thoralf

Direktlänk till inlägg 15 maj 2017

GENOMSKÅDAR VÄLJARNA LÖFVEN, LÖVIN, SJÖSTEDT, BATRA, LÖÖF, THOR OCH BJÖRKLUND?

Av Thoralf Alfsson - 15 maj 2017 22:24

Lyssnat på delar av partiledardebatten en gång till.


Jag hoppas bara att svenska folket genomskådar 7-klöverns partiledare. Som idag säger helt andra saker än man sa för tre år sedan under valrörelsen 2014. Jag hoppas att folket tänker efter vad som är orsakerna bakom de problem i det svenska samhället som debatterades och varför de ändrat ståndpunkt i en rad frågor.


 


Bra av Peter Lundgren!

 

 
 
Ingen bild

troende pastafarian

15 maj 2017 22:39


Ryssland: Efter det islamska terrordådet i S:t Petersburg beslutade Ryssland att förbjuda…. inte islam utan Jehovas vittnen!

Frankrike: Efter alla makabra islamska terrordåd valde en förkrossande majoritet av folket en president vars enda agenda man känner till är fortsatt islamisering!

Sverige: Efter det islamska terrordådet i Stockholm beslutade den svenska regeringen att åter öppna gränserna på vid gavel för islamsk invasion!

———–
‘Obegripligt’ ‘Ofattbart’ skulle många ha sagt men aldrig en Pastafarian.
Pastafarianismens förklaringsmodell till skeendena är världen gör att allt blir lättbegripligt och faktiskt logiskt.
Det är helt enkelt så att skaparen FSM inte är nykter varför så många fel i skapelsen.

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

15 maj 2017 22:55

Jag mår illa av att se Jimmie Åkesson smöra för AKB. Att frångå sin ekonomiska politik för att anpassa den till förrädarna M är att gräva sin egen grav.Invandringspolitiken o dess konsekvenser glömdes bort i debatten. Medvetet?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

16 maj 2017 00:02

Lite perspektiv och enkel matematik att fundera över för ”Mojo”, ”hen”& Gänget. Annie Lööf skall t.ex ”rädda vården” med en extra MILJARD. Är politiker är korkade eller tror att väljarna är det? En MILJARD?

2015 ansökte 35 369 ensamkommande skäggbarn asyl i Sverige.

Kostnaden för ett av dessa "barn" är sannolikt minst 1 MILJON per år.

En person som tjänar 300 000 betalar ca: 75 000:- i skatt

Det krävs alltså 13 skattebetalares all inbetald skatt för att ”hålla igång” ett sådant barn. 13 st som tjänar 300 000 per år alltså för att det lilla livet t.ex inte ska slå sönder inredningen, hota personal eller hota med att döda svenskar. (detta kan ni läsa om på AP, Fria Tider eller Merit Wager) För att hålla igång 35 369 av dessa lycksökare krävs 459 797 skattebetalares (med en årslön på 300 000:- ) all inbetald skatt.

I Göteborgs kommun bor det 558 638

Då har vi bara börjat räkna på ”ensamkommande”. När deras entourage behagar anlända blir det till att öppna portmonnän igen.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/dramatiskt-okad-kostnad-for-ensamkommande?
http://www.migrationsinfo.se/migration/sverige/asylsokande-i-sverige/ensamkommande-barn/

Är Annie Lööf trovärdigheten själv och ett statsministerämne? Självklart inte. Hon är en uppblåst pratkvarn i dyra designkläder med NOLL trovärdighet

 
Ingen bild

Mojo

16 maj 2017 09:42

Cosmik Debris: Du är väldigt lite trovärdig i dina utspel,det har du alltid varit.
Du spelar över,överdriver,hänvisar till ytterst subjektiva(läs rasistiska) källor i dina påståenden.Du läser bibeln som fan himself,texter,staplar,statistik kan man tolka som man vill och det gör du konsekvent!
I din tillvaro är allt svart eller vit,i min tillvaro ser jag nog lite mer nyktert på tillvaron och sakernas tillstånd.Ingenting är lätt,allra minst politik och det som sker i vårt land.Men om saker och ting inte är bra,vilket jag också kan tycka,då tjänar ingen på att överdriva,hitta på saker som passar för ens eget syfte m.m I din ”populistiska värld” där är allting väldigt enkelt, svart eller vit, och detta ökar snarare än minskar konflikter i vårt land.
Din retorik andas genomgående av ogenomtänkta påståenden och en hel del islamofobi.Och skriver någon detta till dig!! då är man genast en muslimkramare,kommunist. Skrattretande men också tragiskt för din typ kommer aldrig bli inbjuden till en öppen diskussion om sakernas tillstånd för du vet,kan allt.

Thoralf:Din ovanstående analys är ju minst sagt förbluffande: Utan att gå in på dom frågor som avhandlades under debatten så förvånar det mig att du med ditt intellekt inte kan se något positivt med förändring? En politiker,ett parti,som inte kan förändras över tid,i tiden,ja den politiken vill nog ingen ha,närmare en diktatur kan du inte komma.Dom politiska vindarna gör att politiken måste ju ständigt förändras och följa med tiden men ett parti får ju givetvis inte tappa sin själ. Samtliga,även SD,har förändrat delar av sin politik under denna mandatperiod,precis som omvärlden förändrats.Politik är inte en statisk företeelse,även om vissa tror det.Själv tycker jag en koalition mellan s,c,l vore det bästa för vårt land,men då handlar det om att bryta denna förödande blockpolitik och där är vi uppenbarligen inte ännu.

 
Ingen bild

Sven Dacke

16 maj 2017 09:49

Sanningstidningen Barometern kör utbildning så att man inte barnen blir lurade av falska nyheter.

Men hoppas dom kommer med utbildning om hur barn och ungdomar får reda på sådant som bevisligen har hänt men som tidningarna inte skriver om.

http://www.barometern.se/kalmar/sociala-medier-och-viralt-delande/

om inte länken fungerar prova
goo.gl/jB6Eek

 
Ingen bild

Acke

16 maj 2017 10:04

En samling supernollor speciellt dem som börjar på Lö.

 
Ingen bild

C Andersson

16 maj 2017 11:29

Dom lövar och lövar ....

 
Ingen bild

Ölandsbonde

16 maj 2017 11:54

Ang. Peter Lundgren så antar jag att klippet kommer från SVT, men det vill du inte ange. Pinsamt för dig att vårt objektiva public serviceföretag publicerar något sådant. Eller hur?

Thoralf Alfsson

16 maj 2017 13:32

SVT? Vad får du det ifrån? Berätta för oss andra!

 
Ingen bild

Sven Dacke

16 maj 2017 13:44

Källan till videon med Nalle är , och det hittar nästan alla inteligenta

https://www.youtube.com/channel/UClAcMygPVfVs6Zhv1C7vWyw

 
Ingen bild

SM811

16 maj 2017 13:52

@Ölandsbonde
"objektiva public serviceföretag"
Ett med det dummaste jag läst på länge.
Du måste leva i din egen lilla PK bubla.

 
Ingen bild

C Andersson

16 maj 2017 13:57

Hur ser man att klippet kommer från SVT?

https://www.youtube.com/watch?v=UVYP1AG072c

Är det klipp från något av SVT:s program eller är ett klipp som SVT själva har gjort? 
Ingen bild

Sven Dacke

16 maj 2017 15:56

Om man klickar en gång till på klippet med Nalle så att man kommer till Youtube original sidan finns en liten logga EEFD Group

Alltså den gupp i EU där SD är medlemmar och som har massor med liknade inspelningar, säg gärna till om jag behöver förtydliga detta för dom som inte är så vana vid internet, kan förstå att det inte är så enkelt
https://www.youtube.com/channel/UClAcMygPVfVs6Zhv1C7vWyw

 
Ingen bild

Cosmik Debris

16 maj 2017 16:00

@Mojo Tisdag 16 maj 09:42

Är det SVT eller migrantinfo som är rasistiska? Att ett ensamkommande skäggbarn kostar ca: i MILJON per år är inget att diskutera.

"– Vad vi kan se är att om kommuner redan har handlat upp boenden, då kan man klara sig på de pengarna, men nu befinner man sig i ett läge där kommunerna ska göra upphandlingar, och det innebär att 1.900 kan vara väldigt svårt att komma ner i, säger Annika Wallenskog, som är biträdande chefekonom på SKL. "

Att du har uppenbara problem med verkligheten är ditt problem.

Inte mitt!

 
Ingen bild

Allan

16 maj 2017 16:10

AKB blir aldrig statsminister!!!
Hellre svetsaren är hon.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

16 maj 2017 16:21

Äh fan. Tydligen fungerade det inte med ironi. Självklart att vårt "objektiva" public medieföretag inte visar något från EU, annat än när de smarta kärringarna med feministiska hucklen kväker något. Peters inlägg mot Margot passar så klart inte deras galoscher.

 
Ingen bild

Hacke

16 maj 2017 17:57

"Det går bra nu för tidningen", säger man hos Barometern och aviserar personalnedskärningar.
http://www.journalisten.se/nyheter/besparingar-pa-barometern

 
Ingen bild

Didrik

16 maj 2017 18:06

Bonde bliv vid din plog.
Världen är så stor, så stor.

 
Ingen bild

Pepparholm

16 maj 2017 18:15

Jag hör Peter Lundgrens utmärkta kritik av gamla kommunisten Marita Ulvskogs uppträdande i Bryssel.

Jag läser också om myndigheten Svenska Institutets otäcka åsiktsregister tydligen åstadkommit genom att man låtit en utomstående husera fritt i datorn under någon vecka.

Svenska Institutet är UD och Margot Wallströms ansvar. Hon är således ansvarig för att Israels ambassadör blivit portad.

Det blir värre och värre. När ska statsministern ta ansvar för sitt eget partis bruna knoppar i dag och sluta att tjata om bruna rötter hos andra?

 
Ingen bild

O´ Hyra

16 maj 2017 18:41

Den här Mojo. Vem kan det vara?
Hans logik och argument är bara så bedrövliga.
Som en häst med skygglappar.

Det lönar sej inte att framföra statistik
eller argument till en sådan figur. Som
att hälla vatten på en gås.

Om jag får gissa är Mojo ca. 18 år, bor
hos mamma och har ännu inte slutat läsa
serietidningar! Om han är något annat bör
han ta itu med sina allvarliga problem.

 
Ingen bild

crille

16 maj 2017 19:22

På din fråga. Genomskådar folk? Jodå! Vet ett flertal som varit sossar som nu är sverigedemokrater. Fick höra senast idag en som jag aldrig trodde skulle sluta med sina socialdemokratiska prat.

 
Ingen bild

Klas

16 maj 2017 21:07

Ett människoöde bland tusentals andra i Sverige i dag! https://www.blankspot.se/jag-lever-inte-jag-bara-finns/#

 
Ingen bild

Lotta_1

16 maj 2017 22:01

Blir inte så lite förundrad över globalisternas våta dröm om en värld utan gränser och fullständigt uppblandad befolkning. Hur tror dessa naiva dårar att deras dröm skall slå in så länge islam är rådande i stora delar av världen? Tror månne våra politiker att de kan få igenom sin dröm genom att släppa in så mycket individer från dysfunktionella länder att de dels blandar ut befolkningen och på samma gång kan lyckas modernisera islam? Islam som aldrig går eller får förändras eftersom det är Allahs ord. Tror de på fullt allvar att islamister skulle ge upp sin sinnessjuka ideologi och religion för att leva i denna önskebefolkning? Självklart är muslimer villiga att komma till Europa men deras agenda är knappast att leva i fred med Europas befolkningar utan att ta över det som deras sk Gud sagt tillhör muslimerna, nämligen hela världen. Att ta över Europa är ju något som bla Turkiets Erdogan sagt är målet. Enda chansen är då att alla blir antingen muslimer, dhimmis eller dödas. Måtte Europas befolkningar stoppa vansinnet men då måste de vakna upp och inte fortsätta rösta fram dessa för Europas befolkningars framtid så skadliga politiker.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards