thoralf

Direktlänk till inlägg 13 maj 2015

INGET TVIVEL

Av Thoralf Alfsson - 13 maj 2015 23:31

Det finns uppenbarligen de som tvivlar på sanningshalten i citatet från förra blogginlägget om barn som inte vill rita svenska flaggan och enligt artikeln ansåg att kristna skulle dödas. Mitt blogginlägg har delats flitigt på facebook. Idag var artikeln i Barometern även i den tryckta upplagan. För de som tvivlar lägger jag upp ett utklipp av en liten del av artikeln skriven av Emma Arenius.


 

 
 
Ingen bild

OT

13 maj 2015 23:58

87% av medpassagerarna behåller sitt lugn, medans "the Ko-pilot" sätter in autpiloten" på närmsta alp topp!

13% av medpassagerarna protesterar och kallas därmed med lämpligt epitet.

P.S Det är först de sista två minutrarna 100% av passagerarna skriker ut sin skräck och "Pop Goes The World": https://www.youtube.com/watch?v=3zUUtf7gOe8

 
Ingen bild

Cosmik Debris

14 maj 2015 00:02

Jag betvivlade inte ett ögonblick på sanningshalten i blogginlägget om de våldsamma muslimska eleverna. Jag tror absolut inte Thoralf skulle nedlåta sig till dylika lögner.

Tiden är förbi då man funderade på om det som står i tidningar var sant eller inte. Nuförtiden är verkligheten alltid så mycket ruskigare. Media sliter dessutom i sitt anletes svett för att dölja och vilseleda sina läsare dygnet runt. Om detta görs i förhoppning om att det ”vänder” snart eller av ren och skär inkompetens/ondska vill jag helst inte veta. Båda alternativen är lika sorgliga och ovärdiga en demokrati.

Ingen som reagerar över att SÄPO kopplas in i vad som verkar vara en grundskoleklass?

 
Ingen bild

Odalbonde

14 maj 2015 05:44

Bra grävt igen Thoralf! Som vanligt god hänvisning till källa.
Till alla och envar säger jag: Ditt land - ditt val!
SD 2018 om inte tidigare...

 
Ingen bild

Demokratur

14 maj 2015 08:37

Skolpsykologer, socionomer, liberaler, vänstersympatisörer o dyl i rörande förening med syfte att förstöra landet Sverige.

 
Ingen bild

Hulda mk1

14 maj 2015 08:53

Med tanke på vad man läser överallt på nätet och all annan information från media, finns ingen anledning att tvivla på dessa uppgifter.
De fasansfulla attentaten i Paris och Köpenhamn är tydliga tecken på detta hat. Hat mot Judar, hat mot de som tecknar Profeten, hat mot Kristna och hat mot Västvärlden.Troligen har dessa små "juveler" hört någon/några vuxna i deras omgivning med kraft hylla dessa och kanske andra blodiga terrorattentat.
Det som pappa, farfar, morfar, farbror, äldre bröder, kusiner osv. säger gång på gång framför dumburken när blodiga bilder visas där, ger givetvis avtryck i små barns medvetande. Indoktrinering och hjärntvätt...

 
Ingen bild

Maja Dacke

14 maj 2015 11:42

OT - du påminner mig om filmen Life of Brian och sången de sjunger på korsen: Att alltid se den brajta sidan av livet ... TACK!

Cosmik Debris - att undra över varför Säpo inkallas ... Men det förstår väl alla?! För att beskydda de små hathotande baaarnen om andra barns föräldrar skulle få för sig något. Busenkelt!

Hulda - du skriver '... pappa, farfar, morfar, farbror, äldre bröder ...' och det förvånar mig. De kvinnliga släktingarna är faktiskt lika rabiata och skriker ut sitt hat lika bra. Missade du bilden som Thoralf hade häromdagen? Kvinnor i demonstration på Södra Förstadsgatan i Malmö ... (Jag känner den stan så jag vet exakt var bilden är tagen - utanför det rekommendabla kondiset Martins.)

Och jag rekommenderar varmt Ayaan Hirsi Alis bok Reformera islam, som finns på lättläst svenska (Bokus).

Hon framhåller att vad muslimer måste göra är
1) förstå och erkänna att Muhammed var en människa, ingen gud, och att Allah som saknar 'talverktyg' inte kan ha läst upp något för honom (att vidareförmedla till skrivare). Koranen är gjord och omgjord av människor och ingen gudomlig bok.
2) Muslimer måste inse att detta livet är det enda värda att leva och göra något åt.
Islam är ju en dödskult där allting går ut på att döda och dö - och de tror att livet efter döden är det verkliga livet som muslimer strävar efter. Och som ingen, faktiskt INGEN, vet något om.
(Jag brukar alltid tänka: Vad självmordsbombare blir besvikna när de upptäcker ... om de nu upptäcker. Och inget kan de berätta 'därifrån' ...)

 
Ingen bild

Cosmik Debris

14 maj 2015 13:34

@Maja Dacke Torsdag 14 maj 11:42

Vad jag menade är att det var en extraordinär åtgärd när skolan kontaktar SÄPO. Den som tycker annorlunda begriper jag mig faktiskt inte på. Minns då man själv ställde till ofog i skolan. På sin höjd hamnade man i korridoren eller en vända hos rektorn. Aldrig under min skolgång har det hänt att polis kopplats in vid någon händelse.

Om SÄPO kopplas in är det en händelse som borde få marken under fötterna på normala skolpolitiker att skälva och mana till eftertanke. Det indikerar en problematik som jag tror inte dessa naiva, fega och självcentrerade skolpolitiker kan, vågar eller tillåts förstå.

Därav min förskräckelse över att SÄPO kopplats in. Vad blir nästa åtgärd när det spårat ur totalt på någon skola? Militären eller nationella insatsstyrkan?

Jag föredrar en skola där en vända hos rektorn räcker för att återställa ordningen. Tror de flesta här inne är av samma åsikt.

Thoralf Alfsson

14 maj 2015 14:42

Ingen av oss var i klassrummet och vet vad som i verkligheten utspelades och sades från dessa elever. Jag gissar att vi inte fått läsa allt i Barometern.

Är det inte i lågstadiet man framförallt ritar svenska flaggan? Om barn iden åldern anser att alla kristna skall dödas finns det sannolikt stora bekymmer i det hemmet och det räcker inte med rektorn i detta fall. Utan det kanske är befogat att informera Säpo om detta.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

14 maj 2015 14:55

Det är inte att SÄPO kopplas in och att det säkerligen också var motiverat som stör mig. Min envisa invändning är att det överhuvudtaget skall behöva gå så här långt i vårt land.

Det stör mig!

Thoralf Alfsson

14 maj 2015 15:49

Det stör nog alla som läser artikeln! Förhoppningsvis så vaknar nog ännu ett antal personer.

 
Ingen bild

OT

15 maj 2015 00:18

@Maja Dacke

Tack! Kanske jag bara har en sjuk "twist in my brain" för allt jag ser är hur...

Sveriges ledare, leder oss allt djupare in i en Monthy Python sketch... "Safety Dance - Men Without Hats": https://www.youtube.com/watch?v=AjPau5QYtYs

Så skål! "Så lunka vi så småningom": https://www.youtube.com/watch?v=m0jwCyudYfA

 
Ingen bild

Gösta

17 maj 2015 12:51

Jag anser att den viktigaste uppgiften för Säpo är att dokumentera alla quislingar och samarbetsmän som arbetar för att islamisera vårt land, så att vårt samhälle har ett väldokumenterat underlag, när domar i sinom tid kommer att utfärdas.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards