thoralf

Alla inlägg den 16 april 2016

Av Thoralf Alfsson - 16 april 2016 11:35

 


Visst är det fantastiskt hur miljöpartisterna ställer upp för sin minister med så stora böjelser för islamismen. Prästen Jonas Löhnn och nyvalde distriktsordförande för Kalmar län Max Troendlé stödjer Mehmet Kaplan. Miljöpartisterna tycks vara fullständigt förblindade angående Mehmet Kaplans agerande. Makten i regeringen tycks förlåta alla misstag oavsett om det gäller politik eller införandet av gränskontroller och id-kontroller eller andra åtstramningar i invandringspolitiken. Vilka går stick och stäv emot Miljöpartiets politik.


Jonas Löhnns retorik är också häpnadsväckande i Östra Smålands artikel!

 

Jag uppfattar att det är ett osakligt drev mot Mehmet. Helst skulle han så klart ha haft koll på vilka som är i samma lokal. Men det är en liten förseelse att missa det.”

 

”– Vi i fullmäktige sitter ju i samma lokal som Sverigedemokraterna men det gör ju inte oss till Sverigedemokrater eller hur, säger Löhnn.”

 

Det är beklämmande att läsa ett sådant uttalande av Jonas Löhnn. Han tycks inte förstå skillnaden på en demokratiskt vald församling, ett förtroendeuppdrag och de middagar som Mehmet Kaplan deltagit på med fascister och islamister. Att bara komma på den jämförelsen sänker Jonas Löhnn till en väldigt, väldigt låg nivå. Jag är minst sagt förvånad!

 

Max Troendlé har också sin bestämda uppfattning om Mehmet Kaplan.


”Max Troendlé, nyvald ordförande och språkrör för Miljöpartiet i Kalmar län är av samma uppfattning.

– Jag tycker att det är en absurd tanke att Kaplan skulle vara antingen islamist eller fascist.”

 

 

Marcus Birro har också skrivit ett blogginlägg om att "Partiet backar upp Kaplan". En bra sammanfattning som miljöpartisterna vägrar ta till sig.


"Han syns med fundamentalister, går på möten och middagar med fascister och likställer människor som krigar för IS med svenskar som slogs i finska vinterkriget. Men allting rinner av honom.

Han äter middag vid samma bord (!) som folk som jämställer människor med hundar. Han är på möten med människor som vill se kalifat växa fram."

 

"Han rör sig i sammanhang där människovärde och demokrati, feminism och allas lika värde är värt lika mycket som en fimp i en pissränna."

 

De senaste dagarna har det framkommit väldigt många bevis på att den han säger sig vara, det han säger sig stå för, inte är den han är, eller det han egentligen står för. Åtminstone reses det många frågetecken kring vem han egentligen är."

 

Johan Westerholm på Ledarsidorna skriver även han om Mehmet Kaplans "CV".


"Brödraskapet, beskriver mycket initierat andra detaljer om vår bostadsminister och varifrån han hämtat delar av sin värdegrund. När företrädare för det Muslimska Brödraskapet själva berömmer Kaplan som en av dem så betyder det oftast något. Mest anmärkningsvärt är det seminarium han anordnade i Riksdagen 2008 med i praktiken hela det Muslimska Brödraskapets europeiska ledning på plats. Samma Brödraskap som i Mellanöstern straffar konvertiter som lämnar islam med tortyr och ond bråd död. Samma brödraskap som misstänks för att träna sina aktivister hos DAESH / IS. Seminariet i det svenska parlamentet anses fortfarande vara en stor framgång för det Muslimska Brödraskapet i Europa då det, och dess grenar, som genomförde det är förhindrade att verka i andra länder."


Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards