thoralf

Alla inlägg den 10 maj 2013

Av Thoralf Alfsson - 10 maj 2013 14:45




Blogginlägget är uppdaterat med nya foton och text.


Islamiseringen av vårt samhälle fortgår i oförminskad styrka. För någon vecka sedan var det dags för det första böneutropet från en minaret i vårt land. Jag undrar vad Gustav Vasa hade gjort på sin tid med dessa böneutropare?


 

KLS i Kalmar                                        Foto Thoralf Alfsson


I Kalmar har vi fått ett halalslakteri enligt en artikel i Barometern (finns ej på nätet).  KLS Ugglarps produktionsdirektör Brian Pedersen berättar stolt att man halalslaktar så mycket som 900 lamm vissa veckor i Kalmar och att efterfrågan är stor, särskilt på hösten. Jag gissar att han syftar på fastemånaden Ramadan, som infallit under sensommaren eller hösten de senaste åren. Lite märkligt att det är under fastemånaden som man äter mest.


Enligt artikeln har man ägnat sig åt halalslakt i Kalmar under ca ett år.


I mitt stilla sinne undrar jag hur många som kände till detta? Att det anrika Kalmar Läns Slakteri numera ägnar sig åt muslimsk halalslakt gör nog att många inom speciellt jordbruket undrar vad som pågår i vårt land. Jag kan berätta att det kallas islamisering! Det pågår dessutom dagligen i vårt samhälle. Jag mår illa av det!

"Tack Allah som har gjort dig lovlig som föda. I Allahs namn! Allah är stor!"


Versen läses tre gånger medan halspulsådern skärs av.


Undrar varför inte en gris kan bli "lovlig som föda"?


Som kund av lammkött bör du lägga företagets logga på minnet annars riskerar du att få halalslaktat kött när du handlar på ICA, COOP eller City-Gross.


 


Såg ni vad som finns i loggan?  En halvmåne som vridit 90 grader! Någon som känner igen den?


Titta och läs här!


 


En förtäckt muslimsk symbol i loggan. Det kan man utan tvekan kalla för en flört med den muslimska befolkningen i Sverige och ett steg i smygislamiseringen av vårt land.


Vill du handla produkter från detta företag? Jag vill det inte!


KLS Ugglarp ägs av Danish Crown men använder sig dock av ännu flera loggor på sina produkter.


 


Något att tänka på när du står vid köttdisken och väljer produkt.



Kalmar kommuns näringslivschef Thomas Davidsson är glad över utvecklingen och gratulerade nyligen ägaren till Kalmars första halalbutik, Prishtina livs. På vilka grunder han gratulerade framgår inte av Barometerns artikel. Det som däremot framgår är att det inte är närproducerade varor som säljs i butiken. 70 procent av varorna kommer från balkan enligt ägaren. Var övriga varor kommer ifrån kan man ju bara gissa. Bönder och livsmedelsproducenter i närområdet kan nog knappast räkna med att få några varor sålda i denna butik. Men näringslivschefenThomas Davidsson tycks vara tillfreds med utvecklingen av halalprodukter i Kalmar.


 

Prishtina livs Norrliden i Kalmar          Foto Thoralf Alfsson


Det ligger helt i linje med Kalmar kommuns integrationsprojekt. Något som jag mer liknar vid ett segregationsprojekt. Om nu inte alla etniska svenskar mitt i livet skall tvingas äta halalslaktat kött i detta integrationsarbete. Undra om det redan är på det sättet i skolbespisningen och inom äldreomsorgen.


Grattis Kalmar till islamiseringen! Som man bäddar får man ligga! Men om drygt ett år kan alla som vill se ett stopp för islamiseringen rösta för en förändring av samhället genom att rösta på Sverigedemokraterna!


Annars kommer vi samma demonstrationer som i engelska Luton även i Kalmar. Enligt filmen demonstrerar de för att polisen häktat kvinnan till Stockholmsbombaren.


Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards