thoralf

Alla inlägg den 29 mars 2014

Av Thoralf Alfsson - 29 mars 2014 18:13

Jag är lite förvånad över de hätska reaktioner som har förekommit det senaste dygnet jag kan bara tolka det som en reaktion på att jag nu kommer trycka upp 60 000 – 70 000 st infoblad för utdelning först och främst  i Kalmar län och kanske Barometerns artikel. Tack vare att mina läsare och sympatisörer bidraget med pengar. Det har kommit reaktioner på mejl, facebook, kommentarer på bloggen och i frågerutan på bloggen. Budskapet har varit t.ex så här.


”Lämna politiken och gör det du är bra på istället. Som politiker är du en gigantisk katastrof och detta sammantaget med alla dina hejdukar, följeslagare, nickedockor gör dig och din blogg till något olustigt som ökar konflikterna i Sverige mellan dom som vill varandra väl och du med dina hejdukar, nickedockor som bara vill Sverige och alla svenskar illa. LÄGG AV DIN VERKSAMHET och bli något istället. Ditt infoblad, eller pengarna, tycker jag du ska ge till invandrare som är bostadslösa och behöver mat o kläder.”

 

För det första är det inte jag som ökar konflikterna! Det är den politik som 7-klövern driver som skapar konflikterna i vårt land. Kravaller i förorterna, skjutningar i våra storstäder och motsättningar mellan olika grupper som vi aldrig sett tidigare i Svearnas rike.

 

Jag tycker det är intressant att man reagerar på mitt infoblad! Uppenbarligen tror vissa att infobladet kommer få en stor inverkan och att det kan locka många in till min blogg. Utan tvekan är man rädd att min blogg skall påverka valresultatet.

Det handlar inte om några regelrätta hot men hätska reaktioner. Att gå så långt som att kalla min blogg en maktfaktor vill jag inte göra men att den retar det politiska etablissemanget råder det ingen tvekan om. Ibland får jag faktiskt känslan av att det råder någon slags hatkärlek från media. Tråkigt att partiledningen inte uppskattar mitt arbete!


Om jag lyckas få 20 procent av de som får infobladet att också besöka min blogg kan det innebära 15 000 nya besökare och ett antal kommer säkert fortsätta besöka min blogg. Detta retar givetvis mina och Sverigedemokraternas politiska motståndare.


Kommer dessa bara till min blogg kan jag säkert också få många att lägga sin röst på Sverigedemokraterna i de kommande valen.


För att reta dessa skribenter skall jag lägga upp en artikel som jag knappt lyfte på min blogg när den förekom i den lokala tidningen Östran. Den kan ju även få vara en hälsning till de som vill peta mig från riksdagsvalsedeln.


Östran gör en utvärdering varje år som de kallar Maktlistan Kalmar län, över de femtio mest inflytelserika i Kalmar län.


    


Jag kom in på listan 2012, på en 38:e plats. När Östran (socialdemokratisk) uppdaterade listan i januari klättrade jag till 36:e plats. Förre andra riksdagsledamöter från Kalmar län som Krister Örnfjäder (S), Desirée Liljevall (S), Jan R Andersson (M),  Eva Bengtsson Skogsberg (M) och Jörgen Andersson (M). Men de som kommer från Stockholm har nog ändå svårt att förstå innebörden av listan.


Så här kommenterad Östran min placering.


    


Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards