thoralf

Alla inlägg den 5 augusti 2017

Av Thoralf Alfsson - 5 augusti 2017 21:48

Lyssnade på lite av Sven Melanders sommarprogram. Han raljerade över den storm på sociala medier mot Zara Larsson när hon hatade män och hennes kollektiva skuldbeläggning av män. Sven Melander fortsätter på det spåret och menar att det handlar om alla män som ofredar och våldtar kvinnor. Så här uttryckte han sig i sitt sommarprogram.

 

”Jag som manar till en form av kollektiv skuld och därmed ansvar fick veta att jag är en riktig idiot. Väldigt många skrev överlägset att kollektiv skuld inte är något som existerar i vårt rättssamhälle och att hela frågan enkelt löses om förövarna fångas in och lagförs och åker in i finkan.

 

Till er kan jag bara säga ni har inte fattat ett jävla dugg och kom inte med era förnumstiga tillrättavisningar för jag är så mycket smartare än vad ni är. Om ni inte förstår problemet av ett strukturellt förtryck så kan ni stänga matklykan och ta en mycket lång funderare innan ni öppnar den igen!”

 

Jag undrar om det inte är Sven Melander som behöver en mycket lång fundering om hans pk-indoktrinering inte gått lite för långt. Borde inte Sven Melander läsa lite brottsstatistik och läsa lite domar från svenska domstolar. Då skulle Sven Melander upptäcka den överrepresentation som råder.


Vilken religion har det största strukturella förtrycket mot kvinnor? Var i världen finns det största strukturella förtrycket mot kvinnor? Har Sven Melander överhuvudtaget funderat på detta? 


Jag tänkte citera några stycken från boken ”Helig vrede”. En bok som för övrigt Sven Melander borde läsa.


”Enligt Danmarks Statistik är våldsbrottslighet 161 procent högre bland icke-västliga invandrare än genomsnittet. En svensk undersökning från 2005 bekräftar denna tendens. Här beräknar man att invandrare begår 300-400 procent mer brottsbalkskriminalitet än etniska svenskar.”

 

Det handlar i stor utsträckning om sexualbrott.


I samma bok finns även andra intressanta uppgifter. Sven Melander borde även fundera en hel del över hur sharialagar tolkas och utövas i muslimska länder när det gäller sexuellt våld. Men det undviker säkert herr Melander. Då skulle Sven Melander behöva stänga matklykan för gott. Snacka om att göra bort sig inför hela det svenska sovande folket!

 

”Undersökningar visar samma tendenser som dem man möter på Sönderbro i Köpenhamn. Bara 14 procent känner att identitet som fransmän är starkare än deras muslimska identitet. 60 procent känner att dessa två ting är lika starka i deras liv, medan 22 procent känner sig mer muslimska än franska. Den starka tillhörigheten till den muslimska kulturen visar sig också genom det sätt franska muslimer önskar leva i det franska samhället.

54 procent menar att sharia ska vara helt eller delvis implementerat som rättssystem i icke muslimska länder. 78 procent menar att den franska staten ska ge ekonomiska stöd till byggandet av moskéer och 70 procent menar att kvinnor bör bära slöja, I en stor undersökning av muslimers tillhörighet i Tyskland från 2007 visade det sig att bara 12,2 procent av de tillfrågade definierade sig själva som ”tyskar”.”

 

Tar man hit Mellanöstern, då får man Mellanöstern!

 

Det är hög tid att det svenska folket vaknar upp och slutar lyssna på kändisar som Sven Melander annars kommer det svenska sovande folket vakna upp till ett helt annat samhälle. 

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards