thoralf

Direktlänk till inlägg 10 april 2016

LANDSSVEK

Av Thoralf Alfsson - 10 april 2016 20:54

”Trycket ökar på regeringen att betala notan för flyktingmottagandet. Redan i år behövs mer pengar men de största kostnaderna kommer åren därefter. Migrationsverket och Arbetsförmedlingen kräver tillsammans närmare 160 miljarder kronor extra till och med 2019.”


http://www.dn.se/ekonomi/regeringen-pressas-av-miljardnota-for-flyktingar/


Sverige blir bara sjukare och sjukare men de som har röstats fram för att vårda patienten Sverige har ännu inte förstått vad patienten lider av för sjukdom. Det tycks inte ens finnas någon sjukdomsinsikt!


Det är ett fullständigt svek mot nationen Sverige. Hela regeringen borde avgå och 300 ledamöter från Sveriges riksdag borde sparkas ut omgående eller kanske snarare 301 ledamöter. I brottsbalken finns det något som kallas för landssvek. Det borde dessa ca 301 personer plus alla ministrar ställas till svars för!


För några månader sedan kom uppgifter om antalet skottskadade i Nordens huvudstäder. Sverige leder den statistiken helt ohotat. Men det är ju inte den enda statistiken som Sverige leder. Ännu en anledning att ställa 7-klöverns politiker till svars för landssvek! Läs artikel i SVT.


 

  

Om man presenterar dessa siffror grafiskt så kanske någon av alla naiv svenskar vaknar!


 

Är det någon som dessutom har förmågan att se sambandet mellan nedanstående grafik och ovanstående.

  


Vi Sverigedemokrater förstår sambandet men förstår 7-klöverns ”högutbildade” politiker sambandet? Hur är det med 7-klöverns båda döva och blinda väljare? De vare sig ser eller märker någon otrygghet i samhället men det beror kanske på att de läser DN, Expressen och Aftonbladet och dessutom bara tittar på SVT!


Dessa medier har ju aldrig mörkat några nyheter enligt deras egna förljugna journalister!




 
 
Ingen bild

Hulda mk1

10 april 2016 21:06

I detta elände är det bra att det finns statistik, även om den är skrämmande.
VAKNA Sverige !!!!

 
Ingen bild

Hacke

10 april 2016 21:49

Tack Thoraffes statistikblogg ;)
Jag ser fram emot den svenska motsvarigheten av Nürnbegrättegången. Räcker det med att hyra Globen för att hysa landsförrädarna vid rättskipningen?

Thoralf Alfsson

10 april 2016 21:51

Friends arena funkar säkert också bra. Fotbollsarenor har ju varit aktuella i historien tidigare.

 
Ingen bild

Boris

10 april 2016 21:57

Det framförs ju kritik då och då om att SD är passiva. I bland undrar jag om SD skrämdes av uppgången i höstas/ vintras och medvetet blev försiktigare eftersom de med rätta skulle ha svårt att fylla kostymen med kompetent folk vid ett nyval.Nu ställer jag mig frågan om Alliansen, vad som nu återstår av den, ens kommer att vilja vinna valet 2018. Tror Sverige och framför allt kommunerna kommer sitta i en riktig soppa då. Budgetunderskottet kan faktiskt komma att skena när kommuner skall räddas. Lägg därtill en ny lågkonjunktur ungefär samtidigt så får härlig smet.

 
Ingen bild

Lena

10 april 2016 22:33

160 miljarder extra begärda av mig-verket o AF? Men på Agenda ikväll talar man endast om 10 miljarder lånade pengar som ska delas ut till kommuner för div kostnader!? Visst är det mörkning, tänk att SVT inte kan sköta sitt uppdrag och informera svenska folket vad notan går på egentligen.

Å där står en "oskyldig" liten flyktingpojke, Ardalan Shekarabi, civilminister och man tänker: han har inte ens växt i kostymen så osäker som han är, men minister med makt över en hel del pengar det har han. Ren ynkedom är vad det är.

Tack för all info Thoralf, jag blir inte lyckligare av att veta men man kan förbereda sig, kanske med flykt härifrån när pensionen kommer. Fy f-n att sörja mer för det här ruttna huset.

 
Ingen bild

Jörgen

10 april 2016 22:48

Mycket intressant, men skrämmande information som du delar med dig av. Om man har minsta förmåga till att analysera sin omvärld är det inte svårt att förstå varför vi har den kriminalitet vi väljer att ha, och som vi så uppenbart förtjänar.

Det som gör mig mest upprörd är att en majoritet av svenskarna samtidigt anser att vi är en humanitär supermakt. Då tycker jag det är hög tid att de för en gångs skull reflekterar över priset vi alla får betala för denna så kallade "humanism"!

 
Ingen bild

Demokratur

10 april 2016 22:52

Tyvärr så är det nog omöjligt att en svensk ska tänka en verklighetsbaserad tanke. Vi är så förgiftade av det långa såsse-styret att vår förmåga till kritiskt tänkande är utslagen. Vi tror på fullt allvar att hela världen kan supportas av vårt välfärdssystem och att bara alla kommer till Sverige så förvandlas alla till figurer ur en Astrid Lindgren-berättelse. Om man vill definiera ordet naiv så borde svensk utgöra en fullvärdig förklaring.
Alternativt tillsätts det något i dricksvattnet som gör att vårt sunda förnuft sätts ur spel. Någon form av vänsterliberalt virus...?

 
Ingen bild

calle

11 april 2016 00:05

7 klövern VET vad dom gör! allt är noga planerat på bilderbergmöten, G7(förr G8) g20 , i EU. internationella långivare vill att Sverige skall låna så mycket staten kan. sedan blir det som i Grekland.förre statsminister fick ju jobb på bank of amerika!

frågan är hur mycket får staten låna?

riksgäldskontet visar en utlandsskuld på 1500 Miljarder. skatteförvaltningen får in ca 1 650 miljarder per år. en kommun med 145 000 invånare omsätter ca 7 miljarder. en kommun med ca 25 000 invånare omsätter ca 1,4 miljarder. Norrland plundras för att finansera massinvandringen till storstäder som sthlm ,malmö de kommuner som har de 9 vattenkraftverken får betala ca 600 miljoner i fastighetsskatt.

FÖRSTÅ VILKEN SMÄLL NÄR SVERIGE ÄR BANKRUTT!

 
Ingen bild

Martin

11 april 2016 00:16

Sverige är inte en nation, det är en stat. Svenskarna är en nation. Ni SDare har blivit riktigt otäckt svenskfientliga. Om ni får igenom er "assimilationspolitik" så är det gonatt för oss svenskar.

Thoralf Alfsson

11 april 2016 00:44

Sverige är inte en nation? Är det du som bestämt det? Svenskfientligheten står inte jag för det gör merparten av 7-klöverns politiker.

 
Ingen bild

calle

11 april 2016 01:05

vart tar alla vägen? det borde byggas nya städer i storlek som Södertälje och Örebro VARJE ÅR! år 2016 är prognosen 200 000 nyanlända! brukar bli fler med anhöriginvandring och papperslösa och eu-migrater och allt de kallas

tänk att bygga 4 stycken nya städer med 65 000 invånare i varje. bredvid som Kalmar varje år, för ge nyanlända boende. alla inser det är omöjligt. men det är antalet utlänningar som 7 klöver vill ta emot varje år!

http://www.ekonomifakta.se/Fakta/Regional-statistik/Din-kommun-i-siffror/Nyckeltal-for-regioner/?var=17246

 
Ingen bild

calle

11 april 2016 01:40

lyssna på denna, invandringen som verktyg för att krossa Svenska välfärden:

https://www.youtube.com/watch?v=5FbyI6nYDII

de flesta ministrar har fått jobb i amerikanska banker, och lobby byråer, efter sina politikeruppdrag. vilken slump, eller ...har Sverige fientliga beslut varit beställningsuppdrag.
per nuder, fredrik Reinfeldt, maud olofsson, erik åsbring många fler

 
Ingen bild

SD-väljare

11 april 2016 05:05

I Sverige är det svårt att förstå hur kommunerna kan gå med vinst samtidigt som staten går back. Men det kanske är en liten ansträngning som betalar av sig i framtiden?

 
Ingen bild

World Traveller

11 april 2016 07:17

Martin, vad har du druckit? Du inbillar dig alltsa att SD utgor en storre fara for svenskarna aen folkutbytespolitiken som EU och 7-klovern genomfor nu? Tycker du att SD ar otaeckare och farligare aen islamiska staten ocksa?

 
Ingen bild

Stefan A

11 april 2016 08:20

Riksdagen borde anmälas till IVO, inspektionen för vård och omsorg, för övrigt en myndighet som måste förstärkas kraftigt nu när fulmedia och andra tvingat fram snabbvalidering av påstådd sjukvårdsutbildade invandrare. Den gamle reportern Elisabet Höglund har börjat föra egen statistik över dödade på sin blogg, litar tydligen inte på sina forna kollegor, och det gör hon alldeles rätt i, undrar om hon kunnat göra samma sak under sin aktiva tid på SVT? då hade det nog blivit frösaboxen, där gäller den officiella linjen "Sverige har aldrig varit tryggare än nu",skrämmande egentligen att man som reporter måste pensioneras innan man vågar säga vad man egentligen tycker....

 
Ingen bild

Lena

11 april 2016 08:21

Det är förfärande, Thoralf, att läsa av staplarna. Om man jämför med de andra nordiska huvudstäderna så finns ingen av dem som kommer i närheten och inte ens om man lägger ihop alla tre städerna kommer de inte ens upp i hälften av Stockholm.

Dessutom så tänker jag att en hel del av de där skottskadade var kanske menade att bli mördade? Det är väl bara att ambulans är snabbt är på plats samt att sjukvården öht blivit bättre på det här. Undrar vad antal mord då skulle ha hamnat på/per år? En skam är vad det är! Och varför törs inte SVT tala om detta? Hm det är något vi undrar? Kanske har de en agenda?

 
Ingen bild

Chrille

11 april 2016 08:26

Martin 00:16

Det är ju ett ganska typiskt drag från vänstern att inte bemöta den uppenbara statistiken som t ex den som Thoralf visar och hur den förhåller sig till den ack så sorgliga verkligheten.
Men det typiska, som sagt, är att anmärka på helt annat för världsbilden faller samman för er av denna allt som oftast framlagda statistik.

Thoralf skriver; "...... kanske någon av alla naiva svenskar vaknar".
Tyvärr verkar inte statistik få den naiva svensken att vakna.
Det rabblas statistik hela tiden, b la av Tino Sanandaji, men eftersom den inte passar vänsterns världsbild så är statistiken rasistisk och man har ett sätt att gärna förlöjliga den som visar på denna statistik.
Annars kan man ju alltid dra till med Breivik, när argumenten tryter.

I Radio RLM,s senaste avsnitt diskuterades vad som skulle till för att den europeiska befolkningen verkligen skulle vakna till och fatta vad som pågår. Vaknar man till om Eiffeltornet sprängs i ett terrordåd, Big Ben i London, eller dylika europiska byggnader som verkligen står för Europa. Gästerna i programmet tvekade om ens det skulle få folk att vakna till.
Det senaste terroristdådet i Bryssel är väl i stora drag redan glömt, utom för alla anhöriga som fick sina nära och kära att möta döden i "Allahs Namn".
Sorgligt nog vaknar folk nog först när det verkligen blir påtaglig i ens närhet, såsom att ens bror, syster etc. blir skjuten/mördad, våldtagen osv.
Det är nog tyvärr sådana dramatiska händelser som skall till för att få svensken/européen att vakna till.

 
Ingen bild

Leon

11 april 2016 10:14

En liten reflektion bara. Sambandet mellan antalet asylsökande och brottslighet är knappast särskilt belagt så slutsatserna klingar lite falskt. Däremot är sambandet mellan antalet bosatta av utländskt ursprung och grövre brottslighet mer påtagligt. Det är framförallt redan "etablerade" invandrare som står för den ofta gängrelaterade brottslighet där "skjutningar" inte är ett ovanligt inslag. Inte alltför sällan är det den av (o)ansvariga politiker skapade segregationen (ekonomiskt, socialt, etniskt m m) som lett till ökande "ghettoisering" som är orsak. Det är detta samband som mest förnekas när den "rosenskimrande" bilden av invandringen målas upp. Förövrigt motsägs inte detta heller om man ser på våra grannländer som ju "historiskt" haft en betydligt mindre invandring och därmed mindre "problem".

Däremot kan man utan tvekan se en fara i att de asylsökande inom några år "spätt på" problemen. Alltså när dessa "etablerats" i de miljöer av kriminalitet som många s k "utanförskapsområden" idag utgör. Detta är den skrämmande konsekvensen av den förnekelsepolitik som idag förs.

Visst förekommer "asylrelaterad" brottslighet, de som gått under kod R291, men dessa är med några undantag generellt av bagatellartat slag.

Thoralf Alfsson

11 april 2016 11:30

Noterade du inte att diagrammet gäller under fem år 2010-2014 när det gäller asylsökande. 2015 är alltså inte med. Då kom ca 163 000 asylsökande till Sverige.

 
Ingen bild

pg

11 april 2016 10:26

En investering på framtiden, svenska folket går redan på knäna!


DN: ”Regeringen pressas av miljardnota för flyktingar. Trycket ökar på regeringen att betala notan för flyktingmottagandet. Redan i år behövs mer pengar men de största kostnaderna kommer åren därefter. Migrationsverket och Arbetsförmedlingen kräver tillsammans närmare 160 miljarder kronor extra till och med 2019”

160 miljarder här, 160 miljarder där, snart snackar vi riktiga pengar. Detta är alltså en ökning ovanpå de nästan 300 miljarder kr som redan budgeterats för flyktingmottagning fram till 2019. Summan inkluderar heller inte de långsiktiga kostnader som uppstår efter initial mottagning. Inget att oroa sig för dock, invandringen blir lönsam any day now, precis som i Malmö.

 
Ingen bild

SD4Ever

11 april 2016 12:18

ÄNNU ETT SVEK MOT ALLMÄNHETEN.

Vi stänger möjligheten att kommentera artiklar 11 april, 2016

Efter 2 mån så stänger Daniel Nordström av kommentarer på artiklar.

Det gäller vlt.se, avestatidning.com, bblat.se, fagersta-posten.se och salaallehanda.com

Hoppas att alla slutar med prenumerera på dessa skittidningar och att presstödet tas bort.


Mittmedia tog för en tid sedan beslutet att stänga av artikelkommentarerna på koncernens respektive sajter.
Det var ett beslut som vi fattade gemensamt i Mittmedias utgivargrupp.
VLT, Avesta Tidning, Bbl/AT, Fagersta-Posten och Sala Allehanda är tidigare Promediatidningar, som numera också tillhör Mittmedia.
De tidigare Promediatidningarna har ännu inte samma plattform som de övriga Mittmediatidningarna och det finns ännu möjlighet att
Kommentera artiklar på dessa sajter. Det förändras från och med nu.

Jag anade att det var samma problem med artikelkommentarerna på dessa sajter som utgivarna inom Mittmedia upplevde, men jag ville ändå avvakta och se innan jag fattade beslutet. Jag har nu jobbat på VLT i drygt två månader.
Tyvärr ser jag samma negativa mönster. Artikelkommentarerna har spelat ut sin roll, för de har fastnat i en negativ spiral där debatten spårar ur.

Främst är det artiklar som rör invandrare som kommenteras. Det finns i sig inget som är fel i att kommentera den förda
Invandringspolitiken och det är absolut inget fel att vara kritisk mot den. Problemet är att det ständigt förs fram en mängd
spekulationer, fördomar och allmänt nonsens. Många av kommentarerna är dessutom helt omöjliga att ens publicera.
Våra sajter ska inte vara en allmän slasktratt. Vi ska skilja oss åt från de sajter där det inte finns utgivare som tar ansvar.
Därför stänger vi möjligheten att kommentera artiklar.

 
Ingen bild

Någon som blev förvånad?

11 april 2016 13:22

Flyktingkrisen slår ut Lesbos ekonomi

Nordeuropéerna bokar av sina resor för att slippa få havsutsikten förstörd av migranternas gummibåtar. På en ö som Lesbos innebär flyktingkrisen ekonomisk ruin och lokala hjälporganisationer delar nu ut kläder till fattiga greker.

http://www.dn.se/nyheter/varlden/flyktingkrisen-slar-ut-lesbos-ekonomi/

 
Ingen bild

Tom

11 april 2016 13:37

Du gör ett bra jobb Thoralf. Dags att SD riks nu börjar trampa igång nu så att ni inte tappar mer momentum.

Kan inte SD och viss alternativmedia gå ihop för att dela på kostnaderna för att få ut information till folket på veckobasis, med egna utdelare. Kostaden kan samlas in. Ni behöver nå ut mer.

 
Ingen bild

pg

11 april 2016 15:07

En miljard är rätt mycket pengar!

Om du bläddrar fram en hundralapp i sekunden så tar det 347 dagar á åtta arbetstimmar att räkna fram en miljard kronor!

 
Ingen bild

SM811

11 april 2016 15:40

"Löfvén, du är inte naiv. Inte ett dugg."
http://goo.gl/43Dlqj

 
Ingen bild

pg

11 april 2016 15:45

Lite mer info om pengar:


http://www.myntkabinettet.se/fakta/visste_du_att

 
Ingen bild

Lena

11 april 2016 18:04

Mycket bra föreläsning om Islam av Ingrid Carlqvist i söndags på Rålambshovsparken. Varför går muslimska kvinnor i täckt klädsel? Jo de visar att de är ärbara kvinnor och det är också ett skydd mot våldtäkt. Ingrid tar också upp en del statistik från BRÅ om våldtäckter och andra brott. Nordafrikanska män begår våldtäckter 23 ggr mer än svenska män (siffror från BRÅ 2000) och irakiska män 20 ggr mer. Mycket hårresande siffror.

http://avpixlat.info/2016/04/11/ingrid-carlqvist-och-bertil-malmberg-holl-foredrag-om-islam/

 
thojuh

thojuh

11 april 2016 19:31

@ Martin: Sverige är ingen nation!
Är det därför vi sjunger nationalsången
vid idrottsevenemang? Vad betyder FN där
Sverige är medlem?

http://thojuh.se

 
Ingen bild

Ludvig

12 april 2016 10:31

Illa att vårt land har mycket mer skottskadade än våra grannländer. Vad det beror på är inte svårt gissa.

 
Ingen bild

K

12 april 2016 10:43

Du tolkar statistik som fan läser bibeln... Korrelation är inte detsamma som orsak. Nåväl - jag skall inte bemöta jämförelsen mellan två olika statistiska siffror. Snarare lyfta fram lösningen på hur notan skall betalas: Se till att angripa skattesmitarna istället för flyktingarna! Skattesmitarna undanhåller Europa 1000 miljarder varje år medans den totala kostnaden för flyktingmottagandet i hela Europa går loss på 12,5 miljarder. Om så bara 15% av skattesmitarna kläms åt så skulle notan vara betald för hela Europa. Men denna politik är inte intressant för SD att lyfta fram tydligen. Det passar dem inte för då kan de inte trampa på flyktingar och utlänningar.

Thoralf Alfsson

12 april 2016 11:19

Siffror är uppenbarligen inte din starka sida, snarare lögnen! Du får väldigt gärna komma med källa på dina siffror! Även om det är i euro så motsvarar 12,5 miljarder inte ens SVERIGES kostnader för invandringen.
Varför skall skattesmitarnas undanhållna skatter gå till invandringen? De borde gå till välfärden men också till att sänka skattetrycket!

 
Ingen bild

Demokratur

12 april 2016 12:48

@K

Bara i Sverige har tydligen massinvandringen budgeterats till 460 miljarder fram till och med 2019. Detta utan kritisk granskning. Ungefär som när Nordkorea budgeterar...
Att folk vill slippa skatta här är beklagligt men synnerligen förståeligt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards