thoralf

Direktlänk till inlägg 17 augusti 2017

TVÅ MOT TVÅ

Av Thoralf Alfsson - 17 augusti 2017 23:17

 

Sentios mätning i augusti ger SD nytt rekord!


Idag inträffade något häpnadsväckande i Opinion live. Paula Bieler var inte ensam på sin sida! Det var två mot två debattörer! Expo:s Alexander Bengtsson läxades upp av Ann Heberlein så det sjöng om det. Alexander Bengtsson förstod inte vad som hände 😉 Jag kan dock inte få bort mina tankar att Alexander Bengtsson med sin frisyr och lock gav vissa associationer till Adolf Hitler. Det var bara mustaschen som fattades.


Paula Bieler och Ann Heberlein sa precis det som behöver sägas. Mikael Wihe och Expo:s Alexander Bengtsson anser uppenbarligen inte att svensk lag skall följas, inte ens de lagar som instiftats av EU. Som t.ex Dublinförordningen. Vänsterfolket har fått härja fritt alldeles för länge !


Jag hörde Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt i dagen luncheko i P1. Vänsterpartiet vill satsa 44 miljarder kronor i utsatta områden. Undrar om Johan Perssons utomhuspooler i utsatta områden i Kalmar ingår i dessa 44 miljarder kronor.


Jonas Sjöstedt säger att dessa miljarder skall satsas i områden där politikerna svikit. Jonas Sjöstedt ger med andra ord svenska politiker skulden för skjutningar och klanbråk och gängkonflikter. Uttalandet är så förbannat dumt att man blir allergisk mot vänsterpartiet. Jonas Sjöstedt begriper inte ett jävla dugg!Jonas Sjöstedt kan pumpa in hur många miljarder som helst i dessa områden, konflikterna mellan gängen, klanerna, släkterna, de etniska grupperna och de olika religionerna kommer bara att fortsätta och sannolikt öka!

 

Ikväll kom den senaste undersökning från Sentio. Nytt rekord för SD! Hur många tror på Demoskop och Expressen? Det här är sannolikt verkligheten.

 

Hur många tror att vi under fredagen får läsa om Sentios undersökning i Expressen, Aftonbladet, DN, SvD eller Public service? Att Public service som skall vara objektiva undviker att redovisa Sentios undersökningar är en skandal!

 
 
Ingen bild

weasel

17 augusti 2017 23:38

Det var (som alltid ) en smått surrealistisk upplevelse att se SVT opinion ;
Först Mikael Wiehe som berättar att sverige har något slags moraliskt ansvar att släppa in människor från Iran eftersom Sverige tydligen har skapat krig i Afghanistan.
Därefter den ...ehrm...politiskt sakkunniga experten Regina Lund som berättar att man ska "sudda ut alla gränser eftersom vi ju alla är människor på jorden".
Att det skulle resultera i vissa påfrestningar på välfärden och ekonomin och bostadsmarknaden om sverige släpper in någon miljon människor per år saknar naturligtvis relevans eftersom vi ju alla är människor.
Och sedan den auktoritära diktatorn Bengtsson som kallar MP för "extremhöger".
Inget av detta absurda förvånade mig dock så särskilt mycket. Det var väl som det brukar i SVT-studion.
Men däremot blev jag väldigt förvånad över att det var "två mot två" .
Och närmast chockerad över att debattledaren var relativt neutral och inte deltog på den "goda" sidan.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

17 augusti 2017 23:39

Socialisten (Adolf Hitler var också socialist) Jonas Sjöstedt vill alltså satsa 44 Miljarder under ett antal år för att rusta upp muslimska och afrikanska getton. Jag hittar inte länken, men har läst (Dagens Industri, tror jag) att kostnaden för att rusta upp utanförskapsgettona är minst 1000 miljarder.

Det socialisten Jonas Sjöstedt håller på med är kvalificerat jävla trams. Det kommer aldrig att hända att 1000 miljarder satsas av skattebetalarnas pengar, för att rusta upp alla dessa getton.

 
Ingen bild

Veritas

17 augusti 2017 23:58

Ta't lugnt Thoralf, Public Service reaktion kommer på valnatten med diverse ångestladdade bortförklaringar och annat kvalificerat skitsnack.
SD 2018 >>>>>>>>>>>

 
Ingen bild

Cosmik Debris

18 augusti 2017 00:41

Mycket bra krönika på DGS.

"Förr eller senare tar guldet alltid slut. Avgörande för framtiden är då vilka som blir kvar.[…]Är det de som anser att någon annan bär ansvaret för deras orealistiska förhoppningar? Eller är det de med starkast entreprenörsanda och starkast vilja att anpassa sig efter verkligheten?"

https://goo.gl/fauSUu
https://detgodasamhallet.com/2017/08/17/gastskribent-jan-olof-sandgren-guldfeber/

Vi börjar närma oss dagen då guldet tar slut.

Har ni förberett er?

 
Ingen bild

Björn

18 augusti 2017 01:20

Lite synd att KD ligger dåligt till. De har trots allt en del bra saker I sitt program. Tror KD skulle passa bra I en SD regering. Nästa regering har en massa oerhört stora problem att tackla, som kommer att kräva att man I många frågor måste gå emot EU för att få ordning på landet.
Frågan är bara om man kan det. Idag är vi ju inte längre herrar I vårt eget hus. Tidigare regeringar har ju överlämnat mycket av makten till EU.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

18 augusti 2017 01:29

Lästips: Katerina Janouch intervjuar polisen "Lars"

"Jag är rädd att om svenska folket kände till hur det ligger till här så skulle det bli upplopp.[...]Hela myndighetssverige är en lekskola"

Del:1 Finns grundad anledning för inre utlänningskontroller på Medborgarplatsen
https://goo.gl/g3vaQt
http://katerinamagasin.se/finns-grundad-anledning-inre-utlanningskontroller-pa-medborgarplatsen/


Del 2: Att skaffa sig en spökidentitet i Sverige är en barnlek
https://goo.gl/V7yjTD
http://katerinamagasin.se/att-skaffa-sig-en-spokidentitet-sverige-ar-en-barnlek/

 
Ingen bild

Tors Hammare

18 augusti 2017 01:47

hoppas det blir högre procent för sen blir de 4 till år med hot om nyval/regeringsbildningar/skjuta ansvar på andra.

 
Ingen bild

M-son

18 augusti 2017 05:29

Det finns tre block SD 27%
sedan M+C+L =29
och S+MP+V=35
inga delar av % utan avrundat.
Återstår vad KD får, de kan även bli vågmästare för vilket block som blir störst.
Om SD och KD driver en ny linje kommer Alliansen att tappa, och Sverige har en NY regering.

 
Ingen bild

AWSvensson

18 augusti 2017 06:57

Var det medvetet från SVT:s sida att släppa fram två okunniga kommunister i debatt med två kunniga o ansvarstagande Bieler SD o Heberlein M , eller gjorde man en total missbedömning, som sagt en av de märkligaste debatter jag skådat i SVT. Var det vändpunkten att numera duger det inte att lalla om att släppa in allehanda personer i de godas namn utan att nu gäller lagar o förutsättningar kopplade till en reell verklighet o inte den hittar på som tidigare från utrymme.

 
Stefan K

Stefan K

18 augusti 2017 07:35

Jag såg inte Opinion Live men har hört att både Wiehe, Lund och någon afghan var inbjudna, så två mot två vet jag inte.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Tors Hammare

18 augusti 2017 07:37

@Björn
SD+M+KD men då SD = störst så ska väl Jimmi bilda regeringen efter valet 2018??
Thats Epic!

 
Ingen bild

Artemis

18 augusti 2017 07:51

Härligt och tack för ännu en utmärkt analys Thoralf! Det lär inte bli lätt för vänsterliberalerna att knöckla ihop en allians av s, vp, mp, c och l men de kommer garanterat att försöka!

 
Ingen bild

Monica

18 augusti 2017 08:05

Jag har börjat fundera på valet 2018 och hur det går till med rösträkningen. I och med att Sverige har gått åt det korrumperade hållet och myndigheter inte går att lita på längre, så undrar jag hur SD ska förvissa sig om att rösträkning går rätt till? Jag är inte alls insatt i hur rösträkning går till men man har ju läst att i vissa korrumperade länder så blir det valfusk. Och jag har inga problem att se att valfusk skulle kunna ske nu i Sverige. Det verkar ju som allt är tillåtet, bara invandringen kan fortsätta. Så hur ska/kan SD se till att så inte sker? Finns det något sätt? Visar siffrorna idag på upp till 30 % så ger jag mig sjutton på att siffran valnatten borde vara minst 35-40% och uppåt. Varenda en jag känner och som jag träffar ny och pratar med kommer att rösta på SD.....

 
Ingen bild

Rune

18 augusti 2017 08:39

Monica:
Rösträkningen är offentlig! Alla har rätt att närvara vid rösträkningen.
När vallokalen stänger för väljandet så öppnar samma vallokal för allmänheten att beskåda rösträkningen. Då kan man slå sig ner på en pinnastol för att titta på när valförättarna räknar.
Rätt tråkigt, men bra för att ingen skall inledas i frestelse.

 
Ingen bild

Misstänkt terrordåd!

18 augusti 2017 08:42

SVT "nyheter"rapporterar fortfarande om misstänkt terrordåd.
Byt ut dessa sk journalister.

 
Ingen bild

J B Doe

18 augusti 2017 09:06

@Tors Hammare
Varför skriver du "Thats epic" i stället för "Det är fantastiskt"?

 
Ingen bild

Hacke

18 augusti 2017 09:19

Det var nog första gången jag inte blivit bindgalen efter att ha sett S(V)T Debatt.
Inte ens slötittarna bland 7-partiröstarna kan väl ha missat vem som stod för vettet och substansen mellan dessa båda laguppställningar. Till och med partiska Belinda O tycktes måttligt imponerad av Wiehes tungomålstal och extremvänsterslynglet Bengtssons pubertalt framskrikna lögner och floskler.

Nej, Bieler och Heberlein var de som ensamma men starka stod för vuxenrollen i denna public service traditionella vänsterlekstuga på dagisnivå.

Den Sverigevänliga rörelsen, dit jag numera också räknar in Heberlein trots hennes lite pk-anpassliga partival, går som tåget. Den av 7-partiet gemensamt skapade verkligheten och samhällsutvecklingen gör grovjobbet.
Jag tycker f ö att Heberlein är precis den kraft och ansikte utåt moderaterna behöver som frisk kontrast till den samhällsraserande Reinfeldtfalangen som fortsatt tycks spöka inom partiet.

 
Ingen bild

Stefan A

18 augusti 2017 09:24

SVT,s morronsoffa är till salu, det är iaf. en möbel som vi i Sverigedemokraterna kan anklagas för att ha slitit ut, den har mest befolkats av PK-bakar och sjuklöverarslen som pratat OM Sverigedemokraterna och det i icke smickrande ordalag....

 
Ingen bild

Lätt att vara SD-hatare med alkohol i blodet

18 augusti 2017 09:25

Robert Laul tillbaka nykter: "Enkelt att ha roligt utan alkohol"
http://www.gp.se/sport/fotboll/laul-tillbaka-nykter-enkelt-att-ha-roligt-utan-alkohol-1.4543362

”Nu har Sverigedemokraterna blandat sig i vårddiskussionen. Vän av ordning vet inte om hen ska skratta eller gråta: Vad kan SD om sjukvård?”, skriver journalisten Robert Laul.
https://www.svt.se/opinion/robert-laul-om-sd
https://www.google.se/search?q=Robert+Laul+sverigedemokraterna&btnG=S%C3%B6k&client=firefox-b

SD-hat och alkoholism går hand i hand?

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

18 augusti 2017 09:26

EU ska väl vara en demokratisk sammanslutning ?
Om nu så är fallet ska väl inte bara ledarna för länder som vill bibehålla den höga invandringen, eller öka den, resa till länder som vill minska invällningen och försöka förmå dom att öppna gränserna.
Ledarna som har förståndet kvar och ser vilken katastrof som väntar för EU
måste gå samman och övertyga dom sinnessvaga,Merkel och Löfven t.ex.,om att gränserna måste stängas.

Det skulle kännas mer demokratiskt om villkoren för invandringen hade två lika starka sidor för och emot.
Idag behandlas länder som är emot på samma sätt som SD här.

 
Ingen bild

Hulda mk1

18 augusti 2017 09:35

Ja, det var ett minnesvärt program i går. Också jag såg med stor glädje likheten mellan Alexander Bengtsson och Hitler ;-) Regina Lund, hur tänker hon???
Höjdpunkten var dock Ann Heberleins uppläxning av Alexander Bengtsson.
Noterbart också att Alexander Bengtsson hela tiden sade "Högerextremister, när hans förvirrade hjärna nog menade SD..

 
Ingen bild

Joho

18 augusti 2017 09:53

Alexander Bengtson såg i ögonen ut som att han hade tagit något ögonen glödde inte kunde han heller behärska sig hade något av Hitler över sig.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

18 augusti 2017 10:04

Om det där är det bästa förespråkarna för dessa ankarbarn man kan uppbringa, då undrar jag varför vi ens debatterar saken?

Wiehe tror att han är populär och en politisk aktör fortfarande, men verkar nästan vara dement. Bengtsson frustar och pustar av hat, speciellt till kvinnor tycks det?

Hur som helst så tycker jag mig på senare tid ha märkt att debattledarna kommer med kritiska frågor till "den andra" sidan. Något som nästan chockerar dem och ofta gör dom svarslösa. Till och med att debattledarna rättar deras felaktiga påståenden ibland?

Nu till Thoralf. När jag går in på din sida så omdirigeras jag efter några sekunder till någon slags Google annons/undersökning som inte heller går att backa ur utan man måste stänga ner fönstret och gå in på sidan igen. Är det bara jag, för det tycks inte hända på någon av de andra sidor jag regelbundet besöker?

Thoralf Alfsson

18 augusti 2017 10:30

Inget jag känner till. Jag betalar för att slippa annonser på bloggen!

 
Ingen bild

Tors Hammare

18 augusti 2017 10:13

@Monica kl 08,05
Din kommentar är verkligen spot on. Kanske dax för Internationella val observatörer att kolla att allt går rätt till???

 
Ingen bild

Tors Hammare

18 augusti 2017 10:21

OT
ännu ett terror dåd i Barcelona. Och så har migrantresorna bytt Destination. Från Italien till Spanien. Kommer Spanien va ett säkert turistmål i framtiden??!?

 
Ingen bild

Niklas R

18 augusti 2017 10:53

Det är ju trevligt att Sjöstedt vill satsa 44 miljarder på bostadsområden som politikerna svikit de senaste åren. Jag utgår då ifrån att han menar de bostadsområden där många ur den svenska arbetar- och undre medelklassen bor. De har inte fått någon hjälp eller förbättring de senaste åren. Alla pengar har bara satsats på områden som blivit övertagna av utländska medborgare, i dagligt tal; gettona.

 
Ingen bild

C Andersson

18 augusti 2017 11:42

PÅ SYDFRONTEN INTET NYTT

I Amerika raserar de statyer av frihetskämpar. I Karlskrona satsar man flera miljoner av våra skattepengar på att fräscha upp en gammal krigarkung. Det var en såsse som återinvigde statyn. Kungen kunde inte / ville inte / vågade inte. Den nuvarande. [stryk det som ej önskas]

http://www.webbkameror.se/webbkameror/karlskronakommun/karlskrona_2_640.php

Kommunen kunde väl satsa på studentbostäder i stället?

http://www.sydostran.se/karlskrona/nya-losningar-pa-studentbostadskrisen/

Varför kan inte tågen göra uppehåll i Saleboda.

Fast å andra sidan ska restiden till Malmö minska med 18 minuter. Men vem vill åka dit. Jag hoppas att restiden till Köpenhamn kortas av den också.

http://www.blt.se/ronneby/studentboende-men-ingen-buss/

Galtsjön är ett häftigt ställe. Inte ett hus inom en halv mils radie. Bil är enda sätt att ta sig därfrån. Lämpligt som förvar.

Nu ska de rikta om webbkameran på Wämö. I åtta år har det leda fi kunnat se Svenska Flottan i aktion i direktsändning:

http://www.blt.se/karlskrona/webbkameran-vinklas-om/


Skynda er att ta en sista titt:

http://www.webbkameror.se/webbkameror/karlskronakommun/historik_1/index.php

Jag funderar på att sätta upp en webbkamera på min balkong. Jag ska bara kolla med Transportstyrelsen om det är okej.

 
Harry

Harry

18 augusti 2017 11:49

Hittade detta om Wiehe!
http://foliehatteniteckomatorp.blogspot.se/2016/12/den-stolte-lenin-pristagaren-mikael.html

http://foliehatteniteckomatorp.blogspot.se/2016/12

 
Ingen bild

Tony

18 augusti 2017 14:31

Vad SD kan om sjukvård??? Dom har ju i minst 15 år
ställt diagnosen på Sju klöverns märkliga politik
och påtalat bristerna, och för var dag blir det mer
och mer uppenbart att deras diagnos var rätt.

 
Ingen bild

steve

18 augusti 2017 17:54

Alexander Bengtson har sin like i Henrik Arnstad. De vill helst orera sin envägskommunikation i debatter.

 
Ingen bild

Gunnark

18 augusti 2017 18:08

vad kul att Sjöstedt vill prätta loss 44 miljarder till utsatta områden där valdeltagandet är lågt!

går man in vad dom få som ändå röstar,och ser vart deras röster går
då förstår man att Jonas vill använda 44 miljarder så hans parti kan öka med en 7-8 %

 
Ingen bild

s29

18 augusti 2017 21:58

Ser att många här har problem med att skriva här. Jag kör med Mozzila Firefox och har aktiverat Spam block.Det funkar problemfritt.

 
Ingen bild

SD-väljare

19 augusti 2017 13:11

Trevliga siffror från Sentio. Vänstern idag består bara av okunniga och vettvillingar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Måndag 18 juni 13:01

    När en verksamhet bygger om/ut eller förändrar sin verksamhet utan att ha ett godkänt bygglov för förändringen brukar det ofta bli rubriker i lokalmedia, Barometern och Östra Småland. I synnerhet när det gäller en restaurangverksamhet. Många...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 17 juni 10:03

    DN har bestämt att ge bort prenumerationer gratis till förstagångsväljare. Eller snarare till personer mellan 18 och 25, vilket innebär även personer som fick rösta i valet 2014.   https://www.dn.se/ekonomi/fri-dn-prenumeration-for-alla-...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 17 juni 08:53

Jag undrar om Centerpartister är fullständigt blinda. I synnerhet de Centerpartister som använder sig av sociala medier. De har det mitt framför ögonen men ändå verkar de inte reagera!   Är de så fullständigt naiva eller är det tabu inom Centerpa...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 16 juni 17:58

Jag blir något förvånad när en moderat politiker går in och stödjer en vänsterextrem person som Pelle Frylestam som hyllar socialismen och använder gamla socialistiska monument som sin profilbild på Facebook. Pelle Frylestam som kallar alla som är kr...

Av Thoralf Alfsson - Fredag 15 juni 15:57


  På bilden finns bara männen med. Kvinnorna fick stå ca 50 meter ifrån männen och imamen som talade och gapade i högtalarna. Foto Privat.   Jag har idag kontaktats av flera boende i Norrliden som varit upprörda över att det idag på morgonen k...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 066 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se