thoralf

Direktlänk till inlägg 4 augusti 2017

SOMMARFOLDER IGEN

Av Thoralf Alfsson - 4 augusti 2017 15:13

Jag har nu delat ut ytterligare nästan 3 000st av min sommarfolder på Öland. Det märks i besöksstatistiken på bloggen när jag delat ut sommarfoldrarna. I denna version finns några små förändringar mot den tidigare men jag har också utlovat svar på frågorna till idag, den 4 augusti.


Tack vare de bidrag jag fått till bloggen funderar jag på om jag skall låta trycka upp ytterligare ett antal tusen foldrar.


Eftersom jag tidigare har haft svaren på frågorna i sommarfoldern så länkar jag till dessa båda blogginlägg.


http://thoralf.bloggplatsen.se/2017/07/18/11461598-svar-pa-fragorna-i-sommarfoldern/


http://thoralf.bloggplatsen.se/2017/07/18/11461833-svar-pa-fragor-i-sommarfoldern-del-2/


 
 
Ingen bild

Tomas

4 augusti 2017 16:17

Läste just att ”Regeringen har eget tält under Pride och deltar också i Pridefestivalen”. Jag fattar ingenting. Folk demonstrerar och protesterar för att påverka politikerna. Dessa ska i sin tur påverka regeringen att ändra sin politik och lagstifta lagar så att de protesterande får igenom sina önskningar. Visst demonstrerade Olof Palme med Nordvietnams ambassadör, men han protesterade mot USA - som han inte kunde påverka på annat sätt.

Men vad protesterar dessa ministrar emot? Sin egen politik? Sig själva? Varför går inte dessa ministrar till sina kontor och beslutar det som de vill ha genomfört – att man har rätt att visa sina könsorgan på gatorna, t.ex eller att man får kalla varandra för ”hora”. Eller jobbar svenska regeringen genom att bara visa sina avsikter utan att göra någonting. Alltså bara en ”show”?

Allvarligt talat tror jag, att de som sitter i regeringen inte riktigt vet vad de håller på med. De tror nog att man blir minister för att delta i festivaler och vara med i tv. Någon borde berätta för dem att det är de själva som regerar landet och att protestera inte ge önskvärd effekt. Men visst är det viktigt att stå upp för vem man är och visa att man är helt dum i huvudet.

 
Ingen bild

O´ Hyra

4 augusti 2017 17:35

"Det märks i besöksstatistiken på bloggen när jag delat ut sommarfoldrarna." Det tycks mej också som att det
har kommit till flera nya kommentatorer på sistone,
vilket är trevligt. Är det också din känsla Thoralf?

Thoralf Alfsson

4 augusti 2017 18:10

Ja, det har tillkommit lite nya och genomtänkta kommentarer. Väldigt positivt.

 
Ingen bild

Friholt

4 augusti 2017 17:38

@Tomas 16:17 Första majtågen med dess fladdrande röda fanor har snart bleknat bort och t o m blivit bortglömda, ja, även helt utbytta mot Pridetågen och deras flaggor. Under dem går dagens "Arbetets söner" som glömt sitt ursprung och manipulerats till att bli figurer i transtrams-marschen.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

4 augusti 2017 17:58

Tomas : Var det Anders Borg som skötte regeringens tält som fd finansminister, skål (Jag skall söka hjälp....)

 
Ingen bild

Pepparholm

4 augusti 2017 18:29

Det blir värre för varje dag. Ju mer Transportstyrelseskandalen avslöjas av utomstående så framgår det klart hur Regeringen Löfven försökt att undanhålla svenska folket vad som verkligen hänt.

Här försöker man avleda genom att klaga på möjliga ryska falska nyheter i framtiden och tjat om Trump i USA. När Löfven med sina av honom utvalda medarbetare är i grunden falska i sina egna utsagor. Precis som Watergate om de nu ska hänvisa till USA.

Jag läser just nu på nätet om ytterligare två skjutningar i Malmö. I lilla Hörby är det kaos på torget. Afghaner slåss mot Albaner. Kvällsvandrarna som försökt att få ordning törs inte gå ut längre.

Vad gör då Statsministern? Kallar till krismöte och säger att nu är det stopp? Beslutar om undantagstillstånd, för det här är inte den svenska modellen som han skrutit med, nu senast inför den franska presidenten?

Nej, ministrarna ska ut och gå på Prideparaden.

 
Ingen bild

Pepparholm

4 augusti 2017 18:44

Jag läser en rubrik om giftiga ägg i Sverige. I Tyskland såg jag i går en skylt vid en bondgård om "Grüne Eier". Det vill jag definitivt inte ha, även om jag förstår att det var en "Grüne" som bodde där.

På hemresan var det som vanligt full kontroll i alla filer i Rödby. På Lernacken endast en polis vid en fil 10 meter bort och med ryggen mot vår bil. Det är den utlovade förstärkningen från Ygeman och det har inte blivit bättre nu när Johansson tagit över. Ytterligare en av regeringens fake news.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

4 augusti 2017 20:19

Anders Borg har väl tagit åt sig kulturen från MENA-länder.

Att visa könet och kalla lättklädda kvinnor för horor tillhör den kulturen.
Han har ju tidigare högaktat den kulturen.

Undrar när han kommer att göra sin våldtäcktdebut.

 
Ingen bild

Gute

4 augusti 2017 20:55

Anders Borg.....man får läsa det om och om igen för att försöka ta in att det verkligen har hänt!!

Nu står anmälningarna i kö vid tingsrätten, vem som helst kan anmäla ett sexualbrott, och nu vet vi att minderåriga blev utsatta så är det slut för Anders.

Hade det skett i USA så hade Anders funnits med på Sexoffenders sida med foto och adress.

 
Ingen bild

Gute

4 augusti 2017 21:05

Så här ser det ut i USA, ett land som inte tillåter perversa personer trakassera sin omgivning.

Finns det barn som är utsatta så är du körd för alltid!!

https://goo.gl/NiSjkU

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Lördag 24 feb 10:29

Torsås kommun försökte i det längsta hålla sig ifrån invandringsvågen men sedan 2014 har även Torsås kommun gått samma väg som så många andra kommuner.   Detta ser jag tydligt när statistiken sammanställs. Torsås kommun tillhör en av de minsta ko...

Av Thoralf Alfsson - Fredag 23 feb 22:19

Idag blev vår kommunvalsedel i Kalmar offentlig. Jag tror att vi har kommit fram till en bra lista och en lagom mix av nya och gamla namn på listan. Tyvärr valde några personer att lämna listan helt och hållet då de ansåg att de inte hamnade så högt ...

Av Thoralf Alfsson - Fredag 23 feb 13:45

    Lokalmedia har varit väldigt aktiva med många tidningsartiklar när det gäller stadsarkitekt Björn Strimfors familjs, Bed & Breakfast verksamhet på Kvarnholmen och om det krävts bygglov för verksamheten eller inte. Frågan är uppenbarligen änn...

Av Thoralf Alfsson - Fredag 23 feb 00:36


Egentligen har jag en hel rad blogginlägg som jag skulle kunna skriva men jag tappade lusten ikväll. Jag kommer igen i morgon.    Jag fick en skrattattack ner en kommunchef försökte skrämma mig med att mina mejl med frågor skulle diarieföras och ...

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 21 feb 18:49

Det är minst sagt bedrövligt att en majoritet i Sveriges riksdag vill skriva in censur i Sveriges grundlagar som gör vanligt folk till andra klassens medborgare!   Läs gärna Ledarsidorna och Johan Westerholm som skriver om detta i ett inlägg.  ...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

996 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se