thoralf

Direktlänk till inlägg 26 april 2015

STOR ORO

Av Thoralf Alfsson - 26 april 2015 15:05

Det närmaste jag kommit de ”bevis” som lyfts mot Gustav Kasselstrand är hans svar till medlemsutskottet som Kasselstrand publicerade på SDU:s webbsida.


Vad har hänt efter den 30 juli 2014? Då skrev Mattias Karlsson följande på facebook.


”Riktigt jävla bra! Starkt jobbat ungdomar! Det här gör mig stolt över SDU   


Att gå från att vara stolt över SDU till att några månader sedan vilja utesluta SDU:s ordförande är ganska anmärkningsvärt. Dessutom efter en enorm valframgång och att ingen enskild händelse inträffat som skulle påverkat förtroendet drastiskt!


För min del har jag faktiskt väldigt svårt att förstå logiken i den process som pågår mot Gustav Kasselstrand. Består ”bevisen” mot Gustav Kasselstrand endast av de påståenden som Gustav bemöter i sitt svar anser jag att det inte håller. Det är alldeles för svagt och tunt! Som ordförande för ett ungdomsförbund måste man kunna föra en dialog med många olika kategorier och även motståndare. Att dessutom ta initiativ för att utveckla organisationen är en ordförandes skyldighet. Det är givetvis också så att alla initiativ inte bär frukt, utan vissa kan vara en återvändsgränd.


Samtidigt har jag full förståelse om andra personer av de åtta som medlemsutskottet rekommenderar uteslutning av, utesluts av partistyrelsen. En av dessa applåderar jag om han utesluts med tanke på vad som skickats runt på mejl av personen själv till sitt ”försvar”.


Om partistyrelsen går på medlemsutskottets rekommendation förutsätter jag att det finns ytterligare ”bevis” mot Gustav Kasselstrand, än det som publicerats och som också offentliggörs efter att partistyrelsen fattat sitt beslut. Är det så att ytterligare ”bevis” saknas ser jag det som mycket märkligt och anmärkningsvärt om partistyrelsen fullföljer uteslutningen. När det gäller övriga personer saknar jag underlag för att kunna uttala mig.


Partistyrelsens protokoll och hur varje ledamot röstat i uteslutningsärenden måste ju vara en ”öppen

handling” som alla sd-medlemmar har rätt att ta del av. Allt annat vore ett brott mot interndemokratin.


Jag förutsätter dessutom att varje ledamot i partistyrelsen redovisar hur man röstat när det gäller uteslutning av Gustav Kasselstrand! Allt annat vore att inte våga stå för sin åsikt! Annars kanske man skall avstå från att kandidera och bli återvald i partistyrelsen.


Jag känner idag en stor oro inför det som kan komma och vad det kan innebära för Sveriges bästa parti! Sverigedemokraterna!

 

Läs artikel Aftonbladet, Expressen,

 
 
Ingen bild

Mattias

26 april 2015 16:20

Gillar INTE vad partistyrelsen med Mattias Karlsson i spetsen och Jimmie Åkesson i bakgrunden(?) pysslar med. Har röstat SD så länge det har varit möjligt att göra det, det som nu sker inför mer eller mindre öppen ridå är riktigt illa.

Personligen gillar jag Kasselstrand och skulle se det som ett stort misslyckande om partistyrelsen driver igenom något, som verkar komma från någon form av storhetsvansinne från vissa individer. Ska någon uteslutas från SD så ska det vara på riktigt, riktigt goda grunder.

Glöm aldrig vart ni kommer i från, och vilka som har sett till att ni är där ni är idag!

 
Ingen bild

Jonatan

26 april 2015 17:09

Jag har hela tiden varit mer orolig för en ideologisk glidning åt pk-hållet än åt något annat håll. Den oron består alltjämt.

Sverige skall inte vara ett tåtripparsamhälle och sd skall inte vara ett tåtripparparti.

 
Ingen bild

Tony

26 april 2015 17:42

Tycker att det är olustigt med alla dessa uteslutningsärenden, och där det bara mumlas om orsakerna, om det finns sakargument för att SDU gjort något som strider mot SD s policy, så borde man redovisa detta klart och tydligt, vilket jag inte tycker att dom gjort. Och sen inga som helst kontakter med det kommunistiska Expo vare sig från SD eller SDU. Att överhuvud taget ha något med dessa figurer att göra, är en förolämpning mot dem som lagt sin röst på SD. Dom kommer i alla läge att jobba mot SD!

 
Ingen bild

Pierre

26 april 2015 18:05

SD är inget utan sina kärnväljare och invalda politiker är oftast de som klarar av att vända kappan fortast utan att ha en egen politisk åsikt och stabil grund att stå på , mina sympatier för SD är numera inte lika klara som de varit från början och detta tack vare allt fulspel som pågår på både lokal nivå och regional dito.

Att ett parti ökar så snabbt som sd betyder även att de lika fort kan tappa väljare om något bättre skulle dyka upp.
Vänstersvängen SD nu tagit betyder att det kommer fler sossar in i partiet vilket kommer urholka det gamla SD där personer som Kasselstrand och även Thoralf var individer man visste stod för sin sak utan att sticka kniven i ryggen på sina partivänner så fort de fick en chans att klättra på den politiska karriärstegen.

En uteslutning av Kasselstrand kommer straffa partiet mer än om de skulle utesluta Mattias Karlsson då Karlsson är direkt utbytbar , att sparka undan benen för SDU är vansinnigt då dessa är framtidens SD politiker.

 
Ingen bild

Gute

26 april 2015 18:36

Det finns ingen anledning att sitta och spekulera i processen om eventuella uteslutningar, har man inte alla fakta så är det lönlöst.

Det som är besvärande är att vissa inblandade (mest SDU) talar hej vilt med media och samtidigt gråter ut, det är så synd om oss.
- Det är ytterst oprofessionellt, och ger antydningar om dåligt samvete.

 
Ingen bild

Larre67

26 april 2015 18:54

I nio dagar till pågår Merit Wagers insamling på Kickstarter för att möjliggöra ytterligare en "Inte svart eller vitt – miggor berättar". Wagers verksamhet är oerhört viktig. Genom att förmedla rapporter från tjänstemän inom Migrationsverket (men även anställda på asylboenden, SFI-lärare och liknande) ger hon läsarna den mångfacetterade och nyanserade bild av svensk invandringspolitik som de etablerade medierna inte ens försöker att ge.
Om du anser att den svenska väljarkåren behöver få bättre och mer allsidig information om hur svensk invandringspolitik fungerar i praktiken så sätt en slant på Merit Wagers projekt! För den som vill öka upplysningen är det definitivt en bättre investering än tv-licensen.

https://www.kickstarter.com/projects/1885904345/inte-svart-eller-vitt-miggor-berattar-apr-2014-aug

 
Dragan Klaric

Dragan Klaric

26 april 2015 19:40

http://sdkuriren.se/kopplingen-mellan-identitarerna-och-sdu-ledningen/

SD toppen med denna artikel uppvisar samma ruttna mentalitet som researchgruppen, expo och alla andra svenskfientliga medier när man publicerar mail konversationer som tagits fram med olagliga medel genom att kapa mail systemet.

http://www.klaric.se

 
Ingen bild

Lena

26 april 2015 20:05

@Gute
har du inte läst vad Kasselstrand skrev, se länken ovan. När plötsligt Mattias Karlsson inte längre svarar på e-mail eller på andra sätt, vad kan man då göra? Även Mattias gjorde ju samma sak.
Visst Mattias Karlsson är smart och duktig att framträda i TV och vinna debatter på ett sansat sätt. Men det är något som är konstigt med det här. Enl. Kasselstrand var kontakten bra förra sommaren, men så plötsligt efter valet så upphörde kontakten trots upprepade försök att få kontakt med MK. Han vägrade svara och tala med Gustav Kasselstrand om vad som var problemet. Är det så en chef/ledare ska vara? Det förstår ju var och en att något som klämmer...

 
Ingen bild

Cosmi Debris

26 april 2015 20:18

Annat ämne Lästips!

Jens Kittel, AKA Kapten Blåskägg läser lusen av oduglingen Anna Kinberg Batra och rasar över den ansvarslösa och för landet katastrofala invandringen.

"Kapten Blåskägg: King and Queen of the idiots"

http://ledarsidorna.se/2015/04/kapten-blaskagg-king-and-queen-of-the-idiots/

 
Stefan K

Stefan K

26 april 2015 20:19

Mitt råd till Mattias Karlsson och partistyrelsen är följande:

Släng prestigen åt sidan och låt 7-klövern ägna sig åt detta. Låt inte personliga intressen rasera det som över 1 miljon svenska väljare så innerligt hoppas på och ge inte media, vissa intressegrupper och de politiska motståndarna det tvivelaktiga nöjet att se hur SD imploderar.

SD är på väg mot något stort, riktigt stort. Låt inte detta rasera allt. Sätt er ned med SDU:s styrelse, prata igenom saken, utfärda eventuella varningar, samsas sedan och jobba tillsammans för ett framtida Sverige som allt fler verkar längta efter.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Rune

26 april 2015 20:20

Jag är mycket tveksam till att rösta på ett SD som har en partiledning som omger sig med ja-sägare. Sådana partiledningar förstör partierna eftersom de dränerar partierna på begåvat och duktigt folk med ideer.
Göran Persson omgav sig med ja-sägare i S-partiet. Resultatet blev oerhörda svårigheter att få till en duglig partiledning efter hans avgång.
Rheinfeldt omgav sig också med ja-sägare och man ser ju också hos M-partiet hur svårt de har att få till en duglig partiledning.

 
Ingen bild

hummelstadskarin

26 april 2015 20:42

Det har gått några år, Thoralf, sedan jag skrev till Dig att jag var rädd att SD skulle bli ett annat Ny Demokrati. Där hade jag blivit bränd och det gav jag uttryck åt. Du försäkrade att det inte fanns någon anledning att jämställa SD med ND. Det visade sig att Du hade rätt. Då.

 
Ingen bild

DecemberKartellen

26 april 2015 21:16

Oskar Lindblom
Distriktsordförande, Sverigedemokraterna Skaraborg
skriver i Expressen, Debatt:

http://www.expressen.se/debatt/upphav-uteslutningar-med-interndemokrati/

"För några år sedan kampanjade partiet under parollen "Ge oss Sverige tillbaka!".
I dag säger jag: Ge oss SD tillbaka!".

 
Ingen bild

DecemberKartellen

26 april 2015 21:31

@Larre67

Tack för tipset om Kickstarter. Jag ser gärna att Merit Wager kan ge ut denna bok.Man sätter in valfritt belopp och för bara 5 kronor extra får man en e-bok av Inte svart eller vitt. Beräknad leveranstid är i oktober 2015.

https://www.kickstarter.com/projects/1885904345/inte-svart-eller-vitt-miggor-berattar-apr-2014-aug/pledge/new?clicked_reward=false


Inte svart eller vitt – miggor berättar, apr 2014-aug 2015 by Merit Wager

Bocka i denna om du vill ha e-boken.
kr5 SEK + You selected Backers will receive the book as an e-book. Estimated delivery: Oct 2015


https://www.kickstarter.com/projects/1885904345/inte-svart-eller-vitt-miggor-berattar-apr-2014-aug

 
Ingen bild

lassese

26 april 2015 22:01

Oskar Lindbloms artikel får mig att känna hopp.
Hoppas att Mattias Karlsson får dra sig tillbaka och att Kasselstrand får komma in istället.

 
Ingen bild

Göran

26 april 2015 22:09

@lassese,

Amen.

 
Ingen bild

jag

26 april 2015 23:13

@Larre67. Tack för tipset!

 
Lassekolja

Lassekolja

27 april 2015 00:39

Thoralf! Du är värd all beundran för Ditt rakryggade ställningstagande i "SDU-frågan!
Jag instämmer med många här, kanske framföt alla @Stefan K!
Eftersom jag känner den duktige Kasselstrand lite mer personligt än de övriga SDU-arna tycker jag det vore mycket sorgligt om han blir utesluten. Det vore slöseri med de personella SD-resurserna av sällan skådat slag! Oavsett hur det blir är jag däremot inte lika säker på konsekvenserna, som några kommentatorerna här verkar vara. Kan bara hålla tummarna och hoppas på fortsatt segertåg i svensk politik. Allt annat vore ju märkligt, eftersom alternativ till SD helt saknas!
SD 2018 ! ! !

http://www.status.st

 
Ingen bild

Cosmik Debris

27 april 2015 00:41

Alice Teodorescu:Integrationsdebattens snåriga paradoxer

http://www.gp.se/nyheter/ledare/ledarkronika/1.2695373-alice-teodorescu-integrationsdebattens-snariga-paradoxer

"I DAG KÄNNER sig en mängd människor, med olika etniska rötter, som främlingar i Sverige. Bland dessa finns såväl första generationens som femtonde generationens svenskar. Främlingar som inte känner någon samhörighet och därmed ingen solidaritet med varandra. Det är en farlig utveckling. När människor slutar lita på varandra eroderas sakta men säkert också tilliten till statens institutioner och representanter."

Kunde inte skrivit det bättre själv.

Full fart mot avgrunden är det som gäller. Och alla skall med förstås!

 
Ingen bild

Hm

27 april 2015 00:47

Det enda vi som bara röstar på SD kan göra är att två våra händer och hoppas på en annan lösning än uteslutningar. Den information som når oss via massmedia och internet pekar på fördel Kasselstrand och Hahne i sakfrågan. Det känns inget vidare att skriva detta eftersom Mattias Karlsson är den politiker jag tidigare haft störst förtroende för. Tveklöst har han gjort ett utomordentligt jobb som inhoppare för Åkesson men genom dessa uteslutningsärenden har han alldeles i onödan bjudit fulmedia på en passning de inte är sena att utnyttja. Dock verkar väljarna stå fast i sina sympatier för Sveriges enda oppositionsparti, vi får se hur det går fortsättningsvis.

 
Ingen bild

Blåsippan

27 april 2015 01:58

Jag klipper itu mitt medlemskort och skickar det till herr Karlsson efter typ femton års medlemskap om Kasselstrand utesluts. Sen hur jag röstar om tre år är en annan sak. Men markera måste jag göra.

 
Ingen bild

OH

27 april 2015 06:25

När jag röstat på SD har jag utgått utifrån att kandidaterna har normalt förstånd och ansvar . Nu är det hög tid för både SD och SDU att visa om det är så.

 
Ingen bild

Bengt

27 april 2015 06:44

Det är en maktkamp och Karlsson struntar fullständigt om hans bevis håller eller inte så länge han har möjlighet att sitta kvar med makten utan några som helst hot underifrån. Två gånger har de försökt kuppa bort Kasselstrand, men misslyckats och nu när Hahne lyckades ta över Stockholm blev hotet för stort,

 
Svensson

Svensson

27 april 2015 07:42

Karlsson tycks hålla på så länge,så det är stor risk att det är han själv som åker ur partiet.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

S-E Karlsson

27 april 2015 07:58

Förut var det bara snack om att stoppa/minska invandringen ,nu snackas det bara om interna strider , ryck upp er i SD !

 
Ingen bild

Pensionisten

27 april 2015 08:16

Ser ut som att många här är pessimister! Varför har ni röstat på SD? Är det för att ni är pessimister? Jag är urbota optimist och jag tror och hoppas på att eventuella uteslutningar kommer att gynna partiet. Vill man inte rösta på ett parti där medlemmarnas värdegrund ska vara inom de stadgar som finns så är det väl till att byta parti.
Jag tror på SD och jag tror att det görs rätt inom ledningen vad än media och en del tvivlare framför.
SD 2018 blir vinnaråret och kanske tidigare.

 
Ingen bild

Lärare

27 april 2015 08:16

Heder åt SD-ordföranden Lindblom som har ryggrad och vågar stå upp för interndemokratin!
Tusen Tack!

Vi får nu hoppas att uteslutningsärendena slängs i papperskorgen där hör de hemma!

Hela SD-skaran ute i Sveriges vackra land, står upp för Hahne och Kasselstrand.
Medlemmarna äger SD!
INGA uteslutningar alltså!

Vill även jag tacka vår Thoralf, för hans idoga arbete och visad pondus och kurage i detta ärende.

SD och SDU står enad inför en ljusare framtid!

Thoralf Alfsson

27 april 2015 08:29

Jag anser att det finns personer som skall uteslutas på grund av att de avviker ideologiskt!

 
Ingen bild

St Ulfsten

27 april 2015 08:29

Detta ser inte bra ut, jag förstår inte vad Karlsson-falangen håller på med. Att man hotar riksdagsledamöter med att plockas bort från listan i nästa val och sparkar anställda från kansliet bara för att de inte oreserverat säger ja och amen till allt vad Karlsson tycker är mycket allvarligt. SD är mer än Karlsson och 5-6 av hans kompisar.

 
Ingen bild

Gruvmor i Stråssa

27 april 2015 08:38

Om några år, är det dags att byta ut partiledningen, som i alla andra partier. Lägger man taket för lågt nu och gynnar enbart jasägare så kommer man inte att ha någon duglig partiledare när en sådan bäst skulle behövas. Ska SD då tvingas hämta någon utifrån, en "fackpamp" kanske? Se hur "lysande" det blivit i (S). :(

 
Ingen bild

Lärare

27 april 2015 08:53

Karlsson mobiliserar de interna krafter han har, nu i egenskap av Paula Bieler som skriver på sin Facebookssida. HUR trovärdig är hon? Arbetat nära Karlsson, framförd och påhejad av honom när det gällde sdu -ordförandeval tidigare.
Likaså när det gällde det senaste valet, då var det Vinge som Karlsson försökte slå ut Kasselstrand med. Misslyckades även det.

Är säker på att dessa fula försök, att bli av med en intelligent, skarp och omtyckt sdu-ordförande, kanske framtida stark konkurrent om makten, även nu misslyckas!

 
Ingen bild

Elisabeth (pensionär)

27 april 2015 09:03

SD är ett toppstyrt parti med "svågerpolitik". Där t.ex topparnas fruar får ett arbete utan att vara mest kvalificerade för tjänsten.
Står du på god fot med ledningen så utesluts du inte, trots flera främlingsfientliga uttalanden.
Konstigt att varken Ekeroth eller Söder har blivit ett ärende!

 
Ingen bild

Tobbe S

27 april 2015 10:23

Vi ska inte låta splittra oss. Vi har stadgar som vi ska följa och vi har distriktskongresser och en rikskongress och kommundagar. Skriv motioner, debattera och rösta. Låt oss inte ramla i den grop som EXPO & Co har grävt och försöker att putta ner oss i. Det vi ser är resultat av en illasinnad och fientlig strategi. Nu håller vi ihop!

 
Ingen bild

Pensionisten

27 april 2015 10:34

Vilka är troll här?

 
Ingen bild

Jenny K

27 april 2015 11:06

Bra skrivet Tobbe S, håller med till fullo. Håll ihop!

 
Ingen bild

HM Gotland

27 april 2015 12:03

Tobbe S - Instämmer fullständigt och har obrutet förtroende för SD´s partiledning.

Minns så väl hur det lät från en del håll när Patrik Ehn uteslöts för ett par år sedan. När det gäller det har vi facit förutom att han faktiskt inte bettede sig lika illa när ärendet pågick.

 
Ingen bild

Skånepåg

27 april 2015 12:11

@ Elisabeth (pensionär)

"Där t.ex topparnas fruar får ett arbete utan att vara mest kvalificerade för tjänsten."

Källhänvisning till detta emotses med stort intresse?

 
Ingen bild

elfyma

27 april 2015 12:45

Instämmer i Thoralfs analys.
Det måste finnas utrymme för nyansering av åsikter, alla kan ju inte tycka exakt lika.
Har svårare att smälta att Kristdemokrater som Julia Kronlid har så stort inflytande på SD. Hon låter ju som Ebba Busch Thor ! De kristna fundamentalisterna kan väl driva utvecklingen bakåt inom KD i stället för att omstöpa SD ?
Felet med den eminente Kasselstrand är att han har bättre musiksmak än SD-toppen.
Det kan de inte hiphoparna tåla.

 
Ingen bild

Tony

27 april 2015 13:05

Elisabeth(pensionär):

Ja fast det är ju ännu värre hos Sossarna,
för där det inte någon som är kvalificerad!

 
Ingen bild

Riffi

27 april 2015 14:03

Som sagt. Jag anser att det är en skam att en eller ett par människor i partitoppen stjäl partiet från tusentals medlemmar som i många fall (de flesta fall) arbetat för partiet med stora uppoffringar.

 
Ingen bild

tant Gul

27 april 2015 14:48

Islam skall dominera
--------------
Below is a speech given in 1994 by Dr. Mohammed Malkawi, who is said to be the founder of the Chicago franchise of Hizb ut-Tahrir.

https://youtu.be/OsRjp0ohJb8

Dr. Mohammed Malkawi, a.k.a “Abu Talha,” said, during a speech delivered at the International Muslim Khilafah Conference, held at Wembley Arena in London in August 1994, that “Islam is a “supreme system” that “will not coexist in the same place as democracy.”

“Islam is a system that Allah revealed to dominate all other religions,” he said.

Notice how clear and frank Dr. Malkawi is about what must happen to Western political and judicial structures: they must fall. They must give way to Islam. There will be no governance but Islamic governance. This must be the case, because Allah has decreed it so.
--------------
Så här lät det i London för 21 år sedan, hur låter det idag i London, i Sverige, i Botkyrka?

 
Ingen bild

Janita

27 april 2015 15:12

Jag tycker det är helt rätt att utesluta dessa två. har ni inte sett och hört hur Kasselstrand har förtalat SD-ledningen. Detta gynnar inte vårt parti. Jag litar på att ledningen vet vad de gör.

 
Ingen bild

Jenny K

27 april 2015 16:21

Skönt att dessa intrigmakare äntligen är uteslutna. Jag litar helt och fullt på partistyrelsens goda omdöme.
De har fått partiet att växa till nära 20% och med dessa omogna småpojkar uteslutna kan de nu börja vandringen mot 25%.

 
Ingen bild

Elisabeth (pensionär)

27 april 2015 16:32

@Skånepåg
Eftersom jag aldrig lyckas klistra in några länkar här så ber jag dig att istället googla på sverigedemokraterna, svågerpolitik, nepotism.
Genom dessa ord lär du få fram några läsvärda artiklar.

 
Ingen bild

Jepperdi

27 april 2015 16:32

Tycker att det är ett riktigt jäkla dåligt beslut. Drivna och kompetenta ungdomar utesluts av kontrollfreak som dessutom leker "arnstad". Riktigt illavarslande för framtiden.

 
Ingen bild

Lärare

27 april 2015 16:49

Förtalat? Han har åtskilliga gånger försökt få kontakt och ett samtal, men de har inte bemödat sig om att svara ens. Bedrövligt agerande av partitoppen. Kasselstrand har bara berättat sanningen. Vi får väl se hur det går på LD! Det mullrar i leden kan jag tala om.

 
8-klöver

8-klöver

27 april 2015 17:28

Ska vi ha en 8:a klöver att dras med nu? Ofattbart att en så duglig kraft som Kesselstrand utesluts. Lika stort fel som att inte sätta Alfsson på riksdagslistan. Och det senare fast man haft möjlighet att justera eftersom en ny och utökad lista togs fram.

Som det nu känns så skiter jag i allt. Ni kan ha det svennedjävlar. Gå under bara, jag skiter i er. Ni förtjänar fan inte att överleva vare sig som folk eller nation.

Hej då!

http://wngs

 
Ingen bild

Jesse

27 april 2015 18:02

Jag har röstat färdigt på Sd nu. Jomshof,Åkesson och Karlsson är ena riktigt obehagliga typer

 
Ingen bild

Rolliz

27 april 2015 18:06

Vilka kappvändare ni är här för inte så länge sedan så hyllade ni Mattias Karlsson som ersättare för Åkesson men nu är han helt kass tydligen.Det är pga såna som ni som Sverige är
bortom all räddning så fort det börjar blåsa lite så vill ni direkt överge SD.Ni tror er veta exakt allt hur allt ligger till mellan SD och SDU.Jag påstår inte att jag vet allt men Kasselstrand och Hahne har väl inte gjort annat än att krångla och provocera mot moderpartiet så de skulle gott kunnat bli utsparkade bara för det och så har de lipat ut i media för att få sympatier som riktiga snorungar.Vill ni att SD skall bli ett litet skitparti
utan något som helst inflytande så varsegoda ställ er på SDU:s sida då och dröm våta drömmar om en ljus framtid.

 
Ingen bild

lassese

27 april 2015 18:25

Om inte Landsdagarna upphäver denna skandal så är det slutröstat på SD för min del.
Jag begärde utträde då riksdagslistan saknade Thoralf, mfl och i stället tog in en massa ja-sägare.
Det är precis som Riffi skrev i en tidigare kommentar: Det är en skandal att en eller ett par i partitoppen stjäl partiet från tusentals medlemmar

 
Ingen bild

Kent

27 april 2015 18:39

Blåser lite i mot och alla skall lämna SD !? Herregud vilka lipsillar det finns ! Visa lite stake och gråt inte som ett par småglin. Litar helt och fullt på att Åkesson Karlsson och company gör allt dom kan för att få så stort genomslag som möjligt för SD politik som dom har fått förtroende för från 13% av väljarna. Jag menar 19,5 % är ganska skapligt och visar att dom vet vad dom sysslar med. Förövrigt så har ju kasselstrand och hane lipat något enormt i media och baktalat SD å det grövsta. Nej detta var ett bra beslut som nu gör att vi får dom första 20% arna.

 
Ingen bild

Pensionisten

27 april 2015 19:06

Instämmer med Kent!

 
Ingen bild

Elisabeth (pensionär)

27 april 2015 19:20

Testar att klistra in en av artiklarna som ni troligtvis ej får fram med de sökord jag tidigare rekommenderade.
Funkade som vanligt inte.
Sök på Mattias Karlsson exfru.
En DN-artikel som även tar upp några andra exempel.

 
Ingen bild

DDR2

27 april 2015 21:59

Jag tror att uteslutningarna tyvärr var nödvändiga. Man kan inte ha ett ungdomsförbund som samarbetar med nazister och hela tiden motarbetar moderpartiet.

 
Ingen bild

Blåsippan

28 april 2015 00:39

DDR2@ Har du sett några konkreta bevis på detta påstådda samarbetet med nazister från SDU? Mattias K försökte samarbeta med svenskhatande kommunister det har jag sett konkreta bevis på i alla fall.

 
Ingen bild

Blåsippan

28 april 2015 01:38

En del tycks tro att det är ledningens förtjänst att SD ökar och ökar. Visst till viss del men främst är det som ett självspelande piano hur övriga partier samt media agerar med skygglappar. Folk vaknar sakta men säkert pga gatubilden t ex. Hur SD nu skulle öka än mer genom uteslutningarna av Hane, Kasselstrand och Westin begriper jag inte. Det är väl från sjuklövern Mattias nu fiskar röster. Vad vet de om nämnda herrar? OK. Kanske ställer sig SD i bättre dager då de med vaga argument offrar (i PKs namn) enligt mig den enda rättmätiga tronföljaren till Jimmie nämligen Gustav Kasselstrand. Men det är jävligt fult gjort på vaga grunder och helt fel väg att gå. Mitt SD skall inte bli PK. Därför klipper jag mitt medlemskort efter ca femton trogna och stolta år. Så får det bli. Det är nog nu. Nolltoleransen kan dra åt fanders. Redan vid Erik Almquist vart jag riktigt besviken. Man skall stå upp för sina egna. Det gör inte SD.

 
Ingen bild

Jepperdi

28 april 2015 04:38

Fast nu har de ju inte samarbetat med nazister och motarbetat moderpartiet. De har haft en annan kandidat till en position, som vann, inget annat. Hoppas att de är lika rakryggade som Thoralf och att inte Sveriges sak skadas alltför mycket.

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

28 april 2015 22:45

Var inte Maria Danielsson SD.s val...Hon som ville bussa skolbarn till invandringsskolor? Förstår ingenting av SD politik numera.

 
Ingen bild

Gw.larsson @yahoo.se

29 april 2015 23:15

ett sorgligt och odemokratiskt beslut
Gösta

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se