thoralf

Direktlänk till inlägg 15 maj 2013

KRYPSKYTTARNA PÅ NYHETER24 OCH EXPO

Av Thoralf Alfsson - 15 maj 2013 18:27

Kvällens Uppdrag granskning har redan rönt uppmärksamhet i media då det handlar om integrations och flyktingdebatten och att den blir mer och mer polariserad. Inte minst av just av journalisterna.


Stefan Gunnarsson säger i den trailern som SVT kört de senaste dagarna att han liknar det vid att det finns krytpskyttar som skjuter en salva så fort något sagt något ofördelaktigt eller något som inte är politiskt korrekt.


Idag har jag än en gång drabbats av detta. Ett typexempel på dessa krypskyttar som omtalas i Uppdrag granskning.Det är inte politiskt korrekt att skriva som jag gjorde i mitt förra inlägg om burka i Borlänge.


”Vad jag vet är det inte förbjudet eller ett brott att tilltala någon och ha synpunkter på någons kläder. Klär man sig i burka i Sverige så är det inte lustigt att det finns människor som reagerar men de flesta tänker nog bara utan att verbalt tala om vad man anser.”


Enligt krypskyttarna på Nyheter24 är detta inte politiskt korrekt utan man gör det till en förstanyhet.

Läs artikel


En burka symboliserar för mig en religiös fundamentalism som gränsar till extremism. Den som bär burka vill med största sannolikhet även leva under sharialagar med alla dess ociviliserade lagar.


Kvällspressen gör sig skyldig till betydligt värre ”påhopp” dagligen på sina skvallersidor men det är uppenbarligen helt politiskt korrekt enligt Nyheter24 så länge man inte riktar påhoppet mot någon med invandrarbakgrund.


I Kalmar har vi Henrik Rydström som syr in sina KFF-kortbyxor till ”knattestorlek”, något som det skrivits om i media och raljerats om bland sportjournalister men då har aldrig någon reagerat på Nyheter24.


 
 
Ingen bild

Håkan

15 maj 2013 18:42

Thoralf
läs gärna mitt inlägg i Burka i Borlänge, det blev det sista innan du la in ett nytt inlägg, minuten efter.

 
Ingen bild

Lärare

15 maj 2013 19:27

SD!
Snälla, inget att bry sig om. Samma vad som sägs eller görs från SD blir det ju rubriker. Lägg er inte platt för en sån bagatell, vem vet vilken som började, jag tror de där damerna, om de nu var damer de kanske inte syntes för all klädsel, vem vet, de hade nog DO i sikte.

Låät inte Media och DO-aspiranterna styra längre!

Inga åtgärder, inga kommentare, vi bryr oss inte om Media längre!

Jag tänker även på fallet i Gävle. Killen var oskadd, de stod ju redo ta emot honom i fallet. Överreaktion från Media det är vad det är.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

15 maj 2013 19:30

Det dessa så oerhört indignerade journalister inte tycks förstå att det flesta faktiskt tycker precis som du, Thoralf.

Inte heller kan de förstå att det inte finns något rasistiskt i att tycka så. Kan man ha synpunkter på att någon klär sig i folkdräkt vid riksdagens öppnande kan man definitivt ha synpunkter på hur andra klär sig. Något som händer dagligen, fast det blir bara nyheter när man tror sig kunna klämma åt SD eller något annat av sina hatobjekt.

 
Ingen bild

Johan

15 maj 2013 19:46

Sverige blir och mer likt Iran, där lär det ju också finnas politiska poliser som tar på sig rollen att attackera kvinnor och tala om för dom att dom bär en, i den manlige polisens syn, olämplig klädsel.

Kanske dock lite oväntat att just en Sverigedemokratisk politiker skulle inspireras så av Iran.

 
Ingen bild

Kurtan

15 maj 2013 19:46

Misstänker starkare och starkare att de som är "politiskt korrekta" har drabbats av någon sorts masspsykos som gränsar till en mental sjukdom där fakta och logik har slutat att fungera.

Undrar om inte de "politiskt korrekta" brottas med sin egna "rasism" genom att demonisera meningsmotståndare som vågar att kalla en spade för en spade?!

En enkel fråga:
Varför skall invandrare hjälpas en med det ena, en med det andra till stora kostnader, är de inte kapabla som vuxna människor att ta hand om sig själva?!

Är inte denna syn på icke-svenskar själva grund definitionen av rasism?!

Bästa sättet är att strunta högaktningsfullt i vad pk tycker och tänker! Kalla en spade för en spade, kalla en burka för en burka som inte hör hemma i väst!!!
MVH


 
Ingen bild

Johan

15 maj 2013 19:58

Är det inte just i väst som vi gäller för att låta individen fritt få ta beslut som endast rör individen, t.ex vilken klädsel hen vill ha på sig?

 
Ingen bild

J

15 maj 2013 20:11

men om det är ok att utan vidare kommentera någons klädsel, varför är det då inte ok att låta bli att sitta vid en viss kommunfullmäktiges fikabord vid en rast? Skillnad på vuxenmobbing? Skärpning i argumentationen!

 
Ingen bild

Håkan

15 maj 2013 20:23

@Johan
I väst tolererar vi inte en nazistuniform av historiska erfarenheter.
Burkan är uniform för den sekt som endast i Afrika mördar 100.000 kristna varje år. Burkan representerar den djupaste grymhet och ondska. Burkan kommer vara helt kriminaliserad i väst i en ganska snar framtid av samma orsak.

 
Ingen bild

Johan

15 maj 2013 20:55

Kvinnor iklädda burkor mördar 100 000 kristna varje år?

 
Ingen bild

Ovinna

15 maj 2013 22:01

Ug <3 <3 Trodde att det skulle hagla in suberlativ ang UG ikväll. Josefsson när han säger " det är skillnad på sakfel och faktafel" Så klockrent ! !

 
Ingen bild

Org

15 maj 2013 22:02

@Johan, hur står det till med din svenska läsförståelse?

 
Ingen bild

Läckan

15 maj 2013 22:05

@Thoralf, varför bryr du dig, precis vad de vill. Låt bli att kommentera dumheterna de försvinner snart de också. Nu har TV4 news gått i graven och förhoppningsvis försvinner de där hycklarna snart.

 
Ingen bild

Johan

15 maj 2013 22:10

Min läsförståelse är väl på topp, kommentatorn ovan påstår ju att burkan (kvinnligt klädesplagg) är uniform som den sekt använder när dom "dödar 100 000 kristna om året".

Såvida det inte är transvestiter förstås...

 
Ingen bild

von Moltke

15 maj 2013 22:19

Det dröjde inte länge förrän Aftonbladets fotsoldater, Åsa Linderborg et consortes, ryckte ut till försvar för den i UG bortgjorda kulturjournalisten Aagård. Jag kommer osökt att tänka på det i anglosaxiska länder så vanliga barnrimmet "I am rubber and you are glue, word bounce off me and stick to you" när jag ser Aftonbladetnomenklaturans attacker på UG, för samma vänskapskorruption som man anklagar UG för och som man gör ett stort nummer av verkar i allra högsta välmåga även existera på Aftonbladet.

 
Ingen bild

Hulda mk1

15 maj 2013 22:48

Man drar en djup, djup suck när man läser "scopet" på Nyheter 24.
Jag trodde att vänsterjournalister var feminister och kämpade för kvinnors rättigheter och ett jämlikt samhälle.
Men jag hade grovt fel...

Att kritisera någons kläder är väl vanligt förekommnde. Speciellt ungdomar har ju olika klädstilar och där, mellan dem finns säkert liknande ifrågasättande.
Men våra så omhuldade invandrare får ju som vanligt ALDRIG ifrågasättas.
Vart är Sverige på väg???
Hoppas att SD aldrig mer backar för varken dessa halvamatörer eller andra mer kompetenta journalister.

 
Ingen bild

Tack för kaffet.

15 maj 2013 22:49

Skulle aldrig falla mig in och gå in och läsa på dessa vänsterextrema sajter,dock kan jag konstatera att alla nyheter som belyser SD och dess riksdagsledamöter är bra nyheter.

 
Ingen bild

Anonyma Opinionsbildare

15 maj 2013 22:54


Du sköna härliga mångkulturalism!

Ofattbart makabert våld från det mångkulturella Syrien där shia och sunni och andra etniska grupper strider mot varandra i vad som alltmer liknar Alla(h)s krig mot Alla(h)!


* YouTube Syria Heart Eating Video: Brutal Video Of Syrian Rebel Eating Enemy's Heart
http://www.policymic.com/articles/41713/youtube-syria-heart-eating-video-brutal-video-of-syrian-rebel-eating-enemy-s-heart

* BBC News – Outrage at Syrian video of rebel ‘eating soldier’s heart’
http://www.youtube.com/watch?v=odRfcdKFHLo

 
Tobbes Medieblogg

Tobbes Medieblogg

15 maj 2013 22:57

Jag blev lite besviken över programmet. Om journalisternas svek mot svenska folket finns hur mycket som helst att säga, men man valde att gräva ner sig i ett par perifera fall...

http://tobbesmedieblogg.blogspot.se

 
Ingen bild

Funtaren

15 maj 2013 23:08

"någon typ av konsekvens"

Jag hoppas att konsekvensen är en gratulation för att ha sagt sanningen och stött en partikamrat under ett orättfärdigt påhopp (vilket ju är bevisat). Något annat vore ovärdigt partiet. Jag håller definitivt med om att en person som väljer att klä sig i burka får räkna med reaktioner. Faktum är att jag tror de VILL ha reaktioner och njuter av den effekt de har på "de otrogna" som de med sin klädsel markerar att de inte vill ha med att göra.

 
Ingen bild

Funtaren

15 maj 2013 23:11

"Johan" kan vara vänlig att dra annorstädes med sina medvetna missförstånd. Åtminstone jag börjar bli rejält trött på sådant tjafs.

 
Ingen bild

Glada nyheter

15 maj 2013 23:12

Nyhetsbolaget lägger ner TV4 News
När Nyhetsbolagets kanal, TV4 News, startades för lite mer än ett år sedan, skulle kanalen få tre år på sig att bli lönsam. Men enligt källor till Resumé kommer Nyhetsbolaget i morgon att fatta beslut om att lägga ner projektet.

Nyhetskanalen har 20 – 30 tjänster som jobbar exklusivt med sändningarna. Övriga anställda i Nyhetsbolaget jobbar åt TV4-Nyheterna och externa kunder.
http://www.resume.se/nyheter/tv/2013/05/15/nyhetsbolaget-lagger-ner-tv4-news/

 
Ingen bild

Hulda mk1

15 maj 2013 23:14

Jag var förhindrad att se programmet. Men självklart får inte ens UG ta i så myckat som verkligen behövs.
Det politiskt korrekta Sverige har hårda tumskruvar om det behövs...

 
Ingen bild

Morningstar

15 maj 2013 23:18

@Johan. Skall du inte börja raljera över den syriske kannibalen också? Du kanske inte har någotr emot att ta emot honom i ditt eget hem som ensamkommande "baaaarn"?

 
Ingen bild

Johan

15 maj 2013 23:21

Funtaren påstår att det uppstått "medvetna missförstånd"...OK då!

Om det är så även i Afrika att männen står för över 90% av det dödliga våldet tycker jag att det verkar ologiskt att förbjuda strikt kvinnliga plagg bland den befolkning som skulle stå för mördandet av kristna (som kommentatorn ovan påstår).

Lika logiskt som att man har förbjudit nazistuniformen och inte förbjöd exempelvis de kjolar som var populära hos de civila tyska kvinnorna under nazisttiden. Tycker jag!

 
Ingen bild

Jonas Nordh

15 maj 2013 23:39

Johan, det logiska i att förbjuda plagget är ju för att det är männen som tvingar på damerna plagget och varför dom gör det. Du vet ju också vad som händer om dom vägrar bära kläderna!

 
Ingen bild

Micke

15 maj 2013 23:48

Missade totalt UG ikväll..när går den i repris???

 
Ingen bild

Johan

15 maj 2013 23:49

All form av att tvinga någon att bära ett plagg är redan olagligt och känner du till något sådant fall bör du polisanmäla det.

 
Ingen bild

Jonas Nordh

15 maj 2013 23:59

Fast det stämmer ju inte, Johan, det vet du också.

 
Ingen bild

Johan

16 maj 2013 00:03

Vad är det som inte stämmer?

 
Ingen bild

Jonas Nordh

16 maj 2013 00:05

Det du skrev, kanske?

 
Ingen bild

Johan

16 maj 2013 00:21

Vilket av det?

 
Ingen bild

Jonas Nordh

16 maj 2013 00:23

Av vad?

 
Ingen bild

Argus

16 maj 2013 00:43

Nyheter24 åker på kraftig däng i sitt eget kommentarsfält. Undrar hur länge det finns kvar.

 
Ingen bild

Anonyma Opinionsbildare

16 maj 2013 01:01- De flesta somalier tror att socialbidraget kommer från FN!

- Den reklamfria TV-kanalen gjorde gratis reklam för Avpixlat!

i kvällens Uppdrag Granskning på SVT1.

 
Ingen bild

Magentan

16 maj 2013 02:10

Att det kvinnliga klädesplagget burka även används som "uniform" vid terroristdåd av manliga självmordsbombare är helt korrekt. Här är ett exempel:
"Burkamördaren" Abdurrahman Hajji, 28 år och uppvuxen i danska Rödovre, lyckades iklädd burka utplåna nästan hela Somalias läkarkår den 3 december 2009, när han sprängde sig på Al-Shabaabs uppdrag. 23 personer fanns på hotell Shamo i Mogadishu när dådet skedde vid en examensceremoni för de första läkarna som utbildats i landet sedan inbördeskriget startade. Självmordbombaren var utklädd i burka när han bar in bomben mitt i ceremonin. Vid dådet dödades tre ministrar, två läkare och nio läkarstuderande samt tre journalister."
Burka är ju ett oerhört effektivt sätt att till 100 procent dölja sin identitet, vilket kön man tillhör samt bombbältet runt kroppen. Eftersom en burkaklädd kvinna dessutom ska betraktas som i stort sett helig och oberörbar av Sveriges naiva fjantmyndigheter kommer användandet av detta plagg att vara ett självklart val även för de framtida självmordsbombarna här i Sverige, där man numera t.o.m har tillträde till pågående rättegång i heltäckande muslimsk klädsel.

 
Ingen bild

Ludvig

16 maj 2013 07:00

Instämmer helt i det du skriver Thoralf.

 
Svensson

Svensson

16 maj 2013 07:19

Uppdrag granskning borde även ha tagit upp Expos roll i det här.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

mullis

16 maj 2013 07:37

nyheter 24 och expo tycker jag vi slutar bry oss om,
på UG igår ser man vilka otäcka människor dom har på SR, randiga mossan är säkert både kommunist och feminist, det är överhuvudtaget ingen ide att försöka få ett vettigt svar från en sån,

 
Ingen bild

Sven Dacke

16 maj 2013 08:03

Ibland undrar man nästan om Moderaten i Växjö Bo Frank är Sverigedemokrat innerst inne.
---------------------------------------------

Gunilla Carlsson får hård kritik. Inte konstigt. Halva SIDA befolkas av människor som har en röd världsbild och som vant sig att kunna göra vad som helst med svenska biståndspengar. Vem minns inte alla miljarder till röda diktaturer som levt kvar sedan Palmes dagar. Det finns en uppfattning om att det inte är legitimt med en moderat minister som kör en bra biståndspolitik. Och jag skall lägga lök på laxen. Jag accepterar att man tar från SIDA för att betala ökade kostnader för flyktingmottagandet. Men alla vet vi att pengarna skulle göra större nytta utanför Sverige. Och jag skulle vilja veta hur stor det av det svenska biståndet som är att kommunala socialbidrag går till människor i andra länder. Det är sådant man inte får forska om eller ställa frågor kring. Då är någon där med rasiststämpeln.

http://bofranksdagbok.blogspot.se/2013/05/heja-lofven-och-gunilla-carlsson.html

 
Ingen bild

Hacke

16 maj 2013 09:40

Med vetskap om att media har 24-timmarsjour i bevakningen av sd-politiker och skoningslöst slår ner med krigsrubriker på varje förfluget ord eller bagatellartad handling var detta i mina ögon en väldigt onödig historia.
Själv skulle jag aldrig drömma om att gå fram till en vilt främmande människa och fälla negativa omdömen om denna - oavsett klädsel eller utstyrsel.
Därför gör det ont i hela min sd-själ med dessa som jag ser det som övertramp, det är på ett helt annat plan och andra medel vi ska bekämpa dessa avarter av religion/ideologi/kultur som jag inte anser har i västvärlden att göra överhuvud taget. Låt oss aldrig sjunka till motståndarens nivå i den viktiga kampen.

 
Ingen bild

SM811

16 maj 2013 10:07

Vad hände med Johnny Skalin vid omröstningen i Riksdagen? Feltryck?

 
Ingen bild

Läckan

16 maj 2013 10:09

@Hacke, lätt för dig att säga. Om du blir provocerad av något är det lätt för dig att sitta i soffan och ha åsikter. Ponera att hon gjorde något olämpligt och därav han surnade till och sade vad han tyckte.

Varken du eller jag vet och skall nog akta oss för att döma ohört.

 
Ingen bild

SM811

16 maj 2013 10:25

Nu har det hänt något underligt. Nu står det "Avstår" för SD Riksdagsledamöter vid omröstning angående barn som vistas i Sverige utan tillstånd får rätt till utbildning (UbU12)?

 
Ingen bild

B-E Johansson

16 maj 2013 12:20

Så här skriver 24:an i artikeln om Alfssons blogg:

Under onsdagen har Nyheter24 utan framgång försökt nå Jimmie Åkessons pressekreterare Linus Bylund och informationssekreteraren Henrik Gustafsson för en kommentar om Alfssons inlägg.

– Om detta stämmer får det någon typ av konsekvens. Om det är ett telefonsamtal, en varning eller något annat, är vare sig möjligt eller lämpligt att spekulera kring i nuläget, sa Gustafsson till Nyheter24 på tisdagen.

En redigeringsmiss eller en försåtsminering? Man kan undra..

http://nyheter24.se/nyheter/politik/745965-sd-topp-inte-konstigt-att-folk-reagerar-mot-kvinna-i-burka

 
Ingen bild

Magentan

16 maj 2013 12:22

@ Hacke som skriver: "Själv skulle jag aldrig drömma om att gå fram till en vilt främmande människa och fälla negativa omdömen om denna - oavsett klädsel eller utstyrsel."

Det skulle inte jag heller göra. Men är anledningen till detta att jag är noga med att uppföra mig enligt alla goda etikettsregler, eller är det så att jag inte VÅGAR säga något pga ren och skär feghet? Skulle du (eller jag) våga gå fram till en vilt främmande människa och lämna tillbaka det tomma cigarettpaketet som vederbörande slängde på gatan och som du (jag) plockade upp? Vågar vi påpeka för den arga pappan som skakar och slår sitt barn att detta är förbjudet? Eller tittar vi bort och vill inte lägga oss i då också?

Med allt ljugande och hetsande som tillåts flöda fritt i medierna varje dag året runt mot SD-representanter, kan det krävas något extra för att våga vara SD-representant. Man ska givetvis inte vara oförskämd, men man måste våga reagera offentligt, och en del "vågar" detta för att de blir så innerligt trötta och förbannade på allt det vansinniga tramsandet så att de inte kan hålla tand för tunga i vissa situationer helt enkelt.

 
Ingen bild

Hacke

16 maj 2013 12:44

@ Magentan o Läckan

Om man blir provocerad är det naturligtvis en helt annan sak. Men som jag uppfattat det var det inte på det viset. Men det återstår naturligtvis att se, gammelmedia går ju bevisligen aldrig att lita på.
Vad jag menar är att man som sd-representant måste ligga extra lågt med tanke på just vetskapen om detta.
Fulmedia är ju som Mena-folket själva - överreagerar och tycker det är helt o k att ljuga och fabulera helt utan skrupler så länge det handlar om de otrogna (sd). Den ena sidan har fått frikort av Allah, den andra av det heliga svenska pk-etablissemanget.

 
Ingen bild

Magentan

16 maj 2013 12:55


@ B-E Johansson som skrev: "En redigeringsmiss eller en försåtsminering? Man kan undra.."

Exakt min tanke också. Det är både - och, skulle jag gissa. Gustafssons replik gäller givetvis Borlänge-politikerns agerande mot "burkadamen", men Nyheter24 lägger ut en försåtsminering i form av en fejkad redigeringsmiss, så läsarna ska tro att det gäller Thoralf Alfsson. Expos kompis-sajt "Inte-rasist-men" har därefter följt upp med lämpligt twitterinlägg.

Hur knäppa tror de att SD-ledningen är egentligen? Skulle SD få för sig att ens tänka tanken att plocka bort en av sina skickligaste, hederligaste och mest rättrådiga politiker och största röstmagnet bara för att tillfredsställa Extrem-Expo och fjortis-sajten "Inte-rasist-men"? Det är till att ha höga tankar om sig själva!

 
Ingen bild

Sven Dacke

16 maj 2013 13:04

Hur länga skall vi låta EXPO bestämma den politiks agendan i Sverige

Att granska det är säkert en för tuff uppgift för Janne Josefsson med flera

 
Ingen bild

Mig

16 maj 2013 13:14

@Johan
"All form av att tvinga någon att bära ett plagg är redan olagligt och känner du till något sådant fall bör du polisanmäla det."
Jag tror att det är detta som Jonas Nordh menar inte stämmer.
Det kan inte bevisas.
Begreppet "all form av" är inte vad det har varit.
Begreppet "att tvinga någon" är inte vad det har varit.
Begreppet "att bära ett plagg" är inte vad det har varit.
Begreppet "olagligt" är inte vad det har varit.
Begreppet "polisanmäla det" är inte vad det har varit.
Det kan tas i beaktande.

 
Ingen bild

Johan

16 maj 2013 18:52

Svensk lag förbjuder otillbörligt tvång vilket det skulle vara att under hot tvinga en person att ikläda sig vissa kläder. Alltså brottsligt och känner de tvärsäkra debattsignaturerna här till fall där detta har ägt rum bör de som laglydiga medborgare polisanmäla detta.

 
Ingen bild

J

16 maj 2013 20:07

frågan kvarstår Thoralf. Vad är skillnaden mellan att hoppa på någon för dess klädsel, eller att inte vilja sitta vid en kommunfullmäktige ledamot från SD och fika vid en paus från fullmäktige?

 
Ingen bild

Tors Hammare

16 maj 2013 23:07

@ J

Du som anser dig veta allt, men svarar aldrig själv på frågor, men själv hela tiden ställer krav på att andra skall besvara dina. Nu är det din stora chans. Låt din visdom flöda och berätta för oss andra mindre vetande vad skillnaden är. Vi törstar efter din kunskap och skall vara så tacksamma så!

 
Ingen bild

Morningstar

16 maj 2013 23:29

@Tors Hammmare. Troll MO by default. Tjatar om vissa frågor för att skicka ut er på meningslösa jakter att leta källlor, länkar som dom aldrig ens bryr sig om att läsa. Det är bara till för att suga er på energi. Så mata aldrig dessa troll.

 
Ingen bild

Tors Hammare

17 maj 2013 12:25

@ Morningstar

Helt riktigt tänkt, men ibland kan man inte låta bli att dela ut ett litet "nålstick". Får sluta med det och lägga band på mig. Nog bäst så.

 
Ingen bild

J

17 maj 2013 18:10

ingen skillnad, bara vanlig dubbelmoral, Tors Hammare. Jag inser att Thoralf undviker att svara på frågan. Han är svaret skyldig.

 
Ingen bild

Skånepåg

17 maj 2013 19:27

@ J

Och du slingrar dig som den "hala ål" du är. Vad f-n är det som säger att Thoralf skall svara dig på en fråga (den här gången nytt rekord i löjlighet) så att du får leka förhörsledare? Du har under lång tid då och då dykt upp här på bloggen med samma fåniga taktik och har aldrig själv svarat på en fråga, men kräver av andra att göra det då det passar dig och på dina villkor. Dessutom är Thoralf inte skyldig dig någonting och har ingen som helst anledning att ge sig in i trollbranschen. Det här är en öppen blogg och ingenting annat och han har ingen som helst skyldighet att besvara en fråga varken från dig eller mig.

Hoppas att jag blir den siste som bemöter en kommentar från dig här på bloggen. Men fortsätt gärna att skriva, eftersom dina kommentarer numera hamnat inom begreppet humor och som något man enbart kan skratta åt.

 
Ingen bild

J

17 maj 2013 21:09

då kan väl du Skånepåg förklara skillnaden i att hoppa på en kvinna i en affär pga hennes klädsel och bristen på lust att sitta jämte Thoralf på en rast under ett kommunfullmäktige i Kalmar? Jag tror Thoralf vet att jag skött det sociala protokollet, därför tiger han i denna fråga.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards