thoralf

Direktlänk till inlägg 5 augusti 2017

FRÅGAN ÄR VEM SOM SKALL STÄNGA MATKLYKAN?

Av Thoralf Alfsson - 5 augusti 2017 21:48

Lyssnade på lite av Sven Melanders sommarprogram. Han raljerade över den storm på sociala medier mot Zara Larsson när hon hatade män och hennes kollektiva skuldbeläggning av män. Sven Melander fortsätter på det spåret och menar att det handlar om alla män som ofredar och våldtar kvinnor. Så här uttryckte han sig i sitt sommarprogram.

 

”Jag som manar till en form av kollektiv skuld och därmed ansvar fick veta att jag är en riktig idiot. Väldigt många skrev överlägset att kollektiv skuld inte är något som existerar i vårt rättssamhälle och att hela frågan enkelt löses om förövarna fångas in och lagförs och åker in i finkan.

 

Till er kan jag bara säga ni har inte fattat ett jävla dugg och kom inte med era förnumstiga tillrättavisningar för jag är så mycket smartare än vad ni är. Om ni inte förstår problemet av ett strukturellt förtryck så kan ni stänga matklykan och ta en mycket lång funderare innan ni öppnar den igen!”

 

Jag undrar om det inte är Sven Melander som behöver en mycket lång fundering om hans pk-indoktrinering inte gått lite för långt. Borde inte Sven Melander läsa lite brottsstatistik och läsa lite domar från svenska domstolar. Då skulle Sven Melander upptäcka den överrepresentation som råder.


Vilken religion har det största strukturella förtrycket mot kvinnor? Var i världen finns det största strukturella förtrycket mot kvinnor? Har Sven Melander överhuvudtaget funderat på detta? 


Jag tänkte citera några stycken från boken ”Helig vrede”. En bok som för övrigt Sven Melander borde läsa.


”Enligt Danmarks Statistik är våldsbrottslighet 161 procent högre bland icke-västliga invandrare än genomsnittet. En svensk undersökning från 2005 bekräftar denna tendens. Här beräknar man att invandrare begår 300-400 procent mer brottsbalkskriminalitet än etniska svenskar.”

 

Det handlar i stor utsträckning om sexualbrott.


I samma bok finns även andra intressanta uppgifter. Sven Melander borde även fundera en hel del över hur sharialagar tolkas och utövas i muslimska länder när det gäller sexuellt våld. Men det undviker säkert herr Melander. Då skulle Sven Melander behöva stänga matklykan för gott. Snacka om att göra bort sig inför hela det svenska sovande folket!

 

”Undersökningar visar samma tendenser som dem man möter på Sönderbro i Köpenhamn. Bara 14 procent känner att identitet som fransmän är starkare än deras muslimska identitet. 60 procent känner att dessa två ting är lika starka i deras liv, medan 22 procent känner sig mer muslimska än franska. Den starka tillhörigheten till den muslimska kulturen visar sig också genom det sätt franska muslimer önskar leva i det franska samhället.

54 procent menar att sharia ska vara helt eller delvis implementerat som rättssystem i icke muslimska länder. 78 procent menar att den franska staten ska ge ekonomiska stöd till byggandet av moskéer och 70 procent menar att kvinnor bör bära slöja, I en stor undersökning av muslimers tillhörighet i Tyskland från 2007 visade det sig att bara 12,2 procent av de tillfrågade definierade sig själva som ”tyskar”.”

 

Tar man hit Mellanöstern, då får man Mellanöstern!

 

Det är hög tid att det svenska folket vaknar upp och slutar lyssna på kändisar som Sven Melander annars kommer det svenska sovande folket vakna upp till ett helt annat samhälle. 

 
 
Ingen bild

Tomas

5 augusti 2017 22:06

Visst har vi en ny religion i Sverige som har ersatt kristendomen och Sven Melander är en av profeterna. Man definierar religon enligt följande: önskan efter sinnesfrid, moralisk orientering och världsförklaringar och kollektiv tro på att övernaturliga krafter på något sätt påverkar livet.

Man vill att alla på jorden ska ha det bra och slippa krig och elände. Därför hämtar man hit alla som man tror att de lider. Med denna handling finner man sinnesfrid och moralisk orientering. Genom att större delen av landets befolkning deltar blir det en kollektiv tro på att detta är rätt. Varje barn, som har förstått hur addition fungerar, förstår att man inte kan rädda hela världen, men genom att stoppa huvudet I sanden och verkligen tro på det övernaturliga, kommer det att fungera genom övernaturliga krafter.

Sven Melander och eliten har redan gått I täten för religionen och, hade det inte varit för det totala förfallet av samhället, hade nog religionen varat I 2000 år. Men nu är brottsligheten högst I Europa, bostadspriserna har gått genom taket p.g.a politisk oförmåga och pengarna har tagit slut.

Hur får man slut på denna skadliga religion? Jo, som alltid behövs information och kunskap för att ta död på en religion som har borrat sig in I hjärnorna på folk. Man måste informera om t.ex att 97 % av de som kommer inte flyr från krig utan vill bara få det bättre, etc.

Kommer våra politiker att rädda oss? Detta är mycket osannolikt att dessa kommer att rädda oss, eftersom de nästan aldrig vistas ute I verkligheten. De är inlåsta I sina pansarbilar eller är på privatfester med eliten och visar könsorganen för varandra, men detta är inte verkligheten för Svensson.

Det är det sovande folket som måste väckas och informeras att “Jesus inte kunde gå på vatten”, “berget inte kom till muhammed” eller att “pensionspengarna inte räcker till alla på jorden”. När tillräckligt många röstar rätt, kommer våra politiker att ändra sin politik, för att de är mästare på att hålla sig runt köttgrytorna.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

5 augusti 2017 22:21

Daniel Larsson, kommissarie vid Uppsalapolisen berättar att det är uteslutande invandrarkillar som trakasserar flickor och skapar otrygghet i Uppsala. Han berättar även att hans egna döttrar inte får vistas på vissa platser i Uppsala där det uppehåller sig mycket araber och muslimer.

Jag tycker att han borde berätta detta för Sven Melander också. Han är tydligen ovetande om det mesta.

http://www.friatider.se/tta-av-tio-tjejer-k-nner-sig-otrygga-i-uppsala-invandrarkillar-utpekas

UNT har lagt artikeln bakom betalvägg. Den låg inte bakom betalvägg i förmiddags. Undrar ni varför? Jag börjar faktiskt bli lite skadeglad. Nu får alla naiva, toleranta och ”inkluderande” smaka den livslånga och beska medicin som invasionen av araber och muslimer innebär.


Lås in era döttrar bara!! Men kom för helvete inte och säg att ingen varnade er.

 
Ingen bild

Veritas

5 augusti 2017 22:24

Ska man ta PK packet seriöst så borde väl alla utsatta anmäla fjollan Mellander. Om dom inte kan få fast någon våldtäktsman:
http://bit.ly/2fiodTB
SD 2018 >>>>>>>>>>>>>>

 
Ingen bild

Tobbe L

5 augusti 2017 22:25

Hur är det möjligt att så många i Sverige är så sjukt PK!?
Jag blir så trött!
Sven Melander samt en hel flock till av de så kallade ”goda” PK-idioterna med de rätta värdegrunderna och alla människors lika värde tjafs säger jag bara stäng igen foderluckan!!!!
Handhjärtan och floskler står mig upp i halsen!
Vad ska det bli av gamla Svedala? Det ser inte ljust ut!

 
Ingen bild

Björn

5 augusti 2017 22:31

Det är många som har försökt att väcka majoriteten. Redan på 80-talet kampanjades det mot Olof Palme och den politik som sossarna då förde. Sen har det fortsatt fram till nu. En del har vaknat, men alldeles för få. Måste nog hända något radikalt. Några våldtäkter och skjutningar här och där räcker nog inte.
Sven Mellander var ju ganska kul förr. Vad har hänt med karln?

 
Falken

Falken

5 augusti 2017 23:49

Betald av sossarna som valarbetare garanterat , karln har säkert efter sitt spritmissbruk blivit omhändetagen av Broderskapsrörelsen lch detta är hans sätt attbetala till aka. Hoppas han drabbas för det är det enda som ger dom insikt. Hör inget från aporna Shyffert o Bertner just nu tar dom linor för att glömma??

http://Thoralf

 
Ingen bild

Sten wide

6 augusti 2017 00:33

71 åriga överläkaren Muhammed Yusuf Sten Wide berättar om sin väg till Islam!
https://www.youtube.com/watch?v=VVj7HEqZK24&t=14s

Thoralf Alfsson

6 augusti 2017 08:03

Det finns idioter!

 
Ingen bild

Tobbe S

6 augusti 2017 02:54

Sven Melander – en gammal bitter man.

 
Ingen bild

Friholt

6 augusti 2017 07:04

Melander har missat att Steves Lloyd gått upp i rök i en bilbrand och att Berit inte längre vågar gå ut i Gällivare.

 
Ingen bild

Peter

6 augusti 2017 07:41

Stackars Sven Melander! Sven som underhållit oss svenskar framför tv´n i så många år. Jag kommer ihåg alla programmen och sketcherna. De gjorde han så jäkla bra! Att han har sjunkit ner i genusträskets mörka hål är tragiskt. Att inte kunna se det självklara att det inte är ALLA män som våldtar eller begår sexuella ofredanden! Det är en grupp som är överrepresenterad det visar statistiken med all sin råa kraft. Ändå sitter han och många andra och sjunger Kumbaya och låtsas som om det regnar. Till på köpet anklaga alla män för detta är ju hutlöst! Jag vägrar att sälla mig till Sven Melanders våldtäktsmänsgrupp! Hoppas att Sven frisknar till från genus sjukan!

 
Ingen bild

steve

6 augusti 2017 08:43

Sven Melander var bortglömd ifrån TV & Radio innan han började framföra PK-tramset om strukturell förtryck.
Han listade ut att börja tramsa åter få vara med i rampljuset.
Poserande posörer har vi åtskilliga av i artist världen.
.

 
Ingen bild

Calle

6 augusti 2017 08:53

Herr Melander kanske skulle lyssna på dagens nyheter i radio, där föreningen " Glöm inte Pela och Fadime" gjort en undersökning som visar att de flesta mord på kvinnor är s.k "hedersmord". Vilka utför dessa? Nisse i Hökarängen?

 
Ingen bild

Hacke

6 augusti 2017 09:10

Sven Melander är sprungen ur den gamla "journalistskolan" Aftonbladet med därtill hörande grava problem med såväl verklighetsuppfattning som alkohol.

Han tycks på äldre dagar ha gått i barndom vilket inte minst märktes på hans Sommarprogram med kvalitet därefter. Men som f d kändis med rätta värdegrunden fungerar han fortsatt som nyttig idiot i propagandaprogrammet Sommar. Det var aldrig en fråga kring om, bara när, i programmet hans sd-hat skulle dyka upp. Det hat som är enda anledning till att hans ”karriär” fått en renässans och nu gör ett sista dödsryck i media. Melander, med branschens kanske brunaste tunga, vet om någon vilka budskap man ska skicka och vilka arslen man ska slicka i dessa sammanhang.

 
Ingen bild

Tony

6 augusti 2017 09:40

Ja och så fick han ju beröm av den överreklamerade
Zara Larsson, det är väl därför han fortsätter att
tramsa om kollektiv skuld. Om Sven Melander är en idiot
så är det inte det samma som att alla män är idioter?

 
Ingen bild

Tony

6 augusti 2017 09:42

Om man ser till hans rondör, så borde han också dra
igen matklykan lite oftare.

 
Ingen bild

Onkel Sven

6 augusti 2017 09:53

Utanför ämnet: Låt de ensamkommande yngre männen gå direkt in i svensk militärtjänst istället för att klemas bort av kärlekstörstande kärringar ,då skulle det nog bli stopp på tillströmningen !

 
Ingen bild

Niklas R

6 augusti 2017 10:18

@onkel sven
Nej, inte svensk militärtjänstgöring. Afghansk militärtjänst ska de göra och Afghanistan behöver unga män för att säkra sitt land.

 
Ingen bild

Observer

6 augusti 2017 10:47

Fan vad less man blir på de där KAVIARKOMMUNISTERNA!
De har fått förstöra Sverige länge nog.

Kruxet är att de faktiskt tror att de är smartare äv vanligt folk, trots att det allt för tydligt är tvärt om.

Nä! BYGG FLER SINNESSJUKHUS EFTER 2018.

 
Ingen bild

Observer

6 augusti 2017 10:49

Man vet att socialism gått för långt när de som lever på bidrag inte förstår att de lever av andras arbete.
Och när dessa har t i d att ägna sig åt hbtq-tjafs mm.

 
Ingen bild

Tony

6 augusti 2017 10:50

Såg igår Major Björklund fjanta runt med en
Pride flagga i handen vid den så kallade festivalen?
Hade han haft en Svensk flagga hade han nog blivit
anklagad för nationalist.

 
Ingen bild

Observer

6 augusti 2017 10:51

Själv anser jag att herr Melander har förolämpat Svenskarna och som straff bör han få underhålla på närmaste hospital.

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 augusti 2017 11:49

@Onkel Sven. Ingen dum tanke, men tänker man ett varv till så faller den. Var finns deras lojalitet? Knappast för Sverige.

 
Ingen bild

Kapten Bölja

6 augusti 2017 11:56

Slutade lyssna på sommarpratarna för ett antal år sedan, det var bara en enda hyllning
till röd feminismen. Märker att jag inte har missat något eftersom SR:s preferens när
det gäller positiv vinkling i mångt och mycket följer VP:s partiprogram.

 
Ingen bild

Skrämmande judehat bland Palestinavänner

6 augusti 2017 12:51

Judar är apornas och svinens avkommor. Det skanderades nyligen på en av de demonstrationer som anordnades av Svensk-palestinska centret i Helsingborg.
http://www.expressen.se/ledare/naomi-abramowicz/skrammande-judehat-bland-palestinavanner-/

 
Ingen bild

Biffen

6 augusti 2017 13:06

Anders Borg vill få oss att tro, att han hade druckit för mycket sprit och därefter hoppat runt och tagit folk mellan benen, visat sin stolthet och stressat kvinnor. Om man dricker för mycket blir man trött och somnar in. Alkohol är ett depressivt verkande medel. Nej, här behövs bättre grejer för att man ska bli så glad som ex-finansministern var. Låt mig gissa: vad sägs om kokain?

 
Ingen bild

Radiola

6 augusti 2017 13:10

Sommarprogrammet är numera fyllt av pladder och propaganda, inte ens musiken verkar vara sommarmusik. Melander visar SR's typiska förakt för respekt av lyssnarna.
Signaturen till programmet är enda behållningen numera. P1 har tappat det mesta av trovärdighet, de så kallade nyheterna är helt agendastyrda med uppläsare som dessutom verkar tro att de är ledare för alla lyssnare, precis som hallåfolket ger order om lyssning av program.
-Nu ska vi till Kina, säger nyhetsuppläsare innan man byter till nyheter från Kina. Dessutom blandar man inrikes med utrikes nyheter kors och tvärs i en riktig soppa.
Sveriges Radio vänder sig till lyssnare utan egen vilja, därav utformning av tilltal och innehåll.
Finns många fler exempel på hur lyssnarna manipuleras med betoning av ord och val av dialekter på radioröster.

 
Ingen bild

Onkel Sven

6 augusti 2017 13:15

Niklas R & Hulda mk 1,Jag var otydlig ,jag menar att det skulle avskräcka att ta sej till Sverige . Ha det !

 
Ingen bild

Dumle

6 augusti 2017 13:50

Där sumpade Sven Melander ett troget fan. Han har gjort så många roliga sketcher där Steve med Loyden är min favorit. Efter detta utspel och påhopp kommer Melander att vara ett minne blott. Tillsammans med Schyffert och Ernman för att nämna några. Det vore bättre om underhållare höll sig till underhållning och slopade sina torftiga försök till analys om angelägna samhällsfrågor.

 
Ingen bild

Pepparholm

6 augusti 2017 14:20

Justitieminister Morgan Johansson säger i Expressen att han ska stoppa utländska stöldligor. Det är en av de första frågorna jag ska ta tag i.

Det vore bra om man kunde tro på hans skryt. Men han och tidigare i kompis med Ygeman har haft flera år på sig och inget konkret har hänt på gatan. Nu hoppas jag att media bevakar hans utsaga dag för dag.

Han kan ju t ex omgående tillåta att polisen får agera som polisen i Danmark. Det behövs ingen utredning. I Köpenhamn har man haft ett ökat gängvåld. Därför inrättar man visitationszoner där polisen utan konkret misstanke får visitera bilar och personer. För övervakning från luften av zonen ställer hemvärnet (!) ett flygplan till polisens förfogande. Den som ertappas med vapen låser man in direkt, till skillnad från i Sverige.

 
Ingen bild

Stefan A

6 augusti 2017 14:28

Ofta har de här kändispersonerna personliga problem, brukar inte dröja länge efter deras utfall att man får läsa om skilsmässor och avgiftningar mm. nästan alltid är de även vänster och gillar att dela andras tillgångar ända tills deras egen plånbok börjar växa då upphör också viljan att dela med sig....

 
Ingen bild

Göta

6 augusti 2017 15:15


Sven Melander är ju mest känd för att ha levererat Sveriges mest tarvliga och smaklösa skämt i sin figur Steve med Lloyden på 80-90-talet i SVT:
"Min fru heter Berit, men jag kallar henne Beirut för att hon är så jävla bombad".

Att skämta om en huvudstad som tidigare varit en vacker och välbesökt turiststad, kallad Medelhavets pärla och blivit totalt sönderbombad i ett då pågående långvarigt, blodigt och förödande INBÖRDESKRIG MELLAN OLIKA RELIGIÖSA OCH ETNISKA GRUPPERINGAR, gjorde att skrattet fastnade i halsen på mig och på många andra. Men hos Melander och SVT fanns tydligen inga sådana skrupler.

Den satiriska webbsajten 'Dagens Svenskbladet' illustrerade 16-02-10 med lysande ironi Melanders, SVT:s och hela det vänstersvängda kulturetablissemangets otäcka dubbelspel i ett inlägg 16-02-10: "Sven Melander försöker uppdatera Beirutskämt"
http://www.svenskbladet.se/kultur/index.php?alias=sven_melander_uppdaterar_beirutskamt.html

 
Ingen bild

HANS

6 augusti 2017 15:28

Melander gör parodi på sig själv. Det är som den gamla sketchen från Nöjesmassakern där Melander intervjuar lilla Anna om vad hon önskar sig mest av allt -- en dock eller fred på jorden.

https://www.oppetarkiv.se/video/10025004/nojesmassakern

 
Ingen bild

Cosmik Debris

6 augusti 2017 15:36

Någon Anneli Svensson skriver på Stå upp för Sverige.

"Nu är jag jävligt förbannad, trött, uppgiven, frustrerad och ledsen.... 😣 Min dotter (snart 18) har suttit på akuten med en av sina vänner halva natten efter det att vännen blev nedslagen av 2 flyktingar!! Ett gäng tjejer skulle ut på stan och ha kul o killarna kallade dem horor när de gick förbi. 😨 Kompisen blev arg och argumenterade emot och fick sig då en rak höger så hon flög baklänges o slog rygg o bakhuvud i kullerstenarna och blev liggande orörlig i flera minuter..... "


Läs min tidigare kommentar. Kom som sagt inte och säg att ingen varnade er.

https://www.facebook.com/groups/279528999133185/

 
Ingen bild

Cosmik Debris

6 augusti 2017 15:53

Korrekt länk till inlägget på SFS från Anneli S. Läs gärna kommentarerna.

https://goo.gl/9BYnge
https://www.facebook.com/groups/279528999133185/permalink/475044106248339

 
Ingen bild

Tony

6 augusti 2017 18:59

Istället för att lyssna till töntar <<<modell Melander, så finns det betydligt mer sansade sommarpratare i Ingrid &Conrads sommarprogram?

 
Ingen bild

Klas

6 augusti 2017 19:14

Den censurerade pressen verkar demoraliserande... Regeringen hör bara sin egen röst, den vet att den bara hör sin egen röst, och låser ändå fast sig i bedrägeriet att det är folkets röst den hör, och kräver också av folket att det skall låsa sig fast i detta bedrägeri...

 
Ingen bild

O´ Hyra

6 augusti 2017 19:56

"Det är vi män som våldtar" säger Melander.
Undrar vem han våldtagit på sistone?

 
Ingen bild

calle

6 augusti 2017 22:39

vem är det som järntvättar alla Svenskar? och vad vinner Svenskar på att utplåna sig själva? vita gener är ju recessiva , så om några generationer finns inga Svenskar kvar. tänk om kalergiplanen införts tidigare då hade inte Sven Melander funnits alls

 
Ingen bild

calle

6 augusti 2017 22:51

faktum är det mesta onda som har skett och fortsätter att ske i Världen, utförs av män i andra länder. inte av ursprungs Svenskar.

nu har verkligheten överträffat filmerna taken1, taken2. ligor säljer vita kvinnor på auktioner.
https://www.svt.se/nyheter/utrikes/kidnappad-brittisk-modell-skulle-saljas-pa-natauktion

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Måndag 18 juni 13:01

    När en verksamhet bygger om/ut eller förändrar sin verksamhet utan att ha ett godkänt bygglov för förändringen brukar det ofta bli rubriker i lokalmedia, Barometern och Östra Småland. I synnerhet när det gäller en restaurangverksamhet. Många...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 17 juni 10:03

    DN har bestämt att ge bort prenumerationer gratis till förstagångsväljare. Eller snarare till personer mellan 18 och 25, vilket innebär även personer som fick rösta i valet 2014.   https://www.dn.se/ekonomi/fri-dn-prenumeration-for-alla-...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 17 juni 08:53

Jag undrar om Centerpartister är fullständigt blinda. I synnerhet de Centerpartister som använder sig av sociala medier. De har det mitt framför ögonen men ändå verkar de inte reagera!   Är de så fullständigt naiva eller är det tabu inom Centerpa...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 16 juni 17:58

Jag blir något förvånad när en moderat politiker går in och stödjer en vänsterextrem person som Pelle Frylestam som hyllar socialismen och använder gamla socialistiska monument som sin profilbild på Facebook. Pelle Frylestam som kallar alla som är kr...

Av Thoralf Alfsson - Fredag 15 juni 15:57


  På bilden finns bara männen med. Kvinnorna fick stå ca 50 meter ifrån männen och imamen som talade och gapade i högtalarna. Foto Privat.   Jag har idag kontaktats av flera boende i Norrliden som varit upprörda över att det idag på morgonen k...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 066 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se