thoralf

Senaste inläggen

Av Thoralf Alfsson - Lördag 11 aug 22:59

Talet börjar efter ca 54:30


Av Thoralf Alfsson - Torsdag 9 aug 23:45

Idag kallade Centerpartiet i Kalmar till presskonferens och anklagade mig för förföljelse av deras riksdagskandidat Jaafar Al-Jabiri för att jag vid några tillfällen nämnt honom i samband med att jag skrivit om Centerpartiet och deras vurmande för islam.


Enligt Östra Småland kräver centerpartisterna att SD:s partiledning skall kasta ut mig från partiet. Tänk om det istället är Jaafar Al-Jabiri som borde kastas ut från Centerpartiet. Han tycks inte tåla att få frågor om han är en rättrogen/bokstavstroende muslim eller hur han ser på sharialagar och vilken kvinnosyn som han står för.


Högst relevanta frågor när man står på fjärdeplats på Centerpartiets riksdagslista och besöker en shiamoské med sannolika kopplingar till Iran.  Vet egentligen Centerpartiet vem Jaafar Al-Jabiri är? Har Centerpartiet ställt dessa i allra högsta grad relevanta frågor till sin kandidat till riksdagen?


De fyra centerpartisterna menar istället att det är förföljelse. Om Jaafar Al-Jabiri ser mina frågor som förföljelse så rekommenderar jag Jaafar att dra tillbaka sin kandidatur från riksdagen. Han riskerar annars att drabbas av mycket ”förföljelse” från media om han blir riksdagsledamot den 9:e september. Såvida inte han tänker ansluta sig till knapptryckarkompaniet i riksdagen.


Barometern, Östra Småland och Radio Kalmar har intervjuat mig i eftermiddag. Den som skriver bäst är utan tvekan Ulf Carlsson på Östra Småland. Jag nämnde för honom att det skrevs en hel del otrevliga kommentarer om mig på Jaafar Al-Jabiris Facebooksida, kommentarer skrivna av ledande centerpartister i regionen.   

http://www.ostrasmaland.se/kalmar/centern-kraver-att-sds-partiledning-sparkar-ut-alfsson/


 


Här kommer några citat från artikeln, som jag gissar är en plus-artikel.


”Det finns en stor diskussion på sociala medier om det hela, såväl på Thoralf Alfssons blogg som Jaafar Al-Jabiris sida. På den senare skriver Centerns toppolitiker Leif Larsson, tidigare ordförande för Regionförbundet att han skäms för att Vimmerby kommun bekostat Thoralf Alfssons utbildning.

Är det ett sätt att uttrycka sig som Centern tycker är en lämplig samtalsnivå?

– Jag känner inte till det inlägget. Men det är självklart att vår uppfattning om debattregler gäller för alla, säger Anders Åkesson.”

 

”Thoralf Alfsson (SD) själv tar inte åt sig av kritiken.

– Jag har ställt några högst relevanta frågor till en av Centerns ledande företrädare i Kalmar. Det är en person som har ambitionen att komma in i Sveriges lagstiftande församling, vid valet i höst. Det är viktigt att veta om han exempelvis vill införa sharialagar i landet.”

 

Radio Kalmar lyfter det inte på samma sätt.

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=86&artikel=7017019Barometern gör alltid saker på sitt sätt. De slår upp det på första sidan och med nästan ett heluppslag på bästa nyhetsplats. Vilken nyhetsvärdering. Vi får se hur de värderar kommande nyheter om Jaafar Al-Jabiri. Om det blir locket på när det inte är lika roligt längre.


Två artiklar, en artikel med centerpartisternas anklagelser och en artikel där jag får försvara mig. Först artikel nummer 1.


http://www.barometern.se/kalmar/centern-har-fatt-nog-av-thoralf-alfssons-retorik-oacceptabel-ton-i-valrorelsen/


På bloggen har han en medveten strategi som går ut på att förknippa mig med länder och rörelser som jag klart tar avstånd ifrån. Han utgår inte från politiska sakfrågor utan vill få mig att framstå som en ond fundamentalist.

Jaafar Al-Jabiri berättar att har försökt att svara på Alfssons frågor och att han bjudit in honom på kaffe, men fått nej.

– Så till slut blockade jag honom från Facebook.”

 

Sedan några citat från artikel 2.

 

http://www.barometern.se/kalmar/alfsson-svarar-muslimer-far-rakna-med-att-bli-granskade-for-sin-kvinnosyn/


”Det var kommunalrådet Ingemar Einarsson som sa till mig att Jaafar Al-Jabiri var en rättrogen muslim, och då reagerade jag. Rättrogen låter i mina öron som bokstavstroende, och då ville jag kolla upp honom.

– Så jag ställde frågor till honom på Facebook om det. Men han sa att han inte visste vad det var.”


Mattias Bäckström Johansson, riksdagsledamot och distriktsordförande får också kommentera det hela i Barometern.


”Samtidigt får just Centerpartiet vara berett på att ta en debatt om islamiseringen. De har medvetet försökt via olika aktiviteter locka till sig personer med utländsk härkomst. Det arbetet väcker frågor hos mig och andra och då måste man vara beredd på att försvara och debattera detta även på sociala medier.”

 

Jag måste säga att jag tycker att Centerpartiets agerande är pinsamt. Uppenbarligen får man inte granska en riksdagskandidat för centerpartiet som har utländsk bakgrund.


Att media och ett antal journalister dag och natt gräver i sverigedemokraters görande och havande tycks centerpartisterna fullständigt glömt bort. Om man kan sätta i sverigedemokrat på pottkanten så jublar Annie Lööf och hennes partivänner men om de själva blir granskade så kallar de till presskonferens.


To be continued

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 9 aug 19:53

Sverigedemokraternas gruppledare i riksdagen Mattias Karlsson gästade idag Kalmar Stadsfest och frågades ut från Larmtorgets scen.


https://youtu.be/zqpfcVnJ9xc


Av Thoralf Alfsson - Onsdag 8 aug 20:44

Finns det provisoriska shiamoskéer i Kalmar? Svaret är givetvis ja.


För en tid sedan skrev jag ett blogginlägg där jag tog upp en sannolik mordbrand som polisen försökte mörka men protokoll visar att de uppgifter som polisen gav media, senare visade sig vara helt felaktiga. När jag skrev blogginlägget förväntade jag mig faktiskt att media skulle ta upp det. Men så blev inte fallet. Läs mitt blogginlägg om branden i en shiamoské.


Efter mordbranden i september 2016 stod shiamuslimerna utan en moské och samlingslokal.


Då fick en verkstadslokal i Lindsdal bli moské. Hur många tror att det söktes tillstånd och bygglov för att göra om lokalen till moské och samlingslokal. Nej, givetvis inte. Här kommer några bilder från verkstadslokalen på Förmansvägen 6 i Lindsdal.


 

 

Som sedan omvandlades till en moské och samlingslokal.


 

Där möten, bönestunder och andra ritualer.  

Men även en industrilokal i Smedby används också till moské och samlingslokal. Det gäller adressen Företagarevägen 12 i Smedby. På sociala medier till och med annonserar shiamuslimer om sina tillställningar i moskén.


 


Här kommer några klipp från lokalen på Företagarevägen 12 i Smedby från 2017. Vem kan tro att denna lokal finns i Smedby. Men det är tyvärr sanningen och ingen fakehistoria. 
Det har öppnats ännu en lokal i Smedby, inte så långt ifrån den andra lokalen i Smedby. På Dokumentvägen 32 i Smedby, där började Shiamuslimerna med möten i början av april.


 


 Männen går in genom en ingång medan kvinnorna tvingas gå in genom en annan dörr. Kvinnorna går aldrig in i samma dörr som männen, männen kan däremot gå in i samma dörr som kvinnorna när de kommer med mat eller andra prylar. Av alla de foto och videor jag tagit del av så är åtskillnaden mellan män och kvinnor total. De får uppenbarligen inte befinna sig i samma moskélokal som männen.


Här kommer ett klipp från den 31 mars 2018. 
Om de befintliga lokalerna inte räcker till så hyr man en bygdegård i Läckeby för sina religiösa ritualer. Det är samma lokal som shiamuslimen Jaafar Al-Jabiri som är riksdagskandidat för Centerpartiet har hyrt för sin fest där flera ledande centerpartister medverkade.


 


Jag undrar hur många svenskar som har en enda susning om att detta pågår i vårt samhälle? Och i Kalmar!


Jag tror den konflikträdde svensken hellre blundar än att han intresserar sig för vad som pågår i de parallellsamhällen som skapats och som utvecklas och som växer dag för dag.


Jag är verkligen bekymrad över utvecklingen och den islamisering som pågår!

 

UPPDATERING!

 

Det gick väldigt fort. Bara några timmar efter att jag publicerat mitt blogginlägg igår kväll är FB-sidan med detta material nedsläckt från Facebook. Den kommer säkerligen aldrig mer upp.

 

https://www.facebook.com/HsynytAlamamAlhjtjKalmr/

 

 

Notera att det är ca 1 200 personer som gillade och följde sidan!


Tyvärr så är nu sannolikheten stor att jag nu efter detta avslöjande kommer utsättas för hot eller kanske något ännu värre!

 

Tyvärr har jag alldeles nyss mottagit ett mail (klockan 09:10) som kan tolkas som ett förtäckt hot från en riksdagskandidat för Centerpartiet.

 

 

http://thoralf.bloggplatsen.se/2018/07/18/11550374-den-konfliktradde-och-naiva-svensken-blundar-del-1/

 

http://thoralf.bloggplatsen.se/2018/07/22/11551044-den-konfliktradde-och-naiva-svensken-blundar-del-2/

 

http://thoralf.bloggplatsen.se/2018/07/28/11552336-den-konfliktradde-och-naiva-svensken-blundar-del-3/

 

http://thoralf.bloggplatsen.se/2018/07/29/11552504-den-konfliktradde-och-naiva-svensken-blundar-del-4/

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 7 aug 19:41


Som så många andra har Kim Teleman inte brytt sig om att ta reda på hur Sverigedemokraternas valsedlar är uppbyggd. De första 60 namnen på valsedeln är gemensamma för hela landet.

Det innebär med stor sannolikt att minst 58 personer av dessa kommer väljas in i andra valkretsar än Kalmar län. Det innebär i sin tur att t.ex plats 61 på valsedeln i praktiken kan vara plats nummer 3 i Kalmar län. Med dagens opinionsläge kan SD fördubbla sina mandat i riksdagen och då blir plats 61 och nedåt i allra högsta grad valbara platser.


Kim Teleman påstår sedan att Sverigedemokraterna inte har någon klimatpolitik. Något som är helt felaktigt men det beror sannolikt på att Kim Teleman inte tagit reda på det heller eller att hon inte delar de förslag som SD har. SD vill satsa på energieffektiviseringar och energiforskning och flytta de klimatpolitiska resurserna dit de gör mest nytta, exempelvis inom internationella insatser och forskning. Att lägga 1 000 miljoner kronor på att subventionera försäljningen av elcyklar är inte ett särskilt effektivt sätt, utan handlar mest om symbolpolitik under ett valår. Vi anser att statusen på Östersjön är ett mer akut problem, som bör få större uppmärksamhet.


Det är dock glädjande att Kim Teleman har en del insikter om hur dåligt integrationen fungerar i vårt samhälle men frågan är om hon förstår hur stora kostnaderna är. Att den skulle fungera så mycket bättre på Öland är jag dock tveksam till, det handlar sannolikt om hur många som väljer att stanna kvar på Öland. Jag tror att många lämnar Öland och flyttar till de ”egna enklaverna” som växer upp runt om i Sverige, med ökad segregation och splittring som följd.


Kim Teleman skriver att alla som kommit till oss kommer från länder i krig. Det är en förfalskning av verkligheten. EU-kommissionens vice ordförande Frans Timmermans uttryckte sig 2016 om att 60 procent av det som söker sig till Europa är ekonomiska flyktingar. ”Det handlar om 60 procent av alla flyktingar. Det är människor som man kan anta inte har en enda anledning att ansöka om flyktingstatus”. Jag tror att Frans Timmermans har bättre koll på detta än vad Kim Teleman har.


Avslutningsvis skriver Kim Teleman att man inte skall döma människor efter vilka de är, utan efter vad de gör. Jag håller delvis med! Varför slänger/gömmer så många sina id-handlingar när de söker uppehållstillstånd i Sverige. Inom flera grupper kan eller vill inte så många som 95 procent av de asylsökande göra sin identitet säkerställd. Redan då visar många vem de i själva verket är eller rättare sagt inte är!


Thoralf Alfsson (SD)

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 7 aug 00:21

  ,


Jag är övertygad om att alla ser klimatförändringarna klart och tydligt.


Lite perspektiv på detta kan aldrig vara fel. En viss tillnyktring är faktiskt befogad.


Att känna till skillnaden på väder och klimat är heller inte fel i dessa dagar.

Av Thoralf Alfsson - Söndag 5 aug 20:53

Expressen avslöjar Socialdemokraternas hyckleri. Vem kunde tro det? Utropar jag.

En tid efter att Stefan Löfven tillträtt som partiledare för Socialdemokraterna deklarerade han stort att Sverige skulle ha EU:s lägsta arbetslöshet 2019, efter en mandatperiod med S vid makten. Stor i orden liten på jorden.


Idag skriver vi den 5 augusti 2018 och Sverige ligger enligt Expressen på 17:e plats inom EU. Med länder som Bulgarien och Rumänien med lägre arbetslöshet.

 

Sverige låg på 10:e plats 2014, nu ligger vi på 17:e plats.


Skicka tillbaka tiggarna från dessa länder. Vad gör de här när de kan få arbete i hemländerna!

 

"Bara under de senaste fyra kvartalen är det 89 000 fler människor som har ett jobb att gå till. Det är en ökning som motsvarar ett helt Växjö eller Karlstad. Det visar att regeringens insatser ger resultat", sa Ylva Johansson på fredagen. 

https://www.expressen.se/ledare/det-gar-samre-for-stefan-lofvens-sverige/

 

Expressens ledarredaktion missar dock att berätta om alla extra tjänster och moderna beredskapsjobb.

 

Under samma tidsperiod har Ylva Johansson och regeringen skapat nästan 20 000 extra tjänster och moderna beredskapsjobb. Subventionerade låtsasjobb där staten betalar 100 procent av lönekostnaden om lönen inte överstiger 20 000 kronor/månad.


 

Läs mitt blogginlägg från den 1 juli.


Moderna beredskapsjobb i en högkonjunktur! Sug på den. Beredskapsjobb hade vi under finanskrisen och depressionen under 1930-talet. Något som även var en del i nazitysklands framväxt. Men idag befinner vi oss i en extrem högkonjunktur som aldrig tycks ta slut. Då skapar den Socialdemokratiska regeringen ”moderna beredskapsjobb”.


Det är ett exempel på en fullständigt misslyckad och katastrofal politik från regeringen. När en lågkonjunktur kommer, alltså inte om, utan när en lågkonjunktur kommer och det kan gå fort. Då ligger sannolikt Sverige väldigt illa till just nu.


Den som får överta regeringsmakten den 9:e september har inget guldläge att utgå ifrån. Det kommer bli tufft. Jag tror att det bara finns ett parti som kan klara den uppgiften, SD!

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 132 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13 14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se