thoralf

Alla inlägg den 24 augusti 2017

Av Thoralf Alfsson - 24 augusti 2017 23:47

Ibland blir man bara så trött på alla tokigheter som alla pk-människor hittar på. Det kommer mycket av den varan i flödet på sociala medier som t.ex att Svenska Kyrkan har en bild på en kvinna i hijab när man gör reklam för kyrkovalet den 17 september. Hur tänkte Svenska kyrkan? Skulle vara intressant att få källan på denna bild! Eller är det Fakenews?


 


Lyssnade en stund på Studio Ett när jag satt i bilen på väg till en ny personlig aktivitet 😉

Finansminister Magdalena Andersson intervjuades och hon sa följande.

 

”När Sverigedemokraterna och dom borgerliga partierna vill sänka lönerna för svenskar för att nyanlända skall komma i jobb. Jag tycker det är helt fel väg att gå.”

 

”Sverigedemokraterna vill ju att svenska ungdomar skall få sänkta löner för att nyanlända skall komma i jobb.”

Magdalena Andersson i Studio Ett 2017-08-24


Jag förväntar mig att ledande Sverigedemokrater bemöter dessa påstående från Sveriges finansminister. Om inte Jimmie Åkesson bemöter det bör ju Oscar Sjöstedt göra det som ekonomisk politisk talesperson för Sverigedemokraterna. Jag tycker att det är dags att flera tar plats i debatten. Det har varit ganska tyst från många Sverigedemokrater i riksdagen.


Jag tror att Anna Kinberg Batra kommer kalla till presskonferens under fredagen och meddela att hon tänker avgå som partiledare för Moderaterna. Enligt media stödjer moderaterna i Kalmar län AKB. Jag har dock hört flera ledande moderater önska att AKB avgår, inte en enda har gett sitt stöd för AKB. Jag tror att det inte finns ett särskilt brett stöd för AKB i Kalmar län.


Vår landstingsgrupp i Kalmar län har idag fått en mycket bra debattartikel publicerad i Barometern. Bra jobbat!

http://www.barometern.se/debatt/sag-nej-till-havererad-politik/


Kalmar Läns Trafik har uppenbara problem med att svara på mina frågor. Nu har man uppenbarligen skickat frågorna vidare till landstinget. Undrar om det är de rödgröna politikerna som kommer att svara eller om det är tjänstemän på landstinget. Jag tycker mina frågor är relativt enkla att svara på men Kalmar Läns Trafik vågar uppenbarligen inte själva ta ställning. Jag återkommer om detta i kommande blogginlägg.


Den senaste tiden har jag märkt att alla tokigheter som sker i vårt land tär på mig. Att hela tiden reagera på vad 7-klöverns politiker eller vad alla politiskt korrekta journalister eller lobbygrupper hittar på för att rasera vårt samhälle. Om jag saknar ett uppslag till ett blogginlägg behöver jag bara surfa runt lite på sociala medier så hittar man något ganska kvickt.


Jag har beslutat mig för att efter 14 års uppehåll börja spela golf igen. Har nyligen blivit medlem i en golfklubb och köpt en spelrätt. Jag tror det är ett bra sätt att koppla bort politiken under några timmar på golfbanan. Jag skall försöka ta mig tid till detta.

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards