thoralf

Direktlänk till inlägg 1 november 2018

SSU OCH ISLAMISTER

Av Thoralf Alfsson - 1 november 2018 19:16

Egentligen kanske man borde vara väldigt skadeglad när SSU granskas och det ena efter det andra avslöjandet kommer att socialdemokraternas ungdomsförbund i Skåne kapats av islamister med antisemitiska och homofobiska uttalanden på framförallt sociala medier. Men nej, jag är inte skadeglad. Det är bara för sorgligt att vi låtit det hela gått så långt.


Den politiska korrektheten har uppenbarligen varit så övergripande och total inom SSU att ingen vågat reagera och säga ifrån. I synnerhet inte när ett valår och en valrörelse var i antågande. Då gällde det uppenbarligen att tysta allt fram till valdagen.I mitt stilla sinne undrar jag om även media spelat med i detta?

 

Läs framförallt dessa artiklar från alternativmedia.


https://samnytt.se/avslojar-sa-har-vill-islamisterna-ta-over-hela-ssu/


https://ledarsidorna.se/2018/11/rasismen-och-homofobin-inom-ssu-aftonbladets-ledarredaktion-var-delaktig-i-morklaggningen/


”Så här berättar en av våra källor om sin första kontakt med förbundet. Källan fick så småningom förtroende från dåvarande ordförande för SSU Skåne Rizwan Elahi, mannen med kopplingar till Ahmadiyya-mosken i Malmö som gjort sig rikskänd genom sina homofobiska ställningstaganden.” 

 

I Kalmar kommunfullmäktige sitter socialdemokraten Nasim Malik som är Ahmadiyyamuslim från Pakistan.


Svensk media undviker att nämna att avslöjandet om SSU i Skåne har sitt upphov i ett avslöjande av Samhällsnytt redan den 15 oktober. Jag är inte det minst förvånad över hur svensk media agerar. Det är inte första gången och definitivt inte heller sista gången.


Media beskriver det som en falangstrid inom SSU och jag tolkar det jag läst som att den ena falangen handlar om islam/muslimer i väldigt stor utsträckning. Det förvånar mig heller inte i det invandrartäta Malmö och Skåne.


Många har länge förutspått att vi skall få ett renodlat muslimskt parti på riksnivå och att det partiet lätt kommer klara fyra procentsspärren till riksdagen. Men de muslimer som varit och är politiskt aktiva har valt att försöka gå den snabba vägen genom andra partier. Helt enkelt infiltrera partier för att kunna påverka i islamistisk riktning. Vi har sett detta i snart alla partier förutom Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna och det har sina naturliga förklaringar.


Nu tror jag faktiskt att det inte bara är SSU som infiltrerats. Det vet sedan avslöjanden inom framförallt Miljöpartiet och Centerpartiet. Det finns tydliga tecken på att det även kan finnas inom Grön ungdom och Centerpartiets ungdomsförbund CUF. Det är ju två partier med väldigt naiva medlemmar och politiker. Jag hoppas att dessa båda ungdomsförbund granskas av någon som kan sin sak. Jag har ju lyft en del i Kalmar tidigare men det uppskattas inte.


Allt eftersom dessa individer avslöjas och deras verkliga agendor blottläggs så kommer deras taktik och arbetssätt att förändras. De kommer inse att genvägen genom de etablerade partierna inte är så framgångsrik. Följden kommer bli att det kommer startas och etableras minst ett muslimskt parti med dold ”islamistisk” inriktning till valet 2022.


Om detta skulle bli verklighet kan det paradoxalt nog kunna innebära att regeringsbildning blir betydligt lättare än vad den är idag, då det sannolikt skulle få betydligt fler svenskar att vakna och rösta mer nationalistiskt. Det vill säga på SD, KD och i viss mån även M.


Det attentatsförsök som dansk polis avslöjade för några veckor sedan misstänks vara planlagt av regimen i Iran. Med andra ord av shiamuslimer.

