thoralf

Alla inlägg den 7 januari 2017

Av Thoralf Alfsson - 7 januari 2017 23:14

 


På nyårsdagen fick jag ett telefonsamtal från Choukri Naji, ordförande för islamiska kulturföreningen Salam i Kalmar. Föreningen driver en sunnimoské på Storgatan i Kalmar.


Han förbjöd mig att skriva om honom på min blogg och jag blev också förbjuden att skriva om islamiska kulturföreningen Salam och den sunnimuslimska källarmoskén på Storgatan i Kalmar. Jag blev minst sagt överraskad av samtalet och förvånad över på vilket sätt detta "förbud" uttalades. Han uttalade också att ”invandringen och islam inte kan stoppas”. Choukri Naji påstod dessutom också att han kontaktat Säpo för att kunna stoppa mig från att skriva om Islamiska kulturföreningen och källarmoskén.

 

Ju mer jag funderat på samtalet desto mer obehagligt anser jag att samtalet och budskapet var. Jag vet ju inte om islamister eller fundamentalister också besöker sunnimoskén i Kalmar och vad som ligger bakom dessa krav. Jag är dock helt övertygad om att det även finns islamister i Kalmar och det gör det väldigt obehagligt, även om inget hot uttalades. Jag fick ju bara för en vecka sedan ett dödshot som avslutades med ”Döda, döda, döda, länge leve IS” och i augusti var det en explosion bara 5 meter utanför mitt köksfönster.


Uppenbarligen har Choukri Naji inte klart för sig att vi har yttrandefrihet i vårt land och att yttrandefriheten även gäller i Kalmar och att jag som politiker har en stor rätt till yttrandefrihet. Nu tror uppenbarligen sunnimuslimer i Kalmar att de kan sätta sig över en av våra viktigaste grundlagar som nyligen firade 250 år. Det verkar som de tror att även sharialagar kan tillämpas i Kalmar. Vårt rättssamhälle måste säga ifrån till dessa individer.


Kommer lokalmedia och lokala journalister ställa frågor till Choukri Naji vad han menade med sitt telefonsamtal till mig och om han förstår att han befinner sig Sverige och inte i Marocko eller Somalia. Jag förväntar mig faktiskt en reaktion från lokalmedia eller är de bara nöjda om min blogg tystas på ena eller andra sättet.


Choukri Naji intervjuades för några veckor sedan av SVT Småland då islamiska kulturföreningen inte följer de föreläggande som Räddningstjänsten utfärdat för källarmoské när det gäller hur många personer som får vistas i källarmoském. Du kan se intervjun på följande länk.

I intervjun framgår det att Choukri Naji inte vill vara med på bild. Varför vill han inte det? Jag frågade om jag fick fotografera honom om vi träffades för ett samtal. Svaret blev att då skulle han ”slänga min kamera i golvet”.


Jag passade även på att ta upp det uppgifter jag hört om IS-sympatisörer som varit aktiva i källarmoskén och andra incidenter som enligt andra muslimer skall ha inträffat i källarmoskén. Alla dessa uppgifter förnekades av Choukri Naji eller hans kollega som jag även pratade med. Jag uppfattade inte namnet på hans kollega men det kan möjligen ha varit Mahmud Salad.


Vad har Choukri Naji att dölja? Varför får han inte förekomma på bild eller videoklipp? Varför förbjuds jag att skriva om Choukri Naji och Islamiska kulturföreningen Salam? Vad pågår i källarmoskén i Kalmar?

 

Lokalmedia borde utan tvivel granska Islamiska kulturföreningen! Jag kommer granska dessa ljusskygga individer på alla upptänkliga sätt genom att begära ut offentliga handlingar och andra möjligheter som finns för att få fram uppgifter. Beter man sig på detta sättet får de finna sig i att de också kommer granskas ännu mer och grundligare. 


PS


Lyssna även på Julia Ceasars senaste krönika om "Ångerparaden"!


Av Thoralf Alfsson - 7 januari 2017 10:54

Nytt år och nya krafter för att få SD Calmar att växa och hitta nya medlemmar och utveckla vår organisation.

 

Måndagen den 9 januari kör vi igång med våra Öppet hus möten igen i vår partilokal. Vi bjuder som vanligt på fika och intressanta samtal och ibland föreläsningar eller lite information.


Du kan även köpa Jimmie Åkessons bok ”Tio år som partiledare” på våra öppet hus möten och sedan få den signerad av Jimmie Åkesson på Kalmar slott den 26 januari. Pris 250 kronor.


Glöm inte att anmäla dig till Kalmar slott torsdagen den 26 januari då Jimmie Åkesson kommer på besök till Kalmar län och Kalmar slott. Senaste anmälningsdag 20 januari.

 

Anmälan på mejl till kalmarlan@sd.se eller till Thoralf Alfsson på 072-5179099

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards