thoralf

Direktlänk till inlägg 27 juni 2018

SD HUVUDMOTSTÅNDARE I KOMMUNVALET

Av Thoralf Alfsson - 27 juni 2018 08:47


Socialdemokraternas starke man i Kalmar Johan Persson har kommit med ett utspel där han pekar ut Sverigedemokraterna och mig som huvudmotståndare i kommunvalet i Kalmar. Inte Moderaterna och restalliansen. När journalisten Mats Andersson ringde och berättade om utspelet blev jag faktiskt lite förvånad över att Johan Persson ville ge oss denna uppmärksamhet.


Utspelet retar säkert upp Moderaterna i Kalmar och i synnerhet oppositionsrådet Christina Fosnes.


Vad har då Johan Persson för syfte med detta utspel som får så stora rubriker i Barometern? När jag läser intervjun med Johan Persson så slås jag av tanken att han försöker skrämma väljarna med mig och SD. I Intervjun säger han att om opinionen står sig kommer SD bli största oppositionsparti. Det är också SD Calmars målsättning i kommunvalet.


Sedan övergår Johan Persson till skrämselpropaganda i intervjun. I synnerhet när det gäller min blogg som uppenbarligen är en nagel i ögat på Johan Persson. Det beror sannolikt främst på att han är medveten om hur många som läser min blogg och att ingen i pk-etablissemanget kan påverka vad jag skriver och de avslöjanden som jag har gjort och inte minst kommer att göra i valrörelsen.


Men uppenbarligen är Johan Persson väldigt orolig inför valresultatet den 9 september.


”Läser du den?

– Då och då, men den innehåller ju till väldigt stor del hets mot Kalmarbor som har ett annat ursprung än honom. Han är också känd för att fotografera människor som går i Pride-tåget, han är klimatförnekare. Han är något helt nytt.

 

Är det det som du vill tala om för Kalmarborna?

– Ja, så man inte vaknar upp dagen efter valet med Thoralf Alfsson efter att ha proteströstat lite för att röra om i grytan.

 

Vad proteströstar man i så fall emot?

– Följer man sociala medier, som jag gör, ser man att SD har varit oerhört skickliga på att bygga upp en nätmobb som bara skriver om hur illa allt är.

– Man bygger upp en stämning om att allt går åt helvete.

– Om jag gör ett inlägg om att Sverige inte hade funkat utan de utlandsfödda, att vi utan dem hade haft en extrem arbetskraftsbrist, då betraktas man som en fullständig idiot. Trots att man beskriver fakta från SCB. Skriver man att Kalmar är en av landets tryggaste residensstäder är man en jubelidiot.

– Jag vet politiker här i Kalmar som avstår från att göra inlägg om SD på grund av detta. Det är en otäck utveckling, tycker jag.

 

Handlar det också om att rösta mot ett etablissemang, som även du är en del av?

– Ja, det är klart att det är så. Det måste man förhålla sig till, och vara ödmjuk inför.”

 

Men Johan Persson har inte mycket att komma med. Jag är tydligen ”klimatförnekare” för att jag lyfter fram statistik från SMHI. Där faller Johan Persson lite på eget grepp om man fortsätter läsa intervjun. Jag har fotograferat Prideparaden i Kalmar men hu så fruktansvärt hemskt. Läs mitt blogginlägg från förra årets prideparad och bedöm själva vad som är så fruktansvärt hemskt.

http://thoralf.bloggplatsen.se/2017/09/09/11476718-bara-1-500-gick-i-prideparaden-i-kalmar/


Sedan kommer beskyllningen att SD har byggt en nätmobb! Det Johan Persson uppenbarligen inte förstår är att människor reagerar på händelser och uttalanden från politiker inom etablissemanget. Det kallas för yttrandefrihet och åsiktsfrihet men som säkert alla vet gillas det inte av Johan Persson och etablissemanget, i synnerhet Socialdemokraterna och LO som varit vana att kunna styra det mesta tidigare.


Sedan erkänner Johan Persson att det finns politiker i Kalmar som inte har någon ”ryggrad” och vågar stå för det som de tycker och därmed avstår från att skriva insändare eller på sociala medier. Han försöker få dem till något slags "offer" och gråter ut för deras skull. Pinsamt!

 

”Var går skiljelinjen i den lokala sakpolitiken mellan S och SD, enligt dig?

– De föreslår skattesänkningar samtidigt som statsbidragen ska minska. Hur det ska få omsorgen att gå ihop, det förstår jag inte. Sedan har de varit emot ett antal bostadsprojekt, till exempel de 200 ungdomsbostäderna vid Kungsgårdsvägen. Och de var emot Linnéuniversitetes etablering i hamnen, precis som solcellsparken ute vid flyget.”

 

Med tanke på att invandringen till Kalmar kostade minst 300 miljoner kronor under 2017. Så borde det finnas utrymme för en skattesänkning om invandringen dras ned till en minimal nivå. Då finns det också mer resurser till omsorgen men det tycks Johan Persson inte förstå.

http://thoralf.bloggplatsen.se/2018/04/06/11526463-kalmar-kommun-bruttokostnader-for-invandring-2017-minst-320-miljoner-kronor/


Att vi vill bevara grönområden i Kalmar istället för att bebygga de flesta är ingen nyhet och knappast något som Johan Persson skrämmer väljarna med. Det är även ett av våra viktigaste vallöften till väljarna.

Att vi förordade att Linnéuniversitetet skulle placeras vid Brofästet är helt sant och det står vi fortfarande för idag


Att vi sedan anser att elproduktion med sol och vind får alldeles för stora subventioner och att de är problematiska elenergislag som kräver andra energikällor när det inte blåser eller när det är molnigt/natt har kanske alla inte förstått ännu men jag är övertygad om att den insikten kommer så småningom när hushållen drabbas av elbrist på grund av den politik som de rödgröna driver.


”Vilka är Thoralf Alfssons bästa egenskaper som politiker?

– Ja du, säger Johan Persson och funderar en lång stund.

– Han är duktig på att formulera sig, framför allt skriftligt, även om jag inte håller med om vad han skriver. I fullmäktige är han ganska städad, och dominerar inte alls debatten.

Johan Persson kritiserar främst Thoralf Alfssons blogg och alla kommentarer som släpps igenom. Själv har han haft en blogg sedan 2008, men menar att han aldrig tidigare varit med om ett sådant tonläge på nätet som nu.

– Jag tar väck kommentarer som är rasistiska eller förolämpande, men Alfsson lever på dem. Han uppmanar människor att skriva, ju hetsigare, desto bättre. Någon skrev till exempel att jag skulle utvisas ur landet.

 

Tycker du att Alfssons blogg är rasistisk?

– Ja, absolut, säger Johan Persson.”

 

Sedan kritiserar Johan Persson min blogg för att vara rasistisk. Argumentet som alltid kommer när argumenten tryter. Samtidigt säger han att jag är duktig på att formulera mig. Lite motsägelsefullt.

Med tanke på hur många som håller ögonen på min blogg för att vid minsta lilla möjlighet hänga ut mig och säkert anmäla mig för hets mot folkgrupp eller liknande så kan inte min blogg beskrivas som rasistisk. Att lyfta fram kostnaderna för invandringen eller de problem som uppstår i samhället på grund av invandringen är knappas rasistisk.

Ett exempel på detta är alla partiers motvilja mot att ge BRÅ uppdraget att ta fram en ny rapport angående brottslighet bland svenskar och invandrare. När vi har motionerat om detta i riksdagen sedan 2010 har det kallats ”rasistiskt”. Idag står både S och M bakom det förslaget.


Jag tror Johan Persson misslyckas med att skrämma Kalmars väljare och medborgare med detta utspel. Medborgarna ser utvecklingen i Kalmar varje dag, när de rör sig i staden. Det styr deras uppfattningar och val mer än skrämselpropaganda från Johan Persson!

 

Här finns artiklarna från de 4-sidiga reportaget som jag tycker är neutralt och inte direkt vinklat.


http://www.barometern.se/kalmar/johan-persson-valet-star-mellan-mig-och-thoralf/

http://www.barometern.se/kalmar/thoralf-alfsson-positivt-att-vi-far-mer-uppmarksamhet/

http://www.barometern.se/kalmar/valfakta-socialdemokraterna-vs-sverigedemokraterna-i-kalmar-2014/


 
 
Ingen bild

Bajen666

27 juni 2018 09:28

Har läst denna blogg i många år och har aldrig sett nåt rasistiskt, bara en massa sanningar och lite verklighet på det.
Johan Persson är livrädd nu när hans förmåner försvinner i höst..:-)

 
Ingen bild

Hacke

27 juni 2018 10:01

Gammelpartierna är desperata och mest desperata av dem alla är sossarna.
Dödsryckningarna hos det gamla statsbärande f d folkrörelsepartiet lär ta sig många uttryck fram till det obönhörliga valet då svenskarna äntligen får säga vad de tycker om dessa lands- och folksvikare av olika kulörer.
Det blåser nya friska vindar inom såväl politiken som media där gammelmedia är på väg att snart passeras i läsartrafik av de fria alternativmedierna.
Farväl till båda dessa skamfläckar i den svenska nutidshistorien. De hör inte hemma i ett demokratiskt land med yttrandefrihet på riktigt.
Tack till Thoralf och hans informativa blogg som utgör en viktig del i den nya starka tillväxten som gör sig alltmer gällande inte bara i vårt land utan över hela Europa, ja hela Västvärlden.

Ser i detta nu på en riksdagsdebatt där en partikollega till Johan Persson, Annika Strandhäll, visar prov på just partiets desperation som ofta tar sig rent pubertala uttryck när det gäller henne.
Där står denna twittermissbrukare och häver ur sig sina ständiga floskler i vårt lands högsta beslutande församling iklädd Jimmy Durmaztröja i bästa Rosanna Dinamarcastil och skämmer ut sig. Omoget, plumt, ovärdigt och således helt i linje med partiet i övrigt

 
Ingen bild

Pepparholm

27 juni 2018 10:03

Ett nöje att läsa. Grattis. Det framgår klart vem som är på defensiven.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

27 juni 2018 10:37

Allt tyder nu på att SD kommer att få 26-27% i riksdagsvalet. Men det är bra med ännu mer. Lansera nednstående löften och jag tror det kan göra en hel del.

Tandvård, sjukvård och mediciner för 50 kr till alla medborgare över 75 år.
Finansieras av slopade subventioner till asylsökare och illegala invandrare.

Sänkt bensin- och dieselskatt med 1.50 kr för att underlätta för de som bor i landet och inte har bussar och tunnelbana. Finansieras genom nedläggning av alla löjliga integrationsprojekt som inte leder till någonting. Behövs mer pengar kan man slopa föräldrapenning för de utländska barn som växt upp utomlands.

Garanteterad plats i kommunalt äldreboende för alla svenska medborgare över 75 år som vill.
Finansieras av att lagen om kommunal skyldighet att ge förtur till invandrade tas bort.

 
Ingen bild

Janne B

27 juni 2018 10:41

Har just läst färdigt "Barometern". Hoppas att många läser den i dag. Heja!

 
Ingen bild

Dumle

27 juni 2018 10:58

Sträck på dig Thoralf! Inte varje dag du och SD-Calmar får ett sådant erkännande från maktens boning:) De känner sin position hotad men producerar bara floskler. Inte ens monopolet på problemformuleringen har de kvar tack vare alternativmedia.

 
Ingen bild

SM811

27 juni 2018 11:01

Det börjar brinna i baken på Johan. Han ser att sossepartiet är på nedgång och sanningspartiet SD på uppgång. Smärtsamt Johan?

 
Ingen bild

Bill

27 juni 2018 11:08

ThorAlf. Ja det är bingo.Förmodligen finns det inget som värvar röster till SD så effektivt som artiklar som dessa, o givetvis media människor som Blank. Men du inga fler 180 grader.......

 
Ingen bild

MT

27 juni 2018 11:17

http://www.barometern.se/kalmar/liberalerna-alliansen-ar-huvudmotstandaren-i-kalmar/

Hehe artikeln rörde om lite i grytan :)

 
Ingen bild

Pim

27 juni 2018 11:39

Bra jobbat Thoralf.

Per(s)son föregår egentligen bara valresultatet där partiduellen kan stå mellan S och SD om att vara största parti - inte minst i Småland som enligt senaste SCB-mätningen numera är SD:s starkaste fäste.

Bitter reaktion hos b.l.a Liberalerna som inte kan synas själva utan måste hänvisa till en splittrad allians för att kunna synas då de inte har långt ner till fyraprocentsspärren i svensk politik.

 
Ingen bild

BJ

27 juni 2018 11:43

Intressant att se att Barometern börjar inse sin egentliga uppgift att förmedla sanning istället för att dölja och mörka.
Ser att hr Persson använder Magdalena Anderssons nya taktik att läxa upp alla som flyr Socialdemokraterna som om dom vore olydiga busungar. Tycker det är förbannat nedlåtande och oförskämt som om vi inte begriper vårt eget bästa.

 
Ingen bild

Jag

27 juni 2018 11:49

Såsse s k "politiker" Johan i din kommun verkar vara ännu en hycklare liksom många inom sjuklövern. Klart de börjar bli rädda då flertalet kommer att förlora sin inkomst efter att ha "arbetat" som "politiker" i många många år. Tillsammans med msm har sjuklövern dolt/mörkat/hycklat om verkligheten samtidigt som SD varit oerhört tydliga om konsekvenserna!
Där är vi idag, Valet 2018 => SD STÖRSTA PARTIET! 😀

 
Ingen bild

Niklas R

27 juni 2018 12:01

Anledningen till att sossarna utser SD till största motståndaren beror på att Moderaterna och resten av de borgerliga ändå gör som sossarna säger så en röst på dem är en röst på sossarna.

Sedan tycker jag det är ynkligt att Barometern lägger valinformation bakom en betalvägg. Det om något är information som ska vara öppen för allmänheten, speciellt om tidningen uppbär några bidrag överhuvudtaget, vilket jag skulle gissa att Barometern gör.

 
Ingen bild

Robban

27 juni 2018 12:15

Började skratta när jag läste att sossen gick ed på att bloggen var "rasistisk"!
Det man kan vara säker på är att de är rädda nu, med tanke på att floskelgeneratorn och rasistkortet används, nästan desperat och dagligen!
SD kommer antagligen vinna en jordskredsseger, både lokalt och centralt!
Nu hoppas vi bara på att du får din riksdagsplats Thoralf!

 
Ingen bild

Knaster

27 juni 2018 12:15

Fick inte du komma till tals om din blogg?

Thoralf Alfsson

27 juni 2018 13:52

Självklart men det behöver jag inte kommentera

 
Ingen bild

Eric H

27 juni 2018 12:21

Efter att ha läst Johan Perssons skrämselpropaganda..
Så talar en desperat politiker - en som förstått vad som pågår i folkdjupen.

 
Ingen bild

Luffare

27 juni 2018 12:43

Johan Persson inser att hans maktfasoner snart går i graven med honom och det känns nog i svinpälsen! :-)

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

27 juni 2018 13:02

Han läser din blogg.
När han tar en grogg.
"I fullmärtige är han ganska städad".
I motsats till mig som är mer bufflig för jag är mer härdad.

Han tycker att du släpper igenom rasistiska kommentarer men han nämde inte mej.

 
Ingen bild

Observer

27 juni 2018 13:23

Jag tycker att det är bra mycket allvarligare att Socialdemokraterna och Alliansen utan lov givit Kalmarbornas skattepengar till utomstående.

 
Ingen bild

Observer

27 juni 2018 13:28

Om Kalmarborna hade sluppit Socialdemokraterna o Moderaterna så hade Kalmarborna idag kunnat ha fri tandvård, fri sjukvård, en välfungerande äldrevård på hotellninå, nyasfalterade vägar och säkerligen en månadslön mer per år i plånboken samt mindre kriminalitet. -Det vore väl inte så dumt?!!

 
Ingen bild

Observer

27 juni 2018 13:29

Migrationen har kostat varje Svensk ca 1 Miljon sedan 1980.

 
Ingen bild

Viveka

27 juni 2018 13:33


Rapport från verkligheten. (ingen mobb). Igår var jag hos tandläkaren då en tandkrona hade lossnat. Lyckligtvis lyckades det att sätta fast den, men, det kostade mig 1.530 kronor att cementera fast tanden. Det bär respekt med sig. Det blir en semestermånad med lite i börsen tyvärr! Undrar vad detta hade kostat för en flyktinginvandrare som saknar uppehållstillstånd i Sverige? 50 kronor kanske? Det verkar vara skillnad på folk och folk. Vilken politik vill SD föra gällande tandvårde om ni kommer till makten Thoralf? Berätta! Det kan vara bra med ett klarläggande!

Thoralf Alfsson

27 juni 2018 15:31

Tänderna skall ingå i kroppen. Det vill säga samma system som sjukvården med de högkostnadsskydd som gäller där.

Illegala invandrare skall inte subventioneras.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

27 juni 2018 14:06

Annika Strandhälls barnsliga beteende, i riksdagen, räcker som beslutsunderlag för att ta bort rösträtten för kvinnor.

"Vi har båda förstått att kvinnliga ideal inte får tillåtas ta kommandot över politiken i ett land som Sverige – antagligen inte i något annat land heller. Klarspråk: Då går det åt helvete. "

https://morklaggning.wordpress.com/2018/06/13/identitetspolitik/#more-17740

 
Ingen bild

Jimmy

27 juni 2018 14:07

de långa kommentarerna sign. Löfven till det gamla pride-inlägget påminde om språket en viss Persson använder

 
Ingen bild

Humanist

27 juni 2018 14:21

Sossarna och övriga sjuklövern fortsätter att upprepa sina påståenden om "rasism" inom sd, eftersom det är det enda argument de har att komma med. Men tack och lov är det allt färre som lyssnar till sosse-politrukernas lögner.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

27 juni 2018 14:28

"Tycker du att Alfssons blogg är rasistisk?
– Ja, absolut, säger Johan Persson.”

Det betyder att Johan Persson läser bloggen och alla kommentarer. Hoppas att han lär sig någonting.

 
Ingen bild

igor

27 juni 2018 14:32

Det var ganska tydligt att JP ville skrämmas med SD. Det var återkommande prat om rasismen och att närmast allt skulle gå åt helvete om man inte fortsatte att rösta på honom. Överlag verkar JP vara väldigt rädd för din blogg, eller fruktansvärt avundsjuk för att hans egen blogg inte direkt är välbesökt eller att någon bryr sig om vad han skriver där.

Personligen tyckte jag det var ganska intressant med den sista frågan, om det kunde finnas ett eventuellt sammarbete efter valet. Vilket JP omedelbart förkastar innan valet ens varit. Låt oss bara säga att S och SD skulle få en egen majoritet. JP skulle alltså förkasta det för att istället sitta i en minoritet eller i någon enorm konstallation över alla tänkbara blockgränser och att det då skulle vara bättre. Det är inte överdrivet pragmatiskt, om det nu är hans bästa talang.

Det var även lite intressant att JP ser så jävla sur och butter ut på alla bilderna. Det är verkligen arga-Johan som kommer fram.

 
Ingen bild

Gustaf

27 juni 2018 15:39

Såg och lyssnade på statsministern i dag inför EU-nämnden.
Löfvén ville egentligen inte ta uppdraget som statsminister och man borde lyssnat på honom.
Hur ska detta sluta, ber till högre makter.

 
Ingen bild

Gunnar westerholm

27 juni 2018 16:09

Att tala illa om sina konkurrenter har aldrig fungerat.
Om man gör det som butiksägare så går kunderna direkt över till konkurrenten.

Grattis Thoralf.

 
Ingen bild

Björn

27 juni 2018 16:11

Hacke 10:01. Såg också eländet. Min första tanke var att så beter man sig bara inte. Och hon ska vara minister. Säger ju bara vilken kris det är i det partiet, när man inte har bättre kandidater.
I det privata kan hon klä sig som hon vill.

 
Ingen bild

Boris

27 juni 2018 16:57

Johan Persson verkar frustrerad och bitter och han inser naturligtvis att 7-klövern kommer att tvingas möta folkets vrede. Skulle inte förvåna mig om han gör en Reinfeldt efter valet.

 
Ingen bild

Medborgaren

27 juni 2018 16:58

En tragisk individ som i Barometern skriver en ledare om att Johan Persson gjort en stor missbedömning av SD, jo det kan han ju ha rätt i men annars är det ju skrämmande hur en borgelig tidning som barren kan ha en ledarskribent som enbart presterar en massa dravel o svammel............
Blir inte förvånad om Johan Persson knackar på dörren hos SD efter valet och ber att få komma in i värmen!

 
Ingen bild

Mattias

27 juni 2018 17:13

Den där maktfullkomlige pompösa Johan Persson skrämmer mig ordentligt, han sätter i alla fall inte de svenska medborgarna främst. Min röst lägger jag på SD och dig Thoralf. Lätt som en plätt!

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

27 juni 2018 17:32

Hacke : Det är det vi menar, partiet tyckte hon var fin, men vad tycker svenska folket.......

Var glad så länge dessa sossar inte fattar hur mycket dom gör bort sej
Väl möt på valnatten Annicken BeachhillBilly von Gotenburg

P.s Hälsa Glenn med halva specialen.....
D.s Didrik om du inte förstår så be din personliga assistent förklara

 
Ingen bild

Lotta_1

27 juni 2018 18:08

Grattis svenska fotbollsgrabbar.🇸🇪. Utan den ’store” Zlatan spelar man som ett lag.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

27 juni 2018 18:33

Lotta : Tyst nu annars kommer Anicken Hillbilly von Gotenburg i en Zlatantröja nästa gång i talarstolen, samt att stora polisutredningar drages igång pga av rasism.....

 
Ingen bild

Didrik

27 juni 2018 18:49

Hur länge har du permission?

 
Ingen bild

Hacke

27 juni 2018 19:29

Janne Anderssons "svenska modell" håller till skillnad från Löfvens och hans försvinnande sosseparti.
Vi vet hur illa det gått de senaste tolv åren med alla zätan i laget.
För att inte tala om landet med alla Löfvenska MENA-importer innanför gränserna.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

27 juni 2018 22:19

I Tyskland krävs Lövs avgång.
Det samma bör krävas i Sverige.
Alltså "Lövets" avgång.

 
Ingen bild

Laglydig

27 juni 2018 22:56

@Pretty Boy Floyd
Onsdag 27 juni 22:19

Du menar "Löv-ens" avgång? Löfven, Lövin och Lööf!

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

28 juni 2018 08:13

Läste om servitören som visade sin penis på restaurangen för en 6-åring.
Han friades av tingsrätten.
Fälldes i hovrätten,några hundralappar i böter.
Det måste rensas grundligt i rättssystemet.
Än så länge är Sverige dårarnas paradis.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards