försvinner så man hinner inte skriva långa inlägg. IT-minister Mehmet Kaplan nämns inte i media. Fientlig makt = Muslimska Brödraskapet har tillgång till all hemlig information om Sverige och våra militärer och annat.

 
Ingen bild

crille

27 juli 2017 11:02

Lyssnande på presskonferensen precis! Vad hände egentligen? Bara svammel

 
Ingen bild

Veritas

27 juli 2017 11:10

Jag ger snart upp. Han verkar ha nio liv den statsministern.
SD 2018 >>>>>>>>>>

 
Ingen bild

Madde

28 juli 2017 12:16

Har förlorat hoppet i största delen av svenska folket.
De flesta tiger, följer strömmen. Mobbar ut istället för att stå upp för det som är korrekt. Narcissismen flödar. Arbetsplatsen är ett exempel.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards