thoralf

Direktlänk till inlägg 1 augusti 2017

MARDRÖMMAR

Av Thoralf Alfsson - 1 augusti 2017 21:15

Efter att jag igår läst boken ”Helig vrede” drömde jag på natten mardrömmar om utvecklingen i vårt land. Idag har det varit ytterligare mord i vårt land. I Surahammar fick en kvinna halsen avskuren enligt uppgifter till Nyheter idag.

https://nyheteridag.se/fick-halsen-avskuren-kvinna-mordad-pa-oppen-gata-i-surahammar/


Vem skär halsen av en försvarslös kvinna? Finns svaret i boken ”Helig vrede”?

 

Även om svaret skulle gå att finna i boken så kommer inte ansvariga politiker reagera. Det är nog tyvärr den bistra sanningen. Även om de läser boken skulle de aldrig våga ta de beslut som krävs för att göra en förändring. Godheten och fegheten står ivägen!


Under fredag eftermiddag fick vi en ”ovanlig och ljusskygg” besökare vid vårt tält på Kalmar marknad. Choukri Naji, ordförande för islamiska kulturföreningen Salam i Kalmar. Föreningen driver bland annat sunnimoskén på Storgatan i Kalmar. Choukri Naji har i stort sett aldrig låtit sig intervjuas av de lokala tidningarna eller fotograferas. Flera journalister har sagt att de försökt men alltid nekats en intervju.


 

Choukri Naji och jag själv diskuterar islam vid Kalmar marknad.


Nu stannade han till och pratade under kanske 5-10 minuter och jag hann ställa en del frågor om bland annat demokrati, sharialagar och om han betraktade sig som moderata/radikala/jihaddist muslim.


Svaret var att Guds lag, det vill säga Sharialagar står över allt annat. Det är alltid Sharialagar som har tolkningsföreträde. Hans syn på homosexuella tog han upp själv och där var han tydlig i sin uppfattning. Prideparad var inte att tänka på!


När jag tog upp frågan om moderata/radikala muslimer och hur han betraktade sig själv så var svaret kort. Det finns bara en sorts muslimer.


Choukri Naji har ringt mig vid två tidigare tillfällen. Första gången var för ca ett år sedan och gällde en bild som jag publicerat flera år tidigare på min blogg som han krävde att jag skulle ta bort. Jag skrev om det i ett blogginlägg. Vid det tillfället fick jag också chockerande svar angående så kallade ”balkongkvinnor”.


Den andra gången var för ca ett halvt år sedan då de krävde att jag skulle sluta skriva om Islamiska kulturföreningen och den sunnimoské som finns på Storgatan. Jag hade då skrivit om hur föreningen inte följde de brandskyddsföreskrifter som gäller för lokalerna och antalet personer som får vistas i lokalerna. Då fick SVT intervjua Choukri Naji men han vägrade vara med på bild! I mitt blogginlägg finns en länk till inslaget i SVT Småland.


Personligen blir jag skrämd över den bokstavstroende syn som Choukri Naji visat vid flera tillfällen. Jag tror ingen av politikerna inom 7-klövern i Kalmar förstår hur illa det är. Islamiska kulturföreningen Salam motverkar integration/assimilering! Deras syfte är sannolikt att bygga upp ett parallellsamhälle i Kalmar med sin egen religion, sina värderingar, sina traditioner och sina egna lagar, sharialagar! De är inte det minsta intresserade av att integreras i det svenska samhället. Choukri Naji har bott i Sverige i 28 år och här har ni resultatet. 


Det är en katastrofal utveckling! En utveckling som måste stoppas snarast. Vi kommer bli tvungna att ändra våra lagar och till och med grundlagar för att stoppa denna utveckling. En religion som inte utvecklats och reformerats sedan 600-talet fungerar inte i dagens samhälle.


Om inte religionen och islam reformeras måste våra lagar förändras!

 
 
Ingen bild

Niklas R

1 augusti 2017 21:31

Man ska komma ihåg att det enda ställe där det finns "moderata" muslimer är i journalisternas och socialisternas fantasivärld. Verklighetens muslimer kan vara nog så trevliga, vänliga och inte alls ohövliga när du möter dem i vardagen.
MEN då ska man komma ihåg att 75% av dem vill och anser att sharialagarna står över världsliga lagar. Med allt vad det innebär.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

1 augusti 2017 22:01

Människor som är negativa till regimen ska tystas.
Hitlertyskland,Sovjet,Östtyskland,Ungern,Rumänien,Kina,Nordkorea,Uganda m.m

Och nu har Sverige anslutits till de ovan nämnda.
Vi är illa ute !

 
Ingen bild

Veritas

1 augusti 2017 22:36

Halal mord?
Ska vi ha det så? Vill vi detta för våra efterkommande generationer?
Valet 2018 är ett vägskäl och ett vägval.
Det finns INGEN ÅNGERRÄTT efter valet 2018. Det har nuvarande pajasregeringen visat helt öppet!
SD 2018 >>>>>>>>>>>>>

 
Ingen bild

ZO

1 augusti 2017 22:43

Jag tror det är fel att betrakta Islam som en religion. Det är en krigarkult, som använder begreppet "religion" för att binda anhängarna hårdare.

 
Ingen bild

Christer

1 augusti 2017 22:46

Håller med, frågan om islams existens i detta land är den den mest centrala frågan. Det finns inget viktigare än just det. Det var framväxten av islam som fick mig att bli Sverigevän och att rösta SD. Detta är en mänsklighetens cancersvulst, som med alla medel måste förpassas tillbaka till den öken den är framsprungen ur.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

1 augusti 2017 23:14

"Det finns bara en sorts muslimer."
Så sant som det är sagt. Det är bara PK-trams att hålla på och indela muslimerna i olika kategorier. Den senaste jag läste om var gruppen "självradikaliserade". En muslim är en muslim, och sharia är vägen.

Kortversionen: https://www.youtube.com/watch?v=0qmVba-VqKw

 
Ingen bild

Leif W

1 augusti 2017 23:24

NEJ tack till sharialagar i Sverige. Våra folkvalda politiker måste vara tydliga i denna viktiga fråga!!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

1 augusti 2017 23:34

Jag har läst bland annat:

Islam av Karen Armstrong
Muhammed av Karen Armstrong
Landsplågan islam av Hege Storhaug
Framtidsstaden av Lars Åberg

Den som läser t.ex de sjuttio första sidorna i "Islam av Karen Armstrong" och inte begriper att islam är en politisk ideologi är intellektuellt onåbar.

Islam är en våldsam, kvinnohatande, totalitär och antidemokratisk politisk ideologi.

Islam praktiseras av muslimer.

Islam kan man inte rösta bort.

 
Ingen bild

Lena

1 augusti 2017 23:39

D et går kalla kårar på mig när jag ser bilden där du, Thoralf, samtalar med en oerhört mentalt sjuk människa. De har kommit hit enbart för att i sinom tid tvinga den svenska befolkningen att bli muslimer och leva efter deras pipa. Det verkligen skakar i mig när jag tänker på dessa otrevliga o sjuka odjur.

Ska bli intressant att få veta vem som utförde mordet på en kvinna mitt i centrala Surahammar på ljusan dan. Jag har mina misstankar men säger inget, det finns ju mentalsjuka människor runtomkring oss numera. Det är ju bara att se sig omkring när man går ut , där finns mängder av ungdomar som ser ut som monsters. De är påverkade av datorspel, amerikanska våldsfilmer etc.

 
Ingen bild

Me

1 augusti 2017 23:44

Om man jämför muslimer i olika länder i Europa, är det muslimerna i Sverige som verkar anpassa sig sämst till det nya landet och där kvinnorna oftast vägrar ta av sig sina slöjor om huvudet. Detta verkar hänga samman med att i Sverige behöver de minst komma ut i verkligheten och skaffa pengar för att det kommer av sig självt från staten. Alltså kan de lättare vara tillsammans i sina moskéer och sina hem och hinner riktigt be till sin Gud.

Men de flesta svenskar verkar vara mest intresserade av att man har goda politiker. Och Löfvens plan på att använda halva valutareserven till nysvenskarna kan inte bli fel. När kronan kommer att sjunka, för att man inte kan stabilisera valutan och alla lån är i utländska valutor, blir det riktigt spännande. Speciellt spännande blir det om man inte kommer att ha tillräckligt med stålar till våra nyvunna vänner. Jag tycker inte att de svenska politikerna gör rätt här, men det är säkert bara jag som tänker fel. Detta blir jättebra, eller kanske inte.

 
Ingen bild

Fredrik

1 augusti 2017 23:57

Men för i helvete, kolla på snubben!

 
Ingen bild

Lena

1 augusti 2017 23:57

Cosmic Debris
Jag har förstått att du är mycket påläst och ivrar för att föra vidare det som du vet. Du är även duktig på att snabbt hitta bra videolänkar som berättar om "sanna avslöjanden". Jag uppskattar det men själv har jag inte läst den typen av böcker du nämner, jag blir så nedstämd då.

Ikväll läste jag istället färdigt en bok av Herman Lindqvist, en något äldre bok med kåserier. Jag skrattade så jag tjöt! Skratt får en att uppskatta livet - väcker livsandarna!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

2 augusti 2017 00:04

@MeTisdag 1 aug 23:44
”Speciellt spännande blir det om man inte kommer att ha tillräckligt med stålar till våra nyvunna vänner.”

Då vet vi härinne på Thoralfs blogg vad som händer.

”Som nyexad socionom år 1997 jobbade jag på sommaren ute i Tumba i Botkyrka kommun. Väntrummet var fullt av invandrare som stod och bankade på pansarglaset i receptionen och hotade receptionisterna.

-Vi ska ha våra pengar! Ge oss våra pengar!!”

http://snaphanen.dk/2017/07/31/resan-utfor-har-bara-borjat/#more-189380

Jag börjar faktiskt längta till den dagen. Hoppas den kommer snart!

 
Ingen bild

Björn

2 augusti 2017 00:28

Är rädd för att ingen av 7 klöverns partier vågar begränsa islam i Sverige. Tror att Löfven kommer sitta kvar vid rodret efter nästa val och det med stöd av centern och kanske även liberalerna. Och där kommer SD att stå med 25 - 30 % av rösterna utan att kunna göra något.

 
Ingen bild

vmm

2 augusti 2017 00:29

Jag skulle vilja veta vad medelmuslimer, "normala" muslimer, i Sverige, idag, tycker om saker som abort, homosexualitet, slöja, sex före äktenskap, jämställdhet osv. Extremister är lätta att peka ut, men vad tycker den tysta majoriteten? Det borde media i Sverige verkligen ägna mycket mer tid åt att berätta för oss!

 
Ingen bild

Veritas

2 augusti 2017 00:39

@ Lena 1 aug 23:39:
"De har kommit hit enbart för att i sinom tid tvinga den svenska befolkningen att bli muslimer och leva efter deras pipa."
Kan lova att det blir inte omvändelse under galgen för svenska män. Dom måste gå över i god tid innan dom "tagit över" om det handlar om IS, eller gå samma öde till mötes som dom orangeklädda mordoffren i Syrien/Irak.
Svenska kvinnor kommer dom banka in slöjan i pannan på och dom får räkna med att vara varje mans konkubin.
SD 2018 >>>>>>>

 
Ingen bild

Veritas

2 augusti 2017 00:59

Jag ska försöka visa med ett konkret exempel hur pk FÖRMODLIGEN ljuger och för oss bakom ljuset. Redogör steg för steg hur jag gick till botten med det här:

På en hemsida tonar man ner flygbladen i Malmö:

http://kwasbeb.se/2017/07/en-avfardad-bluff-i-en-smastad-men-pa-facebook-blir-det-en-krigsforklaring/

De arabiska styckena ska enligt pk-iten betyda: "Sverige kommer att ge utrymme kommer att ge utry" och detta enligt nån professor i Uppsala.

Jag körde texten genom ett ocr program online för att försöka få fram den arabiska texten för översättning.

Använde http://www.newocr.com/

Resultatet:
أنضم إلينا قبل قوات االوان
سوف السويد تفسح المجال لسوف السويد تفسح المعا

Körde detta i Google översättning och resultatet visade sig stämma nästan med den svenska texten.
"Följ med oss innan trupperna i förtid"
"Sverige kommer att ge vika för Sverige kommer att ge vika för metall"

Agneta Kjaerbecks inlägg var alltså INTE fake news.

Thoralfs & Cosmik Debris inlägg i debatten bör fungera som en VÄCKARKLOCKA AV VÄRSTA SORT!

SD 2018 >>>>>>>>>>>>

 
Ingen bild

Överraskad?

2 augusti 2017 04:51

Över 80 procent av testade asylsökare över 18 år

Rättsmedicinalverket redovisade under tisdagen den senaste statistiken av åldersbedömningar av asylsökande.
Antalet fall där resultatet talar för att den testade är 18 år eller äldre överstiger nu 80 procent.
https://nyheteridag.se/nya-siffror-over-80-procent-av-testade-asylsokare-over-18-ar/

Kvinna ramlade med cykeln – Blir sexofredad av män som ska ”hjälpa till”
https://nyheteridag.se/kvinna-ramlade-med-cykeln-blir-sexofredad-av-man-som-ska-hjalpa-till/

 
Ingen bild

Me

2 augusti 2017 06:21

@Cosmic Debris 00:04

Du och jag ska vara väldigt glada för Thoralfs blogg. Det finns knappt några andra möjligheter att diskuteras verkliga problem i samhället, eftersom förmynderiet är total och yttrandefriheten icke existerande.

Botkyrka förresten, är det inte där som man idag bränner Pipi Långstrumps böcker för att de inte är PK? Astrid Lindgren är inte värt att bevara? Det är inte Astrid Lindgren som inte är värt att bevara, det är den PK-politik som ska bort och de ansvariga politiker borde ställas till ansvar. Och är det en enda pensionär i landet som hamnar under fattigdomsgränsen, ska dessa ansvariga politiker tvingas bistå med deras personliga förmögenhet till resterande belopp. Först då kommer Reinfeldt och hans kompisar att sluta flina.

 
Ingen bild

Ludvig

2 augusti 2017 07:26

Intressant bild. Han som inte ställer upp på bild fick vi se ändå.

 
Ingen bild

Hacke

2 augusti 2017 07:40

”Choukri Naji har i stort sett aldrig låtit sig intervjuas av de lokala tidningarna eller fotograferas. Flera journalister har sagt att de försökt men alltid nekats intervju.”

Vad har han att frukta från de svenska ”journalisterna” i mainstreammedia?Jag är övertygad om att du Thoralf fick mer substans ur honom genom detta korta möte än någon medierepresentant skulle få under hela sin arbetskarriär med denne representant för deras nya frälse.

Det finns bara en väg till räddning för Sverige. Förbjud den i religiositet förklädda ideologin islam och starta repatrieringen, helst igår.

 
Ingen bild

Egon

2 augusti 2017 07:54

Tyvärr Sverige.
Indien delades efter konflikt mellan Hinduer och Muslimer.
Vilken del av Sverige skall göras om till en Muslimsk stat?
Skåne?

 
Ingen bild

Farbror Fredde

2 augusti 2017 08:06

Apropå mordet i Surahammar, så har tydligen SVT ringt fastighetsmäklaren Solvej någonting och bett henne springa ut på gatan och ta ett foto av mordoffret. Stod på fejan. Osmakligt! Eller värdegrund kanske.

 
Ingen bild

Laglydig

2 augusti 2017 08:13

Vi skall nog inte vara alldeles säkra på att det är en nyanländ från MENA som gjort detta. Den märdade ryska kvinnans svenske man försvann 2012 och hittades först 2015 fastspäd i förarsätet i sin BMW av nyare årsmodell i Vösterås hamn. Polisen kunde den gången inte fastställa om något brott begåtts.
Igår spekulerades det om kvinnans 27-årige son kunde ha med mordet på mamman att göra. Vi får avvakta och se vad polisutredningen kommer fram till.

Sen till själva huvudsaken i blogginlägget. Egentligen borde väl den gällande lagstiftningen räcka till. D v s i Sverige gäller svensk lag. Om man är av annan uppfattning borde det vara högföräderi eller liknande brott.
Men lagstiftningen bör förtydligas under rådande omtändigheter. Man bör alltså skriva ut att om man öppet bekänner sig till att Sharia lagar står över svensk lag så skall den personen samt hela dennes familj omedelbart utvisas till det land de kom ifrån. Detta gäller även dennes barn, barnbarn, barnbarns barn och i förekommande fall (vi vet ju hur det är med giftasåldern) barnbarns barnbarn även om de skulle vara svenska medborgare.

Den här ordföranden i islamska kulturföreningen har allså vistats "olagligt" i Sverige i 28 år sannolikt utan att ha bidragit med en enda skattekrona, men säkerligen uppburit alla formar av bidrag både för sin fru, sina barn och den islamska kulturföreningen. Det är åtskilliga tiotals miljoner det bara på en enda familj.
Undrar hur många i Kalmar som har måst dö en för tidig död de senaste 28 åren p g a bristande resurser inom vården?

Lägligt trillhade också den här satirteckningen in i mailkorgen, som i högsta grad har koppling till ämnet:
https://1.bp.blogspot.com/-HxpTdmYWD8U/WYCh-6g5oaI/AAAAAAAAGUk/MnKI494cOk0qrlRKf5J-cwQVDrvAwpGAACLcBGAs/s1600/BALKONGlow.jpg

 
Ingen bild

sverigevän

2 augusti 2017 08:30

De som drabbas mest av islamistiska terrordåd är inte västerlänningar utan muslimer i mellanöstern. Så nog finns det mer än en sorts islam.

Thoralf Alfsson

2 augusti 2017 08:39

Nej, det finns bara en islam.

Den som bekänner sig till islam kallas muslim.

 
Jannee B

Jannee B

2 augusti 2017 08:32

Vad gör fanskapet i vårt land? Lever på bidrag och intrigerar för att fler mussar ska få komma hit.

http://Har ingentrde

 
Ingen bild

Ölandsbonde

2 augusti 2017 08:35

Usch så hemskt. En händelse har inträffat och en avliden kvinna har hittats, enligt MSM

"Efter händelsen i Surahammar tidigare
under tisdagen är en man anhållen"

"intensivt arbete sedan en kvinna
hittades avliden i centrala Surahammar"

 
Ingen bild

Jan

2 augusti 2017 08:39

SD 2018.

 
Ingen bild

sverigevän

2 augusti 2017 08:47

@Thoralf
Hade det bara funnits en sorts islam så hade de koncentrerat angreppen mot icke-muslimer, men istället för de mycket kamp inbördes.

Thoralf Alfsson

2 augusti 2017 14:38

Islam är islam!

 
Ingen bild

Christer

2 augusti 2017 09:29

Angående vad @Göta anförde i förra blogginlägget skrev och länkade om Julia Cesars krönika, den om att bränna böcker.
I sin iver att rensa ut böcker ur Svenska bibliotek är kanske turen snart kommen till författaren, konstnären och målaren Albert Engström (1869 - 1940). Han växte upp på Småländska Höglandet, precis som Thoralf. Han blev senare b.la ledamot i Svenska akademin (1922), invald i Konstakademin (1919), och ledamot av samfundet SHT där han fick namnet Strix. Jag har i min ägo några av från min far ärvda böcker av Albert Engström, bla "Med Kaaparen till Afrika" utgiven 1937. Det är en reseskildring där han via rederiet Transatlantics ångare Kaaparen reser till Sydafrika för att under några månader resa runt i landet. Bra skrivet och med Engströms prosa som utmärkt ciceron. Engström kunde på ett unikt sätt beskriva en plats, ett möte eller en händelse så att läsaren förstår.
Men det är först och främst ett 80 år gammalt tidsdokument. Engström lägger inte fingrarna emellan när han ska beskriva de svartas medfödda underlägsenhet gentemot den vite mannen. Hans beskrivningar av den svarte mannen som komplett obildbar, och med total avsaknad av personlig hygien och anständigt uppträdande är inte vacker. Den som läser denna skrift idag ser nog bara en ren och skär rasism. Och som läsare är man beredd att hålla med om att texten bitvis är osmaklig. - MEN, och detta är centralt. Man måste förstå ur vilket koncept Engström skrev. Han hade nog aldrig sett en svart man tidigare, aldrig växlat ett ord med någon och framför allt aldrig i Sverige. Det han visste var vad hans Sydafrikanska vänner berättat om den svarta rasen, plus den gängse klichebild alla bar på vid denna tid.
Jag tror att om Albert Engström fortfarande levt, så hade han haft en mer nyanserad bild av den svarte mannen. Han hade nog sett att de svarta har svårt att försörja sig själva, både hemma i Afrika och framför allt som immigranter i Sverige (Eksjö) och Europa. Utan att vilja lägga ord i Engströms mun så tror jag att han hållit fast vid "obildbar", men att könsdriften tycks fungera oklanderligt.
Kanske Engström varit bloggare? Eller så hade han kanske kommenterat dagens händelser på sitt oefterhärmliga sätt, kanske här på Thoralfs Blogg? Vem vet?

 
Ingen bild

Lena

2 augusti 2017 10:06

@sverigevän "De som drabbas mest av islamistiska terrordåd är inte västerlänningar utan muslimer i mellanöstern".

Så det är en ursäkt för att du ska ställa dig på deras sida? Om du VERKLIGEN är en SVERIGEVÄN då skulle du väl stå på Sveriges sida och på Europas sida! Vi har nämligen gjort vår "hemläxa" för flera århundrandes sedan och slutat upp med i religionens namn avrätta människor som har en annan tro. Vill du uppleva fred o frihet? Då ska du nog välja vår sida.

 
Ingen bild

Lena

2 augusti 2017 10:22

Annat ämne:

Angående skandalen med Transportstyrelsen, Wilhelm Agrell, professor i underrättelseanalys, menar att fler myndigheter kan ha läckt.
Troligen är haveriet med TS endast toppen av ett isberg. I flera år har ett stort antal myndigheter kritiserats för bristande IT-säkerhet, bl.a Kronofogden, Skatteverket och Pensionsmyndigheten har outsoursat delar av din IT-drift. Totalt ett 40-tal myndigheter räknar han med.

 
Ingen bild

Niklas R

2 augusti 2017 11:29

@sverigevän
Du kan uppenbarligen inget om islam eller koranen.
De som dödas i Mellanöstern och andra delar av världen, som betecknar sig som muslimer är inte muslimer i mördarens ögon. Detta eftersom i princip ALLT som du gör är förenat med dödsstraff inom islam (det är sånt som händer när du har en kriminell, psykopatisk, pedofilisk, massmördare och sexmissbrukare som "profet"). Det är bara en fråga om i fall någon vill utdöma straffet.
Sedan kommer nästa detalj och det är att hans efterträdare hade alla lite olika inställningar. Därav kom en massa sekteristiska problem att läggas på högen av misslyckanden.

Av dessa anledningar så kommer det bara bli fred på jorden, enligt islam, när det bara finns en enda människa kvar på jorden och den är en muslim.

 
Ingen bild

Anders

2 augusti 2017 11:56

Han ser väldigt obehaglig ut den där..

 
Ingen bild

Blom

2 augusti 2017 11:57

Rätt att neka ledighet för fredagsbön
http://www.hallandsposten.se/nyheter/sverige/r%C3%A4tt-neka-ledighet-f%C3%B6r-fredagsb%C3%B6n-1.4496429

 
Ingen bild

ThinLizzy

2 augusti 2017 12:05

Islam, allas-lika-värde, New World Order, demokratur, mångkultur, feminism, kommunism m m är alla ideologier som kräver total underkastelse.
Är det månne därför de samarbetar?

 
Ingen bild

Martin

2 augusti 2017 12:06

"En person som har fyllt 15 år och på en cykel skjutsar ett barn som inte använder hjälm kan få betala böter för det."

Fick grabben en ballong med Sverigedemokraterna på? LOL isåfall...

 
Ingen bild

Tony

2 augusti 2017 12:40

En mycket stor bidragsgivare till Muslimska
föreningar är Allmänna Arvsfonden som skänkt
hundratals miljoner till dessa.Var detta så som givarna
tänkte sig när man skänkte sina Jordiska tillgångar
till staten , i tron att dom kom till nytta?
Tror inte det! Därför avråd alla som funderar att
skänka till statens hantlangare.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

2 augusti 2017 13:16

Det börjar bli tröttsamt med dessa efterlysningar av vad vanliga muslimer tycker. Precis som det fanns olika tyckanden bland muslimer.

Ta för fan och bilda er lite.

På den här videon får du veta vad de vanliga muslimerna i Norge tycker om äktenskapsbrott.

https://www.youtube.com/watch?v=auAZ6mTvAXY

 
Ingen bild

Tore Lindström

2 augusti 2017 13:49

Det får vara nog nu.
Vi måste få bort de sittande makthavarna (Förrädarna). Deras slapphänthet gör att hela europa kan tas över av obeväpnade fientliga pyamasklädda gubbar.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

2 augusti 2017 14:55

@Lena Tisdag 1 aug 23:57

Jag är mest förbannad och jävligt orolig för vårt lands framtid.

 
Ingen bild

Tors Hammare

2 augusti 2017 15:15

Att ni öht ska stå och snacka Islam i en demokrati anno 2017, Islam hör inte hemma här. han ser ju också rätt motbjudande ut, deras sektledare i Kalmar.

 
Ingen bild

Erik

2 augusti 2017 18:24

Thoralf gör en Arnaud van Doorn? Hoppas inte

Thoralf Alfsson

2 augusti 2017 20:41

Haha! Jag har mina hjärnceller kvar och använder dem.

https://en.wikipedia.org/wiki/Arnoud_van_Doorn

 
Ingen bild

Lena

2 augusti 2017 20:24

@Ölandsbonde

Angående din Youtube länk till de norska muslimerna, så horribelt! Undrar just vad Löfven & co tycker om den värdegrunden?? Så enl. dessa män så är de NORMALA MUSLIMER; absolut inga extrema muslimer!! Att "gud" har sagt för det står i koranen att det är ok att stena otrogna kvinnor etc. Kan knappt tro det. Måste ses!

 
Ingen bild

Lena

2 augusti 2017 20:30

@Christer
Svår diskussion om vem som är mest utvecklad, har högre IQ etc. För mig spelar det ju ingen roll, det handlar inte om det för mig. Den här massinvandringen handlar om att vi, svenska folket, ska inte behöva försörja alla som vill hit. Vi vill inte heller förstöra den kultur o det fina samhälle vi en gång hade, därför passar det inte att ta in så många att det blir demografiska problem + alla andra problem med skolor, med vård, inte minst med kriminalitet och att känna sig främmande i sitt eget land. Det är en invasion

Det här är de svenska politikernas fel!

 
Ingen bild

O´ Hyra

2 augusti 2017 21:03

Otroligt ful fisk den där Naji. Vad i he..
vill han i Kalmar? Sprida fredens religion?
Eller mer troligt gratis pengar och
ett drönarliv som lockar?
Dags att moder Svea skakar lössen ur pälsen.

 
Ingen bild

Svante1

2 augusti 2017 21:25

Nu lämnar jag Sverige....flyttar ut till Gran Canaria och har köpt en bungalow (Rocas Rojas) och ev tillbaka i juni-juli i vår sommarstuga..

 
Ingen bild

Lasse P

2 augusti 2017 22:13

Pengar tar aldrig slut när det gäller invandringen,men alla måste spara, men vad till då.????????????

 
Ingen bild

Kattens vänner

2 augusti 2017 22:15

Vill förtydliga att personen (Choukri) lever inte på bidrag och har aldrig gjort det.

Thoralf Alfsson

2 augusti 2017 22:34

Jag vet att han har frisersalongen Casablanca!

Men du kanske kan berätta lite om hans fru då du tycks känna till en del. Brukar hon vistas i Marocko med barnen?

 
Ingen bild

Lotta_1

2 augusti 2017 22:29

"Sharialagar står över allt annat", dvs även svensk lag. Om denne islamist inte anser att han behöver följa svensk lag tycker jag att han bör förpassas tillbaka till sitt hemland. Att han inte anpassat sig det minsta efter 28 år i vårt land är ytterligare en anledning till repatriering. Tittar på Aktuellt där de pratas om "svenska" IS-krigare, då är det så det vänder sig i magen. De är INTE svenskar. Morgan Johansson pratade om vilka åtgärder som skall införas för att ta hand om dessa avskyvärda individer som återkommer till vårt land, dit de absolut inte är välkomna. Patetiskt att höra 7-klöverns mantra om att SD vill att krigsbrottslingar skall slippa straff när SD anser att avskummen kan stanna där de är. Att det skulle betyda att SD anser att de skall slippa straff är bara löjligt. De hade inte i Sverige att göra från allra första början och att de inte kan återvända hit är enbart en vinst för Sverige och svenska folket där vi inte behöver lägga miljontals kronor för att hålla koll på dem och även för eventuella rättegångskostnader. Dessa kostnader är helt och hållet självpåtaget av naiva svenska 7-klövernpolitiker som totalt tappat förståndet i sin iver att förverkliga sin våta dröm, globaliseringen som i själva verket är en sinnessjuk utopi. För min del kan gärna kurderna som har dem som fångar ställa dem inför rätta där och döma dem efter deras rättssystem.

 
Ingen bild

Olle

2 augusti 2017 23:20

Jag drömmer mardrömmar om Johan Persson!

 
Ingen bild

Laglydig

2 augusti 2017 23:22

@Lotta_1
Jag har fullständigt förtroende för att Syriens president Bashar al-Assad kan ta hand om dessa "svenskar". Om de kommer hit så sätt dom på ett plan direkt till Syrien! Ingen djävla Bolibompa krampolitik!

 
Ingen bild

dajevlar

3 augusti 2017 00:24

Även om SD skulle göra ett succéval 2018, är jag rädd att det inte räcker. Nedgången är total. Vem kan fixa? ledsen....

 
Ingen bild

Hen

3 augusti 2017 01:41

Jag vet mängder av pursvenskar som drömmer mardrömmar om SD:arna och vad de kan ställa till med i vårt fina land.

Thoralf Alfsson

3 augusti 2017 07:37

Henparad!

 
Ingen bild

Göran

3 augusti 2017 05:02

Problemlösning: Drag in samtliga bidrag så flyr dessa parasiter likt Egyptens gräshoppor till annan värdkropp.

 
Ingen bild

Grattis D Trump och USA

3 augusti 2017 07:02

Kanada välkomnar tredje världen med öppna hjärtan.

"Över 4300 människor har kommit gående över gränsen från USA för att söka asyl i Kanada hittills i år. De flesta kommer till provinsen Quebec där Montreal är största stad."
https://www.sydsvenskan.se/2017-08-03/os-stadion-anvands-som-asylboende


Trudeau till de på flykt: ”Kanada välkomnar er”

Kanadas premiärminister Justin Trudeau välkomnar flyktingar till Kanada i ett meddelande på Twitter.
Meddelandet kommer dagen efter att USA:s president Donald Trump signerat en presidentorder som sätter stopp för flyktingmottagandet i landet i 120 dagar.
https://www.svd.se/flyktingar-valkomna-till-kanada

 
Ingen bild

Tony

3 augusti 2017 08:07

Hönan som ibland dyker upp här på bloggen då och då,
är Hönan möjligen Johan Persson som inte vågar skriva
sitt rätta namn?
Jag känner mer respekt för en riktig höna än denne!

 
Ingen bild

Hin

3 augusti 2017 09:00

Tony 08.07
Hönan är intersektionel och icke binär och köper underkläderna på Lindex! På fredagarna ligger Hönan med arslet i vädret! Allt i vanlig pursvensk stil!

 
Ingen bild

Gösta Svensson

3 augusti 2017 09:32

Det var många år sedan jag trodde att det fanns radikal och moderat islam.

Skillnaden är snarare med vilken konsekvens man väljer att tillämpa islam och naturligtvis finns också en massa meningsskiljaktigheter kring olika detaljer då det gäller hur islam skall utövas (konstigt vore väl annars!). Dock gäller inte dessa meningsskiljaktigheter valet mellan humanistisk islam å ena sidan, och den grymma och ondskefulla formen av islam som tex IS försöker utöva, å andra sidan.

Valet står inte mellan ett ont och ett gott islam, utan snarare mellan flera olika sätt att tillämpa islam som i sig befinner sig på lite olika långt avstånd från helvetet på jorden, men ALDRIG NÅGONSIN innebär något där man som utomstående bör kompromissa och ta det onda med det goda. Islam skall alltid bekämpas och ges minsta möjliga utrymme eftersom det ALDRIG ÄR EN DEL AV LÖSNINGEN, utan snarare alltid en del av problemet i varierande grad.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

3 augusti 2017 09:49

Ska staten dvs vi ta ansvar för dem som är så korkade att dom åker till Syrien och slåss ? Nej så djävlar heller,ger dom sej i leken så får dom leken tåla !

 
Ingen bild

Veritas

3 augusti 2017 10:37

"Fördragsslutande stat skall så mycket som möjligt underlätta flyktingarnas införlivande med samhället och deras naturalisation. Särskilt skall fördragsslutande stat bemöda sig om att påskynda naturalisationsförfarandet och att så mycket som möjligt nedbringa avgifterna och kostnaderna för detta." Så står det i FNs flyktingkonvention.
Syftet med FNs flyktingkonvention är INTE att skapa NYA FLYKTINGSITUATIONER, om några decennier blir dom flesta svenskar sk. internflyktingar med dagens kamoflerade etniska rensningar av etniska svenskar. Ett kamoflerat j*vl* folkrättsbrott är det PK buset ägnar sin tid och våra skattepengar åt. Att belöna återvändande IS mördare med fri bostad och breda gräddfiler till bidragsfinansierade jobb samtidigt som pensionärer går under, är inte bara cyniskt och orättvist, det är det goda hatet som leder till PK busets påstådda hat från oss Sverigevänner.
Inför Lag om omprövning av medborgarskap för IS-återvändare.

@ Tony 3 aug 08:07:
Hönan hör till de som lider av den nu allt mer utbredda diagnosen könsdysfori!
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/konsdysfori-okar-sarskilt-bland-unga

SD 2018>>>>>>>>>>>

 
Ingen bild

Lena

3 augusti 2017 11:25

En annan mardröm är att vänta - den om massmördare, och IS-krigare som ska "återvända" till Sverige. I svensk statstelevision kallas dessa just för ÅTERVÄNDARE.

Vi har en regering som det inte finns ord för att beskriva deras oegentligheter samt de skyldigheter de svurit in sig till att beskydda sin egen befolkning. Löfven har nu p g as Transportstyrelsens "haveri" gjort regeringsombildning så att Morgan Johansson som varit Justitieminister, nu även blir Inrikesminister. Han ska ha hand om detta problem från båda ändar s a s och fegare människa får man väl leta efter.

https://ledarsidorna.se/2017/08/atervandarna-namn-terroristerna-vid-dess-ratta-namn/

 
Ingen bild

Gustaf

3 augusti 2017 12:32

SDS ledaren 3/8 slutord. "Arbetet mot islamismen i Sverige måste börja ge handfasta resultat"
Det är ord och inga visor från Sydsvenskan.

 
Ingen bild

Erik

3 augusti 2017 18:13

Arnaud van Doorn gick från hatare till en riktig muslim, även hans son konverterade.

Märklig man, hoppas du inte gör det misstaget.

 
Ingen bild

Onkel Sven

3 augusti 2017 18:25

Sänk skolpliktsåldern till 3 år så indoktrineringen blir total !

 
Ingen bild

steve

3 augusti 2017 22:05

En som förutsåg vår framtid redan 1974.
’“En dag kommer miljontals människor att lämna den södra hemisfären och ta sig till den norra hemisfären.
Och de kommer inte som vänner, för de kommer dit för att erövra den.
Och de kommer att erövra den med sina söner och livmodern på våra kvinnor ska ge oss seger.”
Förre algeriske presidenten Houari Boumediennes profetiska varning till Europa i ett tal i FN år 1974.

 
Ingen bild

Molle

3 augusti 2017 22:21

Här kommer en mardröm till:
http://www.friatider.se/peter-sweden-p-plats-fr-n-asylkaosets-sicilien-h-r-byter-de-befolkning-p-europa-i-smyg

Man blir vansinning på dessa pk-folk som förstör hela EuROPA.
Tror detta var meningen med EU från början.

 
Ingen bild

Gustaf

4 augusti 2017 09:11

Molle; Skrämmande man tror inte det är sant, och här hemma har vi Löfvenregimen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se