thoralf

Direktlänk till inlägg 14 maj 2014

SD VALPROPAGANDA I SVT?

Av Thoralf Alfsson - 14 maj 2014 22:18

 


Jag kan inte säga något annat än att programmen Uppdrag granskning och Korrespondenterna just nu hjälper Sverigedemokraterna i valkampanjen. Något som är minst sagt förvånande! Det gör mig faktiskt lite oroad ;-)


Uppdrag granskning granskade förra veckan den vänsterextrema rörelsen i ett mycket avslöjande program. Idag handlade det om förra årets Husby kravaller. Att poliser dessutom kallade bråkstakarna för ”råttor” kan mycket väl starta nya bråk i Husby och på andra ställen nu när det skall bli sommarvarmt till helgen. I nästa vecka kommer dessutom granska islamister i Sverige som sticker till den arabiska våren för Jihad.


Gårdagens Korrespondenterna handlade om Afrikas islamister. Det räcker med dessa två citat för att beskriva vad det i grunden handlar om för islamisterna i Afrika oavsett om det är Boko haram i Nigeria eller al-Shabab i Somalia eller någon annan islamistisk grupp i Afrika.


 


Jag hoppas att det finns några personer i vårt land som ser kopplingen mellan alla dessa signaler i samhället och i omvärlden till den massinvandring som pågår till Sverige. Och därmed också bestämmer sig för att rösta på Sverigedemokraterna i de kommande valen.  Jag har svårt att tro att tittare av dessa program drar slutsatsen att vi skall öppna våra gränser än mer mot framförallt muslimska länder och därmed lägger sin röst på något av partierna i 7-klövern.


Jag kan bara känna mig nöjd över dessa program och undrar om alla vänster o miljöpartister på SVT är lika nöjda med att dessa program sänds under dessa EU-valveckor. Jag och SD tackar och tar emot för det lilla.


 

 
 
Ingen bild

Calle

14 maj 2014 22:36

Instämmer! 3 högintressanta och sanningsupplysande U.G på raken är som att sätta en trippel. Har väl aldrig inträffat förr, och frågan är väl om det någonsin kommer att upprepas.

 
Lassekolja

Lassekolja

15 maj 2014 00:34

Jag tänkte detrsamma när jag såg dessa program! Ikväll handlade Uppdrag Granskning om Husbykravallerna. Återstår att se om någon förortsbo blir nostalgisk.....?
Betr. SD´s valaffischer, 06:52 i morgon bittida i TV4 kommer dessa att "kritiseras". Ännu mer intressant blir debatten mellan "Ursula"(C) och vår Peter Lundgren, som tyvärr äger rum samma tid, d.v.s kl.06:45 men i Svt´s morgon-TV.

http://www.status.st

 
Ingen bild

World Traveller

15 maj 2014 05:25

Frun och dottern till en av mina bästa vänner var i shoppingcentret i Nairobi när det blev attackerat. Frun fick ett kraftigt nervöst sammanbrott efteråt och har precis börjat fungera normalt igen. Tyvärr så har ju dessa islamistiska mördare stöd av vänstern i Sverige. De envisas ju med att ständigt försvara deras gärningar eller förminska dom och gör allt de kan för att islam ska bli en maktfaktor i Sverige. Mycket underligt agerande måste jag säga.

 
Ingen bild

Markku Ahonen

15 maj 2014 05:49

Stoppa det organiserade tiggeriet säger SD samtidigt som man i en stor organiserad "attack" tigger pengar till sin valfond. Mooohahahaha vilken pajasparti.

 
Ingen bild

Anders

15 maj 2014 06:24

Thoralf, sprid inte en massa lögner bara för att hetsa till nya upplopp. Polisen kallade INTE bråkstakarna för "råttor". De sade att ligisterna sprang som råttor. Denna liknelse innebär inte att de som springer ÄR råttor.

 
Ingen bild

SDare

15 maj 2014 06:24

Clearasil är bra mot ...... Mooohahaha

 
Ingen bild

World Traveller

15 maj 2014 06:49

Skillnaden, Markku, är att SD gör det för att kunna göra Sverige till ett bättre land, så att vi svenskar slipper se våra pengar försvinna till feta EU-politruker och ekonomiska invandrare från Mellanöstern och Nordafrika. Zigenarna tigger för egen vinning och för sedan ut VÅRA pengar ur landet. Men det är väl för komplicerat för dig för att förstå.

 
Ingen bild

Stefan A

15 maj 2014 07:14

Så var dagens rättegångar mot SD avklarad i SVT och TV 4, inte en enda svår fråga till Federley, hur t.ex han universallösning av problemet med invandringen från Afrika,"legala vägar", skulle organiseras, skulle inte minska trycket ett enda dugg, snarare öka trycket på ett allt fattigare Europa, och skall fattigdom vara ett skäl till asyl? vilket det inte är nu, men som vanligt räcker det med att spela "god" för att slippa svåra frågor från Europas sämsta journalister....

 
Svensson

Svensson

15 maj 2014 07:15

Uppdrag granskning tar upp ämnen,som gör att SD får mer röster i valet.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Tony

15 maj 2014 07:21

Förr i tiden hade många Byar sin Byfåne, denna blogg
verkar att fått en som heter Markku Ahonen!
Arma krake!

 
Ingen bild

bonnläpp

15 maj 2014 07:25

@Thoralf, fel, de kallade dem inte råttor. Han sade, de springer som råttor.

 
Ingen bild

World Traveller

15 maj 2014 07:30

Markku, BC och allförislam, igår misshandlade vänsterfascister i Karlstad en ung kvinna framför ögonen på hennes 8-årige son (som de skrek horunge till). Ni beter er verkligen fint och civiliserat. Hur kan bara försvara sånt neanderthalsbeteende? Hela den odemokratiska pöbeln borde ha sig ett riktigt kok stryk så att ni får lära er veta hut. Ska ni ge er på och misshandla pensionärer som röstar på SD också?

 
Ingen bild

Thoralf A

15 maj 2014 07:30

Anders, bonnläpp

Uppdrag gransknings reporter frågar länspolismästaren vad han anser om att poliser kallat ungdomarna för "luffare, råttor och negrer" i slutet av programmet! (efter ca 52:50)

 
Ingen bild

bonnläpp

15 maj 2014 07:37

@Thoralf A, du borde ha lärt dig att vad reportern frågar och sanningen skiljer sig markant nio gånger av tio, minst.

Polismannen sade de facto, de springer som råttor, inte att de var råttor.

Synnerligen tråkigt att UG inte närmare granskade Megafonen. De var nämligen initiativtagarna och hetsarna till upploppen. Megafonen snablar pengar både från Allmänna Arvsfonden, Ungdomsstyrelsen och andra organisationer.

 
Ingen bild

Markku Ahonen

15 maj 2014 07:40

"Byfåne"...hahaha. Här hittar man ju annars Sveriges samlade gäng av dom största SD-fånarna. Ganska intressant tolkning av tiggeri förresten. Det är alltså skillnad på tiggeri beroende på vem som tigger. Varför får jag associationer till dåtidens Sydafrika.

 
Ingen bild

Lundabo58

15 maj 2014 07:45

@Thoralf, mfl

Ni har rätt allihop. I slutet av programmet ställer reportern den ledande frågan med (det obevisade) påståendet att polisen kallat kravallmakarna "luffare, råttor och negrer".

I inledningen får vi däremot höra poliserna över radion istället använda liknelsen, att dom "sprang som råttor".

Med andra ord borde isf reportern vara ytterst ansvarig om detta triggar igång nya upplopp.

 
Ingen bild

Tony

15 maj 2014 07:51

Markku:

" Varför får jag associationer till dåtidens Sydafrika"
Troligen för att du inte är som andra!

 
Ingen bild

Hulda mk1

15 maj 2014 07:56

De vrålapor som nu stör valmöte efter valmöte för SD, inser inte att de är SD,s bästa valarbetare.
Nu vet alla i hela Sverige (och även utomlands) att Jimmie Åkesson har hindrats att tala. Både i Göteborg och i Karlstad. Detta retar givetvis alla demokrater och stödet för SD i kommande val kommer säkert att öka ännu mera.

 
Ingen bild

World Traveller

15 maj 2014 08:03

Hulda, jag tror tyvärr att det istället skrämmer många till att inte rösta alls. Många kommer på grund av vänsterfascisterna inte att våga rösta på SD, för både dom och deras familjer kan ju bli misshandlade och få sina hus nedbrända.

 
Ingen bild

Hulda mk1

15 maj 2014 08:10

@World Traveller.
Nej, det kommer inte att hindra någon från att rösta på SD. Däremot kan det få några att avstå från att ställa upp som SD-politiker på olika nivåer.
Där finns ett stort problem. Där finns också de stora hoten mot liv och egendom.

Jonas Sjöstedt har många löss att städa ur pälsen...

 
Ingen bild

Åke

15 maj 2014 08:37

Ikväll kl. 22:00 på TV 1 i Debatt:
Bert Karlsson, Attendo, Migrationsverket m.fl om mångmiljonindustrin kring tillfälliga flyktingboenden.
Kan bli intressant....

 
Ingen bild

Dille

15 maj 2014 08:54

Nu är det bara tio dagar till valdagen! Glöm inte att det går att förtidsrösta!

 
Ingen bild

Hej!

15 maj 2014 09:07

Trevligt Thoralf!
Du kämpar på med din lilla budget mot en obalanserad propagandamaskin som förbrukar 18.6 miljoner/dygn (källa,wiki SR 2009), samtidigt finns det ett hopp att inte alla blir kuvade i apparaten, utan några kan bryta igenom och kan beskriva en verklighet, hoppas bara dessa orkar upp några nivåer och inte sätta skuld på situationens inblandade myndigheter, boende och ungdomar.

 
Ingen bild

BC

15 maj 2014 09:19

World... tydligen så hade hon slagit till en minderårig och själv fick ett slag tillbaka... Det var den "misshandeln"

 
Ingen bild

bonnläpp

15 maj 2014 09:20

Ibland blir man förvånad när även Expressen kan skriva något vettigt.

http://unvis.it/www.expressen.se/ledare/ann-charlotte-marteus/sd-sabotagen-ar-ett-hot-mot-demokratin/

 
Ingen bild

bonnläpp

15 maj 2014 09:37

@BC, nu tror du på dina egna lögner. Ett typiskt vänstertrick att anklaga någon för något och sedan påstå att man försvarar sig. Vänta du till utredningen är klar innan du är för stor i truten.

UG förra veckan avslöjade just den mycket vanliga taktiken från våldsvänstern.

 
Ingen bild

bonnläpp

15 maj 2014 09:45

@BC, den här kan du tugga på en stund.

"Läser man Jörgen Fogelklous tweets är en anmälan upprättad, med SÄPO som vittne och polisen ska dessutom ha foto av förövaren. Svart på vitt: antirasistiska demonstranter angrep ensam mor till ett litet barn. Om detta inte blir omskrivet av etablerad media är deras hyckleri inhugget i sten."

Eller vill du senare påstå att Säpo ljuger?

 
Ingen bild

BC

15 maj 2014 09:49

Bonnläpp... nej, jag vet inte vad som hänt men jag har hört 2 olika sidor. Tingsrätten får reda ut vad som hänt. men det är inte första gången SD ljuger om händelseförlopp för att ni ska svälja allt med hull och hår. Det var inte jag som tog fram och anklagade motparten, det var kommunistkapitalisten world. Så säg till honom att inte vara stor i truten.
Kentas film är ett klart exempel.

Missade du ug om högern? eller tycker du det är normalt att uttala sig rasistiskt, att attackera personer som är här besök, att 3 st misshandlar en person till döds?

 
Ingen bild

BC

15 maj 2014 09:50

Jag menar att Fogelklou är en lögnare.

 
Ingen bild

Hulda mk1

15 maj 2014 09:55

Annat mycket intressant...
Expressen-journalisten A-C Marteus, en bland de värsta SD-hatarna genom åren har fått nog.
Hon skriver idag "SD-sabotagen är ett hot mot demokratin."
När hon reagerar så, är det verkligen illa med Sveriges demokrati.
På den "gamla goda tiden" när man kunde kommentera Expressens artiklar anonymt var hennes SD-fientliga artiklar de mest kommenterade och avskydda. Så också av mig.
Så när tom. hon reagerar över vrålaporna, då är Sveriges demokrati i en djup kris...

 
Ingen bild

BC

15 maj 2014 10:06

hahaha nu tar ni hjälp av både svt och expressen. men gud nåde om dom skriver något emot sd... då är dom vänsterextremister och undanhåller sanningen... Snacka om idioti!

 
Ingen bild

bonnläpp

15 maj 2014 10:07

@BC, du kastar ur dig påståenden. Jag visar vad som är sant. Du börjar svamla om högern?

Ha fullt klart för dig att jag accepterar inte någon form av våld. Vare sig från vänster eller höger. Det var vänsterextremister som kastar sig på en stackars försvarslös mamma med barn och jag rättar dina lögner.

Det är vänsterextremister som förstör demokratiska möten. Det är vänsterextremister som ger sig på döda ting i tunnelbanan. T.o.m er partiledare tar avstånd från er, fattar du det?

Artikeln ovan i Expressen handlar om dig och dina extremistkompisar.

Bara för att nämna det. Vem i er skrivklubb BC är du idag? Att ni inte är en person är enkelt att konstatera, ni är helt enkelt avslöjade.

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

15 maj 2014 10:07

Bra insats av skribenten Ivar Arpi i morse som fick försvara Sverigedemokraternas affischering i tunnelbanan och gjorde det alldeles utmärkt! Motdebattör var den totalt verklighetsfrånvände politiske redaktören Martin Klepke från tidningen Arbetet och det var inte många rätt han hade i den debatten! Bra att Ivar Arpi fick fram att 56 procent av svenskarna, liksom Sverigedemokraterna, tycker att tiggeriet ska förbjudas!

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Hulda mk1

15 maj 2014 10:11

@BC.
Nej, det är knappast vi som är idioter. När tom. A-C Marteus reagerar på Vänsterextremisterna som stör ut demokratiska valmöten, då är det verkligen illa.

Din naivitet och okunskap är avslöjande och tragisk!

 
Ingen bild

BC

15 maj 2014 10:16

Jag är bara BC... är det svårt att inse att det finns fler som inte håller med er?
Du pratar i plural (vet bonnläppen vad det ordet innebär) men fler rapporter säger att hon slog en minderårig, och hon fick ETT slag tillbaka.

Menar du att stå med ryggen mot sd är att förstöra demokratiska möten?

 
Ingen bild

BC

15 maj 2014 10:18

Jo hulda, du är en idiot.

Det är inte bara vänsterextremister som står med ryggen mot sd på torgmötena.
Det är vanligt svenskt folk. Och dom gör det för att visa sin avsky mot högerextremismens SD

 
Ingen bild

bonnläpp

15 maj 2014 10:28

@BC, det är bara några dagar kvar till ditt svamlande blir avslöjat.

Dessutom är det så att någon sanktionerar ert skrivande. Att ni inte är en och samma person är enkelt att avslöja. P.g.a den undermåliga svenskundervisningen som vissa av er erhållit.

 
Ingen bild

BC

15 maj 2014 10:35

Sitter foliehatten rätt? Vi är fler... fråga din fuhrer!
Skulle jag vara Ahonen? Eller alltförsverige?

På samma sätt skulle jag säga att du och nemus är samma person men skriver på olika sätt för att få det att se ut att ni är fler ...
Lotta och hulda är samma person... och vips så blev 4 personer bara 2.

 
Ingen bild

World Traveller

15 maj 2014 10:35

BC, varför är du alltid så aggressiv och otrevlig? Kan du inte debattera på ett hövligt sätt?

 
Ingen bild

BC

15 maj 2014 10:44

Säger hen som kallar mig "vänsterfascist".

 
Ingen bild

World Traveller

15 maj 2014 10:50

Långt efter att du kallade alla oss Sverigedemokrater för rasister, fascister och nazister.

7-klövern, media och såna som du skapar problem.
SD påtalar problemen.
7-klövern, media och såna som du kallar SD rasister.

För övrigt så tycker jag att vänsterfascisterna som följer och förstör SD's valturne ska buras in tills valet är över och deras bidrag ska stoppas.

 
Ingen bild

BC

15 maj 2014 11:03

Men vad är problemet. Ni är ju rasister, smygrasister och fascister. Ska ni dra på er offerkoftan nu bara för att sd är i riksdagen?

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

15 maj 2014 11:08

BC, vilken ynklig liten hycklare du är. Du borde fan i mig skämmas, hade du bara en gnugga vett någonstans i kroppen.

Du gör inget annat här än att kalla folk för allehanda nedsättande uttryck som du inte ens har koll på betydelsen av. Inte ett enda inlägg med försök till diskussion, sakfrågor eller ens källor för de fantasier du anför.

Och sen har du mage att gnälla över att bli kallad "vänsterfascist"? Jag håller med om "vänsterfascist" inte passar. Mer träffande borde "hycklande, lågbegåvad vänsterfascist" vara.

 
Ingen bild

BC

15 maj 2014 11:10

Det går inte att vara vänster och fascist samtidigt.. det ena är vänster det andra är höger. Men högerextrema rasister som ni förstår väl inte något och det måste väl vara invandrarnas fel. Det är ju ert svar på allt.

 
Ingen bild

Hulda mk1

15 maj 2014 11:42

@BC.
Om man inte gillar Jimmie Åkessons budskap, kan man hålla sig hemma.
"Vanligt folk" står knappast under röda bloddränkta fanor med massmördarsymboler på våra torg och vrålar. Så gör enbart idioter.
En Vänsterextremist kan kanske inte vara fascist. Men beteendet är dock tyvärr detsamma...

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

15 maj 2014 12:17

Kanske det då passar bättre med "vänsternazist"? Kommunismen har ju kallats för "Nazismens icke ariska moder".

Eller skall vi som Astrid, bara nöja oss med att kalla dig för "en liten lort"?

 
Ingen bild

Lundabo58

15 maj 2014 12:19

Måste faktiskt hålla med BC lite när det gäller den slarviga användningen av ordet "vänsterfascist" här.

Jag begriper inte vad det är för fel på att kalla en kommunist för en kommunist? ...en lära som har ett par hundra miljoner politiskt motiverade mord på sitt samvete (Mussolinis fascism mördade mig veterligen, som jämförelse, 4 personer mellan 1922-43).

Ska man tvunget kleta på kommunister ett icke-kommunistiskt epitet (vad det nu ska vara för mening med det?), så passar det isf bättre med "vänster-nazist".

 
Ingen bild

En tjock med bröd tack

15 maj 2014 12:22

BC : Att du blir kallad vänsterfascist är väl bara hedrande ,du har ju tagit det bästa ur dessa två världar, och serverar dina landsmän detta
Vilken typ av medalj du får, ja det får framtiden utvisa

 
Stefan K

Stefan K

15 maj 2014 12:44

Efter UG:s reportage om kvinnofientligheten i moskéerna och avslöjandet igår om Megafonens ovilja till samarbete och UG:s kommande reportage om Jihad-krigarna, undrar man vad som egentligen förmedlas bakom väggarna i moskéerna?
Finns det en tydlig agenda och är de ord som sägs i norska dokumentären "Det muslimska brödraskapet" mer verkliga än vi tror?

Angående Husby och andra förorter.
Man måste ibland ta obekväma beslut för att nå verkliga resultat.
Tror inte ni som jag att problemen i förorterna bara spär på de problem som funnits i ett par decennier om rådande politik tillåts fortsätta? Tror inte ni som jag att det enda som hjälper är att våga bromsa och lösa de redan rådande problemen innan det är för sent?

Nej, miljöpartister, vänsterpartister och Markku Ahonen tror inte detta, men visst finns det politiker och personer som faktiskt förstår vad problemen beror på. Det gäller bara få dem att våga erkänna det.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Skånepåg

15 maj 2014 12:56

I dag är Thoralf ute på ”friarstråt” med sin tämligen nyinköpta 3-hjuliga motorcykel. Han håller f.n på att i bl.a Lindsdal (förort till Kalmar med cirka 6500 boende) lägga i brevlådorna en kortfattad men mycket genomarbetad och faktaspäckad information från Sverigedemokraterna i Kalmar.

Heja Thoralf!

P.S Hoppas kopplingen klarar påfrestningarna med alla dessa stopp och start.

 
Ingen bild

BC

15 maj 2014 13:09

Ärligt talat så bryr jag mig inte om vilka epitet ni sätter på mig. Det tar inte bort eran unkna människosyn.

Lundabo58... Mussolini dödade betydligt fler, sen finns Franco, Pinochet,de Rosas och Peron.

 
Ingen bild

bonnläpp

15 maj 2014 13:13

Nu har nästa BC i kollektivet dykt upp. "eran"

 
Ingen bild

Mattias

15 maj 2014 13:15

@Thoralf
Antar att du ska dela ut din info även i mångkulturella norrliden, ska du inte passa på att ordna ett litet torgmöte på norrlidstorget och förklara alla ev oklarheter i ert valmaterial på samma gång? Jag kan till och med hjälpa dig med förstärkare och mikrofon så du hörs ordentligt. Vad sägs, vågar du?

 
Ingen bild

Tobbe S

15 maj 2014 13:26

@Mattias. Den snabbast växande medlemsgruppen hos SD är invandrare.

 
Ingen bild

World Traveller

15 maj 2014 13:26

BC, du verkar ju själv ha en jättefin människosyn. Kallar alla som inte håller med dig för rasister och nazister. Du låter precis som en bortskämd barnunge i sandlådan.

 
Ingen bild

Europa förändras sakta men säkert

15 maj 2014 13:27

BC : Lova att du finns på bloggen valnatten i September
Då har vanliga svenskar sagt sitt och dom ovanligt korkade vänsterbrudarna i övre tonåren får deppa en stund

 
Ingen bild

Konen

15 maj 2014 13:36

@ Mattias

Hur många watt kan din(a) högtalare klämma ut från förstärkaren. Har du equaliser, automatisk neutralisering av "rundgång" och kan du höja och sänka högtalaren så att det kommer upp en bit från marken. Ger betydligt bättre spridningseffekt.

Har sett SD:s utrustning som bl.a användes i Malmö. Där var det inte många watt. Man måste väl ha någon som begriper sig lite på PA-anläggningar inom Sd, men i såfall är kunskaperna tämligen skrala.

 
Ingen bild

World Traveller

15 maj 2014 13:50

En person skriver att hans dotters pojkvän blev stoppad av ett invandrargäng utanför vallokalen. De sa att de skulle döda honom om han röstat på SD. Några av BC's demokratiska vänner.

 
Ingen bild

Stor i käften leder bara till fläskläpp

15 maj 2014 13:52

Mattias : 25 Maj blir Europa lite mera nationalistiskt lite mera omhändertagande av dom egna så att säga.
Import av socialfall har aldrig varit någon höjdare det kan du väl hålla med om ?
Ca 15 % av svenska folket har detta valet fått nog runt 30% nästa val då blir det lite mera rocken roll Tias"
Det är det vi väntar på förstår du

Det har gått lite för långt i Europa allra längst har det gått i kommunistinfekterade Sverige, fast det ändras också tar bara lite extra tid förstår du, inte ett skit kan du göra åt det visst du kan "hota" Thor-alf indirekt.
Hoppas alfsson sätter Säpo på dej

Du vet väl för övrigt att man inte får "stjäla ur sin grannes plånbok", inte våldpippa hans kärring heller.

Sysslar man med politisk egendomsomfördelning el sponsrar överasskingssex, tja då får man in politiska alternativ i parlamenten , det är inte svårare än så
Tveksam titta då på valresultatet den 25 Maj det blir nyttigt för dej

 
Ingen bild

Mattias

15 maj 2014 13:56

@Konen
Om det skulle behövas finns det iaf 4st 200w pa högtalare med stativ, förstärkare och sub. Skulle nog lätt kunna få det att höras ner till stan om bara vinden blåser rätt. Men då är det nog bäst att söka tillstånd först om man inte vill ha trubbel. :)

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

15 maj 2014 14:15

Mattias. Vågar du utsätta dig för stor risk till misshandel. Eller är du feg?

 
Ingen bild

World Traveller

15 maj 2014 14:20

Ser på nyheterna att ett äldre par i Kalmar län blev misshandlade och rånade härom natten. Jag kan tänka mig 3 personer här på bloggen som skulle skydda gärningsmännen om de bad om det, 3 riktigt goda personer. Eller vad säger ni BC, Markku och alltförislam?

 
Ingen bild

Mattias

15 maj 2014 14:24

@Stor i käften...
Har aldrig och kommer aldrig att hota Thoralf eller någon annan, det är SD´s politik jag ogillar, inte dess budbärare.

@Nemo saltat sobrius
Tror inte att han blir misshandlad. Och jag vågar utsätta mig för den risken, har avstyrt bråk vid flera tillfällen, även blivit slagen en gång. Men då våld alltid är fel måste man försöka göra vad man kan för att stoppa det när man ser det. Eller måste, jag gör så iaf.

 
Ingen bild

BC

15 maj 2014 14:26

Hahhaha skulle folk stå utanför och hota folk som röstade på sd... följde dom med in och kolla vilka sedlar dom tog med?
Jag kallar inte alla som inte håller med mig för rasister och fascister... jag kallar er för det. Moderater folkpartister socialdemokrater, kallar jag för moderater folkpartister och socialdemokrater... ni är rasister.
Bonnläpp... ska du märka ord?

 
Ingen bild

World Traveller

15 maj 2014 14:34

BC, du borde definitivt ta nåt lugnande. Det är inte bra för blodtrycket att alltid vara så arg och hatisk. Pröva med en god single malt.

 
Ingen bild

BC

15 maj 2014 14:42

Jag har en på 70 nu... lugn som bara den... du tror väl inte att jag blir upprörd när jag ser er ignorans? näää jag blir bara ledsen i ögat.
sen skrattar jag lite när jag tänker mig hur ni ser ut i era foliehattar och offerkoftor.

 
Ingen bild

BC

15 maj 2014 14:42

puls på 70 :)

 
Ingen bild

World Traveller

15 maj 2014 14:47

Min vilopuls ligger på 52 trots att jag snart fyller 50. Du borde däremot kolla upp ditt blodtryck, och kanske även beställa tid hos en psykiatriker för att få hjälp med dina vaneföreställningar och ditt ljugande och ditt oresonliga hat.

 
Ingen bild

Honan

15 maj 2014 14:47

@ BC

"Hahhaha skulle folk stå utanför och hota folk som röstade på sd... följde dom med in och kolla vilka sedlar dom tog med?

Var det inte en kvinnlig sossepolitker som kringick detta vid riksdagsvalet 2010 genom att kalla det för att lära s.k flyktingar att rösta. Tänk till (du kan åtminstone försöka) så minns du säkert händelsen. Att det ganska snabbt genom demage control tystades ner är en annan historia. Måste kännas taskigt att skratta åt sin egen dumhet, men du valde själv.

 
Ingen bild

World Traveller

15 maj 2014 14:49

Vanföreställningar ska det förstås vara.

 
Ingen bild

Honan

15 maj 2014 14:55

@ World Traveller

Även jag får rätta. Skall givetvis vara damage control och inte demage control.

 
Ingen bild

BC

15 maj 2014 14:57

Jo men vilopuls och vanlig puls är väl två olika saker... jag jobbar och rör på mig. Alltså vore det dumt om jag har en puls på 52.

Dem som har vaneförställningar är ju Fuhrern, throllalf och alla ni som sitter och väntar på att dom ska ge er ett ben att gnaga på.
Honan om du anser att en kvinnlig politiker gjorde det så anmäl, eller är du rädd att det inte var så utan är en av sd:s lögner?

 
Ingen bild

World Traveller

15 maj 2014 15:10

Tog precis min puls här: 65. Men det är med skottsäker väst och full utrustning. Inte dåligt för en gammal gubbe va :-) Och i motsats till BC så har jag varken tid, ork eller intresse att ödsla tid på hat. Men jag bryr mig om hur det går för Sverige och ogillar starkt våldsvänsterns attacker mot demokratin och hänsynslöst våld mot gamla. Där är su och jag diametrala motstser BC. Du tar ju alltid sånt i försvar.

 
Ingen bild

BC

15 maj 2014 15:16

Oj... du hade ju en vilopuls på 52 och nu så helt plötsligt 65... ja jag undrar vem som hetsat upp sig eller var det så att du drog en rövare innan. Du verkar lite mer upphetsad i näst sista meningen.

Jag tar människan i försvar. och jag går inte på SDs lögner som du verkar ha gjort.

 
Ingen bild

Jag älskar Bacon

15 maj 2014 15:18

BC : Fast du måste hålla med om att Alfsson är en go ödmjuk gubbe som låter dej sitta här och propagera för "Kostnaderna" dagarna i ända
Du är väl förmodligen en kostnad själv, annars skulle din rädsla/hat inte vara så stark, du känner dej hotad helt enkelt.
Tiderna blir tuffare mot "Kostnaderna" i Europa, vilket är ganska narturligt
Den 25 Maj blir Europa lite mera intolerant mot "Kostnaderna" i Europa
Detta sker i demokratiska val och inte ett skvatt kan du göra åt det hur känns det egentligen?
Föra en meningslös kamp för ett felaktigt beteende, är det friskt ?

 
Ingen bild

World Traveller

15 maj 2014 15:20

Ja, vi vet att du alltid tar människor som misshandlar andra i försvar. Du kanske själv tillhör våldsdyrkarna i RF eller AFA.

 
Ingen bild

Honan

15 maj 2014 15:20

@ BC

"Honan om du anser att en kvinnlig politiker gjorde det så anmäl, eller är du rädd att det inte var så utan är en av sd:s lögner?"

Du menar således på fullt allvar att du inte känner till denna händelse, som först slogs upp stort i massmedia och sedan man fått i gång damage control, försvann snabbt från massmedia och löpsedlar. Du har tydligen väldigt svårt att hänga med sådant som inte ingår i din synnerligen begränsade värld, där personförföljelse, sprida hat och vrida och vända på fakta är det enda du duger till. Hur sjutton står du ut med dig själv?

 
Ingen bild

Bertil

15 maj 2014 15:27

Lite märkligt att det är ett sådant genuint demokratiförakt så fort det kommer till SD-motståndare. Vad är ni egentligen arga på?

Har tanken någonsin slagit er att det är de andra partiers tillkortakommanden som gjort att SD numera befinner sig i finrummet? Alla andra partier har fjärmat sig ifrån vissa frågor, agerat tafatt eller inte alls och därmed lämnat fältet öppet för ett parit med tveksam bakgrund.

Se där, jag håller själv med om att SD har en mörk bakgrund men tyvärr ser i alla fall inte jag något annat alternativ, så illa har det blivit och det är definitivt inte SD's fel.

Seså, gå nu och skräna och vråla på de andra partier som gjort detta möjligt.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

15 maj 2014 15:33

Jag tror nog att Thoralf skulle finna det intressant om han kunde garanteras säkerhet och att slippa pöbelmentalitet. Samt att få framföra sina åsikter utan att motdemonstranter försöker tysta honom.

Men när kunde något sådant genomföras senast?

Att du själv försöker låtsas som att det inte är ett underförstått löfte om stryk hedrar dig inte.

Själv tror jag inte på ditt mod förrän du har försökt prata ett gäng uppretade nazister till rätta. Fast gränsen mellan mod och dumhet är hårfin.

 
Ingen bild

Honan

15 maj 2014 15:44

@ BC

" att SD i grund och botten är rasistiskt."

Fel, fel. Det är du som gått på grund och visar detta med all tydlighet då du inte vill kännas vid den mycket välkända "röstningskursen". Du är totalt genomfalsk och oförmögen till förmodligen det mesta förutom att skriva "skit". Men OK, en driftkuku på bloggen kan vara kul ett tag men sedan blir det tröttsamt.

 
Ingen bild

trollllllllllll

15 maj 2014 15:57

Sluta mata trollpacket. Det räcker nu.

 
Ingen bild

Carbequegrill ny fluga i Sverige från Europa

15 maj 2014 15:59

BC : Äter du Bacon?
När du inte förstår att det inte är ok med påtvingad egendomsomfördelning så skall du nog inte ta ordet demokrati i din mun
Prova istället med det du polerat på

 
Ingen bild

300 miljarder kostar vi varje år

15 maj 2014 16:09

BC : Fundera på det ett tag, en kostnad är alltid en kostnad oavsett var den uppstår, inom kriminalvården el socialförvaltingen
Europas folk har tröttnat på den kostnaden ,vad är det som är så svårt för dej att förstå ?, vad du tycker är helt ointressant
Förståndshandikappad?

 
Ingen bild

2015 lämnar England EU så är festen slut

15 maj 2014 16:25

BC : När jobbar du ihop till all skatt du skrev om förut ,när du sitter här hela dagarna och är en kostnad för svenskarna ?
Din fråga gäller två kostnader, två kostnader är alltid 2 kostnader
Kostnader betyder minus och att någon måste/tvingas att betala det är fel/stöld
Det skall vi försöka ändra på

 
Ingen bild

pensionär

15 maj 2014 16:27

Men snälla ni sluta kommentera BC.
Det är väl förmodligen någon från Berga Centrumgänget

 
Ingen bild

World Traveller

15 maj 2014 16:37

Frågestund för BC
Vad härstammar vänstern från?
Vilken sång har ni gemensamt med Lenins och Stalins massmördare?
Pol Pot hade en stor beundrare i Sverige som heter Myrdal. Vilket parti är han medlem i?
Deutsche Demokratische Republik är bland annat känt för en sak:
A) Fria demokratiska val
B) Opartisk fri massmedia
C) Åsiktsförtryck
Mao Tse Toung lät 50 miljoner av sitt eget folk svälta ihjäl under kulturrevolutionen, Pol Pot mördade flera miljoner av sitt eget folk på dödens fält, Nordkoreas regim håller en stor del av sin befolkning i koncentrationsläger, Sovjet hade ett omfattande nätverk av koncentrationsläger för meningsmotståndare. Vad har eller hade dessa regimer för gemensamt:
A) De var/är buddhistiska
B) De var/är kommunistiska
C) De var/är nationalistiska

Nu har du och dina kompisar nåt att fundera på. Få se om du klarar att komma med svar idag :-)

 
Ingen bild

En kostnad betyder minus på alla språk

15 maj 2014 16:38

BC : Du får se på saker som du vill en kostnad är alltid en kostnad
Ingen skall tvingas betala någon annans räkningar, är det så svårt att förstå det?
Europas folk vill inte betalas andras räkningar, konstigt att man inte tröttnat tidigare bara nu blir det explosivt tyvärr istället

 
Ingen bild

Mats (ateist)

15 maj 2014 17:17

Snabb fråga

15% av alla svarta i usa sitter i fängelse.
70% av internerna är icke vita.
Av 2 miljoner interner, frågan är om Nordkorea slår det.
Har dom någon form av tjuvgen, mordgen som inte vi vita har?

 
Ingen bild

Morningstar

15 maj 2014 17:28

@World Traveller. Det vet du väl att du är "fascist" så han behöver inte ens bemöda sig om att svara då.

 
Ingen bild

World Traveller

15 maj 2014 17:40

@Morningstar

BC säger sig ju vilja debattera och diskutera här på forumet så jag hoppas verkligen att han tar chansen och visar sina historia-kunskaper.

 
Ingen bild

Lundabo58

15 maj 2014 17:43

@ BC

"Mussolini dödade betydligt fler, sen finns Franco, Pinochet,de Rosas och Peron."

Nej faktiskt inte, t o m pk-författaren Göran Hägg anser att det kan ha varit så få som en enda. Varken Franco, Pinochet eller de Rosas kan f ö räknas som fascister rent ideologiskt, dom var Caudillios. Peron är ett möjligt gränsfall.

Min brevbärare är f ö ingen kommunist, fick valsedlar idag :-)

 
Ingen bild

World Traveller

15 maj 2014 17:45

Jag håller precis på och läser en bok om kommunisternas verksamhet i Polen och Tjeckoslovakien från 30-talet fram till 2001. Har läst en massa andra böcker om Ryssland, Spanien och övriga Europa under åren från Första Värdlskriget, mellankrigstiden, Andra Världskriget och Kalla Kriget och en sak som slår mig är att, framförallt på 30-talet, så kallade sig våldsvänstern Internationalisterna. Idag kallar de sig Globalisterna. Ingen större skillnad alltså. Samma sjuka förtryckarideologi under nästan samma namn.

 
Ingen bild

Thoralf A

15 maj 2014 17:48

Sluta kommentera det BC skriver!!!

 
Ingen bild

Skånepåg

15 maj 2014 18:27

@ Thoralf

Hur många mil blev det i dag med MC:n? Frugan var i trädgården och förstod att det var du när du kom puttrande, så hon vinkade men du hade väl så bråttom att då hade nog med ditt. Måtte ha blivit varmt med den munderingen du hade på dig,

 
Ingen bild

Hulda mk1

15 maj 2014 18:34

Inte kunde jag tro att jag skulle kunna hålla med Expressens A-C Marteus. Inte för en sekund trodde jag det senast igår.
Men efter hennes artikel och medverkan i Studio Ett blev det så.
Hon har knappast blivit SD-sympatisör, dit har hon en låång vandring.
Men hon har reagerat på vissa brevbärares aktioner och på vrålapornas beteende.

Så som jag och andra slitit ut våra pekfingrar mot henne, när Expressen tillät anonyma kommentarer, känns det märkligt idag.
Jag skrev förvisso om detta imorse, innan hennes medverkan i radion, men det förvånade mig ännu mera.
Det fins ett litet, men ändå, hopp för mänskligheten...

Det är fö. inte utan att SD uppmärksammas i EU-valsdebatten. På både gott och ont...

 
Ingen bild

Onkel Sven

15 maj 2014 18:54

Vad är denne "BC" för en jevla fjosse ? Såna klarar vi oss utan ,totalt virrig !

 
Ingen bild

allåallåemliga armén

15 maj 2014 19:31

Thoralf! Hur kommer det sig att ni inte ställt ut fler valplakat för SD i Kalmar? I Karlskrona står det "Det enda EU-kritiska partiet" på stadiga plakat på flera ställen, men i Kalmar ser jag bara "Fortsätt framåt Kalmar" längsmed infartslederna. Ni borde verkligen ta mer plats i Kalmar tycker jag!

 
Ingen bild

Thoralf A

15 maj 2014 19:49

Skånepåg

Det missade jag. Men jag fick flera klappar på axeln idag när jag lämnade foldern direkt i handen på några husägare. Inga sura miner!
Det blev ca 60km idag bara i Lindsdal och Förlösa.

Våra valplakat är uppsatta för någon timma sedan på alla infartsleder till Kalmar. Vi har inte satt upp så många men nu finns dom på plats.

 
Ingen bild

JanErik

15 maj 2014 20:04

Idag förtidsröstade jag och Sd med Julia Kronlid fick mitt förstahandsval.:)

 
Ingen bild

Lärare

15 maj 2014 21:30

Är det ingen som frågar sig, varför inte statsministern ingriper eller åtminstone uttalar sig ang det alltmer tilltagande våldet och störningar vid Jimmies resa runt om i landet?

Sjöstedt fördömde visserligen sitt ungdomsförbund för deras agerande, men det var inte med ngn entusiasm kan man säga.

Verkar nästan som om en och annan journalist faktiskt börjar inse att det snart är stor fara att demokratin sätts helt ur spel i landet.

 
Ingen bild

pelle

15 maj 2014 22:37

Det är för jädra bra gjort av dej , med utdelningen kanon.
Tack thoralf
Pelle

 
Ingen bild

Morningstar

15 maj 2014 23:59

Lånar ett inlägg från Exponerat från en FN-observatör som vet hur det går till när det valfuskas i diverse diktaturer. Han kommer med lite råd om hur ni skall göra och hålla ögonen öppna för. Har ni poströstat så bör ni om ni har möjlighet nog gå och rösta live också på valdagen för att kontrollera så era valsedlar inte har fått ben.

UNObserver • för en dag sedan
Kan "EXponerat" lägga upp en särskild länk om valfusk.
Flera polisanmälningar om förstörd och stulen affischering för SD över hela Sverige. Varit själv som gammal FN valobservatör på "förtidsröstningar" och finner flera potentionella valfusk där oplomberade, obevakade valboxar och ensam "tvivelaktig" person som förrättare. Vanligaste är att ytterkuvertet bryts och en "godkänd" valsedel läggs i och försluts. Om Ni som röstat går på valdagen och begär tillbaka er tidigare röst så kommer många att finna "fel" röst i kuvertet.
Vanligt sätt i många (andra) diktaturer!
Ett annat är att spraya diskmedel på innerkuvertet som då möjliggör "genomläsning" men är tidsödande då det tar 15-20 sekunder per kuvert.
Om Ni ser en stark halogenstrålkastare på platsen bör polisen kontaktas omgående.

Kanske det blir som en plats i Afrika dit vi kom fyra dagar före valdagen och fann att alla röster redan var räknade och sittande regering (president) hade fått 108% av rösterna!
Det är svårt med matematiken säger Reinfeldt och tittar på sin lapp över antalet SD:are.......

 
Björn Söderberg

Björn Söderberg

16 maj 2014 02:40

Markku Ahonen, Anders, BC, Mattias, plupp, och fjupp vad dom nu kallar sig. Det är bara att sluta kommentera deras inlägg. Låt dom skräna

http://Barrkis

 
Ingen bild

B-E Johansson

17 maj 2014 01:33

Polisen kallade INTE "bråkstakarna" för råttor, vilket Karin Mattisson felaktigt påstod efter reportaget i intervjun med polisen. Polisen sa att de "sprang som råttor", vilket är en viss skillnad. Dåligt att den intervjuade polistalesmannen inte kunde bemöta det. Han hade tydligen inte sett reportaget. Fult trick av UG

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards