thoralf

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2017

SUMMERING DAGARNA PÅ STADSFESTEN

Av Thoralf Alfsson - 13 augusti 2017 10:10

 


Efter tre dagar på stan med vårt tält var jag väldigt trött igår kväll men samtidigt har det varit väldigt bra dagar med många möten och samtal som bara bekräftar att vi är ett parti som går framåt.


Under årets tre dagar har vi inte haft ett enda besök av någon som varit ”aggressiv” och vräkt ur sig något dumt. Inte heller en enda person som varit väldigt kritisk till vår politik och diskuterat ur ett vänsterperspektiv. Det enda negativt som hänt är att några invandrarkillar tagit emot vår folder ”Calmar förtjänar bättre” och sedan rivit sönder den och slängt den. Givetvis utan att läsa en enda mening.


Jag har aldrig varit med om att så många tar emot vårt material och samtidigt säger att de kommer att rösta på SD eller att de röstade på SD i senaste valet. Jag tror att alla medlemmar som hjälpt till i vårt tält under dessa dagar upplever det som väldigt positivt.


Det har blivit många samtal under dessa dagar. Jag har träffat flera personer som är aktiva inom andra partier i 7-klövern eller som redan lämnat något av partierna inom 7-klövern för att gå över till SD och kandidera för SD till valet 2018. Det finns även politiker som är aktiva inom 7-klövern men som säger att de kommer rösta på SD i nästa års val. Låter kanske lite sjukt men det kan finnas förklaringar till deras märkliga beteende.


 


Jag hoppas dock att besökarna på Kalmar stadsfest också noterar hur många invandrare och kvinnor/flickor som använder slöja/hijab eller någon annan klädsel som visar upp att de inte är intresserade av att assimilera sig i det svenska samhället. Jag hoppas också att besökarna förstår att många av framförallt dessa kvinnor aldrig kommer bidra med något till det svenska samhället eller några inbetalda skatter. De kommer enbart vara en belastning för samhället.


Under speciellt fredagen drog dessa grupper/familjer/släkter fram under stadsfesten. Jag hoppas verkligen att de svenska väljarna noterar det stora antalet muslimska kvinnor som markerar sitt avstånd från det svenska samhället genom att bära slöja/hijab eller liknande klädsel. I flera samtal med andra invandrare med kristen eller judisk tro framkommer att de är mycket bekymrade över utvecklingen i Sverige och i Kalmar. Flera berättade att de i olika sammanhang blivit verbalt attackerade på grund av de bär halsband med ett kors.


Detta är nog tyvärr bara början! Jag är dock rädd för att det sovande folket inte vaknar idag heller!

 

 

Mångkultur?

 

Jag hann faktiskt också med att gå några rundor på stan och lyssna lite på de artister som uppträde på scenerna. Utbudet var väldigt brett! Bland annat var det en konsert med operasångaren Rickard Söderberg på den stora scenen på Stortorget under fredag eftermiddag. Jag lyssnade en liten stund och noterade samtidigt att det inte såg ut att finnas en enda kvinna med slöja/hijab på hela Stortorget. Jag kunde faktiskt inte se en enda människa med invandrarbakgrund från något MENA-land. Trots att det fanns en hel mängd på gatorna.


En slående betraktelse över de kulturella skillnaderna eller ett exempel på hur det mångkulturella samhället fungerar i praktiken. Jag filmade en litet klipp. Kan du hitta någon slöja/hijab?   

För det kan väl knappast bero på att de sjunger "Fångarnas kör" om fred och Israel från scenen? Se texten upp till vänster ;-)


 

 
 
Ingen bild

ugglan

13 augusti 2017 10:53

Det verkar vara mycket av utåtriktade SD-aktiviteter i Sveriges små och medelstora städer.
Här i Stockholm där jag bor ser man inte skymten av SD, man undrar om partiet ens existerar i Stockholm.
Det är hur valet går i Stockholm som avgör vilka partier som kommer till regeringsmakten.

 
Ingen bild

Hacke

13 augusti 2017 11:33

Beskrivningen du ger från era dagar på stadsfestivalen bekräftar mina egna intryck bland vänner och bekanta, ”vänner” och obekanta. Det händer saker. Det förstår man av både det som sägs men också det outtalade. En slags tysthetskultur tycks ha brett ut sig i takt med utvecklingen i samhället som knappt ens proffsmörkarna hos msm förmår dölja. Folk från vänster-/feministiskt håll som tidigare högljutt gärna diskuterade dagsaktualiteter och sina ståndpunkter kring dem verkar plötsligt ha fått tunghäfta alternativt nya intresseområden när utvecklingen och verkligheten så brutalt omkullkastar deras floskler och flum.

Det bli närmast komiskt att betrakta hur de förtvivlat försöker hitta alternativ till den elefant i rummet som bokstavligen håller på att krossa dem.

Vad ska dessa tidigare gaphalsar gå fram till ert sd-stånd och prata om? Vädret? Eller kanske i bästa fall fråga efter vägen?

Thoralf Alfsson

13 augusti 2017 11:37

En aktiv vänsterpartist som sitter i kommunfullmäktige för V i en kommun deklarerade att han tänker bli politisk vilde till hösten och sedan gå med i SD och kandidera för SD 2018.

Självupplevde händelser låg bakom den omvärderingen!

 
Ingen bild

Göta

13 augusti 2017 11:48

@Ugglan (10:53) som skriver: "Här i Stockholm där jag bor ser man inte skymten av SD, man undrar om partiet ens existerar i Stockholm."

Du kan väl inte ha missat Jimmie Åkessons traditionella vårtal på Långholmen som har pågått ett antal år nu? Det är ju mycket välbesökt. Men okej, det räcker ju inte med en enda aktivitet per år...

Det är nog sämre överlag i de större städerna. Men jag undrar om det finns någon ort i Sverige som har lika många SD-aktiviteter som Kalmar.

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 augusti 2017 11:57

@Thoralf. "Självupplevda händelser" får fler och fler att bli SD-väljare... Tråkigt att det behöver ske, men mångas ögon behöver tyvärr sådana händelser för att öppnas från den politiskt korrekta sömnen..

 
Ingen bild

Peter L

13 augusti 2017 12:06

Julia Caesar's krönika ”Ockupanterna” alltid läsvärt!

http://snaphanen.dk/2017/08/13/sondagskronika-ockupanterna/#more-189464

 
Ingen bild

Friholt

13 augusti 2017 12:32

@Ugglan 10:53 Ja, SD-Stockholm har varit en bedrövlighet fram till för c:a ett år sedan.
Men nuvarande ordförande heter David Lång (även riksdagsman) och verksamheten byggs målmedvetet upp i snabb takt. Gå in på SD-Stockholm hemsida och följ aktiviteterna under hösten. Man siktar på 10% av den hårdflörtade väljarkåren i Stockholm 2018 - och på goda grunder.
(I närtid är man f ö mycket laddad inför kyrkovalet nu i höst.) Sök kontakt - du blir förvånad!

 
Ingen bild

Van Doorn

13 augusti 2017 12:40

Önskar att flera inom SD hade samma driv och engagemang som Thoralf och SD Kalmar.

Hoppas vi inte får se en Thoralf Van Doorn i framtiden?

 
Ingen bild

Christer

13 augusti 2017 12:56

En orsak som jag tror får politiskt korrekta människor att tvivla på den egna politiken är den ökade brottsligheten mot våra pensionärer. Jag har noga följt vad som sagts i debatten om våldet/rånen mot våra äldre. Jag tänker på rån vid Bankomater, bortslitande av halskedjor, övergrepp i hemmen etc. Det officiella Sverige har i stort sett förbisett denna kriminella avart med tystnad. Pressen skriver pliktskyldigt förstås, och etniciteten undvikes oftast. De enda som (förutom SD) uttalat sig är polisen (dom är tvunga), och det i allmänna ordalag som att man ska vara "försiktig", "inte släppa in någon" och begära "legitimation" osv.
Ingen ansvarig politiker har varit "upprörd" och krävt "åtgärder". Varför? Jo av den enkla anledningen att om man krävde ansvar/åtgärder så skulle det falla tillbaka på den slappa politik som möjliggjort det som nu är vardagsmat. Alltså en slapp lagstiftning. Det andra argumentet för etablerade politiker för att hålla käften är att: "Börjar jag gapa om det här så är det bara SD som håvar in credit" - Alltså håller jag käften! Detta måste skava hos väldigt många "korrekta" människor. Kanske är det det som skaver mest, för övrigt är all den ekonomiska brottsligheten trots allt bara en fråga om pengar. Och pengar har Sverige haft i "obegränsade" mängder. Att föda en miljon muslimer värmer hjärtat hos PK-människor, men att tvingas uppleva kriminellt våld mot våra gamla skaver. Och inget kan man göra eller säga, återstår bara att i tysthet rösta SD.

 
Ingen bild

Thoralf A

13 augusti 2017 12:57

Ölandsbonde

Långt inklipp? Det är ju en hel bok ;-)

Ingen orkar läsa en så lång kommentar och därför publicerar jag den inte. Mina läsare får ju scrolla en hel dag för att kunna skriva en kommentar.

Du har ju inte skrivit den själv så lägg istället in en länk i en kommentar.

 
Ingen bild

Onkel Sven

13 augusti 2017 13:09

Dom som förr blev som ett hönsarsle på mun när man nämnde SD har faktiskt gjort nästan en U-sväng ,dom till och med hälsar !

 
Ingen bild

Göta

13 augusti 2017 13:13

@ Thoralf
Väldigt bra och passande foto ovanifrån med den tätnande klungan folk framför
SD:s informationstält!

 
Ingen bild

Lotta_1

13 augusti 2017 13:18

Såg på Fria Tider att Alexandra Pascalidou är på en loppmarknad i Aten för att hjälpa till att laga mat åt de hemlösa. Någon som sett Pascalidou göra samma sak för svenska hemlösa? För hon är väl svensk och värnar om svenskar i sitt hemland Sverige i första hand eller? Eller är det så att dessa individer endast är "svenskar" när det passar och de kan få någon fördel av det annars skiter de högaktningsfullt i både Sverige och svenskarna.

Thoralf Alfsson

13 augusti 2017 14:14

Ja, man kan ju faktiskt undra. Hon skall ju nu också producera poddprogram för UD. UD-Podden, sick....

 
Ingen bild

Ölandsbonde

13 augusti 2017 14:39

OK Thoralf. Inlägget är långt som satan. Men man får sin belöning i form av stor förståelse av islam. Man slipper fundera över varför inte muslimer samlas kring en scen där det sjungs.
Jag lägger länken här:
http://www.islamguiden.com/musik.shtml

Och skriver en egen sammanfattning här:
Inledning.
Vad säger Islam om musik?
Fråga: Jag har alltid hört att musik, sång och dans är förbjudet i Islam...Kan du vara vänlig och ge mig en detaljerad förklaring vad Islams säger om musik, dans och sång.

Svaret som kommer sammanfattas av mig här: Sång, musikinstrument och dans är förbjudna saker. Det finns ett undantag från ovan; daff - utan ringar (dvs. en handtrumma som ser ut som en tamburin - men utan skallror) - när de används av kvinnor på Eid och bröllop.
Det är även förbjudet att lyssna på musik. Med lyssna avses att aktivt lyssna till musik. Att höra musik är inte haram då hörseln inte är något man råder över. Hör man musik ska man fortsätta att gå eller vända om. Sitter man och skiter när man hör musik får man göra färdigt innan man reser sig enligt profeten (frid och välsignelser vare över honom).
"De frågar dig [Muhammed] om krigsbyte. Säg: "Allt krigsbyte tillhör Gud och [Hans] Sändebud. Men att använda musik är motsatsen till hela idén om gudsfruktan och det skulle distrahera dem från att komma ihåg sin Herre. För det tredje: Att använda musik är bruk av förnekarna och det är inte tillåtet att imitera dem, särskilt när det gäller något som Gud har förbjudit oss i allmänhet, exempelvis musik. (al-Saheehah 1/145)"

Bevis för förbudet i Koranen och Sunnah:
Allah säger i kapitel Luqmaan: ""Och av mänskligheten är han som köper tomt prat (dvs. musik, sång) för att vilseleda (män) från vägen till Allah...." "..Sång är värre och mer skadligare än berättelser om kungar, eftersom det leder till zinaa och gör så hyckleri växer (i hjärtat), det är shaytaans fälla och det skymmer ens förstånd..." Sheikh al-Islam Ibn Taymiyah (må Allah vara barmhärtig mot honom) sade: Angående (musik) som en person inte har avsikt att lyssna på, finns det inte förbud eller skuld, enligt lärdas konsensus."

 
Ingen bild

Cosmik Debris

13 augusti 2017 15:49

@Ölandsbonde Söndag 13 aug 14:39

Frågan du bör ställa dig är; varför vi i Sverige överhuvudtaget ska förhålla oss till vad en galen krigsherre och psykopat (frid och välsignelser vare inte över honom) gjorde på den arabiska halvön för 1400 år sedan?

Varför är det relevant idag?

Citerar Elake-Karsten: ”Deras kultur och religion är så väsensfrämmande från vår nordiska kultur att det omöjliggör all samexistens.”

Dessutom går det inte att rösta bort islam i något kommande val.

 
Ingen bild

Friholt

13 augusti 2017 16:18

@ Ölandsbonde 14:39
Nils Ferlin skrev 1930 beträffande En dödansares visor:
I livets villervalla så nära vi gå
men så fjärran varandra ändå

 
Ingen bild

Pepparholm

13 augusti 2017 16:41

Vad jag blir glad när jag läser referatet om SD på Stadsfesten. Jag förstår hur mycket ni har jobbat och då blir jag nästan trött själv.

 
Ingen bild

Bill

13 augusti 2017 16:49

ThorAlf. Politiska vildar är ett elände,man väljs in för något parti men slutar att företräda det partiet, så långt är det ok men då måste man också avgå, för nu företräder man inte det väljarna en gång har röstat på.Så for heaven sake ge inte den personen något uppdrag inon SD.

 
Ingen bild

Björn

13 augusti 2017 17:38

@ Cosmik Debris 15:49

Och i världen finns idag ca 1,6 miljarder muslimer! Egentligen ganska duktigt att ha byggt upp en sådan rörelse, utan vare sig hjälp från PR-byråer, radio eller TV.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

13 augusti 2017 17:45

Detta är fullständigt sinnessjukt!

Expressen: ”Utblottade personer är registrerade ägare till minst 100 000 fordon, ofta risigt trafikfarliga.”

http://www.expressen.se/ledare/bilmalvakter-bor-fa-nobben-av-transportstyrelsen/

Jag trodde i min enfald att man hade börjat lösa problemet med ”bilmålvakter”.

Jag hade fel!

Det finns enkla lösningar hur man skulle kunna lösa problemet. Tillåt att 10 bilar per person registreras. Om man vill registrera den elfte kommer man att betraktas som bilhandlare och registreringen kommer inte att godkännas. Om man inkommer handlingar som styrker att man är t.ex samlare och inte bilhandlare ska man utan problem få registrera fler bilar.

Varför görs då inget?

Svar: Räkna med att på varje bil är det minst 3 stycken familjemedlemmar som är beroende av den bilen. Då pratar vi om minst 300 000 människor som ingår i detta gigantiska bedrägeri.

Så länge inte vanliga svenskar börjar missbruka systemet kommer inte ett endaste dugg att hända. Man vill helt enkelt inte reta upp muslimerna och araberna och riskera upplopp eller våldsamheter. Muslimerna och araberna? Jo, på listan över de tio värsta bilmålvakterna har samtliga arabiska eller muslimska namn.

 
Ingen bild

Maria N

13 augusti 2017 18:31

Hej Thoralf! Samma upplevelse har vi efter Noliamässan i Umeå, där vårt viktigaste uppdrag var att locka personer att kandidera för SD! Det blev 9 intensiva dagar för oss SD-are i norr!

 
Ingen bild

Pepparholm

13 augusti 2017 18:33

Sverige kan inte snabbt lösa enkla och självklara problem med Johansson som justitieminister. Han behöver några år för att starta ett arbete. Vi borde outsourca till Danmark. Där har de effektiva ministrar och ett lyhört parlament.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

13 augusti 2017 18:36

@Björn Söndag 13 aug 17:38

Man har använt hot om våld istället.

 
Ingen bild

Göta

13 augusti 2017 19:08

Under de 10 senaste åren (2007-2016) har Migrationsverket registrerat sammanlagt 62 121 så kallade "ensamkommande barn" till Sverige (finns en
viss mängd oregistrerade dessutom).

Krönet på ankommande-puckeln inträffade som bekant 2015. Det året anlände inte mindre än 35 369 "barn", som hysteriskt välkomnades av vänstermaffian
samt något mindre hysteriskt av 7-klövern och dess anhängare.

På Migrationsverkets hemsida under rubrik "Ensamkommande barn 2004-2007" finns ett diagram med siffror på varje års antal i högermarginalen. Observera att man för säkerhets skull efter varje års siffra har skrivit ordet 'barn'.
barn, barn, barn, barn, barn.... står det alltså i en lång, prydlig lodrät rad (se länk).

https://www.migrationsverket.se/Andra-aktorer/Kommuner/Om-ensamkommande-barn-och-ungdomar/Statistik.html

Flera av dessa "barn" kan vi nu beskåda på foton från den av vänstermaffian anordnade protestsittningen i Stockholm. Ovanligt stora och välvuxna barn med väldigt mogna ansikten...

 
Ingen bild

Lena

13 augusti 2017 20:09

Dessa s k afghanska "baarn" som strejkar vid Medborgarplatsen verkar som om de blivit Sveriges nya bossar. Kanske är de maffiakillar som nu vill ha ett snack med Migrationsverkets Generaldirektör Mikael Ribbenvik om huruvida de ska få stanna och bli försörjda av svenska skattebetalare eller ej. Deras stil är helt klart arrogant och mycket bortskämda, men de kanske har blivit sådana här eftersom de uppvaktas av äldre kvinnor (som kanske hoppas på någon form av "motbetalning") vad vet jag. Det är skumt i alla fall.

Det ska riktigt intressant att de om Mikael Ribbenvik är en knähund som kommer dem till mötes!!

Om inte svenska folket reagerar på detta då vet jag inte om det är värt att försöka informera dem om något alls. Låt dem få lära sig "the hard way", tycker synd om deras barn som blivit indragna i detta oförkylt dock.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

13 augusti 2017 20:15

Jag och islam. Om islam tycker jag inte. Det är totalt sjukt att någon hänsyn alls ska tas till en politisk ideologi som är äldre än vår asatro. Men det skadar inte att veta mer om hur de ser på saker och ting. Då slipper man alla tramsiga utsagor om "normala muslimer", "moderata muslimer", "den vanliga muslimen", "laqommuslimer" och "muslimer i allmänhet"
Det finns inga sådana. Alla muslimer bekänner sig till islam, annars är de inte muslimer. Graden av mördande beror på deras styrka bland befolkningen. Så länge de inte är övertaliga tillåts kristna att leva, men blir de i majoritet så utrotas de kristna. Om det inte finns en judisk befolkning. I så fall dödas de först.
Bara att titta på siffror. Turkiet var en gång ett kristet land och vad är det nu. Hur många kristna finns det kvar i Egypten?

Notera att inga företrädare för islam har tagit avstånd från det massmördande som IS ägnar sig åt. Hur skulle de kunna göra det? IS handlar helt efter vad koranen säger att man ska göra.

 
Ingen bild

Niklas R

13 augusti 2017 20:24

@Björn
Islam har växt på grund av att du får välja mellan att dö eller konvertera och när du väl konverterat så får du inte göra avbön för då blir du mördad.

Mordhot är väldigt effektivt sätt att hålla folk i schack.

Enda anledningen till varför islam fortfarande växer är för att den håller sina kvinnor under sådant förtryck att det enda en kvinna som tillhör en muslim (för endast män kan vara muslimer) är att föda barn. De får inte jobba, de får inte göra något annat än pumpa ut ungar.

 
Ingen bild

Odalbonde

14 augusti 2017 07:01

Det som händer i Kalmar, händer överallt i Sverige just nu. Kan det inte vara val redan nu? Vi har inte tid med att PK förstör vårt land mer och mer för var dag som går. SD 2017, SD 2018, SD 2019 och så ser jag fram mot den dag då inte SD behöbvs mer. Då har vi fått Moder Svea på rätt köl igen. Rid i natt!

 
Ingen bild

Dan Bengtsson

14 augusti 2017 07:35

Jag stödjer "Bill" i sin uppfattning. Det komma att bli en del överlöparen som inte komma att vara bra för partiet, jag anser att dessa INTE skall ha något uppdrag första valperioden. Dom bör först visa sin verkliga sida i 4 år...
Gott jobb ni gör föresten.

 
Ingen bild

C Andersson

14 augusti 2017 10:50

Fötroendet för Jimmie Åkesson ökar med 1 procentenhet enligt Inzio och minskar med 2 procentenheter enligt Aftonbladet!

 
Ingen bild

C Andersson

14 augusti 2017 11:09

Aftonbladet svarar inte på epost men det gjorde Inzio!

"Hej,
Tack för ditt mail!
Jimmie Åkesson har ökat förtroendet med 1 procentenhet jämfört med förra mätningen i juni. Det är korrekt i Aftonbladets text, men inte i grafiken. Jag har påtalat det för Aftonbladet och bett dem göra ändringen.
Bästa hälsningar
/"

 
Ingen bild

Hen

14 augusti 2017 16:33

Underhållande, Thoralf. Problemet är väl vara bara att din och dina gelikars kravlista på andra är betydligt mer omfattande än att ni kräver att hijaben ska av och att alla måste lyssna på samma musikunderhållning som etniska svenskar.

Får personerna i övrigt klä sig som de vill? Ska de få utöva sin religion? Ska de få äta vad de vill? Ska "svenska affärer" inte sälja typiska livsmedel i samband med muslimska eller andra icke-kristna religioners högtider? Räcker det med att de nyanlända lär sig svenska eller måste de också lämna sin egen kultur och sitt eget språk bakom sig? Ska en etnisk svensk och en muslim jämställas i en anställningssituation - om de har samma meriter?

Intressant nog skriver du som vanligt inte en rad om verbala trakasserier som muslimer utsätts för dagligen. Och egentligen tror jag inte heller att du bryr dig det allra minsta. Din egen blogg underblåser ju dessutom en sådan människosyn. Muslimer ska tydligen föraktas i dina ögon. Det är vämjeligt. (Så ska vi se om du för en gångs skull lyckas skriva ett svar utan motfrågor).

Thoralf Alfsson

14 augusti 2017 20:44

Ja, hur svarar du själv på dina egna frågor? Jag förespråkar assimilering! Sedan får du tolka det efter bästa förmåga.

Jag har inga höga tankar om islam! Jag tycker islam är vämjelig!

Vad tycker du om islam?

 
Falken

Falken

14 augusti 2017 18:21

Du gör ett fantastiskt fint jobb önskar att Linköping skulle ha samma driv här är det mest korrumperade sossar däremo är Staffan Danielsson C en klar lysande stjärna men SD inte så framgångsrika som i mitt hemland Småland. Kan snart inte hålla mig längre till valet om det går åt helvete har vi sagt att vi emigrerar till Australien eller Schweiz tack för din hemsida den gör att man orkar ett tag till.

http://Thoralf

 
Ingen bild

Annelie

14 augusti 2017 20:07

Är glad att lämna Norrliden. Här på landet slipper man det mångkulturella samhället. Klart jag väljer Sd.

 
Ingen bild

Hen

14 augusti 2017 21:44

@Thoralf: Vi är åtskilliga som inte är särskilt förtjusta i religioner överhuvudtaget, inklusive kristendomen, som åstadkommit så mycket elände i världshistorien. Men det vore oss samtidigt främmande att låta vårt eget synsätt inkräkta på andra människors sätt att leva. Lika lite som du har någon rätt att låta ditt islamförakt gå ut över andra människors situation och livsval.

Thoralf Alfsson

14 augusti 2017 23:27

Du är fri att ha dina åsikter likväl som jag har rätt att anse att islam är vämjelig. Kommunism är också vämjelig, precis samma sak är det med nazismen som ödelade Europa och förintelsen!

Islam är utan tvekan det största hotet mot världsfreden!

 
Ingen bild

Lotta_1

15 augusti 2017 14:17

Vad är skälet till att Norrliden, Oxhagen och Smedby skall få varsin utomhuspool? Är det av rent rasistiska skäl som dessa områden, där det bor flest invandrare skall belönas med varsin pool? Kalmarhem har ju mycket bostäder på andra håll, varför får inte de en egen pool? Läppstiftet på Varvsholmen är väl också Kalmarhems, de skulle väl kunna få en egen pool som kompensation för alla läckor och annat elände som de boende fått utstå? Eller för de boende i de 6 stora husen i Djurängen som i alla fall från början var studentboenden? Det vet ju alla hur dåligt med pengar studenter har? Bloggens läsare kan säkert fylla på med fler av Kalmarhems bostadsområden som också kan behöva en egen pool. Varför duger inte någon av alla de badplatser som finns längs kusten för dessa områdens boende? De duger ju åt oss andra och har så gjort i alla tider.

 
Ingen bild

Lotta_1

15 augusti 2017 14:18

@Hen
De som väljer att klä sig som de på bilderna varför valde de inte att resa till exempelvis Förenade Arabemiraten, Qatar eller något annat land där islam råder? Det borde ju passa dem bättre än att behöva utsättas för de "verbala trakasserier" som du skriver om. Varför kom de hit? Det kan ju inte kommit som en total överraskning för dem att Sverige inte är ett muslimskt land. Jag anser att islam varken hör hemma i Sverige eller Europa och det har jag rätt att tycka.

 
Ingen bild

Bo Hofvander

15 augusti 2017 17:05

Jag träffade en författare som var redaktör på Washington Post häromdagen. Han var på semester i Halmstad och han berättade att han brukade komma varje år till Sverige men att han detta år inte kände igen sig på stans gator och torg.
Han frågade mig om det var någon muslimsk kongress i stan, för det var så oerhört många muslimer överallt där han gått. Det var oerhört många kvinnor med Niqab, Chador eller Hijab, och han sa att han aldrig i USA hade sett så många muslimer på en gång, om det inte var så att han besökt ett muslimkontrollerat land i Mellanöstern!
Det fick mig att gå i ”spinn”, då jag fick en chans att förklara för honom vad det var som pågick i hela Sverige och att det inte bara var i Halmstad som det såg ut så här. Utan så här såg det nästan så gott som ut överallt i de svenska städerna! Han trodde mig först inte, men allt som jag fick förklarat vad som låg bakom; att mer än 80 procent av alla de som får PUT är muslimer och kommer från muslimkontrollerade länder, så började han förstå varför svenskarna var så positiva till Donald Trump, eftersom han ju ville stoppa all invandring från dessa länder.
Vi beslutade att hålla kontakt via e-post, så vi bytte visitkort och jag förstod att jag funnit en ny vän, från Florida och denna kontakt kommer jag att vårda.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 18 juli 22:54

Jag är förundrad över att en så stor andel av Sveriges befolkning fortfarande tänker rösta på något av partierna inom 7-klövern. Jag tror att detta till stor del grundar sig i att många svenskar hellre blundar och håller för öronen än tar reda på vad...

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 18 juli 09:24

  Brandflyg på Mallorca                                                                Foto Thoralf Alfsson   När man läser hur regeringen, ministrar och myndigheter hanterat frågan om helikoptrar och flyg för brandbekämpning blir man minst sa...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 16 juli 22:57


I förra veckan briserade en mycket obehaglig historia i media. En lantbrukare hade gravt vanvårdat sina djur. Bilderna som publicerades var bedrövliga och de berörda och chockade många människor väldigt starkt. Men vem lantbrukaren var nämndes aldrig...

FYI

Av Thoralf Alfsson - Måndag 16 juli 11:25


Det skrivs en del dumheter just nu på sociala medier.   Från SD:s folder Migration.     ...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 16 juli 00:05

Idag var jag på Guldfågeln arena och såg matchen mellan Kalmar FF och Djurgården. KFF förlorade med 0-1 men det var rättvist. KFF gjorde ingen bra match.   Det som störde mig allra mest var en person som satt bakom mig. Personen sitter alltid där...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 077 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se