thoralf

Alla inlägg den 30 mars 2014

Av Thoralf Alfsson - 30 mars 2014 22:57

 


I Sentios mätning för mars får Dansk Folkeparti sin högsta notering någonsin med 27,1 procent. Största parti. Venstre får 25,3 procent och för socialdemokraterna är det rena katastrofen med 14,5 procent.


Frågan som måste ställas är varför det går så bra för Dansk Folkeparti. Vad är skillnaden mellan Sverige och Danmark. Sverige har ju en invandringspolitik som är extrem i jämförelse med Danmark.


Jag tror den största skillnaden heter Dagens Nyheter, Aftonbladet, Expressen, Svenska Dagbladet, Sveriges Radio, SVT o.s.v. Med andra ord svensk media! En förljugen svensk journalistkår som undanhåller fakta för sina läsare!


Nu finns det givetvis andra skillnader men det skulle vara intressant om media bara skrev sanningen och inte vinklade alla sina artiklar under ett år. Vad skulle hända i opinionen?

Av Thoralf Alfsson - 30 mars 2014 14:47

Har tillbringat helgen i Stockholm ;-)


Har varit på ett möte med distriktsordföranden från i stort sett hela landet. Där vi bland annat fått en hel del information om det kommande valet och framtiden med t.ex utbildningar. Det märks utan tvekan att partiet växer och att vår organisation utvecklas.


Det kommer tas fram mycket material som flygblad, foldrar, annonser, tv-reklam och annat men när jag summerade det hela för mig själv så saknade jag faktiskt en sak.


Den som har stått på torgmöten, marknader och liknande och marknadsfört Sverigedemokraterna vet att många är nyfikna på vårt parti men man är inte helt övertygad att rösta på oss. När dessa personer kommer och börjar prata räcker det inte med att ge ett flygblad om invandring eller ett flygblad om vår kriminalpolitik. Det blir alldeles för fjuttigt!


Många gånger handlar det om personer som kanske är lite äldre och som därmed är sparsamma med att använda internet eller de kanske inte använder internet överhuvudtaget. I det läget måste vi ha något annat att ge dessa ”nästanväljare”, det räcker inte med ett enkelt flygblad/folder för att övertyga dem att rösta på SD. De behöver något att ta med hem som är lite mer läsvärt.


Jag vill gärna ha något sådant till valrörelsen. Egentligen redan till sommaren då vi kommer besöka många marknader i vårt distrikt och därmed träffa väldigt många människor.


Den som var med i valet 2006 kanske kommer ihåg den valtidning som fanns. Jag delade själv ut den i stora mängder och jag kunde efter valet med valresultatet i handen se att den hade gett effekt i de valkretsar jag delat ut den, i jämförelse med där den inte delats ut. Jag vill ha något liknande till årets val som jag i första hand kan ge i handen vid personliga möten, inte till att dela i brevlådor även om den säkert även skulle vara effektiv där också.


Jag har lyft frågan under helgens möte och hoppas att ansvariga inom partiet förstår vad jag efterfrågor och lyssnar och tar till sig önskemålet.


Många av min läsare var inte med 2006 och även de som var med har kanske glömt bort den. Därför lägger jag upp ett antal sidor från valtidningen så att alla förstår vad jag efterlyser! En tidning som samlar våra viktigaste politiska områden och frågor på ett enkelt och strukturerat sätt.


O.B.S Kom ihåg att den är från 2006!


 

 

 

 

 

 

 



Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards