thoralf

Direktlänk till inlägg 27 juli 2015

AVTALET MED MIGRATIONSVERKET ETT FALSARIUM

Av Thoralf Alfsson - 27 juli 2015 20:35


Idag har flera riksmedier haft nyheten om gratis busskort till asylsökande i Kalmar län.


Avtalet mellan Migrationsverket och Kalmar Länstrafik som ger asylsökande gratis busskort har inget stöd i regeringens regleringsbrev till Migrationsverket. Därför har jag ställt frågan till Migrationsverket i Högsby på vilka grunder i regleringsbrevet de ger asylsökande gratis busskort till en kostnad av 530 000 kronor/månad. Jag har dock inte fått något svar från Migrationsverket. Den budgetansvariga som tecknat avtalet har semester. Därför kan uppenbarligen inte ens chefen Lars Borgemo svara på min fråga!


Enligt min mening finns inget utrymme för dessa gratis 30-dagarskort till asylsökande i regleringsbrevet eller den budgetram som ingår från regeringen!

 

Dessutom är avtalet ett falsarium på mer än ett sätt.


  • Kortet ges gratis till asylsökande, enligt avtalet skall korten försäljas av Migrationsverket.
  • Korten ges även till personer som fått avslag på sin asylansökan och som därmed skall avvisas.
  • Avtalet innebär en kostnadsökning på ca 500 procent mot tidigare system.

 

Här kan du läsa delar av avtalet.


 

 

 


Att Migrationsverket inte försäljer 30-dagarskorten utan istället delar ut dem kostnadsfritt är ett avsteg från avtalet och strider dessutom mot regeringens regleringsbrev som kräver kostnadseffektivitet från Migrationsverket.


Att 30-dagarskortet dessutom ges gratis till personer som fått avslag på sin asylansökan är minst sagt provocerande mot landets skattebetalare, speciellt mot svaga grupper i samhället som t.ex fattigpensionärer som också lever isolerat och sällan kan besöka släktingar eller bekanta.


När avtalet tecknats skrev Kalmar läns landsting följande i ett pressmeddelande.


”Avtalet innebär att Migrationsverket på uppdrag av KLT får sälja 30-dagars periodkort till samtliga som finns på asylboenden i länet. Med 30-dagars kort blir det enklare för nyanlända att åka buss och tåg för att ta sig till olika aktiviteter i länet. Totalt beräknas det handla om 3 500 färdbevis i månaden som kommer att säljas.”


Tidigare har Migrationsverket köpt resor av KLT vid behov som uppstått för de asylsökande. Kostnaden för dess resor uppgick under 2014 till lite drygt 1 miljon kronor.


Nedan ett utdrag av resekostnader hos Kalmar Länstrafik under 2014.


 


Det nya avtalet innebär en kostnadsökning från ca 1 miljon kronor/år till ca 6,4 miljoner kronor/år. En ökning på ca 500 procent!


Det kan knappast överensstämma med regeringens krav på kostnadseffektivitet i regleringsbrevet till Migrationsverket.


   


UPPDATERING!


"SSU i Kalmar uttrycker sin glädje över beslutet.


– Det är ett förslag för den fria rörligheten och människans rättigheter, en solidarisk handling för de som lätt blir instängda och får nu möjligheten att vidga sina vyer. Det kommer leda till att människor ser hela vårt län och ser möjligheterna i det. Framtida boende, framtida jobb och framtida drömmar, skriver Klara Linder, Distriktsordförande i Kalmar läns SSU-distrikt."

 
 
Ingen bild

Kalle

27 juli 2015 21:15

Bra gräv Thoralf. Du är kung! Hoppas det här får spridning och att de ansvariga åtalas!

 
Ingen bild

Åke

27 juli 2015 21:47

Det här är ju f-n inte riktigt klokt!! Som arbetslös så får man t.ex, om man går en utbildning eller dyl, tillbaka max 200 kr/mån för ett busskort som kostar 800 kr/mån. Då mot skriftlig ansökan och uppvisande av originalkvitto och intyg på att man går en utbildning.
Jag blir bara så JÄTTETRÖTT på allt det här....Varför ska det daltas så förbaskat med just de asylsökande, och ännu värre ge busskort till de som dessutom kommer att avvisas?

Bra jobbat Thoralf....Det är alltid en fröjd att läsa din blogg, även om man blir skogstokig mellan varven av allt man får ta del utav.... :)

 
Ingen bild

Christer

27 juli 2015 21:49

Du gräver bra Thoralf! Jag tror att du har bra spridning på dina avslöjanden, ja ända upp i maktens korridorer. Det som ändå är lite chockerande är hur lättvindigt Migrationsverket genomför en sån här åtgärd. Dom vet att det väcker anstöt hos en stor del av befolkningen. Vi var redan innan världens generösaste asylland, men situationen kan hela tiden göras än mer absurd.
Såg inslaget om busskorten på Smålandsnytt, och jag förstår att de asylsökande var glada. Men att åtgärden samtidigt cementerar deras syn på Landet Gratis förstår nog inte Migrationsverket. Om och när pengarna sinar och förmåner dras tillbaka så kommer nog en reaktion mot det Svenska Rasistiska Sveket. Hur brukar muslimer reagera när dom blir kränkta? Man tänder eld!

 
Ingen bild

Ingemar Ekman

27 juli 2015 21:51

Ursäkta Kalle 21:15, men du låter lika naiv som sverigefientliga 7-klövern.

 
Lassekolja

Lassekolja

27 juli 2015 23:11

Åter ett väl genomfört "gräv" á lá Thoralf!!!
Ännu ett exempel på hycklandet om "alla människors lika värde"! Det är minsann skillnad på folk och folk! Jag syftar på jämförelsen när en kommun t.o.m kan gå till domstol för att slippa ge ett 6-årigt barn, som skall börja skolan, ett busskort, eftersom det fattas ca 100m till gränsen för skattefinansierat busskort! Kommunen ser hellre att ett litet ensamt barn tvingas gå eller cykla på en smal och mörk landsväg. Fy faan säger jag!(ursäkta språkbruket Thoralf!)

http://www.samtiden.nu

Thoralf Alfsson

27 juli 2015 23:13

Jag har full förståelse för din upprördhet!

 
Ingen bild

Hulda mk1

27 juli 2015 23:35

Det finns säkert många pensionärer som också skulle uppskatta denna biljett..
Det finns säkert många pensionärer och anhöriga som nu kommer att välja SD i nästa val...
Och som Lassekolja så klokt skriver, även förb...de föräldrar som är oroliga för sina unga barn som tvingas gå på mörka och farliga vägar pga. snåla kommuner...

 
Ingen bild

tonton

28 juli 2015 00:18

Det är skillnad på folk å folk, det benämns som positiv särbehandling så att t.o.m de få som anses som icke önskvärda i vårt land, och ska avisas, åtnjuter dessa priliviger -känner illamående.
Nu är det bara för övriga mediasverige att kopiera Ditt färdiga och utmärkta material och publicera, -i mina drömmar dock.

 
Ingen bild

Östersund

28 juli 2015 00:27

Jag har varken bil eller busskort. Har jobbat snart 50 år. Medan vissa invandrare ligger och jäser nere i solen.

www.svenskaresebloggen.wordpress.com

 
Ingen bild

Elisabeth (pensionär)

28 juli 2015 06:19

Kan upplysa er om att busskortet ingår inom normen för försörjningsstöd.
Inom många kommuner åker dessutom pensionärer gratis på kollektivtrafiken, gäller dock ej Kalmar.
I landet jag bor betalar pensionärer halva priset.
På bloggen frodas avund och hat.
Jag tror ej att någon av er skulle vilja gå i en asylsökandes skor!

 
Ingen bild

Demokratur

28 juli 2015 06:48

Fast nyttan med att lyfta detta? Den lågbegåvade svensken tiger och röstar sju-klöver. Nästa gång är det gratis, dvs betald av svensken, bil, hus, TV, osv till invällingarna. Och den lågbegåvade svensken tiger och betalar. Så länge svensken beter sig som svensken gör ska svensken hålla sin flabb...

 
Svensson

Svensson

28 juli 2015 07:14

Migrationsverket måste nu bli uppkallade till KU-förhör,det här är riktigt allvarligt,vi kan inte ha myndigheter som hittar på egna regler.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Stefan A.

28 juli 2015 07:53

Som han sa riskkapitalisten Reinfeldt - vi kommer inte att ha råd med mycket mer än invandringen i framtiden....

Socialakrobaterna genom arbetsmarknadsminister Ylva Johansson som säger sig bekämpa klassklyftorna tycker att löneskillnaderna märks för lite i a-kassesystemet och strösslar därför med pengar över de som redan får mest(arbetslösa journalister i storstad?) medan den ensamstående mamman i glesbygd får nöja sig med exakt 0 kr i höjd a-kassa, hon får trösta sig med höjd bensinskatt, och allt passerar nästan ombemärkt i fulmedia där gamla Ultima Thule och Åkessons kräftskiva(olika bud på vad det var för fest) blir förstenyhet och framställs som någon sorts rasistisk happening, det är den nivån fulmedia befinner sig på.
Mera till de som får mest är tydligen klarerat och godkänt av hycklarna i V och Jonas Sjöstedt.

 
Ingen bild

Zetor

28 juli 2015 08:00

Har man glömt snacket om människors lika värde den här gången också `? Bra Thoralf !

 
Ingen bild

JanErik

28 juli 2015 08:09

Jag känner en fd elev som pga att hennes familj flyttade till ett annat område, blev anvisad en annan skola. Hon trivdes bra i vår klass och ville inte byta. Naturligtvis fick hon gå kvar men då fick hon bekosta buskortet (ca 200/mån) själv. Hon försökte på alla sätt men det blev NEJ från kommunen. Hon tog jobb med att dela ut reklam för att finansiera detta.

Tyvärr kommer det inte komma lika fina ordval så det är bäst jag slutar kommentera.:(

 
Ingen bild

Jan Eriksson

28 juli 2015 08:09

Hur många finns det i vårt län som kallar sig journalister och uppbär lön för sitt "arbete"?
Har ingen av dem en spade? Inte ens en liten en?
Stor skam över alla dessa!
Tänk att vecka efter vecka och år efter år, bli så oerhört distansierade av Thoralf Alfsson. Om jag fick betalt för att arbeta som journalist skulle jag skämmas oerhört mycket, och inte kunna se någon människa i ögonen. Undantaget min chef.

Hur orkar de leva med sig själva? Går de på bedövningsmedel?

 
Ingen bild

KS

28 juli 2015 08:30

Precis så här skall en undersökning se ut! Nu är det emellertid inte några nyheter att du Thoralf vet hur man gör. SNYGGT JOBBAT!

 
Stefan K

Stefan K

28 juli 2015 09:27

Bra Thoralf

Det verkar som att Migrationsverket tar många egna beslut...eller är det inga egna beslut?
De permanenta uppehållstillstånden för syriska flyktingar, kravet att samtliga kommuner ska tvingas ta emot asylsökande och nu det här.

Har verkligen Migrationsverket, en myndighet som finansieras av skattemedel, denna befogenhet eller är det andra krafter som ligger bakom och i sådan fall vilka?

Kanske ett tips till Uppdrag Granskning vore på sin plats? Kanske det inte är någon idé med vänstersocialisten Hanna Stjerne som VD?

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Demokratur

28 juli 2015 09:28

@ Elisabeth(pensionär)
Mindre upprörande att pensionärer som jobbat hela sitt liv får subventionerade resor, dvs betalda av andra. Men för att vara konsekvent föreslår jag att så länge det finns en människa på jorden som har lägre levnadsstandard än du så avstår du dina privata medel...

 
Ingen bild

Hulda mk1

28 juli 2015 09:28

@Elisabeth. Tack för informationen. Men något hat och avund ser jag inte här på bloggen. Men rättfärdig kritik, som är nödvändig.
När jag var i många asylsökande och "ensamkommandes" ålder, runt 20 gick jag mycket. Stridspackning och vapen. Som mest tre mil...

 
Ingen bild

Ludvig

28 juli 2015 09:52

Man blir inte glad av sådana påhitt, när fattiga svenskar får betala. Men dom har ju jobbat i vårt land, så dom är inte lika mycket värda.

 
Ingen bild

Hacke

28 juli 2015 09:52

Bra att lägga SVT:inslaget parallellt med ditt egna gedigna gräv Thoralf.
Här ser vi med all önskvärd tydlighet den avgrundslika skillnaden på den välregisserade propaganda man hos public service envisas med att kalla journalistik och på riktig journalistik i regi Thoralf.
Stort tack för ditt inmponerande informationsarbete i folkets tjänst!

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

28 juli 2015 10:13

"journalist" kan knappast längre betraktas som ett yrke, en samling hjärntvättade propagandister besatta av tvångstankar.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

28 juli 2015 10:24

Det jag undrar lite över är subventionen av priset på kortet som Migrationsverket har fått i det här fallet?

Det är om jag inte missförstått en rabatt på 90%?

Har Länstrafiken mandat att ge sådana rabatter? Borde då inte andra grupper/företag kunna avatala om rabatter?

Det vore också intressant att relatera alla dessa kort till hur stor del av det totala antalet kort? Dvs få fram hur mycket extra belastning det ger för Länstrafiken.

Thoralf Alfsson

28 juli 2015 10:36

Svar från KLT angående subventioner.

"På din fråga om subventionsgrad, så är det svårt att uttala sig om det. I avtalsförhandlingarna mellan KLT och Migrationsverket har flera olika aspekter diskuterats, bl a

boendenas placeringar, olika typer och behov av resor från respektive boende, antalet vuxna resp barn och försäljningsadministrativa faktorer/lösningar.

Avtalet är således ett helhetsavtal där många faktorer har samverkat."

 
Ingen bild

Karl

28 juli 2015 10:32

Rabatterat pris?!
500.000:- och 3500 kort blir en kostnad på ca 143:-/st. Jag betalar 1440:-/mån för samma typ av kort. Tala om att KLT har möjlighet till att ge rabatt på sina kort! Rent av förjäkligt att vi ger (stora) förmåner till dem som ska avvisas men skiter fullständigt i våra egna medborgare! Det var inte många månader sedan som de höjde priset. Var det för att kunna ge rabatter till asylsökande?
Hade KLT tagit rätt pris till Migrationsverket så hade de fått in 5 miljoner och hade kunnat sänkt priset till oss svenska medborgare som åker med dem.

 
Ingen bild

SM811

28 juli 2015 11:02

@Elisabeth
Nu var det inte invandrande pensionärer som får busskort.
Sedan får inte alla pensionärer gratis busskort vid 65 år.
Varför skall hela tiden invandrare få särregler som inte vi skattebetalare får. Det är inte avund utan en självklarhet att det skall gälla för alla. Tydligen svårt för en del att förstå.

 
Ingen bild

Christer

28 juli 2015 11:24

Jag har funderat lite om hur våra myndigheter tänkte om invandringen för c:a 30 år sedan. Om man gjort en prognos och ett diagram över tänkbara volymer de påföljande 5 åren, och nästa 5, och nästa, fram till idag. Hur hade det diagrammet sett ut? Om någon klarsynt i rummet då påpekat att: "den kurvan får antagligen inte plats på papperet, inte ens om du ritar upp den på väggen ända upp till taket - Du får såga hål i taket o fortsätta kurvan upp på skorstenen"! Den personen hade nog fått gå hem samma dag!
Klarsynthet har inte nån gång präglat våra politiker i denna fråga. Och att man sen övergav styrningen och gav Migrationsverket egen beslutsrätt över volymerna och förmånerna med kostnader som brakat loss utan en tanke, är ändå något förvånande. Hur fan har man tänkt att få tillbaka kurvan från taket,ner i rummet och tillbaka på papperet?
Någon som vet?

 
Ingen bild

Tony

28 juli 2015 11:56

Elisabeth pensionär@

"Tror inte att någon av er skulle vilja gå i dom
asylsökandes skor"? Jo det skulle jag vilja, vem vill
inte gå omkring i fina märkes dojor med märke som Puma
och andra ännu finare, som många av dessa går omkring
i, plus en Mobiltelefon av senaste märke.

Det märks att du är en Sossetant, som måste försvara
alla tokigheter som dina partikamrater hittar på, för
tanken att tänka självständigt är väl omöjligt för en som
är marinerade i Sosseriet!

 
Ingen bild

Göta

28 juli 2015 12:19

ÄNNU FLER VANSINNIGHETER
Läs i länken om kvinnan med tre barn, som över huvud taget inte har rätt att bo i Sverige eftersom hon (trots västvärldens mest generösa villkor) har fått avslag på sina asylansökningar två gånger.

Då alltfler av våra svenska lagar numera inte längre gäller för icke-svenskar, har familjen trots utvisningsbesluten stannat kvar som illegala, eller "papperslösa" som det numera så vackert heter på vårt nya språk Orwellska. Barnen går alltså i svensk gratisskola och kvinnan har ansökt om att hon och hennes familj helt ska försörjas av svenska skattebetalare, dvs få svenskt socialbidrag. Denna ansökan avslogs av kommunen, men efter att den utländska kvinnan överklagat hos förvaltningsrätten, har domare där nu gett henne och barnen rätt till svensk försörjning.

Detta innebär i realiteten att ALLA i hela världen, som lyckas ta sig hit, automatiskt också har rätt att bli försörjda här av oss, trots att de efter prövning inte ens har rätt att bo här...!

Har Migrationsverket spelat ut sin roll? Är det, med hjälp av diverse olika domstolsbeslut i högre instanser och Reinfeldt-MP-regler om fri skola, tandläkar-, sjukvård osv för alla illegala, nu äntligen dags för HELT FRI INVANDRING OCH SVENSK FÖRSÖRJNING FÖR ALLA som lyckas ta sig hit?

http://avpixlat.info/2015/07/28/dom-i-forvaltningsratten-baddar-for-valfardskollaps/

 
Ingen bild

Observer

28 juli 2015 12:26

Thoralf! -Polisanmäl det hela. Det vore intressant ur flera aspekter. T.ex vad finns det för represalier när fel begås? Är de tillräckliga för att förhindra att nya sådana här brott begås? Är det kanske något man skall se över o.s.v

 
Cavatus

Cavatus

28 juli 2015 13:47

Jag tror helt enkelt det är ett sätt för politikerna att köpa sig fria från ett problem. Man lanserar det - som vanligt - som ett integrationspolitiskt genidrag. Fast i grunden är det ett sätt att runda de ständiga konflikterna med asylanter och dylikt folk som kräver av busschauffören att få åka med gratis och annars hotar de med allehanda otäckheter osv. Det har vi läst spaltkilometer om. Nu slipper man åtminstone det problemet i Kalmar län - och vips slapp man ta debatten med dessa människor om att man faktiskt måste betala för sig på en buss eller ett tåg. Eller vad tror ni andra? Fegheten dold i godhet ....

www.korta.nu/flygblad

http://www.korta.nu/jc

 
Ingen bild

Hulda mk1

28 juli 2015 14:33

@Göta. Mina kunskaper i juridiken är inte stora. Men "Trolöshet mot huvudman", kan det gälla om man hanterar skattebetalarnas pengar på ett extremt vårdslöst sätt..?

 
Ingen bild

Lasse

28 juli 2015 14:40

Mycket vaket Thoralf, du lägger ner ett enastående arbete på att tydliggöra alla falsarier som medierna gör sej skyldig till. Just det här med gratis busskort är något som retat upp väldigt många människor. Du är värd all beundran dessutom har du säkert dragit in ännu fler röster till SD.

 
Ingen bild

sthlms kaoz även i Kalmar

28 juli 2015 16:19

Dom effekter migg-djä-vulen Lars Borgemo, inte hoppas på blir troligen att busskorten tappas bort(säljs svart, lånas ut) och asylbluffarna får nya, såledesmycket högre kostnad än planerad.

asylbuffarna kommer nog vilja åka över länsgränsen för att hälsa på bekanta och vidga sina vyer inför integrationen och
problem uppstår när busskorten inte gäller på andra bussar utanför länet och hur blir det när de vill åka tåg. således kommer det utvärderas att de behöva få åka gratis över hela Sverige till nästa år.

skall det sättas in extra bussar eller skall de som får betala sina egna bussbilljetter få stå i bussen eller
lämnas kvar vid busshållplatsen pga av de inte får plats, man får ju nämligen inte proppa bussen full av säkerhetsskäl.

effekter i övriga delar av landet med asylfolk i kollektivtrafik ger överfalls och rån, ex överfallet på elin krantz av asylbluffare. Det blir behov av att installera och kontrollera att det finns fungerande övervakningskameror med ljudinspelning på alla bussar även i bakre dörren och i mittengången.

Det blir undanträngseffeketer då unga tjejer inte kommer våga åka själva på kvällen och äldre inte heller.således minskad försäljning av lagliga busskort.

kanske lobbygrupper för bilbranschen och parkeringsbolag har påverkat miggvÄrket att dela ut gratis busskort till personer som inte behäver uppge sin identitet i Sverige och miggvÄrket måste ta reda på vilka dom är.Klockrent sätt för att få vanligt folk att välja bilen istället. Vilket ger
skatteintäkter från bensin och fordonskatt och och kaoz på brist av parkeringsplatser ger cash

 
Ingen bild

Stefan A.

28 juli 2015 17:48

En enkel Stockholm, det är i varje fall vad många kommunalråd i glesbygdskommunerna hoppas på innan försörjningsansvaret övergår från staten till kommunerna, en kostnadsbomb ligger och väntar...

 
Ingen bild

Märta

28 juli 2015 18:13

Har inte fattigpenslonärer och andra fattiga vanliga dödliga mänskliga rättigheter och rätt till fri rörlighet. Många utav de grupperna har inte råd att åka buss så ofta, då det är gansk dyrt.skäms på er.! Snacka om allas "lika värde" .

 
Ingen bild

Tony

28 juli 2015 19:17

Annat ämne.

Med anledning av den havererade U båten, visst verkar
det konstigt, det sägs att den sjunkit efter en kollision
med ett Svenskt lastfartyg 1916, men enligt uppgift igår
ser den helt oskadad ut? Är det som med Estonia, att det
gäller att föra folket bakom ljuset? Det är ju en Svensk
regerings paradgren sedan många år?

 
Ingen bild

Hulda mk1

28 juli 2015 21:44

@Tony. Det behövdes nog inte så mycket våld om en båt träffade en u-båt 1916.
Estonia, ja, där är inte bara en massa människor tyvärr begravda. En hel hundkennel också...

 
Ingen bild

Morningstar

29 juli 2015 03:29

@sthlms kaoz Det blir väl som i u-länderna. Folk sitter på taket i drivor och klänger sig fast vid sidorna på bussen. Det blir svennarna som får sitta på taket och hänga utanför trots att dom betalat biljetten. Den nya adeln måste ju få sitta utomus. Annars kan dom ju bli förkylda och bli kränkta av det svenska vädret.

 
Ingen bild

kalifat redan här

29 juli 2015 18:54

Morningstar 03:29

svenskar drar sig undan, så de som kan cyklar, åker bil eller samåker med bekanta, eller går istället för att bråka om bussplats och ställa till med en scen och riskera bli måltavla för multurkrock.
vi lever ju redan i ett kalifat! svensken betalar men får inte tillgång till välfärden, bara utlänningar och 7 klöverpolitiken har tillgång till välfärden.

även livsfarligt att åka bil i fd Sverige. Korkortslösa, knarkade, Identitetslösa förare möter Ni på vägen!

http://na.se/nyheter/orebro/1.3085999-olyckschauffor-pa-r50-saknade-korkort

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards