thoralf

Direktlänk till inlägg 18 mars 2014

40 MINUTER HOS TANDLÄKAREN

Av Thoralf Alfsson - 18 mars 2014 22:00

 


Har besökt min tandläkare idag. Ett lite akut besök så jag fick be en ersättare ta mitt utskottsmöte idag.


40 minuter i tandläkarstolen kostade mig 3 095 kronor. Hade jag befunnit mig illegalt i Sverige hade det kostat 50 kronor.


Visst har vi ett jämlikt samhälle! Där vi straffar den inhemska befolkningen och belönar de som inte följer lagen.


Tur att jag inte tillhör gruppen ”fattigpensionärer” då hade halva pensionen för mars månad gått upp i rök på 40 minuter.


Jag skrev om detta på min facebook och skrivande stund har det delats närmare 100 gånger. Intressant!


För övrigt har det varit snart tre intressanta veckor sedan valberedningen presenterade sitt förslag till riksdagslista. Jag tänkte redan när jag åkte upp till Stockholm för två veckor sedan efter beskedet att det skall bli intressant att se hur jag bemöts av människor på vårt kansli och av ledamöter från andra partier. Riksdagen är en stor arbetsplats.


Jag kan bara sammanfatta det som intressant! Både positivt men även väldigt negativt. Det är tur att man inte har ömma tår och blir kränkt för varje sak.


Det skulle kunna bli ett kapitel i mina memoarer. Om jag någonsin skriver om mitt liv. Men de senaste veckorna har faktiskt tankarna börjat snurra i mitt huvud. Ett och annat avslöjande skulle det bli.

 
 
Ingen bild

Anton

18 mars 2014 23:01

Stackare. Inte nog med att ditt parti inte gillar dig. Det gör inte tandtrollen heller.

 
Ingen bild

Ronny

18 mars 2014 23:10

Du Anton, jag har attesterat tandräkningar till kommunen för 70 000 kr, för en kvinna som hade bott i Sverige i 3 månader, samtidigt ser jag gamla fattiga svenska pansionärer, som ofta frågar om det går att
dela upp betalningen på några månader. Gör dig "rolig" på annat håll, ditt kräk.....

 
Ingen bild

Lotta

18 mars 2014 23:20

@Ronny
Bryr dig inte om stackars Anton han är tydligen inte den vassaste kniven i lådan. Tyck synd om honom istället, det gör jag.

 
Lassekolja

Lassekolja

18 mars 2014 23:41

Thoralf, glöm inte skokrämsburken nästa gång Du går till tandläkaren! Det gjorde jag, det kostade mig också över 3000 spänn för 40 min.Jag frågade min (kvinnliga) tandläkare vad det hade kostat om jag varit papperslös. Hon låtsades inte höra frågan. Jag ville inte förstöra den trevliga stämningen genom att ställa om frågan.

http://www.status.st

 
Ingen bild

Mats (Malmo)

18 mars 2014 23:53

Antons inlägg var väl från en Anton som inte är "torr bakom öronen ännu" - eller? Han har tydligen inga problem just nu, men han har inte heller förstått vilket problem tandvården är för väldigt många här i landet (födda).

 
Ingen bild

Allan

19 mars 2014 00:00

Innan Persson avreglerade prissättningen och skrotade den tandvårdsförsäkring (för att spara några korvören för sk budgetsanering) vi haft sen 70-talet hade vi bland västvärldens lägsta bruttopriser på tandvård som sen var kraftigt subventionerade.
Med avreglering har priserna eskalerat kraftigt, vilket alla i branschen visste skulle hända medan politiker dillade om att de skulle sjunka med fri prissättning.

3740/40 min blir en hygglig timpenning på 5610 riksdaler. Och då handlar det förmodligen inte om protetik (tandkronor och tandbryggar) för då är den hos många det dubbla.

 
Ingen bild

Kalleman

19 mars 2014 00:27

En fråga till Svenska hårt arbetande skattebetalare, hur länge skall vi finna oss i detta, själv betalade jag mer än 10.000:- för tandvård förra året och jag räknas som fattigpensionär enl beräkningarna.
11-tusen spänn i månaden innan skatt är inga lyckopengar, tur att man har sparat en del från den högskattade lönen under mer än 40 år i arbetslivet, ja lågavlönad till skillnad från de som aldrig jobbat i vårt land, och som numera får betydligt mer i det sk ÄFS!

 
Ingen bild

Pelle

19 mars 2014 01:05

Det är vanligt att man efter att ha fått permanent uppehållstillstånd här behöver fixa till alla sina tänder. Tandvården brukar t.ex inte vara så bra i f.d öststaterna. Det vet jag på en person kostade mer än 100.000:-

Jan Milld skrev om dig idag i mycket positiva ordalag. Tydligen får du inte längre länka till honom eller Fria Tider.

Känns väl inte så bra kan jag tycka. Antar att en länk till DN och Atonbladet inte är problematisk.

 
Ingen bild

Magentan

19 mars 2014 01:07

Lite Off Topic men ...

MULTIKULTI-PROBLEM
Med sin nuvarande lukrativa asylboendeverksamhet är Bert Karlsson en aktuell representant för den absurda verkligheten i dagens Sverige. Efter det senaste stora, blodiga bråket på ett av Berts asylboenden i Filipstad under natten till tisdagen med flera polisbesök förklarar han för Värmlands Folkblad:
"Det handlar om olika nationaliteter och religiösa motsättningar. De kan inte hålla sams i Syrien eller resten av världen, så varför skulle de hålla sams här? JAG HAR TIDIGARE SAGT ATT DET INTE GÅR ATT BLANDA OLIKA SLAGS NATIONALITETER!"

Bert anser nu att den enda lösningen är att Migrationsverket SÄRAR PÅ OLIKA KULTURER.
"Vår personal kan inte gå in i det här, det är ju livsfarligt. Då får Migrationsverket själva sätta in vakter", säger han.

Observera, det är inga svenskar som är inblandade i storbråket på Berts asylboende, men det är våra svenska 7-klöverpolitiker och deras väljare samt medierna och deras mörkanden som är ansvariga för vad som händer och vad som har hänt i Sverige under de senaste decennierna!

Och inom ytterligare ett par decennier är den enda lösningen för Sverige att "sära" på hela vårt land, dvs dela upp Sverige i olika småstater efter landets olika etniska och religiösa grupperingar. Tack vare Sveriges och övriga EU:s vansinniga massinvandringar kommer de flesta länderna i Europa att var och en bli ett nytt Balkan, ett nytt Syrien, ett nytt Irak, ett nytt Libyen, ett nytt Sudan, ett nytt Somalia, ett nytt Centralafrikanska republiken osv, osv, osv.

http://www.vf.se/nyheter/filipstad/brak-pa-asylboende

 
Ingen bild

Christer

19 mars 2014 03:55

Det skulle ju nästan löna sig att åka hit till mig i Kina och fixa tänderna. Bet av en tand för ett par månader sedan.
Ny krona tillverkad och ditsatt för 2000 kronor, kostnaden för själva kronan var ungefär 1800. Importerat material från Europa.
Tandläkaren passade även på att laga ett lite hål samtidigt, det kostade 50 kronor.

 
Ingen bild

World Traveller

19 mars 2014 05:35

Det finns inget annat land i världen där myndigheterna diskriminerar sina egna medborgare så fruktansvärt och fjäskar för invällande ockupanter.

Anton, du kan väl försöka vara rolig och säga det till svenska pensionärer men det vågar du väl inte ditt lilla kryp.

Thoralf, jag tror att vi alla här skulle vara tacksamma för lite avslöjande från maktens korridorer. Skiten måste fram annars kan det aldrig bli bättre.

Har ni sett att JK inleder en förundersökning mot åsiktsfascisten Thomas Mattsson (Expressen).

 
Ingen bild

Fredde

19 mars 2014 06:01

God morgon!

Brukar lyssna på P1 eftersom jag pendlar en del. Och det är alltid så kul att höra PK-programledaren skruva på sig :). Nu har 2 personer ringt in och velat ta död på myten om att nyanlända pensionärer får mycket mer i pension än våra egna. Jag har ju sett siffror från FK om hur stora bidragen är. Kan nu inte hitta det. Ngn här som vet? Mejla eller ring till Ring P1. Eller ta gärna upp vad en ensamstående med barn som kommer hit får. Det var en från SD som tig upp det på ett kommunmöte. Då skrek en vänsterpartist ut allt om rasism och han skulle själv kolla upp det. SD hade fel! Personen fick ändå mer runt 22.500 skattefritt!!!

Är bara så less på media som vinklar. Du som har talets gåva eller kan skriva ta kontakt med Ring P1!

Ha en fin dag!

 
Svensson

Svensson

19 mars 2014 06:49

Alla ska ha samma taxa inom svensk sjukvård, vi kan inte ha ett vi och dom.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Onkel Sven

19 mars 2014 07:31

Hustrun till tandläkare i M-ås ,sönderbiten tand enkel resa 4 mil berättar i em vad det kostade för henne .

 
Ingen bild

Sven Dacke

19 mars 2014 07:48

Ring P1 - 099-510 10 P1 kl 09:30

Instämmer i föregående inlägg.

Är det någon som sitter med bekräftade fakta om vad invällande pensionär får för ersättning ( skattefritt) ock kan ringa den nya "Lilltäppas" och förklara för honom och Svenska folket hur det ligger till.

Vet inte hur "spärren" fungerar om man låtsas ta upp ett mera ofarligt ämne och under samtalet byter till huvudfrågan. Kommer nationella insatsstyrkan då?

 
Björn Söderberg

Björn Söderberg

19 mars 2014 08:38

Jag har nu följt thoralf Alfssons blogg länge förstår att många är besvikna då han inte är invald i partiledningen. Många som skriver här tänker tydligen lägga sig på sofflocket pga detta. Jag uppmanar er att rösta på SD även om thoralf inte finns med på partilistan, att inte rösta ger bara övriga pajaser ( sjuklövern ) i sittande ställning ev fler mandat så ta ändan ur vagnen och rösta både på EU valet samt höstens svenska val, Sverige håller på och sjunker i emigrationens dårskap rösta SD

http://Barrkis

 
Ingen bild

Stefan A

19 mars 2014 09:36

Sjuklövern har tydligen fått förstärkning i riksdagen i natt enligt fulmedia...

 
Ingen bild

Ludvig

19 mars 2014 09:36

Kan det verkligen vara nyktra människor som har kommit på detta, att sådana som inte uträttat ett handtag i Sverige ska ha så gott som gratis tandvård. Medan vi som arbetar ett helt liv i landet får betala väldigt dyrt.

 
Ingen bild

Castor

19 mars 2014 09:46

Var själv - som nybliven fattigpensionär - hos tandläkaren nyligen och fick det dystra beskedet att båda de s k "sjuorna" i underkäken var i behov av krona. En kostnad på cirka 12 000 kr enligt tandläkaren som var fly förbannad när hon förklarade att just "sjuorna" inte innefattades av försäkringssystemet.
Obegripligt tyckte hon och påpekade att man från tandläkarhåll ständigt uppvaktar de styrande om denna som dom alla uppfattar helt galna bestämmelse.
Nu avgjorde vi i samråd att tillsvidare göra provisorium i avvaktan på att något ska ske på den fronten. Även om tandläkaren inte hyste stort hopp.
Jag var på vippen att då nämna det betydligt större vansinnet med den fria tandvården till illegala. Men eftersom jag inte vet hur det står till med den politiska korrektheten hos henne höll jag igen. Man är ju rädd om förhållandet till "sin" tandläkare, att byta på gamla da´r är inget man vill direkt men nog skulle man skulle man ta bladet från munnen i de här frågorna. För sannolikt finns det bland tandläkare också en försiktighet att närma sig kunderna på området. Dom har ju också ett förhållande att vara rädda om. Men kanske tycker också en del av dom att det är bra med den nya kundtillströmningen från världens alla hörn där man aldrig behöver beröra kostnadsbiten med patienten - bara att skicka räkningen till det skattebetalande, anonyma och alltför ofta tysta skattekollektivet.
Sverige är "fantastiskt", det kommer nog t o m sådana korttänkta (tand)troll som Anton att få erfara i sinom tid.

 
Ingen bild

Tony

19 mars 2014 10:25

Lille Anton försöker att göra sig lustig över orättvisorna i
landet,tycker förstås att det är okej att fattigpensionärer här
får betala skyhöga kostnader för tandvård, eller att avstå vård
samtidigt som människor som inte har någon anknytning till landet
får gratis behandling.Inte konstigt alls att Sverige anses som
Europas Dummerjönsar!
Att lille Anton inte begriper bättre beror kanske på att han
fortfarande har mjölktänderna kvar?

 
Ingen bild

Lotta

19 mars 2014 10:47

@Magentan Ditt inlägg från 01:07 är mycket bra och något SD borde ta upp. Att hot och våld är vanligt förekommande på flyktingförläggningar finns det otaliga exempel på. Har man någonsin kartlagt orsaken till detta? Är det oftast/alltid etniska motsättningar borde det gå upp en talgdank hos gemene man om hur framtiden i landet kommer se ut. Hur skall individer som inte kan hålla sams i sina egna länder kunna hålla sams här? Här skall de förutom att leva tillsammans med fienden som de flydde ifrån dessutom leva och komma överens med ytterligare ett stort antal nationaliteter. Borde inte Balkan vara ett lika stort skräckexempel som aldrig, aldrig borde upprepas som nazismen? Ta exempelvis Selimovic, som själv upplevt mångkulturens helvete på nära håll. Han har tydligen inte lärt sig läxan att det inte går blanda olika folkgrupper i ett land utan att det till sist exploderar.

 
Lotta

Lotta

19 mars 2014 11:14

Lille Anton är tydligen så dum att han inte begriper att alla tandläkarbesök oavsett vem patienten är följer gängse prislista. I ena fallet betalar patienten endast 50 kr av den faktiska kostnaden. Mellanskillnaden får någon annan dvs svenska skattebetalare stå för. Skattepengar är ändliga och räcker inte hur länge eller till hur mycket som helst. Regeringen Reinfeldt lånar därför astronomiska summor för att kunna bibehålla den sinnessjuka massinvandringen. Lån som skall betalas tillbaka med ränta. Gissa vilka som får äran att betala tillbaka skulden? Återigen är det vi svenska skattebetalare som får betala. Vi tvingas betala för en mångkultur våra politiker bestämt över huvudet på dess arbetsgivare, det svenska folket. De glömde eller struntade helt enkelt i att fråga om det var mångkultur vi ville ha och tvingas betala för. Alltför ofta genom att försaka våra egna gamla och sjuka.

Här kan lilla Anton följa hur den svenska statsskulden ökar i realtid.

http://www.statsskuld.com

 
Ingen bild

Hulda mk1

19 mars 2014 12:01

Som landsbygdsbo vet jag att det kan bli problem om man är långt ut i naturen och är papperslös. Någon närmare förklaring behövs nog inte... ;-)

Däremot verkar det vara otroligt bra vid ett tandläkarbesök. Bedrövligt!!

Hörde på dagens Ring P1. En naiv kvinna tyckte att det skulle upplåtas mark till Romer/Zigenare så att de kunde bo "anständigt". Men om de naiva dimmorna någon gång skingras borde hon inse att det skulle ge signaler till Rumäniens och säkert också grannländernas Zigenare att bege sig hit.
Mängden hitkommande tiggare kan nog ingen beräkna, men vem kan hantera 100 000 eller ännu mera tiggare som vill åtnjuta ett eget boende och andra förmåner....

 
Ingen bild

Magentan

19 mars 2014 12:24


@ Hulda mk1
I stort sett alla zigenska tiggare som kommer hit är från Rumänien och Bulgarien. Det finns sammanlagt ca en och en halv miljon (1,5 milj) zigenska invånare i dessa två EU-länder, varav i stort sett samtliga gärna skulle vilja bli "svenskar". Självklart ska vi ta emot dem också. Det har vi väl råd med?

 
Ingen bild

Bosse

19 mars 2014 13:58

Grattis Thoralf!
Nu kan du lugnt blogga vidare och slippa oroa dig för kommentarer på bloggen.HD-Beslut idag bloggar som inte är modererade är inte ansvariga
för läsarkommentarerna.

 
Ingen bild

HM Gotland

19 mars 2014 14:01

Jag bor ju på landsbygden på Gotland och är en del ute i socknarna. Inte sällan, snarare ganska ofta, träffar man på eolk vars tänder börjar rasa och har gluggar.

Småfolk med låga inkomster som ändå sköter sig själva - det har det blivit ett slags klassmarkör för. Nästan så jag börjat tycka det är lite tjusigt med folk som har det så - ett slags hederstecken.

 
Ingen bild

Onkel Sven

19 mars 2014 14:16

Jodå nu har hustrun fått reda på vad 3 besök hos tandläkaren i M-ås kommer att kosta henne , det gäller rn tand , går på 5000 :- + 25 mil med egen bil , det är ganska stor skillnad mot vad en illegal betalar , i stort set hela hennes pension går åt till detta denna månad !

 
Ingen bild

Annelie

19 mars 2014 18:22

Jag brukar få dela upp betalningen för jag kan inte betala allt på en gång. Det är inte rättvist. Papperslösas ska få hjälp.

 
Ingen bild

Onkel Sven

19 mars 2014 19:34

Frågan är om en papperslös behöver betala något alls , det är ju bara för honom/henne att säga att dom inte har några pengar , ingen törs bestrida det för risken att bli kallad rasist .

 
Ingen bild

s29

19 mars 2014 19:49

På tal om tandvård,på 80 talet så var jag bekant med en man som kom till Sverige som arbetskraftsinvandrare.Han kom hit från Italien 65,jobbade i tre år och blev sedan sjukpensionär"psykiska skäl".Den här killen hade dåliga tänder så han åkte till Italien och satte in guldtänder i hela truten.Räkningen,tja den tog Svenska försäkringskassan hand om.

 
Ingen bild

Lars

19 mars 2014 19:57

@Sven Dacke:
Här finns fakta om pensionerna.
http://freedomofspeech2014.blogspot.se/2013/05/faktabanken-pensionerna.html#p4

 
Ingen bild

Lotta

19 mars 2014 23:34

Denna artikel skulle det vara intressant att få läsa en kommentar till av exempelvis Anton som ju var den som först kommenterade Thoralfs tandläkarräknkng:

http://helahalsingland.se/hudiksvall/1.6969747-inget-bidrag-till-tander

Anser du att det är rättvist att behandla våra gamlingar på det viset samtidigt som individer som inte ens har rätt att vistas i landet får gratis tand- och sjukvård samt mediciner. Var och en som inte inser det djupt orättvisa i detta borde enligt mig söka vård för de kan inte vara friska.

 
Ingen bild

Lotta

19 mars 2014 23:36

Funkar det inte att länka igen?

http://helahalsingland.se/hudiksvall/1.6969747-inget-bidrag-till-tander

 
Ingen bild

mr luther

30 mars 2014 07:56

Hej mina damer och herrar, unga och gamla, det finns ett stort lån erbjudande som pågår nu, om du har skulder att betala eller problem att pengar kan lösa bara kontakta hjälpmedelscentralen nu via e-post som johnlutherloanfirm1@outlook.com så hjälper de dig ut ...

e-post: johnlutherloanfirm1@outlook.com

 
Ingen bild

Dr Purva Sharegistry

20 mars 2015 21:53

I am anne from usa, i received my loan of $48,000 in my account on 19-3-2015 from Purva Firm, and i promised to advertise their Firm to all loan seekers round the world, contact them now email: urgentloan22@gmail.com +918376918351

 
Ingen bild

imre shuabu

20 mars 2016 12:51

$$$ URGENT LOAN OFFER WITH LOW INTEREST RATE APPLY NOW $$$
Do you need Loan to pay off your debt and start a new life? You have come to the right place were you can get FUNDED at a very low interest rate. Interested people/company should please contact us via email for more details.

Full name:
Date of birth (yyyy-mm-dd):
Gender:
Marital status:
Amount Needed:
Duration:
Address:
City:
State/province:
Zip/postal code:
Country:
Phone number:
Monthly Income:
Occupation:

E-mail: shadiraaliuloancompany1@gmail.com

 
Ingen bild

Realist

20 mars 2016 14:04

Inte tu tal om vem som går först i kön och vem som får betala kalaset! Svenskar blir undanknuffade, bortprioriterade och sedda över axeln medan illegala invandrare bjuds till bords i det närmaste gratis! Själv har jag försökt få en tand färdigbehandlad, men plötsligt fanns det ingen tid att rotfylla - på tre månader! Vem får gå med en tillfällig fyllning, som dessutom hade fallit sönder och blivit provisoriskt lagad, givetvis till agatonpris, i ytterligare tre månader? Jo svenskar om de inte ser o sitt hus! Byta tandläkare räcker inte för mig - vi behöver en ny regering! Nu!

 
Ingen bild

Mrs.Emilia Fedorcakova

8 september 2017 14:00

Good Day Dear Loan Seeker,

Do you need an urgent financial credit *? * Very fast and direct transfer to your bank account * Repayment starts eight months after you get the money bank account * Low interest rate of 1% * Long-term repayment (1-30 years) Height * Flexible **then monthly payment *. How long will it be financed? After submitting the application ** You can expect a preliminary answer less than 24 hours funding in 72-96 hours after receiving the information they need yours.

Contact Email : bdsfn.com@gmail.com
Contact Email : anatiliatextileltd@gmail.com
Mrs.Emilia Fedorcakova

If you are interested contact us via: bdsfn.com@gmail.com and fill out the below loan application form.

Loan application form:
Full Name:....................
Country:.....................
State:..............
City:..............
Sex:.........................
Phone Number:...........
Loan Amount :...........
Monthly income:..........
Occupation:................... ....
Loan Period:....................... ................
Purpose of Loan:......................... ...........
E-mail address:...................... ................
Have You Applied Before?....................

We awaits your urgent application form to be filled ok. Email Us: (bdsfn.com@gmail.com)

Contact Email : bdsfn.com@gmail.com
Contact Email : anatiliatextileltd@gmail.com
Mrs.Emilia Fedorcakova

 
Ingen bild

JOHAN

2 oktober 2017 14:11

Behöver du desperat ett lån? Har du nekats ett lån från din bank eller något finansiellt företag? Behöver du ekonomisk hjälp? Behöver du ett lån för att betala dina räkningar eller köpa ett hem, eller konsolidera din skuld och vara skuldfri? Vill du ha ditt eget företag och behöver ekonomisk hjälp? Kontakta oss idag för att få ditt ekonomiska stöd. E-post {businesscomparison.com@gmail.com)

Vi erbjuder följande lånstyper

* Skuldkonsolideringslån upp till $ 5 miljoner
* Företagslån upp till $ 5 miljoner
* Personligt lån upp till $ 550.000
* Bostadslån upp till $ 5.000.000
* Bilfinansiering upp till $ 750.000
* Kommersiella lån upp till $ 5.000.000
* Investeringar lån upp till $ 5.000.000

Obs! Vi ger dig ett lån med låg ränta på 2% och låneperioden på 1 till 20 år för att återbetala lånet. Håll inte dina ekonomiska problem för dig själv så att det inte är huvudskuld eller ekonomisk stress upp, det är därför du borde kontakta oss snabbt för att lösa dina ekonomiska problem. Din vilja blir en stor glädje för oss när du ekonomiskt stabiliserar .. Email {businesscomparison.com@gmail.com)

 
Ingen bild

louw

2 oktober 2017 14:11

Var vänlig läs !!!

Fira denna säsong med glädje och glädje i ditt hjärta, vet du att du kan hacka någon ATM-maskin? Detta är en livstidstransformation som jag har hört talas om detta tomma ATM-kort ett tag och har aldrig riktigt betalat något intresse för det på grund av mina tvivel. Hittills upptäckte jag en hackande MAN som heter JOHAN Louw. Jag är så glad att jag fick min från STEVE, Mitt tomma ATM-kort kan dra ut 4 000 dollar om dagen. Jag fick det från förra veckan och nu har jag $ 48.000 gratis. Den tomma kontantmaskinen drar ut pengar från alla bankomater och det finns inget namn på det, det är inte spårbart och nu har jag pengar till affärer och tillräckligt med pengar för mig och min familj att leva. Jag är väldigt glad att jag har träffat johan louw eftersom jag träffade två personer framför henne och de tog mina pengar utan att veta att de var bluffar. Men jag är glad nu. JOHAN skickade kortet via DHL och jag fick det på två dagar. Att få ditt eget kort från henne nu är inte som en annan bedragare som låtsas att ha ATM-kortet, vilket ger bort gratis för att hjälpa människor, även om det är olagligt, men det hjälper mycket och ingen blir någonsin fångad. Jag är tacksam för Engr Johan eftersom hon plötsligt bytte min historia. Kortet fungerar i alla länder
Gmial: {johanatmhackerprofessional@gmail.com}.

 
Ingen bild

percival hess

31 oktober 2017 00:31

Jag är en privat långivare och Investor, Behöver du ett legitimt, ärligt, ansett och snabbt lån? Jag kan hjälpa dig med 100% garanti lån, jag erbjuder affärer och individuellt lån, Mer också vi finansierar alla slags projekt. För mer information kontakta oss på: percivalhessloanfinance@gmail.com

Vänliga hälsningar

 
Ingen bild

Donna Jane

11 november 2017 02:30

God dag Jag är Donna Jane från USA, jag bodde i Alabama, jag har brutit upp den 13 februari 2017, tills jag hittade det här företaget som hjälper mig att få ett lån för företag, och nu vill jag använda det här korta mediet för att gratulera företaget till de snabba och säkra medel de lånar till mig utan någon form av förseningar, lånar jag 200 000,00 USD från dem till en mycket låg ränta på 2% för att rädda min verksamhet och mycket mer. Jag kommer över sin annons på internet, så jag kontaktade dem snabbt och de gjorde allt för mig utan stress och mina pengar skickades till mitt konto inom 24 timmar, jag var överraskad och känner mig glad att berätta världen om Armstrongs innehav plc , nu har jag nu ett standardkontor som hjälper mig, nu ska jag rådgöra med dem som behöver brådskande lån för någon säsong att kontakta dem nu via e-post: armstrongholdingsplc@gmail.com

 
24hourstloancompany1@gmail.com

24hourstloancompany1@gmail.com

14 november 2017 11:55

God dag, jag är en registrerad privatpengare. Vi ger ut lån för att hjälpa människor, företag som behöver uppdatera sin finansiella status över hela världen, med mycket minsta årliga räntesatser så låga som 2% inom ett år till 30 års återbetalningsperioden till någon del av världen. Vi ger ut lån inom intervallet 5 000 euro till 100 000 000 euro. Våra lån är väl försäkrade, för maximal säkerhet är vår prioritet. Intresserad person bör kontakta oss via e-post: (24hourstloancompany1@gmail.com eller info@24hoursloan.online)

http://https://linneasskafferi.se

 
Ingen bild

JORGE JIMENEZ

17 november 2017 17:36

Har du svårt att få ett lån från din finansinstitut, är jag JORGE JIMENEZ marknadschef på INSTANTANOUS LOAN COMPANY. Du är tight finansiellt.

* Letar efter medel för att betala fordringsägare eller skulder * Letar efter finansiering för att starta ett företag

* Behöver du ett privat lån?

* Om du sa ja till någon av ovanstående frågor, kolla inte längre.

* Låna upp till 950,000,000.00 USAD

* Välj mellan 1 till 50 års återkomst

* Välj mellan månatliga och årliga ersättningar

* Flexibla lånevillkor

* 2% Ränta

Om du är intresserad av att ge oss kontakt med företaget via det här

E-post: instantloanservice60@yahoo.com

 
maria

maria

18 november 2017 06:16

Hej alla,

Jag är en privat långivare från FUppsala Federation, pålitlig, pålitlig
långivare; Jag lånar till företag och privatpersoner till hela världen i en
låg och överkomlig ränta på 2%. Om du nekades ett lån av a
bank finansinstitut av en eller flera skäl, eller är du ekonomiskt
kramat söker ett företagslån, personligt lån, hypotekslån, bil
lån, student lån, skuldkonsolidering lån, osäkra lån och venture
huvudstaden ?
Du är på rätt plats för ditt lån Lösningar Om du är intresserad av
lånetillskottet, kontakta oss på Uppsala federation via email:

(mrslindarobertloanfirm@outlook.com)

http://privatelanders12.wixsite.com/loan

Vänliga hälsningar,

Fru Linda Robert.

http://privatelanders12.wixsite.com/loan

 
Ingen bild

oceanicfinance

20 november 2017 22:59

Entonces, ¿cuándo harás el pago hoy?

 
Ingen bild

oceanicfinance

20 november 2017 23:01

behöver du ett lån? Har du letat efter var du ska få ett lån? Har du försökt få någon form av lån? Ansök nu på (oceanicfinance113@gmail.com) om du vill få ett billigt lån. Lånet erbjuds här till en mycket låg ränta på 2%. Kontakta oss nu om du är intresserad

 
Ingen bild

REMY FINK

27 november 2017 01:15

XMAS LÅN ÄR HÄR NU MED LOW RATE 1% {REMY.CREDIT111@gmail.com}

behöver du ett brådskande lån för att starta ett företag före jul har du ett Xmas lån? Vi ger till både företag och individ, så om du behöver ett brådskande lån nu inom 12 timmar kan vi ge dig ett lån utan dröjsmål okej
Xmas lån är tillgängligt nu låg ränta på 1%: kontakta oss direkt på följande adress: [REMY.CREDIT111@gmail.com]

  Fullständiga namn:..............
  Land:..........
  Stat:..........
  Belopp:..................
  Lånlängd: ..........
  Telefonnummer:.............
  Ockupation:............
  Födelsedatum:.......
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Företagets e-postadress: {REMY.CREDIT111@gmail.com}

 
Ingen bild

MORIS LOAN COMPANY

28 november 2017 07:35

Letar du efter en riktig kredit? Goda nyheter här! ! ! Vi erbjuder lån som varierar från 5, 000,00 till 30,000, 000, 000,00 årlig ränta på 2%. Företagsutvecklingskrediter är certifierade, effektiva, snabba och dynamiska, pålitliga och pålitliga via e-post: Morisloancompany1@gmail.com
Webbplats: http: //morisloancompany1.wixsite.com/morisloancompany.
tack,
MORIS FRED

 
Ingen bild

lån erbjudande på 3%

28 november 2017 16:48

Hallå,

Ansök nu för att få ett riktigt konkurrenskraftigt lånbjudande !. det finns inga skyldigheter! ränta på 3% kan du få önskad finansiering du behöver. kontakta oss via e-post:
avantcreditfinancials@gmail.com
 
endast för seriösa låntagare

Alexander Alexis

lån erbjudande till låg ränta

 
Ingen bild

REMY FINK

2 december 2017 01:57

XMAS LÅN ÄR HÄR NU I LÅG RATE 1%

behöver du ett brådskande lån för att starta ett företag före jul har du ett Xmas lån? Vi ger till både företag och individ, så om du behöver ett brådskande lån nu inom 12 timmar kan vi ge dig ett lån utan dröjsmål okej
Xmas lån är tillgängligt nu låg ränta på 1%: kontakta oss direkt på följande adress: [REMY.CREDIT111@gmail.com]
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Företagsnamn: REMY.FINK CREDIT
Företagets e-postadress: {REMY.CREDIT111@gmail.com}
Företag NMLS ID: 517219
Jag önskar er allt bäst,
REMY.FINK ...

 
maria

maria

3 december 2017 08:01

Hej alla,

Jag är en privat långivare från Malmö Federation, pålitlig, pålitlig
långivare; Jag lånar till företag och privatpersoner till hela världen i en
låg och överkomlig ränta på 3%. Om du nekades ett lån av a
bank finansinstitut av en eller flera skäl, eller är du ekonomiskt
kramat söker ett företagslån, personligt lån, hypotekslån, bil
lån, student lån, skuldkonsolidering lån, osäkra lån och venture
huvudstaden ?
Du är på rätt plats för ditt lån Lösningar Om du är intresserad av
lånetillskottet, kontakta oss på Malmö Federation via email:

(mrslindarobertloanfirm@outlook.com)

http://privatelanders12.wixsite.com/loan

Vänliga hälsningar,

Fru Linda Robert.

http://privatelanders12.wixsite.com/loan

 
Hobelman Finance

Hobelman Finance

4 december 2017 08:54

behöver du ett lån? OM JA! Kontakta Hobelman Finance and Mortgages Limited® För små och stora lån belopp. Vi erbjuder lån till rimlig ränta på 2%. Kontakta oss idag via e-post på hobelmanfinance@gmail.com och din samverkan med oss kommer att bli en bra upplevelse. +17816567138 Krediten är öppen för alla oavsett nationalitet.

http://thoralf.bloggplatsen.se/2014/03/18/10608890

 
Vesna Smajla

Vesna Smajla

5 december 2017 00:28

Vittnesmål om hur jag fick mitt lån, jag heter Vesna Smajla från Italien. Jag vill tacka fru Anita Brence som hjälpte mig att få ett lån. Under de senaste tre månaderna har jag
sökte efter ett lån för att lösa min skuld, alla försökte ta mig av mina pengar tills jag äntligen träffade fru. Anita Brence. Hon kunde ge mig ett lån på 10 000 euro. hon kan också hjälpa dig. hon hjälpte också några andra kollegor från mig. Om du behöver någon ekonomisk hjälp, vänligen kontakta hennes företag via e-post: (anitabrenceloanfunds.usa@gmail.com) Jag tror att hon kan hjälpa dig. Kontakta henne för att få hjälp precis som hon hjälpte mig. Du kommer gärna att känna henne ... Kontakta henne. Anita Brence på (anitabrenceloanfunds.usa@gmail.com)

http://thoralf.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

yolande

5 december 2017 11:04

Hallå

Lån erbjudande mellan privat och ärligt, i 48 timmar

email: mirandacaprino@gmail.com
email: thomas.stumpls@yahoo.com

Behöver du ett kommersiellt lån? eller ett personligt lån? Bil lån? Hypotekslån? Jag är fru Miranda Caprino, kontona i en privat bank som redan har gått i pension. Jag är idag redo för någon som behöver 3% räntesats jämfört med 48 timmar. Jag är väldigt ärlig och pålitlig. Kontakta mig idag och låt mig veta hur mycket du vill betala. Mina kreditavtal från € 2000 - 800 000 € etc .... Jag är redo att tillfredsställa dig inom 48 timmar. Bank och annan finansiering från låneagenturer kan få dig att avvisas, men jag kommer att vara glad om du är intresserad. Tveka inte att kontakta mig via mitt e-mail: mirandacaprino@gmail.com eller via detta mail:
thomas.stumpls@yahoo.com

 
Ingen bild

info.financewizardltd@gmail.com

5 december 2017 18:22


We Facilitate Bank instruments SBLC for Lease and Purchase. Whether you are a new startup, medium or large establishment that needs a financial solution to fund/get your project off the ground or business looking for extra capital to expand your operation,our company renders credible and trusted bank guarantee provider who are willing to fund and give financing solutions that suits your specific business needs.

We help you secure and issue sblc and bank guarantee for your trade, projects and investment from top AA rated world Banks like HSBC, Barclays, Dutch Ing Bank, Llyods e.t.c because that’s the best and safest strategy for our clients.e.t.c

DESCRIPTION OF INSTRUMENTS

1. Instrument: Funds backed Bank Guarantee(BG) ICC-600

2. Currency : USD/EURO

3. Age of Issue: Fresh Cut

4. Term: One year and One day

5. Contract Amount: United State Dollars/Euros (Buyers Face Value)

6. Price : Buy:32%+1, Lease: 4%+2

7. Subsequent tranches: To be mutually agreed between both parties

8. Issuing Bank: Top RATED world banks like HSBC, Barclays, ING Dutch Bank, Llyods e.t.c

9. Delivery Term: Pre advise MT199 or MT799 first. Followed By SWIFT MT760

10. Payment Term: MT799 & Settlement via MT103

11. Hard Copy: By Bank Bonded Courier


Interested Agents,Brokers, Investors and Individual proposing international project funding should contact us for directives.We will be glad to share our working procedures with you upon request.



Name: Muhammed Emir Harun

Contact Mail :info.financewizardltd@gmail.com

 
Ingen bild

David Peterson

12 december 2017 02:14

Har du behov av kommersiella lån, personliga lån, bostadslån, billån, studielån, skuldkonsolideringslån, osäkra lån, projekt Lån och kapitalprojekt? Eller har du blivit nekat ett lån av en bank eller en finansiell grund av anledning av olika slag? Du är på rätt ställe för att dina ekonomiska problem ska lösas! Jag är en privat långivare, jag ger ut lån till företag och privatpersoner med en överkomlig ränta på 2%. Kontakta oss via e-post som davidpetersonloanfirm1@outlook.com och vi hjälper dig gärna.

 
mary

mary

14 december 2017 01:14

Hej, jag är Maria Hooks, som för närvarande bor i Västerås stad, SVERIGE. Jag är en änka just nu med fyra barn och jag fastnade i en ekonomisk situation i maj 2014 och jag behövde refinansiera och betala mina räkningar. Jag försökte söka lån från olika låneföretag både privat och företag, men aldrig med framgång, och de flesta banker minskade min kredit. Men som Gud skulle ha det, blev jag introducerad till en Guds kvinna som en privat lånegivare som gav mig ett lån på 150.000SEK och idag är jag en affärsägare och mina barn har det bra för tillfället om du måste kontakta något företag med hänvisning till att säkra ett lån utan säkerhet, ingen kreditkontroll, ingen samtycker med bara 3% ränta och bättre återbetalningsplaner och schema, var vänlig kontakta Linda Linda Hon vet inte att jag gör det här men är så glad nu och jag bestämde mig för att låt folk veta mer om honom och jag vill också att Gud ska välsigna henne mer. Du kan kontakta honom via hans email

E-post: mrslindarobertloanfirm@outlook.com

http://privatelanders12.wixsite.com/loan

http://privatelanders12.wixsite.com/loan

 
Ingen bild

elite finance

14 december 2017 03:28


Lån erbjudande Lånbjudande !!!!
Behöver du en kredit omedelbart? För mer information, kontakta långivarna på (ELITEFINANCE2000@GMAIL.COM, ELITE_FINANCE@OUTLOOK.COM). Kontakta oss nu ok.

 
Ingen bild

Mr Roger Eaton

25 mars 2018 18:24

Behöver du ett lån för att betala dina räkningar? behöver du ett lån för att starta verksamhet? Vi erbjuder alla typer av lån, om du är intresserad av att få ett lån av något slag. E-post: kfcfinancialhome@hotmail.com

 
Ingen bild

Kellie wilson

24 april 2018 03:23

Detta är Oceanic-Finance Vi erbjuder lån till privatpersoner och företag runt om i världen, vi är registrerade och licensierade lånföretag, behöver du ett lån för att betala dina räkningar?behöver du ett lån för att starta verksamhet?behöver du ett lån för att köpa en lägenhet?Vi erbjuder alla typer av lån, om du är intresserad av att få ett lån av något slag. E-post: Oceanicfinance113@gmail.com eller whats-app: +1(267)725-7570

 
Ingen bild

Christy

26 maj 2018 16:08

I am Mrs Christy Walton finance I provide loans to companies and individuals with a reasonable interest rates just to help those in need of any financial problems e.t.c if you are interested you can reach us on this email : ( christywalton355@gmail.com) Have you been trying to get any
kind of loan? then apply now at Mrs Christy Walton Finance

 
Ingen bild

Fred Joseph

23 juni 2018 02:40

Är du på jakt efter ett lån för att starta ett företag, betala dina räkningar, ger vi lån på € 3000 till €500,000,000.00, vi erbjuder eller sorts lån här med 2%. Jag ser fram emot din uppdatering angående denna fråga. Tack för din tid och förståelse! Så kom tillbaka till oss om du är intresserad .. Vänligen kontakta oss på vår e-postadress: Fredjosephloans@gmail.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards