thoralf

Direktlänk till inlägg 13 maj 2013

SVENSKA SKATTEBETALARE IGEN

Av Thoralf Alfsson - 13 maj 2013 10:13

 


"Spelarna kommer att representera Somalia - men kommer att bo i Borlänge. Träningen kommer att ske i samarbete med Borlänge Bandy. En viktig aspekt är att skapa kommunikation mellan svenskar och invandrare.


Bandy-VM 2014 kommer att äga rum i Irkutsk, Sibirien. Förbundskapten för Somalia blir Per Fosshaug, en av världens genom tiderna mest framstående bandyspelare. Per är född och uppväxt i Borlänge. Han är dessutom fostrad som bandyspelare i just Borlänge Bandy.


- Det här är verkligen ett annorlunda och spännande och roligt projekt som vi kommer att följa med stort intresse, säger kommunstyrelsens ordförande i Borlänge Jan Bohman (S)."


Läs artikel på SVT


Hur många tror att det är al-shabab eller vem det nu är som styr Somalia som kommer betala för detta "roliga projekt"? Jag gissar att spelarna redan bor i Borlänge och inte i Somalia! Om nu inte Sverige och Migrationsverket tänkt hämta in "bandyspelare" från Somalia som kvotflyktingar.


Att åka till Irkutsk i Sibirien kan knappast vara särskilt billigt men det lär säkert hamna som ett integrationsprojekt som får välsignelse och pengar från Erik Ullenhag. Ungdomsstyrelsen och Allmänna arvsfonden vill säkert också vara med i ett så intressant projekt.


Som vanligt lär det bli de svenska skattebetalarna som får stå för notan.


Synd att det inte är första april!

 
 
Ingen bild

Errbe

13 maj 2013 10:41

De som beslutat om detta har tydligen aldrig själva behövt arbeta ihop brödfödan, så att de föstår pengars värde.

 
Ingen bild

AWSvensson

13 maj 2013 11:23

Borlänge verkar inte ha några större attraktioner så varför inte föreställningen Somalier spelar bandy, kan blir deras svar på leksands Himlaspelet.

 
Ingen bild

Hacke

13 maj 2013 12:16

För s k integrationsprojekt finns det tydligen inga gränser vare sig i pengar eller dårskap.
Trodde själv det rörde sig om ett sent 1-aprilskämt innan jag insåg att det var en helt vanlig dag i Absurdistan.

 
Ingen bild

Stefan A.

13 maj 2013 12:38

"komma i arbete" brukar vara Ullenhags ständiga mantra, det här ger inga arbeten annat än för klicken som ständigt svävar runt den invandrade köttgrytan och skall ha "sin" del av invandringsindustrins frukter (skattebetalarnas förbannelse),ett politiskt "gullighetsprojekt" som säkert tar hem storslam i fulmedia....

 
Ingen bild

Niklas R

13 maj 2013 12:42

På en skala från ett till 10, hur intelligensbefriade är politikerna i Borlänge?

Om de nu vill integrera dessa somalier i det svenska samhället då borde de ju uppmuntra dem att representera SVERIGE, deras nya hemland. Och skall de representera oss så måste de vara lika bra eller bättre än våra befintliga bandyspelare för att platsa i Sveriges bandylandslag.

Att de måste representera Somalia är inte ett integrationsprojekt, det om något säger dessa somalier klart och tydligt "Ni PASSAR INTE IN hos oss!"

 
Ingen bild

Skånepåg

13 maj 2013 12:47

@ Hacke

Trodde på att det trots allt skulle bli en långsam ”tillnyktring” hos landets makthavare och att dårskapen skulle följa en Gausskurva, men blir nu mer och mer uppenbart att så inte är fallet. Kurvan pekar i stället ännu brantare uppåt som en följd av den enfald som finns hos mångfaldsivrarna. Man har lyckats slå knut på sig själva och sitt tänk, vilket kommer att innebära att välfärden urholkas ännu mer tills dess att samhället helt och hållet kommer att ”braka” samman.

Med Maria Ferm i knäet (?) på Reinfeldt kan det inte bli något annat slutresultat och att allt dessutom pekar på att pursvenskarna behandlas och kommer ännu mer att behandlas av makthavarna som andra klassens medborgare i sitt eget fosterland. Det mest flagranta är den diskriminering som sker inom bostads- och arbetsmarknadsområdet, där framförallt våra svenska ungdomar behandlas oerhört illa genom de olika former av positiv särbehandling som ”skräddarsys” åt utlänningar.

 
Lassekolja

Lassekolja

13 maj 2013 13:14

Föreg. kommentarer är så bra att inte mycket finns att tillägga men jag har ett förslag: Höj kommunalskatten kraftigt alternativt ta pengarna från "vård,skola&omsorg", så kanske åtminstone Borlängeborna vaknar till liv ur sin slummer!?

http://www.status.st

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 maj 2013 14:05

Skånepåg...
Nej, Maria Ferm sitter inte i knät på Reinfeldt. Det är mer som under en BDSM-kväll. Reinfeldt är bunden och Ferm står med piskan..

Bandylaget:
Men hur kan dessa unga män spela för Somalia? Enligt all politisk korrekthet är de ju svenskar...
(en bra fråg till Ferm och Ullenhag)
Och vem får betala kalaset? Knappast Somaliska regeringen. (finns det någon?)

 
Ingen bild

Skånepåg

13 maj 2013 14:24

@ Hulda mk1

Eftersom jag inte vet vad en BDSM-kväll är, så tackar jag för informationen och rättelsen. Det där med att "sitta i knäet" har även ett visst understatement, därför blev det som det blev men man skall givetvis inte tro på en massa befängda rykten!!

 
Ingen bild

Hacke

13 maj 2013 14:41

Ja, lika säkert som att detta med råge platsar i "1001 effektiva sätt att kasta bort våra skattepengar på" kommer spektaklet att bli en given succé, modell följetong, i gammelmedia. Tänk vad gulligt när pensionsräddarna vinglar ut på sitt första träningspass framför ett fnittrande tv-team.
Vem vågar sätta emot att tramset genererar extralånga inslag i såväl Landet runt som Sportspegeln? Idrottsintresset hos hjärntvättskollegorna på Rapport och Aktuellt brukar av välkänd anledning också vara påfallande stort vid dessa tillfällen.
Vi är dessvärre tvingade att betala denna dårskap till "berikning". Men propagandaspektaklet runtomkring kan vi åtminstone ge fa´n i att sponsra. Ännu så länge är kanske är bäst att tillägga.

 
Ingen bild

Skånepåg

13 maj 2013 14:41

@ Hulda mk1

Nu har jag gjort "hemläxan" och vet både vad som avses med BDSM och Swinger. Det är definitivt inget för mig, men vad var och en gör på sin fritid är deras egen privatsak. Verkar i alla fall, ur mitt sätt att se det, en aning perverst att hålla på med. Förstår inte när detta tydligen förekommer i Sverige, varför ryktesvägen en hel del batikhäxor åker till Gambia eller var i Afrika det nu var. Men nu nog om detta!

 
Ingen bild

Leading Lady

13 maj 2013 14:54


-------------------------
Somaliskt Dambandylag?!
-------------------------

Av nyhetsinslaget att döma handlar det troligen om ett herrlag.
Borde man inte i jämställdhetens namn bilda ett bandylag för somaliska damer också?!
Det är just kvinnorna som mest behöver integreras och satsas på. Dessutom skulle nog ett damlag ha större chans att hävda sig internationellt, då konkurrensen inte är lika skarp på damsidan som på herrsidan.

 
Ingen bild

Leading Lady

13 maj 2013 14:59


Skämt Åsido,
det vill säga!

 
Ingen bild

Håkan

13 maj 2013 15:07

Det är något lurt med det här...
Samtliga marxist tidningar ( utan undantag hur små dom än är ) skriver om det här...Men var är källan?
Ett sök på Borlänge Bandy,s websida ger inget utslag alls...så vidare till Borlänge kommun. Som det låter så finns det kommunala pengar inblandade. Ingenting under nyheter, inget utslag vid sökning... Hmmm
OK inte ge upp, vidare till Somalias ambassad. ingenting. Inte ens en sökning om sweden ger utslag. däremot hot mot Norge.
"how the Royal Norwegian Government has humilated the Somali mothers" För långt för att klippa in hela, men undertecknat av Somalias regering och president. En annan nyhet handlar om FN och Jan Eliasson dyker upp på bild ( Hmm ), Många hot mot grannländer ( hur orkar dom ).. men ingen bandy, inget Borlänge. Nada zippo.
Ok inte ge upp. Det hela skulle tydligen utspela sej i Somalias Olympiska kommittés räkning. På engelska blir det: Somalia National Olympic Committee. Websida finns ( http://www.nocsom.com/en/index.php ) Tror ni det finns någonting om Sverige ( utav huvud taget ) på den sidan? Nopp.
Så var kommer den här "nyheten" ifrån? OK inte ge upp. Per Fosshaug då? Han har varit tränare för Tillberga Bandy dom senaste 5 åren men förlängde inte kontraktet i mitten av mars i år. För övrigt nadda. kommunstyrelsens ordförande i Borlänge Jan Bohman, då.
Det framhålls överallt att han skrivit ett nyhetsbrev om detta.
Lite mer surf ger vid handen att Jan inte är någon Thoralf på webben. Senaste "nyhetsbrevet" blev publicerat på Borlänge kommuns hemsida den 5 Februari i år. Ingenting där.
Men... Det finns på Wikipedia.
http://sv.wikipedia.org/wiki/Somalias_herrlandslag_i_bandy
"Somalia kommer troligtvis att debutera i en sanktionerad tävling geonom att ställa upp med ett lag."
Notera ordet troligtvis.
Vad jag lärt om Borlänge är att dom har en havererad och bekymmersam budget men att dom snart ska visa statistik för hur dom fått en stor mängd av dom 500 Somalier eller möjligen utlandsfödda, dom hoppar fram och tillbaka i begreppen, i arbete. Fast stod det inte något i pressmeddelandet om bandy att det var 3.000 Somalier i Borlänge?
Hur som. Mitt mål var att ta reda på vilka Somalier. "svenska" somalier eller skulle vi förvänta oss en trupp av bandyspelare, handplockade av den somaliska regeringen. Var ligger budget för cirkusen var en annan fråga som inte heller fått något svar.
Och.. var är källan till "nyheten"? Det vet jag fortfarande inte.
Vad har jag lärt mej på det här då. Per Fosshaug, förutom tränare i bandy, eller ska man säga f.d tränare i bandy, reser också runt och föreläser om ADHD och anses vara PR proffs.
Somalia verkar ha en förkärlek till idrottsgrenen Taekwondo ( Hmmm ) men inte så mycket bandy. -: Förlåt för att det blev långt :-)

 
Lassekolja

Lassekolja

13 maj 2013 15:25

Förslag till förberedande inträdesprov till bandylaget:
1) Att lära sig cykla
2) Att "kunna klockan"
3) Att lära sig räkna till ett(på svenska!)
4) Att kunna skriva sitt namn(ist.f.tumavtryck) på ett utbetalningskort
5) Att kunna koka tévatten
Även arbetsmarknaden skriker efter ovanst. kompetenser!!!

http://www.status.st

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

13 maj 2013 15:39

Vi minns väl alla speciellt en av bilderna från 1 maj i Borlänge 2010:

http://4.bp.blogspot.com/_NXsPCTsdJ5s/S_sljOVW90I/AAAAAAAAKks/NtSrQ6t3Gz0/s1600/F%C3%B6rstamajt%C3%A5g+2010+i+Borl%C3%A4nge.jpg

Idag var annars faktiskt första gången jag såg någon med niqab i Karlskrona centrum. Det blir förmodligen en vanlig syn framöver och nu väntar vi bara på den första burkan!

http://www.karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Tobbe S

13 maj 2013 16:12

Bandy... En av antikulturmaffians sista irritationsmoment att nerkämpa. 6:e juni gick ju alldeles utmärkt att avkulturifiera. Det var bara att sätt Sverige- och Vingåkersdräkten på några tydligt invandrade. Lucia likaså. Har undrat länge hur länge bandyn skulle få vara ifred. Vad blir nästa? Dragspel, Ewert Taube, PitePalt, midsommar eller.....?

 
Ingen bild

Lärare

13 maj 2013 16:36

Annorlunda, roligt och spännande projekt ...

Gode Gud, hjälp alla dessa förvirrade galenpannor till politiker.
De verkar inte ha förstått någonting öht vad politikernas uppdrag går ut på.

De ska verka för det svenska folkets bästa, ge vård, skola och omsorg bl a. Hur kan han få fortsätta, jag förutsätter att SD finns i Borlänge.

Detta spektakel till förslag var ngt av de mest idiotiska jag läst från en verklighetsfrånvänd politiker.

Dags för SD sätta ihop en folder av alla förslag som dessa ryggradslösa politiker hittar på. De förstår nog inte själva hur korkade de är.










































 
Stefan K

Stefan K

13 maj 2013 16:57

Tycker mest det är pinsamt och tycker nästan synd om de somalier som nappar på tramset.
De kommer att bli utskrattade, men frågan är om inte bandyn blir den stora förloraren? Vem kommer att ta den sporten på allvar i framtiden?

http://petterssonsblogg.se

 
Svensson

Svensson

13 maj 2013 17:00

Ryssarna i sibirien kommer få sig ett gott skratt.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Stefan K

Stefan K

13 maj 2013 17:01

Förresten, borde inte somalier repatrieras istället för att skickas till Sibirien och göra dem till åtlöje?

Läget är väl så pass stabilt i Somalia att alla välutbildade ingenjörer, läkare, lärare och hantverkare borde längta hem för att hjälpa till med återuppbyggnaden av sitt hemland.
Jobb lär det finnas i överflöd och tänk vilka höga samhällspositioner alla välutbildade somalier i Sverige kan få.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Jimmy

13 maj 2013 17:34

Laget kommer väl från somalia och under någon vecka som de är här på vår bekostnad så "försvinner" hälften av dom....som sedan kommer med någon snyfthistoria och får PUT

 
Ingen bild

Pelle P

13 maj 2013 19:01

Dom kör ju Disney on ice,så varför inte Somalia on ice. Kan bli stor underhållning.

 
Ingen bild

Qvinna

13 maj 2013 19:37

Utanför ämnet. Intressant läsning???!!!
" Muslimer vill ha sharialagar..."

http://www.varldenidag.se/nyhet/2013/05/13/Muslimer-onskar-sharialagar/

 
Ingen bild

Anonyma Opinionsbildare

13 maj 2013 19:56


.
.
De somaliska herrarna har lika stor chans att bli världsmästare i Bandy som de somaliska damerna i Konståkning
.
.

 
Ingen bild

Rune

13 maj 2013 19:57

Tobbe S:
Dragspel och Evert Taube är i det närmaste förbjudet numera i radions P4 sedan 2006. Dessa storheter får bara finnas i särskilda specialprogram som sänds på omöjliga tider.
Enligt 'P4:s musikpolicy' så skall man endast sända musik från de senaste trettio åren, med betoning på de tre sista åren.
När jag senast skrev ut spellistor, i höstas, från ett par P4-stationer blev resultatet när jag hade räknat igenom att drygt 74 procent var engelskspråkig pop och ca 22 procent svensk pop.
Traditionell svensk musik saknades helt.
Tror ni mig inte så räkna själva. Spellistorna finns på respektive P4-stations hemsidor.

 
Ingen bild

D

13 maj 2013 20:28

När vi etniska svenskar börjar fly till Somalia då det blir ohållbart i Sverige kanske somaliska styret ger oss ett svenskt landslag i kamelrally... ;-)

 
Ingen bild

Johannes Mattisson

13 maj 2013 20:33

Fy fan va ni är negativa till allting. Vad är det som stör er att någon försöker göra något nytt för integrationen. Inte en enda av er kommer att drabbas av dessa bandyintresserade somalier. Inte heller kommer era socialbidrag att minska för detta projekt. Släpp det och gör något av era egna liv istället.

 
Ingen bild

Olandstoken

13 maj 2013 20:38

"Synd att det inte är första april! " Skriver du Thoralf, frågan är om inte var dag är just ett stort skämt gällande migrationspolitik då äldrevården går på knäna samtidigt som vissa kommuner planerar nya boenden för ensamkommande män!

Är jag inte helt felinformerad så har Borgholm stora problem med ekonomin och ska nu ännu en ordna till fler boenden för dessa individer.
Resedan , skrytbygget som byggs vid marknadsplatsen kommer bli ännu ett ekonomiskt svart hål då försäljningen av dessa lyxlägenheter inte verkar gå som smör i solsken kanske de även kan nyttja dessa för migrationsverkets tjänster i framtiden .

Fortsätt med ditt arbeta i godhetens tecken !

// Olandstoken

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 maj 2013 20:43

Skånepåg...
Man kan veta utan att själv vara aktiv...

 
Ingen bild

Gånge denna kalk ifrån mig

13 maj 2013 20:46



Ännu ett fjantigt integrationsprojekt dömt till misslyckande

Att en viss Z(l)atan blev framgångsrik inom en viss sport löste inte de gigantiska problemen i hans mångkulturella härstamningsort Rosengård.

Måhända en och annan somalier blir duktig bandyspelare men det kommer inte leda till att Sverige åter blir ett enat land,
tyvärr!


 
Ingen bild

Hulda mk1

13 maj 2013 20:56

Johannes Mattisson...
Det är Somalierna som lever på socialbidrag, inte vi.
Vi har också bra egna liv, iaf, jag.

Men vi vill att våra efterlevande också ska ha bra liv. De ska inte behöva höra böneutrop, se kvinnor som tvingas bära religösa tvångskläder, höra skriken från flickor som "ramlar" från balkonger mm. mm.

 
Ingen bild

Västeråsare

13 maj 2013 21:09

Håkan:

Lite mer info här:

http://vlt.se/sport/bandy/1.2072890-fosshaug-om-uppdraget-en-crazy-ide-

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

13 maj 2013 21:15

Dessa somalier skall alltså efter ett drygt års träning ställa upp i VM? Tävla mot personer som har åkt skridskor sen barnsben och har minst 10års träning av bandy samt gått igenom den stora urvalsprocess som finns i det etablerade bandynationerna.

Syftet kan inte vara integrering utan möjligen att förlöjliga somalierna ifråga. Som filmen Cool Runnings med John Candy fast utan lyckligt slut. Jag skulle bli mycket förvånade om det förbättrade integreringen av nämnda grupp och/eller att de placerade sig ovanför jumboplatsen.

 
Ingen bild

Tobbe S

13 maj 2013 21:35

@Johannes Mattisson. Nejdå, Johannes, vi är inte negativa till allting men vi är en aning skadeglada över det desperata läget och tonfallet hos flertalet multikultivurmare. Är det inte mångfaldskonsult eller integrationscouch så är det bandylag för somalier. Man trixar med statistik för att bevisa att 600.000 st nog går till jobbet varje dag och drar in skatter. Vad man glömmer är resterande 800.000 st (siffran kan slå lite) och så glömmer man att berätta om de nya skattesubventionerade arbetsuppgifterna. Det här med bandylaget tror jag att vi ser som en semafor för att skyla över ett misslyckande. Det finns fler exempel på sådana här klämkäcka men desperata politiska påhitt. En färgad bandy- eller hockeyspelare stör inte de flesta av oss det ringaste. Senast igår, under hockey VM, hade vi duktiga färgade spelare i TV-rutan. Det är när politiker försöker att på konstlat sätt tvinga fram nya attityder och traditioner som det blir patetiskt. Betr socialbidrag - ett praktikfall: Jag själv har haft eget företag sedan 1986. Mars 2012 orkade jag inte längre. Jag la ner firman och gick till arbetsförmedlingen. Efter 27 år utan vanlig semester och med arbetstider på 50-60 tim per vecka och där senaste sammanhängande fyraveckorssemestern inföll 1986. Jag är 63,5 år gammal och har stämplat färdigt min a-kassa. Nästa månad och fram till 65 gäller den statliga jobb- och utvecklingsgarantin. Prognosen för att få ett jobb går nog mot noll. Fråga Johannes! Är jag ett socialfall?

 
Ingen bild

G Larsson

13 maj 2013 21:52


Ett politiskt jippo vars syfte är att slå blå dunster i ögonen på folk och avleda uppmärksamheten från den muslimska invasionen som sköljer över Sverige och hotar att förvandla landet till en muslimsk koloni.

 
Ingen bild

Lars

13 maj 2013 22:21

Somalierna som bor i Borlänge har väl flytt från landet och har uppehållstillstånd i Sverige på grund av skyddsskäl?
Då kan man väl inte representera sitt forna land, det man har flytt från.
Jämför idrottsmän som förr flydde från öst innan murens fall, inte representerade dom sitt forna hemland när idrottsutövandet fortsatte i väst.

 
Ingen bild

Skånepåg

13 maj 2013 22:56

@ Lars

Klart att dom kan. Det fullständigt onormala är numera det fullt normala i det här landet!

Ett fåtal är flyktingar med dess normala betydelse, resten är inget annat än ekonomiska bidrgssnyltare. Hela dj-a 7-klövern vet detta, massmedia vet detta o.s.v Men kejsaren är naken och alla kniper käft utom Sd.

 
Ingen bild

UncleBob

13 maj 2013 23:01

Det som slår en är hur illa genomtänkt detta "Somaliska bandyprojekt" ter sig för en utomstående betraktare
För att klargöra faktaunderlaget för artikeln:
ÄR DET PÅ RIKTIGT??????

 
Ingen bild

Magnus S

13 maj 2013 23:12

pk-projektet kommer haverera som en pannkaka självklart. Det faller på sin egen rimlighet (trots välfärdspengar i obegränsad mängd). Det enda vi tar med oss är hur pk-patetisk Forshaug är när han försökte leta sig in i strålkastarljuset igen. Han har sjunkit rejält i mina ögon. Skall bli intressant vad Henrik Rödström kommer hitta på nästa år då han definitivt får kliva av KFFs röda reservbänk..

 
Ingen bild

Sven Dacke

14 maj 2013 06:19

Artikel i den kristna tidningen Dagen

En lika vanlig som felaktig föreställning är att islamkritik skulle vara synonymt med rasism. Det är ett rent faktafel, av det enkla skälet att islam inte är en ras eller etnisk grupp, utan en religiös ideologi. Det finns muslimer över hela världen och av alla de slag: asiater, afrikaner, svenskar, latinamerikaner, araber och så vidare. Precis som med kristendomen, kan man anslutas till islam som spädbarn eller som vuxen.
På samma vis kan man välja att hoppa av islam, även om det är förenat med svårigheter av varierande grad och slag för de flesta. Det kan handla om allt från att ens närmaste tar avstånd ifrån en till att man blir avrättad. De som ändå vågar ta steget, är inte muslimer längre. Jag upprepar: den som har lämnat islam upphör att vara muslim, på samma vis som att någon som äter kött inte är vegetarian.

Läs hela
http://www.varldenidag.se/kommentar/2013/05/13/Vem-ar-muslim-egentligen/

 
Ingen bild

Sven Dacke

14 maj 2013 06:25

Ännu en artikel i Dagen

Muslimer önskar sharialagar
En majoritet av världens muslimer vill att sharialagar ska råda, men det finns ingen samsyn om vad det innebär. Att stena personer som begått äktenskapsbrott är en av de omtvistade frågorna.

läs mera
http://www.varldenidag.se/nyhet/2013/05/13/Muslimer-onskar-sharialagar/

 
Ingen bild

Sven Dacke

14 maj 2013 06:45

Viktig artikel av Marfika Formgren i Barometern Kalmar om våra barn, som politikerna förstör med sin klåfingerhet

Makarna Myrdal ville redan 1934 att staten skulle institutionsfostra alla småbarn. Men deras argument, att ”dämpa den asociala, neurotiska individualism (...) som sätter djupa märken i vår kultur och i våra politiska inställningar” skulle inte fungera i dag. Individualism ses inte längre som fult, och att förskolan ska forma folkets politiska inställning är tabu om det inte handlar om genus.
Feminister som på 1970-talet krävde daghem åt alla hade argument som håller än i dag. Ingen ifrågasätter att barnomsorg behövs om kvinnor ska kunna förvärvsarbeta. Men hur barnomsorgen organiseras påverkar inte kvinnornas förvärvsmöjligheter. Det feministiska argumentet förklarar inte motståndet mot dagmammor.

Läs hela och lär dig bland annat varför skolan i Finland är bättre än Sverige
http://www.barometern.se/kronika/sa-blev-forskolan-helig(3771232).gm

 
Ingen bild

OH

14 maj 2013 06:54

Lassekolja ställer alltför hårda krav på dessa elitspelare. Kunna cykla-det finns taxi. Klocka-lyssna på torngalet. Koka tevatten,m.m.Ställ rimliga krav.

 
Ingen bild

Johan

18 maj 2013 19:06

Ja, när Somalier försöker assimilera sig till svenska förhållanden, likt förbannat blir SD-arna griniga.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards