thoralf

Alla inlägg den 10 april 2016

Av Thoralf Alfsson - 10 april 2016 20:54

”Trycket ökar på regeringen att betala notan för flyktingmottagandet. Redan i år behövs mer pengar men de största kostnaderna kommer åren därefter. Migrationsverket och Arbetsförmedlingen kräver tillsammans närmare 160 miljarder kronor extra till och med 2019.”


http://www.dn.se/ekonomi/regeringen-pressas-av-miljardnota-for-flyktingar/


Sverige blir bara sjukare och sjukare men de som har röstats fram för att vårda patienten Sverige har ännu inte förstått vad patienten lider av för sjukdom. Det tycks inte ens finnas någon sjukdomsinsikt!


Det är ett fullständigt svek mot nationen Sverige. Hela regeringen borde avgå och 300 ledamöter från Sveriges riksdag borde sparkas ut omgående eller kanske snarare 301 ledamöter. I brottsbalken finns det något som kallas för landssvek. Det borde dessa ca 301 personer plus alla ministrar ställas till svars för!


För några månader sedan kom uppgifter om antalet skottskadade i Nordens huvudstäder. Sverige leder den statistiken helt ohotat. Men det är ju inte den enda statistiken som Sverige leder. Ännu en anledning att ställa 7-klöverns politiker till svars för landssvek! Läs artikel i SVT.


 

  

Om man presenterar dessa siffror grafiskt så kanske någon av alla naiv svenskar vaknar!


 

Är det någon som dessutom har förmågan att se sambandet mellan nedanstående grafik och ovanstående.

  


Vi Sverigedemokrater förstår sambandet men förstår 7-klöverns ”högutbildade” politiker sambandet? Hur är det med 7-klöverns båda döva och blinda väljare? De vare sig ser eller märker någon otrygghet i samhället men det beror kanske på att de läser DN, Expressen och Aftonbladet och dessutom bara tittar på SVT!


Dessa medier har ju aldrig mörkat några nyheter enligt deras egna förljugna journalister!




Av Thoralf Alfsson - 10 april 2016 20:06

Sverigedemokraternas Julia Kronlid sågar Liberalernas Birgitta Ohlsson och Alliansen jäms med fotknölarna när det gäller hyckleriet med biståndet till Palestina och Afghanistan. Läs artikel i SvD.


Kalmar FF vann över Elfsborg med 3-2! Skönt med tre poäng!


Mängder av så kallade ensamkommande ”barn” på fotbollen i Kalmar ikväll. Flera minibussar från bland annat Nybro kommun. Varför skall dessa asylsökande särbehandlas?

När skall kommunen/staten börja bjuda svenska ungdomar på resa till Kalmar och biljett till allsvensk fotboll?

När kommer Nybro kommun börja köra fotbollsintresserade pensionärer i minibuss till Kalmar FF:s hemmamatcher?


Det händer inte bara i Kalmar!


http://www.expressen.se/kvallsposten/sport/gratis-os-kval-for-ensamkommande/


Jag funderar att skicka en faktura på 3400 kronor till Kalmar kommun. Vilket motsvarar kostnaden för mitt säsongskort på Guldfågeln arena under 2016.

Av Thoralf Alfsson - 10 april 2016 08:19

Jag har själv fått känna på den övervakningskultur som finns på Internet. Den gör sig påmind då och då. Det känns minst sagt obehagligt att vissa organisationer och personer uppenbarligen följer varje ord jag skriver på nätet.


Yttrandefrihet?


Finns det personer som sitter och registrerar allt jag skriver på bloggen, Facebook eller något annat forum. För att sedan använda emot mig när det är dags att ställa mig till svars, vid minst felsteg. Vilka gratisverktyg finns att tillgå på nätet för att övervaka dig? Det kan säkert någon svara på.


Att Expo, Inte rasist men och vänsterjournalister säkert granskar det jag skriver tvivlar jag inte på men hur många andra gör det också. Grannen? Goda vänner?


Det innebär också att väldigt många inte vågar yttra sig i känsliga ämnen. Det märks även inom SD. I ”riskfria” trådar deltar en stor mängd personer men i andra känsligare trådar är deltagarna väldigt få.


Storebror ser dig. En känsla av obehag har infunnit sig!


Läste nyligen en artikel.


"Vill man veta vad som verkligen händer så går man till källor som Nya Dagbladet och Fria Tider med flera. Vill man höra den officiella versionen, det vill säga ”agendan” som den kallas, kollar man i Dagens Nyheter och liknande, särskilt de som ägs av det ultimata Ivory-tornet, Bonnier. Jag vet inte om man har ett sådant uttryck i Sverige, men i USA menar man med Ivory Tower, en grupp som sitter avskild från verkligheten och ändå för fram teorier och åsikter om sådant som påverkar alla utom dem själv." 


PS

Min debattartikel om invandringens miljardkostnader i Kalmar län som publicerades i Barometern för några veckor sedan publicerades igår även i Ölandsbladet. Det tackar jag för. Men det verkar kärvt att få den publicerad i Östra Småland, Västerviks Tidning och Vimmerby Tidning.

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards