thoralf

Direktlänk till inlägg 17 april 2016

MISSTROENDEFÖRKLARING

Av Thoralf Alfsson - 17 april 2016 09:16

Att Sverige har en minister som av många betecknas som en islamist och som dessutom åker till Turkiet titt som tätt för att träffa likasinnade är skäl nog för en misstroendeförklaring. Jag tror inte vi sett det sista avslöjandet när det gäller Mehmet Kaplan.


En misstroendeförklaring mot Mehmet Kaplan ställer dessutom Alliansen mot väggen. Moderaterna med Kinberg Batra i spetsen kommer givetvis lägga ner sina röster vid en votering. Likaså Finn Bengtsson som uppenbarligen har ställt in sig i ledet igen efter hans snedsteg.

Det intressanta blir dock hur Kristdemokraterna skulle agera vid en misstroendeförklaring mot Mehmet Kaplan. Skulle de stödja en minister med så starka kopplingar till islamister och fascister?


Jag hoppas att Sverigedemokraterna lämnar in en misstroendeförklaring! Helt enkelt för att det finns ett stort misstroende mot Mehmet Kaplan.


Fick följande kommentar på bloggen med fullt berättigade frågor från Lotta igår. Jag har som sagt ställt mig samma frågor i riksdagen för några år sedan.


”En fråga man kan ställa sig är, var Kaplan fått sin övertygelse ifrån? Om jag inte minns fel kom han hit som 1-åring med sina föräldrar? Hur kan en person som levt hela sitt liv i Sverige förknippas med så mycket tveksamma kontakter med islamister och fascister? Hur stor är då hans lojalitet mot Sverige och svenska folket? Vilket ser han sig som i första hand, muslim eller svensk? Ser han sig över huvud taget som svensk?”


Om jag hade fått bestämma hade dock Mehmet Kaplan aldrig kunnat bli minister. Under min tid i riksdagen skrev jag nämligen en motion om att den som utses till statsråd inte får ha dubbla medborgarskap, endast ett svenskt medborgarskap. Eftersom Mehmet Kaplan är född i Turkiet antar jag att han har dubbla medborgarskap.


 Dagens grundlag tillåter med andra ord att vi kan få en minister med t.ex medborgarskap i USA, Kina eller Ryssland, bara han/hon också har ett svenskt medborgarskap! Till och med statsminister och försvarsminister. Visst är Sverige fantastiskt generöst och naivt!

 
ANNONS
 
Ingen bild

S-E Karlsson

17 april 2016 09:39

Svenskarna är funtade nog att sköta sin riksdag på svenskt maner,
absolut inga utlänningar i Sveriges riksdag , dom ska stanna i sina hemländer med sin duktighet ,där behövs dom !

 
Ingen bild

Hacke

17 april 2016 09:41

Ditt och Kent Ekeroths förslag borde vara en självklarhet som grund för en plats i vår högsta beslutande församling. Dessutom skulle jag vilja ha betydligt hårdare regler för att få svensk medborgarskap. Men det tror jag i och för sig sd har förslag på också.

 
Ingen bild

Demokratur

17 april 2016 09:41

Det värsta är att svenskarna låter sig luras av moderaternas falska retorik.
Sälj en skrotbil till en svensk till nypris. Det räcker att du säger att den är ny så tror vi svenskar på det...

 
Ingen bild

Leon

17 april 2016 10:23

Det här med dubbla medborgarskap är mer krångligt än det först kan verka. I vissa fall har en person inte någon reell möjlighet att "bli av" med ett "tidigare" hur mycket denna person önskar detta. Ofta då beroende på att myndigheterna i "ursprungslandet" även fortsatt betraktar personen som medborgare. Ett extremfall som är mig ganska närliggande är en god vän som är gift med en man med iransk medborgarskap. Det ironiska i detta är att hennes man är född och uppvuxen (35 år) i Sverige men på grund av att hans föräldrar är iranier betraktas han av de iranska myndigheterna som iranier. Detta kanske inte har så stora konsekvenser om han som den svenska medborgare han är sedan födseln stannar inom Sveriges gränser. Men hans medborgarskap i Iran, ett land varken han eller föräldrarna besökt på nära 40 år, ligger honom "i fatet" t o m vid besök i våra nordiska grannländer. För att inte tala om andra västländer med nästan sjuklig terroristnoja.

Ibland kan det även ta en längre tid att "bli av" med ett tidigare medborgarskap. Min hustru (tidigare kanadensisk medborgare)drogs med en 15-årig "medborgarskapskaräns" oc hade under ca 10-års tid dubbla medborgarskap.

Frågan är då - ska min "iranske" vän för evig tid vara utestängd från politiska uppdrag trots sina 35 år som exemplarisk svensk ? Eller skulle min hustru på samma sätt utestängts från politiken (om hon nu haft intresse för detta) under sin påtvingade "karänstid" ?

Thoralf Alfsson

17 april 2016 10:32

Leon

Det är ett fåtal länder som man inte avsäga sig sitt medborgarskap, däribland Iran.

Det kan givetvis lösas på annat sätt för dessa länder. Med det får en utredare hitta en lösning på.

Din iranske vän kan ägna sig åt både kommunalpolitik och Landstings/regionpolitik. Så du överdramatiserar att han skulle "vara utestängd från politiska uppdrag"!

 
Ingen bild

Nils Dacke

17 april 2016 11:15

Vad är orsaken till att en turkisk islamist sitter i en svensk regering? det är ju som att sätta räven att vakta hönshuset. Vi kommer sannolikt inom några år att inse att Europa befinner sig i någon form av krig med flera mena länder inklusive diktaturen i Turkiet. Frågan är då vad lojaiteten finns hos en som Kaplan? Inte lär det vara mot Sverige och svenskarna.

 
Ingen bild

Lena

17 april 2016 11:17

Här kommer lite mer info om vad Kaplan har haft för sig. Det är också mång som undrar om Kaplan arbetar för Sverige eller Turkiet. Det känns verkligen som om Sveriges regering med störst möjliga emfas gör ALLT för att dra ner Sveriges befolkning i ett slukhål. Vi hänger på ett hårstrå, t o m S nya vårbudget gör gällande att försämra för sjuka och gamla och för hela slanten satsa på utrikes kommande som endast vill utnyttja tillfället att få allt serverat utan en end ansträngning. Och denna stadsminister har oanständigheten att kalla dem som inte röstar på honom för fascister.

Jag vill inte heller ha några med dubbla medborgarskap (och minst sagt dubbla lojaliteter kanske, typ dubbelagenter).

http://uvell.se/2016/04/13/gr%C3%A5-vargarna-och-kaplan-31618145#comments

 
Ingen bild

Lena

17 april 2016 11:34

Kaplan och hyresrätterna - en till från Uvell som också grävt fram Kaplans CV. Inte ett end riktigt jobb, 4-årig utbildning på KTH i 6 år och ändå oavslutad (ingen examen).

http://uvell.se/2016/04/15/kaplan-och-hyresrätten-31648528

 
Ingen bild

Kurtan

17 april 2016 12:21

Kanske följande föreläsning av Robert Spencer kan belysa fallet Kaplan samt rådande massinvandring (hijrah) till Sverige och väst...

Robert Spencer in Ottawa April 13: The real motive for Islamic migration to the West

https://youtu.be/7lOGHgPK0ug

 
Ingen bild

Chrille

17 april 2016 12:43

Mehmet Kaplan och regeringen Löfven, kan ju inte bara komma undan med att bara vifta bort Kaplans göranden, som man säkerligen redan känt till när han blev minister.
SD måste lägga in en misstroendeförklaring mot Kaplan, allt annat är otänkbart. Den kommer inte leda till annat än en markering, eftersom allianspartierna naturligtvis lägger ned sina röster, men denna markering är viktigt. Dels mot regeringen Löfven, men också att påvisa Batras ovilja att agera och att allt hon kommer med är tomt prat.
Visste förresten inte att Finn Bengtsson rättat in sig ledet.

Hur skall Löfven slingra sig ur detta?
http://nyheteridag.se/ni-avslojar-kaplans-hemliga-mote-med-grovt-korrupte-akp-toppens-kansli/

Thoralf Alfsson

17 april 2016 13:58

Finn Bengtsson hade en märklig artikel med kritik mot SD. Jag tolkade det som ett sätt att förbättra sin position inom partiet.

 
Ingen bild

Hulda mk1

17 april 2016 13:00

Kaplan, är möjligen han påtänkt som nästa manliga språkrör i Miljöpartiet? Med tanke på partiets vurmande för Islam och det (skrämmande) stora stöd han verkar ha trots denna fascistskandal..

 
Friholt

Friholt

17 april 2016 16:11

Jag kommer just nu från en föreläsning med Mona Walter. Medverkade gjorde även en kristen palestinier (f d M - fast numera övertygad SD)medverkade. Väldigt upplysande.
Idag finns det 82 moskéer i landet, vilket är okänt för de flesta och flera planeras i rasande takt.

http://Stibb0418

 
Ingen bild

Lovisa

17 april 2016 16:32

Självklart ska vi inte ha en muslim i vår regering!!
Han är inte bara bostadsminister, utan även stadsplaneminister. Det betyder att han tillgång till alla arkiv, alla dokument som rör all byggnadsplanering i vårt land, infrastruktur osv. Farliga dokument om dom hamnar i fel händer!!
Mycket oroande.

 
Ingen bild

Rolf Dahl

17 april 2016 17:41

Borde inte misstroendevotum mot MP och/heller regeringen vara på sin plats?

 
Ingen bild

Hacke

17 april 2016 18:01

Verkar som S(V)T har mobiliserat totalförsvaret för mångkulturalismen ikväll. Istället för granskning av Kaplan ställer man frågan "Vilka följder får anklagelserna mot honom för Sveriges muslimer?" Vidare detta: "Förre statsministern Göran Persson (S) varnar för länder som inte tar emot flyktingar".
På plats vore onekligen också att varna propagandakänsliga tittare för mycket starka inslag.

 
Ingen bild

Observer

17 april 2016 18:03

SD bör hörsamma detta!
Enbart det att man använder en budget som motsvarar vårt försvar till migration borde rimligen föranleda ett misstroende.
Och nu det här..

Hur skall då SD väcka misstroende? -Försöka få med sig någon av 7-klöverns partier ..knappast.

DÅ ÅTERSTÅR TYVÄRR BRA ATT SD FÅR LOV ATT HÄMTA IN STÖD FRÅN SJÄLVA F O L K E T.
SD MÅSTE FÅ MED SIG EN TILLRÄCKLIGT STOR FOLKSKOCK NER, TILL OCH UTANFÖR RIKSDAGSHUSET. RENT FYSISKT.
DET ÄR ENDA CHANSEN.

 
Ingen bild

Chrille

17 april 2016 18:37

Lite OT, fast ..........

Thoralf tar upp Batra och Alliansen i en eventuellt omröstning av en misstroendeförklaring lagd av SD. Där nämnda Batra och den förb.... alliansen med all säkerhet lägger ned sina röster, då misstroendeförklaringen kommer från SD. Ser då Batra som nu yvar sig med stora/starka ord om åtstramningar i invandrings/flyktingpolitiken till Sveriges bästa och vill regera landet? Nä, det är så stort kaos, så Batra hade inte ens vetat hur hon skulle verkat och regerat som statsminister. Även Batra är ett enda stort svek mot Sverige, precis som Löfven och Mp.
Patrik Engellau på Det Goda Samhället beskriver mycket väl Alliansens svek gentemot landet Sverige.

https://detgodasamhallet.com/2016/04/16/ett-svek/#more-4050

 
Ingen bild

Niklas R

17 april 2016 20:04

Dubbla medborgarskap skall inte tillåtas överhuvudtaget. Antingen är man svensk medborgare eller så är man utländsk medborgare, du kan inte ha trohet mot två nationer.
Ska man ha offentligt uppdrag på riksnivå ska man definitivt inte har flera medborgarskap!!
Så lagen från 2001 borde reverseras och man ska gå tillbaka till den gamla ordningen. Det innebär också att alla utlänningar med svenskt bekvämlighetsborgarskap måste välja och att vi enklare kan utvisa utlänningar som begår brott i Sverige.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

17 april 2016 20:10

Ett svek
https://detgodasamhallet.com/2016/04/16/ett-svek/#more-4050

"Under alltihop låg den isande känslan av att ingen har kontroll. Skutan Sverige driver redlöst. ”Varifrån ska vi tro att det kan komma en lösning?”, frågade en tänkare uppgivet. Han fick inget svar."

Bättre sent än aldrig är inte en tröst när det är för sent.

 
Ingen bild

Jan Eriksson

17 april 2016 21:31

"Om jag hade fått bestämma hade dock Mehmet Kaplan aldrig kunnat bli minister. Under min tid i riksdagen skrev jag nämligen en motion om att den som utses till statsråd inte får ha dubbla medborgarskap, endast ett svenskt medborgarskap.."

Ett typexempel på hur SD klantar till det för sig. Debatten som följde var självklart att: "SD vill förbjuda invandrare i riksdagen". Och den debatten förlorade SD.

Rätt formulering skulle självklart vara att: "Utländska medborgare är inte valbara till riksdagen".
Det tyckte jag då, och det tycker jag nu.
Ev. debatt hade då fått helt annat innehåll.

Jag är säker på att en majoritet inte vill förbjuda invandrare i riksdagen.
Jag är lika säker på att en majoritet inte vill att utländska medborgare ska sitta i riksdagen.

Klantarshlen är vad SD är!

Thoralf Alfsson

17 april 2016 22:08

Vad har du sett något om invandrare? Hur definierar du en utländsk medborgare?

 
Ingen bild

Europas tiotusentals välfärdsräddare är på väg!

17 april 2016 23:08

Kommer från Nigeria, Gambia och Senegal.
Längre och farligare väg.

En ny stor flyktingström över Medelhavet till Italien oroar EU. En insats i Libyen förbereds, men samtidigt skärps motsättningarna mellan EU-länderna. Stämningen sägs vara sämre än på mycket länge.
http://img03.dn.se/remote/d1.dn-static.se/UploadedImages/2016/4/17/a2b5dade-0e6b-4512-bb1e-4c0f53248c48/bigOriginal.jpg?preset=AlmaArticleHeaderDesktop

Har dock svårt att förstå skillnaden mellan kolonisationen i Afrika och denna flykt till Europa vilket kommer att innebära att dessa grupper blir lika eller mer exploaterade än innan!

http://www.dn.se/nyheter/varlden/ny-flyktingstrom-oroar-eu/

 
Ingen bild

Cosmik Debris

17 april 2016 23:31

Mehmet Kaplan återkommer hela tiden till att han sitter i en regering som är feministisk.

På ALLA bilder som har publicerats under den gångna veckan är det män och endast män i ”ministerns” sällskap. Var är alla kvinnor i det ”turkiska civilsamhället” i Sverige? Hur kan människan påstå att han är feminist? Gäller andra former av feminism för muslimer inom miljöpartiet?

Det han företräder är könssegregation.

Min förhoppning är att Kaplan ryker inom de närmaste dagarna. Det kan bli den vändningen som jag länge hoppats på. Förhoppning? Ja, att Kaplan kanske startar ett muslimskt parti och konflikten mellan svenskar och muslimer trappas upp och blir tydlig.

Jag rekommenderar att ni läser ett blogginlägg skrivet av journalisten Anna Ernius som har kommit ut ur garderoben och skriver det som vi ”konspirationsteoretiker” har vetat hela tiden. Nämligen att svensk media sliter i sitt anletes svett för att mörka alla negativa konsekvenser av den sinnessjuka invandringen och islam.


Mina upplevelser på en tidningsredaktion https://annaerniusferraz.wordpress.com/2016/04/14/mina-upplevelser-pa-en-tidningsredaktion/

 
Ingen bild

vmm

17 april 2016 23:39

Kaplan anklagas nu för att ha sagt att Israel begår ungefär samma övergrepp som nazisterna gjorde mot judar. Och att han därmed förminskar övergreppen som judarna utsattes för. Hm. Hur ofta har inte sverigedemokrater jämförts med nazister? Det talas om stöveltramp och 1930-talet som går i repris och så vidare. Från andra politiker och från ledarskribenter och bloggare. Vad är det om inte att förminska nazisternas övergrepp?? Så samma förminskande som Kaplan gjort av nazisternas övergrepp har många, många, många andra gjort när dom jämfört SD med tyska 30-talsnazister.

 
Ingen bild

Tony

18 april 2016 08:25

Precis som den förre statsministern som klart uttalade
att han ansåg Svenska folket var en skock obildade får,
så anser tydligen den nuvarande samma sak, när han i utländsk
media förklarar att det går jättebra för Sverige, men
folket tycks inte begripa det? Kan det bero på att folket
lever i verkligheten, där Stefan Löfven inte befinner sig,
i vart fall inte befunnit sig på många år?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

18 april 2016 08:42

"Mustafa Lappland" är nog rökt , men man vet inte, en annan ny tillträd vänsterman, med DDR syndrom är Jan Hellin ,som tillträde idag som programdirektör för opartiska SVT.

Tydligen har Janne och dom andra DDR clownerna märkt att man i Polen och Ungern kastat ut kommunisterna från tv-husen , så hans "första" uttalande går ut på att dom elaka nationalisterna använder sej av argumentet att SVT består av 55% Miljöpartister och 15% andra kommunister .

Då blir frågan gör SVT det, den här killen gäller det att se upp med han använder sin första "TV" tid till att förlöjliga fakta och anlägga någon form av moteld mot sanningen.

Detta visar hur djupt olämplig han är för detta jobbet, samt vilken ful manipulativ fisk kilen är.

Han går ut första minuten med politisk propaganda, det som är positivt här är att Boljevikerna på SVT känner att "spetet" är inkört under TV-huset
Varför tar han annars upp personalen på SVT ,och deras politiska hemvisst ,är det hans nya jobb ,propaganda minister "Jan Lenin" ?
Sannolikt är han anställd som PR-man för DDR TV inofficiellt
Skall bli mycket intressant att följa hans uttalande i framtiden

Hoppas verkligen att SD och alla Sverigevänner observerar detta, och tar upp detta, det här är känsligt för SVT uppenbarligen, så att infon sprids hur SVT är motorn för denna fula demokratur som uppstått i Sverige,låt inte Jan Hellin snacka bort hur dom politiska värderingarna på SVT fungerar, bara att han kommer från Aftonbladet visar hur skrajja man är på SVT, öka trycket: "Givethem hell"

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

18 april 2016 08:47

Idag gäller det att vara på sin vakt gentemot SVT , Birgitta Olsson släpps fram och berättar att det gäller att vara på sin vakt mot länder som Polen och Ungern.
Detta inom 1 timma , en slump knappast, lyssna noga på SVT idag
Kommer det en tredje gång så är det planlagt av Boljevikerna

 
Ingen bild

S-E Karlsson

18 april 2016 09:42

Igår kväll i Agenda var både Mona Sahlin och Göran Persson ganska vettiga i sina uttalanden ! Eftertankens kranka blekhet ?

 
Ingen bild

C Andersson

18 april 2016 09:53

OT @Thoralf@ Detta är värt en artikel:

http://www.expressen.se/nyheter/palm-forsvarar-sig-maste-betala-hyran/

"Förslaget att göra Veronica Palm till styrelseproffs i Rädda barnen har väckt starka känslor.
Men Palm själv ser inga fel med sitt föreslagna arvode - eftersom det kommer att vara hennes huvudsakliga inkomst.
– Även en ordförande i Rädda barnen måste kunna betala hyran, säger hon." [Expressen 2016-04-17 20:40]

Veronika Palm (S) har inte i Rädda Barnens styrelse att göra. Hon har inget göra i någon annan frivillig organisation heller. Skänk inga pengar till Rädda Barnen.

Om jag inte minns fel så vara det hon anmälde Björn Söder för hets mot folkgrupp. Inte bara en gång. Jag vill också minnas att hon var med och ifånade sig i riksdagen. Men kolla upp den saken det kanske var andra fånar!

Veronica Palm var den som försvarade Omar Mustafa. Åsa Romson är den som försvarar Mehmet Kaplan. Allting kommer igen sa kärringen när hon gav grisen fläsk.

 
Ingen bild

Niklas R

18 april 2016 10:11

@Gubben o Gumman
Jan kan inte ens räkna. Enligt forskningsrapporter om journalisters partipreferenser så ligger 80% av sympatierna hos socialisterna på SVT.
Men det är ingen som anklagat Helin för att vara den skarpaste kniven i lådan, bara den rödaste.

 
Ingen bild

Tony

18 april 2016 10:14

Bara det att man använder sig av Mona Muslim som får
kommentera varje Söndag i Agenda visar på förfallet
inom Public Service? Ge människan pension så vi slipper
och se henne, hon var ju rökt redan på Göran Perssons tid?

 
Ingen bild

pg

18 april 2016 13:10

Nu med kaplan har det återigen visat att religion inte har med politik eller med samhället för övrigt att göra!
Religion är en svaghet som är och skall förbli en en totalt personlig ställning! Varken media (public service) skall bry sig om, eller göra utsändningar ifrån. De som tror på sagor, får själva ordna egna tillställningar.
Det skall heller inte förekomma stads-bidrag till religion i någon form.
Är att betrakta som bedrägeri att skattemedel skall gå till renovering av bönehus.
Dessa bidrag har utgått allt för länge nu!

http://www.sst.a.se/bidrag/utbetaladebidrag/utbetaldastatsbidrag2015sid1.4.19f3f9d81531f2e7b326417b.html

 
Ingen bild

C Andersson

18 april 2016 13:58

Det här blev en kul vinkling på lokalplanet:

"Ett journalistiskt drev fällde Mehmet Kaplan – det menar i dag den tidigare riksdagsledamoten Yvonne Sandberg-Fries (MP)." [SVT]

SVT verkar ha missat att Yvonne Sandberg-Fries har varit riksdagledamot för Socialdemokraterna. Hon har även suttit i Europaparlamentet för S. Varför hon lämnade såssarna och gick till de gröna vill jag låta vara osagt. Vikipedia har missat att hon har bytt parti.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Yvonne_Sandberg-Fries

Maken Björn Fries har också haft tunga uppdrag inom Socialdemokraterna. Han bytte parti samtidigt som hustrun men han gick till Vänsterpartiet. Nu tänker han att han ska hem till fadershuset. Frågan är om de vill ha honom tillbaka.

"Björn Fries lämnar Vänstern
Han var socialdemokrat i 40 år. Men Vänstern var han bara trogen i två år. Björn Fries byter parti igen." [SVT]

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/bjorn-fries-lamnar-v

Wikipedia har inte hängt med i turerna. De kanske ställer sig tvivlande.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Bj%C3%B6rn_Fries 
Ingen bild

Ådärkomdenja

18 april 2016 15:10

Nu är femtekolonnaren Kaplan borta, och mp nere på 4.6%, lägsta sedan 2005. Kaplan har direktrapporterat till en av Erdogans anställda utlandsspioner, en AKP-anknuten turk, utvandrad till Sverige, han rest med denne till Turkiet ett stort antal gånger, och visat sin lojalitet med diktaturen och gangsterstaten Turkiet. Inget snack om var lojaliteten finns och alltid funnis.

 
Ingen bild

pg

18 april 2016 18:08

En märklig bestämmelse!
Det går inte i levande tillstånd i Stockholm att bestämma om en sjöbegravning!

Någon som vet hur det är i andra landsting?

 
Ingen bild

C Andersson

19 april 2016 12:22

@pg@ Det är bara att hoppa från Västerbron. Du blir inte den förste och knappast den siste.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se