thoralf

Direktlänk till inlägg 30 mars 2014

ALL TIME HIGH FÖR DANSK FOLKEPARTI

Av Thoralf Alfsson - 30 mars 2014 22:57

 


I Sentios mätning för mars får Dansk Folkeparti sin högsta notering någonsin med 27,1 procent. Största parti. Venstre får 25,3 procent och för socialdemokraterna är det rena katastrofen med 14,5 procent.


Frågan som måste ställas är varför det går så bra för Dansk Folkeparti. Vad är skillnaden mellan Sverige och Danmark. Sverige har ju en invandringspolitik som är extrem i jämförelse med Danmark.


Jag tror den största skillnaden heter Dagens Nyheter, Aftonbladet, Expressen, Svenska Dagbladet, Sveriges Radio, SVT o.s.v. Med andra ord svensk media! En förljugen svensk journalistkår som undanhåller fakta för sina läsare!


Nu finns det givetvis andra skillnader men det skulle vara intressant om media bara skrev sanningen och inte vinklade alla sina artiklar under ett år. Vad skulle hända i opinionen?

 
 
Ingen bild

Hm

30 mars 2014 23:10

Så ligger det till. Media ligger bakom att SD står still i väljarundersökningarna. Expressens skamliga bild från förra valet 2010 har etsat sig fast på min näthinna. Den 'tidningen' står för allt som är ruttet och förljuget i svenska media.a
Håller med Kent Ekeroth: Kom ihåg - media är fienden.

 
Ingen bild

Mia

30 mars 2014 23:17

Om man enbart ser på SVT, lyssnar på SR eller läser SvD-Aftonbladet-DN-Expressen. Ja då har man bara sett ena sidan på myntet. Tyvärr så är Svensk media under all kritik när det gäller opartiskhet och neutralitet.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

30 mars 2014 23:21

Samtidigt är det synd om ett folk som låter sej vallas som ankor
För att inte tala om en stor del av svenska kvinnor som totalt saknar insikt om vad fara är.
Det känslomässiga handikappet är enormt.
Fast det är ju bara dom själva som drabbas så någon rättvisa finns det ju trots allt

Glöm inte bort mamman som intervjuades i Norrköping/Linköping i samband med skottlossning på öppen gata hon tyckte det började bli lite jobbigt.... i barnvagnen satt lille "Egon"

Är ett sådant folk värt ett eget land?, vad tycker du Svenne Banan?

 
Ingen bild

Stefan i Std

30 mars 2014 23:35

Thoralf har givetvis rätt. Det är media som är boven!

Jag vill att alla tar sig tid att titta på debatten MEG2014. Janne Josefsson beskriver där precis vad som är åt h-lvete med det svenska debattklimatet och politikernas hyckleri.

http://www.svtplay.se/klipp/1886418/meg-2014-hur-ska-journalister-granska-politiker

Att vända den svenska debatten är som att vända en oljetanker pga. konsensustänkandet och det tar tid. Men när det vänder och det bara är dikt styrbord som gäller kommer det att lossna på allvar för SD.

Men vad blir den utlösande faktorn tror ni? Något mord, bedrägeri, upplopp, bostadsbrist, arbetslöshet eller terrordåd?

 
Lassekolja

Lassekolja

30 mars 2014 23:35

Thoralf, instämmer helt i Din analys! Svensk media, inte enbart de Du nämner utan även publikservicemedia, inte bara manipulerar och saboterar vår representativa demokrati utan gör Sverige till en DEMOKRATUR. Samtlig svensk media, som borde se som ett av flera viktiga syften, att informera den svenska allmänheten/väljarkåren om vad som händer i samhället, detta för att demokratin skall fungera som tänkt, agerar precis tvärtom. Dom gör allt vad dom kan och lite till för att DÖLJA för svenska folket ex.-vis alla negativa konsekvenser av 7:ans utomeuropeiska massinvandring. Vad har vi svenskar gjort för ont för att förtjäna detta vansinne???
SD 2014! Moder Svea´s enda chans till överlevnad!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Thoralf A

30 mars 2014 23:41

Lassekolja

Du har alldeles rätt att public service också bör räknas upp!

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

30 mars 2014 23:46

Lyssna på namnet: Public Service kan det bli mera missvisande ?
Det otäckaste är att höra borgeliga politiker använda detta namn

 
Lassekolja

Lassekolja

30 mars 2014 23:57

@Lotta, betr. Din kommentar (kl.18:10) till Thoralfs förra inlägg: "Jag kan slå vad om att om någon frågade vårdförbundet vilken värdegrund som de anser att SD har så skulle de inte kunna svara. Det är ett mantra de lärt sig rapa så fort det gäller SD som tramset med lika värde vilket är en felöversättning. Det rätta uttrycket är att alla föds jämlika."
Instämmer verkligen!!! Björn Söder uttryckte det klockrent (tycker jag) för ett drygt år sedan. Han sa:"Alla människor har samma människovärde"! Man undrar ju vad Vårdförbundet har att anmärka på det.....Det Du skriver stämmer, Vårdförbundet liksom alla andra som blandar in "SD´s värderingar" skulle aldrig kunna redogöra för exakt vad dom menar med sitt "floskeltugg", det är det jag menar att SD-partistyrelsen skulle ligga på som en rem och kräva förklaring på vad dom menar med "SD´s dåliga värderingar", spela in och offentliggöra så att alla galningar får skämmas i offentligheten. Då skulle detta TRAMS upphöra!

http://www.status.st

 
Kung Fy

Kung Fy

31 mars 2014 00:13

Det finns en skillnad till: Dansk Folkeparti står upp för sin politik, utan nolltolerans. Man stöttar sina medlemmar och ärar de som äras bör.

http://qtua

 
Ingen bild

Magentan

31 mars 2014 02:33

VÄNSTEREXTREMISTERNA ÄGER ÅRETS VALDEBATT!
Enligt Säkerhetspolisen är det den EXTREMA VÄNSTERN som utgör det största hotet mot vår demokrati. Detta valår är det riktigt stark vind i seglen för denna SD-hatande, nazistbluffande extremvänster!

Tack vare den OBEFINTLIGA politiska neutraliteten hos svenska medier dränks nu hela landets befolkning av SD-fientlig propaganda dygnet runt, precis som vid förra valet. Men detta valår framstår mediernas och vänsterextremisternas gemensamma härskarteknik ännu tydligare och våldsammare än förra året. Anti-SD-propagandan fullkomligt vräks ut oavbrutet, särskilt i radio och TV, även med inbjudna gäster från yttersta vänstern, som då i medierna framställs som fina och sanningsenliga personer med "expertkunskaper inom rasism och nazism".

ALLT som går att vända MOT SD är tillåtet i alla medier. Det finns och behövs heller inte några som helst skrupler längre. Grundlösa beskyllningar mot SD kan ta helt hysteriska proportioner och skapa häpnadsväckande uttalanden från olika "kändisar". När saker och ting något dygn senare visar sig felaktiga är det ju bara att flika in någon liten undanskymd rättelse eller dementi någonstans, som nästan ändå ingen läser eller hör.

Att även vår statsminister är uppfylld av samma intensiva SD-hat gör självklart inte saken bättre för SD. Ett hat som till största delen har sin grund i att SD inte bara lyckades komma in i riksdagen vid förra valet, utan till och med fick en vågmästarposition, och därvid helt spolierade möjligheterna för Reinfeldt & Co att lätt och behändigt enväldig styra lalndet. För att bestraffa SD:s väljare riktigt ordentligt för detta, drog man sig ju inte ens för att bjuda in det röda Miljöpartiet i den "blå" regeringen.

De absolut mest effektiva propagandaorganen är alltså radio och TV. En tidning måste man inhandla och dessutom läsa (och då inte enbart sport- och nöjessidorna) för att bli riktigt indoktrinerad. Hjärntvätt via TV- och radio sker däremot automatiskt direkt in i alla de svenska hemmen och via alla typer av program. När det från vänsterns enorma nätverk kommer in någon negativ nyhet som på ett eller annat sätt kan kopplas till SD och som med lite halvlögner och vinklingar kan blåsas upp ordentligt, repeteras denna varje timme dygnet runt i samtliga TV:s och radions nyhetsutsändningar och förstoras upp efter bästa förmåga. Men även om propagandan är störst och mest intensiv i nyhetsprogrammen, så kan man också stoppa in någon anti-SD-spya i vilket program som helst. Programledare och olika artister smyger numera då och då in någon negativ och mer eller mindre lögnaktig kommentar om SD här och var i sina framträdanden. Utöver dessa mer subtila indoktrineringsmetoder, produceras till och med särskilda radio- och TV-program, ENBART med syfte att svartmåla SD.

För att matcha allt detta behövs en ordentlig moteld från SD i form av sanningsenlig information direkt till HUSHÅLLEN i ett par omgångar i god tid inför valet. Det räcker inte med några slentrianmässiga rader på en halv A4-sida veckan innan valdagen.

Det är möjligt att SD för skams skull kanske tillåts att få synas och höras i ungefär samma omfattning som övriga partier i radio och TV veckorna för valet, men absolut INTE under samma förutsättningar. Räkna med att vad som helst kan hända! Jag skulle t ex inte alls bli förvånad om SD:s valreklam i TV4 i sista stund inte kommer att visas av någon idiotisk, påhittad anledning.

 
Ingen bild

Preppen

31 mars 2014 06:31

En stor,samordnad och koordinerad kampanj bedrivs av PK media med syfte att "slaska och skita ned" SD så mycket som möjligt inför de förestående valen.

Jag slutade själv med kvällstidning 2010 och har under de åren sparat ungefär 23.000 kronor i dagens penningvärde

365 dagar x 15 kronor = 5475 kronor x 4 år =

Uppmana alla ni känner till en bojkott

 
tant Gul

tant Gul

31 mars 2014 06:50

Tänk om det hade funits en motpol inom SD, någon som hade hetat Nord, eller varför inte Väster!

"Begrip SD att ni har stöd för att stoppa invandringen, och i viss mån låsa in skurkarna och återskapa militären. Inte för en ideologiskt ihålig ”kulturkonservatism” ni inte kan definiera, inte för invandrarkvinnors rätt att slippa slöja, inte för att åka på bjudresor till israeliska nazister vars andlige ledare vill utrota araberna i Israel medelst missiler."

http://www.motpol.nu/solguru/2013/03/19/nagra-synpunkter-pa-sd/

http://www.motpol.nu/solguru/2013/03/19/nagra-synp

 
Svensson

Svensson

31 mars 2014 06:52

SD får fightas mot alla andra partier + Svensk massmedia.Så alla Sverigevänliga bloggar som finns, gör ett otroligt bra arbete.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Stefan A

31 mars 2014 07:06

Danskarna har väl alltid varit lite "osvenska" inte så socialiserade som vi, mera lättrörliga och inte fått sossevalsedeln med modersmjölken, där konsensus råder och att uttrycka en egen avvikande åsikt setts som suspekt, konflikträdslan har varit stor, samla en grupp Svenskar och 99 % kommer att hålla med den senast talande, om man säger något öht. annat än mellan skål och vägg, och fulmedias våldsamma och gemensamma propaganda mot SD har naturligtvis stor inverkan på folks tyckande, men det håller på att ändras, det går inte i längden att upprätthålla denna fasad, fulmedia har nått sin peak i maktutövning och är på väg mot en krasch, sörjd och saknad av ingen.

 
Ingen bild

Lotta

31 mars 2014 07:54

I dagens Östran finns två artiklar på samma sida. Dels en stor artikel om idioten som sprang omkring och svingade ett basebollträ vid invigningen av de nya lokalerna i Berga Centrum. lokaler som de små gullen som brände ner stora delar av Berga Centrum fick som belöning efter väl förrättat värv. I artikeln beskyller Johan Persson SD för det inträffade. Dels en bra mycket mindre artikel om lördagens våldtäkt i Norrliden. Där uttalar sig inte Johan Persson, varför?

 
Ingen bild

tant Gul

31 mars 2014 08:20

Alla svingare av basebollträ har sin föregångsman i den vidrige och motbjudande herr Arschberg, alla medias och Public Services egen lille beundrade idol som nu inleder några veckors terror mot alla så kallade hatkommentatorer.

 
Ingen bild

Pelle

31 mars 2014 08:24

Du har en situation i Sverige som är absurd. Det finns en total enighet bland facket, svenskt näringsliv, 7-klövern, media, akademien, intresseorganisationer om att asyl- och anhöriginvandring är det bästa som hänt Sverige. Antingen för att det gör oss till en humanitär stormakt eller för att det räddar våra pensioner. Välj själv vilket argument du föredrar.

Sverige är unikt för all makt i samhällets väv talar med en röst mot SD. Det är mycket märkligt för folket står i hög grad på SD's sida i denna fråga.

Vad detta beror på har en lång historia men nu är vi där vi är och då blir frågan: går det att göra någonting åt det och hur?

Du kan helt utesluta att påverka genom argument denna makt. Du kan också utesluta att medlemmar i facket ska våga tala ut. Det går inte. Den som sticker fram sitt tryne kommer få det mosat.

Då återstår endast politisk och ekonomisk makt. Ekonomiskt makt genom att aldrig stödja Sverigefientliga företag. Låter bra men är svårt att organisera. Det enda som återstår är då politisk makt.

Här krävs p.g.a den kompakta enigheten ovan att SD hotar att bli ett 30%-parti. SD måste hota den politiska makten. Det kan du bara göra om du når människor och eftersom media är helt i händerna på de som är för den förda politiken måste det vara fria media som gör jobbet. SD är också, det vet jag av egen erfarenhet, stämplade. Det finns där i bakgrunden alltid den där gnagande frågan om de ändå inte är lite "nazister" trots allt. Fel, ja, helt fel, men i människors medvetande har det präntats in under åratal och den bilden utgör ett effektivt hinder för många att ta steget. Därför kan ett "Nytt" t.ex borgerligt Sverigevänligt alternativ vara ett alternativ. Ett sådant kan man knappast anklaga för ett "mörkt" förflutet.

SD kan påverka genom valkampanjen och de pengar man nu har i den. Dock tror jag att i detta brus det inte är det som avgör utan det är det långsiktiga uppvaknandet. Det tar tid att "våga" gå över till den av etablissemanget förbjudna och "rasistiska" sidan. Det är en process. För nya väljare som är öppna kan det ta år. Många beskriver just detta uppvaknande som smärtsamt. Är jag kanske rasist trots allt? Frågorna kommer och kan vara jobbiga.

Då är SD i praktiken i händerna på fria media. Dessa börjar nu bli så stora att de utgör en maktfaktor. Här har SD säkrat upp Avpixlat som lojal. Dock märker vi t.ex vad gäller Kasselstrand/Alfsson att också Avpixlat visade sitt missnöje om än i lite dämpad form. Fria Tider är Sverigevänliga men inte partibundna.

Den fråga som ska ställas är hur får man folk att bli nyfikna på alternativ media? Här tror jag att alla har sina egna favoriter. Många vägar leder till Rom. De som har kontakt med läsarna blir också betydelsefulla. Sedan tror jag att SD's avsmalnande öppnar upp för eventuellt något ytterligare Sverigevänligt parti. Det är tydligen någonting Åkesson kallt räknar bort. Jag undrar om han tänker rätt? Uteslut inte att t.ex ett nytt borgerligt Sverigevänligt alternativ kommer. Där man mer betonar frihet, mindre stat, lägre skatter, frihandel, omförhandling av avtalet med EU, osv. istället för folkhemmet och äldreomsorg och där SD's förflutna inte biter på nyfikna nya väljare.

 
Ingen bild

Tony

31 mars 2014 08:44

Men det är ju ändå inte förbjudit för människor att tänka
till själva, vi har den media som vi har, och dom kommer
hellre att gå under än att på något vis ge SD sitt erkännande!
man behöver inte vara smart för att se hur pressen jobbar för
den etablerade maktens sak, detta kommer inte att förbättras
med den media vi har idag, dom kommer att fortsätta att föra
folk bakom ljuset med sina lögner och halvsanningar. Det måste
växa fram andra alternativ som framför den verklighet som många
känner till men allt för många inte tar del av. Det är ju heller
inte bara dom stora drakarna som som håller på med detta, utan
varje lokaltidning som säljer på sin lokala prägel fungerar
exakt lika dant, man sorterar ut och friserar nyheter så att
det passar 7 klöverns inriktning. En bra början är att inte
befatta sig med lokaltidningen, att man haft den i många år
behöver inte betyda att man fortsättningsvis ska behöva att
acceptera friserade nyheter bara för att det råkar vara en
lokaltidning. Alla SD are kan ju säga upp bekantskapen med
sin lokaltidning, dom vill ju inte ha våra åsikter, och då
vill dom säkert inte ha våra pengar heller.
Sen undrar säkert många med mig var Sverigedemokraternas
media satsning blev av ?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

31 mars 2014 09:13

Lotta : Johan Persson säger enligt tidingsuppgifter att branden blev en vändpunkt, samt att ett jävlar anamama satt igång.
Det kan säkert vara rätt, fast kanske inte riktigt som Johan tänkt sej.
Dessutom verkar det som om "brevlådepatrullerna" organiserar :=)(=:

Alla Kalmarbor kanske inte uppskattar socialdemokratiska mutor
Vid valet får vi svaret,risken är väl att Johan Persson får se SD öka vid varje val, och nya Kalmarvänliga politiker tar plats i KF.
Fast han har jobbat hårt för det så han kan inte skylla på någon annan, nu kanske inte Johan förstår att mandat kommer från väljare men han märker det snart.
Dessutom finns inget svårare än att hålla en stark position

Framgår det på vilket sätt SD är inblandade i den totalt missriktade aktionen vid invigningen av "(S)olstickan Dance Studio" ?

"Baseboll-Joe" skulle ju haft ett plakat med förslagsvis texten Bränn ned ett halvt köpcentrum för 40 miljoner, så får dina kompisar en ny studio
"Kalmar framåt med Socialdemokraterna rätt in i socialbidragsträsket"

Vore intressant att se arbetsordningen inom Kalmarpoli(s)en, när det gäller jakten på våldtäkaren ,samt basebollmannen ,2/10 ?

En poliskår i förfall senaste veckan har man sytt in en pizzagubbe, samt en 17-åring misstänkta för grova brott, vilka släppts snabbt.
Kalmars advokatkår måste ju ta sej för pannan

Kalmarpolisen är sämst i landet på uppklaring av brott.
Frågan är om man inte får sluta ha Fylle-Olle på parkbänken som informatör vid allvarliga brott ?

Staden har i helgen dessutom begåvats med en gängslagsmål/misshandel/ambulans ,ålder på inblandade 30 år, plats Cafe Sandal tidpunkt 05.30 ?
Borde inte Rune, Benny och Lennart vara parkerade i sängen då

Brandlarm på Östra Funkaboskolan, och så en brutal våldtäkt som Östran orkade omskriva med 12 rader kl 12.31 på söndagen , nåja vad kan inte en pava rödvin och sommartid ställa till med.

Att resurserna läggs på "baseboll Joe" istället för våldtäkten eller skall vi skriva våldtäkterna ,Stadsbiblioteket samt försöket vid Galggatan ?, var ganska väntat.
Stalins röda bröder med rosa kostym är ganska lätta att förutsäga

Som tidigare skrivits skall det bli stor fest när nedläggningsbeslutet för Östra Småland kommer, köpbojkotten mot Kalmarfientliga tidningar kommer att öka på ett naturligt sätt

I valet 2014 röstar vi för Framåt Kalmar utan Kalmarfientliga socialdemokrater med Johan Persson i spetsen

Gubben o Gumman skriver som Kalmarvänliga journalister utan koppling till Alfsson SD eller Inte rasist men .... ofta sist i kön i unga år
Så gick det som det gick

 
Ingen bild

Tobbe S

31 mars 2014 09:31

Jag tror inte på dem... våra media alltså. Jag har ett stort socialt, kollegialt och affärsumgänge. Där finns det unga, gamla, arbetslösa, arbetande, knegare och akademiker. Gemensamt för en mycket mycket stor del, av alla de jag träffar, är att de säger att de skall rösta SD i valet. Jag tror att någon friserar opinoinssiffrorna rejält eller så ställs frågorna så att svaren blir de man vill ha.

 
Ingen bild

tant Gul

31 mars 2014 09:37

Komplettering till Pelles kloka synpunkter 08:24

Medborgarna finns inte till för staten - staten skall vara medborgarnas ödmjuka ,diskreta och lydiga tjänare. Statens nuvarande ihärdiga trakassering av medborgarna måste dödsdömas. Genom en omvälvande omdaning av samhällsordningen och införandet av ett grundavdrag på förslagsvis 110 000 kr om året skulle ett jättesteg i rätt riktning ha tagits.

Ca 7 miljoner personer erhåller årligen ett skattefritt grundavdrag på ca 110 000. Alla som tjänar mindre än denna "basinkomst" eller helt saknar inkomst, kompenseras av staten genom att staten kompletterar deras årsinkomst upp till 110 000..

Nytt skatteuttag representerat av en hockeyklubbsgraf. Låga uttag mellan 110 000 och ca 400 000 om året, därefter en aggressivt stigande progressivitet. Höjd moms på allt utom matvaror.

A-kassa, Arbetsförmedling,Försäkringskassa, Pensionsverk, socialtjänst etc, etc upphör att existera. Ingen medborgar kan bli utfattig med alla därmed sammanhängande, tragiska olägenheter. Ingen befinner sig i beroendeställning gentemot STATEN, ingen kan lura någon myndighet.

Kostnad för reformen förmodligen under 1000 miljarder. Vad är väl detta med hänsyn till alla besparingar som skulle göras och i jämförelse med att asylindustrin belastar nationen med ca 300 miljarder om året.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

31 mars 2014 09:40

Har sett på tv och läst i pressen att många pensionärer säger sej ska rösta på SD , nu gäller det för SD att komma ut med ytterligare info om ivandrigens kostnader !Det måste ut info om vad tex ett ensamkommande barn kostar på ett år och det räcker int att visa det en gång det måste fram gång på gång ,äldre människor har lätt för att glömma , jag tillhör dom !

 
Ingen bild

World Traveller

31 mars 2014 09:46

Jag ser i Östran att ett barn har blivit våldtaget på Lundegårds camping. Vad är det för ena som bor där den här tiden på året?
Hur många våldtäkter tål Sverige?
Hur många svenska kvinnor ska bli våldtagna innan Reinfeldt har fått sin hämnd på SD?

 
Ingen bild

Hacke

31 mars 2014 09:46

Media är huvudfienden.
Tveklöst är det så. Kan till fullo instämma i Magentans inlägg ovan.
Mot bakgrund av desinformationen, lögnerna, mörkningarna och det snedvridna nyhetsurvalet i främst propagandakolosserna radio och tv är det närmast ett under att sd nått dit dom har idag. Det visar samtidigt vilken enorm potential det finns i den sverigevänliga rörelsen. När tappen väl går ur tunnan kommer sd sannolikt snart vara på föregångslandet Danmarks nivåer i opinionsundersökningarna.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

31 mars 2014 10:06

Pelle : Du är på helt rätt spår lite före i tiden bara.
Den Sverigevänliga rörelsen behöver ett el flera partier
Nu är det för lätt för Kommunistmedia att spela på SD:s förflutna och räddhågsne/hjärntvättade Svenne tvekar .

Peta ned begränsning av invandringen till tredje plats så känner sej Svenne bekväm,är man hjärntvättad sedan dagis är det svårt
Dessutom kan Svenne i lugn och ro läsa på historien och se vilka som ligger bakom dagens Sverige, helt enkelt bli en riktigt svensk patriot, istället för ett vallat kolli

Fokusera på skattetrycket ,och vart pengarna går , försvar rättsväseende, ponera tex att berikarna kostar 400 miljarder om året, då går i princip all skatt som svenskar kvinnor jobbar ihop till detta, sälj in detta istället för gifter i barnen plasthinkar till damerna
Dom jobbar gratis, "Lika löner " ?

Svenska folket tror ju på fullt allvar att Menagänget skall fixa pensioner etc

Sverigevänliga partier har minst 2 valrörelser kvar som informationsparti i brevlådor, Internet, samt inte minst en egen papperstidning, än har man knappt startat samtliga fakta ligger på bordet och sprattlar, nu gäller det att bära hem det till Svenne
Detta förstår inte Jimmie Åkesson med närmast sörjande.

Bäst för Sverige vore om toppgänget som dragit skutan hit tackade för sej, nu står man på "topp", med dom förrutsättningar man haft bla historiskt.

Fast det blir väl svårt med tidigare mediokra inkomster och avsked . Fall samtidigt borgar deras agerande i flera frågor för att ytterligare ett parti finns i Sveriges riksdag 2018.

Någon nollvison behövs tex inte för att tillfredställa bla Expressen det räcker med ett telefonsamtal med anmodan att lämna in medlemskortet så gör andra partier
Här började förfallet eller rättare sagt man började gå i Expressens koppel, då är man rökt.

Återigen denna bloggen kommer att se partiledningar komma och gå i olika partier

 
Ingen bild

Ludvig

31 mars 2014 10:08

Det måste väl vara meningen att media ska förmedla sanningen, men tyvärr är det inte så.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

31 mars 2014 10:13

Ludvig : Runt 1944 upphörde den självklarheten

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

31 mars 2014 10:31

World Traveller : Sannolikt släppt innan helgen, nu tycker man nästan lite synd om Kalmarpolisen ,hur skall man kunna hålla upp trafikbevakningen, när våldtäkterna duggar så här tätt ?
Frågan är om inte Bengan Svensson får skicka ned rikskrim
Minst 25 man lär ju vara avdelade i jakten på "Baseboll Joe"

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

31 mars 2014 10:39

Undrar hur det gick med gripande av "Snurrankan" förresten, Kalmar hade vid tidpunkt för brottet en person klädd i fullblodstält cyklande runt i staden ?

 
Ingen bild

Lärare

31 mars 2014 11:14

Gratulerar Danmark!

Tyvärr har vi i Sverige en journalistkår, som är en katastrof och som motarbetar åsiktsfrihet och är emot demokrati.
För en tid sen kunde vi höra i direktsänd TV en journalist som uttryckte följande; "En svensk, om uttrycket tillåts"! Tror det var i ngn morgonsoffa. Snart får vi inte nämna ordet "Svensk"!

Upplysning är lösningen! Var är Samtiden, skulle starta i mars?
Tror vi får be Thoralf starta en papperstidning som vi kan dela ut en gång i veckan fram till valet, skulle säkert ge resultat.

Åter tack Thoralf för ditt enträgna arbete för SD!


 
Ingen bild

Rättvis

31 mars 2014 11:34

Ja tänk hur media transformerat papportering till censur. Se bara hur historiska nyheter censurerats bara idag:

saxat från Flashback:
"Marin LE Pen Jublar över slutresultatet i valet av borgmästare som innebar en lerdubbling av antalet borgmästare jämfört med tidigare rekord.

Denna historiska händelse tigs ihjäl av media. "Fel vinnare" och "rapportörerna" lägger locket på.

En annan historisk händelse redovisas på Thoralfs blogg: http://thoralf.bloggplatsen.se/

Det gäller danskt folkparti som för första gången blivit största parti i en opinionsundersökning.

Men " fel" nyheter rapporteras inte av kommunisterna i media

Den här nyheten är ur kommunisternas synvinkel "dubbelt fel" eftersom socialdemokraterna sjunkit ned bland småpartierna."

 
Ingen bild

Sven Dacke

31 mars 2014 11:38

Aktuell debatt i Riksdagen på Tisdag
2013/14:359 Åtgärder mot vuxenmobbning

av Marie Nordén (S)

till arbetsmarknadsminister Elisabeth Svantesson (M)

Så många som ungefär var tionde person känner sig mobbad på sin arbetsplats, enligt Arbetsmiljöverkets undersökningar. Även om det handlar om ett stort antal personer är det bara 650–700 om året som anmäler detta som ett arbetsmiljöproblem. Förra året steg siffran kraftigt till närmare 900 anmälningar.

Undrar om det även gäller mobbingen med knuffar och annat i Riksdagen met SD representanter

http://goo.gl/l4FrlK

 
Ingen bild

World Traveller

31 mars 2014 11:44

Ahonen och Nyhetspojken ligger lågt nu med dessa våldtäkter i Kalmar. De kommer igen med nya tag snart om nån Sverigedemokrat åkt fast för fortkörning eller varit full på krogen.
Polisen släppte den misstänkte i senaste våldtäktsfallet och det innebär väl att fallet nu är nedlagt. ''Spaningsuppslag'' saknas eller ''ingen misstänkt väntas kunna åtalas''.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

31 mars 2014 12:01

Worldtraveller : Surprice surprice, någon får snart ringa Bengan Svensson ?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

31 mars 2014 12:05

World Traveller : Nu fattas det bara att lokalmedia basunerar ut att "Baseboll Joe" greps av Kalmapolisen ihop med nationella insattsstyrkan från Malmö.
Skall vi tippa på innan imorgon kl 12 ?

 
Ingen bild

Magentan

31 mars 2014 12:49

Tack "Tant Gul" för din länk till "Solguru", denne mycket belästa, litteraturkunniga och intelligenta bloggare, som jag följde regelbundet för ett par år sedan, men som jag faktiskt hade glömt bort sedan ett tag tillbaka. Jag är ganska övertygad om att han inte är speciellt omtyckt av SD-ledningen, men jag tar ändå risken att vidarebefordra det sista (och i mitt tycke viktigaste) av Solgurus goda råd till dem på den länkade sidan.

"Inse att ett parti inte fungerar utan gräsrötter och kompetenta medlemmar. Fatta att själva poängen med ett parti är att uppnå politiska mål – förslagsvis göra någon form av nytta för Sverige och svenska folket – INTE ATT STÄDA ER IMAGE INFÖR ETT MEDIE- OCH KULTURETABLISSEMANG SOM HATAR OCH FÖRAKTAR ER!"
(Mina versaler)

 
Ingen bild

Hulda mk1

31 mars 2014 12:50

Inte bara media är fienden. Förtroendet för opinitionsinstituten är nog också lågt. Många svarar troligen "vet ej" istället för SD. För den människa som registrerar och frågar, kan ju vara en Vänsterextremist.

Även skolpersonal ställer till problem. Uppeldade Vänsterextrema förvirrade unga stoppar SDU från att besöka skolor. Vilka inom skolan har förvridit deras världsbild och syn på vad demokrati verkligen är?

Ett annat problem är händelsen igår med ett mord i samband med en fotbollsmatch. Vilka grupper blir så uppeldade att tom. mord förekommer bara för en helt vanlig fotbollsmatch?

 
Ingen bild

Carl

31 mars 2014 13:35

Hej thoralf, undrar bara om du vet något gällande våldtäkten i norrliden, var gärningsmannen invandrare med mörkt hår och muslim???? Tacksam för svar :)

 
Ingen bild

World Traveller

31 mars 2014 13:52

Carl, ett barn har tydligen också blivit våldtagen på Lundegård camping. Mycket tyst i media om detta. Men snart har väl nån Sverigedemokrat varit full på krogen eller glömt betala parkeringsböter och då kan drevet gå igång igen.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

31 mars 2014 14:23

Carl : Har inte du kommit till fel blogg ?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

31 mars 2014 14:30

OT: Icke en enda hyreslägenhet färdig under 2013 vi som byggde Kalmar befolkade det ,tackar Socialdemokratiska arbetarpartiet för ert gedigna arbete för oss.

Vill du bo hemma hos mamma eller i tält om du skall jobba i Kalmar så rösta inte på S.

Är du däremot lite långväga ifrån kan du få hjälp med en röst på S av deras nya ambassadör om du inte förstår svenska
Micket fin apparmento vänta på dej snacka med Kalmarhome
Yabadabbado tanz möglisch im neus tanzstudio , very hot tanz

 
Ingen bild

World Traveller

31 mars 2014 14:30

Carl, du kan alltid prova att fråga polisen men du lär endast få svar om gärningsmannen var en etniskt svensk. Annars är det vanliga att det inte finns något signalement, eller spaningsuppslag saknas, eller brott kan ej styrkas eller ärendet nedlagt, och i dom fallen så vet vi ju alla att gärningsmännen i vart fall inte var svenska.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

31 mars 2014 14:34

"Vill du inte"

 
Ingen bild

Bertil

31 mars 2014 14:52

Frågan är om SD ens suttit i riksdagen om media fortsatt med att rapportera nyheter utan att linda in det i bomull eller undanhålla vissa fakta?

Pressen på befintliga riksdagspartier hade kanske blivit så stor att de agerat självmant långt innan SD började växa. Nu vågar istället inte övriga partier ta vissa problemställningar i sin rädsla för att sammankopplas med SD. Som sagt, medias makt är oerhört stor men de har också ett stort ansvar för att det ser ut som det gör i landet.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

31 mars 2014 15:12

OT : I Barometern står att läsa "sexmisstänkt släppt"
Skall det inte vara våldtäktsmisstänkt släppt
Ty i Kalmar finns det sannolikt många sexmisstänkta :=)(=:
Vår katt Findus tex.

Fast det kanske är fjärrstyrningen som kickar igång från journalistutbildningen när det handlar om ev våldtäkter i känsliga områden ?

 
Blåsippan

Blåsippan

31 mars 2014 15:46

Våldtäkt var ingen våldtäkt? Rubrik i Barometern. Nottera frågetecknet.

Polisen uppger att det i nuläget i utredningen inte finns något som tyder på att något brutal våldtäkt har ägt rum. Bygger dom det på att den misstänkte är släppt?

Ingen brutal våldtäkt? Jaha, var det bara en liten, liten vanlig våldtäkt då eller hur skall man tolka barometern? Frågorna är många efter denna korta, korta artikel. Men sen är ju alltid polisen så himla förtegen, hemlighetsfull och lullig när det kommer till denna typen av brott och snart är den bortglömd som alltid.

http://www.barometern.se/nyheter/kalmar/valdtakt-v

 
Ingen bild

Elisabeth

31 mars 2014 15:49

Thoralf, du brukar alltid skriva om brott som begåtts i Kalmar och riktigt poängtera om brotten inte begåtts av etniska svenskar. Anklaga media för att mörka o.s.v Den brutala våldtäkten i Norrliden, Kalmar har du inte nämnt ett ord om. Kan detta bero på att du liksom jag har fått indikationer på att de misstänkta gärningsmännen inte är av utländsk härkomst?

 
Ingen bild

Observer

31 mars 2014 15:50

Apropå Sentios danska opinionsundersökning och Dansk Folkepartis urstarka siffror.Så tar ett välinformerat folk ställning i politiska frågor, inte minst beroende på fria medier och fri debatt.De senare är det akut brist på i vårt land.

 
Ingen bild

Hulda mk1

31 mars 2014 15:52

Gubben o Gumman... Dumt att ni nämnde Findus. Nu kommer en katt med Sverigedemokratiska sympatier misstänkas för delansvar i varenda nedkomst i Småland under sommaren...;-)

Journalister och sanningen, ni vet...

 
Blåsippan

Blåsippan

31 mars 2014 15:53

http://www.barometern.se/nyheter/kalmar/valdtakt-var-ingen-valdtakt(4224843).gm

http://www.barometern.se/nyheter/kalmar/valdtakt-v

 
Ingen bild

jösses

31 mars 2014 15:56

Elisabeth, är du så dum som jag tror, eller låtsas du bara?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

31 mars 2014 16:01

Blåsippan : Det är lite flytande i Kalmar just, men lugn våra proffs inom rättsväseendet reder snart ut begreppen.
Det verkar som man gör det hela lite baklänges först grips en misstänk sedan görs utredningen.
Möjligtvis görs en ord mot ord utredning som man finkar folk på.

Frågan är bara hur i helvete kan man hämta in någon misstänkt
Stackars kille , 17 år
Vet inte bruden om hon blivit våldtagen eller gått in i en lyktstolpe ??

Agera Bengt Svensson

 
Ingen bild

World Traveller

31 mars 2014 16:02

Elisabeth, det spelar väl ingen roll om våldtäktsmannen är svensk eller invandrare?
I mina ögon är det lika illa, men tydligen inte i dina. En våldtäkt begången av en invandrare är tydligen, precis som vänsterhatet, fint.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

31 mars 2014 16:04

Elisabeth : Du kan det lugnt ingenting har tydligen skett möjligen en explosionspunka på cykel ,som gått snett eller så
Bara dansa loss polisen i Kalmar har koll på läget

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

31 mars 2014 16:10

Hulda mk1 : Det stora problemet med Findus avkommor är att dom bara kissar i socialdemokratiska utemöbler

 
Ingen bild

Hulda mk1

31 mars 2014 16:15

Gubben o Gumman... Men, är det verkligen ett problem. Ser det mer som ett duktigt utfört avelsarbete ;-)

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

31 mars 2014 16:20

"Baseboll Joe" indentifierad ej gripen än , watch out killen kan tydligen dra ned byxorna rätt som det är .
Bara han inte hänvisar till sexualupplysning i rätten

Det bästa vore nog att ge honom ett årskort till den nya dansstudion
På så sätt kan hans förståelse för människor från andra länder ändras
Killen kanske kommer ut som en ny Travolta med brallorna på ?

Fast det tar väl ett tag för han får väl 14 år
Såvida händelsen aldrig skett är väl lika bra att lägga till

"Kom und tanz mitt uns"

 
Ingen bild

Thoralf A

31 mars 2014 16:23

Elisabeth

Eftersom det finns frågetecken kring både gärningsman och offer är det nog lugnast att inte skriva något.

Det märkliga är att media skrivit att offet varit "illa däran" men nu nämns inget om detta. Har hon inte ens utsatts för en misshandel? Familjedrama?

 
Ingen bild

tant Gul

31 mars 2014 17:05

Hej Magentan!

Grunna gärna också litet över mitt i hast tillkomna inlägg kl. 09.37

Har vi inte blivit hunsade tillräckligt länge?

Ut med fackföreningarna ur politiken!

Etc!

Etc!

Läs sedan denna länk:

http://www.philosophicalpark.org/index.php?option=com_content&task=view&id=
91&Itemid=20

Observera allra sista meningen!

 
Ingen bild

Elisabeth

31 mars 2014 17:56

World Traveller,
Nej det har verkligen ingen betydelse vilken etnisitet gärningsmannen el. männen har i detta fall. Brottet är lika brutalt ovasett vem som utfört det.
Däremot störd det mig att Thoralf är så noga med att påpeka i bloggen
ut i fall diverse brottslingar har icke svenskt ursprung.
Stör mig ännu mer på exponerat som skrev: I Norrliden bor ca 40 procent med invandrarbakgrund. Jaha,vad betyder detta.
Bodde själv i Norrliden under 4 år efter att jag sålde mitt hus. Kände mig inte otryggare där än i ett av Kalmars "bättre" villaområden. Känner mig helt trygg i landet där jag nu bor i ett mångkulturellt bostadsområde.
Jösses,
På vilket sätt skulle jag vara dum....För att jag inte tycker som du eller....Kom gärna med något konkret....

 
Ingen bild

World Traveller

31 mars 2014 18:08

Elisabeth, om det inte spelar någon roll vilka gärningsmännen är varför mörkar då alltid media varje gång en invandrare begår brott (det är bland annat på grund av det som Thoralfs blogg, Avpixlat, Exponerat och Fria Tider kommit till, för att rapportera det som media mörkar och ljuger om) och varför protesterar ni aldrig när svenskar blir våldtagna och mördade? Aldrig. Men när en muslimska ljuger om att en svensk rasist ryckt av henne slöjan då går ni ut i massprotester. Om du letar i ordlistan så hittar du ett ord för ert beteende - Hyckleri.

 
Ingen bild

Thoralf A

31 mars 2014 18:11

I Norrliden har mer än 50 procent invandrarbakgrund!

 
Ingen bild

Blåsippan

31 mars 2014 18:17

Blir så förbannat trött på dessa idiotkommentarer som att det inte spelar någon roll om gärningsmannen är ditt eller datt det är lika illa. Självklart. Men om vi nu plötsligt har flest våldtäkter i Europa och näst flest i hela världen!!! Hur faan gick det till undra jag men det gör inte media. En nytt uttryck gruppvåldtäkt som från okänt begrepp tidigare i detta fridfulla land idag blivit vardagsmat så borde press och politiker vara väldigt intresserade av det nya fenomenet och försöka analysera problemet samt varna invånare och sätta press på politiker och polis. Är det inte allvarligt när våra döttrar inte kan gå ute själva längre på våra svenska gator? Svaret är tydligt från äckelmedia (locket på) och de fega nickedockorna till politiker (ryggradslösa/landsförädare). SD blir kallade rasister/Breivikare när de belyser problemet och media vrider och vänder samt mörkar. Här har media den största skulden menar jag.

 
Ingen bild

Blåsippan

31 mars 2014 18:26

Jag undrar varför är muslimska kvinnor tvingade av sina män att bära hucklen? Är det för att skydda sig mot den starka norden solen eller något annat? Varför kallas våra pursvenska döttrar för svennehoror för att de inte bär hucklen? För mig är svaret busenkelt och även resultatet. Nu pratar jag rent allmänt om alla tusentals våldtäkter i det här landet och inte enskilt om den i Norrliden som enligt Barometern inte ägt rum(?)den var i alla fall inte brutal utan kärleksfull(?) och därför helt OK (?).

 
Lassekolja

Lassekolja

31 mars 2014 18:27

@Elisabeth, förklaringen till att invandringskritiska bloggar, ex.-vis Thoralf´s blogg, Avpixlat, Exponerat o.s.v., skriver om våldtäkter begångna av män med invandrarbakgrund, är inte så komplicerad; övrig media förtiger och förvränger på ett sätt att gärningsmannens etnicitet är omöjlig att identifiera. Våldtäkter begångna av "vanliga svenskar" kan Du läsa om i all övrig media, ofta t.o.m med namn, ex.-vis Eriksson, Bergström och liknande uteslutande svenskklingande namn. Den som vill ha en komplett bild av hur "Det nya Sverige" ser ut har ingen annan möjlighet än att läsa invandringskritiska bloggar. Om media hade tagit sitt uppdrag på fullt allvar hade varken dessa bloggar eller partiet Sverigedemokraterna behövts. Så tragiskt har Sverige blivit!

http://www.status.st

 
Ingen bild

World Traveller

31 mars 2014 18:31

Lika stor skuld har alla som likt Elisabeth, Ahonen och Nyhetspojken som försvarar medias mörkande och ljugande om gruppvåldtäkter, bränder och mord.

 
Ingen bild

Tony

31 mars 2014 18:38

Så när vi importerar en stor mängd våldtäkts män, så har
detta ingen betydelse enligt Elisabeth om han som utför
brottet är utlänning eller Svensk? Nej för flickan som
råkade ut för skitstöveln har det säkert ingen betydelse,
för henne är kanske en större del av livet förstört redan.
Men när vi okontrollerat låter kreti och pleti vandra över
gränsen så följer den brottsbenägna delen med. Men det går
faktiskt att ställa krav på dem som kommer till landet, men
det gör inte Sverige. Vid ett så pass nesligt brott borde
utvisning efter avtjänat straff vara legio.
Hur förklarar Elisabeth Oslopolisens uppgifter att alla
våldtäkter i Oslo utförts av utländska gärningsmän till
100 % ?? sen är World Travellers frågor relevanta!

 
Ingen bild

Tessan

31 mars 2014 19:15

Signaturen Elisabeth är faktafobiker.I vissa kretsar är denna fobi otroligt smittsam.

 
Ingen bild

Onkel Sven

31 mars 2014 19:21

Elisabeth hör till kategorin " ser inte skogen för bara träd " !

 
Ingen bild

Löksill

31 mars 2014 19:24

Apropå media såg jag till min stora förvåning att Herr Tunström i Barometern 28/3 på ledarsidan skrev närmast positivt om SD, då han kritiserar "Skolan på det toleranta Söder", angående den här bortmotningen av SDU på Globala gymnasiet och undrar hur "toleranta" de egentligen är. Värt att läsa!

 
Ingen bild

Adar Komdenja

31 mars 2014 20:30

Man borde kunna vänta sig, att Medel Svensson, i Slöhult, vore intresserad att finna info, vid sidan av gammelmedia-Pravda. Men... det verkar trögt. Klaga i TV-soffan, där befinner sig maximum av genomsnitts-Jönssons engagemang. Vad som skall väcka fler svenska drömmare ur dvalan vet jag inte. Om inte AP, Exponerat och Fria Tider, m fl bloggar, existerat i samizdat-internet, vore Sverige inte en semi-diktatur, utan en fullblodskommunistisk diktatur, a la Sovjetmodell. Sannolikt vill 7-klövern hellre ha ett system som detta, deras skräck för (SD) tyder på det. Rösta i valen, en plikt för att rädda Sverige!

 
Ingen bild

s29

31 mars 2014 21:12

Är det någon som vet om det finns vaccin mot "stocholmssyndromet"? Det verkar sprida sig via etern.Själv så har jag sagt upp TV licensen och trycker i mig mängder av askorbinsyra.Vet ej om det hjälper.

 
Ingen bild

Waterbug

31 mars 2014 21:13

Hmm
Är det något jag faktiskt föraktar bland de sverigevänliga så är det alla dessa som ägnar sig åt spefulla oneliners (eller möjligen twoliners) mot människor som ifrågasätter vår världsbild.

Elisabeth här ovan förefaller vara en hygglig människa (om än indoktrinerad men det har vi alla varit mer eller mindre) som resonerar utifrån sin utgångspunkt, blir man ständigt attackerad med spydiga oneliners är risken att man packar och drar och buntar ihop oss som enfaldiga rasister.

Rå jargong värvar inte så många röster, att ödmjukt resonera kring varför man tror sin ståndpunkt vara den enda rätta gör det däremot.
Detta fungerar inte mot ultravänsterslödder bortom all räddning men fungerar väl mot normalt funtade medborgare och tänkade varelser.

Nu är vi inte alla utrustade med pedagogiken och tålamodet som krävs, men Lassekolja föregår med gott exempel.

Det är absolut medias 'förtjänst' att SD inte har 30-40% i opinionen vilket jag är övertygad hade varit fallet om man mer utförligt och ärligt hade rapporterat om rikets totala förfall och väg mot en brutal kollaps.

 
Ingen bild

Rättvis

31 mars 2014 22:11

Adar!

Och media fortsätter att mörka! Idag blev FN:s historiska och sensationella seger verklighet. På grund av denna seger bytte socialisterna ut premiärministern mot en som ganska öppet närmat sig FN och vanliga fransmän
Som inrikesminister har han varit ganska hård mot den illegala invandringen, utvisat tusentals romer och klargjort att invandrare som inte kan anpassa sig är ett problem.

Klart att media mörkar sådan info,

 
Ingen bild

oneliner

31 mars 2014 22:12

Du själv föraktar andra är det bättre tycker du?

 
Ingen bild

Nils

31 mars 2014 22:17

Dansk Folkeparti är störst för att de har färst skandaler.

 
Ingen bild

Fundersam

31 mars 2014 22:49Det kan därför vara av vikt att SD föstår att ta hjälp av sina broderpartier på kontinentalEuropa gällande problematiken med den partiska medien som Sverige lider av.
Man måste inse att det här är ett allvarligt problem.
Man bör titta på hur det har gått i andra länder med en liknande situation beträffande makten och media. Där äktenskap mellan dessa är och varit aktuella. Då ser vi tyvärr endast mer eller mindre galna regimer. Häri allvaret!
Det allra första sådana regimer försvarar i händelse av inre el yttre hot är statsmedian. Och den sista de släpper.
Givetvis finns häri en anledning.

Thoralf; Ett samarbete internationellt för att uppnå dina syften är något jag tror på. Att skapa relationer för att tillsammans bygga framtidens struktur för ett bättre myndighetsutövande mm

 
Ingen bild

krille

1 april 2014 01:40

Ge dig! varför skylla allt på journalistkåren??? Journalisterna är bara en massa icketänkande muppar som fått hela sin hela ideologi från mediaägarnas grupp. Dom är dumma o nyttiga idioter. Alla som vet vad Olle Wästberg skrivit vet att media är ägarstyrt. 100%. Så alltså vad har ägarna av Bonnier, Hjörne,NewYork Times, hela Hollywood, och i princip all västmedia gemensamt,?? Banker som är "to big to fail" som styr Schibstedt (om man ska tro deras egen chefredaktör Mats Svegfors) samt alla Ordföranden i federals Reserv USA sedan 1987, etc etc. Vad har alla dessa ägare av västmedia gemensamt. Vad har denna mediagrupp gemensamt med Ben Bernenke, Alan Greespann. Vad har denna grupp gemensamt med hela neokonservativa rörelsen i USA som skapar alla krig och "färg" revolutioner idag. Tex Victoria Nuland. Varför hette hon Nudelman tidigare. Vad?? Vad?? Jo, Dom är all av samma "religösa" grupp men jobbar ihop. Jag har skrivit "religösa" men egentligen är det det samma rasgrupp som har en religion specialskriven enbart för att förstärkta raskänslan. Jupp samma hela vägen. Samma som Achberg, Jersy SarnecKi och halva DN, SvD etc. Fatta vad dessa har gemensamt och vad Talmund säger. Läs Kevin MacDonald Thoralf så fattar du. Här har du lite att gräva i i http://www.theoccidentalobserver.net/. Självklart fattar jag att du inte kan publicera detta. Men kul om du fattar vad du kämpar mot. Ha det bra. Uppskattar vad du gör.

 
Ingen bild

s29

1 april 2014 22:10

Till att börja med så föraktar jag ingen och är inte rasist. Spefull och spydig! Låter mer som Svenska försäkringskassan,eller valfri kandidat i den sittande regeringen.Okey,så vi ska vara tysta och snälla.Kanske tillsätta en gigantisk utredning?.Personligen så tror jag inte tiden räcker till.Törs du själv rösta på SD? Eller är du medialt traumatiserad?

 
Ingen bild

karlbertil

20 april 2014 23:24

Om man tar små, små steg.....
Är det ingen som ser helheten , är ni så trångsynta, allt det här började när kina seglade upp på sceenen, några ur borgeligheten fick panik, som resten av företagsägare runt om i världen, och kina var kloka nog att se till så det inte gick att konkurera ut dom, införa handelshinder och för stora för att starta krig mot.
Risken att bli uppköpt är uppenbar, vilket skulle göra dessa herrar till vanliga svensson, någonting dom kommer att göra allt för att förhindra, och i sin panik kom dom upp med en illa genomförd och genomtänkt plan.
Palme som var den sista socialdemokratern var den enda som som stod ivägen för dom att öka sitt kapital och stå emot kina.
Visserligen var dom släckt och dom har låtit honom hållas, tills nu, och Palme var omedgörlig så dom blev tvungna att skjuta honom, släckten är värst, då kanske det blir lättare att förstå varför polisen gör allting fel, varför en mördare låter ett vittne leva, har aldrig hänt förut, dvs. fru Palme, varför polisen måste tala om för henne vilken hon skulle peka ut, dvs. Christer Petterson, hon kände nämligen inte igen honom första gången,
varför pressen inte ställer dom rätta frågorna utan sväljer en helt osannolik historia utan kommentarer, deras jobb är att bevaka makten och regeringen så ingen korruption finns.
Det kan även förklara varför alla i den Socialdemokratiska regeringen plockades bort tills endast en, Göran Persson fanns kvar att välja till partiordförande, en äkta borgare med herrgård och allt i belöning, annars hade det ju varit onödigt att skjuta Palme.
Dom fick till och med svenska folket att betala för saab eftersom dom till varje pris inte ville sälja till kina, vilket hade räddat saab och jobben men det bryr dom sig inte om, bara inte kina får någonting som kan öka deras kapital.
Sedan dess har vi haft en högerregering vare sig sossarna eller moderaterna sitter vid makten, sossarna smyger bara lite mer, eller tycker ni att det är någon större skillnad?
Och sossarna ska inte ändra tillbaka någonting, säger dom, varför inte, det är ju högern som gjort alla ändringar, nej dom har kvar deras politik framför att genomföra sin egen.
För att runda av så vill inte något parti ha med SD att göra och smutskastar dom så mycket dom kan, lite lustig att höra ett nazistiskt parti som M att anklaga SD för rasister, M som satt och drack kaffe med kungen och Hitlers nazister kungens trädgården.
Ingen vill sammarbeta med SD för dom är det enda parti som inte kontrolleras av borgarna.
Blev det för mycket eller för stort för att ni ska förstå, invandrarna är bara till för att sänka lönerna så dom kan tjäna mer pengar osv, osv.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Söndag 9 dec 10:39

Jag har alltid varit intresserad av statistik och alltid ansett att statistik är ett väldigt bra argument i debatter. Att kunna hänvisa till statistik från en statlig myndighet eller en offentlig verksamhet är mer eller mindre omöjlig att förneka, äv...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 8 dec 19:49

När jag läser domen mot 22-åringen som nu dömts för 21 olika brott blir jag väldigt fundersam. Personen finns sedan tidigare i 9 avsnitt i brottsregistret. Dessutom var han en av de åtalade vid rättegången efter den stora branden i Berga centrum 2011...

Av Thoralf Alfsson - Fredag 7 dec 21:26

Fredagens upplaga av lokaltidningarna Barometern och Östra Småland avslöjar med all tydlighet hur olika tidningarna rapporterar om lokal brottslighet. Barometerns läsare förs bakom ljuset men Östra Smålands läsare ges små fingervisare om vilka brotts...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 6 dec 22:41

Jag blir mycket förvånad att SVT och Rapport/Aktuellt tar upp att IPCC anser att kärnkraften i världen måste byggas ut med mellan 91-190 procent om klimatmålen skall klaras av. Sverige gör precis tvärtom. Två reaktorer i Oskarshamn/Simpevarp har reda...

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 5 dec 22:18


    Hanif Bali     Foto Thoralf Alfsson   Många Sverigedemokrater önskar och hoppas att Hanif Bali skall gå över till Sverigedemokraterna. Men det är bara naiva önskedrömmar. På det sätt som Sverigedemokraternas medlemsutskott och partisty...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 149 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se