thoralf

Alla inlägg den 24 mars 2014

Av Thoralf Alfsson - 24 mars 2014 23:08

Högby fyr på Öland                                Foto Thoralf Alfsson 

Har ställt upp på en intervju för Barometern idag med temat ”Nyfiken på”. Jag hade förväntat mig en något bredare intervju som inte bara berörde en fråga men så blev inte fallet. I stort sätt alla frågor handlade om min petning från riksdagslistan och försök att få mig att säga något negativt om partiledningen eller att det finns en splittring inom partiet. Ju längre intervjun pågick desto mer besviken blev jag när frågorna började upprepas.


Har inga större förväntningar på intervjun eller på Barometern. Men Barometern bestämmer själva om de vill ha fler intervjuer under de kommande valrörelserna.


Det positiva var dock att jag mötte flera personer på stan som sa att de kommer rösta SD i de kommande valen. Skönt!!


Tänk om man någon gång skulle bli intervjuad där det kom frågor om mina fritidsintressen, vilka böcker jag läser, vad jag jobbat med eller vilka favoritmaträtter jag har. Som Sverigedemokrat kommer du aldrig få möjligheten att framställas som en hyggligt normal person i media med fritidsintressen som t.ex idrott, resor, natur och fotografering.


Vilken tidning blir först med en sådan intervju? Där jag får välja ut några av mina bilder till artikeln. Men vi Sverigedemokrater är ju inte några "normala" människor, utan vi skall ju alltid utmålas som osympatiska och empatilösa av media. 


Det händer att jag lägger upp lite foto på bloggen. Det kanske är något jag skall göra lite oftare. Den som följer mig på Facebook får se foton lite till och från.


Att under helgen vandra ensam i det öländska kustlandskapet efter en vecka i riksdagen är den ultimata avkopplingen.

 

PS

Dagens så kallade avslöjande i Aftonbladet kallar jag bara för trams. Är dessutom väldigt glad att jag konsekvent nobbat Aftonbladets Kenan Habul försök till intervjuer de senaste veckorna.


Sedan vill jag passa på att skicka en hälsning till Kristdemokraterna! Plocka av Daniel Assai hans mobiltelefon inför varje möte och samtal. Lycka till Göran Högglund!


Till sist vill jag göra en liten läsarundersökning. Varifrån kommer mina läsare? Gå in i högermarginalen och klicka på det alternativ som stämmer för dig. Tack på förhand!


 

Fru domherre!                      Foto Thoralf Alfsson

Av Thoralf Alfsson - 24 mars 2014 11:12

 


Som förväntat smyger svensk media i buskarna och undviker i väldigt stor utsträckning att rapportera om helgens val i Franrike. Front National kandidater tycks ha gjort ett väldigt bra val trots att man bara haft 600 kandidater i de 36 000 olika kommunvalen.


Kommuner där FN blivit största parti.


 


Svensk media är väldigt fattiga på fakta från valet. Danska Jyllandsposten skriver dock lite mer och inte med samma typ av agenda som svenska medier. Läs artikel.


Hur länge skall svenska folket acceptera att man undanhålls nyheter, fakta och bara får läsa vinklade artiklar!


Imorgon är det två månader till Europaparlamentsvalet den 25 maj. I mina ögon är det ett otroligt viktigt val om vi vill förändra utvecklingen i Europa!


Front National i Frankrike ser ut att gå mot en enorm valframgång även i EP-valet. Jag hoppas att svenska väljare också inser vikten av detta val och att det bara finns ett alernativ att rösta på! Sverigedemokraterna!

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards