thoralf

Direktlänk till inlägg 31 juli 2017

HELIG VREDE

Av Thoralf Alfsson - 31 juli 2017 23:27

I förra veckan fick jag ett gratisexemplar av boken Helig vrede, bland kriminella muslimer skriven av dansken Nicolai Sennels. Jag har läst de 162 sidorna idag. Egentligen inga överraskningar men ändå många bekräftelser på de tankegångar jag har gällande islam och dess utövare.


”Helig vrede – bland kriminella muslimer, är en skildring inifrån det danska ungdomsfängelse där psykologen Nicolai Sennels arbetade. Hans berättelser ger ett unikt tillfälle att kika bakom de låsta dörrarna i ett ungdomsfängelse och boken ger en hitintills okänd insikt i vad unga kriminella, och ibland extremistiska, invandrare i verkligheten berättar bakom terapirummets annars vattentäta skott.

Under tre år som psykolog på Sønderbro hade Sennels 250 unga kriminella i psykologsamtal. Boken bygger på dessa personliga terapeutiska samtal, men beskrivningarna stöttas även av en lång rad fakta och statistik från forskning och undersökningar. Slutsatserna är inte alltid så behagliga, och kan säkert upplevas som stötande för vissa. Men sådan är verkligheten ibland.”Läs gärna denna bok för då kommer ni förstå betydligt mer av den utveckling vi just nu upplever i vårt land såväl som i Danmark. Framförallt varför muslimska invandrarungdomar ser sig som offer och orsakerna bakom detta. När jag läst detta så förstår jag betydligt mer av det som jag läst i domar från Kalmar tingsrätt där muslimska unga män dömts för våldsbrott, hedersvåld och våldtäkter. Insikten om hur den muslimska kulturen och den religiösa aspekten blir synliggjord på ett mycket pedagogiskt sätt i boken är skrämmande. Tyvärr är väl slutsatserna och de alternativa lösningar som presenteras inte tillräckliga.


Det krävs betydligt kraftfullare åtgärder från samhället!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Cosmik Debris

31 juli 2017 23:57

...och boken köper vi här :-)


https://www.logik.se/Produkt/helig-vrede/

 
Ingen bild

Valfuskande sossen polisanmäld-Lämnar politiken

1 augusti 2017 01:25

Den socialdemokratiska lokalpolitikern Sandra Ackefjord som nyligen berättade på Twitter att hon, tillsammans med sin mamma, gömt SD:s valsedlar i ett lokalt kyrkoval har polisanmälts. Nu lämnar hon partiet och alla sina politiska uppdrag för Socialdemokraterna i Blekinge.
https://nyheteridag.se/socialdemokraten-som-gomde-sds-valsedlar-har-polisanmalts-lamnar-politiken/

 
Ingen bild

Cosmik Debris

1 augusti 2017 02:04

Karl-Olov Arnstberg:
"Att Europa är utsatt för en massinvandring har ingen missat[…]Det handlar emellertid inte om tillfälliga kriser som ger tillfälliga och hanterliga problem, utan det är ett permanent tryck på Europa, ett tryck som bara kommer att öka. "
https://morklaggning.wordpress.com/2017/07/29/det-demografiska-sjalvmordet/#more-16659

Patrik Engellau är inne på samma spår.
https://detgodasamhallet.com/2017/07/31/var-migrantkrisen-blir-en-riktig-kris/

Den här ”tillfälliga” flyktingkrisen kommer inte att gå över om något år eller två. Den är inte tillfällig och Sverige kommer aldrig någonsin att återgå till det ”vanliga” Sverige. Svenska folket kommer att plågas av den muslimska invasionen så länge vi lever. Sug på den! Det kommer bara att bli betydligt brutalare, plågsammare och svårare att fly i takt med det ökade skadliga muslimska inflödet.

När svenskarna tillslut på bred front kommer till insikt blir det panik och kaos. Moskébyggen, sharia, böneutrop, muslimska skolor, bilbränder, kriminalitet, könsapartheid, könsstympning osv. Svenskar kommer att vilja fly/flytta från Sverige eller utkräva ansvar och omedelbara åtgärder. Vart ska de flytta eller vem kommer att hållas ansvarig och vad kan då göras? Frågan är inte om utan när inbördeskrig utbryter i något europeiskt land.

400 000 kommande anhöriginvandrare kan inte ha fel!

Det muslimska helvete som Sveriges (Reinfeldt och Löfven) och Europas politiker skapat är irreversibelt. Vi kommer aldrig att åter få uppleva det trygga, trivsamma, hederliga, strävsamma och sekulära Sverige. Glöm det!

Muslimer och islam kommer att förgöra Sverige och Europa. Jag är så in i helvete tacksam för att jag inte är tjugo år.

Min tidigare framtidstro och livslust har övergått i en behaglig dödslängtan.

Jens Ganman får återigen avsluta:

”Men den som inte skriker i högan sky mot det som händer i landet just nu kommer att ångra sig bittert.”

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

1 augusti 2017 06:41

Våra politiker är naiva (tänker som barn) !
Vi måste stänga gränsen och utvisa alla "utbölingar" snarast.

Annars är Sverige förlorat för all framtid !
Serien "The walking dead" är snart verklig här.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

1 augusti 2017 06:50

Tyskarna har länge kallat oss "Die dumme Schweden".

Bara det att dom själva är lika dumma.

Hela dj...a Europa består av idioter till ledare och majoriteten av folket.

 
Ingen bild

På spåret

1 augusti 2017 07:37

Vart är Svergie på väg?

Ett tåg med drygt 130 resenärer, tillhörande Statens Järnvägar, avgick från Stockholms central med destinationen Norrköping och Nyköping under söndagseftermiddagen 30 juli. Tåget hamnade dock i Gnesta, väster om Stockholm. Det uppger SVT.

Trafikverkets teori är att tågföraren valde att köra på fel signaler inne i loket. Hammarberg uppger att det saknas system i tågen för att tala om för förarna huruvida de kör i rätt eller fel riktning.

SJ förkastar Trafikverkets teori och anför istället en teori om att det är fel på själva vägen.
– En lokförare kan inte köra fel, det är tågvägen som läggs fel.

 
Ingen bild

Gubben Svensk

1 augusti 2017 07:54

FAKE NEWS!
Enligt SVT/Novus. går Löfven går stärkt ur regeringskrisen!
Egentligen två händelser där man enbart redovisar en.

Händelse ett: Regeringen har misskött Transportstyrelsen.
Händelse två: Åtgärd av missskötseln.

Måhända att Löfven klarade politiskt situationen men misskötseln
av ärendet bör totalt sett ge ett underkänt och sänkt förtroende!

 
Ingen bild

Me

1 augusti 2017 07:59

Här är intressant läsning om crime index i Europa och visar vilka länder som har flest brott per capita:
https://www.numbeo.com/crime/rankings_by_country.jsp?title=2017-mid&region=150

Ukraina och Sverige leder stort, det ena landet är i krig med grannen i norr, det andra i krig med sanningen. De länder som ligger sist på denna lista är Schweiz, Österrike och Danmark, d.v.s de länder som har tagit i med hårdhandskarna för att hålla deras nyvunna vänner i schack. Man ser också att Östeuropa kommer långt ner på listan och EU gör att för att hjälpa dessa länder att komma längre upp genom att transportera nykomlingar till dessa regioner. Detta görs inte för att lätta på trycket i t.ex Tyskland och Sverige (man hämtar ju 400 000 nya familjemedlemmar), utan för att hjälpa till ideellt.

Det är ju bra av Sverige att man vill förena dessa skäggbarn med sina (400 000) familjemedlemmar och det mest naturliga är ju att man inte vill slita upp dessa barn ur sina naturliga omgivningar och utsätta dessa för obekanta miljöer, språk och kulturer, eftersom risken är stor att de psykiska belastningarna kan leda till allvarliga sjukdomar. Dessa barn borde skickas tillbaka till sina familjer, men här är ju den svenska eliten och dess politiker inblandade och då vet ingen riktigt vad som händer, minst de själva.

 
Ingen bild

Tors Hammare

1 augusti 2017 09:00

Tack Cosmik Debris för ditt inlägg Tisd 1 Aug 02:04, egentligen så borde den kommentaren fästas överst eller läggas in i en kommentar som ligger fäst dvs. överst så alla som i framtiden börjar läsa bloggen kan se FAKTA vad som väntar oss svenskar/europeer! Jag menar då denna bloggen är en av dom större sajterna i alternativ media och stödet växer. Gillar dina kommentarer skarpt Cosmik :=D

 
Ingen bild

Lennart

1 augusti 2017 09:30

Antagligen kommer boken att förbjudas att läsas av Sverigevänner om Mattias Karlsson hör talas om den!

 
Ingen bild

Christer

1 augusti 2017 09:48

Vill också tacka Cosmik Debris för den klarsyn som präglat dina kommentarer under en lång tid.
Jag var i unga år liberal i min syn på invandring, det var alltså 40 år sedan. Trodde att alla nya invånare skulle dra sitt strå till stacken. Att erfarenheter från andra kulturer skulle berika oss. Men den nya dagen lades till den föregående, och ju mer man såg av islam desto mer tveksam blev jag. Jag reste i islams länder, och såg hur det förfall som fanns där bredde ut sig även här.
Jag har också sett den gradvisa förvandling av vårt land, och framför allt den ynkliga feghet som präglat MSM-Media som inte kan förmedla den sanna bilden av vad som skett och sker. Man rapporterar pliktskyldigt de faktiska omständigheterna, om mordbränder på hem för "ensamkommande", om mord och försök till mord på samma hem, om upplopp vid sjukhus etc. Därefter vill polisen inte uttala sig ytterligare eftersom "förhör" inte hållits, och att man inte känner till "orsak eller motivbild." - För helvete! Det finns ingen annan motivbild än att det handlar om muslimer. Om en muslim kallar en annan muslim för t.ex åsna så kan det skapa en konflikt som innefattar ett livslångt krigstillstånd mellan de inblandades familjer. Detta kanske inte är polisens uppdrag att rapportera om, men "media" kunde bidraga med objektiv kunskap gällande tankemönster i våra nyanländas kulturer och traditioner. Hade media tagit sitt ansvar hade mycket varit annorlunda.
Tar man hit Mellanöstern får man Mellanöstern här! Så enkelt är det! Därför högaktar jag länder inom EU som Polen och Ungern som har sitt förstånd i behåll. Dom låter sig inte förföras av islam, deras världsbild är inte grumlad av godhet eller präglad av genustänkande. Bland Världsledarna är det bara Putin som begriper sig på islam varje dag, nu när Trump trasslat in sig i onödan med hemmaopinionen.

 
Ingen bild

Veritas

1 augusti 2017 11:24

Cosmik Debris 1 aug 02:04:
1 000 000 000 Likes för ditt gränslöst klarsynta inlägg.
De rätta orden i rättan tid. Men liksom du så lutar jag mer och mer åt att det är kört för det svenska dårhuset och multidyngan. Har varit röd/grön i flera decennier men tröttnade på deras lögner och svek mot oss etniska svenskar. Aldrig mer grästuggande sossemuppar. Ordning och reda, f*f*n ....
SD 2018 >>>>>>>>

 
Ingen bild

Göta

1 augusti 2017 12:20

MISSA INTE SENASTE KRÖNIKAN AV JULIA CAESAR!
Redan för några år sedan skrev Julia Caesar i en av sina söndagskrönikor om psykologen Nicolai Sennels forskning om unga muslimska invandrare i danska fängelser.

Tyvärr hittade jag inte denna krönika just nu, men jag stötte på hennes senaste från förra söndagen, 23 juli, med titeln "När man bränner böcker".
Som vanligt en sanningsenlig och mycket tänkvärd krönika. Läs den!

http://snaphanen.dk/2017/07/23/nar-man-branner-bocker/

 
Ingen bild

Friholt

1 augusti 2017 12:30

Helig vrede kommer inte finnas på Bokmässan!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

1 augusti 2017 12:44

@Tors Hammare & Christer

Tack!

I ett fungerande Sverige skulle vi inte ha behövt skriva självklarheter i raseri och fullständig panik. I ett fungerande Sverige skulle våra politiker ha insett hur farlig den våldsamma politiska ideologin islam är för länge sedan och att den hotar vår demokrati. I ett fungerande Sverige skulle vi ha haft kompetenta och ansvarsfulla politiker som såg till folkets bästa.

Det har vi inte.

Jens Ganman får avsluta på sitt otvungna sätt.

”Ja… jag vet… jag behöver inte räkna upp alla andra UPPENBARA indikatorer på att folkhemmet faktiskt har pelat ur, på riktigt pelat ur – ni vet redan.”

 
Ingen bild

Ölandsbonde

1 augusti 2017 12:55

Christer
Håller med. Samma här när det var greker, jugoslaver och finnar som kom på 60-talet.

Tror du det är kört för Sverige? Det tror jag.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

1 augusti 2017 13:20

Wilhelm Agrell om läckaget och inkompetensen inom regeringen och TS:

"-Det är ett svensk systemfel vi står inför. Vi svarar inte på varningssignaler om att det vi håller på med skapar säkerhetshot för oss själva"

Det skulle lika gärna kunna handla om det skadliga muslimska inflödet.Det vågar/får nog inte Wilhelm Agrell säga.

…än!

 
Ingen bild

Viveka

1 augusti 2017 13:25

(Annat inlägg)
Bild från en skånsk kommun.
Igår åkte jag tåg och gjorde ett nedslag i en liten kommun i Skåne eftersom jag hade ett ärende där. Jag hade aldrig varit där tidigare och googlade därför för att hitta en karta till gatan där jag skulle uträtta mitt ärende. Så småningom kom jag till en informationssida över kommunens järnvägsstation. Där fick jag följande information;
På grund av omfattande ordningsproblem på stationen har kommunen i samråd med polis och bevakningsföretag beslutat att hålla väntsalen stängd tills vidare.
Trots insatta ordningsvakter hade man inte fått bukt med ordningsproblemen och skadegörelsen och hade därför tvingats att stänga stationen.

Väl på plats kunde jag skåda förödelsen. Sönderslagna fönster som var igentejpade och vid sidan av stationen fanns en liten hamburgerrestaurang som även den hade trasiga fönster. . Så trist! Väntsalen var igenbommad och turistbyrån flyttad till annan plats. Även restaurangen var igenbommad. Vid min promenad möttes jag av tomma affärs- och restauranglokaler.
Visst är det en trist utveckling. Vill vi ha det så här? Jag vill inte hänga ut kommunen här på sidan utan konstaterar att det är en bild som skulle kunna passa på vilken kommun som helst i landet. Visst kan väl Sverige bättre?

 
Ingen bild

Göta

1 augusti 2017 13:55

"OKUNNIGA OCH OBILDADE POLITIKER HAR TAPPAT KONTROLLEN"!
Under denna titel har Lars Bern nu skrivit ett mycket viktigt inlägg på sin
blogg Anthropocene.
Där får ni veta vad Transportstyrelse-skandalen EGENTLIGEN handlar om.
"Nämligen frågan om huruvida dagens i stort sett helt oskolade politiska elit
har den kompetens som är nödvändig för att kunna ta ansvar för och administrera det samhälle vi är på väg in i."
Läs den!

https://anthropocene.live/2017/07/30/okunniga-och-obildade-politiker-har-tappat-kontrollen/

 
Ingen bild

Cosmik Debris

1 augusti 2017 16:31

Något opportunistiskt mähä på Falkenbergs Kommun har tydligen nappat på Emma Knyckares förslag och vill anordna mansfri festival.

Vad tycker jag om det? Det tycker jag är en utomordentligt bra och fantastisk idé. Lycka till! Det varken Knyckare eller det opportunistiska mähät på Falkenbergs Kommun tycks begripa är att de springer våra ärenden. De är helt enkelt nyttiga idioter.

Förr eller senare är någon journalist tvungen att fråga; varför behövs det?

http://www.gp.se/n%C3%B6je/falkenberg-anordnar-festival-utan-m%C3%A4n-1.4494036

 
Ingen bild

S-E Karlsson

1 augusti 2017 17:29

Högsbys lilla kommun har i dagsläget enligt Ratsit personfakta mellan 4och femhundra asylanter med uppehållstillstånd som varken har inkomst av tjänst eller kapital ,alltså dom är inte i arbete och anhöriginvandringen väntar om hörnet ,en härlig utmaning för de styrande i kommunen ,undras hur det står till med nattsömnen !

 
Ingen bild

Mjölner

1 augusti 2017 18:18

Göta! Tyvärr är även Lars Bern naiv. De okunniga politikerna styrs från Bryssel det fordrar ingen större kunnande.

 
Ingen bild

Von Kätting

1 augusti 2017 18:33

S-E-K
Sen på fåglarna under himmelen: de så icke,
ej heller skörda de, ej heller samla de in i lador;
och likväl föder eder himmelske Fader dem.

En ny samhällsklass är född - DRÖNARNA1

 
Ingen bild

calle

1 augusti 2017 18:49

regeringen vill betala av lån (skänka bort) halva valutareserven till globalbanker och sedan låna tillbaka samma summa!

https://www.flashback.org/t2860342

 
Ingen bild

calle

1 augusti 2017 18:51

karin Götblad anställer dessa kriminella till säkerhetsklassade tjänster inom polisen, läs om projekt VISP

 
Ingen bild

Veritas

1 augusti 2017 19:44

@ calle 1 aug 18:51:
Regeringen är grovt farlighetsklassad!
Riksdagen är egentligen Riskdagen!

 
Ingen bild

Tony

1 augusti 2017 20:17

Falkenberg har åtminstone ett antal humorister som Stefan o Christer, och en som är totalt humorlös, bara plump som
kallar sig Emma Knyckare, lämpligt namn på en vänstertönt
"Knyckare!

 
Ingen bild

Björn

2 augusti 2017 00:47

Göta 13.55 Som våra politiska företrädare håller på är det lätt att bli konspiratorisk. Att leja ut Svenska dataregister till andra länder kan vara en agenda, där man vill outsourca allt mer. Idag är det inte bara datasystem som sköts från utlandet. Det är mycket mer. Snart hamnar väl våra myndighetr där också. Allt med målet att Sverige ska upphöra som nation och bli en Europeisk stat. Vi har ju redan kommit ganska långt påvägen.

 
Ingen bild

Rolf Åberg

2 augusti 2017 06:30

Tex inom Kalmars politikerkrets, SD, S, M, osv är ni väl bekanta md varandra och diskuterar denna essentiella fråga ?
Pågår det verkligen ingen opinionsändring bland övriga partier i detta ? Inser de inte allvaret i att Sverige håller på islamiseras och att landet som vi känner det är på väg mot avgrunden, eller är det "politisk korrekthet" som gäller in absurdum, in i det sista ??? Det är väl bara att sätta sej in i vad islam står för och hur det ser ut i de länder där den religionen är bestämmande politiskt !!!? (terrordåd, självmordsbombare, motsättningar, könsstympande, tvångsgiften, mm, mm, mm) Är det så vi vill ha framtiden i Sverige ?  Finns det ingen rakryggad linje i politiken som står beredda att ta tag i denna brådskande fråga ? Skall verkligen inbördeskrig behövas för att få ett avgörande i detta ?
Eller kommer vi inte ens så långt ? Vet att det bubblar hos mången gemene man, men hinner vi mobilisera oss ? Det är väl ändå bättre att denna fråga avgörs politiskt än på andra sätt !?
Känns som en kommande mardröm.
Tiden håller på att rinna ut. De krävs krafttag nu! 

Känner mig väldigt rädd...

 
Ingen bild

Tors Hammare

2 augusti 2017 10:57

Tony, 1 aug 20:17
Eller Emma Hycklare?

 
Ingen bild

Gustaf

2 augusti 2017 12:49

Här på denna bloggen tycker i alla fall jag att det talas inte så mycket om den aktiva politiken och då i första hand Sverigedemokraternas.
Tycker det borde vara mera konkret. Själv har jag lite svårt förstå hur detta med Löfvens katastrofregering skall klara av något alls.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

2 augusti 2017 14:26

" könsstympande,"
Jag vill bara, återigen, påminna om att när mödrar skär sönder sina döttrars slidor så har det ingenting med islam att göra. Det är en 5.000 år gammal "tradition" från Egypten. Ävenså manlig omskärelse som är lika gammal den. Men att skära av förhuden har inordnas i den muslimska och judiska trossfären.
Tur att vi slapp det i den kristna traditionen. Jag är glad åt min, är du?

Hypotes:
Om man antar att de abrahamitiska religionerna med huvudsäte i länderna öst och sydöst om Medelhavet la sig vinn om att värva själar från konkurrerande religioner så blev den "kristna" varianten lite bortglömd. Det dröjde ända in på 300-talet innan den vann acceptans. Så det fick de kristna ligga lågt med. Så lågt att de ännu idag inte "kräver" några sådan offer.

I länderna där islam drog fram var det lätt att vinna acceptans för att klippa bort förhudar. För det hade de alltid gjort. Skära sönder slidor var inte på deras agenda. Så det lämnade man därhän.

Alltså: Sluta lasta islam för att somaliska, eritreanska och sudanesiska "mammor" skär sönder sina döttrars slidor.

P.S
Två åtal har utan framgång väckts. Och det är en djävla tur det, för hade jag suttit i en domstol så skulle morsan och hennes mormor skickats ut ur landet.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se