thoralf

Direktlänk till inlägg 7 januari 2017

MUSLIMER I KALMAR FÖRBJÖD MIG ATT BLOGGA

Av Thoralf Alfsson - 7 januari 2017 23:14

 


På nyårsdagen fick jag ett telefonsamtal från Choukri Naji, ordförande för islamiska kulturföreningen Salam i Kalmar. Föreningen driver en sunnimoské på Storgatan i Kalmar.


Han förbjöd mig att skriva om honom på min blogg och jag blev också förbjuden att skriva om islamiska kulturföreningen Salam och den sunnimuslimska källarmoskén på Storgatan i Kalmar. Jag blev minst sagt överraskad av samtalet och förvånad över på vilket sätt detta "förbud" uttalades. Han uttalade också att ”invandringen och islam inte kan stoppas”. Choukri Naji påstod dessutom också att han kontaktat Säpo för att kunna stoppa mig från att skriva om Islamiska kulturföreningen och källarmoskén.

 

Ju mer jag funderat på samtalet desto mer obehagligt anser jag att samtalet och budskapet var. Jag vet ju inte om islamister eller fundamentalister också besöker sunnimoskén i Kalmar och vad som ligger bakom dessa krav. Jag är dock helt övertygad om att det även finns islamister i Kalmar och det gör det väldigt obehagligt, även om inget hot uttalades. Jag fick ju bara för en vecka sedan ett dödshot som avslutades med ”Döda, döda, döda, länge leve IS” och i augusti var det en explosion bara 5 meter utanför mitt köksfönster.


Uppenbarligen har Choukri Naji inte klart för sig att vi har yttrandefrihet i vårt land och att yttrandefriheten även gäller i Kalmar och att jag som politiker har en stor rätt till yttrandefrihet. Nu tror uppenbarligen sunnimuslimer i Kalmar att de kan sätta sig över en av våra viktigaste grundlagar som nyligen firade 250 år. Det verkar som de tror att även sharialagar kan tillämpas i Kalmar. Vårt rättssamhälle måste säga ifrån till dessa individer.


Kommer lokalmedia och lokala journalister ställa frågor till Choukri Naji vad han menade med sitt telefonsamtal till mig och om han förstår att han befinner sig Sverige och inte i Marocko eller Somalia. Jag förväntar mig faktiskt en reaktion från lokalmedia eller är de bara nöjda om min blogg tystas på ena eller andra sättet.


Choukri Naji intervjuades för några veckor sedan av SVT Småland då islamiska kulturföreningen inte följer de föreläggande som Räddningstjänsten utfärdat för källarmoské när det gäller hur många personer som får vistas i källarmoském. Du kan se intervjun på följande länk.

I intervjun framgår det att Choukri Naji inte vill vara med på bild. Varför vill han inte det? Jag frågade om jag fick fotografera honom om vi träffades för ett samtal. Svaret blev att då skulle han ”slänga min kamera i golvet”.


Jag passade även på att ta upp det uppgifter jag hört om IS-sympatisörer som varit aktiva i källarmoskén och andra incidenter som enligt andra muslimer skall ha inträffat i källarmoskén. Alla dessa uppgifter förnekades av Choukri Naji eller hans kollega som jag även pratade med. Jag uppfattade inte namnet på hans kollega men det kan möjligen ha varit Mahmud Salad.


Vad har Choukri Naji att dölja? Varför får han inte förekomma på bild eller videoklipp? Varför förbjuds jag att skriva om Choukri Naji och Islamiska kulturföreningen Salam? Vad pågår i källarmoskén i Kalmar?

 

Lokalmedia borde utan tvivel granska Islamiska kulturföreningen! Jag kommer granska dessa ljusskygga individer på alla upptänkliga sätt genom att begära ut offentliga handlingar och andra möjligheter som finns för att få fram uppgifter. Beter man sig på detta sättet får de finna sig i att de också kommer granskas ännu mer och grundligare. 


PS


Lyssna även på Julia Ceasars senaste krönika om "Ångerparaden"!


 
 
Ingen bild

Lasse

8 januari 2017 10:54

Skrämmande att vi har sådana människor i Kalmar, jag vill kalla moskén för islamistisk rekryteringskontor. Granskar inte Barometern eller Östran detta så ska de bombarderas med mejl och insändare. Personligen kommer jag att säga upp mitt abonnemang på Barometern om inget skrivs om detta

 
Ingen bild

Pepparholm

8 januari 2017 11:01

Jag har just lyssnat på Julia Caesar: Ångerparaden UPA. Sedan din berättelse om islamska kulturföreningen Salam.

Eländet har börjat konkret i Kalmar. Nu är det verkligen dags att sätta press på våra lokala besserwissrar. Vad konkret tänker de göra? Accepterar de Julias lista på nödvändiga åtgärder?

 
Ingen bild

Stig

8 januari 2017 11:13

Du är en riktig klippa Thoralf, behövs flera som du. Dom måste stoppas på alla sätt. Kommer snart själv att aktivera mig, har blivit inspirerad av din kämparanda. Kör hårt !

 
Ingen bild

Har du spelat in?

8 januari 2017 11:30

Annars är det dags att skaffa inspelningsutrustning nu och det genast!

http://tekniksmart.se/spela-in-samtal-pa-android-har-ar-basta-appen/
http://www.apowersoft.se/ljudinspelare-for-iphone.html
http://www.headsetshoppen.se/olympus-mobile-tp8-inspelnings-adapter-p-532-c-321.aspx
http://www.headsetshoppen.se/spela-in-samtal-c-207-1.aspx#

 
Ingen bild

Gubben Svensk

8 januari 2017 11:34

Ha,ha! Ordföranden häller bensin på elden och fattar inte att det kommer att flamma upp!
Sådana typer borde skickas hem!

 
Ingen bild

dajevlar

8 januari 2017 11:36

Jag har dock en förhoppning att de allra flesta muslimer som kommer hit vill integreras (upp till en viss nivå).

MEN - Jag är lika övertygad om att det och finns ett icke oansenligt antal islamister vars största mål är att låta Islam ta över här och på andra ställen, och eftersom man inte verkar få säga ifrån, granska eller kritisera, så har de "öppet mål". Livsfarligt för oss!

I framtiden kommer man säga att de som kallades rasister (men inte var det) hade rätt. Tyvärr kommer det kanske vara försent. 2018 känns som sista chansen.

 
Ingen bild

C Andersson

8 januari 2017 11:46

"Foldern ”Om kriget kommer” blev symbolisk för Kalla krigets bistra beredskapstider.
Nu överväger myndigheten MSB att skicka ut den till befolkningen efter närmare 30 års paus - samtidigt som man
försöker rusta upp det civila försvaret med kontroller av skyddsrum och planeringsinsatser.
– Vi tar höjd för ett väpnat angrepp från en annan stat, säger Svante Werger, kommunikationsdirektör på Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB."

http://www.skymningslage.se/om-kriget-kommer-1961/
http://www.skymningslage.se/om-kriget-kommer-1983/
http://www.skymningslage.se/om-kriget-kommer-1987/

 
Ingen bild

DecemberKartellen

8 januari 2017 11:52

Väldigt skrämmande med telefonsamtalet. Ännu mer skrämmande är att detta och liknande brukar resultera i tystnad från MSM. Detta vill de inte skriva om.

En sak till.
Bullshit som hörs från PK-pressen är att folk är inte villiga att betala för tidningar då det är gratis på nätet.

Jasså? Men folk är tydligen beredda att betala för alternativmedias nyheter. Antalet prenumeranter på Nya Tider blir fler - trots att folk inte ska vara villiga att betala? På Nya Tider kan man välja att ge bort prenumerationer - jag har själv gjort detta, en till en bekant och en till någon som finns på Nya Tiders lista (folk som vill ha tidningen men har snäv ekonomi).

Detsamma med Thoralfs broschyrer. Här har folk inte bara varit intresserade av att beställa utan även att dela ut materialet. Jag själv har en gång beställt 500 broschyrer och med glädje delat ut dessa. Underbart initiativ Thoralf!

Tino Sanandajis bok "Massutmaning" som kommer ut under januari är finansierad genom crowdfunding eller om man vill använda det svenska ordet gräsrotsfinansiering.

Även Merit Wagers bok "Inte Svart Eller Vitt Utan Svart Och Vitt (2)" kom till på detta sätt. Jag har själv gett ett mindre bidrag till båda dessa projekt, även till poddar och till alternativa nyhetsmedia som jag ANSER FÖRTJÄNAR DET.

Så argumentet att folk inte är villiga att betala för mainstream media (MSM) för att informationen finns gratis på nätet håller inte.

 
Ingen bild

Karl-Alfred

8 januari 2017 11:53

Tycker det där låter som förtäckta hot och dom kan vara mycket obehagligare än riktiga hot, typ maffiafasoner, tycker du borde själv kontakta säpo.

 
Ingen bild

Nisse

8 januari 2017 12:35

Min Hjälte!
Du MÅSTE spela in alla samtal du får.
Polisanmäl till både polis och SÄPO.

 
Ingen bild

UncleBob

8 januari 2017 12:35

Det där är inga isolerade företeelser, Thoralf. I min mångkulturellt överbelastade hemstad ligger våldet precis under ytan. I veckan har ett helt kvarter eldats upp. Utredning pågår.

Det är naturligtvis Islam och de våldsbejakande anhängarna till Muhammed jag misstänker. De försöker ständigt flytta fram sina positioner. Man blir konstant påmind om att muslimerna är här för att lära oss Svennar "Den sanna vägen".
Jag känner speciellt igen den där stämningen av att man skall passa sig för att "Kränka Muslimer" genom att ifrågasätta diskutabla inslag i deras ideologi och politiska strävan. Att kalifatet bara väntar på att realiseras för alla i Sverige, står snabbt klart efter ett möte med en av de stealth-jihadister som vandrar på våra gator. Precis som i Kalmar försöker de ofta köra med någon slags "härskarteknik". Man kan få veta att Svenskarna inte har någon religion vilket degraderar dem till "kuffaar" dvs andra klassens medborgare. En radikal muslim är självfallet anhängare av Sharialagar i Sverige. Det kommer att ske påstår den unge killen utanför Kebabvagnen, Hans kompisar nickar instämmande. När jag hävdar att Svensken aldrig kommer att frivilligt godta denna Islamistiska lag utan kamp, skiftar de blixtsnabbt attityd.
Nu skall de dumme svennen tryckas till:
"Var försiktig när du säger så, kompis. Alla muslimer är inte lika snälla som vi. Kanske du har otur och någon hugger av ditt huvud" säger killen i Islamistskägg och den vita virkade mössan som hör till en rättrogen muslimsk man.

 
Ingen bild

Peace and love

8 januari 2017 12:48

Choukri Naji har säkert kontaktat Säpo angående misstänkta värdegrundsbrott på den här bloggen såsom ministeriet för värdegrund och Alice Bah Kuhnke informerat om. Nya lagar och resurser skall tilldelas pålisen för beivring av sådana brott.

 
Ingen bild

Hulda mk1

8 januari 2017 12:52

Tyvärr har dessa onda krafter inte fått klart för sig vad som gäller i Sverige. De har fritt kunnat bygga upp sin verksamhet och känner sig starka och trygga.
Vår demokrati har både inte och yttre fiender, och våra fega politiker tar bara upp det yttre hotet...
Hörde nyss om ytterligare en lastbilsattack. Nu i Israel. När ska denna ondska kunna utrotas...?

 
Ingen bild

Odalbonde

8 januari 2017 13:08

Obehagligt. Sådana som han visar gång på gång upp att de har kommit hit som erövrare. Kulturberikare? Pensionsräddare? Näppeligen. Verkligheten och PK:s utsagor går inte ihop. SD 2018 - innan det är för sent.

 
Ingen bild

Annelie

8 januari 2017 13:17

Det är skrämmande. Att det finns sådan människor. Du är en klippa. När ska övriga vakna och se hur fel det är.

 
Ingen bild

SM811

8 januari 2017 13:28

ICA och halalslakt.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=370389366686613

 
Ingen bild

Hacke

8 januari 2017 13:43

Du visar gång på gång att du är den ende riktige journalisten i regionen Thoralf. Räkna inte med någon draghjälp från de folkförrädare till "journalister" som borde göra jobbet.
Det här måste väl ändå vara ett solklart fall för såväl polis som säkerhetspolis att ta tag i.

Thoralf Alfsson

8 januari 2017 13:51

Nej, jag ser det inte som solklart. Inga hot förekom, bara ett uttalat begäran/krav på att jag skulle sluta skriva om deras verksamhet.

 
DecemberKartellen

DecemberKartellen

8 januari 2017 13:51

Titta hit PK-världen.
Det tog Tino Sanandaji åtta dagar att slå svensk rekord i crowdfunding! - Boken är klar och ges ut under januari.

Och det bästa av allt - även en engelsk version - så övriga världen får ta del av vår political insanity.

The Swedish record for crowdfunding for this type of project is 550.000 kr. Surpassing this record will give the book invaluable free publicity.

The book will focus on the economics of immigration and will be published in Swedish as well as in an English edition for the international audience.

https://www.kickstarter.com/projects/2079803541/moral-superpower-a-book-on-immigration-by-tino-san


SEK 632,205
pledged of SEK 400,000 goal

https://www.kickstarter.com/projects/2079803541/moral-superpower-a-book-on-immigration-by-tino-san

http://tino.us/


----------------------------------------------------

Idiotin har inga gränser. Det är nog det som menas med "öppna gränser".

http://tino.us

 
Ingen bild

X

8 januari 2017 14:07

Islamisten i fråga har ju rätt i sak.
Om några år är svensken slavar under Kalifatet.
Ingen konstigt med det, svensken har ju själv önskat denna utveckling genom sitt sätt att rösta.
En stuga på annan kontinent får bli min lösning.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

8 januari 2017 14:11

Besök gärna Storgatan i Högsby en fredagseftermiddag under fredagsbönen !

 
Ingen bild

Ludvig

8 januari 2017 14:40

Vad säger Johan Persson om förbudet i det öppna samhället Kalmar?

 
Ingen bild

Rune

8 januari 2017 14:55

Varför använder man ord som "crowdfunding" när vi har ord på vårt eget språk "insamling" som är klart och tydligt och som alla förstår?

 
Ingen bild

Urban jakobsson

8 januari 2017 14:58

Men ska dessa skäggprofeter komma hit och tala om vad vi ska göra eller inte.Nej naturligtvis inte.Men det krävs en hel del kurage för att göra det du gör Thoralf.

 
Ingen bild

Morningstar

8 januari 2017 14:58

Helt klart önskar 87:an ett kalifat. Det är ju det man har röstat för dom senaste 8-12 åren. Man får alltid det man röstar för.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

8 januari 2017 15:04

Att politiker har tillåtit politiska moskéer i Sverige är försåtminering av hela det svenska samhället.

Förr eller senare smäller det.

Vänta bara!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

8 januari 2017 15:18

Det måste kännas nästan overkligt när det ringer en främmande människa från arabiska öknen och berättar för dig vad du får skriva och inte? I ditt eget land!

Detta hände inte för 10-15 år sedan.

Hur tror ni att det ser ut om 10-15 år om detta muslimska inflöde inte stoppas?

Svar: Precis som det set ut i Mellanöstern.

 
Ingen bild

Lena

8 januari 2017 15:19

Obehagligt är inte rätt ord för den här sortens insinuerande hot, det är värre än obehagligt. Men rädsla för våld p g a att säga saker som inte passar muslimer o jihadister är också mycket farligt. Beundrar ditt mod Thoralf!
Vi har ju inget val än att konfrontera detta, tyvärr så är de s k journalisterna tysta och rapporterar inte något som husse sagt är "haram"!

Att han vägrar fotograferas kan vara att muslimer enl gammal tro är rädda för "det onda ögat". Det fungerar väl på samma sätt som Voodoo på Haiti o andra platser i Afrika att man kan "förgöra" någon man avskyr genom att äga något personligt från denne person såsom ett hårstrå eller t ex ett foto. Genom att sedan utföra ritualer eller svart magi så skickar man det på framtiden att denne person råkar illa ut.

 
Ingen bild

Absolut sanning

8 januari 2017 15:25


Ordförande för islamiska kulturföreningen Salam i Kalmar, Choukri Najis, är symptomatisk med Islams monoteistiska och repressiva hållning.

Skrämmande är bara förnamnet.

Ett paradigmskifte i Sverige är helt nödvändigt!!!

Donald Trump är en stark team-builder och hans regering/organisation har alla förutsättningar att lyckas.

Döm själva:

Rex Tillerson, oljebolaget Exxon Mobils styrelseordförande och v.d, blir utrikesminister.

Ryan Zinke, 55 år och medlem i representanthuset, från delstaten Montana och officer i elitstyrkan "Navy Seals", blir inrikesminister.

Reince Priebus har blivit utnämd till stabschef.

Steve Bannon från "Breitbart"har blivit utnämnd till chefsstrateg hos Donald Trump.

Sean Spicer blir pressrådgivare/pressekreterare.

Jason Miller blir kommunikationschef.

Hope Hicks blir chef för strategisk kommunikation.

Dan Scavino blir chef för sociala medier.

Peter Navarro, ekonom, har blivit utnämd till ledare för Vita Husets nationella handelsråd.

Robert Lightizer, jurist, blir USA:s handelsrepresentant.

Kris Kobach är nu anställd som Donald Trumps nära rådgivare och chef för invandringsfrågor i övergångsregeringen.

Michael T. Flynn, tidigare generallöjtnant, blir nationell säkerhetsrådgivare.
Hans son Michael G. Flynn blev först faderns stabschef, men fick inte vara kvar p.g.a sin medverkan i att falska nyheter som kunde knyta Hillary Clinton till barnprostitution spreds.
Fadern anklagas för att vara kontroversiell och för rasism.

John Kelly, f.d marinkårsgeneral i Irak, blir minister för inrikes säkerhet.
2010 förlorade han en son som var soldat i Afghanistan.

Mike Pompeo, kongress ledamot, blir CIA-chef.
Han stöds av Tea Party rörelsen.

Dan Coats, senator från Indiana, blir nationell underrättelsechef för DNI (Director of National Intelligence).

Jeff Session, Alabama senator, blir justitieminister.
Han anklagas för att vara ärkekonservativ och för rasism.

Ben Carson, tidigare Republikansk presidentkandidat, blir bostads- och stadsutvecklingsminister.

Tom Price, kirurg, blir hälsominister.

James Mattis som kallas "Mad Dog", f.d marinkårsgeneral, blir försvarsminister.

Andrew F. Puzder, direktör för snabbmatkedjan "Hardee's & Carl's Jr, blir arbetsmarknadsminister.

Rick Perry, f.d Texasguvernör och presidentaspirant, blir energiminister.

Scott Pruitt, 48-årig miljöskeptiker, blir chef på miljödepartementet.

Nikki Haley, South Carolinas guvernör, blir USA:s FN-ambassadör.

Terry Brandstad, guvernör i Iowa och norsk ättling, blir USA: s nya ambassadör i Kina.

Linda McMahon, tidigare v.d för World Wrestling Entertainment, blir ledare för småföretagarföreningen SBA.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

8 januari 2017 15:58

”Han uttalade också att ”invandringen och islam inte kan stoppas”.

Pudelns kärna.

Fram tills den dagen politikerna vågar erkänna det hot muslimer och islam utgör kommer modiga personer som Thoralf att hotas och skrämmas.
Barometerns lydaktiga Anders Blank borde fråga denne politiske muslim vad han menar med att islam inte kan stoppas?

 
Ingen bild

DecemberKartellen

8 januari 2017 16:02

Who's laughing now?
38 sekunder. Min absoluta favorit vad gäller att ge
MSM långfingret?

https://www.youtube.com/watch?v=VfqVih7IFlI

Which republican candidate has the best chance of winning the general election?

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

8 januari 2017 16:44

Jag tänker på vår "demokrati" och inser hur farlig den kan vara för ett land.
Det farliga är att inom framröstade partier kan det skickas fram vilka nötter som helst för att styra landet mot avgrunden. Vilket har skett med Sverige.
Reinfeldt var inte vid sina sinnen. Inte heller hans bihang. Vilket Julia Cesar belyser suveränt.
Löfven trampar på i samma fotspår med att spotta på folkets vilja och kasta skit på SD som gång på gång har varnat för förd politik.
Är det verkligen så att dom inte förstår varför SD växer. Det visar bara att dom inte är kompetenta sin uppgift.
Bevare oss väl ! För våra ledare kan liknas vid en skock med får.

 
Ingen bild

Ludvig

8 januari 2017 16:48

Han som ringde dig tror väl att det redan är sharialagar i Sverige.

 
Ingen bild

ire red

8 januari 2017 16:55

Bra att du skriver om det. Dags att ta itu med detta, dags att säga ifrån.

 
Snaphanen

Snaphanen

8 januari 2017 17:27

He he han tror, han er hjeme, men det er han jo også snart

http://snaphanen.dk

 
Ingen bild

Leif

8 januari 2017 17:35

Förmodligen är det många av muslimska medlemmarna som står bakom ordförandens uttalande i kulturföreningen Salam. Han har 'bara' förmedlat vad även andra tycker är korrekt enligt deras felaktiga och farliga syn på yttrande frihet. Förslag; Kräv total insyn i samtliga moskéer i Sverige och att 'predikningarna' är på svenska och inspelning av samtliga 'predikningar' så som det görs i några av våra kyrkor.

 
Ingen bild

Ulf Claesson

8 januari 2017 17:39

Jag hoppas du sa åt honom att fylla sin munhåla med en kristen manslem.. fast med andra ord. Sådana här fascistiska kräk ska näpsas DIREKT!!! Annars tar de över..och andra metoder måste övervägas.

 
Ingen bild

Balder

8 januari 2017 18:04

Man brukar säga att man inte skall dra alla över en kam, men när det gäller anhängare av en viss "religion" är det den enda åtgärd som kan undvika att västvärldens civilisationer går under...

Vi "otrogna" måste inse att det är en plikt för dem att sprida islam med alla möjliga tillgängliga medel, alltså allt ifrån terrorattacker till att kräva halal för alla...

Alla andra åtgärder är små plåster på såren...

 
Ingen bild

Martin

8 januari 2017 18:41

Om du inte spelar in såna här samtal har de ej inträffat, politiskt sett.
Sen finns det många dimensioner i konflikten mellan svenskar och muslimer. Muslimerna är beroende av svenskarna för att ens kunna existera på våra breddgrader. Så de går en balansgång i deras strävan efter att ersätta oss och deras strävan efter dominans.

 
Ingen bild

Hulda mk1

8 januari 2017 18:55

Det talas nu om att återigen ge ut broschyren "Om kriget kommer". Verkligen på tiden. Men det behövs också en broschyr för att lära svensken hur man agerar vid ett terroristattentat.

 
Ingen bild

Waterbug

8 januari 2017 19:20

Som Cosmik säger, gör man inte något åt detta senast igår kommer det hagla fatwor till höger o vänster över alla som andas kritik mot islam om ett decennium. Då är religionsfriheten som vi känner den historia.

Beundrar ditt mod Thoralf, hade alla som kommenterar här och övriga i landet gjort 10% av din gärning skulle landet kunna fixas från total förintelse.

 
Stefan K

Stefan K

8 januari 2017 20:39

Något alla bör ha i åtankarna.

Ta skärmdumpar på sådant ni skriver i mejl, i kommentarsfält och i insändare. Ta också skärmdumpar på mejl, svar och frågor ni får.

Spela också in samtal. Det finns en mängd appar till både iPhone och Android.

Tyvärr behövs det idag och bevis på det man själv och andra sagt och skrivit kan vara ovärderligt.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Hulda mk1

8 januari 2017 21:07

@Rune. Ja, vi ska inte bara värna vår kultur, utan också vårat språk..

 
Ingen bild

Lars Cornell

8 januari 2017 21:31

Det går ej att integrera islam i den kristna kulturen.
Antingen tar de över helt eller också blir det stora bråk,
det vet man i resten av världen,
det borde vi känna till även i Sverige.

 
Ingen bild

Tompa

8 januari 2017 21:56

Den stora "goda" massan är tyst
https://detgodasamhallet.com/2016/12/26/tankar-kring-berlindadet/

 
Ingen bild

Svensk

8 januari 2017 21:57

Bomma den moskén och upplösning av deras aktiviteter

 
Ingen bild

Cosmik Debris

8 januari 2017 22:15

@Tompa Söndag 8 jan 21:56

18 gånger nämner Patrik Engellau muslimer eller muslim i sin text.

Ingen beröringsskräck där inte. :-)

https://detgodasamhallet.com/2016/12/26/tankar-kring-berlindadet/

 
Ingen bild

Cosmik Debris

9 januari 2017 00:28

Muslimska Brödraskapets motto är: ”Allah är vårt mål; Profeten är vår ledare; Koranen är vår lag; jihad är vår väg; och döden för Allahs ära är vår högsta strävan”

Hur många muslimer som uppehåller sig i landet sluter upp bakom det "mottot"?

Min bedömning är att de är så många att regeringen och alliansen inte ens vågar tänka tanken. Många muslimer som felaktigt fått asyl ser nog Sverige(vårt land)som en nystart för deras ondskefulla ideologi.

Välkomna inte islamismen
https://detgodasamhallet.com/2017/01/08/valkomna-inte-islamismen/#more-6056

Min gissning är att valet -18 kommer att domineras av de problem vi har och kommer att få med islam och muslimer.

 
Ingen bild

Nej till islam!

9 januari 2017 00:48

Fy fan för de som kommer hit och tror vi ska anpassa oss efter deras agenda.

Danska Ekstrabladet infiltrerade danska moskéer förra året och fick höra häpnadsväckande saker.

Vill minnas att det var avhoppade muslimer som låtsades vara nyanlända som sökte sig till moskéer för att få råd hur saker och ting fungerar i Danmark.

Reportaget finns säkert att finna på Internet.

Tänk er om Expressen eller Kvällsposten hade gjort samma sak.

Så otänkbart i Sverige men självklart i Danmark då de inte hatar sin egen art.

Skulle väldigt gärna vilja veta vad som sägs i källaren på Storgatan.

 
Ingen bild

s29

9 januari 2017 01:01

Sunnimuslimerna tror att dom styr världen med sina knivar och svärd. Men dom är jagade hit av judar med Amerikansks vapenmakt.Dom är nyttiga idioter i ett kapitalistiskt spel.Dom borde åka hem och försvara sitt eget folk och land.

 
Ingen bild

Observer

9 januari 2017 01:42


George Soros: Världen faller ihop!

...men vart är champagnen?!! ;)

https://www.rt.com/op-edge/372921-soros-eu-democracy-putin-merkel/

 
Ingen bild

HM Gotland

9 januari 2017 07:33

Även om det nog inte är medvetet så tror jag det finns en rädsla hos lokaltidningar att följa upp sådant här. Att någon ringer upp en lokalpolitiker och förbjuder denne att skriva om ens moske borde ju kräva sin förklaring och ställer frågor hur denne imam ser på yttrandefrihet. Ja, vi får se men man har väl ingen större anledning till optimism.

Du är modig Thoralf Alfsson.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

9 januari 2017 07:59

Vem har censurerat TV-pjäsen VD:n med Ernst-Hugo Järegård ?
Ljud är borttaget.
Är det möjligen Wallströms kafferepssystrar som stympar kulturskatter.

 
Ingen bild

SM811

9 januari 2017 08:51

OT:
"Lejlas bil eldades upp av vandaler"
Behöver detta läggas till i synonymlistan Vandaler = invandrare?
En som har vaknat till? http://www.expressen.se/kvallsposten/lejlas-bil-eldades-upp-av-vandaler/

 
Ingen bild

Christina

9 januari 2017 09:23

Sverige invaderas av pedofildyrkare.
Maktetablissemanget varnar för Ryssen!

Är det Ryssen som kör in lastbil i folkmassa och mejar ner människor urskiljningslöst?

 
Ingen bild

C Andersson

9 januari 2017 09:34

Gissa. Vem har gjort denna slutsats? Var har jag läst den.

"Det har skett en försämring i polisens verksamhet som är delvis förorsakad av reformen som var dåligt förberedd. Men det är inte fråga om att polisen har slutat fungera. Utan bidragande till förtroendeminskningen är också den politiska debatten, medierapporteringen och poliserna själva som ideligen gnäller, som har skapat en kritikstorm."

Lägg 'kritikstorm' till synonymlistan. Om någon vet vad det betyder.

 
Ingen bild

Steve

9 januari 2017 10:11

Spela in dessa samtal, kan vara bra att ha för framtiden om deras "förtäckta hot" eskalerar.

 
Ingen bild

Broder Adam

9 januari 2017 10:16

Bra, att du Thoralf reagerar och inte håller tyst!
Kom ihåg vad som händer med trollen då de kommer fram i solen.

 
Ingen bild

Blondin

9 januari 2017 11:48

Sverige blev inte det förlovade 72 'blonda' oskuldernas land för Choukri Naji som människosmugglaren förespeglade honom.
Nu får han hoppas på att få sin önskedröm uppfylld i Allahs paradis efter 'martyr'döden!

 
Ingen bild

Birgitta

9 januari 2017 12:04

Det finns många appar på mobilen som spelar in samtal. Även inspelning av idaloger utom mobilsamtal.

 
Ingen bild

Steve

9 januari 2017 14:07

”Han uttalade också att ”invandringen och islam inte kan stoppas”
Detta uttalande är inget nytt.

’“En dag kommer miljontals människor att lämna den södra hemisfären och ta sig till den norra hemisfären.
Och de kommer inte som vänner, för de kommer dit för att erövra den.
Och de kommer att erövra den med sina söner och livmodern på våra kvinnor ska ge oss seger.”
Förre algeriske presidenten Houari Boumediennes profetiska varning till Europa i ett tal i FN år 1974.

 
Ingen bild

Humle

9 januari 2017 15:12

Vad är det för pack som bor i Kalmar? Den ena värre än den andre. Detta är ju ett brott mot yttrandefriheten.

 
Ingen bild

Per

9 januari 2017 17:00

Att Choukri Naji kan förbjuda dig att skriva om moskeen går inte. Förutsatt att du, Thoralf, håller dig inom lagens gränser. Sedan att han "hotar" med SÄPO kan du ta med en gnutta humor.
Inte heller SÄPO kan förbjuda dig att använda din yttrandefrihet.
Däremot så borde du informera SÄPO om Choukri Naji och hans samtal med dig. Inte för att han gör något olagligt utan om i fall att det skulle hända dig något.
/Med vänlig hälsning Per

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 15 nov 23:21

Angela Merkel och Macron vill ha en EU-arme. Något de framfört de senaste veckorna. Angela Merkel uttalade det när hon i tisdags talade i EU-parlamentet. I svensk media har jag knappt sett en stavelse om Angela Merkels tal. SVT har en artikel, men om...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 15 nov 18:03

Lokaltidningarna Barometern och Östra Småland skriver idag om vad en person tjuvlyssnat till på en bilfirma i Kalmar. Jag måste säga att det är pinsamt för dessa tidningar att de använder sig av tjuvlyssning som källa till artikeln. Där tydligen Kalm...

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 14 nov 23:55

Jag är lite förvånad över att ingen har tittat lite djupare på den rapport som kom från Institutet för framtidsstudier med rubriken ”Våldsbejakande extremism och organiserad brottslighet i Sverige”.       I synnerhet den del som...

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 13 nov 21:55

Imorgon faller den regeringskonstellation som jag hoppats skulle bli en verklighet. Det konservativa blocket i svensk politik bestående av Sverigedemokraterna, Moderaterna och Kristdemokraterna. En regering som sannolikt gjort ett bra jobb för vårt l...

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 13 nov 09:15


    Hur ser det ut i din kommun?   Jag har tagit fram statistiken från en hel rad myndigheter som avslöjar verkligheten i Kalmar kommun, som jag har presenterat i flera blogginlägg de senaste veckorna. Jag har även gjort min egen analys om ...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 139 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se