thoralf

Direktlänk till inlägg 23 augusti 2017

AKB ÄR RÖKT

Av Thoralf Alfsson - 23 augusti 2017 22:27

Min egen bedömning är att Anna Kinberg Batra avgår kanske redan till helgen eller senast under nästa vecka! Trycket kommer bli alldeles för stort på AKB.


Detta kanske gör att vissa moderata politiker blir nöjda men hur ser väljarna som redan lämnat moderaterna på detta spektakel inom moderaterna. Blir förtroendet större för moderaterna efter att man avsatt sin egen partiledare.


När började Moderaternas ras i opinionen? Den började faktiskt redan under Fredrik Reinfeldts andra mandatperiod i riksdagen eller under 2012. Jag skulle säga att startskottet för raset började med Migrationsöverenskommelsen med Miljöpartiet under 2011. Syftet var ju att utestänga Sverigedemokraterna från att kunna påverka migrationspolitiken.


 


När sedan decemberöverenskommelsen kom 2014 så blev inte situationen bättre för Moderaterna. Jag är personligen övertygad om att Fredrik Reinfeldt låg bakom denna överenskommelse. Fredrik Reinfeldts ”hat” mot Sverigedemokraterna styrde hans handlande. Nu kan vi se resultatet av detta ”hat”. Ett parti eller nya moderaterna i fritt fall och med svåra interna konflikter.


Moderata toppolitiker börjar nu inse att deras karriärer som politiker kan vara slut inom ett år. Då kanske många måste söka sig någon annan födkrok inom det privata näringslivet med helt andra krav än en stor käft och arrogans mot sina politiska motståndare. Det kan bli en svår omställning för många ”reinfeldtspolitiker” som aldrig haft ett riktigt jobb.


Att ge Anna Kinberg Batra sparken som partiledare löser inte något. Det är som att kissa på sig! Det blir varmt och gott till att börja med men ganska snart blir det betydligt obehagligare än innan olyckan.

 

 
 
Ingen bild

Cosmik Debris

23 augusti 2017 22:57

"Moderata toppolitiker börjar nu inse att deras karriärer som politiker kan vara slut inom ett år"

Där har du pudelns kärna.

Thoralf har tidigare skrivit om Nicolai Sennels bok "Helig Vrede”. Boken handlar om varför muslimer är omöjliga att ha i fungerande västerländska samhällen och varför muslimer alltid tycks föredra våld och konflikt framför dialog. Ingrid & Conrad har intervjuat författaren Nicolai Sennels.

http://thoralf.bloggplatsen.se/2017/07/31/11465233-helig-vrede/

Ingrid och Conrad #108 - with Nicolai Sennels
https://goo.gl/sWv6vX
https://www.spreaker.com/user/9063921/ingrid-och-conrad-108-with-nicolai-senne


Nicolai Sennels: ”- 2009 hade 7 av 10 intagna muslimsk bakgrund” (notera årtalet! Hur tror ni det ser ut idag?)

Rekommenderar även att ni tittar på Bechir Rabanis dokumentär ”I skammens skugga- Blå ögon”. Där tas våldtäktsepidemin och det grova våld som drabbar Sveriges kvinnor upp. Vilka är det då som begår dessa hemska brott?

Politiskt korrekta varnas för verklighetschock!

https://www.youtube.com/watch?v=9UqNl5okHGs

Ovanstående rekommenderas särskilt till skribenterna "Mojo" och "Socker-Conny". Ni begriper inte att politiker och journalister har skapat ett gigantiskt skenande demografiskt monster. Detta monster är destruktivt och har en enorm aptit. Monstrets föda består uteslutande av att sluka fungerande sekulära samhällen.

Er skuld till förstörelsen av Sverige kan inte underskattas och kommer inte att förlåtas.

 
Ingen bild

bow

23 augusti 2017 22:59

Moderaterna vet ej vilket ben dom står på hinner ej att få någon för oss att tro på SD måste trycka på nu för att få 40 procent.

 
Ingen bild

JohJan

23 augusti 2017 23:25

Lika bra det har aldrig gillat moderaterna. Men jag hade mer hoppats att rabiata M-uslim P-artiet dom gröna åkte ut vad dom ställer till det för vanligt folk som ska göra det ena och det andra och bygga om sina avlopp i glesbyggd för många hundra tusen som dom aldrig får igen när dom säljer fastigheten.

 
Ingen bild

OT

23 augusti 2017 23:27

De säger att vi inte förstår! Men det är "Karl Gerhard - Den ökända hästen från troja (1940)": https://www.youtube.com/watch?v=MLYQOXBU-XU

 
Ingen bild

C Andersson

23 augusti 2017 23:31

Jag tycker det är osmakligt av public service att bedriva kampanj mot Anna Kinberg Batra. De ska förhålla sig neutrala och rapportera men inte mer. Det här klarar moderaterna av själva. Påhejade av seriösa och oseriösa media med eller utan agenda.

Samma sak med drevet mot Trump. Public service ska rapportera inte agitera.

Den här bloggen räknar jag till de seriösa. Med en egen agenda.

 
Ingen bild

De

23 augusti 2017 23:33

Fredrik Reinfeldt är egentligen en bra kille men lider starkt av hans mammas psykiska behandling av sonen under hans uppväxttid. Han har nog haft precis samma uppväxt som sonen i Alfred Hitchcocks film Psycho. Ni vet han som hade hans döda mamma i en gungstol i källaren och behandlade henne som om hon fortfarande levde. På annat sätt kan man inte förklara Fredriks splittrade personlighet med långa perioder av logiska tänkande med inslag av total schizofreni däremellan, då alla skulle öppna sina hjärtan.

I detta läge att försöka fylla upp tomrummet efter den schizofrene partiledaren måste ha varit en mardröm för AKB.

 
Ingen bild

alf

23 augusti 2017 23:56

"Moderata toppolitiker börjar nu inse att deras karriärer som politiker kan vara slut inom ett år. Då kanske många måste söka sig någon annan födkrok inom det privata näringslivet med helt andra krav än en stor käft och arrogans mot sina politiska motståndare."

Jag har väldigt svårt för att tycka synd om dom.

 
Ingen bild

Tors Hammare

24 augusti 2017 00:04

Att kissa på sig är väl inte så jobbigt, det gillade ju 87% i förra valet. Frågan är också sen vem som är "kompetent" att ta vid där AKB slutar??? Ser mörkt ut för vårt kära Sverige, jag blir tyvärr ej av med känslan att Löfvén bildar en ny regering 2018. Men; då vill folket ha fortsättning på dom mångkulturella inslagen i vårat Sverige. Det är självaste f**n att det ska vara så förbannat svårt att vakna upp, dra upp strutshuvudet och börja kolla in läget i samhället. Hur mycket mer PK tål Sverige o 7-sovarna????

 
Ingen bild

Hanif Bali: ”Jag ställer min plats till förfogande

24 augusti 2017 01:32

Hanif Bali ställer sin plats som ledamot i Moderaternas partistyrelse till förfogande. Det skriver han i en tweet, och bekräftar senare för SVT Nyheter.
– Jag tycker att vi har uppenbara problem med trovärdighet, säger han.
På frågan om Anna Kinberg Batra borde avgå eller inte svarar han ”det får hon avgöra”.
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/hanif-bali-jag-staller-min-plats-till-forfogande

 
Ingen bild

Lasse P

24 augusti 2017 05:57

Det är riktigt bra det du säger HAT det vad det är.
F Reinfeldt, A Borg den ene spyr galla och den andra visa snorren vilket folk FY fan.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

24 augusti 2017 06:17

Hitler raserade Tyskland !
Reinfeldt raserade Moderaterna !

Hitler styrdes av ett inneboende hat mot sina grannländer efter 1:a VK
Reinfeldts hat riktades mot SD

Båda förstörde det som dom skulle leda !
Våra efterblivna politiker av idag är på väg att göra samma misstag.

ATT RASERA ETT HELT LAND !

 
Ingen bild

Boris

24 augusti 2017 07:19

De som söker AKBs avgång utgör ingen enhetlig grupp utan spänner från Muf-flummare till konservativa gammelmoderater och alla hoppas att en ny partiledare skall representera dem. Det bäddar för en upprörande intern strid inom M och det kan slita isär partiet. Även om man kan tycka illa om mycket av det Moderaterna gjort de senaste dryga 10 åren så måste vi Sverigedemokrater nu vara ödmjuka. Att peka finger och håna skapar bara ont blod. Det behöver varken Sverige eller SD

 
Ingen bild

Friholt

24 augusti 2017 07:52

@Boris 07:19
Väl talat.

 
Ingen bild

O´ Hyra

24 augusti 2017 08:03

Hon, Batra kan väl skola om sej till
operettstjärna och dra sina valser där.

 
Ingen bild

weasel

24 augusti 2017 09:05

Instämmer.
Kanske inte i att AKB är rökt, men i att hon ärvde raset av Reinfeldt.
Under Reinfeldts sista mandatperiod , mellan 2010- 2014 gick M från 30 % till 23 % .
AKB tog över ett parti i fall, ett parti som hundratusentals väljare redan hade övergett.

 
Ingen bild

Gustaf

24 augusti 2017 09:27

Var hos en gammal seriös bekant igår.
Han ska rösta på Löfven som han ser som den enda riktiga politikern.
Han tar ansvar för oss i Sverige förklarade bekanten.
Jag försökte med "milt våld" förklara att den riktiga politikern finns inte längre och att Löfven nu får anses som ansvarig för samhällshaveriet enligt min förenklade utsago förvisso.
Nej det är inte så tyckte min bekant och jag förstår att detta kommer att bli så att många inte vet vad som är bäst för individen.
Arma folk och land

 
Ingen bild

Hacke

24 augusti 2017 09:35

AKB får nu skörda vad landsförrädaren Reinfeldt sådde. Det var han som slog split i moderaterna precis som han slog sönder Sverige av uppenbart avgrundslikt hat.
Hans hat till Batra, som liksom så många andra ynkryggar i nya moderaterna stått tigande och samtyckande vid despotens sida under alla år, är obekant men det måste ligga en hund begraven eftersom han förde fram henne som sin efterträdare och därmed den väntande och oundvikliga stupstocken efter hans egna härjningar med såväl parti som land.
Efter Batras försiktiga närmande till sd och demokrati på riktigt fick hon naturligtvis också per automatik en samlad media över sig och då vet vi ju alla att det är kört. Här fokuseras det enbart, med god hjälp av de s k opinionsinstituten och handplockad expertis, om att just detta skulle vara hennes stora misstag.
Historielösheten i landet är lika total som avsaknaden av logik. I Sverige har vi bara en måttstock och verklig makt – vänsterfascistisk mainstreammedia. Den som Reinfeldt skapade evig och välkrattad lejd av genom uppgörelsen med miljötalibanerna.
Sverige torde aldrig haft en värre orm vid rodret än Reinfeldt.
PS. Är det ens spelbart att media nu kommer att rikta in sig på att efterträdaren ”måste lova” att riva upp Batras uttalande om partiets närmande till sd?

 
Ingen bild

Niklas R

24 augusti 2017 09:52

Nu händer det som jag misstänkte sedan vinter 2015 skulle hända. Att moderaterna gör sig av med AKB och den sista delen av Reinfeldt nomenklaturan i ett försök att rädda partiet. Jag hade det på känn när AKB prompt hävdade att hon aldrig skulle samarbeta med SD, vilket många moderater faktiskt vill göra.

Däremot kom detta lite senare än vad jag förväntade mig. Jag trodde faktiskt de skulle göra detta förra året med tanke på valet. Men det går väl trögt kan jag tänka mig.

Vad moderaterna nu måste göra är att hitta en ledare som kan ena partiet och göra klart att de sätter väljarna och landet framför gammal prestige och uttalad mobbning. Att de kommer att samarbeta med dem som gör det möjligt för moderaterna att få igenom sin politik så intakt som möjligt.

 
Frågande

Frågande

24 augusti 2017 10:13

OT:
Jag frågar mig hur många kommuner som skulle gå back om dom inte sålde ut av familjesilvret.
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=125&artikel=6762375

http://status.st

 
Ingen bild

Veritas

24 augusti 2017 10:14

OT:
Al Quaida hotar vålla tågurspårningar. Här är manualen:
https://azelin.files.wordpress.com/2017/08/inspire-magazine-17.pdf
http://www.businessinsider.com/al-qaeda-published-18-page-guide-on-how-to-derail-trains-in-europe-and-america-2017-8?r=UK&IR=T&IR=T
http://static1.businessinsider.com/image/59944be63ce5e93ad531b82a-769/screen%20shot%202017-08-16%20at%20125251.png
Hur många ensamvargar för dessa attentat finns det i Sverige?
SD 2018 >>>>>>>>>

 
Ingen bild

Martin

24 augusti 2017 10:20

Verkar vara kulturvänsterfalangen som avsätter AKB. Vänstersväng för M innebär förhoppningsvis att Alternativ För Sverige kommer in i riksdagen.

 
Ingen bild

Tors Hammare

24 augusti 2017 11:33

@Gustaf
Här är svaret på din ekvation:
Alliansen styr och misslyckas = Alliansens ansvar
Röd/gröna styr och misslyckas = Förra regeringens dvs Alliansens ansvar
Sens moral = Röd/gröna välter bara över ansvaret på andra
@Verita
Skrämmande artikel fan inte klokt PK-alkisarna pådyvlar oss dom riskerna. Men bara länken till Artiklen funkar , länken till pdf manualen går ej o öppna!?!?

 
Ingen bild

SD-väljare

24 augusti 2017 11:45

@Gustaf

Många i min bekantskapskrets i ålderskategorin baby-boomare resonerar som så att de röstar på S därför att de alltid har gjort det.

 
Ingen bild

Friholt

24 augusti 2017 11:52

Läs gärna också Dick Erixons reflektioner i ämnet i Samtiden.nu

 
Ingen bild

Förbryllad

24 augusti 2017 11:54

-> Gustav. Du har så rätt. Besökte också en bekant och vi lever inte ens i samma värld. Sosse så det ryker. Lever på MSM med Aftonbladet i täten. Finns inget hopp alls. S har sina 30% rena idioter.

-> Hacke. Håller med. Nu kommer MSM att skylla på Batras flirt med SD.

 
Ingen bild

wer

24 augusti 2017 12:06

Jag tycker att diverse pampar i m gör det väl lätt för sig när de skyller raset bland väljarna på partiledaren. Visst, hon var ju gruppledare under Reinfeldts tid och har som sådan ett medansvar för allt ont som Reinfeldt gjort Sverige och svenskarna. Men alla andra pampar i m då? Tror dessa att de kan fortsätta att lura väljarna?
Ja sannolikt så tror det att de kan svindla vidare och inta en ”öppna-era-hjärtan-position” i politiken politiken för att därigenom sbo röster från Annie Lööv , fp och kommunisterna. Men dessa skojare bedrar sig därför att m:s varumärke är så nedsolkat att varje ändring i politiken kommer att mötas av gapskratt och fortsatt ras i opinionen. Både kd och c kommer säkert att ta fler röster från m.Jag tycker att diverse pampar i m gör det väl lätt för sig när de skyller raset bland väljarna på partiledaren. Visst, hon var ju gruppledare under Reinfeldts tid och har som sådan ett medansvar för allt ont som Reinfeldt gjort Sverige och svenskarna. Men alla andra pampar i m då? Tror dessa att de kan fortsätta att lura väljarna?
Ja sannolikt så tror det att de kan svindla vidare och inta en ”öppna-era-hjärtan-position” i politiken politiken för att därigenom sbo röster från Annie Lööv , fp och kommunisterna. Men dessa skojare bedrar sig därför att m:s varumärke är så nedsolkat att varje ändring i politiken kommer att mötas av gapskratt och fortsatt ras i opinionen. Både kd och c kommer säkert att ta fler röster från m.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

24 augusti 2017 12:27

Innan man sparkar AKB bör man ha en ersättare i åtanke. Kan inte se att det finns någon?

Det här tror jag mest förs fram av politiska motståndare typ Aftonbladet. Vad tror M själva kommer hända med de som är kvar för att man äntligen närmade sig SD?

 
Ingen bild

Riffi

24 augusti 2017 12:29

Som fd moderat och ev fd SD skulle det aldrig falla mig in att gå tillbaka till moderaterna så mycket skit som De har slängt på SD. Hellre steks jag på sakta eld av en Taliban i en månad. Som alla med den bakgrunden är det ingenting eller SD eller kristdemokraterna som gäller

 
Ingen bild

Hacke

24 augusti 2017 12:57

OT. På ledarsidorna.se sågar man med rätta Jesper Strömbäcks ”forskning” kring hur medierna speglar invandringen. Inte minst understryker man att ”forskarna” utelämnar att påpeka den närmast totala frånvaron av statistik i msm ( i undersökningen begränsad till fyra tidningar) samt att inte den största (syndaren, min anm.) public service är med i undersökningen.

Och det vet ju vi konsumenter av fri media att det är hit, och då inte minst till Thoralfs blogg/utskick, Affes statistikblogg m fl, vi får vända oss för att få relevant och i dessa sammanhang oftast dramatiskt avslöjande statistik presenterad.

Ledarsidorna.se avslutar den omfattande sågningen med rader som egentligen säger allt om denna partsinlaga kallad forskningsrapport:
”Delmi, Delegationen för Migrantstudiers rapport, ger med sin disposition, urval och slutsatser mer intryck av att vara ett beställningsjobb från Justitiedepartementet (och kanske även Kulturdepartementet) än något annat. Ett sätt att i akademiska termer försöka sätta en annan bild.”

 
Ingen bild

Anders

24 augusti 2017 13:17

Det ligger nog en del i teorierna om att manegen krattas för en blocköverskridande koalition med Lööf som statsminister, allt för att stoppa hotet från en av Europas ursprungsbefolkningar....AKB var inte tillräckligt sd-fientlig.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

24 augusti 2017 13:50

"Jag har fått flera samtal från förvirrade socialsekreterare som är ledsna för att deras klienter från Somalia avslöjats med att de tar bidrag både från socialen och Migrationsverket eftersom de har två olika identiteter. "

http://meritwager.nu/allmant/finland-knivmordaren-i-abo-hade-flera-identiteter-liksom-orakneliga-personer-i-sverige

Detta pågår hela tiden och utnyttjas sannolikt av alla från Mellanöstern och Afrika. Pensionärer, sjuka och handikappade betalar på löpande räkning.

Det skulle vara mer rättvist om t.ex "Socker-Conny" tvingades betala istället.

Hans skuld till förstörelsen av Sverige kan inte underskattas och kommer inte att förlåtas.

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

24 augusti 2017 15:00

Tippar på en samlingsregering efter valet. Allt för att utestänga SD så Batras vara eller icke kommer inte politiken att förändras.

 
Ingen bild

gunnark

24 augusti 2017 15:05

vart har du hittat bilden Thoralf

för vi kan lägga ut den via facebook och visa när raset började

Thoralf Alfsson

24 augusti 2017 15:19

Siffrorna kommer från Dagens samhälle och deras Polls of poll. Sedan jag skapat diagrammet.

 
Ingen bild

C Andersson

24 augusti 2017 15:15

Nu har public service lagt in stämningsmusik till den politiska propagandan:

https://www.facebook.com/svtnyheter/videos/10155633558375148/

Man tror inte sina öron. Jo det tror jag.

 
Ingen bild

Panik

24 augusti 2017 17:04

Venedigs borgmästare har beordrat stadens poliser att skjuta alla som skriker "Allahu Akbar".

http://www.mirror.co.uk/news/world-news/well-send-straight-god-venice-11043606

 
Ingen bild

Förbryllad

24 augusti 2017 18:39

-> C Andersson. Näh, jag tror det är överhörning från ngt annat program. Så satans smaklösa kan de väl ändå inte vara?

-> Panik. Om det är turistdelen ön Venedig man vill skydda så finns där inga bilar. Men knivar och bomber fungerar utan bil. Bra för miljön, tycker MP.

 
Ingen bild

Tors Hammare

24 augusti 2017 18:49

@Panik
din länk är inte heller klickbar o kan inte öppnas?!??

 
Ingen bild

calle

24 augusti 2017 20:06

om mederata kreatur och hela 7 klövern skall få nya tjänster efter sin kompetens, blir det väl, utbildning och städkurser som leder till typ att städa toaletterna på asylboenden, då får de sitt kalifat de kämpat för sedan år 2006.

 
Ingen bild

Panik?

24 augusti 2017 20:42

@Tors Hammare Torsdag 24 aug 18:49

Markera länken och kopiera länken (Ctrl+C ) klistra sedan in den i adressfältet (Ctr+V)

eller klicka https://goo.gl/Bd8pE7 här:-)

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

24 augusti 2017 21:10

Det finns ett visst förstånd kvar inom moderata kåren.
Dom inser så smått att AKB är värdelös.
Hon kan väl tjänstgöra som moraklocka i riksdagshuset.

 
Ingen bild

Göta

24 augusti 2017 21:23

I VANSINNESLANDET SVERIGE
Dagens inlägg i Katerina Janouchs blogg 'Katerina Magasin' har rubriken
"Jag kräver amnesti för flickor och pojkar i min skola"
och är ett mycket upprört och upprörande brev från en förbannad och äcklad högstadielärare. Brevet speglar situationen i väldigt många skolor i vårt numera invaderade land.

Här följer några klipp från lärarens brev:
"På skolan där jag arbetar har vi just nu åtta så kallade barn från Afghanistan."
....."Vi är många som arbetat länge med unga och barn och jag vet att både min och mina kollegors förmåga att bedöma deras ålder, sanningshalten i deras historier och vilka de är som personer, är mycket god. Av de åtta vi har nu är två yngre och kring 24 år. De övriga bedömer vi vara mellan 30 och 40!!
En aspekt av den här bisarra situationen som vi hamnat i på grund av ett migrationssystem som inte fungerar ... är vi just nu ska hantera vuxna män i vår undervisning men allra värst, att flickor och för den delen också pojkar tvingas gå i samma klass, ha gympa och friluftsdagar och andra aktiviteter med 'gubbar'. Tjejerna är för fasen 15–16 år!
Jag har nu en flicka i min klass som bara gråter och vägrar gå till skolan för att hon möter 'äcklena' där."
..... "Just nu sitter en flock av dessa män på Medis och kräver amnesti. Jag kräver amnesti för mina flickor och pojkar i min skola."

Läs hela här:
http://katerinamagasin.se/jag-kraver-amnesti-flickor-och-pojkar-min-skola/

 
Ingen bild

LP

24 augusti 2017 22:25

Annie Lööf har besökt Bilderberg, det är redan bestämt att hon blir nästa statsminister. ABK kommer att tvingas avgå och nästa partiledare konmer att anses vara för grön för att bli statsminister. Steffeavgår som partiledare efter valet och kommer att belönas med ett toppjobbb som tack för sina tjänter åt globalist-maffian.

 
Ingen bild

Förbryllad

24 augusti 2017 22:26

"M-Östersund: Byt ut partiledningen"

Japp! In med Potter!

 
Ingen bild

Tors Hammare

24 augusti 2017 23:15

@Panik?
Tack för tipset! Funkade på dom andra länkarna med; så nu kan man läsa om helvetet som väntar!!!
Problem solved!!

 
Ingen bild

C Andersson

25 augusti 2017 03:32

"Stockholmare är smartare än lantisar" sa Anna Kinberg Batra. Ska lantisarna rädda henne kvar?

 
Ingen bild

Rolf Åberg

25 augusti 2017 05:56

Göta//

Det där är ju så sjukt stolligt så man förstår ju ingenting. Önskar man kunde skratta , låter ju som en fars. Dessvärre är väl inget omöjligt egentligen i detta parodiska land. Det kan ju inte få fortsätta så här. Finns tydligen inget vett och sans hos politiker och myndigheter.
Vad krävs för att inbitna 7-klöver svenskar skall vakna ??? Vaknar de ens om deras egen dotter blir misshandlad och våldtagen ??? Tveksamt va ?

 
Ingen bild

Hm

25 augusti 2017 10:19

Det bästa sättet för AKB att ge igen til dem som kritiserar henne är just att avgå. Vilket hon nu gjort. Hon gjorde faktiskt ett starkt intryck på presskonferensen och stod fast mot journalister som försökte antyda att det var öppningen mot samtal med ALLA partier i riksdagen som skulle vara orsaken.

 
Ingen bild

Tors Hammare

25 augusti 2017 11:11

Partiledarbyte är inte det samma som byte av politik. Det återstår att börja väga samarbeta med landets troligtvis största parti!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards