thoralf

Direktlänk till inlägg 21 augusti 2017

AFTONBLADET MÖRKAR

Av Thoralf Alfsson - 21 augusti 2017 21:36

Aftonbladet har uppenbarligen bilder från kaoset utanför Karolinska sjukhuset häromdagen när en mobb försökte tränga sig in på sjukhuset och även lyckades enligt vad jag har förstått.


Svensk media har rapporterat sparsamt om bråken och jag har i varje fall inte sett några foton/bilder från Karolinska sjukhuset. Idag har jag fått länkar skickat till mig från en artikel i norska Dagbladet som även publicerat en bild på de personer som bråkar och försöker tränga sig in på Karolinska sjukhuset trots att både polisen och ett vaktbolag försöker stoppa mobben.Bilden som Dagbladet publiceras har uppenbarligen Aftonbladet/IBL upphovsrätten till då de tydligen sålt bilden till norska Dagbladet.


Visst är det märkligt att Aftonbladet inte själva publicerat bilden i tidningen eller på nätet.


Nej, förresten vi förstår nog alla varför Aftonbladet valt att inte publicera bilden när vi granskar den!

 
 
Ingen bild

Cosmik Debris

21 augusti 2017 21:42

Jag visste att du skulle "gå igång" på den norska länken ;-)

Jag har gjort några "nödvändiga" ändringar i en tidigare kommentar du inte tillät. Hoppas att ändringarna gör att du publicerar den. Handlar om pedofilnätverken i Rotherham som gör mig ursinnig. Provar igen om en stund

 
Ingen bild

Egon

21 augusti 2017 21:52

En bild säger mer än tusen ord.

 
Ingen bild

Förbryllad

21 augusti 2017 22:22

Jag hade lite väntetid och ögnade igenom ett Aftonblad. Det kan ha varit dagens nummer. Läste ledaren och framåt. Under lång tid har jag förundrats över hur människor lyckas blunda för det som sker i landet.
Nu förstår jag bättre. Läser de en sådan tidning och tror på vad de läser är det inte alls konstigt att S, i vissa mätningar, har 30%.

Helt fantastiskt! När det skjuts så du behöver ett betyg i numerisk analys för att hänga med, då satsar polisen på att försöka fälla fortkörare!!!

 
Ingen bild

weasel

21 augusti 2017 22:33

Det är väl dumt att publicera den där bilden, det är ju bättre om läsaren tror att det var sådana där "nazister" som slogs på sjukhuset.. :)

 
Ingen bild

Observer

21 augusti 2017 22:46

Medias roll ser ut att alltmer likna skyddande av brottsling(ar).

 
Ingen bild

Observer

21 augusti 2017 22:48

Det är ju ganska uppenbart att vi inte kan ha landets största medier som istället för viktig samhällsupplysning istället har tonvikten på politisk vänsteraktivism.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

21 augusti 2017 23:45

Gör ett litet experiment.

Fråga personer i er närhet som är politiskt korrekta och/eller dagligen och frivilligt sondmatas med SVT, SR, DN, SvD, Aftonbladet m.m om de hör talas om den pedofila våldtäktsskandalen i Rotherham. I Rotherham m.fl städer i England begick mängder av pedofila våldtäktsnätverk 1000-tals grova våldtäkter. Nästan alla offer var unga vita flickor. Det vet vi som inte är desinformerade. Underlåtelsen bland polis och socialarbetare att ingripa mot de muslimska våldtäktsnätverken, av rädsla för att kallas rasist - är ren ondska.

Man har offrat tusentals unga flickor. Hur i helvete kan man leva med det? Många exempel på samma ondska finns också i Sverige, att gräva fram. Varför skulle det inte finnas? Det är endast en fråga om någon journalist vågar börja gräva?
https://en.wikipedia.org/wiki/Rotherham_child_sexual_exploitation_scandal

Min gissning är att det sovande folket är helt oinformerade om dessa brutala och organiserade våldtäkter och barnarov som skett/sker i Rotherham.

Fråga er sedan, varför?

Förhoppningsvis ringer ni sedan och avanmäler ert TV-innehav. Om det inte redan är ordnat vill säga. ;-)

Muslimerna/araberna i England har inte upphört med sin vidriga sex- och slavhandel. De har sannolikt bara ändrat modus operandi eller återigen åtnjuter den immunitet som förhindrade att våldtäkterna avslöjades i första skedet.

…och slutligen en Ganman.

”En mamma skriver: ”Mina två döttrar vågar inte längre gå ensamma till affären. Inte ens mitt på dagen. De sitter hemma och är rädda. Vi bor i en liten stad i Mellansverige"

Ps.
Mycket riktigt, 9 augusti 2017 händer det igen: ”En ny muslimsk pedofilring och våldtäktsliga har avslöjats och dömts i Storbritannien”

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4775164/Police-paid-child-rapist-10k-spy-sex-parties.html

Detta kommer att fortsätta till någon vågar stoppa det.
Ds.

 
Ingen bild

Morningstar

21 augusti 2017 23:52

I kölvattnet på Charlottesville har nu den stora nedsläckningen börjat även i Sverige. Soundcloud har tagit bort följande poddar: Motgift, Ingrid & Conrad, Den Kokta Grodan, Vita Pillret och Nya Dagbladet. Radio Realism verkar ha klarat sig än så länge.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

22 augusti 2017 00:01

@Morningstar Måndag 21 aug 23:52

I&C ligger på:
https://www.spreaker.com/show/ingrid-conrad

 
Ingen bild

Cosmik Debris

22 augusti 2017 01:32

Detta är bilden som sprids i Ryssland av det muslimska maktövertagandet som pågår i Malmö. En svensk kvinna säger i inslaget; "det är som ett krig" . Undrar om UD sitter och jublar över den av RT förmedlade ”Sverigebilden”?


Kriminalvågen täckte den svenska staden Malmö efter att staden blev ett skydd för hela flyktingarnas armé (översatt via Google)

https://goo.gl/okLtiy

https://www.1tv.ru/news/2017-02-19/320204-kriminalnaya_volna_nakryla_shvedskiy_gorod_malme_posle_togo_kak_gorod_stal_priyutom_dlya_tseloy_armii_bezhentsev

 
Ingen bild

Mer mörkning om detta

22 augusti 2017 02:29

A petition put up just days ago urging the Trump administration to label the left-wing Antifa a “terror group”

The White House petition, posted by someone going only by the initials, “M.A.,” called for Antifa to be “formally” recognized as a terror group.

It states: “Terrorism is defined as ‘the use of violence and intimidation in pursuit of political aims’. This definition is the same definition used to declare ISIS and other groups, as terrorist organizations. AntiFa has earned this title due to its violent actions in multiple cities and their influence in the killings of multiple police officers throughout the United States. It is time for the pentagon to be consistent in its actions – and just as they rightfully declared ISIS a terror group, they must declare AntiFa a terror group – on the grounds of principle, integrity, morality, and safety.”

Antifa leaders contend their aggressive tactics are used only to fight hatred and racism.
http://www.foxnews.com/politics/2017/08/21/petition-urging-terror-label-for-antifa-gets-enough-signatures-for-white-house-response.html

Samma vänsterhat som här i Sverige.

 
Ingen bild

DDR 2.0

22 augusti 2017 04:07

Detta är ett utmärkt exempel på att det som vår nyhetsmedia håller på med, är ”selectiv news” och inte så mycket ”fake news”. ”Selectiv news” är mycket farligare än ”fake news” för att det är inte lika självklart att man ljuger när man väljer att ”glömma bort” vissa nyheter och på så sätt vinkla sanningen. Man ser ju hur farliga dessa kaviarkommunister är, när de sitter vid makten.

För mig känns det som om att en mardröm upprepar sig självt och allt runt omkring i samhället förfaller som det har gjort på 60 och 70-talet. Jag är född i Östeuropa och har varit med om att ”räddas” av dessa goda PK-människor som visste mycket bättre om hur det perfekta samhället skulle se ut. Det slutade att människor fick fly sina hemländer eller svälta på gatorna.

Själv har jag flytt från Sverige också för att slippa eländet, men mitt val hamnade på Tyskland, där sönderfallet riktigt har tagit fart nu med denna märkliga Merkel, som håller på att vinna valet nu i september genom att vägra berätta vad hon tänker göra. Vi får se vad denna inhemska terrorist kommer att ställa till det efter valet.

Vinner den inhemska terroristen, vilket alla mätningar visar, får jag flytta till mitt gamla hemland i Östeuropa. Där har folk, inom mannaminne, både varit med om kommunism och hitlernazism och de vill inte vara med om någon av dessa fullkomliga maktmänniskor igen, precis som jag själv.

 
Ingen bild

Laglydig

22 augusti 2017 04:35

OT
Men under temat "tar man hit mellanöstern så får man mellanöstern".
Enligt Jerusalem Post http://www.jpost.com/Breaking-News/Report-Ex-Palestinian-prisoner-killed-in-Sweden-502918
så har en palestinier skjutits till döds i sin lägenhet i Sverige (av Mossad?). Även om efternamnet inte är det samma som anges i artikeln så är förnamnet det samma och den enda person med det förnamnet som nyligen skjutits till döds i Sverige i sin lägenhet är mannen som sköts ihjäl i Limmared i lördags.
Enligt uppgifter tog sig fyra maskerade män i lägenheten sköt offret och tog sig därefter snabbt därifrån.
Hur skall Margot Wallström agera nu? Blir det nya utspel och protester mot Israel?

 
Ingen bild

Tony

22 augusti 2017 07:59

Hur länge kommer det Norska bolaget att stå ut med
att äga denna Ynkliga blaska, att man är så jävla dum
och tror att dom kan undanhålla befolkningen all den
skada som dessa horder av onyttigt folk åstadkommer
är patetiskt, det bara retar folk ännu mer.

Och SVT låt oss slippa se Babyfacet Anders Lindberg varje kväll i nyhetssändningarna som någon slags expert!

 
Ingen bild

SM811

22 augusti 2017 08:48

Danskarna har fått nog av muslimsk invandring.
"Efter terrordåden – 92 procent av danskarna vill ha folkomröstning om invandring"
https://samtiden.nu/2017/08/efter-terrordaden-92-procent-av-danskarna-vill-ha-folkomrostning-om-invandring/

 
Ingen bild

Tors Hammare

22 augusti 2017 09:22

Egentligen är de väl bara o sluta betala för Avfallsblaskan,dom precis som andra msm har abdikerat från deras roll o kolla makten utom Sd. Asylsökarna i Finland tänker välla in här nu när dom fått avslag o självklart står Migrationsverket med öppna armar och slukar dom med. https://www.sydsvenskan.se/2017-08-22/asylsokande-overger-finland-for-sverige

 
Ingen bild

Blomqvist

22 augusti 2017 11:35

Av poliserna på plats verkar det vara 3 kvinnliga poliser som verkar vara korta och spensliga. Ger ju inte någon pondus eller fysisk styrka. Polisbrist på mer än ett sätt, när stökiga män skall omhändertas. Inte undra på att mobben kunde ta sig in på akuten. Klart att inte det kan redovisas för alla. Ordningspoliser bör inte vara klenare än en normal man.

 
Ingen bild

World Traveller

22 augusti 2017 12:35

I går stängdes flera invandringskritiska bloggar ner, inklusive förra SDU-ordförandes, Kasselstrands, blogg. Jag gissar att Avpixlat och Fria Tider och troligen också Thoralfs blogg är blockerade innan 2019. Sen på det har vi censur och tillrättalagda nyheter på Facebook, Google och all media. Om du vill veta vem som verkligen styr ett land, ta reda på vem/vilka ni inte får kritisera.

 
Ingen bild

Ist

22 augusti 2017 12:56

Webbplatsen Newsmill öppnades för bidrag 2008-09-03. Den fick stor uppmärksamhet och växte snabbt under några år, och nominerades bland annat till Stora Journalistpriset år 2009. Sedan lades den ner ganska plötsligt i juni 2013, och det har inte tillkommit något liknande forum med samma bredd och genomslagskraft sedan dess. Bland de möjliga förklaringarna till detta har nämnts (1) det var för arbetsamt att driva Newsmill, (2) den bar sig inte ekonomiskt, (3) Newsmill lades ner därför att den uppfattades som ett hot mot konventionella media, (4) Newsmill råkade i vanrykte därför att den sades ge utrymme för islamofobi och andra oacceptabla tendenser. Följande är ett antal länkar till artiklar som kan kasta visst ljus på den ena eller den andra av dessa förklaringar.

Det är anmärkningsvärt att webbplatsen Newsmill inte längre existerar, och att de artiklar som redan hade publicerats där alltså har gjorts otillgängliga, eller i varje fall svårtillgängliga. Detta kan eventuellt vara en indikation på att förklaring (3) eller (4) gäller, och att Newsmill hade utmanat det som ibland kallas "starka krafter".

http://argumentochfakta.se/cliplib/cln.inventeringar/cln.inventering-43/in-swedish/

 
Ingen bild

Tony

22 augusti 2017 13:56

Det är väl bara i Sverige som det räknas som Islamofobi att kritisera Islam trots att står för nästa 1000% av alla terrordåd i världen?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

22 augusti 2017 14:15

Lyssna på dagens avsnitt av I&C

Nedsläckningen, Bechir och invandringsvåg från Finland - 170822

https://www.spreaker.com/user/9063921/nedslaeckningen-bechir-och-invandringsva

 
Ingen bild

GP levererar igen

22 augusti 2017 14:35

Cwejman: När ska terroristerna utvisas?
Terrorismen i Västeuropa det senaste året kan ofta härledas till personer som aldrig förvärvat rätten att befinna sig i Europa.

En migrationspolitik som inte förmår verkställa utvisningsbeslut och som låter människor försvinna i en skuggvärld är samma politik som möjliggör terrorism i Europa. Så länge den politiken inte ändras spelar det ingen roll hur många betonghinder som placeras ut i våra städer.
http://www.gp.se/ledare/cwejman-n%C3%A4r-ska-terroristerna-utvisas-1.4554761

 
Ingen bild

Cosmik Debris

22 augusti 2017 15:45

Misstänkt Åbo-terrorist dömd för gruppvåldtäkt på handikappad

"Utöver knivmannen Abderrahman Mechkah (som gått under det falska namnet Abdul Rahman i Finland) är fyra andra marockaner misstänkta för inblandning i fredagens terrordåd i Åbo och sitter därför häktade. En av de häktade är tidigare dömd för att sommaren 2016 ha gruppvåldtagit en handikappad kvinna."

Hur många sådana typer sitter just nu på Medborgarplatsen och skyddas av batikhäxor?

https://nyadagbladet.se/utrikes/misstankt-abo-terrorist-domd-gruppvaldtakt-pa-handikappad/

 
Ingen bild

Observer

22 augusti 2017 17:35

@World Taveller
-Sant! Det sista kommunisterna släppte i öst 1989 var ju TV-Husen, Av en anledning.
Det är därför som det är så viktigt att i en ev framtid i Europa och Sverige att media hålls med adekvata regler eftersom de är en samhällskritisk institution. De skall inte kunna "kapas" av en politisk falang. 
Ingen bild

Observer

22 augusti 2017 17:39

NU SKRIKER MEDIA UT ATT EUROPA MÅSTE TA ANSVAR FÖR MIGRATIONEN!

....Jasså, säger jag.

Är det inte emigranterna s j ä l v a som har det ansvaret?!!
Om du & jag emigrerar till t.ex Australien så vet ju alla att det är vi själva som individer som måste ta detta ansvar!
-Vad är fel innuti huvudet på Europas styrande ???

 
Ingen bild

Observer

22 augusti 2017 17:42

Vinner inte SD detta val så måste vi själva emigrera.
Nu måste HELA SD med ALLA sympatisörer verkligen ta i från tårna med att informera sin omgivning,
Det duger inte med nån kort reklamkampanj just före valet! -Tro inte det!
Nu MÅSTE vi ALLA hjälpas åt från o med NU IDAG.

 
Ingen bild

LaJo

22 augusti 2017 17:47

Var finns SD i den rikspolitiska debatten om asyl-och anhöriginvandring och massutvisning av 80.000 asylsökanden från 2015, och omfattande skjutningar runt om i landet, endast under senaste veckoslutet ,9 stycken med tre dödsfall. Frågan om invandringen togs inte upp i av Jimmie Åkesson i i Almedalstalet. Många av SD profilerna saknas i debatten , Kenth Ekeroth och Björn Söder för att ge några exempel. Det är inte skäligt, att Kenth Ekeroth skall tvingas bort från politiken i ett helt år genom en örfil i självförsvar som medfört en” politisk dom”. Han är en av de främsta SD-politikerna i debatten och kan vara en kommande justitieminister Ser dock framemot Jimmie Åkessons sommartal i Sölvesborg.

 
Ingen bild

Observer

22 augusti 2017 17:49

UPPMANING

ALLA HÄR INNE: Sveriges framtid hänger på er!!!
Nu har ni chansen att ändra på historiens gång.
Gör allt för att informera. Ring SD, maila och få med er fler. Och få med dem på att komma igång, och inte minst att Thoralf skall med oss in i riksdagen.

Vad säger ni?

Är ni med mig?

 
Ingen bild

Calle

22 augusti 2017 19:06

Enl. Svenska Public Service är mördaren i Åbo en 18 årig MAN.
Enl. samma public service är de strejkande!? på Medborgarplatsen 18 åriga BARN.
Det gäller att välja benämning så det passar syftet.

 
Ingen bild

Tors Hammare

22 augusti 2017 19:35

@Observer
Tar varje chans jag får att prata om ödesvalet o Sd men att få Svenne Banan att vakna ur Törnrosasömnen det är som o spotta i motvind av orkanstyrka. men vi kämpar vidare .......

 
Ingen bild

KS

22 augusti 2017 21:03

Käre Observer – 22 aug 2017;
Jag har samma oro som du om vårt lands nu-och framtid. Någon ”stridsopposition” tror jag emellertid inte är något för oss. (Svenskar). Däremot kan jag göra dig lite mer optimistisk när det gäller vilka som kommer att rösta SD 2018. På en arbetsplats, där det finns rätt många aktörer från den arabiska världen, är många av den uppfattningen att det den svenska regeringen gjorde hösten 2015, med öppna gränser, var det största misstag man kunde gjort! Uttalat av några araber från Irak, ”väl integrerade” med oss. Varför? Jo, när alla dessa som kom denna höst fått sina uppehållstillstånd måste de också ha mat mm för dagen. Vem betalar det? Jo bl.a du och jag, och i ”du” räknar jag alltså även in ovan nämnda människor som redan är svenska medborgare. Ergo, jag tror inte dessa röstar på något parti som försöker tränga undan deras behov om de skulle behöva anlita ”socialen”, utan, som några av dem menade: Vi får nog rösta på SD! Så, självbevarelsedriften är tydligen mer framträdande hos många ”utlänningar” än hos svensken!

 
Ingen bild

Dylan

22 augusti 2017 21:03

Vad tror du Thoralf?
Satte på tv-apparaten och direkt får se att Anna Kinberg Batra hänger löst. Tror du hon är kvar till valet 2018? I så fall lär det gynna SD.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

22 augusti 2017 22:06

Det är sant att Aftonbladet mörkar !
Likt all annan fulmedia.
Effekten är solklar.
HELA SVERIGE MÖRKNAR !

 
Ingen bild

Socker-Conny

22 augusti 2017 22:08

Jag har följt din blogg med stort intresse men förstår inte vad du vill ge Sverige, bara vad ogillar. Dina följare utrycker mest hat och en blind tro på vad du kan åstadkomma. Jag får känslan av att du vill att Sverige skall bli ett nytt Nord-Korea,är det så? Vi lever i en global värld med strömningar och influenser från alla världens hörn. Jag blir orolig när jag förstår SDs kulturpolitik då typ karda ull och knätofsar verkar stå högst på agendan. Vad finns för positivt att hämta hos dig som politiker och SD som inte håller med? Vore tacksam för seriöst svar.

Thoralf Alfsson

22 augusti 2017 23:39

Berätta för oss andra vad det finns att hämta hos islam och islamister.

Du tycks inte förstå att vi som land kan ha ett rikt utbyte med andra nationer och andra kulturer utan att ge hundratusentals människor uppehållstillstånd i vårt land.

När du tar Nord Korea som ett exempel visar du snarare på din egen trångsynthet. Japan är ett land med mycket restriktiv invandringspolitik och med en kultur som uppskattas av många. Är du lika negativ till Japan som du är till Nord Korea? Japaner är stolta över sin egen kultur. I Sverige har vi politiker från framförallt de rödgröna partierna som föraktar vår egen kultur.

Personer som föraktar sitt eget land och sin egen kultur har jag ingen sympati för. Jag undrar vad som har fått dem att bli så korkade.

Socker-Conny, ett bedrövligt alias för övrigt. Många av mina läsare är förtvivlade över utvecklingen i sitt eget land. Du har uppenbarligen inte noterat hur antalet skjutningar ökar, hur polisen går på knäna, hur sjukhuspersonal hotas av invandrargäng och invandrarsläkter eller hur välfärden är på väg att krackelera, trots att vi har en av de högsta skattenivåerna i världen.

Vad har du egentligen förstått med anledning av din fråga till mig?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Måndag 18 juni 13:01

    När en verksamhet bygger om/ut eller förändrar sin verksamhet utan att ha ett godkänt bygglov för förändringen brukar det ofta bli rubriker i lokalmedia, Barometern och Östra Småland. I synnerhet när det gäller en restaurangverksamhet. Många...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 17 juni 10:03

    DN har bestämt att ge bort prenumerationer gratis till förstagångsväljare. Eller snarare till personer mellan 18 och 25, vilket innebär även personer som fick rösta i valet 2014.   https://www.dn.se/ekonomi/fri-dn-prenumeration-for-alla-...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 17 juni 08:53

Jag undrar om Centerpartister är fullständigt blinda. I synnerhet de Centerpartister som använder sig av sociala medier. De har det mitt framför ögonen men ändå verkar de inte reagera!   Är de så fullständigt naiva eller är det tabu inom Centerpa...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 16 juni 17:58

Jag blir något förvånad när en moderat politiker går in och stödjer en vänsterextrem person som Pelle Frylestam som hyllar socialismen och använder gamla socialistiska monument som sin profilbild på Facebook. Pelle Frylestam som kallar alla som är kr...

Av Thoralf Alfsson - Fredag 15 juni 15:57


  På bilden finns bara männen med. Kvinnorna fick stå ca 50 meter ifrån männen och imamen som talade och gapade i högtalarna. Foto Privat.   Jag har idag kontaktats av flera boende i Norrliden som varit upprörda över att det idag på morgonen k...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 066 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se