thoralf

Senaste inläggen

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 12 juni 13:29

Kan Sverige ha en justitieminister som ljuger? En minister som har ansvar för landets rättsväsende. Som helt ogenerat sitter och ljuger gång på gång i en direktsänd intervju i Aktuellt. Sveriges public serviceföretag SVT medverkar dessutom till att lögnerna får stå helt utan ifrågasättande från intervjuaren Nike Nylander.


Nej, detta är helt oacceptabelt! Jag blir väldigt upprörd!


Justitieminister Morgan Johansson skall beordras läsa dom från Växjö tingsrätt den 8 juni 2018 med målnummer B 771-18.


 

 


Mahmoud Labad döms alltså för mordbrand, för att han anlagt en brand vid en moské i Strömsnäsbruk den 15 februari 2018.


 

 

Mahmoud Labad döms också för skadegörelse. Undrar om polisbilen var en av de skadade bilarna?


När sedan tidningen Smålänningen, SVT Småland och TT skriver artiklar om domen vid Växjö tingsrätt så framgår det inte med en enda stavelse att det är en medborgare från Syrien som döms för mordbrand mot en moské i Strömsnäsbruk. Det nämns inte ens att åklagaren yrkat på utvisning.

 

Han kallas bara för 20-åringen, trots att han bara är 19 år.


https://www.smalanningen.se/article/man-doms-till-fangelse-for-mordbrand/


https://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/20-aring-doms-for-mordbrand-i-stromsnasbruk


https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/l10djA/20-aring-doms-for-attentat-mot-bonelokalDenna mordbrand eller attack mot en moské mörkar SVT. Islamforskaren Mattias Gardell skulle heller aldrig nämna det i sin rapport.


Ännu värre är det att justitieminister Morgan Johansson försöker lägga skulden på sina politiska motståndare istället för att berätta fakta om gärningsmännen.


Morgan Johansson borde anmälas till konstitutionsutskottet av någon Sverigedemokratisk riksdagsledamot.

 

Men det är faktiskt också bedrövligt att läsa hur Växjö tingsrätt och beräknar straffvärdet och avslår yrkandet om utvisning!


 

 


följande länk kan du läsa hela den skrämmande domen som hela PK-etablissemanget gör allt för att mörka.Är det någon som är förvånad över att Sverigedemokraterna idag är största parti!

 

Ut med hycklarna från politiken och inom media!

 

Läs gärna dessa blogginlägg också.


http://thoralf.bloggplatsen.se/2018/05/31/11538063-moskbrander/

 

http://thoralf.bloggplatsen.se/2018/06/01/11538189-kalmarpolisen-morkade-mordbrand/Av Thoralf Alfsson - Måndag 11 juni 23:18

 

Morgan Johansson (S)


Fick ett samtal från en allianspolitiker att jag borde titta på kvällens Aktuellt och i synnerhet inslaget om attacker mot moskéer. Jag kan väl säga att jag inte är det minsta förvånad över hur SVT och redaktionen för Aktuellt hanterar inslaget.


Egentligen är det helt häpnadsväckande hur journalisten Nike Nylander undviker att ställa kritiska frågor till justitieminister Morgan Johansson som gång på gång lägger skulden på SD i förtäckta ordalag utan att Nike Nylander reagerar på detta. Hela intervjun blir mer eller mindre en fars där Nike Nylander tillåter Morgan Johansson att gång på gång beskylla vissa högergrupper för attackerna mot moskéerna.


Detta enda Nike Nylander orkar kläcka ur sig under intervjun är att undersökning som gjorts av Mattias Gardell inte pekar ut vem som ligger bakom attackerna.

 

Min tolkning av detta är att det är medvetet gjort av Mattias Gardell. Om Gardell skulle pekat ut förövare i sin undersökning hade han inte kunnat undvika att även peka ut andra muslimer som förövare. Han kunde då heller inte undvika att ta upp splittringen mellan muslimska olika trosinriktningar som sunni och shia. Flera av de brandattentat som inträffat de senaste åren har haft andra muslimer som gärningsmän.


Nike Nylander är säkerligen medveten om detta och undviker det helt och hållet. Det kallar jag för hyckleri när hon tillåter att Morgan Johansson att beskylla ett riksdagsparti som är kritiska mot islam som orsak för attacker mot moskéer. 


Det är lågt på riktigt!


Den dagen Morgan Johansson förpassas bort som minister kommer jag applådera. Den dagen han skickas tillbaka till Malmö jublar jag! Den dagen blir dock lite tråkig för SD:s Malmöpolitiker som tvingas debattera med denna socialdemokratiska skitstövel!


Rösta bort Morgan Johansson den 9 september!


I inslaget förfasade man sig över att någon ritad hakkors på entredörrarna till moskéen i Flen. En ansvarig grät över detta i inslaget.


I Kalmar ritar man hakkors på Sverigedemokraternas foldrar och lägger upp det på FAcebook   för att tusentals personer skall se det. Åklagaren lägger ned förundersökningen trots att gärningsmannen erkänt gärningen. Brist på bevis säger åklagare Johan Henningsson!


Vilket märkligt land Sverige blivit. Beror det på islam?

 

PS 

 

Av en slump så lyssnade jag på kulturnyheterna idag. Där tyckte man att det var roligt att någon sagt "Fuck Trump". Nyligen var det visst någon som sa "Fuck islam" i Sverige och blev anmäld för hets mot folkgrupp.


Av Thoralf Alfsson - Måndag 11 juni 08:37

Stor i orden men liten på jorden. Jag ser att modet sviker och att det raderas inlägg på Facebook som man inte vågar stå för längre. Inget är klart förrän det är klart.


Vilka syltryggar. Har de nyktrat till?


Det är också märkligt när moderata politiker går in och stödjer "kommunister"? Men idag förvånar ingenting längre.


Jag återkommer i ett blogginlägg och förklarar lite mer i detalj vad jag avser.

Av Thoralf Alfsson - Lördag 9 juni 22:15

I fredags åtalades en muslim vid Kalmar tingsrätt som misshandlat sin hustru vid en lång rad av tillfällen. Det handlar om den 52-årige Bashar N som misshandlat sin 37-åriga hustru. Hustrun har tagit ut skilsmässa men uppenbarligen fortsätter mannen att misshandla sin före detta hustru och besöka och bo i hennes lägenhet. Det kanske även handlar om rent bidragsfusk!


Det handlar om en islamist enligt min mening. Läs följande från stämningsansökan.


”Bashar N har efter misshandeln under åtalspunkten 1 händelse D lagt en livrem runt R.A hals och dragit åt med smärta och blåmärke som följd samtidigt som han bett henne att läsa den muslimska trosbekännelsen. Det hände någon gång mellan den 1 januari 2018 och den 30 januari 2018.”

 

 Jag hoppas att åklagaren yrkar på utvisning för Bashar N. Han skall inte finnas i det svenska samhället. Han är medborgare i Syrien och kom uppenbarligen till Sverige via Grekland. Så går det inte utvisa honom till Syrien så kan man skicka Bashar N till Grekland.


 En ny journalist på Barometern skriver faktiskt helt öppet om vad det handlar om i en artikel. Undrar hur det går för honom på Barometern.


http://www.barometern.se/kalmar/strop-exfru-och-tvingade-henne-att-be/


I Österrike stänger man moskéer där radikala imamer predikar det islamistiska hatbudskapet om att kristna är "kuffar" och att man skall följa sharialagar. Dessa imamer kommer nu utvisas från Österrike.


ENligt den information jag fått under de senaste åren så finns det skäl att följa Österrikes exempel även i Sverige.


https://samnytt.se/osterrike-imamer-utvisas-och-moskeer-stangs/
Av Thoralf Alfsson - Fredag 8 juni 23:07

Kent Ekeroth hade idag sin sista debatt i riksdagen för den här gången. Vi är säkert väldigt många som kommer sakna Kent under nästa mandatperiod. Jag gillar Kent och hans burdusa sätt att debattera. Att säga sanningen på ett rakt och ärligt sätt. Det borde fler politiker ta efter.


Jag tycker att alla mina läsare borde lyssna på Kent i denna debatt med en sosseminister som ännu inte öppnat ögonen, som så många andra. I sitt sista inlägg i debatten passar Kent på att tacka alla för sina 8 år i riksdagen på ett väldigt fint sätt och att han kommer fortsätta arbeta för att förändra Sverige.


Kent och jag skrev många motioner tillsammans under förra mandatperioden. Motioner som sannolikt kommer leva vidare under den kommande mandatperioden. Om SD-väljarna i Kalmar län vill och personkryssar mig kommer jag se till att dessa motioner lever vidare med mig som undertecknad. Jag har även samlat på mig nya tankar och idéer som jag kommer motionera om.


Jag vill rikta ett stort tack till Kent Ekeroth för hans enorma arbete i riksdagen för Sverige. Jag hoppas att Kent Ekeroth kommer tillbaka 2022.


Tack Kent Ekeroth!


En sak kommer jag dock aldrig glömma. När Sverigedemokraternas valberedning presenterade riksdagsvalsedeln inför valet 2014 och jag var den enda riksdagsledamoten som inte fick förnyat förtroende var Kent Ekeroths spontana kommentar.


”Har dom hål i huvudet!”

 

Tack Kent ännu en gång. 

 

Sverige först!

 

https://youtu.be/yCenYIIX7tM

 

Av Thoralf Alfsson - Fredag 8 juni 18:30


Besök gärna Pelle Frylestams Facebook och läs vad som skrivs. Om ni kommenterar så tänk på språket.


https://www.facebook.com/pelle.frylestam


Av Thoralf Alfsson - Torsdag 7 juni 23:31

Här är de fyra riksdagsledamöter från Kalmar län som röstade för att 9 000 afghanska asylfuskare och som ljugit om sin ålder, skall få stanna i Sverige trots beslut om utvisning.


Karl Längberg (S)

Laila Naraghi (S)

Krister Örnfjäder (S)

Anders Åkesson (C)


Landssvikarna är tre socialdemokrater och en Centerpartist! Jag hoppas att väljarna kommer ihåg detta när det är dags att välja parti och eventuellt kryssa någon riksdagskandidat.


Så här röstade partierna.


 

De tre liberalerna som avvek från partilinjen var alla kvinnor. Av de tre kristdemokraterna var två kvinnor, mannen var den sjungande Roland Utbult.


På nedanstående länk kan du se hur alla ledamöter röstade.

http://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/arende/betankande/extra-andringsbudget-for-2018--ny-mojlighet-till_H501FiU49


Min dom över dessa partier och de ledamöter från andra partier som röstade JA i riksdagen kommer vara hård och oresonlig! 


De skall få leva med detta fram till valdagen den 9:e september!

 

Barometern hade preparerat sig med nya snyftartiklar.

 

Bara minuter efter att omröstningen var klar i riksdagen publicerade Barometern en artikel om Mustafa (som egentligen heter något annat). Mustafa blev i och med omröstningen ett offer enligt Anders Blank eftersom han inte omfattas av den nya lagen. 


Barometern har uppenbarligen en agenda!


http://www.barometern.se/kalmar/nagra-dagar-avgor-allt-for-mustafa/


Omröstningen om beslut började 16:00 i riksdagen och Barometern publicerade sin förberedda artikel 16:28. 


PS

Idag lyckades Daniel Braw ännu en dag med att inte nämna Sverigedemokraterna i sin artikel på ledarsidan i Barometern. Nu har det hänt så många gånger att det är ett mönster!


Östra Småland klarade det!


Barometer - Östra Småland 0-1

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 066 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se