thoralf

Alla inlägg den 16 augusti 2017

Av Thoralf Alfsson - 16 augusti 2017 22:39

Jag har inte skrivit något om den så kallade demonstrationen på Medborgarplatsen och det har varit ett i allra högsta grad medvetet val, då så många andra skrivit bra om demonstrationen.


Idag fick jag dock ett samtal från en boende på Södermalm som berättade att han besökte Medborgarplatsen varje dag för att titta på eländet och prata med både ”publik” och polisen. Om jag uppfattade det hela rätt så avvisar polisen personer från Medborgarplatsen om de tror att de kan vara där för att protestera mot demonstrationen. Han blev vittne till hur en grupp blonda killar blev avvisade eller bortkörda av polisen. Uppenbarligen enbart för att de var blonda. En form av rasism från polisen?


Läser också idag på ledarsidorna.se att boende på Södermalm nu hör av sig till polisen och vill att man agerar mot demonstrationen. Många känner inte igen sig och känner sig otrygga. Nästa vecka börjar skolan och vuxna är nu oroliga när barnen själva skall gå till skolan. Not in my backyard stämmer uppenbarligen även på den feministiska och gröna politiska korrekta ”eliten” på Södermalm. De som i val efter val röster på Miljöpartiet, Vänsterpartiet och Feministiskt initiativ och som kallar alla som är kritiska till massinvandringen för rasister.


Det var ett genidrag från polisen att flytta demonstrationen från Mynttorget till Medborgarplatsen på Södermalm. Invandringsförespråkarna på Södermalm måste ju bara älska att få kanske upp emot tusen ensamkommande barn från Afghanistan som grannar. Rena julafton!


Jag är dock förvånad över att dessa stackars barn tvingas sova ute hela natten mitt på Södermalm. Jag trodde att dessa välbärgade pk-människor på Södermalm bjöd in de stackars barnen till sina hem över natten.

Jag har dock inte sett en anda artikel i vare sig Aftonbladet, Expressen, DN eller SvD om att någon av dessa alla kändisar på Södermalm har öppnat sitt hjärta och bostad för dessa stackars minderåriga barn. Det är så fruktansvärt hjärtlöst!

 

Sanningen är nog den att de är hycklare hela bunten. Not in my backyard gäller också för dessa hycklare. De förväntade sig inte att verkligheten skulle tränga sig på så öppet och med så stor publicitet. Jag hoppas att polisen förlänger deras demonstrationstillstånd med ytterligare en månad så att verkligheten kan nagla sig fast riktigt ordentligt. Jag kommer utan tvekan njuta varje gång jag läser att någon av dessa pk-nissar boende på Södermalm klagar över demonstrationen på Medborgarplatsen. 



I dagens Barometern kunde jag läsa att Miljöpartiets landstingsråd i Kalmar län, Jessica Rydell besökt de stackars barnen på Medborgarplatsen. Att jag som skattebetalare skall tvingas betala för att Jessica Rydell besöker Medborgarplatsen gör mig förbannat irriterad. Så skall inte våra skattemedel användas inom landstinget.


”Varför är du på ­ Medborgarplatsen?

– Jag vill visa mitt stöd för de utvisningshotade afghanerna som är här och protestera. Jag vill att Sverige omedelbart stoppar utvisningar till Afghanistan”

 

Jessica Rydell.

 

Jessica Rydell visar därmed att hon inte stödjer sin egen regering! Här pratar vi verkligen om att båda äta kakan och att ha den kvar. Miljöpartisterna har missförstått att de sitter i regeringen när de fortfarande agerar som ett oppositionsparti. Inte undra på att socialdemokraten Johan Persson kastade ut Miljöpartiet från majoriteten i Kalmar för några år sedan när de uppträdde likadant i kommunpolitiken.


Stefan Löfven kommer dock inte kasta ut Miljöpartiet från regeringen! Han kommer köra dem i botten istället 😉

 

Min egen uppfattning är att polisen borde agera efter det demonstrationstillstånd som getts och rensa platsen 22:00. Dessutom skall alla som deltar i demonstrationen kontrolleras när det gäller ID och om man befinner sig illegalt i Sverige skall man omhändertas och lagföras och sedan utvisas.

 

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards