thoralf

Alla inlägg den 18 maj 2013

Av Thoralf Alfsson - 18 maj 2013 23:49

Har lyssnat på lördagsintervjun där Monica Saarinen intervjuar Jimmie Åkesson om abortfrågan. Ja, i varje fall 16 minuter av 30 används till abortfrågan. När Monica Saarinen lägger upp ett litet hånskratt under intervjun när hon tragglat abortfrågan under ca 11-12 minuter inser jag att hon har en dold agenda som inte riktigt fungerar utan hon försöker få Jimmie ur balans med sitt hånskratt.


Det misslyckas dock! Resultatet blir istället att Monica Saarinen upplevs som helt misslyckad och obalanserad.


Lördagsintervjun får med andra ord inte godkännt. Inte ens ansvariga på SR kan väl tycka att intervjun var lyckad.

Av Thoralf Alfsson - 18 maj 2013 14:26

Martin Nilsson och B-G Svedjenäs har polisanmälts av Kalmar kommun för ofredande efter sexistiskt påhopp på Inger Hilmansson i en podcast. Anmälan gjordes på inrådan från Säpo. I podcasten  har man enligt Barometern en raljerande diskussion med att Hilmansson nog är ”sugen” och egentligen ”vill ha ett ordentligt knull”.


Jag har lyssnat på några av dessa podcastprogram och kan bara säga att dessa båda herrar haft en raljerande och nedvärderande ton tidigare. Det är mycket skitprat som de lyckats med och som de dessutom lägger ut på nätet. Det är inte första gången Inger Hilmansson förtalas men jag och Sverigedemokraterna har också fått ta emot skit från främst Martin Nilsson. Något som jag uppmärksammade för några veckor sedan i ett kort blogginlägg. Lyssna gärna på deras raljerande och nedvärderande samtal om speciellt Martin Nilsson(s) motståndare.


För att ni skall förstå lite mer av vem Martin Nilsson är skall ni även läsa följande två blogginlägg och blogginlägg.


Kallskänkens Martin Nilsson fungerar även som speaker på Guldfågeln arena på Kalmar FF matcher. Frågan som måste ställas är om Kalmar FF kan ha en polisanmäld speaker med ovanstående uttalanden. Martin Nilsson som redigerar podcasten hade inte ens förstånd att redigera bort det. Jag gissar att det är Martin Nilssons ”hat” mot folkpartiet och speciellt Inger Hilmansson som förblindar omdömet. Bara Inger Hilmansson uttalar sig i en politisk fråga brukar Martin Nilsson spy galla i sociala medier.


Läs artikel i Barometern, artikel i Östran


På torsdag är det årets match på Guldfågeln arena! Kommer KFF-ledningen låta sexistiska Martin Nilsson vara speaker eller får han ta en välbehövlig vila eller en timeout som Mona Sahlin?


Det är upp till bevis för KFF-ledningen på torsdag! Eller är värdegrunden som manifesteras på Guldfågeln arena med "rött kort" bara hyckleri?


Kalmar kommun är dessutom storkund på Kallskänken, Martin Nilssons företag! Kommer Kalmar kommun fortsätta att göra stora inköp från Kallskänken. Eller är värdegrunden bara ett hyckleri även på Kalmar kommun? Kommer man fortsätta att handla hos socialdemokraten Martin Nilsson och Kallskänken?


Några av kommentarerna från Östran.


 

 

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards