thoralf

Direktlänk till inlägg 20 augusti 2017

2 MILJARDER KRONOR ÄR INTE LÖSNINGEN

Av Thoralf Alfsson - 20 augusti 2017 12:48

 

Panikåtgärd av Stefan Löfven.


Jaha, då har de skjutglada invandrarna kostat oss ytterligare 2 miljarder kronor under 2018 och under de närmaste tre åren 7,1 miljarder.


”Polisen får 2 miljarder extra”. Vadå får? Det är vi ordentliga medborgare och skattebetalare som får betala detta. Det är miljarder som tas ifrån välfärden inom skolan, vården och omsorgen.


Ännu en brandkårsutryckning från Stefan Löfven och den rödgröna regeringen. Det är en kraftfull signal om att vårt rättssystem är på väg att kollapsa under trycket från massinvandringen och de kriminella utanförskapsområdena.


Jag anser att det absolut bästa och billigaste är att ta ifrån dessa kriminella individer deras uppehållstillstånd och medborgarskap om de har dubbla medborgarskap. De skall dessutom även utvisas från Sverige, tillsammans med deras familjer. Det är antagligen det enda verksamma sättet att få de anhöriga att förstå vilket ansvar de har för sina familjemedlemmar i dessa kriminella kretsar.


Sveriges grundlagar kan bara ändras av två beslut i riksdagen med ett val emellan besluten. Det finns alltså fortfarande en möjlighet att ändra grundlagen redan till hösten 2018 om viljan finns att dra in medborgarskapet för kriminella invandrare. Nästa chans blir inte förrän 2022 om det inte skulle bli ett extraval under nästa mandatperiod.


Regeringen och ledande politiker borde jobba efter POLO-formeln.

Problem

Orsak

Lösning

Optimal lösning


Jag upplever att Stefan Löfven och den rödgröna regeringen hoppar över problem och orsak! Istället går man direkt på en lösning genom att i detta fall ta ytterligare 2 miljarder av skattebetalarnas pengar till Polismyndigheten.


Stefan Löfven och partierna inom 7-klövern skulle fundera lite mer på problem och orsak, dessutom vad den optimala lösningen skulle kunna vara!

 
 
Ingen bild

Pepparholm

20 augusti 2017 13:01

Det behövs inga fler ord än det Thoralf skriver.

En akut åtgärd vore att byta till en fungerande rikspolischef och att byta till en justitieminister med kortare startsträcka, mindre mundiarré och modet att ta snabba beslut.

 
Ingen bild

Tors Hammare

20 augusti 2017 13:17

Nej POLO är inte så bra som BUMS metoden,
Bara
Ut
Med
Skiten

 
Ingen bild

Cosmik Debris

20 augusti 2017 13:34

Fredrik Reinfeldt och Stefan Löfven har fyllt landet med våldsamma muslimer och araber. Dessa människor kan inte leva i ett civiliserat samhälle som kräver egenansvar. Dessa primitiva avarter måste leva under en diktator som utdelar kännbara kroppsstraff. Inget annat fungerar.

Fem skottlossningar på ett dygn?

Du har att göra Löfven!! Pajas!!

 
Ingen bild

S-E Karlsson

20 augusti 2017 14:04

Att inte Löfven bjöd in Jimmie Åkesson till sitt födelsedagskalas ,överskuggar ta mej faen allt ! Fy faen vad ruttet !

 
Ingen bild

Gustaf

20 augusti 2017 14:15

S-E Karlsson.
Ja visst men han har inget till övers för Jimmie Åkesson.
Åt helvete går det med oss i Löfvens Sverige.

 
Ingen bild

C Andersson

20 augusti 2017 14:22

Få är ett missbrukat ord. Han ska inte få avsked! Han ska sparkas!

 
Ingen bild

Tony

20 augusti 2017 14:25

Den mannen kommer aldrig att begripa att det är inte mer pengar till dessa fridstörare som behövs, utan mindre, kraftigt sänkta bidrag, större krav på att skaffa sig ett arbete, försörjningskrav för dem som tar hit sina anhöriga, upprepad brottslighet= lika med utvisning, minst 10 år utan grov brottslighet för att få medborgarskap till att börja med.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

20 augusti 2017 14:27

Ett av SD:s vallöften inför valet -18 måste bli ett absolut stopp för all anhöriginvandring. Löftet måste också vara icke förhandlingsbart.

Annars? Hur tror ni Sverige ser ut om 400 000 muslimer anhöriginvandrar till VÅRT land inom loppet av 4-5 år?

Det kommer att gå åt helvete.


Intervju med Magnus Henrekson
https://www.youtube.com/watch?v=zm4XpRWVneA

 
Ingen bild

Rune

20 augusti 2017 14:35

Nja?
Två omröstningar på varsin sida ett val är helt riktigt i normalfallet.
Men jag har för mig att man kan ändra grundlagen i en enda omröstning, om det finns sk "Kvalificerad majoritet". Och då skall det vara en majoritet på kanske 75 -- 80 procent. Jag kommer inte ihåg den exakta siffran, men den lär ligga inom detta härad.

 
Ingen bild

Ansvarig utgivare Thomas Mattsson EXpressen

20 augusti 2017 14:37

Viktigt berätta om terrordåd – men faktiskt vanligare att dö av hundbett eller varmt vatten.
http://bloggar.expressen.se/thomasmattsson/2017/08/viktigt-beratta-om-terrordad-men-faktiskt-vanligare-att-do-av-hundbett-eller-varmt-vatten/

Min personliga tolkning:
Förbjud hundar och varmt vatten!

Terrorismen inget att hetsa upp sig på.

 
Ingen bild

calle

20 augusti 2017 14:51

problemen är ju öppna gränser där knark och vapen forslas in utan att tullen kollar. dom som skjuter har ju växt upp områden som nu benäms "utanförsskapsområden" dessa som 7 klövern själva har skapat under 30 år. när dessa områden byggdes på 60-70 talet var det inga problemområden, och fastigheterna i sig skapar inte problem. så här inser alla att det är främst utländska männ som skapar problem, med religiösa och kulturella ideer. och många invandrare vill inte bli samhällsbyggare åt Svenskar, mycket lättare att söka sig till kriminalitet och utnyttja välfärdens bidrag.

problem nr 2 är ju politisk korrekthet, där polisen inte får ta itu med problem, som naturligt uppstår med att olika kulturer skall blandas, i ett och samma land. Svensk samhällsbyggarkultur med Svensk arbetarkultur samhälle, fungerar inte med 7 klöverns mångkultur som blivit mer att likna ett kalifat.

kärnpunkten är ju att polisers brottsbekämpning, motarbetas av politisk korrekthet, där allt går ut på att dölja att personer från andra länder kan begå brott. 7 klöverns nämndemänn och åklagare , ja hela rättsväsendet frikänner och ger låga straff. som advokater tjänar miljoner på

så vad skall dessa 2 miljarder göra för skillnad? blir väl mer anställda som skall utreda och fundera ut agendor så 7 klövern skall kunna plantera nyare argument inför valet och kunna hävda man gör nåt, om granländerna börja vilja stänga gränserna, mot det nya Sverige

 
Ingen bild

Lotta_1

20 augusti 2017 15:41

Mångkultur betyder enligt Wikipedia "Som beskrivande begrepp syftar det på ett förhållande där flera etniska grupper med olika kulturer samlas inom samma politiska enhet." I Sverige har 7-klövern totalt missuppfattat betydelsen och tror att mångkultur står för mång(a från samma)kultur. Det bevisas genom att de flesta som kommer hit är muslimer. Det är ju knappast mångfald utan islamsk enfald.

 
Ingen bild

Tobbe S

20 augusti 2017 16:35

Med tysk eller fransk polistäthet borde vi ha ca 40.000 st poliser

 
Ingen bild

calle

20 augusti 2017 17:00

lotta_1 15.41

troligen betalar oljeprinsarna ut partistöd till 7 klövern, som motköp för att bilda ett kalifat i Sverige. det är ju mest muslimer som får uppehållstillständ och medborgarskap. finns ju 7 miljarder månniskor i världen, alla skulle ju hade det bättre med dubbla medborgaskap och bidragsregn från Sverige, även om man flyttar hem. med det erbjuds bara muslimer. så varför? ju pengar till eliten i Sverige

 
Ingen bild

Biffen

20 augusti 2017 17:04

Har ringt hem till mina föräldrar och de berättade för mej att det inte kan hålla på som det gör i Sverige nu: ”vi har fått tandläkartider till hösten 2018 och flyktingar får besöka tandläkaren direkt.” Mitt svar var att jag tyckte att de borde rösta på ett annat parti nästa gång de röstar. ”Det kan vi inte göra för att då är vi rasister”.

Detta är Sverige i ett nötskal – hur man än vänder på sig har man röven bak. Blir det inte rätt på valsedeln nästa gång, kan man direkt hälsa hem. En ny mandatperiod med svetsaren och de andra clownerna på 7-klövern kommer landet aldrig att överleva.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

20 augusti 2017 17:06

"Jag flyttade ifrån Malmö redan 1995 och besöker ytterst sällan Malmö kvällstid nuförtiden. Malmö är en helt annan stad än när jag flyttade. Nästan ingen ser ut som jag längre. Tjejernas blonda huvuden är lätta att följa i folkvimlet."

Festivalkultur
https://ledarsidorna.se/2017/08/festivalkultur/

En lösning är att Malmö blir ett renodlat muslimskt getto. Tvångsförvisa alla muslimer och araber till Malmö. Låt dem helt enkelt få Malmö. Stryp alla förbindelser med staden och alla statsbidrag. Betrakta inte staden som svenskt territorium. Erbjud "Malmöborna" återvändarbidrag.

Bygg en mur runt staden. Några välövervakade gränskontroller måste tillåtas för nödvändig trafik.

Om Sverige ska kunna gå att rädda, vill säga.


 
Ingen bild

Edward

20 augusti 2017 17:08

Det krävs nog mer än några miljarder om vi ska kapprusta mot terroristerna.

The Sun 15 mars 2017:
Shocking police pictures reveal 10,000-weapon arsenal including howitzers, machine guns and grenades intended for the hands of terrorists in Europe

https://www.thesun.co.uk/news/3092362/shocking-police-pictures-reveal-10000-weapon-arsenal-intended-for-the-hands-of-terrorists-including-howitzers-machine-guns-and-grenades/

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

20 augusti 2017 17:30

Nu ska Löfven "ta tag i problemen i laglösa områden ordentligt" !
Ska bli intressant att se om det blir korv eller hamburgare.
Den pajasen tror att när han säger så blir alla rädda och lugnar ner sig.

Jag har skrivit här tidigare och säger igen.

Det måste rensas i "vilda västernområden,ju längre man väntar desto hårdare måste man ta i

 
Ingen bild

Harry

20 augusti 2017 17:42

Ett inlägg i debatten!
http://foliehatteniteckomatorp.blogspot.se/2017/08/president-trumps-varld-ar-en-monumental.html

 
Ingen bild

Tors Hammare

20 augusti 2017 18:47

@Pretty Boy Floyd:
Eller vilda vänstern områden :)

 
Ingen bild

Cosmik Debris

20 augusti 2017 19:04

Sverige måste få ett kompetent styre. Det hastar!!! Att riskera att oduglingar såsom Stefan Löfven, Annie Lööf, Fridolin eller AKB förstör landet ytterligare är uteslutet. Inkompetens ska inte få störta landet ännu längre ner i avgrunden.

Vi måste på något sätt få till en meritokratisk samlingsregering.

Mitt förslag på några personer som bör ingå i en sådan regering:

Thomas Gür
Magnus Henrekson
Inga-Britt Ahlenius

 
Ingen bild

Cosmik Debris

20 augusti 2017 19:40

Rekommenderad läsning

Klyftan mellan väst och islamvärlden
https://goo.gl/bGDUSD https://detgodasamhallet.com/2017/08/20/8981/

"Den österrikiska undersökningen visar att 30 procent av de tillfrågade somalierna anser att man alltid måste vara beredd att dö för sin tro. En fjärdedel ansåg att islam borde påverka österrikisk lag. En klar muslimsk majoritet, 60 procent, är för att inskränka yttrandefriheten och göra det förbjudet att skämta om islam. I den somaliska gruppen var 70 procent för ett förbud. 72 procent av somalierna ville att Österrike skulle bli mer islamiskt."

Sverige dör mitt framför era ögon.

 
Ingen bild

Björn

20 augusti 2017 19:55

Nalle Puh är ju en ganska klok liten Björn. Han som ni vet, bor I 7 mila skogen. Tror att han skulle bli en bra rikspolischef. Han har en mall på problemlösning.
SOLVE.
Vid den förra polisomorganisationen, 1995, som då kom att kallas närpolisreformen var ett av ledorden problemorienterad polisverksamhet. All polisverksamhet skulle vara problemorienterad. Lät ju bra. Så klart att det hela också sprack. Alla närpoliser som skulle vara ute och verka problemorienterat de kom allt mer att stanna kvar inne på kontoren och närpolisstationerna stängdes sen igen I en allt snabbare takt. Vad var problemet? Det som började så bra. PENGAR och Internt bråk samt chefer som inte visste riktigt vad de skulle göra.

Hur tror man att det bara är att kasta till polisen en massa pengar så blir allt bra. I en tid då poliser slutar pga frustration över att samhällets olika aktörer inte samarbetar som de borde, att vaneförbrytare allt för många gånger får åtalsunderlåtelser, får stora rabatter då de begår flera brott , att de allt för ofta döms till minimala straff samt att det ofta inte blir några straff då man misshandlar poliser eller I de fall de ändå döms så döms inga brottsskadeersättningar ut, då poliser anses vara mentalt förberedda för sånt. Dessutom i en tid då man inte ens fyller upp platserna på polisutbildningarna.
Ska vi kunna reda upp denna soppa måste vi ju ha en stark poliskår, ett försvar värt namnet samt en fungerande tull och kustbevakning. Kan ju vem som helst räkna ut, att om samhället börjar visa en tuffare attityd mot dessa de oönskade människorna så kommer oroligheterna I problemområdena som ett brev på posten.
SOLVE då;
Särskilj problemet eller situationen
Observera, organisera och definiera problemet eller situationen
Lär genom att ifrågasätta alla delar av problemet
Visualisera tänkbara lösningar, välj en och finslipa den.
Effektuera lösningen och följ upp resultatet.
(från boken "Problemlösning enligt Puh")

 
Ingen bild

Bettan

20 augusti 2017 19:58

Nyval nej det går dem ju aldrig med på ju, dem har ju stoppat flera nyval 14-17!!!

 
Ingen bild

Lotta_1

20 augusti 2017 20:14

Varför måste alltid gammelmedia vid varje islamistdåd hitta en muslim att intervjua? Extra bra om det visar sig att muslimen är lite hjälte. Typiska exempel på det är de senaste muslimdåden i Spanien och Finland. Tror dessa dårar att de båda tar ut varandra så att ett nolläge inträder? I kvällens Rapport lät man muslimer komma till tals och uppgav att muslimer i Barcelona haft flera demonstrationer och skanderat att islam är fredens religion. Är det svensk medias uppgift att jobba med damage control åt muslimer?

 
Ingen bild

Pepparholm

20 augusti 2017 20:18

Vi kan nu på flera bloggar läsa att Fortifikationsverket lämnat ut uppgifter och ritningar till kineser genom outsourcing. Detta under Reinfeldts tid som statsminister. Det nämns i bloggarna om flygflottiljer som vi ju inte har så många kvar. Men det finns också berganläggningar som Fortifikationsverket förvaltar. Där regering och riksdagens krigsdelegation ska leda landet vid ofärd. Här finns det verkligen anledning att ta fram fakta och ställa till ansvar.

 
Ingen bild

Molle

20 augusti 2017 20:25

Men stämmer det här och håller tills valet så kan vi vara lite glada....

https://petterssonsblogg.se/2017/08/20/riksdagsvalet-2018/#more-229230

 
Ingen bild

C Andersson

20 augusti 2017 20:55

@Lotta_1@ Är Arron James Hassan Zubier muslim?

https://www.facebook.com/H.Zubier?fref=ts

 
Ingen bild

Lotta_1

20 augusti 2017 21:41

@C Andersson med ursprung i Egypten där 90 % är sunnimuslimer enligt Wikipedia. Vad tror du?

 
Ingen bild

Hulda mk1

20 augusti 2017 21:44

@ Calle. Undrar hur mycket av svenskt näringsliv som araber äger.. Med aktier. En enorm tumme i ögat på näringsliv och regering..

 
Ingen bild

Systemfel

20 augusti 2017 22:02

"Utöver satsningarna på polisen hade Stefan Löfven med sig två nyheter i sitt sommartal i Eskilstana. Den ena handlade om Förintelsen, eller snarare om att inte glömma den. Regeringen vill återinföra stödet för skolklasser att besöka Auschwitz samt arrangera en uppföljning till 2000 års Förintelsekonferensen i Stockholm om tre år. Antisemitismen sticker tyvärr upp sitt grinande ansikte även i vår tid.

Han får börja med antisemitisemen i sina egna led, Margot W, Tro och Solidaritet med Ulf Bjäreld i spetsen mm

 
Ingen bild

Joho

20 augusti 2017 22:17

Svenska folket verkar korkade nu demonstrerar barnmorskor och andra angående förlossningsvården har folk sågspån i huvudet liksom sjuklövern fattar dom inte att den röda tråden är den okontrollerade massinvandringen som fortfarande pågår och som ligger bakom all skit som gör att allt håller på att kollapsa i samhället vilka naiva människor det finns i massor blir svårt att få dom att tänka klart .

 
Ingen bild

s29

20 augusti 2017 22:38

Jodå,Thoralf det är kloka råd till farbror Stefan,men jag misstänker att det är lättare att göra oss bloggare till kvantfysiker.Vår korrupta skitregering får Monte Phyton att framstå som en Dokumentärserie.

 
Ingen bild

C Andersson

21 augusti 2017 09:11

@Lotta_1@ Jag varker tror eller vet, det var därför jag ställde frågan. Aron och James/Jakob är bibliska namn. Hassans mor hade två namn med olika urspung. Är de återstående 10 procenten av Egyptiens befolkning också muslimer? Brukar muslimer ha så färggranna sidor på Facebook?

 
Ingen bild

steve

21 augusti 2017 10:37

En reflektion ifrån Järvaområdet i Stockholm
Idag parkerar och kör man bil överallt i området. Parkeringsvakter har inte varit på vissa kvarter sedan år tillbaka av rädsla för att utsättas för våld.
TV-avgifts kontroller har upphört av samma orsak som ovanstående.
När man inte kan åtgärda dessa problem, tro inte att de kommer klara av den tyngre brottsligheten.
Lokalpolitikerna tar inte överhuvudtaget tag i dessa problem utan deras förslag är ytterligare faciliteter som utomhusbad i 200 miljoners klassen. Men det gäller väl att hålla sig väl till majoriteten röstande som idag består av 80-90 procent invandrare.
Förmodligen samma utveckling i övriga no-go-zoner i landet.

 
Ingen bild

Lotta_1

21 augusti 2017 11:01@C Andersson
Ursäkta men vad är ditt problem? Känns som om du utsett mig till någon du skall ge dig på i kommentarsfältet? Vad jag vet har jag aldrig skrivit något gällande dina inlägg så lägg ner din hetsjakt och sök hjälp du mår uppenbarligen inte bra.

 
Ingen bild

C Andersson

21 augusti 2017 13:15

@Lotta_1@
Jag ställde en fråga till dig angående ditt inlägg om ”en muslim att intervjua”. En sakfråga.

”Varför måste alltid gammelmedia vid varje islamistdåd hitta en muslim att intervjua? Extra bra om det visar sig att muslimen är lite hjälte. Typiska exempel på det är de senaste muslimdåden i Spanien och Finland.”

Varför hoppar du på mig och anklagar mig för än det ena än det andra när du inte kan svara? Stå för vad du skriver i stället för att gå till personangrepp!

Thoralf Alfsson

21 augusti 2017 14:25

Med tanke på sitt namn och bakgrund var Hassan klippt och skuren för att lyfta fram av pk-journalisterna. Det räcker med att han var invandrare!

 
Ingen bild

Lotta_1

21 augusti 2017 14:48

@ C Andersson
Detta är mitt absolut sista svar till dig. Har du sett detta? Bekräftar vad jag skrev i mitt första inlägg. Det har även isat sig att "hjälten" dessutom ljög.

http://www.expressen.se/nyheter/ahmed-18-forsokte-stoppa-terroristen-i-abo/

Och innan du skriver det, nej jag kan inte finska men bilderna talar ju sitt tydliga språk.

http://mvlehti.net/2017/08/18/lukijan-videokuvaa-talta-tilanne-naytti-paikan-paalla-turussa-kun-jihadistit-iskivat-k18/

 
Ingen bild

Cosmik Debris

21 augusti 2017 15:20

Hela historien om den "hjälpsamme" muslimen är nog inte berättad.

https://goo.gl/NdRpzb
https://minfil.org/N6y7mac7b5/Turvis-kk-1.jpg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Måndag 18 juni 13:01

    När en verksamhet bygger om/ut eller förändrar sin verksamhet utan att ha ett godkänt bygglov för förändringen brukar det ofta bli rubriker i lokalmedia, Barometern och Östra Småland. I synnerhet när det gäller en restaurangverksamhet. Många...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 17 juni 10:03

    DN har bestämt att ge bort prenumerationer gratis till förstagångsväljare. Eller snarare till personer mellan 18 och 25, vilket innebär även personer som fick rösta i valet 2014.   https://www.dn.se/ekonomi/fri-dn-prenumeration-for-alla-...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 17 juni 08:53

Jag undrar om Centerpartister är fullständigt blinda. I synnerhet de Centerpartister som använder sig av sociala medier. De har det mitt framför ögonen men ändå verkar de inte reagera!   Är de så fullständigt naiva eller är det tabu inom Centerpa...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 16 juni 17:58

Jag blir något förvånad när en moderat politiker går in och stödjer en vänsterextrem person som Pelle Frylestam som hyllar socialismen och använder gamla socialistiska monument som sin profilbild på Facebook. Pelle Frylestam som kallar alla som är kr...

Av Thoralf Alfsson - Fredag 15 juni 15:57


  På bilden finns bara männen med. Kvinnorna fick stå ca 50 meter ifrån männen och imamen som talade och gapade i högtalarna. Foto Privat.   Jag har idag kontaktats av flera boende i Norrliden som varit upprörda över att det idag på morgonen k...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 066 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se