thoralf

Direktlänk till inlägg 9 september 2017

BARA 1 500 GICK I PRIDEPARADEN I KALMAR

Av Thoralf Alfsson - 9 september 2017 23:04

 

Idag var det dags för Prideparad i Kalmar. Det är ett event som vissa uppskattar andra tycker det är mest ett spektakel. I år valde jag att åka in till Kvarnholmen för att titta och hålla lite koll på Prideparaden. Jag har under alla år reagerat på de siffror som media skriver har deltagit i Prideparaden. Jag bestämde mig helt enkelt för att räkna antalet deltagare i Prideparaden när den passerade Pressbyrån.


24Kalmar skrev så här.


 

"Tusentals och åter tusentals människor gick med i den stora Prideparaden" enligt 24 Kalmar. Det måste väl innebära betydligt mer än två tusen eller snarare tre eller fyra tusen människor i Prideparaden.


Barometern skriver följande i sin artikel.


Den preliminära publiksiffran för årets parad var cirka 3 500 personer, enligt Jennie Vallin.

– Vi har haft vädret emot oss sista veckan så det är vi ändå jättenöjda med. Det var fantastisk stämning på Stortorget, säger Jennie Vallin.”

 

 


Undrar hur Barometern faktagranskat uppgiften om 3 500 deltagare i Prideparaden.

 

SVT Småland är dock lite mer försiktiga men ändå väldigt fel ute.


”Kalmarsund Pride arrangeras i år för tredje gången och omkring 2000 personer gick i pridetåget som avslutar årets pridevecka.”

 

Min egen räkning stannade vid en betydligt lägre siffra, trots att jag räknade i överkant. Den riktiga siffran var ca 1 450 personer + 1 häst som passerade Pressbyrån vid Östra Sjögatan.


Vi kan avrunda det till 1 500 personer!

 

I den här artikeln ljuger 24Kalmar till och med så att de tror på sig själva. Nu har de tagit Barometerns uppgift om 3 500 personer. Sedan har de plussat på med 1 500 personer ytterligare på Stortorget. Det är ett stort skämt!

http://24kalmar.se/2017/09/09/rekordstor-uppslutning-pa-pride-finalen/

 


Jag passade också på att ta en del foto. En kvinna från Liberalerna som gick i Prideparaden blev arg och skrek att jag inte fick fotografera henne. Men kan hon inte stå för sitt deltagande i Prideparaden så bör hon nog avstå att gå i Prideparaden då den sker på offentlig plats.


En sak som jag reagerar på är att så många av dem som gick i Prideparaden är barn, det vill säga minderåriga (under 18 år). Jag skulle vilja påstå att minst 25 procent var barn. Jag har lite svårt för att barn i 12-14 årsåldern går i Prideparaden utan någon vuxen.


Barometern, Östran och 24Kalmar har bildspel med totalt ca 160 bilder från paraden. Det är bara att titta på dessa så förstår ni säkert vad jag menar.


Här länken till 24Kalmars bilder.

http://24kalmar.se/2017/09/09/bildbomb-gigantiska-prideparaden-tagade-genom-kalmar/


Titta på t.ex bild 18,19,30,76 och 78

Missa heller inte bild 49 som mycket väl kan vara två ensamkommande barn, där i varje fall en är i trettioårsåldern eller kanske ännu mer 😉

Vi får se hur länge bilderna får ligga kvar efter att jag uppmärksammat dem.


Östrans Tomas Löwemo har tagit en del proffsiga och fina bilder.

http://www.ostrasmaland.se/lan/lyckorus-nar-pride-gick-genom-kalmar/#slideshow-0


Barometern har också en hel del bilder.

http://www.barometern.se/kalmar/har-gar-pridetaget-genom-kalmar/#slideshow-0


Tidningarnas fotografer missade dock en del. Denna banderoll var det ingen som fångat på bild. Men budskapet kanske inte var det rätta om man tänker efter en del.


 

Alla vet nog förhoppningsvis vilken religion som härskar i Afghanistan.


   

Socialdemokraterna satsar på Prideparaden.


Alice Bah Kuhnke var talare på Stortorget.

   

Hur många kvinnor i slöja såg jag i Prideparaden eller på Stortorget under dessa två timmar. Rätt gissat! Inte en enda kvinna eller muslimsk man som brukar gå till moskén på fredagsbönen. Undrar vad de tänker om Prideparaden?


Det uppstod tydligen också en situation efter att Prideparaden passerat vid korsningen mellan Storgatan och Kaggensgatan när Nordfront visade sin banderoll och flaggor. Det har förekommit både uppgifter om att Nordfront hade demonstrationstillstånd och att de inte hade det i media. 

Uppgifterna i media går starkt isär. 


Så här skriver Barometern i sin första upplaga av artikeln.


"Enligt en polis på plats hade nazisterna tillstånd att demonstrera på platsen."


"Barometern har pratat med en Kalmarbo som blev vittne till händelsen. Först såg han när nazisterna vecklade ut en flagga och en banderoll. Sedan säger han att en kvinna sprang fram för att slita ner banderollen.

– Men hon trillar omkull och då reagerar de med banderollen. Då springer polisen fram. Sedan blir det lugnt och människor står runt omkring. Då kommer kvinnan en gång till och ska slita ner banderollen. Då springer killarna med banderollen fram igen. Då blir en polis omkullknuffad i det här bråket, säger han."

 

"Vittnet, som är noga med att poängtera att han inte på något vis sympatiserar med Nordiska motståndsrörelsen, är kritisk till att polisen inte ingrep mot kvinnan.

– Jag dömer inte polisen men som medborgare i Kalmar undrar jag varför de inte tog hand om flickan. Det var hon som satte eld på brasan, men alla dyker på Nordiska motståndsrörelsen. Jag anser att alla har rätt att ha sin åsikt och de gjorde ingenting, säger han."

 

Dessa uppgifter bekräftas också från andra vittnen som var på plats när bråket inträffade. Media har dock inte i någon bild visat vad det var för banderoll som Nordfront hade i Kalmar. Undrar om det var texten som gjorde dessa kvinnor så upprörda. Här kommer en bild med banderollen som var så upprörande att kvinnor i Prideparaden ville riva ner den.


 

För att någon nu inte skall anklaga mig för att vara nazist vill jag påpeka att jag inte sympatiserar med Nordfront men jag anser att denna bild är en del av sanningen som undanhålls av media och därför publicerar jag den. Det är ett vittne till bråket som tagit bilden.

 
 
Ingen bild

En som vet

10 september 2017 00:37

Har pratat med en gammal kompis som har så kallade en flata till dotter.
Hon tycker att det var mest utomstående som kommit praideparaden kanske det var några hundra från kalmar. Hon sa själv att uppskattninsvis var det lite över 1000 mäniskor som gick paraden.

 
Ingen bild

Grannen

10 september 2017 01:00

Jag bor på storgatan, jag har varit en gammal gråsosse.
Jag har sett detta elände som gått förbi.
MEN NU RÖSTA JAG PÅ SVERIGEDEMOKRATERNA.

 
Ingen bild

Elvis

10 september 2017 01:09

Fy fan för detta vidriga hjärntvättande perversa spektakel! Mer i Putins anda tack!

 
Ingen bild

Trofast

10 september 2017 01:40

Gick narcissisten Johan Persson i tåget???

Thoralf Alfsson

10 september 2017 09:12

Ja och flera andra politiker.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

10 september 2017 01:42

Passerade en Tv-apparat igår kväll. Regim-TV rapporterade från något pridespektakel(kanske var det i Kalmar?)

Eländet går endast att beskriva som en masspsykos. Det är vämjeligt, tragiskt och obehagligt att se alla dessa hjärntvättade människor bete sig som fullständiga galningar, utan någon som helst självrespekt. Ingen som helst värdighet. Bara äckel, äckel och falskt äckel!

Det är en sjuk sekt. Livets Ord och deras masspsykoser framstår som återhållsamma tillställningar vid en jämförelse.

Jag vill bara ut och spy nu :-(

 
Ingen bild

Bara en tidsfråga innan idyllen krackelerar helt

10 september 2017 01:59

I Eskilstuna har trångboddheten gått så långt att barn tvingas uträtta sina behov i trapphusen.
Flyktingkrisen är långt ifrån över.

http://www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/ar-flyktingkrisen-over-inte-ute-i-kommunerna-/

 
Ingen bild

Tomas

10 september 2017 05:19

Jag undrar varifrån etablissemanget i landet har denna konstanta fixering på minoriteter i samhället som måste hjälpas och daltas med i alla lägen. Är det inte afghaner som det är synd om, så är det bögar och flator som man ska fira i något slags tåg. Alla har vi våra problem och sjukdomar i våra liv, men måste man tvunget göra politisk jippo av det hela tillsammans med några ännu mer sjuka vänstervridna personer från politiken som ”visar bönderna hur det ska göras”? Och det töntigaste är att folk ställer upp.

Det skulle inte förvåna mig om det skulle vissa sig att det är Georg Soros NGO-organisationer och deras pengar som ligger bakom dessa töntiga och meningslösa tillställningar med målet att öppna alla gränser. Man ska inte fråga dem som går med i tåget varför de gå där, för att dessa har minst aning om vad de håller på med. Och att skicka barn i tåget är oansvarigt.

Istället för denna meningslösa tillställning skulle man kunna liva upp någon gammal marknad som man har haft förr i tiden, eller ha en medeltidsfest/vikingafest där man har trevligt tillsammans och man får igång kommersen, istället för denna eviga töntiga firande av minoriteter.

Jag ser här att du, Thoralf, med alla dina fina bilder på röda hjärtan har öppnat folks hjärtan och de berättar om vad de tänker rösta. Själv, när jag har röstat, har jag alltid röstat på moderaterna. Men nu är det slut på det, för att jag har upptäckt att deras politik gå ut på att alltid sparka sig själv i röven. Nu blir det SD.

 
Ingen bild

Tobbe S

10 september 2017 05:58

Pride är HBTQ-rörelsens manifestation. Bokstäverna HBTQ handlar om sexuell läggning och inget annat. Pride manifesterar alltså för rätten att utöva sex på vilket sätt man vill. I Pride vill man gärna att barn deltar.
Att låta barn delta i Pride är alltså, enligt lagen och enligt mig, inget annat än otukt med barn.

 
Ingen bild

Elisabeth

10 september 2017 06:36

Vad spelar det för roll om det var 1000 eller 2000 människor som tågade i paraden för rätten till gemensam kärlek mellan två vuxna människor.
Jag har full förståelse för kvinnorna som ville riva ner nazisternas banderoll. Kvinnor som uppfostrar sina barn med kärlek istället för hat.
Det finns ingen undersökning som tyder på att barn far illa av att växa upp med två mammor eller två pappor.
Förövrigt så hade nazisterna inget tillstånd för sin demonstration. De störde alltså ordningen och skulle med all rätt omhändertas. Ändå gjorde dessa småpojkar motstånd mot polisen.
Thoralf, du måste nog vara nazist som kan vinkla prideparaden på detta sätt i inlägget.

Thoralf Alfsson

10 september 2017 09:19

Elisabeth
Jag undrar om du även anser att de som stör våra möten också skall omhändertas av polisen eller om då anser alla har rätt att protestera?

Tror du att barn förstår varför de går i prideparaden? Anser du att förskolan skall jobba med pridetema?

 
Ingen bild

Gustaf

10 september 2017 06:42

Inskränktheten har fått ett ansikte.
Tänk om vanligt folk kunde organisera sig i demonstrationer mot det elände och våld som genomsyrar Sverige p.g.a regimen löfven.
Vad tar ni er till med era barn ?

 
Stefan K

Stefan K

10 september 2017 07:17

Det mesta kring Pride är överdrivet. Av de 1 500 du räknade finns en stor del som känner att de måste vara med för att de just måste, politiker och poliser exempelvis. Sedan har vi aktivisterna som reser land och rike runt för att delta.
Antalet HBTQ-personer är nog starkt begränsat

http://petterssonsblogg.se

Thoralf Alfsson

10 september 2017 09:20

Ja, en del politiker känner nog dessa måsten.

 
Ingen bild

Hulda mk1

10 september 2017 08:04

Att en del av oss människor är homosexuella bör inte vara något uppseendeväckande, men dessa Pridedemonstrationer har blivit ett PK och vänsterjippo. Nästa sommar kommer det från politiskt vänsterhåll att storsatsas på Pride, allt för röstfiske..

 
Ingen bild

crille

10 september 2017 08:05

Ser ett plakat där det står, regnbågen inte är till salu. Med vilken rätt anväder de något så fint som regnbågen som sin? Sen att ta med sig barn på sånt här spektakel är inte rätt

 
Ingen bild

onkel sven

10 september 2017 08:28

Mer John Wayne och mindre Musse Pigg !

 
Ingen bild

Stefan A

10 september 2017 08:33

Pride är väl inte vad det en gång var,kan handla om lite allt möjligt, undrar hur länge homolobbyn tänker acceptera det, dör väl snart ut som allting annat sådanthär.
Barometern bör ändra sin undertext till "det vi publicerar är vår sanning och kan allvarligt skada din verklighetsuppfattning".....

 
Ingen bild

Lars

10 september 2017 09:19

Själv så måste jag nog gå lite emot strömmen här och ge Nordiska motståndsrörelsen beröm;
De, tillsammans med Nordisk Ungdom, är ju DE ENDA i hela landet som vågar protestera mot eländet.

Alla politiker har kapitulerat. Alla kristna samfund har kapitulerat. Alla barnrättsorganisationer har kapitulerat.
Homolobbyn (bra ord) predikar sina perversa idéer i våra skolor, för våra barn. Motståndsrörelsen och NU är de enda som vågar gå ut på gatan och säga vad de tycker om eländet. Heder åt dem.

Thoralf Alfsson

10 september 2017 09:23

Det finns säkert en anledning till varför media inte publicerar en bild på banderollen!

 
Ingen bild

Ludvig

10 september 2017 09:26

Hur man kan skämma ut sig och gå med i ett sådant spektakel fattar jag inte.

 
Ingen bild

Tony

10 september 2017 09:35

Och med tanke på hur många som deltog här enligt Thoralf, och dom siffror som Media anger så förstår ni också varför Sossarna i dom riggade undersökningarna alltid ligger runt 30%??

Fake news.

 
Ingen bild

stig

10 september 2017 09:44

Varför är det så många homofober på den här sajten?

Thoralf Alfsson

10 september 2017 10:01

Är det därför du besöker bloggen dagligen stig?

 
Ingen bild

Niklas R

10 september 2017 10:04

@Stig
Varför måste socialister alltid sjukdomsförklara kritiker?

 
Ingen bild

Svetsaren

10 september 2017 10:38

Det är väl standard att PK nissarna förstorar upp deltagarantalet vid demonstrationer av olika PK arrangemang.

Thoralf Alfsson

10 september 2017 11:17

Det var faktiskt det jag ville bevisa med min räkning av deltagarna!

 
Ingen bild

Hacke

10 september 2017 10:42

Pride = Godhetsposörernas och vänsterns perversa lekstuga.

Vad jag förstår bojkottar många homosexuella detta spektakel och sällsynt osmakliga kombination av exhibitionistisk perversion och vänsterpropaganda.

Låt dom och media leka men dom ska ge fa´n i våra barn (och hästar). Dessa övergrepp borde kriminaliseras.

 
Ingen bild

Tony

10 september 2017 10:42

@ Stig
Och varför måste deras sexuella läggning smetas upp i ansikten på andra? Hetrosexuella fjantar väl inte runt och säger titta på mig jag är hetrosexuell???

 
Ingen bild

Boris

10 september 2017 10:48

Låt människor ha sin sexuella läggning i fred. Hur kan det uppröra någon huruvida man är bög, flata eller något annat lvergår mitt förstånd. Pridefestivalen är dock bara ett jippo eller smaklös karneval om man så vill. Jag känner ingen hbt-are som skulle drömma om att gå med där. Och att dessutom blanda in barnen det är riktigt lågt. Jag skulle aldrig blanda in mina barn i någon som helst manifestation. Och avslutningsvis, media driver sin agenda och det var länge sen de övergav idén att rapportera sakligt och konsekvensneutralt. Det är bara att förhålla sig till det.

 
Ingen bild

crille

10 september 2017 11:28

Elisabeth06:36
Ingen som säger att det inte funkar med två mammor eller två pappor. Men däremot är det fel att inte barn får vara barn utan de ska tvingas in i era parader. Pride handlar sex, vilket jag tycker är fel att blanda in barn i. Man måste inte vara nazist för man inte är för pride

 
Ingen bild

Lena

10 september 2017 11:31

Jag har inget emot homosexuella, men vill inte få kört i ansiktet vad de sysslar med när de idkar sex. Jag är konservativ vad gäller detta men är annars tolerant och vänlig mot de som har en annan läggning. Däremot har de fått en sodan stor uppmärksamhet, det här är rätt o slätt propaganda!

Vilka är det som trakasserar dessa HBTQ-personer? Tror inte att det är "svenssons" i alla fall.

Dessutom helt oförsvarbart att ta med barn på något sådant här. Låt barnen få vara barn och pådyvlas en massa skit redan i småskolan, det är ren propaganda. Ta ansvar för detta alla ni som går i dessa galna Pride-tåg. Herre min je...

Tycker också att det finns en förståelse för att NMR hade uppe en sådan banderoll, men jag sympatiserar inte med dem alls, de är alldeles för ovuxna, har visat tendenser till att de är extrema och omogna. De ska först lära sig att skilja på vem som är den skyldiga. Men i detta fall hade de rätt!

 
Ingen bild

Lena

10 september 2017 11:38

Denna @Elisabet som lojalt står på Pride-deltagarnas sida och kalla alla andra som är emot denna exponering och framför allt tar med barn att hjärntvätta i sådana här tåg. Det är avskyvärt.

Så det finns ingen undersökning som visar att barn far illa av denna propaganda. Hur kan hon säga det? Undersökningar görs av samhällets stöttepelare, dvs PK-folket (eller sådana som inte vågar ha en annan åsikt). Lämna barnen ifred för sådant här! Ingen har rätt att pådyvla dem om sex och könsidentitet.

 
Ingen bild

C Andersson

10 september 2017 11:48

Man varnar för att leta mask med hjälp av ström. Jag försyår inte varför det skulle vara så farligt. Gummistövlar och dödmansgrepp på grepen borde funka.

http://www.sweclockers.com/forum/trad/166340-leta-mask-med-strom

Nappar strömming på strömfångad mask i srömmande vatten?

Jag kan inte så nog veta. Här finns ingen strömming.

 
Ingen bild

C Andersson

10 september 2017 11:58

@Elisabeth "Det finns ingen undersökning som tyder på att barn far illa av att växa upp med två mammor eller två pappor."

Finns det någon undersökning som tyder på att det finns barn som har adopterats från Afrika och Asien som har farit illa av att komma hit och växa upp i här i Sverige?

Varför är det så viktigt att skaffa barn? Är det för att tillfredsställa sig egna behov? Att visa andra hur präktig man är på barnens bekostnad?

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

10 september 2017 12:32

Det jag inte förstår är att som vissa på vänsterkanten hävdar, så är kön en social konstruktion men inte sexuell läggning, det är medfött?

Det omvända tycker jag låter mer troligt.

Thoralf Alfsson

10 september 2017 12:45

Så sant som det är sagt!

 
Ingen bild

s29

10 september 2017 12:48

Dom Fluorskadade begriper inte att dom ränner de "utvaldas" intressen.Med Fluor i kroppen och GMO förgiftad mat samt bögparader och Walt Disneys barnprogram hoppas man på att redusera den vita befolkningen till en lagom slavnivå.

 
Ingen bild

Roland Salomonsson

10 september 2017 12:56

Du redogör bl a utomordentligt bra om bakgrunden för att ingen sansad i Sverige längre har förtroende för MSM/Public Serviuce - och heller inte köper/lyssnar till dem längre.

 
Ingen bild

Knaster

10 september 2017 12:57

Detta är nog en av de mest sjuka texter jag har läst angående invandringen. Vad är felet på dessa "skribenter"?

http://www.dn.se/kultur-noje/emerich-roth-och-petter-jenner-vi-har-forlorat-var-anstandighet/

 
Ingen bild

Andreas

10 september 2017 13:41

Om bilden inte är missvisande så verkar Pride Kalmar vara någon som nästan uteslutande drar kvinnor.

 
Ingen bild

Fd Moderat

10 september 2017 13:48

SOCIALDEMOKRATERNA MÅSTE VARA OBEGÅVNINGEN I FULL BLOM.
En bild med homosexflagga, partiloggan och texten: "Socialdemokraterna Framtidspartiet"
DÅ FINNS DET JU INTE ENS NÅN FRAMTID! OM ALLA ÄR BÖGAR.

Om dessa jubelidioter får fortsätta regera så kommer vi med lika stor sannolikhet att om 35 år få se samma parader fast för pedofili eller tidelag o dyl.

 
Ingen bild

Observer

10 september 2017 14:01

Det måste bara jobbigt att vara vänster(kommunist), Att hela tiden behöva förfalska verkligheten så att den passar sektens galna dogmer! -Historieförfalskning, Ändra på litteratur i efterhand (Bamse o pippi-långstrump mf), ändra på klimatdata, ljuga, mörka, vinkla. Tragiskt.
Inte undra på att dessa partier alltid varit små. Enda gångerna de lyckats att få makt är när de tagit den med kupp.
Å det har alltid gått käpprätt åt helvete!
Ändå finns det dem som tror att skiten skall funka -Otroligt!

 
Ingen bild

Observer

10 september 2017 14:05

Som många säger här; Låt folk få ha vilken läggning de vill, Men varför göra ett osmakligt kommunistspektakel i äcklig 68-anda av deras läggning!??
Dessutom blandar man in barn. Det visar på en ansvarsnivå som lämnar en hel del att önska.

 
Ingen bild

Nina

10 september 2017 14:44

Det jag reagerar på är Socialdemokraternas flagga på Thoralfs foto. Det blir ju inte många barn gjorda med Socialdemokraternas nya framtidsperspektiv. Hur tänkte dom nu?

 
Ingen bild

Barnrik Henstad

10 september 2017 16:27

Pridefestivaler i varenda sorkhål har samma agenda som våra batikkärringar och andra diverse mysiga feminister: Nämligen att sparka in redan öppna dörrar .......

 
Ingen bild

Pepparholm

10 september 2017 16:39

#Nina. Jag håller med. Det blir inte många barn gjorda. Samtidigt ska man nu starta ett islamistiskt parti. Turkiets utrikesminister uppmanar till utvandring till EU-länder och alla ska skaffa minst fem barn. Varför är det så tyst från våra tankesmedjor och partier?

 
Ingen bild

calle

10 september 2017 17:16

prideparader är maktelitens maktdemonstation för att hjärntvätta Svenskar att utplåna sig själva på några generationer. jag bor i "utanförskapsområde" här finns massor med barn som leker och skriker på Svenska, men det ser ut som i libanon , för det är barn till utlänningar och nån enstaka Svensk tjejer som skaffar barn med utlänningar, eftersom vita gener är recessiva, så blir det inga Svenskar kvar. kallergiplanen följs till punkt och pricka. prideparader försvinner med Svenskarna. inte kommer det finnas dessa parader när hela Sverige är ett kalifat

 
Ingen bild

Tobbe S

10 september 2017 18:16

Prideparaden i Kalmar blev inte mycket att hänga upp i granen. Räknar man bort utkommenderade socionomer/förskollärare/fritidsledare/BUP-personal/journalister/kommunalpolitiker/poliser och ambullerande Pride-Tågdeltagare – sådana som är arranggörernas svans , för det är samma gäng som åker land och rike kring och omsätter affärsidén Pride – som följer med runt om i landet. När den skocken räknats bort återstår inte så många intresserade Kalmarbor. Det är samma ansikten som dyker upp, hela tiden. I Eskilstuna, Örebro, Norrköping och, nu, Kalmar.
Ett muslimskt parti som nyper ett par tre hundra tusen röster är mycket bra. För de tar röster från Mp, V och S och sänker dessas procent av rösterna. Man tror att ca 90% av utanförskaps rösterna går till Mp, V och S nämligen.

 
Ingen bild

Tomas

10 september 2017 18:31

I ett land där de extrema (Nordfront) demonstrerar för ”Värna barnen” och folk från de styrande och etablerande ska riva ner deras plakat och kräver att småbarnen ska kämpa för sexuell frihet för sexuellt avvikande. Då är det något väldigt sjukt på detta samhälle. Barnen befinner sig i en emotionellt omoget tillstånd och kan lätt få psykiska problem om de utsätts för situationer som de inte förstår. Jag tycker att allmänheten har helt tappat koncepten och hela samhället befinner sig en mycket destruktiv utveckling. Det är från att småbarn missbrukas att helt meningslöst propagera för sexuella grupper, till att hämta människor från tredje världen utan att ta reda på vem man har att göra med.

Vad tror Pridedeltagarna att de uppnår? Att man konverterar föräldrarna till dessa småbarn så att de deltar i tåget? Vill man uppnå någonting med sina demonstrationer, ska man konvertera den muslimska befolkningen. Alltså är det bara att gå till Husby eller något annat område som behöver anpassas till era normer. Jag hoppas, att efter era demonstrationer, kan ni sätta er ner tillsammans över en kopp te och reda ut begreppen med några imamer.

 
Ingen bild

Stridhsson

10 september 2017 18:33

Tycker Nordiska motståndsrörelsen gör helt rätt! Klart vi ska skydda våra barn och barnbarn från skiten, denna jävla dekadans som har blivit, tycker flera ska visa sin avsky, samma sak här som att SD värnar Sverige och svenskarna så får man skit av desamma,begriper inte hur funtade folket är!!!

 
Ingen bild

Molle

10 september 2017 19:51

ISLAM Det islamistiska partiet Jasin har ansökt om registrering hos Valmyndigheten för att delta i riksdagsvalet 2018. Partiet säger sig vilja ha representanter i polisen och domstolar för att “bekämpa främlingsfientligheten och rasismen i myndigheterna”

Nu har det väl gått för långt. De vänstervridna vill förgöra både oss men även sig själva. Sjukt sjukt sjukt

 
Ingen bild

Jörgen

10 september 2017 19:58

Så har vi lagens väktare https://www.youtube.com/watch?v=77gB5eYcsAw

Hur ska man kunna ta polisen på allvar?

 
Ingen bild

Martin

10 september 2017 21:52

@Elisabeth
Det som spelar roll är att media ljuger för sina läsare av politiska skäl.

 
Ingen bild

Martin

10 september 2017 21:54

Det är tråkigt att SD aldrig gör någonting. Om SD hade protesterat mot Afgahnerna i Stockholm hade de fått ut tusentals människor på gatan.

 
Ingen bild

Stridhsson

10 september 2017 22:23

Säga vad man vill om Nordiska Motståndsrörelsen de står på barrikaderna,
visar ingen feghet,tänk om man fick se lite sådant jävla anamma från
Sverigedemokraterna, vilken skön känsla!!

 
Ingen bild

Stefan Löfven

10 september 2017 23:05

Hej era idioter (klaga inte på invandrarnas svenska när merparten här inte ens kan skriva på sitt eget moderspråk utan stavfel).
Först och främst ni som drar in sossarna i detta. Ni är medvetna om att det är Jimmy Åkesson som i smyg springer på bögklubb och inte Stefan Löfven (googla).

Sen det här med pride. Jag precis som majoriteten av heterosexuella män i Sverige är så säkra i vår och våra medbröders läggning att vi inte tror att någon broder blir bög bara av att se eller gå med i en parad. Antingen är ni inavlade, outbildade eller bara helt enkelt dumma i huvudet om ni tror det.

Sen undrar ni över antalet deltagare. Det är såklart lågt eftersom de flesta heterosexuella män har annat för sig. Hus, trädgård, bil, garage, barn och så fru som ska ha sitt. Vi har inte tid och känner oss inte hotade av att några går i en parad att vi måste åka flera mil för att hålla upp en fjantig jävla banderoll tillsammans med 4-5 andra nollor utan liv. Vi är så trygga i våra egna känslor att vi inte blir hotade av något som för oss är främmat. Varför skulle vi? Är det att ni är så jävla fula att ni tror att en snygg kvinna blir flata bara av att se er? Naturen funkar inte så.

Eller som i Thoralfs exempel - smyga runt och ta bilder på en massa bögar en lördag. Vad fan är det? Vilken normal heterosexuell människa gör det? Älskling, vi skiter i lördagsknullet nu när barnen leker själva och vi är lediga från jobb - jag ska in till stan och fota bögar istället. Hmmm... sa du att du var ungkarl också Thoralf?

Vem vet Thoralf och Jimmy kanske har mer gemensamt än vad de tror. Och till er andra. Skaffa ett snyggt fruntimmer (många SD:ar verkar inte ha problem att hämta från Thailand när ariska snyggingar nekar), lite självförtroende, ett välbetalt jobb och ett hus med allt vad det innebär så ska ni se att ni inte orkar bry er om bögar, flator och om det var 1500 eller 15 000 på paraden.

Thoralf Alfsson

10 september 2017 23:44

Ojoj... vem har trampat dig på tårna!

Nu har jag inte smugit runt och tagit bilder på bögar! Det finns inte en enda sådan bild i mitt blogginlägg. Eller är det 24Kalmar, Barometern och Östrans bilder du är irriterad på?

Det är dessutom ganska illa att du kallar dig Stefan Löfven. Eller rättare sagt det jäkligt ynkligt av dig.

Det är jäkligt fegt att gå till personangrepp och samtidigt gömma sig bakom ett alias. Du är en ryggradslös ynkrygg med stor käft.

 
Ingen bild

Hmm

10 september 2017 23:29

Jan Björklund vacklar igen om Hultqvist i Agenda.

 
Ingen bild

C Andersson

10 september 2017 23:36

@Elisabeth@
”Förövrigt så hade nazisterna inget tillstånd för sin demonstration. De störde alltså ordningen och skulle med all rätt omhändertas.”
Jag tror du har missuppfattat det hela. Att demonstrera är en grundlagsskyddad rättighet. Polisen kan ge tillstånd till en demonstration men de kan inte förbjuda någon att demonstrera. Att avslå en begäran om tillstånd är samma sak som ett förbud. Det fanns ingen anledning för polisen att ingripa mot dem som stod på trottoaren och höll upp en banderoll. Förvänta er inte att alla som står vid sidan om ska jubla.

 
Ingen bild

Martin

11 september 2017 00:44

@Stefan Röfven
Ditt argument är att ingen skall delta i den politiska kampen? När över 60% av ekonomin går genom politikernas händer är den politiska kampen central.

För övrigt, om du läser på banderollen så står det "krossa homolobbyn". Det har ingenting med homosexualitet att göra. Utan med att en liten grupp vänsterextremister använder RFSL som ett verktyg för att förstöra samhället. Tycker du verkligen att det är rimligt att RFSL får komma till skolor (där barnen MÅSTE befinna sig, skoltvång) och hålla föreläsningar om analsex? Tycker du att det är rimligt att på pridefestivalen så umgås 13åringar med 27åringar till sent inpå kvällarna i "pride ungs" regi?

 
Ingen bild

En småländska

11 september 2017 01:12

@Stefan Löfven
Ska man gå all in som du, bör man kolla vad man skrivit själv, det heter modersmål och främmat vad är det? Du använder punkt utan att ha subjekt och predikat. Ovanligt långt inlägg för att vara en ickefråga för dig.

 
Ingen bild

en småländska

11 september 2017 01:20

Ja utkommenderade var ordet och sen de som känner sig manade pga typ peer pressure. Kalmar Energi(!), MAXI, mäklare, Linnéuniversitetet man baxnar, allt för att om du inte är med så är du emot. Men så mycket barn och unga, vet de vad det handlar om ens?

 
Ingen bild

Stefan Löfven

11 september 2017 01:34

Thoralf
Tack för de fina orden. Samtidigt kallar du automatiskt majoriteten som kommenterar här för ryggradslösa då de också använder alias... Du skrev själv att du passade på att fota och har bland annat lagt ut en bild på en sko som jag antar inte tillhör en heterosexuell man?

Ingen har trampat mig på tårna utan jag är snarare bekymrad över vad som hänt med alla svenska män som plötsligt är kränkta och rädda för allt och alla. Vad hände med den svenske mannen som knegade på och tog hand om sitt?

C. Andersson (som jag antar heter C i förnamn och inte använder alias)
Om det inte är förbjudet att demonstrera och göra sin röst hörd varför är alla så arga över att afghanbarnen gör just det? Kan tillägga att jag inte ens vet varför de demonstrerar eftersom jag inte bryr mig men det är klart att det krävs tillstånd. Annars skulle det urarta.

Till er andra
Det bästa sättet att bevara den svenska kulturen är att lära er svenska språket (läs litteratur och lär er skriva ordentligt). Se till så att era barn och barnbarn lär sig språket istället för att röka på eller spela tv-spel. Vårt språk är det viktigaste vi har i hela vår kultur men många som går ut skolan idag saknar elementära kunskaper. En del svenska ord kommer till slut att försvinna/dö ut. Thoralf har säkert fakta på svenska pojkars dåliga studieresultat.

Se till att era släktingar skaffar sig jobb eller utbildning. Framförallt om de är svenska pojkar. Det börjar nämligen bli så att väldigt många unga män är arbetslösa medan kvinnor har bättre betyg och läser vidare (Thoralf har nog statistik). Det är inte att kvinnor eller muslimer får fördelar utan att dessa pojkar är för korkade och inte uppfyller kraven. Skyll inte på skolan eller staten. I min pappas generation var skolan skit (går inte ens jämföra med idag kunskapsmässigt) men det blev arbetare av dem ändå.

Det handlar om eget ansvar och att sluta tycka synd om sig själv. Det finns jobb. Industrin skriker efter folk. Det finns platser över på polishögskolan. Vill du att lag och ordning ska gälla? Bli då polis istället för att fjanta runt i någon låtsasuniform på stan och kalla er Soldiers of Odin.

Istället för att bidra i rättsväsendet och den svenska industrin sitter förvirrade svenska pojkar hemma, påhejade av sina rädda och curlande föräldrar med offerkoftor. Svenska män uppfostras till offer. De är osäkra, vana att få allt serverat utan ansträngning och blir kränkta av allt och alla så fort något är främmat. Till slut åker 4-5 nollor till Kalmar en lördag för att hålla upp en meningslös banderoll. Herregud.

Gör någon nytta för Sverige. Ta hand om er egen familj och släkt så ska ni se att svensken inte går under. Dra Sverige framåt genom att utbilda er, lär era barn språket (även gamla krångliga ord) och att ge fan i droger och socialbidrag (nu lipar många att deras bidrag försvinner pga invandrare men va fan ta tag i ert eget liv först - du har fötts i ett samhälle som många bara kan drömma om), se till att era barn bidrar i industrin, rättsväsendet etc så kommer inte Sverige gå under. Köp bara svenska varor (som är dyrare än kinesiska bokhyllor så skaffa en inkomst) och se till att det aldrig tillåts låglönejobb (som högern vill) så slipper ni utländsk arbetskraft på byggen etc.

Det är jävligt enkelt. Var en svensk man, bit ihop och ta hand om er egen familj istället för att bry er om grannpojken är bög eller om 1500 eller 15000 går i en parad en septemberlördag i Kalmar så ska ni se att det går bra för Sverige och vår kultur. Eller så kan ni fortsätta se er själva som offer i varenda jävla fråga som rör något främmat.

Thoralf Alfsson

11 september 2017 04:48

All denna ilska bara för att jag räknade antalet personer i prideparaden. Tänk så kränkt du blev men du är fortfarande feg och ynklig som kallar dig för Stefan Löfven!

 
Ingen bild

Vongeek

11 september 2017 05:59

Bra granskat Thoralf, klockrent! Media blåljuger precis som man kan förvänta sig! Men glöm inte, "det är bögarnas fel"!!#usch

 
Ingen bild

C Andersson

11 september 2017 07:44

@Stefan Löfven@

”C. Andersson (som jag antar heter C i förnamn och inte använder alias)Om det inte är förbjudet att demonstrera och göra sin röst hörd varför är alla så arga över att afghanbarnen gör just det? Kan tillägga att jag inte ens vet varför de demonstrerar eftersom jag inte bryr mig men det är klart att det krävs tillstånd. Annars skulle det urarta.”

Nej det behövs inget tillstånd för att demonstrera. Det är en rättighet som är skyddad i grundlagen. En demonstration med tillstånd går före den som den som har fått tillstånd men det innebär inte att en motdemonstration är förbjuden. Det innebär till exempel att de som stod med banderoller vid sidan av det så kallade pridetåget var i sin fulla rätt att stå där. Så länge man inte bryter mot några lagar. Dessvärre finns det några lagar som står över grundlagen. Man får inte yttra sig fritt. Beträffande ’afganbarnen’ så är deras aktiviteter inte någon demonstration. Den har övergått till en ockupation. Det gjorde den första kvällen när man inte gick hem första kvällen utan satt kvar. Tillståndsgivningen är mycket märklig. Tillstånd brukar gälla för enstaka tillfällen. Här lämnar polisen tillstånd för ett stort antal demonstrationer på ett bräde. Demonstrationer brukar inte vara längre än man orkar gå och stå.

Ockupationer är olagliga. Där kan inte polisen lämna tillstånd. Det är däremot skyldiga att ingripa. De har rätt att uppmana en grupp att skingra sig. De har rätt att avhysa personer även från allmän plats. De har till och med rätt att skjutsa ut personer utanför stadsgränsen och släppa av dem där på något lämpligt ställe.

Det är inte frågan om någon sittstrejk. Eller någon strejk över huvud taget. För att kunna strejka måste man ha en motpart. Det är svårt att strejka om man inte har något att sätta emot. En strejk är inte samma som en demonstration. Om man tänker strejka ber man inte polisen om tillstånd.

Läs och lär Stefan Löfven!

 
Ingen bild

Lena

11 september 2017 09:01

@Stefan Löfvén Är de du som i annan alias kallar sd-are för "jävla torpare"? Du är en översittare som behöver komma ner på jorden.
Vad gäller stavningsfel som du hittar här kan du kanske börja med att skriva en insändare till tidningen "Journalisten". Som sagt har är de s k proffsen svårt med både stavning och syftning.

Du framför en åsikt om att vi som skriver här ska börja BIDRA till samhället. Vad vet du om hur mycket skatt vi betalar? Den dryga 30%iga skatt vi betat hela vårt liv går in´te till oss när vi blir sjuka, inte heller till pensionerna (som höjs med 200kr/mån) under flera decennier!!! Hallå vilken värld lever du i?

Antar att du är sosse för de ser ofta sig själva så ofelbara att de har rätt att häva ur sig vilka okvädningsord som helst. De tror fortfarande att allt ornar sig om man "skaffar ett jobb", men om ingen vill ha en då för att man är för gammal och sjuk?

Dessutom undrar jag hur i alla världen du har tid att läsa på denna blogg när du är så upptagen av hem o familj? Varför så hatisk mot dina landsmän?

 
Ingen bild

Lena

11 september 2017 09:11

@Stefan Löfvén En sak till: Om du läser riktigt noga i texten ser du att ca 25% i prideparaden är BARN! Det är anmärkningsvärt!
så du anser att det är OK att barn ska indoktrineras att tycka det är OK med propagandan för HBTQ-svansen, som f ö är ett vänsterprojekt? Som sosse har du inget att anföra?

Då kan du vara säker på att det finns andra som har något att anföra om den saken.

 
Ingen bild

Gustaf

11 september 2017 14:51

Lena.
Förstår att du är upprörd över vårt förfall men läs igenom det du skriver innan du klickar dig vidare. I all välmening.

 
Ingen bild

Martin

11 september 2017 14:53

@Stfan Rföven
Det du säger är att alla skall böja huvudet, lägga sig i selen och jobba på. Medan politikerna blir oansvarigare och oansvarigare och utnyttjar oss värre och värre och förstör sveriges själva grundvalar med en otroligt destruktiv politik?
Ger du oss det här rådet för att du vill oss illa? För att du saknar lojalitet till svenskarna? För att du själv vinner på det? Ditt råd är vettlöst. Eller illvilligt. Eller totalegoistiskt.

 
Ingen bild

Stefan Löfven

11 september 2017 16:14

Nej jag skulle aldrig använda ett så fint ord som torpare om SD:are. Jag lyfter på hatten för de torpare som knegade på och förbättrade livet för sina barn och barnbarn. Fantastiska människor, men tyvärr har lite av den svenska knegarandan gått förlorad.

Enstaka stavfel är inga problem, men jag tycker bara det är anmärkningsvärt att så många så kallade Sverigevänner inte ens kan det svenska språket. Och värre blir det med alla dessa svenska pojkar som går ut med låga betyg, missbruk och till slut blir en belastning för samhället. Jag har själv kommit i kontakt med personer som går på socialbidrag bara för att de inte orkar ta tag i sina liv. Det är skönare att vara hemma och spela tv-spel och gå på soc. bidrag. Är det rättvist mot oss om jobbar?

Sverige har en av världens bästa skolor - mycket bättre än för 30-40 år sedan, vilket ofta försvinner i debatten - men många ungdomar är söndercurlade och tror att de ska få allt gratis utan motprestation. En del drar på sig offerkoftor, röstar på SD och vill slänga ut andra bidragstagare eftersom de ses som ett hot. Googla runt lite på pojkarna i motståndsrörelsen så upptäcker du att många inte jobbar utan är kåkfarare som belastar samhället med sin skit. Vad tror du det kostar samhället varje år?

(Martin - Visste du att Jimmy Åkesson aldrig har haft ett riktigt jobb eller gjort lumpen, han är en av de partiledare som varit inom politiken längst. En del av etablissemanget. Inkomstmiljonär. Superpension som du och Lena får betala).

Den viktigaste frågan i Sverige just nu borde inte vara invandringen utan hur vi ska göra med en hel generation förlorade svenska ungdomar som hamnat utanför samhället. Inte pga invandring (detta startade långt innan Syrienkriget) och inte pga skolan (en av världens bästa) utan pga fel uppfostran. Inte ens fordonsprogrammet fyller ut sina platser utan läggs ner på vissa orter vilket kommer bli problem för alla verkstäder inom kort. Industrin skriker efter folk. Snart får de flytta verksamheterna till andra länder för att få arbetskraft.

När jag gick i skolan fanns det en enda elevassistent på en skola och ändå klarade sig folk med olika diagnoser. Idag finns det massvis av elevassistenter i skolan. Vi som fötts i Sverige har världens bästa förutsättningar, men vi förstör för oss själva och våra barn. Mycket handlar om uppfostran, synen på utbildning och att hjälpa sina barn hela vägen genom skolsystemet.
Skillnaden på en invandrare som går på bidrag och en svensk som går på bidrag är att invandraren är född i ett land som inte ens kan jämföras med Sverige på något sätt. Varje svensk som inte lider av psykiska eller fysiska sjukdomar har alla förutsättningar att lyckas.

Men det är kanske inte så konstigt att det går fel med det här landet när människor som Lena räknar på fingrarna och tror att 30 procent skatt täcker en hel pension. Det gör den inte Lena, det är en stor myt och det är därför pensionen är så låg. Jag kan trösta dig med att jag säkert får jobba längre än dig och får lika dålig eller sämre pension. Utöver pensionen är det en massa andra kostnader som uppstår för staten när vi blir gamla och behöver vård.

Huvudfokus bör och ska vara att rätta till en hel generation som går förlorad. Som sitter hemma och ruttnar i sitt hat istället för att ta tag i sina liv och utbilda sig och skaffa ett verkstads- eller industrijobb etc.

Thoralf Alfsson

11 september 2017 22:20

Vilket förakt du uppvisar! Jag undrar var du bor och i vilken kommun som du upplever alla dessa svenska ungdomar.

Tror du att Socialdemokraterna med stöd av Vänsterpartiet skall vända skutan Sverige på rätt köl? Då är du inte lite naiv och okunnig.

Och allt detta på grund av att jag räknade antalet deltagare i Prideparaden där mängder av söndercurlade barn deltog.

 
Ingen bild

HANS

11 september 2017 18:49

Hade inte ens noterat det hela förrän jag läste Barometern på måndagen. Det intressanta där var att även i beskrivningen ger det sken av att det var en kvinna från paraden som anföll NMR och deras banderoll, men henne verkar polisen helt ignorera. Samtidigt rubricerar de artiklarna som att det var NMR som anföll paraden. Anfall med sin blotta närvaro då eller?

Jag vill även ge mig till minnes över att Pride-organisationen i Kalmar tidigare gråtit ut i tidningarna om hur få medlemmar och engagerade de har, om jag inte minns fel vilket knappast är omöjligt minns jag det som mindre än 100 medlemmar och aktiva. Så vilka var de 1500-3500 peronerna som gick i paraden. Har du bussat eller flugit in paraddeltagare från Stockholm eller? Alternativt var det mängder av hetromänniskor som gick där av andra, mer politiska, anledningar?

 
Ingen bild

Lena

11 september 2017 19:28

@Gustav 14.51 Tack för kommentaren. Jag har så ont om tid numera att jag inte hinner göra stavningskoll eller någon längre reflektion. Har själv sett att det även saknas något ord, efteråt när det är klickat men jag är stressad av det är så kort tid för inlägg. Tänker absolut inte skriva på Microsoft cloud först, där sparar de allt! Varför sparar de?

 
Ingen bild

C Andersson

11 september 2017 22:46

Det fanns en man i Brömsebro som hette William Håkansson. Han var den sanne demonstranten personifierad. Jag länkar till ett exempel av Maranatas utgåvor. Jag menar inte att ni ska läsa hela tidskriften för det har jag inte gjort själv. Men artikeln om William tycker jag är klart läsvärd. Men det fattas en viktig detalj. Han var motståndare till döpa barnen som små. Låta sig döpas skulle man göra förrän man blev vuxen och kunde bestämma själv. Det hade antagligen med hans religiösa övertygelse att göra. Så varje söndag stod sandwichmannen utanför någon kyrka - han hann ju inte med mer än en kanske två. Jag vill inte påstå att han skrek men han var högljudd. Så skulle det bli barndop uppe i Stockholm. Det var prinsessan Viktoria som skulle döpas. William packade ned sina plakat och tog tåget upp till huvudstaden. Väl upp så letade han upp kyrkan och spände fast plakaten. Ett på magen och ett ryggen. Sedan började han sin föreläsning. Det tog inte många minuter innan polisen lastade in honom i en bil och körde iväg och lämpade av honom långt ifrån stan. När William kom tillbaka var barndopet överstökat för länge sedan. Så William sade sig på tåget för att fara hem. Plakaten hade försvunnit på vägen. Mig veterligen sökte William aldrig demonstrationstillstånd. Artikeln heter : ’Annorlunda och udda, missförstådd och förföljd - men så välsignad.

http://arkiv.maranata.se/MidnattsropetPDF/mr1996-04.pdf

 
Ingen bild

Janne

12 september 2017 08:13

Till ""Stefan Löfven":
Så engagerande du är tycker jag istället för att komma här och trackasera oss vanliga svenskar. Så borde du joina Afganernas sittstrejk i Stockholm.!!

 
Ingen bild

C Andersson

12 september 2017 12:54

@Stefan Löfven@
Du vet ingenting. Jag är född på 40-talet och har varit med om allt du rabblar. upp. När är du född? Den här sidan sekelskiftet? Gå och snyt dig och torka dig bakom öronen.

 
Ingen bild

Tors Hammare

12 september 2017 15:23

@C Andersson
Dom flesta som läser och skriver här (99%) vet med sig att du besitter oändligt större trovärdighet än sossekommunisten som här kallar sig Stefan Löfven. Din kuriosa de senaste månaderna finner jag mycket läsvärda.
tack för ordet

 
Ingen bild

Martin

12 september 2017 16:15

@Stefan Röfven
Jag stödjer inte SD, de framstår bara som ytterligare en version av socialdemokratin vilka är de sanna förstörarna av det här landet. Jag känner noll respekt för Åkesson eller någon annan i SDs ledning.
Återigen så visar du noll förståelse för det systematiska i det som har gjorts mot svenskarna. Det enda du kan komma på att säga är
-om folk bara kunde anstränga sig mer, om folk bara kunde bli ännu lydigare mot etablissemanget.
Så uppfattar jag dina kommentarer. Vilket ju bara är ett mångordigt sätt att säga att du inte förstår vad som händer.

 
Ingen bild

C Andersson

12 september 2017 20:59

"Bah Kuhnkes kritik mot nazisttillståndet"

http://www.expressen.se/nyheter/bah-kuhnkes-kritik-mot-nazisttillstandet/

Det är mycket illa ställt om en demokratiminister ska sätta sig över lag och ordning. Ministerstyre nej tack!

 
Ingen bild

Martin

13 september 2017 02:17

@C Andersson Ett land som har en "demokratiminister" är troligtvis inte längre en demokrati.

 
Ingen bild

Stefan Löfven

13 september 2017 18:32

God jul Lena
http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/pzewR/miljardsatsning-pa-sankt-pensionarsskatt

Martin och ni andra. Jag vill att man satsar på Sveriges framtid för den framtiden kommer bli en enorm belastning om några år. Det är därför man nu ska ge svenska pojkar ännu mer stöd i flera skolor. Hamnar de i utanförskap blir nämligen notan ännu dyrare då många börjar med droger eller väljer andra kriminella banor. Det är mycket värre för barnen än att gå i en parad för allas lika värde. Den sexuella driften är så stark att ingen blir bög av det. Då är Internetporr betydligt värre.

Jag vet inte hur det kan reta upp någon att jag vill satsa på en generation som annars kan gå förlorad.

Allt det jag skriver om skola, industri, polis etc stämmer. Det finns jobb, vi har en bra skola som med eller utan invandrare borde generera i att fler kommer ut i arbete. Men dagens ungdomar får med sig fel värderingar och för dåligt stöd hemifrån.

Det går hand i hand med SD:s politik. Går det åt helvete så kan jag alltid skylla på någon annan än mig själv. Det är sossarnas fel, media, invandrarna, pk-eliten, bögarna, skolan etc etc.

Därför säger jag sluta gnäll, sluta se dig som ett offer och se vad du själv kan göra med ditt liv. Då har du inte tid att bry dig om några bögar, om det var 1500 eller 15000 osv utan har fullt upp med jobb och dina barn (som behöver stöttning i skola och livet). Du har trots allt bara ett liv.

Thoralf Alfsson

13 september 2017 19:26

Du kan uppenbarligen inte smälta att det bara var 1 500 i prideparaden!

 
Ingen bild

Martin

16 september 2017 20:17

@Stefan Röfven
Du lever mentalt kvar i sjuttiotalet :) Eller mer troligt är du bara ett troll och en manipulatör. Så aningslös som du framstår kan ingen vara.

 
Ingen bild

Stefan

23 december 2018 20:59

Jag tillhör SD och skulle gärna vilja gå med i ett Pridetåg! Känner flera som är både homosexuella och bisexuella, och dessa personer är jättefina som människor! Hur människor använder sin sexualitet ska vi skita i, för det är inte vår angelägenhet. Gillar inte den människosyn du delar.

Thoralf Alfsson

23 december 2018 21:32

Kan du specificera vad du menar.

 
Ingen bild

Stefan

23 december 2018 22:30

Vilket ska jag specificera? Vet inte exakt vad..

Thoralf Alfsson

23 december 2018 22:33

Du anklagar mig för dålig människosyn! Förklara det och vad det är i blogginlägget som tyder på det.

 
Ingen bild

Stefan

24 december 2018 12:59

Jag har inte direkt påstått att du har en dålig människosyn, men däremot att jag inte gillar den människosyn du delar. Nåja, det kan kanske tolkas som likadant... även om jag inte menade just den innebörden. Skildringen i artikeln är lite mer ”positiv” jämfört med många av de kommentarer som finns. Detta drar ner din artikel och ger den en homofobisk inriktning med hat.

Man rår inte för sin sexuella läggning, utan den bara finns där. Olika människor ”tänder” på olika saker. En del killar ”tänder” på andra killar. Vi är skapade olika, så är naturen gjord... och inget fel i det. Många människor med ”annan” sexualitet än den gängse har ett livslångt lidande ska du veta! De behöver inte hån, sparkar och slag, utan kärlek, respekt och förståelse. Du vet förmodligen inte vad det innebär att bli bortstött från sin familj och sina vänner ”bara” för att den sexuella preferensen inte är ”rätt”.

När det gäller NMR så är inget bra sammanhang, inte alls på någon punkt faktiskt. De har ingen poäng alls i sin banderoll. Varför skulle barn fara illa med att växa upp med två pappor eller två mammor (förutom att både koranen och Bibeln säger så)!? Om jag nu inte missuppfattat din poäng så är omdömeslöst av dig att hänvisa till NMR (och deras banderoll) och hävda att det är fakta som medierna undanhåller. Det finns ingen anledning alls för att kränka oliktänkande, varken åt vänster eller höger. Men NMR har inte den förmågan att tänka klart och respektera andra människor.

HBTQ-rörelsen är väl i det närmaste kidnappad av svensk vänster, men det skulle ändå vara kul att någon gång gå med ändå.

Förstår poängen med att räkna deltagarantalet, för media vill gärna vinkla och vrida. Men som sagt; texten med kommentarer som helhet tar bort en del av människovärdet hos individerna.

Men lyckliga Er som är födda ”rätt” och har den sexualiteten som är respekterad! Kram! <3

Thoralf Alfsson

24 december 2018 14:48

Det är julafton och jag tänker inte ge mig in i någon diskussion. Kommentarerna är skrivna av andra personer och de får ta ansvar för dem. Jag har en öppen attityd till andra människors åsikter men det innebär inte att jag delar dem bara för att jag godkänt publiceringen av dem.

Du och andra för göra precis vad ni vill med era sexliv och vem ni tänder på så länge jag får vara fri från det. Sedan har jag en annan syn på barn. Min tro är att barn mår bäst av att få växa upp med en far och en mor. Inte två pappor.

 
Ingen bild

Stefan

24 december 2018 20:37

Du skriver; ”Du och andra för göra precis vad ni vill med era sexliv och vem ni tänder på så länge jag får vara fri från det.”

Ja, men det är du som skrivit artikeln om Pride.. Alltså är det du som inte riktigt kan vara fri från dem!? De andra vill också vara fria från Er, om man säger så ;-)

Ett problem med SD är att det finns många ibland oss (ja, jag tillhör SD och har förtroendeuppdrag) som just avskyr exempelvis bögar. Vi har en lång väg att gå på detta område. Jag känner både bögar och bi, och de är jättefina människor, men som tvekar inför partiet pga detta problem. Har bara känt en ”flata” i mitt liv, mig veterligen, och det var inget fel på henne.

Nåja, jag önskar en God fortsättning på julen!

Thoralf Alfsson

24 december 2018 21:03

Jag har haft koll på Prideparaden i Kalmar vid några tillfällen. Jag anser den vara ett jippo. Som media överdriver å det grövsta med framförallt deltagarantalet.

Därför följde jag upp det och räknade antal deltagare. Inte lätt men är man bra på huvudräkning så kan man få till en relativt bra uppskattning.

En anledning till detta är att när Sverigedemokraterna anordnat ett torgmöte så gör media precis tvärtom. Då håller man ner siffrorna på antalet besökare. Jag är så förbaskat trött på detta jäkla falskspel från media.

Så du har nog missuppfattat det en del om du tror att det handlar om en negativ inställning till homosexuella.

 
Ingen bild

Bempa

26 december 2018 12:28

c

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se