thoralf

Alla inlägg den 17 april 2016

Av Thoralf Alfsson - 17 april 2016 09:16

Att Sverige har en minister som av många betecknas som en islamist och som dessutom åker till Turkiet titt som tätt för att träffa likasinnade är skäl nog för en misstroendeförklaring. Jag tror inte vi sett det sista avslöjandet när det gäller Mehmet Kaplan.


En misstroendeförklaring mot Mehmet Kaplan ställer dessutom Alliansen mot väggen. Moderaterna med Kinberg Batra i spetsen kommer givetvis lägga ner sina röster vid en votering. Likaså Finn Bengtsson som uppenbarligen har ställt in sig i ledet igen efter hans snedsteg.

Det intressanta blir dock hur Kristdemokraterna skulle agera vid en misstroendeförklaring mot Mehmet Kaplan. Skulle de stödja en minister med så starka kopplingar till islamister och fascister?


Jag hoppas att Sverigedemokraterna lämnar in en misstroendeförklaring! Helt enkelt för att det finns ett stort misstroende mot Mehmet Kaplan.


Fick följande kommentar på bloggen med fullt berättigade frågor från Lotta igår. Jag har som sagt ställt mig samma frågor i riksdagen för några år sedan.


”En fråga man kan ställa sig är, var Kaplan fått sin övertygelse ifrån? Om jag inte minns fel kom han hit som 1-åring med sina föräldrar? Hur kan en person som levt hela sitt liv i Sverige förknippas med så mycket tveksamma kontakter med islamister och fascister? Hur stor är då hans lojalitet mot Sverige och svenska folket? Vilket ser han sig som i första hand, muslim eller svensk? Ser han sig över huvud taget som svensk?”


Om jag hade fått bestämma hade dock Mehmet Kaplan aldrig kunnat bli minister. Under min tid i riksdagen skrev jag nämligen en motion om att den som utses till statsråd inte får ha dubbla medborgarskap, endast ett svenskt medborgarskap. Eftersom Mehmet Kaplan är född i Turkiet antar jag att han har dubbla medborgarskap.


 



Dagens grundlag tillåter med andra ord att vi kan få en minister med t.ex medborgarskap i USA, Kina eller Ryssland, bara han/hon också har ett svenskt medborgarskap! Till och med statsminister och försvarsminister. Visst är Sverige fantastiskt generöst och naivt!

Av Thoralf Alfsson - 17 april 2016 00:02

24Kalmar skriver idag om nya ofredande av en 14-årig flicka på en skola i Kalmar.


”En kille höll vakt, medan en annan stängde in sig på toaletten med flickan och tafsade på henne. Vid flera tillfällen har samma flicka utsatts av sexuella ofredanden från samma killar på en skola i Kalmar.”

”En nära anhörig till flickan säger till 24Kalmar att han är bestört över det som hänt.

 

– Vi pratar om en grundskola. Det är viktigt att folk känner till att sånt här förekommer till och med på en grundskola. På skolan går ju barn ända från första klass, säger han.

Efter att flickorna berättat om tafsandet har skolan anmält tre fall av sexuella trakasserier till polisen.”

 

Enligt uppgifter till bloggen handlar det om Funkaboskolan och ensamkommande ”barn” som ofredat och som kommer ifrån skolan Thoren Framtid. Dessa ensamkommande barn tycks röra sig fritt mellan Kalmars skolor enligt anställda på skolorna. Tänk att ensamkommande barn är så sexfixerade! Vilka barn!


Djurängsskolan i Kalmar skall delvis rivas och byggas nytt. Under tiden detta byggprojekt pågår skall skolbarnen bussas till Tullbroskolan. Enligt uppgift är det där mottagningsenheten ligger med förberedelseklasser som består av enbart nyanlända elever. Kan bli ett riktigt kaos! Bara att gratulera föräldrarna.


Men som förvaltningschefen, Mats Linde brukar säga. Det är en utmaning!

 

Det löser uppenbarligen alla problem.

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards