thoralf

Direktlänk till inlägg 14 maj 2013

BURKA I BORLÄNGE

Av Thoralf Alfsson - 14 maj 2013 21:17

 


Media har idag slagit upp ett burkabråk i Borlänge stort. Frågan är vem som talar sanning? SD-politikerns version eller burkakvinnans version. Båda har gjort en anmälan om misshandel.


Jag har själv blivit utsatt för våld av en invandrarkvinna från Irak för ca 15 år sedan i en livsmedelsbutik. Hennes son försökte stjäla mitt pantkvitto i pantautomaten men han misslyckades med sitt planerade stöldförsök. Jag blev då överfallen av mamman, vilket innebar stor uppståndelse i butiken.


Nu finns det en övervakningsfilm till händelsen i Borlänge så det hela kommer utan tvekan redas ut. En sak kan vi dock vara helt säkra på! Om SD-politikerns version är den sanna kommer nyhetsvärdet tvärdö. Det kommer bli helt tyst i media! Ingen kommer ifrågasätta att kvinnan isåfall ljög.


De uppgifter som hitills kommit fram styrker SD-politikerns version då kvinnan slår mannen med väska på övervakningsfilmen enligt polisen.


Vad jag vet är det inte förbjudet eller ett brott att tilltala någon och ha synpunkter på någons kläder. Klär man sig i burka i Sverige så är det inte lustigt att det finns människor som reagerar men de flesta tänker nog bara utan att verbalt tala om vad man anser. Att någon döljer sitt ansikte på offentliga platser genom klädseln är inget som uppskattas i västvärlden.


Jag tror definitivt att personal i butikerna inte gillar dessa klädesplagg! Av mer än en anledning.


SD-politikerns version

Burkakvinnans version

 
ANNONS
 
Tobbes Medieblogg

Tobbes Medieblogg

14 maj 2013 21:37

Jag tycker det är helt riktigt att konfrontera niqabister. Vi måste börja stå upp för vårt land och inte låta precis allting passera. Här är min kommentar till denna incident:

http://tobbesmedieblogg.blogspot.se/2013/05/har-du-inte-hamnat-pa-fel-sida.html
http://tobbesmedieblogg.blogspot.se

 
Ingen bild

Tobbe S

14 maj 2013 21:50

Jag tycker inte heller att burka hör hemma här. Det är min rätt att tycka så. Likså är det, tydligen, iraniers och saudiers rätt att kasta sten på mig om jag går ut på offentlig plats iförd kortbyxor och tenniströja. En god vän till mig råkade ut för detta, i Teheran, när han var ute på jobb.

 
Ingen bild

von Moltke

14 maj 2013 23:03

@Alfsson
Ja, se upp vid pantautomaten nästa gång, det är livsfarligt med burka(r).

 
Ingen bild

finnen

15 maj 2013 00:14

Undrar hur det går när någon som är klädd i burka/niqab försöker köpa t.ex tobak. Om expediten kräver att personen ska lätta på sin klädsel för att kolla att denne är över 18 år så leder det till omedelbar "rasistchock". Å andra sidan om expediten inte gör detta så kan det vara lagbrott.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

15 maj 2013 01:05

OT : Den ofrivillige brandvakten

Brand Röda gatan 23.57 i publik lokal

 
Ingen bild

RobertSt2

15 maj 2013 02:11

"Nu finns det en övervakningsfilm till händelsen i Borlänge så det hela kommer utan tvekan redas ut. En sak kan vi dock vara helt säkra på! Om SD-politikerns version är den sanna kommer nyhetsvärdet tvärdö. Det kommer bli helt tyst i media! Ingen kommer ifrågasätta att kvinnan isåfall ljög."
Precis så blir det nog!

 
Ingen bild

S.Småland

15 maj 2013 04:30

Javisst , hur ska vi som är hörselskadade och döva och använder TSS = Tecken som stöd för att kommunicera med en som bär Burka eller heltäckande slöja ? Vi är nämligen tvungna att se hela ansiktet på den vi "pratar"med ! Ansiktets mimik är oerhört viktig i vårt fall !

 
Ingen bild

Hulda mk1

15 maj 2013 06:08

När man ser dessa vandrande enmanstält, kommer frågorna. Varför reagerar inte våra så annars aktiva feminister?
Ser de inte det enorma kvinnoförtryck som dessa kläder innebär?

Feghet och politisk korrekthet grenomsyrar Sveriges feminister!

 
Ingen bild

Fredde

15 maj 2013 06:32

Får SD politikern rätt så kan väl han få hjälp av DO? Dom brukar ju vara snabba på att hjälpa till i liknande fall. Eller har han *fel* hudfärg? I så fall är det också en diskriminera. Fan gubben kommer bli rik på kuppen! Är det så våra politiker menar att invandring gynnar oss svenskar?...

 
Svensson

Svensson

15 maj 2013 07:08

Dom vet att dom kan lura DO.Detta måste stoppas.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Fia

15 maj 2013 07:41

Undrar lite om burka. Om en person med burka begår ett brott får då polisen kolla vem som är bakom om tex personen inte vill berätta eller har id på sig? Eller är det kränkande? Hur legitimerar sig dom? Vid tex köp av läkemedel, tobak eller alkohol? Eller så kanske alla lite småtjuvar kan ta på sig en burka och leva rövare.

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

15 maj 2013 08:30

Jag såg den första niqaben i Karlskrona i måndags, nu väntar vi bara på den första burkan också!

http://www.karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

PK

15 maj 2013 09:26

Men lilla vän. Det står ju tex i AB att en övervakningsfilm finns som styrker mannens berättelse.
På vilket sätt tystar då "pk-media" ned det????
Det här kallas för desinformation, ett grepp SD och dess anhängare är vida kända att göra.
Sedan när blev det ok i det i det Svenska samhället ok och gå omkring och smäda folk för dess klädsel och utseende offentligt????

 
Mr Crowley

Mr Crowley

15 maj 2013 09:29

Inte klokt det här vad som händer i Sverige, och har hänt under mkt lång tid.Måste här och nu passa på att uppmana till att gärna gå in på länken och registrera Er för en kommentar i Västervikstidningen....Det är en del "tomtar" som skriver där i kommentarsfältetn pg av en aktiv SD:ares beslut att välja just SD som svar på det multikulturella bakslaget!

http://www.vt.se/opinion/debatt/?articleid=6836668

 
Ingen bild

biran

15 maj 2013 09:42

Araber visar vad de är kapabla till. http://petterssonsblogg.se/2013/05/15/araber-eldar-levande-asna/#comments

 
Ingen bild

SM811

15 maj 2013 09:44

I DT "– Vi får väl se om den rubriceringen blir kvar eller om den eventuellt ändras till ofredande eller möjligen hets mot folkgrupp, säger Mikael Lundkvist." Detta måste betyda att om jag kritiserar en fotbollsspelare är det då hets mot folkgrupp?

 
Ingen bild

Magentan

15 maj 2013 09:44

Här finns ännu mer att läsa om Reinfeldts nya, spännande Sverige:

"Demonutdrivarna" friades av Tingsrätten i Borås, men dömdes av hovrätten till fleråriga fängelsestraff för grov misshandel av den stackars 10-åriga flickan. Dock inga krav på utvisning - som vanligt.

http://www.exponerat.info/hovratten-andrar-domen-i-exorcismrattegang-i-boras/

 
Ingen bild

Hulda mk1

15 maj 2013 10:01

Ekot,s lördagsintervju nu på lördag 18 maj kl 12,55. Gäst är partiledaren för Svriges nu tredje största parti: Jimmie Åkesson.

 
Ingen bild

stadsmakten

15 maj 2013 10:13


alla får klä sig som de vill så klart, barnsligt annars
och att kommentera ngns klädsel hur som helst är såklart inte tillåtet, inte om det är kränkande, som tur är har vi nu nyare lagar på detta!

 
Ingen bild

Thoralf A

15 maj 2013 10:18

Tänk så många i media som kommenterat Henrik Rydströms insydda kortbyxor.

Utan tvekan måste dessa journalister gjort sig skyldiga till kränkande uttalande, ofredande och kanske till och med hets mot folkgrupp.

 
Ingen bild

von Moltke

15 maj 2013 10:47

@PK
Det är intressant och du väljer att fokusera på att SD-politikern hade synpunkter på kvinnans klädsel, inte på det faktum att han blev misshandlad!
F ö en kommentar i stil med "har inte du hamnat på fel sida om jordklotet", kan väl knappast betraktas som att smäda. Folk har hela tiden synpunkter på andras göranden och låtanden, varför ska burkakäringar ha carte blanche?

 
Ingen bild

Markku Ahonen

15 maj 2013 11:08

Förhoppningsvis kommer polisutredningen fram till vem som har "överdrivit" i sakfrågan men tycker verkligen Thoralf Alfsson att man har rätt att antasta folk på stan om man inte gillar deras klädval. Uppenbarligen är det så vilket dels visar att Alfsson är en inskränkt person som lever i sin egen bubbla och dels visar på att av SD-politiker kan man förvänta sig vad som helst. Det är inte förbjudet att klä sig i burka precis som det inte är att klä sig i en kort-kort kjol och om man då attackerar personer på stan som klär sig i dylikt så är man oerhört fördomsfull och inskränkt och kanske därför mest bör hålla sig inom hemmets fyra väggar. Herregud vad ni Sverigedemokrater skämmer ut vårt land!

 
Ingen bild

von Moltke

15 maj 2013 11:16

@Ahonen
Du menar ungefär som när Guillou sitter i en TV-studio och fäller nedsättande kommentarer om Jimmie Åkesson och hans påstådda Dressman-kläder?

 
Ingen bild

Tors Hammare

15 maj 2013 11:36

@ Markku Ahonen

"Herregud vad ni Sverigedemokrater skämmer ut vårt land!"

I Frankrike råder det maskeringsföebud på offentliga platser och burka är totalförbjudet. Finns visst några länder till. Och som vanligt har du inte förstått innebörden av saker och ting. Att förstå den egentliga betydelsen av att tvingas gå omkring i denna människoföraktande utstyrsel på grund av en "sjuk" ideologi ligger tydligen på en nivå som är över din begreppsfär. Men fullt förståeligt i ditt fall då en normalt funtad person inser att islam inte passar in någonstans i ett västerländskt samhälle, utan här gäller det något tusental år tillbaka för att du skall trivas!

 
Ingen bild

OH

15 maj 2013 11:39

Du Ahonen , var det inte spjuvern,tant Mazetti som till dina fränders förtjusning i sitt underhållningsprogram för mindre vetande kläckte ur sig att Alfsson var glapp i käften. Förvisso var det första maj,men var inte det både inskränkt och fördomsfullt.Tycker du inte att hon skämde ut sossarna?

 
Ingen bild

Lärare

15 maj 2013 12:27

Apropå; Partiet för hela Sverige!

"Partiet för en human flyktingpolitik" i första rutan; borde förklaras redan där att det gäller hjälpa dom i närområdet. Annars liknar det de övrigas flyktingpolitik. Många kommer reagera på texten och "slår back" direkt.
Har redan hänt.
I övrigt är det kanon!

 
Ingen bild

Hulda mk1

15 maj 2013 12:40

statsamakten...
Ta på dig en genusvetares "glasögon" och se på kvinnorna (?) på bilden ovan. Vad ser du då?

 
Ingen bild

Morningstar

15 maj 2013 12:50

@Marko Ahonen. Vänta du bara tills på lördag så skall du få se araberna och träsk-vänstern skämma ut Sverige inför öppen ridå för hela världen i Malmö. Det kommer du inte kunna skylla på SD.

 
Ingen bild

Markku Ahonen

15 maj 2013 12:51

Intressant kommentar av "Tors hammare" som med sitt inlägg anser att den burkabärabde kvinnan är ett offer men ändå anser att påhoppet mot henne var befogat. Kanske läge att tänka först och skriva sedan...

 
Ingen bild

Org

15 maj 2013 13:02

@Markku Ahonen, intressant att du inte har vett till att hålla tyst. Utan du avslöjar din intolerans och dumhet frivilligt.

 
Ingen bild

Ronny

15 maj 2013 13:11

Inte nog med att åkerinäringen, taxi, industri m.m håller på att bytas ut mot utländsk arbetskraft, så har även flygbranchen kommit dit. I bl.a Västerås utbildas gräddan av skoleliten till piloter. Till denna excklusiva utbildning finns 1000 tals sökande, men bara kanske 10 kommer in. Nu visar det sig att flygbolagen istället tar in Asiatiska piloter p.g av "försäkringssjäl" som dom säger. Största möjliga tystnad från flygfacket!! Det finns alltså inga jobb, och dom flesta är arbetslösa efter denna elitutbildning. Samma mönster kan man se på dom flesta högre utbildningar ( se läkare). Varför slår sig svenska politiker "för bröstet", när man utarmar länder, på det dom mest behöver! Just utbildat folk!! Något är sjukt i detta land.

 
Ingen bild

von Moltke

15 maj 2013 13:12

@Ahonen
Den burkaklädda kvinnan är givetvis ett offer i egenskap av representant för kvinnokollektivet, därmed inte sagt att hon ser sig själv som offer som individ. Jmfr t ex synen på prostitution som anses vara ett brott mot kvinnokollektivet, utan för den sakens skull innebära att alla prostituerade ser sig själv som offer.

F ö så behöver vissa individer en spark i baken för att vakna upp och se verkligheten.

 
Ingen bild

Tors Hammare

15 maj 2013 13:15

@ Markku Ahonen

"men ändå anser att påhoppet mot henne var befogat"

Du har lite svårt med svenska språket ibland eller hur? Var har jag skrivit att påhoppet var befogat, då jag endast bemött din "vänsterskruvade" kommentar. Att jag därför jämför med Frankrike var för att till och med DU skulle lyckas förstå innebörden av denna kvinnoförnedrande klädsel, och vilka lagar som gäller i ett så stort land. Men oj vad jag bedrog mig, eftersom det var tydligen alltför komplicerat för dig att förstå detta.

"Kanske läge att tänka först och skriva sedan..."
Rekommenderas verkligen i ditt fall.

 
Ingen bild

Magentan

15 maj 2013 13:56


Å ena sidan undrar jag hur någon orkar svara Ahonen när alla vet att det är totalt meningslöst att försöka få en helfrälst person att uppfatta verkligheten runt omkring sig.

Å andra sidan vet jag att det är svårt att låta bli att åtminstone FÖRSÖKA väcka sanslösa till sans, eftersom jag själv ibland inte har kunnat motstå frestelsen.

Men den här gången avstår jag --- eller gör jag det? ;)

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

15 maj 2013 13:59

Man undrar om det är fler grupper än burkaklädda kvinnor som inte "får" kritiseras?

Givetvis får man kritisera allt och alla. Så länge man gör det på ett civiliserat och sakligt vis.

Vad som har hänt i det aktuella fallet är svårt att säga men video från övervakningskamera finns tydligen så det blir lätt att bringa klarhet i detta.

 
Ingen bild

Kalle

15 maj 2013 14:16

""Högsta domstolen meddelade i onsdags att de inte tänker pröva Transports beslut att utesluta en sverigedemokrat. Detta innebär att Transport och andra fackförbund kan fortsätta att utesluta sverigedemokrater.""

http://www.flashback.se/artikel/3559/hd-ger-fackforbunden-ratt-att-utesluta-sverigedemokrater

Sverigedemokrater är parias i dagens samhälle, tyvärr.

Grattis tilldet senste Sentio resultatet. Hoppas att det blir bättre med tiden.

 
Ingen bild

Lingon

15 maj 2013 14:32

Oavsett vad som hänt i det här specifika ärendet så känns det oroande att ofta läsa/höra om företrädare, för det parti jag funderar på att ge min röst så frekvent syns i tveksamma sammanhang. Efter nästa val kommer fler behövas, många orutinerade när det kommer till politik och med lite andra förutsättningar än de som suttit år ut och år in.

Jag vet inte hur de interna processerna fungerar men jag tycker det är oerhört viktigt att politkikerna som företräder SD har gott omdöme och att partiet framstår som seriöst på alla plan.

Nu förstår jag ju iofs att media gärna skriver när företrädare för SD gör något dumt men att det kanske inte är lika intressant ifall det är en företrädare för något av de etablerade partierna. Men varför ge dom en anledning att skriva öht?

 
Ingen bild

Stefan Varg

15 maj 2013 15:08

HELA SVERIGES PARTI - en riktig guldkampanj.
https://sverigedemokraterna.se/2013/05/13/hela-sveriges-parti/

 
Ingen bild

Lotta

15 maj 2013 16:44

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=96&artikel=5534121

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

15 maj 2013 16:49

OT : Den ofrivillige brandvakten

Än har inget skrivits om branden på Röda gatan 23.57 igår i Östran el Barometern på nätet vad vi kan se

 
Ingen bild

Mattias Stanton

15 maj 2013 17:03

Jag kan ju tycka det var en onödig kommentar av Christer Wikström om de t nu stämmer han har sagt så. Jag tycker man som politiker får höja sig lite över än att hålla på med sånt här. Dock försvarar det inte användade av våld som svar. Båda borde be om ursäkt och så inte ta upp Polisens resurser med sånt här. Vi visar istället vid valet 2013 vad vi tycker om utvecklingen i Sverige.

 
Ingen bild

Tompa

15 maj 2013 17:17

@ Markku Ahonen

Hade jag varit dig så tror jag att jag hade levt mitt liv utan att öppna munnen.

Det är som bekant bättre att hålla munnen stängd och verka dum än att öppna den och få det bekräftat.

 
Ingen bild

Argus

15 maj 2013 17:23

Thoralf skrev på denna blogg, att socialdemokraterna säkert skulle tillse att Fredrik Rheinfelt skulle tvingas förklara moderaternas inställning till att ha en islamist i sin riksdagsgrupp. Flera medier krävde besked bla KG Bergström i Expressen. I sitt vårtal krävde senast Jimmie Åkesson samma besked. Allt har varit utan resultat. Skall Rheinfelt slippa besvara frågan.

 
Ingen bild

Org

15 maj 2013 17:31

@Argus, denne islamist har inte hoppat på Bonniers kamrater till skillnad från Mustafa som gjorde det misstaget.Gör du det är du borta vilket härmed är bevisat.

 
Ingen bild

Håkan

15 maj 2013 18:04

Jag har funderat under dagen om den här "incidenten".
Trots allt är en av SD,s bästa valarbetare inblandad, och jag menar inte Christer Wikström.

Är det fel att ge en kommentar mot någon som med full kraft visar att man är emot allt som vårt samhälle står för, var av viktigast av allt, visar förakt mot demokrati, våra lagar och samhällskoder.

Hur hade diskussionen gått om Christer hade kommenterat en nazze i full mundering med en skylt hängande runt halsen om att judar ska utrotas?
Jag tror att diskussionen om den här händelsen bottnar i att de flesta inte har förstått Islam och att nazze exemplet är en mild bris av ondska, jämfört med Islam.
Bär man burka visar man att man tar varje stavelse i Koranen bokstavligt. Ingenting att släta över, utan, utgå ifrån att en person i burka, inte bara bryter mot samhällskoden att man visar vem man är ( därav förbudet i Frankrike och även i ett antal muslimska länder) utan man har visat att man stödjer varje vidrighet som går att leta upp i Koranen.
Med exemplet nazzeuniform så kommer åtminstone jag fram till att Christer visar civilkurage, något vi verkligen saknar i Sverige idag. Är personen med burka en person som utstrålar aktning i samhället eller är det så att en person
( man eller kvinna, vilket, kommer vi inte få veta ) i burka utstrålar hot ( genom förklädnaden, samtidig som personen (hon/han) visar det djupaste förakt mot vårt samhälle. Om man då visar sitt ställningstagande emot burkan och personen som bär den är det något jag stödjer.
Funderade också på vad som skrivits om att SD politiker borde hålla en låg profil. Järnrör verkar ge mer röster än att stå och se sin sommarstuga brinna upp, under total tystnad från presscensuren, så jag anser att i en viss mån ligger det något i att hålla en låg profil MEN i min värld ingår att visa sitt förakt för en oerhört grym sekt, i den låga profilen. Hur låg ska den låga profilen annars vara?

 
Ingen bild

S.Småland

15 maj 2013 18:46

I kvällens Godkväll valde SVT att ta in en döv turkisk flicka och raljera med , min undran är om det inte finns döva flickor som är födda i Sverige av svenska föräldrar ?

 
Ingen bild

Johan

15 maj 2013 20:16

Säga vad man vill, men man måste ju imponeras av kvinnan iklädd en i sammanhanget otymplig burka fixade att övermanna den större mannen och riva sönder hans skjorta utan att mannen lyckade fly från henne.

Kanske man borde erbjuda henne jobb på SÄPO:s personskydd, hon skulle kanske fixa det bättre än Almqvists vakter som inte hann ingripa när en krogvakt resolut brottade ner deras skyddsobjekt.

 
Ingen bild

KE

15 maj 2013 20:50

Thoralf gör frågan aktuell i gen. Hu fan kan en sån mentalt efterbliven person få sitta i Sveriges Riksdag??? Och Järnrörsdemokrater verkar inte kunna ta i i sin ärta att det finns de som frivilligt bär burka och hajib, så hur i helvete kan ni få det till tvång. Kommer SD ideologin direkt från Mullorna i Iran? Båda vill kränka människors rättigheter genom att förbjuda deras rätt att fritt utöva sin religion, samt att agera som någon sorts klädpolis.

 
Ingen bild

Håkan

15 maj 2013 21:11

Till helt nyligen var burkan förbjuden i Turkiet och Egyptien.
Burkan är för bjuden i Frankrike och Italien. Ett förbud väntas komma i Belgien. Barcelona har ett förbud i statliga byggnader

 
Ingen bild

Den_Gode

15 maj 2013 21:21

Tors Hammare,
Försök lära dig när du ska använda komma och punkt.

 
Ingen bild

Magnus S

15 maj 2013 22:04

KE@

Varför skulle någon frivilligt bära burka eller hajib? Då ber jag dig verkligen att gå till botten med det. Varför gå omkring #frivilligt" nere i öknen (där denna fina sed härstammar ifrån). Vad är det egentliga syftet med det heltäckande plagget och vad blir resultatet om det inte efterlevs?

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

15 maj 2013 22:13

Stor humor när språkpolisen själv gör fel när denne rättar andra.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

15 maj 2013 22:40

Enligt Dalademokraten så visar bandet att det är kvinnan som attackerar mannen vid kassan. Av någon anledning kan jag inte klistra in länken.

 
Ingen bild

Den_Gode

15 maj 2013 22:53

Nemo,
Man ska alltid hacka på Tors hammare, för så fort någon har en åsikt som inte passar honom så försöker han kränka den personen för enkla stavfel. Detta har drabbat flera, bara att bläddra och läsa. :)

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

15 maj 2013 23:05

Kan så vara, men att på ett forum där det inte går att redigera klaga på grammatiken känns lite småaktigt. Det viktiga är att man gör sig förstådd. Och vad man säger.

Däremot skulle styckesindelning nog göra att fler läste honom.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

15 maj 2013 23:06

Tänker förresten på den gamla Larsson-teckningen där också Tors såg och Tors mejsel avbildas. :)

 
Ingen bild

Ludvig

16 maj 2013 07:09

Nej det är verkligen inte Sverigedemokraterna som skämmer ut vårt land. Detta gäller mer sådana som Ahonen som lever i sin lilla bubbla.

 
Ingen bild

Helsvensk på riktigt

16 maj 2013 11:12

Det skulle vara befriande om vissa personer valde att bära en heltäckande ansiktsbeklädnad, så man slapp se de fula anletena. Jag skulle nog förorda att han som slet i kvinnans kläder täckte ansiktet istället... Han såg inte trevlig ut.

 
Ingen bild

Tors Hammare

16 maj 2013 13:08

@ Den_Gode
Onsdag 15 maj 22:53

Börjar mina kommentarer bli alltför besvärande, och att det då är simpelt gnäll över hur jag använder punkt eller kommatecken det enda du har att komma med? Något som jag, frånsett en och annan miss i hastigheten, anser att jag använder helt korrekt för att innehållet skall förstås på rätt sätt. T.ex att använda kommatecken före och i en lång mening, är enligt Svenska Akademien helt korrekt enligt deras regler även om det t.ex inte rör sig om en sammanhängande följd av uppräkning av stater eller liknande.

Jag har inte förrän nu kollat hur du själv skriver, utan endast "skummat" som hastigast över vad det rör sig om. Men det klassiska uttrycket "skriver som en kråka" stämmer utomförträffligt in på dina egna alster.

 
Ingen bild

Mig

16 maj 2013 13:23

@Johan
"Säga vad man vill, men man måste ju imponeras av kvinnan iklädd en i sammanhanget otymplig burka fixade att övermanna den större mannen och riva sönder hans skjorta utan att mannen lyckade fly från henne."

Våld utövat av muslimer
imponerar mäkta.

 
Ingen bild

Skånepåg

16 maj 2013 15:06

@ Mig

Vet man att det var en kvinna?

 
Ingen bild

Martin

16 maj 2013 19:07

http://dalademokraten.se/2013/05/15/sd-politiker-i-brak-i-affar/

"– Vi har en film som visar att det var kvinnan som attackerade mannen vid kassan."

Som jag trodde och skrev i kommentar till artikeln när det uppdagades.

 
Ingen bild

Den_Gode

16 maj 2013 19:18

Tors Hammare.

Du har vid flertal tillfällen kallat folk både för det ena och andra när det förekommit stavfel. Jag vill bara visa att du inte är så duktigt som du vill påskina.

 
Ingen bild

Den_Gode

16 maj 2013 19:25

Vad är det för samhälle. Folk håller på att provocera andra sen när de får en lätt smäll (som de säkert förtjänar) då skriker de misshandel. Detta gäller inte bara detta fallet.

 
Ingen bild

Tors Hammare

16 maj 2013 21:37

@ Den_Gode

"Du har vid flertal tillfällen kallat folk både för det ena och andra när det förekommit stavfel. Jag vill bara visa att du inte är så duktigt som du vill påskina."

Så nu har vi hamnat inom det viktiga (Moahaha) området stavfel. Dessa är nog lätträknade, och orsakats av att jag haft bråttom och andra mer viktiga saker på gång. Du skriver ".....så duktig som du vill påskina....". Men here Gud människa, detta visar enbart att du lider av ohyggliga mindervärdeskomplex. Sök hjälp!

Hej då och lycka till!

 
Ingen bild

Roberth Ström

16 maj 2013 21:40

Jag vet att han blev attackerad!

 
Ingen bild

Tors Hammare

16 maj 2013 21:43

Tors Hammare

Vad håller du på med???????????

 
Ingen bild

Tors Hammare mk1

16 maj 2013 22:17

Nu har trollen i takt med vårvärmen krupit fram från sina vintergömslen!

 
Ingen bild

mig

16 maj 2013 23:05

har ni både blåa o svarta sopsäckar i Borlänge?

 
Ingen bild

Tors Hammare

17 maj 2013 11:04

@ mig

Nog bäst att de svarta håller sig inomhus då sopbilen gör sina förutbestämda rundturer. Man får ju inte ens tilltala en okänd mansperson enligt islam, och kunna förklara vad man egentligen är.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se