thoralf

Direktlänk till inlägg 26 april 2014

JIMMIES VÅRTAL

Av Thoralf Alfsson - 26 april 2014 22:23

Jimmie Åkessons vårtal höll sig till trygghet och tradition! Inga överraskningar och nya utspel.Kommer sannolikt tillbaka imorgon med kommentarer till EU-valskampanjen.


Media har uppenbarligen inte fokuserat på Jimmies tal utan snarare på vänsteranhängarna som försökte störa vårtalet. Läs artikel i DN. Inte ett ord om innehållet i Jimmies vårtal.


Det är ganska spännande att Sverigedemokraterna fått vänsteranhängare till att "älska" EU. Vänsterpartiet stödjer numera monsterbygget EU. Bara för att man skall vara tvärtemot SD. 
ANNONS
 
Lassekolja

Lassekolja

26 april 2014 23:16

TACK Thoralf för att Du lagt upp Jimmies Vårtal, vilket var mycket dåligt marknadsfört av SD själva. Jag sökte på alla möjliga ställen, SD webb-TV, facebook, m.fl., till sist var det Excessen(av alla), som "räddade" situationen. Bedrövligt SD!!! Nu har jag sett att på SD-webbTV finns nu hela tre möjligheter att se Jimmies tal, märkligt......
Eftersom Polisen gjorde sitt jobb bra idag föreslår jag att SD skickar en blomma/tårta eller annan uppskattning, det är dom väl värda!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Anki

27 april 2014 00:45

Har reklampengarna i SD gått åt till arvoden i toppen? Det är ju så man börjar fungera.

 
Ingen bild

Anki

27 april 2014 01:21

Undrar gör man även om SD är på väg att bli ett smälta-in-i-tapeten parti?
Det är bra att man försöker hålla partiet rent från sådant som kan sänka partiet. Men när man rakar undan uppskattat och välförtjänt folk från listorna och ger sjutton i att visa engagemang eller vilja att storsatsa när det behövs som bäst, Då inser man att något galet har hänt. Något är fel!
Varför uppdateras t.ex deras webb så dåligt. Som med Jimmies vårtal? -Har man sparkat webbansvarige?
Det här är inte bra!!

Nu jäsiken vill vi se action. Vi väljare vill se massiv marknadsföring riktat mot hushållen med material som Thoralf har ex på, om kostnader e.t.c Det vet man är enda chansen eftersom ordinär media inte kommer ställa upp.
Får vi inte se nån action inom kort är det nog bäst att ledningen för detta parti börjar tänka på finalen. För det gör vi väljare redan nu!

 
Ingen bild

Ghurkan

27 april 2014 04:58

Anki, det vet du väl att SD ogillar medlemmar som agerar handlingskraftiga opinionsmagneter likt Thoralf själv? Inte sagt att de ogillar Thoralf, men dock att de anmärker på hur han kommunicerar SD utåt via bloggen, om jag förstått det rätt. Jag själv kan slås av hur SD försitter möjligheter att håva in röster och istället framstår som passiviserade intill likstelhet ibland, även om de sköter tal och debatter galant.

Tänk exempelvis på att massmedia är särskilt sårbara då de sprider osanning och epitet såsom rasistiskt och fascistiskt parti runtomkring sig. Utnyttja detta! Skola i vad sann fascism och rasism verkligen handlar om. Ge medelsvensson klarhet i varför inte Sverige har råd med både mångkultur och välfärd, vad skatterna går till, och vilka som betalar och får lida utav det, vart pengarna tas ifrån och hur nedskärningarna drabbar oss, men framförallt våra pensionärer. Varför är det mer humant att ta pengar från äldrevården till flyktingmottagning än tvärtom? Varför är det enbart humant att ta emot flyktingar genom att packa in dem i Sverige istället för att hjälpa dem där, på plats, även trots att de i regel hamnar i problemområden med hög kriminalitet här i Sverige? Om nu svenskarna är ett så rasistiskt och intolerant folk, varför då utsätta invandrare för oss istället för att ta hand om dem där på plats och i närområdena, där de slipper dessa nordens rasister? Om man nu hjälper betydligt fler genom att skicka pengar dit där det behövs, istället för att ta emot dem här, varför är det då mer humant att rädda färre? Är det inte rasistiskt att tro att länder i närområdet som tar emot dessa flyktingar inte ger ett tillräckligt bra omhändertagande med hjälp av bistånd från Sverige, och att vi gör ett såpass mycket bättre jobb att det klassas som inhumant att låta dem omhändertas på plats? Osv, osv, osv...

Thoralf är verkligen en eldsjäl. Om han hade klonats ett dussintal gånger så hade hela landet smittats av vett och logik vid det här laget. Keep it going, Thoralf!

 
Svensson

Svensson

27 april 2014 08:06

Ett varmt tal,som gör att vi medborgare känner oss trygga i Sverige.Så nu går vi och röstar på SD i valet.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Johan

27 april 2014 08:23

Det är verkligen rörande att se i hur hög grad som sverigedemokraterna älskar att inta sin bekväma och populistiska offerroll. Tidigare har missnöjet bland annat kretsat kring att media inte har uppmärksammat hur SD:s offentliga framträdanden störts och saboterats av vänsteranhängare. När så DN med rätta lyfter fram just den saken är förstås Thoralf ändå inte nöjd med rapporteringen, eftersom innehållet i Jimmies vårtal inte uppmärksammats. Snyft. Det hela är särskilt komiskt eftersom den nyligen ratade riksdagsledamoten själv kommenterar talet med dessa ord: "inga överraskningar och nya utspel". Givetvis har DN gjort samma bedömning av Åkessons slätstrukna tal. Protesterna från motdemonstranterna ansågs därför vara det enda av nyhetsvärde. Fortsätt gärna leka martyrer, men glöm inte att ni samtidigt bjuder motståndarna på stor underhållning.

 
Ingen bild

bonnläpp

27 april 2014 08:32

@Johan, varför behöver du och dina kompisar upprepa samma trams hela tiden? Samma nyckelord finns i alla era inlägg. Snyft, ratade, martyrer o.s.v

Tror att vuxna människor klarar av att göra sina egna bedömningar av vad som händer. Om ni tror att SD kommer att få färre röster för ni kör ert martyr-race så tror du fel, tvärtom. Många är trötta på att bli pådyvlade era tankar och många fler tröttnar varje dag.

 
Ingen bild

Thoralf A

27 april 2014 08:42

Johan

DN skall ju vara Sveriges främsta nyhetsförmedlare! Att då inte kommentera talet är minst sagt märkligt när kvällspressen ändå lyckas göra det.

Det handlar om att vinna förtroende genom saklighet men det kanske är lite svårt för dig att förstå som helst använder floskler dagarna i ända.

 
Ingen bild

Johan

27 april 2014 08:48

DN ska göra en nyhetsbedömning, inte agera megafon åt de olika politiska partierna, när dessa serverar sin gamla skåpmat. Om SD hade gjort något utspel, så skulle det sannolikt ha uppmärksammats. Partiledningen har helt enkelt gjort en taktisk miss. Men det är förstås enklare att istället skylla på DN.

 
Ingen bild

Irene

27 april 2014 08:54

Jimmies vårtal var som Thoralf skriver "inga överraskningar och nya utspel" ja talet saknade äkta glöd. Åkesson hade inte gnistan. Han fick stående ovationer från oss i publiken men det var mest för att vi alla så gärna vill att SD ska framåt, inte för att talet var bra.

 
Ingen bild

Johan

27 april 2014 08:54

@Bonnläpp:

Intressant. Varför är det fel att beteckna Thoralf som "ratad riksdagsledamot", då han de facto petats från partiets lista över riksdagskandidater?

 
Ingen bild

Elisabeth

27 april 2014 09:10

Thoralf
Ta och läs på lite mer.
Lyssnade du inte på EU-debatten mellan Sjöstedt och Åkesson.
Vänsterpartiet stödjer inte EU i dess nuvarande form och har aldrig gjort detta.

 
Ingen bild

Thoralf A

27 april 2014 09:22

Elisabeth

Det märker jag inget av i riksdagen och i Skatteutskottet!

Dessutom motdemonstrerar vänstern hela tiden mot Sverigedemokraterna, även när det gäller EU-frågor.

 
Ingen bild

Hulda mk1

27 april 2014 09:29

@Johan
Visst var Åkessons tal intressant. Hörde om det i Sveriges Radio ett antal gånger och i annan media.

Dina kompisar från extremvänstern var där och skränade som apor. Med i sällskapet fanns den mångkriminella "tårtkvinnan".
Varje gång de lämnar sandlådans hink och spade och beger sig ut i den riktiga världen gör de totalt fel. Respekten för vår demokrati och alla människors lika rätt att tala fritt, är något som de högaktningsfullt sk-ter i.

Gång efter gång får polisen ingripa, men de tar inte lärdom av detta.
Men dessa små isolerade grupper hjälper faktiskt SD. Skämmer man ut sig, gynnas den drabbade..!

Får också rekommendera Julia Ceasars söndagskrönika hos Snaphanen.
Denna gång bla. om Röda Korskvinnan som efter lång och trogen obetald tjänst kastades ut i kylan för att ha sagt förnuftiga saker. Provocerad av en kriminell invandrare som i smyg bandade samtalet.
Vart är Sverige på väg??

 
Ingen bild

Mats (Malmo)

27 april 2014 09:35

Vänsteranhängare stöder numera EU som du skriver. Kanske det också beror på att EU-bygget numera för tankarna till en annan s k "union" som behärskade stora delar av Europa efter andra världskriget.

 
Ingen bild

Hm

27 april 2014 09:38

Det artar sig med Åkessons klädsel. Snygg, välsittande kavaj, dubbelvikt manschett på skjortan. Men Jimmie, skorna! Kom ihåg en slogan från förr: Se på dina skor, andra gör det.
Jag kommer ihåg en undersökning som visar att det kvinnor(!) mest lägger märke till hos en man är snygga välputsade skor.
Putsa skorna så röstar fler kvinnor på SD ?!

 
Ingen bild

Johan

27 april 2014 09:43

@Hulda mk1:

Jag har vid ett flertal tillfällen tagit avstånd från dessa skränande hopar, som gör mer skada än nytta för svensk demokrati. Samtidigt finns det goda skäl att kritisera SD-företrädare för att de så gott som alltid anser sig förfördelade av media. Det tycks vara skralt ställt med självkritiken innom partiet. Det var bland annat detta jag tog fasta på genom att citera Thoralfs egen karakteristik av det nyhetsfattiga vårtalet.

 
Ingen bild

Hulda mk1

27 april 2014 09:49

@Johan
Visst behandlas SD annorlunda än andra partier av media. Det har ju tom. förekommit kurser och seminarier om hur man ska behandla SD nu i valrörelserna. 
Ingen bild

bonnläpp

27 april 2014 09:52

@Johan, har jag påstått att det är fel? Påpekar bara att det lönar sig inte att upprepa samma floskler om och om igen.

Du har aldrig relevant kritik utan bara floskler. Detta har Greta o Nisse sett igenom för länge sedan. Alla känner till inklusive Thoralf själv att han tyvärr inte finns på listan. Vad är då meningen med att upprepa detta gång på gång? Till skillnad från er skribenter så är Thoralfs personlighet sådan att detta sporrar honom till ytterligare framgångar. Sug på den, gnällspik.

Vänta då istället på valresultatet för Kalmar, detta kommer att täppa till din trut för evigt.

 
Ingen bild

Tony

27 april 2014 10:00

Aftonlögnen förnekar sig inte heller, när det gäller
Åkessons vårtal, så kommer det som en av dom absolut
sista artiklarna, efter all den nonsens som brukar att
stå i den tidningen, till och med att tårtkvinnan på nytt
greps på nytt var en större nyhet an vårtalet!

 
Ingen bild

Johan

27 april 2014 10:19

@ Bonnläpp:
Trevlig ton du har. Formuleringar av typen "täppa till truten" på politiska motståndare leder närmast tankarna till de skränande vänsterhoparnas förkastliga metoder. Eller SVP på den andra kanten.

 
Ingen bild

sarak

27 april 2014 10:35

Bra skrivit Ghurkan!

 
Ingen bild

bonnläpp

27 april 2014 11:21

Johan, har du problem med ren svenska? Pratar du aldrig med vanligt folk eller är det bara folk på höga hästar? Sådana som hela dagarna kastar ur sig floskler om vanligt folk. Vi pratar så, vi vanliga bonnläppar.

 
Ingen bild

Stefan A

27 april 2014 11:51

Både V och MP är numera hängivna EU-federalister, bara naturligtvis för att få vara med och leka med de stora pojkarna, EU-kritiken från det hållet var verkligen inte mycket värd, kan komma och gå som det passar för tillfället, det enda riktiga EU-kritiska partiet är SD. Sverige tar på sig tagelskjortan när det gäller invandring och miljö mm. i Europa och tror att man är någon slags ledarnation i frågan, och tror naivt nog att andra länder skall följa efter,ist. så skrattar man åt Sverige och låter det lilla toklandet i norr hållas och delar ut en och annan ryggdunk(vilket är gratis) så att toklandets politiker kan sola sig i glansen...en glans som blir mycket dyr för de Svenska skuldtyngda skattebetalarna...

 
Gubbstrutt

Gubbstrutt

27 april 2014 12:47

Några reflektioner från en trogen läsare av bloggen.
Nog får man känslan av att SD håller på att rätta in sig i ledet för att bli "rumsrena" och flirta med valmanskåren. Kan bli en ödesdiger väg att gå, risken är att men suddar ut partiets identitet och istället tappar väljare.
Har partiet dessutom verkligen råd att ställa en sån resurs som Thoralf i skamvrån ? Personligen tror jag inte det.
Tvärtemot en del andra tycker jag att debattören Johan har en del vettigt att säga och att uppmana honom att täppa till truten gagnar knappast debatten. Det behövs lite mothugg ibland för att det inte skall bli en klubb för inbördes beundran.

http://permika

 
Ingen bild

AntiKomunist

27 april 2014 12:56

Såg nyligen en kort intervju med en kvinlig Vänster ledamot. Det som väckte min upmärksamhet att bakom henne stod en liten staty av Bolsheviken och massmördaren Lenin.

 
Ingen bild

bonnläpp

27 april 2014 13:20

@Gubbstrutt, nja, att återigen och återigen upprepa samma floskler är heller inget som drar debatten vidare. Att jämnt och ständigt upprepa att Thoralf tyvärr har blivit ratad för ingen debatt vidare. Utan verkar snarare lite barnsligt och brist på relevant kritik.

Om dessa Johan och allt vad de heter någon gång kommer med nya argument kan jag ge dig rätt, men nu är det bara tramsigt. Även jag tröttnar på dessa floskelmaskiner som borde programmera om sitt tjat.

Eller är det så i verkligheten att de inga argument har utan är tvungna att upprepa sig. Kom igen nu "Gubbstrutt" och ge dessa personer lite nya argument så slipper jag täppa till truten på dem med valresultatet. 
Ingen bild

Anki

27 april 2014 14:16

Gurkan skriver:

"Anki, det vet du väl att SD ogillar medlemmar som agerar handlingskraftiga opinionsmagneter likt Thoralf själv? Inte sagt att de ogillar Thoralf, men dock att de anmärker på hur han kommunicerar SD utåt via bloggen"

..Då utgår jag ifrån att SD-Ledningen läser denna blogg. Bra!!

Då kan jag tala om för dem att det är dags att omgående börja med marknadsföringen! Och att man skall ha mycket klart för sig att en stor grupp väljare redan ifrågasätter förtroendet starkt, Inte minst p.g.a fadäsen med att plocka bort t.ex Thoralf från valsedeln.
Mycket komprometterande och har väckt verklig anstöt då han inte gjort något fel enligt oss väljare. Jag kan berätta att vi är väldigt, väldigt många som tycker detta.
Ni skall inte heller tro att det räcker med att starta med marknadsföringen nån vecka före valet!
Som väljare av Sverigedemokraterna förväntar man sig någonting bättre än det vanliga bondfångeriet. Och vi vill ABSOLUT INTE se att man verkar vara nöjda långt innan det är avgjort!
En fotbollspelare som inte ids ta chansen när den finns vill ingen satsa på. Någon som visar sig vara nöjd med att få nosa på bronset.
-NEJ TACK!
Om ni fortsätter så här, så kan jag berätta att ni redan har förlorat.

Att inte tillvarata resurser som Thoralf -Som har ett verkligt massivt väljarstöd bakom sig och som uppträder fullt korrekt är ju minst sagt häpnadsväckande.
-Det är som att ersätta stjärn-tränaren med en pryo-elev inför VM!

Gör om, Och gör rätt!!
Men gör det snart.

 
Ingen bild

Anki

27 april 2014 14:27

Någon skrev:

"Har partiet dessutom verkligen råd att ställa en sån resurs som Thoralf i skamvrån ?"


-Nej! Det har inte partiet råd med.

Det är snarare på nivån att Thoralf skulle behövas i partitoppen för att det skall kunna bli någon klättring upp från 10% -nivån.

 
Ingen bild

Anki

27 april 2014 14:35

Dessutom är Thoralf en politiker som man skulle kunna ge en väldigt hög månadslön och ändå skulle majoriteten av hans väljare tycka att han förtjänat det.

Sådana växer inte på träd.

 
Ingen bild

Ronny

27 april 2014 14:43

Ännu en gång gör Julia Ceasar processen kort med övriga journalister, i den svenska ankdammsmedian. Denna anonyma skribent finns på sajten ,Snaphanen, och är ett viktigt verktyg i den likriktade svenska mediakåren.

 
Ingen bild

Hulda mk1

27 april 2014 15:29

Lyssnar nu lite på Soran Ismael och hans samtal med Linus Bylund i SR P1. Men mellan de korta klippen från samtalen, får Soran frihet att vräka ut sitt hat mot Sverigedemokraterna. Bedrövligt!
Undrar om Bylund får samma frihet...tveksamt..

 
Ingen bild

Elisabeth

27 april 2014 16:02

@Thoralf, @Stefan A, @Mats (Malmo),

Föreslår att ni med en enkel sökning på google, EU-val 2014 Vänsterpartiet, bättrar på era kunskaper.
Dessutom rekommenderar jag debatten på SVT mellan Sjöstedt och Åkesson för att reda ut begreppen.

 
Ingen bild

Lärare

27 april 2014 16:05

Vad sysslar Linus Bylund med egentligen?
Står han verkligen på riksdagslistan?

 
Ingen bild

Anki

27 april 2014 16:33

Thoralf!

Fråga partiledningen om de vill ha 60% i valet!

Det är jätteenkelt.
Ni behöver bara trycka upp ett infoblad till landets alla hushåll med följande:

http://snaphanen.dk/2014/04/27/sondagskronika-angiverisamhallet/

Med tillägget längst ned: RÖSTA PÅ SVERIGEDEMOKRATERNA!

 
Ingen bild

sarak

27 april 2014 17:49

Alla borde läsa ovanstående. Sverige är förstört

 
Ingen bild

Thoralf A

27 april 2014 17:52

Elisabeth

Då förväntar jag mig inga motdemonstrationer från vänstern när SD har sina torgmöten under vårens EU-valskampanj.

 
Ingen bild

Titta vi spökar Johan :=)(=:

27 april 2014 17:56

Anki : Helt rätt vill man bli riktigt stora och kunna påverka inom rimlig tid så måste man "på" brevlådorna"
Detta förstår inte partiledningen alls utan glider på en sakta uppbromsande räkmacka.

Johan : Åkesson gör nog det tuffaste angreppet på socialdemokratin på mycket länge, vilket David Baas motvilligt får erkänna i intervjun i Expressen
Så visst skall talet återges och bedömas och inte gömmas i dom Stalinistiska gömmorna på redaktionerna, där har du direkt fel om du sedan förstår det är en annan sak :=)

 
Björn Söderberg

Björn Söderberg

27 april 2014 18:21

När jag va ung röstade jag på sossarna mest för familjen jag va ingift i va totalt röda och som arbetare skulle man rösta rött. Sena i livet vart de lite folkpartiet . Centern , och nu i sista två valen blått. Hade jag vetat vad jag vet i dag hade jag aldrig röstat blått. Jag rösta inte för massinvandring jag rösta inte för att man ska komma till landet för att kunna få allt gratis ( nästan ) sen får man kalla mig rasist så mycket man vill jag står för det. Vi har i dag en sjuklöver som inte kommer med nå nytt över huvud taget, gammal floskler försöker man vinna mark av väljarna. Tyvärr sjuklövern börjar vi se vad som händer, skicka ut era lakejer och vänster media och va fan nu nu kommer att hitta på jag som person kommer att jobba stenhårt för ni ska sjunka så långt ner på väljarnas lista att ni åker ut ur riksdagen. Miljömuppar, centerpartister , Kd , mm mm ni har totalt tappat förståndet ni har lagt er själ i händerna på EU stollarna i Bryssel snart kommer ni att sitta som nickedockor i EU:S trådar och kan inte göra nå mer än å lyda dessa byråkraters storhetsvansinne om ett enat Europa

http://Barrkis

 
Ingen bild

Nu är det bara en tidsfråga Johan

27 april 2014 19:29

Björn Söderberg : En ganska typisk historik för en Sverigevän
När Moderaterna blev Socialdemokrater revs det sista hindret för SD att komma in i riksdagen ,samt att rörelsen växer , men med vissa stoppsladdar som SD:s lednings olika krumbukter senaste året åsamkar partiet.

Två tre Sverigevänliga partier är att föredra ,så får kommunist media svårare att bevaka/hjärntvätta, samverka i frågan om att begränsa invandringen bör gå bra.
Journalister sparks för övrigt för fullt just nu
Då kan även frågan om att gå igenom PUT samt börja skicka hem folk gå att lyfta inom den Sverigevänliga rörelsen, för dit kommer man för eller senare ändå.
Framför allt skicka hem kriminella, absolut steg ett i folkviljan

Sverige kan liksom inte ha 700000 på socialhjälp, och vara etta i överfallsvåldtäktsligan/bilbränder för all framtid så att säga
Inte om det skall vara några skattpliktiga svenskar kvar i landet

Större delen av befolkningen är inte villiga att betala 400-500 miljarder om året för att få tidigare omnämnda saker
Kort o gott bara en informationsfråga

 
Ingen bild

Elisabeth

27 april 2014 19:37

Thoralf,

Att 2 partier är EU kritiska betyder inte att de överlag är överens.
SD och vänsterpartiet har helt olika synpunkter på t.ex invandringen.
Du har alltså inte läst på!
Vänsterpartiet vill inte bygga, typ, en mur runt Europa.
Där handlar det om en humanare människosyn, så du får nog stå ut med lite protester kring era torgmöten ang. EU valet.

 
Ingen bild

Thoralf A

27 april 2014 19:47

Elisabeth

Vi vet att Vänsterpartiet vill ha fri invandring och att den gränsöverskridande brottsligheten skall kunna röra sig fritt inom Europa men även in och ut ur EU utan hinder. En helt sanslös politik!

 
Ingen bild

Onkel Sven

27 april 2014 20:25

Human människosyn , är det när man förbjuder SD att ha möten på svenska folkets Folkets hus ? Var har flosklern allas lika värde plötsligt tagit vägen ?

 
Ingen bild

Anki

27 april 2014 20:25

Elisabeth!
Du får gärna ha en (ännu) humanare människosyn -Men du skall betala den själv! -Jag tänker inte göra det. Och inbilla dig aldrig att andra vill göra det med världens högsta skatter och generösaste invandringspolitik, Så det är bara att du öppnar din börs!! Och det behöver du inte gapa på möten för att göra dessutom, -Bra va!?

 
Ingen bild

Pella

27 april 2014 21:50

@anki

Det är en sund tanke. Den som vill får själv ta hit invandrare MEN skiva på en borgen och ställa säkerhet för de första 10 åren de fall invandraren ligger svenska folket till last.

Samma sak för företagen. De får gärna ta hit en invandrare men de första 10 åren får de ställa säkerhet för de fall att invandraren kostar svenska samhället.

Det betyder i klartext att den som vill ta hit en invandrare måste kunna garantera 14 Mkr. Endast de som är säkra på att invandraren inte kostar dem pengar kommer att göra det, självklart.

Har jag en vän som jag vet är Professor i Teknisk Fysik och attraktiv i Sverige tar jag ingen risk.

I grunden tycker jag det skulle utgår en bonus också på samma sätt om man sponsrar en invandrare så att man kan, för de fall skatterna överstiger det förväntade få en "bonus". Det ska löna sig att ta hit attraktiva invandrare.

Bara mina enkla tankar.

 
Ingen bild

Onkel Sven

27 april 2014 22:07

Dom tankarna var inte så enkla ,mycket bra tänkt , undrar hur många som ville vara godhetsapostlar då !

 
Ingen bild

Anki

28 april 2014 00:43

@Pella och onkel Sven.

Haha, Ja, det är väl en bra uppmaning till alla kommunister!!! Otroligt bra!!!

Få se hur många av dem som nappar ;D
Men jag är rädd att de springer och gömmer sig fortare än kvickt -Det är bekvämare att stå och gapa och vilja att vi andra skall betala, Aldrig dom själva.
Det är därför som jag inte har någon respekt för dem.

 
Ingen bild

Länge leve Lenin i Sverige 2014

28 april 2014 01:55

Anki : Nää dom står rätt långt ned på stegen med sina "socialbidragshåvar" och sin diagnos

 
Ingen bild

Lingon

28 april 2014 13:16

Jag vill tacka mig själv som tipsade Thoralf om länken till Jimmie Åkessons vårtal :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se