Har vi tagit hit Mellan Östern så får vi också Mellan Östern! Den som trott något annat är fullständigt verklighetsfrånvänd och naiv.


Jag hoppas att alla förstår att det handlar om det shiamuslimska Iran och att det finns tiotusentals shiamuslimer i Sverige med uppehållstillstånd och svenskt medborgarskap. Se denna video från 2016 i Malmö. En motsvarande shiademonstration var den 27 oktober 2018. Den finns på Facebook men jag har inte hittat något klipp på Youtube att lägga in på bloggen. Det var inte färre personer i år.


Se videon först kommer männen sedan kvinnorna. Tänk om Prideparaden skulle delas upp på det sättet. Vilket liv det skulle bli! Men när det gäller islam är det inget problem. Det varit helt tyst i media.UPPDATERING

 

Ledarsidorna kommer idag med fler uppgifter om SSU.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Lars Cornell

1 november 2018 20:27

"I mitt stilla sinne", har du ett sådant?

 
Ingen bild

Friholt

1 november 2018 20:58

Det ska bi spännande att följa doku.nu för att se vad man därifrån kan åstadkomma när man blivit riktigt varm i kläderna.

Ja, spännande är det naturligtvis också att följa Thoralf på det här området.

 
Ingen bild

valentin

1 november 2018 22:14

väldigt ynkligt av svt att säga att det uppmärksammats av bland annat expressen

 
Ingen bild

Hulda mk1

1 november 2018 22:22

Skrämmande och man ser hur cyniska och naiva vissa politiker och partier är för att få röster...

 
Ingen bild

Ultra

1 november 2018 23:34

Kan vi få en kommentar av självaste pampen Johan Persson?!?

 
Ingen bild

Björn

1 november 2018 23:38

Håller nog med om att man kanske borde vara skadeglad, men nej. Det är en skrämmande utveckling.

Sossarna och även de övriga partierna borde ta sig en ordentlig funderare över hur det står till i resp parti.

Socialdemokraterna ska nog framöver vara väldigt försiktiga med vad de gör. De sitter i glashus och där ska man inte kasta sten
Vad är egentligen farligast för svenska folket. Några nynazister eller islamister? Tror att de flesta på detta forum vet.

Håller man på och kritiserar andra, måste man först se till att man har rent framför sin egen dörr.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

2 november 2018 00:03

En imam i Malmö har jämfört homosexuella med grisar.

Rizwan Elahi i Opinion Live: ”- Han har inte jämfört homosexuella med grisar. Han har fört ett resonemang om homosexuella grisar som han på något sätt har baserat på vetenskap”

Expressen: ”Enligt beräkningar kostar varje skapad extratjänst 30 miljoner kronor för statskassan.”

30 miljoner? Att hålla BB i Sollefteå öppet kostar 5 miljoner per år. Varför inte nöja sig med att ge afrikanen eller muslimen A-kassa som kostar max 300 000:-?

Ja, vad säger man förutom att Sverige är ett gigantiskt psykfall? Om inte storskalig tvångsrepatriering av muslimer påbörjas omgående, finns inte Sverige om 5-10 år.

 
Ingen bild

Sverigevän

2 november 2018 03:42

Inte så konstigt att det sker i Skåne, det är ju det mest nyfascistiska området i Sverige.

 
Stefan K

Stefan K

2 november 2018 07:13

Idag avslöjar Ledarsidorna att vetskapen om islamismen varit känd av Malmös kommunalråd.

I den norska dokumentären "Det muslimska brödraskapet" sägs uttryckligen att islam ska ta över världen och att detta redan sker med hjälp av infiltration.
Något man tidigare fnyst åt, men nu?

Samma information finns även att hämta på Youtube, då från imamer, mullor och andra potentater.

Nu hoppas jag att SD gör något av detta

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Jude

2 november 2018 07:44

Jag håller på att bli tokig när jag läser i östra småland idag att i Blomstermåla ska öppna ett hvb hem för afghaner som kan bli kriminella eller är det. Det kostar PENGAR miljoner men vad fan tänker på dom gamla? Ut med alla kriminella och ge dom gammla som byggt upp detta samhälle .

BEGRIPER NI INGET NI SOM STYR.

 
Ingen bild

Pepparholm

2 november 2018 08:44

Nu får vi veta i Samhällsnytt: ”FN, EU och Mastercard ger migranter förladdade betalkort för att finansiera resan till och genom Europa”.

Således är vi med våra skattepengar med och betalar deras resa. Det har inte Margot berättat. Sedan all-inclusive vid framkomsten. Dessutom bytte SEB nyligen från VISA till Mastercard utan att jag var tillfrågad så nu har jag samma logga på mitt kort som migranterna.

https://samnytt.se/fn-eu-och-mastercard-ger-migranter-forladdade-betalkort-for-att-klara-resan-till-och-genom-europa/

 
Ingen bild

Niklas R

2 november 2018 08:52

Nu ska vi inte glömma här - Löfvén stod och sa att sossarna är det "anständiga" partiet.

Om antisemitism, intolerans, kvinnoförtryck, hat mot minoriteter och oliktänkande är det "anständiga". Då är jag jävligt glad över att anses som oanständig!!

 
Ingen bild

SM811

2 november 2018 09:00

Stefan, detta visar med all tydlighet att S är ett oanständigt parti.

 
Ingen bild

Stefan A

2 november 2018 10:23

En till påminnelse om den fredliga och toleranta religionen...

https://www.youtube.com/watch?v=oc1LZMG1eMA

Thoralf Alfsson

2 november 2018 10:52

En bra påminnelse.

 
Ingen bild

Hacke

2 november 2018 10:43

Det finns ingen nedre gräns för röstfiske modell bottentrålning i de grumligaste av vatten för det f d folkrörelsepartiet, numera folkförrädarpartiet.
80-90 procent röster rakt ner i fickan hos denna valboskap efter grova lögner och närmare en miljon riktade sms i desperationens valspurt var sannolikt det som räddade sossarna från ett ras av historiska proportioner i valet.
Och inte en endaste eftervalsgranskning eller ens uppföljning kring detta i msm.
Men vem är längre förvånad i demokraturen.

 
Ingen bild

SM811

2 november 2018 10:45

Fake news av Expressen?
https://www.expressen.se/nyheter/sportkedjan-plockade-ner-burkini-fran-sajten/

Burkini finns finns fortfarande kvar.
https://www.stadium.se/search?SearchTerm=burkini

 
Ingen bild

Tony

2 november 2018 12:13

Sverigevän, du yrar om nyfasism, men vilket område i Sverige var det som först fick ta emot all den importerade skit som följer i spåren på okontrollerad invandring? Om inte Skåne, Många såg den, Sven Olle Olsson och för det fick han ta emot oförskämdheter från uppenbara blindstyre som dig, och han fick rätt tyvärr efter sin Död, ett gott råd gå till Specsavers och få synen kontrollerad!

Thoralf Alfsson

2 november 2018 13:32

Sverigevän är sannolikt muslim, åtminstone försvarar han alltid islam och du tror jag inte att Specsavers är rätt ställe att besöka.

 
Ingen bild

SM811

2 november 2018 12:29

Bojkotta Stadium. Säg upp ert medlemskap.
Stadium fortsätter sälja burkini efter kritik
https://nyheteridag.se/stadium-fortsatter-salja-burkini-efter-kritik/

 
Ingen bild

SM811

2 november 2018 12:41

SVT och Stadium – känns det bra att normalisera sexistisk barnmisshandel och kvinnoförtryck?
http://katerinamagasin.se/svt-och-stadium-kanns-det-bra-att-normalisera-sexistisk-barnmisshandel-och-kvinnofortryck/

 
Ingen bild

calle

2 november 2018 13:25

om man googlar på Stoppa stureplanerna, inser man att islamister har köpt hela Sverige. troligen kommer det bli en jättestor muskee vid Stureplan! om 3 år är det väl klart och då får även annie Lööf drabbas av sin egna politik.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

2 november 2018 13:36

"HEMLIGA MÖTEN" sätter du som rubrik. Att styrelsens mötestider inte ges offentlighet är inte detsamma som att de är hemliga. Situationen i landet-utan-regering gör säkert att man inte kan binda upp sig utan behöver ha beredskap.

Jag har personligen massor av saker för mig som inte är offentliga, men därmed sagt är de inte hemliga. De som behlver veta meddelar jag.

Thoralf Alfsson

2 november 2018 17:08

Jag har inte fått reda på när ps har sina möten. För mig blir det då hemligt, när datumet redan är bestämt.

 
Ingen bild

Didrik

2 november 2018 16:30

Löfven:

Han var klädd i grå kostym, röd slips,
stickad mössa och
på huvudet hatt.

 
Ingen bild

C Andersson

2 november 2018 16:48

@Cosmik Debris 2 nov 00:03

Jag sitter och redigerar en skildring av en skolresa från 1948. Där får man reda på att 35 % av grisarna finns i Skåne. På sidan finns 100 grisar avritade. 35 är färglagda. Vad kallar man ett sådant diagram?

 
Ingen bild

Didrik

2 november 2018 17:22

Ja ha, märklig skolresa som tydligen
handlade om grisar. 100 grisar avritade,
varav 35 är färglagda. Var det julgrisar?

 
Ingen bild

Överste Senap

2 november 2018 17:40

C Andersson
Tror inte att du behöver ett diagram,
snarare ett EKG, eller ännu värre...

 
Ingen bild

O´ Hyra

2 november 2018 17:43

C Andersson
Svar: Lutfisk

 
Ingen bild

Pepparholm

2 november 2018 17:46

Besked från talmannen kommer på måndag.... Känner man inget ansvar för landet?

I privata bolag så får höjdarna jobba varje dag dygnet runt tills styrelsen är nöjd. I det här fallet så är det väljarna som är styrelsen. Jag är i varje fall inte nöjd med arbetstakten och att man nu tar helg.

 
Ingen bild

Pepparholm

2 november 2018 18:10

Jag ser att du har uppdaterat om SSU i Malmö. Intressant är att C och L röstade så att Katrin Stjernfeldt Jammeh(S) får fortsätta som Kommunstyrelsens ordförande. Hon liksom flera höjdare som hela tiden har vetat vad som händer i SSU men hållit och håller tyst och förnekar. Hade det inte varit för C så hade det blivit en Moderat med indirekt stöd av SD. Jag undrar om alla centerpartister är nöjda i dag.

 
Ingen bild

C Andersson

2 november 2018 18:12

@Didrik 2 nov 17:22

35 grisar från Skåne. Varifrån de övriga kom från vill jag låta vara osagt. Det är vita i skinnet. Vad är det för märkligt med en skolresa eleverna hämtar in kunskap under resan? Och redovisar vad man har lärt sig när man kommer hem?

Vilken skola har du gått i? Grundskolan?

 
Ingen bild

SVT

2 november 2018 18:46

http://www.barometern.se/kalmar/kommunal-handlaggare-polisanmald

Finns det ingen gräns på dumheten?

 
Lars Johansson

Lars Johansson

2 november 2018 22:37

Homosexuella grisar? Haha vad är det? Har aldrig hört om sådana grisar,men kanske någon imam av egen erfarenhet vet bättre om detta fenomen?

http://asqb

 
Ingen bild

C Andersson

3 november 2018 18:24

BEKÄMPA ISLAMOFOBIN!

https://www.ssu.se/bekampa-islamofobin/

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< November 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se