thoralf

Direktlänk till inlägg 18 oktober 2018

TACK FÖR ERT STÖD IDAG

Av Thoralf Alfsson - 18 oktober 2018 01:00

Det tar uppenbarligen någon dag innan det når alla men idag har telefonen gått varm. Det har ringts från stora delar av Sverige, från personer som följt min blogg under både lång och kort tid, som är både förvånade och upprörda över det som pågår.


Jag har blivit tårögd mer än en gång idag när jag fått höra alla uppskattande ord för hur jag drivit min blogg och mitt engagemang för partiet. Trots petningen från riksdagslistan 2014. Det har många av mina tusentals läsare fortfarande inte glömt. Jag har dock lagt det bakom mig, något jag gjorde redan 2014. Ingen idé att gråta över spilld mjölk, som det heter.


Ett stort tack för ert stöd!

 

Ser också att Samhällsnytt skrivit en artikel. Det förklarar att så många hör av sig.


https://samnytt.se/sd-stanger-av-och-oppnar-uteslutningsarende-mot-thoralf-alfsson-efter-facebook-kommentar/


 
ANNONS
 
Ingen bild

Laglydig

18 oktober 2018 02:21

Du är en ikon för den Sverigevänliga rörelsen Thoralf!

Eftersom varken jag eller mina vänner (från norr till söder, från väst till öst, i Norge och USA) inte följer lokalnyheterna i Kalmar, så tar det lite tid...
Jag såg inlägget först i tisdagskväll och läste artikeln i Barometern. Jag säger som Anders Björck sa en gång. TRAMS!

Det finns absolut INGENTING att be om ursäkt för och den person som anmält dig borde skämmas och är definitivt INTE en person som jag skulle kalla för partikamrat!

Du har ingen aning om vilket enormt moraliskt stöd du har bland Sverigevänner runt om i Sverige och hela världen. Om du dubblar det stöd som du tror att du har så är du fortfarande inte i närheten av det verkliga stödet!

 
Ingen bild

World Traveller

18 oktober 2018 02:24

Thoralf, du ar den i sarklass baeste politiker vi har i Sverige idag aven om Akesson ocksa ar mycket bra. Det ar en ren skam att SD behandlar dig som de gor. Ingen annan politiker i landet har en san kontakt med vanligt folk som du har. Det ar extremt saellsynt i den extrema tidsalder vi nu lever i. Om du forsvinner fran politiken saa tror jag manga engagerade medborgare ocksa kommer att sluta vara engagerade.

 
Ingen bild

ölänningen

18 oktober 2018 02:39

Många är upprörda å dina vägnar, men hoppas på en förbättring. Vi måste hålla ihop, inga interna motsättningar tack, då gör vi oss alla illa. Och motståndarna jublar, det unnar vi dom inte.

 
Ingen bild

World Traveller

18 oktober 2018 02:49

Jag hade inte laest vad du skrivit tidigare Thoralf, men har nu laest Barometern. Var det allt??? Blir du utesluten for en san skitsak???
Vad ar det for lattkrankta daarar som styr Sverige egentligen???

Helt sinnessjukt och extremt barnsligt ar allt jag kan saega. Om du blir utesluten saa forlorar SD min roest. Da ar snacket om kontrollerad opposition sant.

 
Ingen bild

World Traveller

18 oktober 2018 03:18

Har nu skickat foljande mail till SD Kalmar.

'Vad ar det for barnsligheter ni haller pa med? Uteslutningsarende pa Thoralf Alfsson? Om det inte vore for honom saa skulle ni ha mycket farre roester. Han ar den ende politikern i Sverige idag som faktiskt har kontakt med vanligt folk. Med vaeljarna. Vad gor ni andra? Jag laeste i Barometern idag vad kan hade svarat pa en oforskamd kommentar. Att det kan foranleda ett uteslutningsarende ar ju rent lojligt. Ar ni saa lattkrankta eller vad ar det med er? Det kanske stammer som en del pastaar, att SD bara ar kontrollerad opposition. Uteluts Thoralf saa forlorar ni in roest och sakert manga andras ocksa.'

 
Ingen bild

Björn

18 oktober 2018 03:39

Här är en till som stödjer dig. Har följt dig ganska länge och måste säga att du har gjort ett mycket bra jobb med bloggen.

Skulle vara intressant att få veta vad det är som har hänt. Varför fick du inte fortsatt förtroende 2014. Och vad har hänt nu? Vad händer i partiet. Tänker på alla dessa som sparkades ut från riksdagslistan, bla Kent Ekeroth.

Kan väl inte endast bero på det där facebook inlägget? Känns som att du kanske har blivit obekväm i partiet av någon anledning.

Eller är det som så, att man i partiet har fått in ett flertal femtekolonnare med agendan att splittra sönder partiet?

Sverige behöver sådana som du.
 
Ingen bild

mats

18 oktober 2018 06:26

SD borjar likna sossarna.

* Akesson ar Palme. Brilliant talare, men inte sa mycket verkstad
* Fullt med grasossar som ar ja-sagare sa lange de kan fiffla lite med traktamenten. Vissa stolpskott ar helt nojda med riksdagslonen
* Sosseadlen bestar av folk som varit medlemmar sedan Unga Ornar, typ Karlsson och Jomshof
* Nagra riktiga stopskott. Sossarna ville forbjuda parabolantenner. Paula Bieler vill forbjuda all abort av Downs syndrom foster (see motion 2016: 2902).

Jag uppskattar folk som jobbar pa din niva, men trist att se hur ledningen utvecklats

 
Ingen bild

malle

18 oktober 2018 06:44

Kämpa Thoralf, Du har mitt fulla stöd

 
Stefan K

Stefan K

18 oktober 2018 06:49

Ordväxlingen på Facebook var ovärdig en politiker som siktar mot Riksdagen. Jag vet att du håller med om det och att du bett om ursäkt.

Därvid borde det stanna.

Att medlemsutskottet ger dig en varning är helt i sin ordning. Om du utesluts ligger det annat bakom och detta skäl hoppas jag att vi besökare får veta...eller att åtminstone du får veta.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Svenne

18 oktober 2018 07:07

Utesluter man dig så är jag ytterst tveksam till om jag ger SD någon röst i framtiden. Good luck!

 
Ingen bild

NattUgglan

18 oktober 2018 07:40

Thoralf har mitt fulla stöd.
SD skall bedömma politiska uttalanden, inte etikett frågor.

 
Ingen bild

Pepparholm

18 oktober 2018 07:52

Jag har inte sett något uttalande från SD om Thoralf. Nu hittar jag en redovisning i Samhällsnytt. Om den är sann så är det tydligen inte det SD som jag röstat på.

Jimmie säger att han vill ha fler röster – här blir det back om inte struntsaken omedelbart diskvalificeras av partiledningen. Även en sverigedemokrat måste ha rätt att bli förbannad. Och vem är den fega kollaboratören som anmält? Sätt ner foten offentligt och be om ursäkt.

https://samnytt.se/sd-stanger-av-och-oppnar-uteslutningsarende-mot-thoralf-alfsson-efter-facebook-kommentar/

 
Ingen bild

C Andersson

18 oktober 2018 08:02

SD kommer att tappa många röster på grund av det här drevet. Man driver inte med hur som helst med vem som helst.

 
Ingen bild

Björn Larsson

18 oktober 2018 08:14

"På sin dynghög till blogg" läser jag i din lokaltidning. Feel the hate, liksom! Hatkommunisterna kommer att mörda mörda mörda när deras felstavande pennor inte längre biter på den gravt hjärnskadade dödslängtande självmordspublik som ännu lyssnar på dem.

Sverigedemokraterna är ett islamistiskt parti som ser som sitt syfte att med lågnivå-terror oskadliggöra all opposition mot pedofilprofetens eviga stenålderslagar. Under mobboffret trÅkessons icke-ledning har SD vägrat bilda opinion. Trots att hela valrörelsen bara handlade om trÅkesson så sade han aldrig någonting. I USA handlar valrörelserna bara om Trump, men han är en ledare så han drar nytta av den enorma resursen. trÅkesson står på scenen och säger: "Jag vill det som de andra vill. Jag vill va som de, gå som de."

 
Ingen bild

SDare

18 oktober 2018 08:38

Läste att du kikat på pensionen och det såg bra ut. Titta en gång till!
Jag skulle direkt lagt ned mitt engagemang för ett parti eller något annat uppdrag där jag lagt massor utav mitt krut. Att kanske bli utesluten eller avstängd för ett misstag efter allt arbete som lagts ned, skulle lätt vart droppen för mig. Dom kan dra!
Häll upp något gott, luta dig tillbaks och knyt handen i fickan om det behövs.
Vi som kommit lite till åren, har haft ett fantastiskt Sverige att växa upp i och detta får vi aldrig tillbaks. Det blir tydligare för varje dag att den styrande politiken med majoriteten av befolkningens röstande vill ha det så.
Vad som än sägs, tycks eller trycks så syns det tydligt på gatorna i våra städer vart vi är på väg.
ALDRIG igen att min röst läggs på SD.
T.A ta hand om dig 
Ingen bild

SM811

18 oktober 2018 08:48

Du är saklig kunnig och påläst om det du skriver.
Dina artiklar är fantastisk presenterade.
Din blogg är en av de som jag läser först.
Om inte ditt brinnande intresse hade funnits så skulle SD framgångar i Kalmarregionen inte nått det resultat som det blev.
SD centralt skall vara ödmjuka och tacksamma för allt det arbete som du lägger ner för SD.

Håller med Laglydig Torsdag 18 okt 02:21
Du är en ikon för den Sverigevänliga rörelsen Thoralf!

Var rädd om dig och ha en bra dag.

 
Ingen bild

Lars

18 oktober 2018 09:07

Jag tror Afs kan bli stora med ditt stöd.

 
Ingen bild

Hacke

18 oktober 2018 09:19

Detta är naturligtvis en utopisk tanke i o m att du är en kraft och tillgång av alldeles speciellt virke.
Men om bara hälften av sd:s politiker hade jobbat som du hade partiet haft egen majoritet idag och Sverige därmed varit ett land fyllt av framtidstro och förhoppningar bland de som byggt landet. Således raka motsatsen till det förfall och kaos vi tvingas uppleva idag.

 
Ingen bild

Anders

18 oktober 2018 09:22

Begriper inte varför du lägger ned all denna tid på ett parti som lönar dig så illa. SD hade chansen att bli en verklig folkrörelse, men sabbade det. Marika Formgren har skrivit bra om detta. Valresultatet var ju också, och helt följdriktigt, ett totalt misslyckande: En ökning på bara lite över 4% när hela landet står i brand. Ingen vettig människa vill engagera sig i ett parti som behandlar sina medlemmar på det sätt som SD gör. Således kommer heller aldrig SD att kunna rekrytera några mera kända, framstående personer. Alla uteslutningarna visar ju att SD är en sekt. Men det är väl så här det är i ett land i förfall - inte ens den s.k sverigevänliga rörelsen är något att hänga i julgranen.

 
Ingen bild

Marie

18 oktober 2018 09:56

SD ville locka till sig mer kvinnliga väljare med "mjukare" frågor-"Vi vill sänka abortgränsen till vecka 12"
Sen har SD profilerat sig som ett mittenparti och tagit många väljare från S. När då Jimmie placerar SD så långt till höger(precis intill M) då tror jag Sd tappade en del av de väljarna!
Skulle sedan du bli utesluten pga EN kommentar-Då ska SD absolut INTE hoppas på EXTRAVAL!!

 
Ingen bild

SM811

18 oktober 2018 10:20

NPC – nya memen som får vänstern att se rött
http://www.friatider.se/npc-nya-memen-som-f-r-v-nstern-att-se-r-tt

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

18 oktober 2018 11:02

Fokus borde ha riktas till den som uttalade det oerhört kränkande uttalandet om Jimmie och hans familj. Skulle vara mer angeläget att anmäla honom för grovt förtal än att ge sig på dig.

 
Ingen bild

SM811

18 oktober 2018 11:39

Prisskandal: Lögner om utsatta barn belönas

Utdelningen av priser till de absolut värsta journalistiska bedragarna når en ny nivå när Gellert Tamas tilldelas Torgny Segerstedts frihetspenna. Därmed visar styrelsen för Stiftelsen Torgny Segerstedts Minne att inga lögner är för grova, inget bedrägeri för anstötligt, ingen agendajournalistik på de allra svagastes bekostnad är alltför förkastlig för att prisbelönas.
https://juliacaesar.blog/2018/10/17/prisskandal-logner-om-utsatta-barn-belonas/#more-7107

 
MXp

MXp

18 oktober 2018 11:43


sign. 'Laglydig' skriver ovan bl.a

"[---] Det finns absolut INGENTING att be om ursäkt för och den person som anmält dig borde skämmas och är definitivt INTE en person som jag skulle kalla för partikamrat!

Du har ingen aning om vilket enormt moraliskt stöd du har bland Sverigevänner runt om i Sverige [---]" vilket allt jag håller med om!

Distriktets ordf. borde komma till sans och inse att Barometerns artikel är trams.

Egentligen skulle jag som medlem vilja att SD:s riks styrelse tog telefonen i eftermiddag och erbjöd dig en ny plats i riksdagen eller i EU som den tillgång du är Thoralf!

//Dag Selander
editor MXp

http://mxp.blogg.se

 
Ingen bild

Viveka

18 oktober 2018 11:45

Jag tycker Thoralf att du står för civilkurage, som det är väldigt ont om i vårt samhälle. Tänk på alla PK-ister som bara uttalar sig för egen vinnings skull.
Det finns ett ordspråk som lyder; "man skall prata med bönder på bönders vis, och med de lärde på latin". Analogt med detta; Hur skall man då kommunicera med personer som uttalar sig tölpaktigt, oförskämt och nedlåtande. Naturligt skall de bemötas på samma sätt. Den som inte håller skiten ifrån sej uppbär heller ingen respekt vilket betyder att de kommer att bli förlorare i längden.

 
Ingen bild

SM811

18 oktober 2018 12:14

7–klövern går ihop – ska hålla SD och ÖP ute
https://nyheteridag.se/7-klovern-gar-ihop-ska-halla-sd-och-op-ute/
Vad är det för hjärnspöken dessa sju(k)klöverpolitiker har?
Kommer samma ske i Riksdagen?

 
Ingen bild

Friholt

18 oktober 2018 12:21

@Marie 09:56 Under den kommande helgen håller SD-kvinnor möte i Norrköping. Jag träffade några av dem under den gångna veckan i SD-Stockholms (fantastiska lokaler på Söder)! Dessa kvinnor är inga mjukisar men brinner för familjepolitik och lag och ordning. Flera av dem har barn i tonåren och oroas uppriktigt för det som händer och utvecklas i samhället.
SD-Stockholm har kontinuerligt flera föreläsningar och utbildningar i månaden numera och med ett enda övergripande syfte; valet 2022. På så sätt slipper medlemmarna förlita sig på info via Expressen.
"He bare te åk," som Stenmark sa.

 
Ingen bild

Lena1

18 oktober 2018 12:33

Noterar att många inlägg här handlar om enorm besvikelse för den väg SD-toppen tagit. De har gjort många uteslutningar under åren och en del av dem tror jag säkert var nödvändiga, men om nu det faktiskt blir en uteslutning för Thoralf, som arbetat så idogt för SD, om nu också han blir uteslutning för den kommentar som fanns på FB, jag VAD ska man då tänka? Det är ju fullständigt galet, har hela SD-toppen blivit galen? Det måste komma en förklaring.

Sen är det så att vi lever i extrema tider, det finns INGEN person, organisation eller parti som KAN RÄDDA OSS. Det måste vi göra helt klart för oss själva. Ta vara på er själva i första hand det finns ingen där ute som kan hjälpa oss, vi måste SJÄLVA ta hand om det. Jag vet för jag har egen erfarenhet. Sverige har blivit ett skämt, det gäller även myndigheter som inte bryr sig det minsta om sin egen befolkning utan fortsätter gynna alla andra , särskilt folk från MÖ.

 
Ingen bild

Jonatan

18 oktober 2018 12:33

Jag upplever att sd har mycket lägre i tak än övriga partier - att sd uppvisar en intolerans som är bekymmersam. Troligen är risken att bli kastad åt vargarna och skandsliserad ett hinder för sd att rekrytera kompetent folk.

Är det inte så också att takhöjden är olika åt olika håll? Det verkar vara förlåtet och accepterat att ha varit verksam inom multikultifanatiska rörelser, som C, M och V, men minsta lilla olycklig kommentar åt andra hållet blåses upp bortom vett och sans. Jag kan inte se hur det skulle kunna leda till annat än en glidning åt pk-hållet.

Jag undrar också varför sd godtar den sneda beskrivningen av partiets förment hemska 90-talshistoria. Är inte det lite av ett svek mot de som byggde partiet?

Sedan undrar jag hur många väljare som i det långa loppet attraheras av undfallenhet. Det är ju, som jag ser det, högst oattraktivt.

 
Ingen bild

Lena1

18 oktober 2018 12:41

Problemet med Sverige är att det blivit dessa klyftor mellan olika grupper. Blir du sjuk och ingen företagare vill/törs anställa dig så är du rökt, det finns ingen hjälp att få från AF för en äldre sjuk svensk person. Ställtiderna är enorma och du får ständigt nya s k "arbetsförmedlare" (jag har just fått min 6:e på dessa 4 år. (Som tur är så kan jag pensionera mig om ett halvår, skulle tro att jag är lyckligt lottad på ett sätt, de som har ett tiotal år kvar har det mycket värre).

Men klyftorna som uppstått och PK-samhällets framväxt där det inte går att förklara för en del (som har en bra ekonomisk standard) vad som egentligen sker när du står utanför.

Jag noterade förra vecka vi ett besök att det börjar bli ganska många utlänningar som arbetar vid kassorna på AF. Det är jobb som jag med ett bra CV skulle kunna sköta lätt. Men icke de tar en invandrare som inte kan svenska språket ens. Gud hjälpe oss!

 
Ingen bild

dajevlar

18 oktober 2018 13:30

Äsch - din kommentar må vara ett misstag, lagd av upprördhet och affekt, men vad jag vet är detta språk inget du uttrycker vanligtvis. En engångsföreteelse helt enkelt. En ickesak, en skitsak.

Tycker ändå för formalias skull, och för att det ska se bra utåt, att du kan få en mild varning så att ledningen kan säga att de uppmärksammat och korrigerat det. (Annars blir MSM galna och ältar dessa saker).

 
Ingen bild

Vadan och varthän?

18 oktober 2018 13:46

Jag har många många mil till Kalmar men läser dig dagligen. Du är fantastiskt kunnig och slitstark. Tack för allt jobb du lägger ned och jag hoppas att SD aktar sig från att begå ytterligare ett misstag. Det räcker med att du plockade bort dig från listan 2014!

 
Ingen bild

Ola

18 oktober 2018 14:21

SD i Kalmar borde skämmas! Läste vad Åkesson skrev om Ebba idag i Expressen. Hon pratade med Stefan för att det är "hyfs", men hon vill inte prata med SD av "hyfs". Alliansen röstade bort Löfven ihop med SD, då dög SD tydligen. Likaså i val av talman.

Sällan skådat hyckleri!

 
Ingen bild

Robban

18 oktober 2018 15:04

Du är en riktigt duktig politiker Thoralf!
SD är inte mitt parti längre, om de inte kommer fram till samma sak!
Nu håller vi tummarna att det här blåser över!

 
Ingen bild

Martin

18 oktober 2018 15:49

Läser många som skriver "Om Thoralf utesluts så är det inte det SD jag röstade på".
Men hallå? SD har hållit på så här i många år! Hur tröga är ni egentligen?

 
Ingen bild

Pim

18 oktober 2018 15:50

Totalt förvrängd och rabiat ledarartikel av Peter Akinder i Östran med rena lögner och insinuationer. Han kallar på fullaste allvar FB-spammaren för "en kritiker" när denne skrivit att "Jimmie Åkesson kn*llar sin mamma" så att läsarna ska luras in i att Thoralf skulle använda sånt språkbruk i en seriös diskusion!

Denna typ av fake news biter inte på svenskarna längre. Det är inte trovärdigt att läsa hets från personer du vet aldrig skulle skriva något positivt om SD. Regimpressen här har målat in sig i samma hörn likt vänstermedia gjort i USA när de pratar skit om Trump dag ut och dag in.

 
Ingen bild

Observer

18 oktober 2018 16:00

SD har på senare tid börjat fyllas av sk "Torrsimmare". Och det börjar att synas.
Det blir som med Romarriket. -En allt mer tillagande dekadens tills allt kraschar.

Tyvärr har Reinfeldt rätt. En alltför stor del i befolkningen "sover". De oinsatta.
Dessa borde inte få rösta!! Ty de kan förstöra landet.

 
Ingen bild

Leif W H

18 oktober 2018 16:01

Centerpartisten som i fula ordalag gav sig på Jimmi Åkesson skulle absolut tvingas avsäga sig sina politiska uppdrag! Vi hoppas på rättvisa!

 
Ingen bild

Sven

18 oktober 2018 16:05

Jag har fått den känslan att SD centralt varit avoga inställda till personvalskampanjer. I praktiken så motverkar de kampanjerna prioriteringsordningen som SD centralt satt upp. Man kan tycka att om någon kampanjar för SD så borde det premieras men jag är inte säker på att det är så i detta fall, om man nu inte kampanjar enbart för kommunen. Jag har också noterat att du har varit mycket mycket försiktig i att kommentera detta.

 
Ingen bild

Mogge/Norrköping

18 oktober 2018 17:03

Du har mitt stöd

 
Ingen bild

Friholt

18 oktober 2018 17:05

Alla ni som i mer eller mindre förtäckta ordalag hotar med att lämna SD!
Varthän?
Enbart Stockholms län, som exempel, fick c:a 140 000 SD-röster i valet. AfS, som exempel, fick c:a 20 000 - totalt i hela landet.
Afs bedrev en enkel plakatpolitik bestående av två argument, nämligen att invandrare ska ut och SD:s styrelse är trött och ska ut. Men i inget av fallen (liksom i partiet i stort) hade man en politik som visade hur det skulle gå till.
Jag läser med stor behållning denna blogg och beundrar Thoralf. Men jag dristar mig ändå att nämna att SD-Stockholm (Stockholms sta) ordnar under den kommande veckan, a) skrivarskola (måndag),b)SD:s energipolitik (onsdag) samt Ungsvenskarnas politik och vision (torsdag)Allt är inställt på valet 2022, EU-valet i maj och eventuellt extraval med anledning av debaclet på Helgeandsholmen.
Och veckan därpå? Tja, und so weiter.
Alla ni i Landslaget!"He bare te åk", som Stenmark sa.

 
Ingen bild

Stefan

18 oktober 2018 17:17

Kämpa på Thoralf och tack för allt du gör och har gjort. Du har ryggrad!
Hälsningar från pk-infekterade Umeå.

 
Ingen bild

magnus

18 oktober 2018 17:30

Jag tror tyvärr Thoralf kommer bli utesluten.
Att Patrik Reslow inte också utreds är helt märkligt. Han har gjort värre än Thoralf.

 
Ingen bild

Jimmy

18 oktober 2018 17:37

Jättetråkigt höra om uteslutningsärendet, kan inte tänka mig annat än att det ligger mycket mera bakom än en dum kommentar på facebook. Center-presskonferensen i närtid bidrog säkert. Gissningsvis landar man ändå i att någon som tillfört partiet så pass mkt ändå kommer undan med en knäpp på näsan, något annat beslut vore en präktig skandal som skulle kosta partiet enormt

Thoralf Alfsson

18 oktober 2018 18:20

Man kan faktiskt få känslan av att ansvariga inom SD springer Centerpartiets ärenden.

 
Ingen bild

Björn

18 oktober 2018 18:22

Det har nu gått några dagar sedan facebooksinlägget. Det är ganska så fantastiskt vilken bredd det har blivit på det hela. Det är många tidningar och bloggar som har tagit upp det hela. Överlag skrivs det bara positivt om Toralf och hans göranden för SD och många undrar vad SD håller på med.

Börjar kännas som att om inte SD nu lägger ner ärendet så har de skjutit sig själva i foten.
SD behöver inte det här. SD måste börja tuffa till sig och ta sig an de verkliga problemen.
Landet har problem. 7 klövern måste decimeras. Annars är det helt kört.
Man kan ju bara börja undra när flera företag följer Nordea och flyttar sina huvudkontor och verksamheter utomlands.
Då står vi där och det går inte att backa tiden. Allt för många kommuner har idag redan problem med ekonomin.

Med tanke på hur många stolpskott det finns inom 7-klövern, behöver inte SD vara bror duktig med att ha lägst i tak.

 
Ingen bild

Tobbe S

18 oktober 2018 18:22

Att: Friholt. Jag röstar bara på de som jag tror på.

 
Ingen bild

Thomas

18 oktober 2018 19:56

Skulle du tänka dig engagera dig i Afs om du blir utesluten?

 
Ingen bild

Friholt

18 oktober 2018 20:05

@Tobbe S 18:22 Så ska det låta - och inget annat.

 
Ingen bild

Laglydig

18 oktober 2018 20:21

Jag har idag postat följande mail till: jimmie.akesson@riksdagen.se
(jag utelämnar vissa delar d v s en kort presentation av mig själv etc utan återger bara huvudinnehållet:

________________________________________________

Rubrik:
Det inledda uteslutningsärendet mot Thoralf Alfsson i Kalmar

Hej Jimmie!

Jag skriver till dig Jimmie därför att jag och väldigt många med mig både medlemmar och sympatisörer är väldigt bekymrade över det uteslutningsärende som inletts mot Thoralf Alfsson i Kalmar.
Upprinnelsen till uteslutningsärendet är en konversation på SD Calmars Facebook sida i slutet av valrörelsen där någon antagonist till SD i allmänhet och dess partiledare i synnerhet av ursprungligen utländsk härkomst uttryckte sig så här:
”Varför knullar Jimmie hans mamma medan hans sambo tittar på?”
Efter en lång valrörelse där Thoralf verkligen varit synnerligen aktiv, inte bara p g a sin personvalskampanj, utan främst p g a att han står upp för den Sverigevänliga rörelsens politik och ideal och definitivt står bakom dess ledare, du Jimmie, i stridens hetta gick över gränsen och skrev:
”Gör oss svenskar en tjänst. Återvandra till ditt hemland, ditt riktiga ­hemland, där ni knullar era mammor”.
Facebooktråden raderades dock inte direkt utan det tog några dagar.

Uttalandet är naturligtvis olämpligt och Thoralf Alfsson har också bett om ursäkt för det.
Någon, jag är inte intresserad av vem, har därefter anmält Thoralf Alfsson till medlemsutskottet, som inlett ett uteslutningsärende.
Jag kan leva med Thoralf Alfssons inlägg i en Facebook diskussion formulerat i stridens hetta med övriga omständigheter, jag kan INTE leva med att en partikamrat anmält honom för detta och jag kan definitivt INTE leva med att en förkämpe för sanningen, den ständigt grävande och idogt arbetande, Thoralf Alfsson skulle uteslutas ur partiet.

Jag är väl medveten om att du inte sitter i medlemsutskottet och inte varken kan eller ska påverka deras beslut. Jag vill bara informera dig Jimmie om fakta om hur väldigt många medlemmar, fritidspolitiker och väljare ser på saken.

________________________________________________

Jag uppmanar alla andra Sverigevänner att skriva liknande mail till Jimmie (och/eller andra)!
Man kan ju lämpligen använda samma rubrik som jag gjorde för att eventuellt öka effekten d v s "Det inledda uteslutningsärendet mot Thoralf Alfsson i Kalmar"

 
Ingen bild

Morningstar

18 oktober 2018 20:22

Såg ett tweet från Dulny. Enligt honom har dom försökt bli av med Thoralf sedan 2011. i 7 år! Tror dom har väntat för att svenne banan ska hinna glömma till 2022.

Thoralf Alfsson

18 oktober 2018 20:57

Lustigt att jag inte uppmärksammat det under 7 år.

 
Ingen bild

Lena1

18 oktober 2018 21:38

@Laglydig 20.21 Fantastisk att du tog dig tid och engagemang att skriva till Jimmy och förklara det för hur vi ser på det. Kanske har han så mycket att göra att han inte riktigt hänger med i vad som händer på "markplan". Tack för det.

 
Ingen bild

World Traveller

18 oktober 2018 23:54

Jag har fortfarande inte fatt ett svar fran SD Kalmar pa mitt mail om Thoralfs uteslutningsarende. Javligt dalig stil av SD.
Vill SD's ledning kanske samarbeta med Annie Loof och Stefan Lofven och fortsaetta med massinvandringen och islamiseringen? Det ser fan inte battre ut.
Ska skicka mailet till Jimmie ocksa.

 
Ingen bild

C Andersson

19 oktober 2018 10:06

@Friholt Torsdag 18 okt 17:05

Bekymra dig över att väljarna lämnar SD. Och inte vart de går. Som alltid gäller det att visa hur man är. Inte tjata om hur dåliga andra är.

Jag röstar på de partier jag har mest förtroende för, deras politik och hur personerna jag röstar på beter sig. Jag tror inte det blir SD i framöver.

 
Ingen bild

Max

19 oktober 2018 14:37

Kalmar går fan inte att bo i. Vidrig stad på alla sätt! :(

 
Ingen bild

Viveka

20 oktober 2018 15:21

Joakim Lamotte har blivit ansatt av liknande invektiv som utdelats till Jimmie Åkesson och i stil med det som Thoralf reagerade på. Detta sätt att uttrycka sig har satts i system i vissa kretsar. (Lyssna noga). Inget förbud mot yttrandefriheten här inte. Inlägget på Joakims blogg den 24 september.(Han vill att vi delar).

https://www.facebook.com/joakim.lamotte/?ref=py_c

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13 14
15 16
17
18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29 30
31
<<< Oktober 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se