thoralf

Alla inlägg den 11 juni 2018

Av Thoralf Alfsson - 11 juni 2018 23:18

 

Morgan Johansson (S)


Fick ett samtal från en allianspolitiker att jag borde titta på kvällens Aktuellt och i synnerhet inslaget om attacker mot moskéer. Jag kan väl säga att jag inte är det minsta förvånad över hur SVT och redaktionen för Aktuellt hanterar inslaget.


Egentligen är det helt häpnadsväckande hur journalisten Nike Nylander undviker att ställa kritiska frågor till justitieminister Morgan Johansson som gång på gång lägger skulden på SD i förtäckta ordalag utan att Nike Nylander reagerar på detta. Hela intervjun blir mer eller mindre en fars där Nike Nylander tillåter Morgan Johansson att gång på gång beskylla vissa högergrupper för attackerna mot moskéerna.


Detta enda Nike Nylander orkar kläcka ur sig under intervjun är att undersökning som gjorts av Mattias Gardell inte pekar ut vem som ligger bakom attackerna.

 

Min tolkning av detta är att det är medvetet gjort av Mattias Gardell. Om Gardell skulle pekat ut förövare i sin undersökning hade han inte kunnat undvika att även peka ut andra muslimer som förövare. Han kunde då heller inte undvika att ta upp splittringen mellan muslimska olika trosinriktningar som sunni och shia. Flera av de brandattentat som inträffat de senaste åren har haft andra muslimer som gärningsmän.


Nike Nylander är säkerligen medveten om detta och undviker det helt och hållet. Det kallar jag för hyckleri när hon tillåter att Morgan Johansson att beskylla ett riksdagsparti som är kritiska mot islam som orsak för attacker mot moskéer. 


Det är lågt på riktigt!


Den dagen Morgan Johansson förpassas bort som minister kommer jag applådera. Den dagen han skickas tillbaka till Malmö jublar jag! Den dagen blir dock lite tråkig för SD:s Malmöpolitiker som tvingas debattera med denna socialdemokratiska skitstövel!


Rösta bort Morgan Johansson den 9 september!


I inslaget förfasade man sig över att någon ritad hakkors på entredörrarna till moskéen i Flen. En ansvarig grät över detta i inslaget.


I Kalmar ritar man hakkors på Sverigedemokraternas foldrar och lägger upp det på FAcebook   för att tusentals personer skall se det. Åklagaren lägger ned förundersökningen trots att gärningsmannen erkänt gärningen. Brist på bevis säger åklagare Johan Henningsson!


Vilket märkligt land Sverige blivit. Beror det på islam?

 

PS 

 

Av en slump så lyssnade jag på kulturnyheterna idag. Där tyckte man att det var roligt att någon sagt "Fuck Trump". Nyligen var det visst någon som sa "Fuck islam" i Sverige och blev anmäld för hets mot folkgrupp.


Av Thoralf Alfsson - 11 juni 2018 08:37

Stor i orden men liten på jorden. Jag ser att modet sviker och att det raderas inlägg på Facebook som man inte vågar stå för längre. Inget är klart förrän det är klart.


Vilka syltryggar. Har de nyktrat till?


Det är också märkligt när moderata politiker går in och stödjer "kommunister"? Men idag förvånar ingenting längre.


Jag återkommer i ett blogginlägg och förklarar lite mer i detalj vad jag avser.

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards