thoralf

Direktlänk till inlägg 17 april 2016

NYA OFREDANDE PÅ SKOLA I KALMAR

Av Thoralf Alfsson - 17 april 2016 00:02

24Kalmar skriver idag om nya ofredande av en 14-årig flicka på en skola i Kalmar.


”En kille höll vakt, medan en annan stängde in sig på toaletten med flickan och tafsade på henne. Vid flera tillfällen har samma flicka utsatts av sexuella ofredanden från samma killar på en skola i Kalmar.”

”En nära anhörig till flickan säger till 24Kalmar att han är bestört över det som hänt.

 

– Vi pratar om en grundskola. Det är viktigt att folk känner till att sånt här förekommer till och med på en grundskola. På skolan går ju barn ända från första klass, säger han.

Efter att flickorna berättat om tafsandet har skolan anmält tre fall av sexuella trakasserier till polisen.”

 

Enligt uppgifter till bloggen handlar det om Funkaboskolan och ensamkommande ”barn” som ofredat och som kommer ifrån skolan Thoren Framtid. Dessa ensamkommande barn tycks röra sig fritt mellan Kalmars skolor enligt anställda på skolorna. Tänk att ensamkommande barn är så sexfixerade! Vilka barn!


Djurängsskolan i Kalmar skall delvis rivas och byggas nytt. Under tiden detta byggprojekt pågår skall skolbarnen bussas till Tullbroskolan. Enligt uppgift är det där mottagningsenheten ligger med förberedelseklasser som består av enbart nyanlända elever. Kan bli ett riktigt kaos! Bara att gratulera föräldrarna.


Men som förvaltningschefen, Mats Linde brukar säga. Det är en utmaning!

 

Det löser uppenbarligen alla problem.

 
 
Ingen bild

Gubben o Gumman

17 april 2016 01:01

Röra sej fritt, taffsare ,potensiellea våldtäkare ,som rör sej fritt mellan skolor, förfallet är tydligen värre i Kalmar än man kan tro om detta stämmer.
24Kalmar mörkar så mycket dom kan med Cajsa i spetsen
"Opartiskt förmedla " hoppla
Förövrigt kan dom skicka hem dessa vapenvägrare

 
Ingen bild

World Traveller

17 april 2016 03:50

En nära anhörig säger att han är bestört? Är det inte dags att sluta vara bestörta och göra något åt våldtäktsmännen/pedofilerna? Man kan faktiskt börja med att ta ett allvarligt snack med ansvariga lokalpolitiker.

 
Ingen bild

joho

17 april 2016 07:08

Det berör två minderåriga tjejer och har hänt på skoltid på Thoren Framtid i Oxhagen.Av en som vet.

 
Ingen bild

Demokratur

17 april 2016 08:16

Reinfeldt:
"Sverige ska bli ett mer spännande land att leva i..."
Gratulerar, svenska folket.

 
Ingen bild

Hulda mk1

17 april 2016 08:32

Ja, dessa ensamkommande "barn" är och kommer att bli ett stort och ökande problem. Inte bara tafsande utan också våld, våldtäkter och deras drogmissbruk följer i deras spår..

Har nu lyssnat på SR P4 "Rasismens historia". "Vi berättar om kolonialism, slavhandel och de vita europeernas övergrepp mot folk i hela världen. Vi ställer också frågor om demokrati, jämlikhet och respekt utifrån ett nutida perspektiv." Så står det om programmet som verkar vara ett i en serie.
Misstänkt ännu ett initiativ att påverka våra unga mot SD...

 
Ingen bild

Bo

17 april 2016 08:44

FN får säga vad de vill men Sverige måst klara ut situationen för dem som redan anlänt. Dags att stänga porten för ensamkommande för minst ett år framåt.

 
Ingen bild

Ludvig

17 april 2016 09:06

Ja så har det blivit när vi öppnade våra hjärtan.

 
Ingen bild

joho

17 april 2016 09:11

Det skulle vara under skoltid, såna här lymlar som ställer till oro borde bli avpolletterade från skolan när dom inte kan uppföra sig civiliserat.

 
Ingen bild

Chrille

17 april 2016 09:20

Angående detta med ofredande av unga tjejer undrar man över det journalistiska arbetet som allt som oftast är undermåligt. Görs det inga ordentliga gräv längre. Får dom ett meddelande från TT och sedan lägger ut det korta meddelandet rakt upp och ned?
Rör det sig om något invandrarrelaterat går ju inte journalisterna vidare i ärendet, för det kan ju då gynna SD. Man kommer att fortsätta i den stilen i all evinnerlighet, men det är bara det att dom tycks inte ha fattat att alternativa medier och bloggar - som Thoralf - gräver vidare och visar sanningen.

Utredning av polisen är nedlagd då kvinna i Östra Göinge polisanmält överfall från flera "män".
Man funderar på varför den är nedlagd. Har tjejen hotats? Känner unga tjejer numera att det är meningslöst att polisanmäla, då det inte egentligen leder någonstans, även om polisanmälan görs? Det blir ju ändå inga straff att tala om för vederbörande nidingar. Särskilt om dom är ensamkommande "barn". Många frågor.

http://www.kristianstadsbladet.se/ostra-goinge/utredning-om-overfall-nedlagd/

Den aktuella journalisten tycks vara sämre än kass!

 
Ingen bild

GBM

17 april 2016 12:14

När politiker säger att det är en utmaning då menar de problem, stora problem. Politiker, oberoende av partitillhörighet, använder numera ordet utmaning i stället för det rätta ordet problem. Ordet problem anses vara så laddat. Förmodligen har det gått ut nåt påbud eller direktiv eftersom ALLA politiker börjat använda utmaning. Snart börjar väl journalisterna att använda utmaning också allt i syfte att dölja vad som sker med de nyanlända.

 
Ingen bild

crille

17 april 2016 12:52

Kan säga det, att hade det gällt min dotter så hade jag blivit mer än bestört.
Man ka ju undra om verkligen politikerna vill ha det så härhttp://www.kaziva.net/blog-native/2016/4/13/jag-vagar-tala-om-vad-som-verkligen-hande-i-koln

Kan ju se vad hon tycker

 
Ingen bild

joho

17 april 2016 14:09

Crille
har du något bra förslag då så tas det gärna emot

 
Ingen bild

Stefan

17 april 2016 19:57

Vore inte "öppna era underliv" varit mer sanningsenligt än "öppna era hjärtan"?

 
Ingen bild

crille

17 april 2016 20:49

Joho! Kanske ett snack med de lokala politikerna, för de måste väl se allvaret i detta snart

 
Ingen bild

vmm

17 april 2016 23:04

Något säger mig att vi kommer att få en sommar med många våldtäkter och kanske till och med något sommarsexmord som kan kopplas till ensamkommande flyktingbarn (EF). Jag tänker på att vi nu har fler EF än någonsin och att nu kommer sommaren då svenska flickor klär sig lättare och... ja, jag tror tyvärr det kommer att leda till en jobbig sommar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Lördag 15 dec 00:02

Lyssnat en del på så kallade experter i radio och TV som kommenterat att Stefan Löfven idag bara fick 116 röster för att få bilda regering medan 200 röstade emot det och 28 avstod ifrån att rösta. Ett riktigt nederlag för Löfven. Jag förstår att han ...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 13 dec 20:29


        Vårt svenska rättssystem har stora brister enligt min uppfattning. I flera avseenden är det en ”produkt” av naiva vänsterintressen som inte tror på att längre straff är rätt väg att gå. Jag har verkligen väldigt svårt att för...

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 12 dec 20:46


Den senaste veckan har vi bombarderats med domedagsprofetior angående konsekvenserna av klimatförändringarna i samband med FN:s klimattoppmöte COP24 i Katowice.   Public service har mer eller mindre dagligen försett oss med nya skrämmande förutsä...

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 11 dec 22:54

Talmannen Andreas Norlén överraskade idag med att han kommer föra fram Stefan Löfven som statsministerkandidat redan imorgon och med en omröstning på fredag. Men vad kommer hända sedan?   Kommer Andreas Norlén våga gå på en ny statsministerkandid...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 10 dec 21:17

I eftermiddag tittade jag på statsminister Stefan Löfvens presskonferens. Statsministern verkade inte speciellt besviken på att förhandlingarna med Lööf och Björklund misslyckades. Men jag reagerade på en sak i statsministerns inledning av presskonfe...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 150 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se