thoralf

Direktlänk till inlägg 29 april 2016

BOTTENSKRAPET

Av Thoralf Alfsson - 29 april 2016 11:25

Läser en artikel i Barometern om fallet med en polis som kallade en person som avvisades från asylförläggningen hotell Amigo i Emmaboda för "arabjävel". En professor i rättsvetenskap vid namn Dennis Töllborg uttalar sig i artikeln. Jag blir minst förvånad över det jag läser.


”Sedan ska vi heller inte glömma att det är bottenskrapet inom poliskåren som jobbar med internutredningar, det påverkar naturligtvis kvaliteten.”

 

”Dennis Töllborg tror att åklagaren kommer att åtala för misshandel, alltså för ett grövre brott än förolämpning.

– Det spelar ingen roll att han var ensam i bilen tillsammans med poliser. Vad ska de säga? Att de snällt släppte av honom i skogen och att han slog sig i huvudet när han skulle plocka blåbär. Nej, det blir åtal.”

 

”Bottenskrapet inom poliskåren”, Är det så professorer uttrycker sig idag. Att Dennis Töllborg tycker illa om polisen kan jag ganska lätt konstatera när jag läser artikeln. Undrar hur Barometern hittade honom. Vem är då Dennis Töllborg?


"På direkta frågor förnekar han att han är kommunist men säger i en artikel i Fria Tidningen:

- Arbetarklasslitteraturen fostrade mig. Man ska slåss för de svaga. Ju äldre jag har blivit desto starkare klasshat har jag fått."

 

”Dennis har ju gjort sig känd som en närmast rabiat kritiker av svenskt polisväsende. Han är kanske mest känd för sitt frekventa medverkande i PK-medias koketteri i efterdyningarna av Göteborgskravallerna, då svensk polis på ett häpnadsväckande märkligt sätt fick vara de som fick bära skulden för det hela.”

 

”Dennis har gång på gång offentligt attackerat SÄPO och därmed gjort allt för att underminera deras förutsättningar för att göra ett acceptabelt arbete genom att kräva allt hårdare restriktioner för all form av övervakning av misstänkta terrorister. Nyligen gick han exempelvis till storms mot att svenska myndigheter haft mage att lämna ut uppgifter om den terroristmisstänkte Mehdi Ghezali till Pakistan.”

 

Det är inte fel att veta lite om Dennis Töllborgs bakgrund. Nog häckar han långt ut på vänsterkanten med sitt ”klasshat”. Undrar vem som egentligen utgör bottenskrapet?

 


När det gäller bråken vid asylförläggningen i Emmaboda så skrev Östra Småland följande i en artikel.


”Efter lunch på tisdagen utbröt kalabalik i anslutning till asylboendet på hotellet. Drygt tio polispatruller kom snabbt till platsen och känslorna bland en grupp asylsökande var uppbragta.

Exakt vad som orsakade oron är svårt att få klarhet i, men det tycks som om en grupp om 15-20 personer känt missnöje med omständigheter på boendet. Dessutom refererar många till en man utifrån som funnits med vid två tillfällen av oroligheter.”

 

”Polisen avhyste under tisdagseftermiddagen två män från Hotell Amigo. Den ene var den man som vissa hävdar har bidragit till att trissa upp stämningen.

 

Självklart är det oförlåtligt av en polis att tappa omdömet på det sättet. Det är beklämmande att lyssna till ljudklippet. Samtidigt vet vi inte vad som utspelats tidigare och varför han kördes iväg från asylförläggningen, det fanns sannolikt skäl för det.

Ahad Nobakhti däremot var ju mycket väl medveten om att han spelade in ordväxlingen och jag får känslan att han även till viss del provocerar polismännen för att få fram en reaktion. Vi kan ju däremot inte se hur han uppträder.


Enligt media skickades 10 polispatruller till Emmaboda. Det innebär att det inte bara kom patruller från Kalmar län utan sannolikt också från Blekinge och Kronoberg. Jag tror att många inom polisen är väldigt trötta på alla "händelser" och merarbete på asylförläggningarna. Polisenmyndigheten mörkade ju alla händelser vid asylförläggningar från slutet av oktober till början av februari genom en kodning som kallades R291. Mörkningen avslöjades av SvD och den upphörde då.


Jag begärde tidigare ut de kodade händelserna från polisen. Här kommer en sammanställning på de händelser som mörkats i Kalmar län, Blekinge och Kronoberg sorterat efter datum. Det är mer än 200 händelser under drygt 3 månader. Som polis skulle jag vara väldigt trött på asylförläggningar. Har polisen fått några extra resurser för detta? Givetvis inte! Det blir annan verksamhet som drabbas.


Nedan visar jag ett mindre utdrag från listan. På följande länk finns hela listan.


 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Pepparholm

29 april 2016 11:51

Barometern synes ha en magnet för bottenskrap.

 
Ingen bild

biran

29 april 2016 12:05

Vill bara meddela att vi som betalar kalaset, dvs vi skattebetalare, är skittrötta på allt vad asylförläggningar heter. Med all sannolikhet så bor det inte en enda "flykting" på dessa boenden.

 
Ingen bild

Chrille

29 april 2016 13:06

Jag bara undrar;
Är det dessa nyanlända som skall undervisa oss svenskar i "värderingar"?
(om Arnstad får bestämma).
http://ledarsidorna.se/2016/04/ni-far-faktiskt-tanka-sjalva-nu/

 
Ingen bild

Niklas R

29 april 2016 13:20

Eftersom han, Ahad Nobakhti, har varit på plats två gånger och skapat problem så borde han åtalas för uppvigling -"Den som muntligen inför menighet eller folksamling, i skrift som sprides eller utlämnas för spridning eller i annat meddelande till allmänheten uppmanar eller eljest söker förleda till brottslig gärning, svikande av medborgerlig skyldighet eller ohörsamhet mot myndighet, dömes för uppvigling till böter eller fängelse i högst sex månader."
Sedan, eftersom det är ett återkommande problem så kan han efter avtjänat straff utvisas ur riket.

Men det är klart, det finns väl inga åklagare i länet som inte planerar att fortsätta sin karriär och att göra ett sådant åtal mot en ur nyadeln borgar ju för karriärsjälvmord.

 
Ingen bild

KS

29 april 2016 13:25

Dessutom var "araben" den som förhindrade en större brand på ett annat asylboende i Nybro kommun för ett tag sen. En stilla undran över denne person: Tände han på själv för att få en hjältestatus och sedan kunna åka runt till andra boenden och provocera? Man hör på det samtal han spelade in, att han nog gått på någon scenskola i sitt tidigare hemland!

 
Ingen bild

Gigolo

29 april 2016 13:28

Och här i Alvesta är det som vanligt Knivskärningar mordförsök bråk på vårdcentralen buskörningar m.m
Och nu har Smålandsposten förbjudit insändare till tidningen
På grund av HOT säger man ALLT FÖR ATT MÖRKA FÖR SVENNEN
Jag skulle gärna vilja ta del av dessa "HOT"
Vår pressfrihet begränsas allt mer. SMP= MODERATSTYRD?????

 
Ingen bild

Tony

29 april 2016 13:40

När media ska ha kommentarer från så kallade experter, så
brukar det bli från någon av det kommunistiska bottenskrapet?

 
Ingen bild

dave

29 april 2016 14:16

Biran.

Hur skulle det kunna bo flyktingar på asylboendena när det inte kommit några flyktingar på decennier.

 
Ingen bild

Tobbe S

29 april 2016 15:07

Förlåt men.... Idiotjävel, tokjävel, bonnjävel, svennejävel, lappjävel, skojarjävel,jävla smålänning... etc etc går bra när man lackar ur. Arabjävel går inte.... varför då då?

 
Ingen bild

pg

29 april 2016 15:40

Här ett bottenskrap!

Varför skall elever tvingas till kyrkan?

2006 inledde SD ‘blomsteruppropet’ mot DO:s försök att stoppa kyrkliga skolavslutningar.
Idag vann vi kampen”, konstaterar Mattias Karlsson (SD) idag.

Nej, tyvärr förlorade Ni, det måste finnas plats för eget val!

Thoralf Alfsson

29 april 2016 18:27

Det finns det väl! Det är väl inget som hindrar någon. Det är inget tvång att ha skolavslutning i kyrkan. Läs på!

 
Ingen bild

Demokratur

29 april 2016 16:07

Apropå bottenskrap så verkar svenska utbildningsväsendet har sin beskärda del av detta...
När Sverige ska lagas efter vänsterns och liberalernas våldtäkt på landet så ska kvastarna gå inom utbildningsväsendet.
Ut med vänsterextremisterna och in med normala människor.

 
Ingen bild

Godhetstanten

29 april 2016 16:23

Ahad N. fick naturligtvis inte komma in på asylboendet p.g.a att han dricker för mycket kaffe vid sina besök. Därför avvisades han av väktarna och polisen grep honom för allvarligt kaffemissbruk. Det svenska samhällets inställning till kaffedrickare är fruktansvärd.

 
Ingen bild

J B Doe

29 april 2016 19:03

"biran
Ja vi är många som har fått en överdos av info om invandring, integration,terrorism, asylboende, och annat som sammanhänger med massinvällningen. Vore kul om Thoralf lade ut en nerkrympt version av Barometern där alla sådana artiklar markerats med ett svart fält. Det är en ansenlig del som vi tvångsmatade hoppar över när vi läser vår lokaltidning.

 
Ingen bild

Observer

29 april 2016 19:18

Jaha, Det råder väl ingen som helst tvekan att vi skall kasta ut skiten ur vårt land! -Varför skall vi dalta med sådant här, Över huvud taget? ......Det finns väl ingen s o m h e l s t anledning?!! -Bara släng ur skiten som inte klarar uppföra sig!!
...Är det svårt?!!! ...Är det det!???

Vår polis: De äkta poliser som jobbar i sitt anletes svett med att skydda oss andra medborgare bör ha både en eloge och rejäl löneförhöjning i tio-tusenkronorsklassen den dagen jag får bestämma.

Man blir bara förbannad på de som gnäller på vår polis.
Jag vet att man från centralt håll försöker splittra polisen med inkvotering av idioter & pajaser i regnbågens färger -Späda tv-spels spelande pipskäggskommunister mm (Ja, ni förstår vad)
Får jag bestämma stoppas detta OMEDELBART!!! Och våra rätta poliser ges erkänsla för deras insatser. Erkänsla som verkligen syns och känns, Bra.

 
Ingen bild

Jocke

29 april 2016 19:27

Jag tror signaturen KS är inne på något mycket allvarligt och något som polisen borde lägga resurser på att utreda.Det finns misstankar från flera håll om att det var Ahad själv som tände på och sedan släckte branden själv. Allt i akt och mening för att få hjältegloria och publicitet. med det uppträdande han sedan visat vid asylboendet i Emmaboda skulle det inte förvåna ett dugg, han blev ju förbannad för att han inte fick vara med på tv-inslaget från asylboendet i Emmaboda,trots att han inte bor där.

 
Ingen bild

Kenta

29 april 2016 19:41

Det var Ahad som fått tv-teamet till E-Boda enligt säkra uppgifter. Inte undra på att han gick i taket när ingen huvudroll tilldelades honom i inslaget från boendet. Uppenbarligen tänder han lätt.

 
Ingen bild

Jocke

29 april 2016 20:22

Rätt Kenta, tror polisen måste börja att tänka till i den här historien det verkar som det kan vara en hund begraven????????

 
Ingen bild

Thor

29 april 2016 22:39

Töllborg är ett levande bevis på att det i vissa discipliner är alldeles för lätt att bli professor i Sverige. Dessutom en extremt självgod typ som borde passa sig så att han inte spricker av självgodheten. Professorn kan gott och väl kallas för Tölpborg.

 
Ingen bild

Eric H

1 maj 2016 00:25

Dennis Töllborg gör och säger vadsomhelst för att synas i media. Nollrespekt för personen ifråga.
Han har hållit på sådär i minst 20 år nu.
En av de större mediahororna..

 
Ingen bild

Fredrik

1 maj 2016 15:53

Är det här samma man som blev bortforslad av polisen?
http://barometern.se/sport/vm-nasta-for-ahad-nobakhts-skapelse/

 
Ingen bild

Ludvig

2 maj 2016 07:11

Polisen som tog i får väl sitt straff nu när det finns inspelat. Men vad in vandrare skriker till svenskar tolereras visst.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se