thoralf

Alla inlägg den 24 juni 2018

Av Thoralf Alfsson - 24 juni 2018 22:32

Idag på morgonen var jag nere vid havet med min kajak och paddlade ca 11km. Nästan det första jag såg när jag började paddla var en gravandsfamilj med 8 ungar. Undrar om det var ”mina” gravändar? I så fall har de redan förlorat två av sina ungar.


Besvikelsen efter matchen mot Tyskland har lagt sig även om det var upprivna känslor igår kväll. Det är dock bara fotboll, även om vissa ser det som liv och död. Nu gäller det att vinna mot Mexiko på onsdag! Då kan vi glömma matchen mot Tyskland.


Sedan finns det även en annan besvikelse som är betydligt svårare att hantera. Besvikelse som lätt kan gå över i något allvarligare tillstånd om man inte visar lite flexibilitet inom organisationen.


Våra budskap rullar i stadsbussarna i Kalmar. Feedback från en nöjd bussresenär.


 

Jag ser att min debattartikel angående det senaste kommunfullmäktigemötet och min interpellation om havsnivåer publiceras i måndagens Barometern. Läste den på nätet och tycker att jag formulerat det rätt bra ;-)


Donald Trump får idag historiskt höga förtroendesiffror i USA. Till och med högre än vad Barack Obama hade. 90 procent av republikanerna har förtroende för Donald Trump idag. Undrar vad oddsen är för att Donald Trump blir omvald som president i USA. Är nog inte så höga odds. Skulle man lyssna på enbart svensk "trumphatmedia" borde oddsen vara skyhöga. Som vanligt rapporterar aldrig svensk media objektivt.


Lyssnade lite på Sommar och Bianca Ingrosso idag men jag stängde av efter 10-15 minuter. Det var rent ut sagt bedrövligt att lyssna till. Vem vill lyssna till sånt och hennes sprit och drogfester?


Mycket snack om hat på nätet idag. Jag har svårt att ta det på allvar. Det handlar oftast om vem som hatar. Är det vänstern som ger uttryck för sitt hat på sociala medier är det ingen som bryr sig. Det är uppenbarligen skillnad på hat och hat. I förra veckan hängde Interasistmen ut mig ännu en gång. Anledningen var att jag anmält ”fritidsgalleristen” Pelle Frylestam för hets mot folkgrupp eftersom han ritat hakkors och förändrat ett foto på Jimmie Åkesson så det skulle likna Adolf Hitler. Pelle Frylestam har förtalat mig flera gånger på sin Facebook men det är ingen som bryr sig om detta då det utförs av en vänstersympatisör inom kulturvänstern. Kolla gärna hatet på Interasistmens Facebooksida och de kommentarer som finns där.


När Ingvar Kamprad gick bort fanns följande att läsa på Pelle Frylestams Facebook. Inte var det någon inom kulturvänstern som hade synpunkter på detta hat.


  


Frågan är vem som är värst Pelle Frylestam eller bibliotekarie Carina Tabbert Frylestam. Fin medarbetare som stadsbiblioteket i Kalmar anställt. Frågan är om hennes Facebook kollades innan hon anställdes av Kalmar kommun.

 

Jag förutsätter att paret Frylestam aldrig besöker IKEA!

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards